32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Száddi #18502 Milyen automtából?? Én olyat még nem találtam. Melyik boltban van?? -
Noi #18501 okké google az én barátom (na ez új) :), csakazértis ki fogom deríteni a dolgot, és ha rájövök a megoldásra Te leszel az első akinek elmondom, csakazértis! :) Mindenesetre köszönöm a reagálásodat!!! -
#18500 automatabol
crack meg nem kell -
#18499 google a te baratod
fogalmam sincs ugyanis -
Száddi #18498 Nincsen cracked?? Ha van akkor azt hova másoltad be?? Jah és nekem is lenne egy kérdésem, mobiltelefont, mp3lejátszót meg ilyeneket melyik boltban lehet venni vagy hogy kell csinálni?? -
Noi #18497 Megnéztem, hogy mi is a neve: MuncieBot. A bekapcsolás már rég megvolt, de az égvilágon semmit sem csinál! Nem takarít, nem öntöz... semmi. Vagy talán valami egészen más funkciót szolgál?
-
#18496 Sziasztok!
Feltettem az open for business-t, és azt ÍRJA, ellenőrizzem a meghajtoban van e a cd, TUDOM, OLVASTAM FAQ, le is szedtem a progit, el is inditottam majd az elrejtésre kattintottam, de még mindig nem MEGY.
Kérdés: Mi lehet a gond? Talán azt a kicsi progit rossz helyre tettem? Vagy az eredeti sims2 intító ikonnal indul a business is?? Segítseteeek! -
#18495 esetleg van a gépeden daemon tools4 akkor kapcsold ki benne a safedisk emulációt -
#18494 Hi! Lenne egy kérdésem: eredeti Sims2-m van és az utóbbi napokban kedvem támadt játszani vele, feltelepítettem készülőm elindítani kihozza a Sims2 logót és kilép az asztalra és onnantól semmi... Kb. 3-4 hónapja még nem volt ilyen gondom, akkor simán futott, kérlek segítsetek -
#18493 ha az amire gondolok, mindenre
be kell kapcsolni -
#18492 bodyshop -
#18491 kell hozzá kiegészítő és akkor berendezés-egyéb-autó -
#18490 Sziasztok
Olvastam FAQ ban, hogy hogy lehet kocsibeállót készíteni, na de, hogyan lehet kocsit venni? vagy szerezni? simsen belül? Lehet hülye kérdés de fogalmam sincs róla :( -
#18489 Koszi a tanacsot, kiprobalom! :) -
Noi #18488 Helló!
Megtudná mondani valaki, hogy mire használható egy bizonyos robot, amit a simek tudnak eszkábálni? A nevét sajna nem tudom, mert számomra megjegyezhetetlen, kerek feje van (nem az öntöző-, takarító-, védő-, szervó-, játékrobot)? Én eskü, hogy mindent kipróbáltam, az angol leírását is értem, de mégsem sikerült működésre bírtom! Nem olyan hatalmas a jelentősége a dolognak, de ha már a simem megveszi, akkor használja is valamire! Előre is köszi -
Száddi #18487 oké -
#18486 alap sims2 -
Száddi #18485 Aham már észervettem de azért köszi. A ofb-hez melyik részek szükségesek?? -
#18484 nightlife + ofb magyar alapból (tehát van bennük magyar nyelv is) -
#18483 Amikor a "neighbourhood" választásnál megmozdítom az egeret, a játék teljesen lefagy. Nem tudjátok mitől lehet?
Nem találtam rá sehol megoldást :'( -
Száddi #18482 Ja és nekem leginkább a business lenne a legfontosabb és ahoz az összeset le kell szedni vagy elég a sima 2 is??
-
Beni521 #18481 hol lehet saját ruhát készíteni? -
Száddi #18480 Helló kéne egy kis segítség. Hogy csináljam meg mert most szedem a magyar sims2-t + az egyetemet de asszem hogy az éjszakák + az ofb csak angolul van asszem. Nincsen hozzá magyarosítás vagy?? És az nem fog bezavarni hogy a sima + az egyetem magyar?? -
Beni521 #18479 kíváncsi vok mejik Sim illene hozzá mellesleg ez télleg problema csak nem tok rajta segíteni -
#18478 az éjszakát mag az egyetemet (tudod, olvass vissza :P) -
#18477 mit? -
#18476 sikerült megcsinálnom :P -
#18475 tömörítve gondolom kisebb
mondjuk a saját gyártmányok fentvannak a sim resource-n is, MIke72 alatt -
#18474 Tömörítve is(az enyém is van annyi tömörítés nélkül)? -
#18473 az majd 1 giga -
Gólya #18472 van-e arra megoldás, hogy azok a fák, amiket a falu dekorálására készítettek, használhatóak legyenek a telken belül is? (tehát az eredeti Maxis-tárgyak) -
#18471 Ha van MSN-ed ott áttudnám venni a két könyvtárat(azt mondtad, hogy kettőbe tartod a letöltött cuccokat)tömörítve! -
#18470 majd vmit kitalalok -
#18469 Eltudnád valahogyan küldeni a saját gyártmányu cuccaidat? -
#18468 értelmes pofa wazze:)
-
#18467 ruha? sajat gyartmany -
#18466 Honnan szedted ezt a ruhát? -
#18465 lasd fenti kep, ezt is lekicsinyettem a felere -
remelem mindenki aterzi a problemam sulyat :D -
#18463 miért kell ablakban játszanod?