32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Száddi
    Milyen automtából?? Én olyat még nem találtam. Melyik boltban van??
  • Noi
    okké google az én barátom (na ez új) :), csakazértis ki fogom deríteni a dolgot, és ha rájövök a megoldásra Te leszel az első akinek elmondom, csakazértis! :) Mindenesetre köszönöm a reagálásodat!!!
  • Mike at home
    automatabol

crack meg nem kell
  • Mike at home
    google a te baratod

fogalmam sincs ugyanis
  • Száddi
    Nincsen cracked?? Ha van akkor azt hova másoltad be?? Jah és nekem is lenne egy kérdésem, mobiltelefont, mp3lejátszót meg ilyeneket melyik boltban lehet venni vagy hogy kell csinálni??
  • Noi
    Megnéztem, hogy mi is a neve: MuncieBot. A bekapcsolás már rég megvolt, de az égvilágon semmit sem csinál! Nem takarít, nem öntöz... semmi. Vagy talán valami egészen más funkciót szolgál?
  • Vendy
    Sziasztok!
    Feltettem az open for business-t, és azt ÍRJA, ellenőrizzem a meghajtoban van e a cd, TUDOM, OLVASTAM FAQ, le is szedtem a progit, el is inditottam majd az elrejtésre kattintottam, de még mindig nem MEGY.

Kérdés: Mi lehet a gond? Talán azt a kicsi progit rossz helyre tettem? Vagy az eredeti sims2 intító ikonnal indul a business is?? Segítseteeek!
  • Devids Pro
    esetleg van a gépeden daemon tools4 akkor kapcsold ki benne a safedisk emulációt
  • mike0013
    Hi! Lenne egy kérdésem: eredeti Sims2-m van és az utóbbi napokban kedvem támadt játszani vele, feltelepítettem készülőm elindítani kihozza a Sims2 logót és kilép az asztalra és onnantól semmi... Kb. 3-4 hónapja még nem volt ilyen gondom, akkor simán futott, kérlek segítsetek
  • Mike at home
    ha az amire gondolok, mindenre
    be kell kapcsolni
  • Mike at home
    bodyshop
  • Saddalim #18491
    kell hozzá kiegészítő és akkor berendezés-egyéb-autó
  • Vendy
    Sziasztok

Olvastam FAQ ban, hogy hogy lehet kocsibeállót készíteni, na de, hogyan lehet kocsit venni? vagy szerezni? simsen belül? Lehet hülye kérdés de fogalmam sincs róla :(
  • TopGun
    Koszi a tanacsot, kiprobalom! :)
  • Noi
    Helló!

Megtudná mondani valaki, hogy mire használható egy bizonyos robot, amit a simek tudnak eszkábálni? A nevét sajna nem tudom, mert számomra megjegyezhetetlen, kerek feje van (nem az öntöző-, takarító-, védő-, szervó-, játékrobot)? Én eskü, hogy mindent kipróbáltam, az angol leírását is értem, de mégsem sikerült működésre bírtom! Nem olyan hatalmas a jelentősége a dolognak, de ha már a simem megveszi, akkor használja is valamire! Előre is köszi
  • Száddi
    oké
  • Devids Pro
    alap sims2
  • Száddi
    Aham már észervettem de azért köszi. A ofb-hez melyik részek szükségesek??
  • Devids Pro
    nightlife + ofb magyar alapból (tehát van bennük magyar nyelv is)
  • Visitor
    Amikor a "neighbourhood" választásnál megmozdítom az egeret, a játék teljesen lefagy. Nem tudjátok mitől lehet?
    Nem találtam rá sehol megoldást :'(
  • Száddi
    Ja és nekem leginkább a business lenne a legfontosabb és ahoz az összeset le kell szedni vagy elég a sima 2 is??
  • Beni521
    hol lehet saját ruhát készíteni?
  • Száddi
    Helló kéne egy kis segítség. Hogy csináljam meg mert most szedem a magyar sims2-t + az egyetemet de asszem hogy az éjszakák + az ofb csak angolul van asszem. Nincsen hozzá magyarosítás vagy?? És az nem fog bezavarni hogy a sima + az egyetem magyar??
  • Beni521
    kíváncsi vok mejik Sim illene hozzá mellesleg ez télleg problema csak nem tok rajta segíteni
  • Saddalim #18478
    az éjszakát mag az egyetemet (tudod, olvass vissza :P)
  • Mike
    mit?
  • Saddalim #18476
    sikerült megcsinálnom :P
  • Mike
    tömörítve gondolom kisebb

mondjuk a saját gyártmányok fentvannak a sim resource-n is, MIke72 alatt
  • Magic Boy
    Tömörítve is(az enyém is van annyi tömörítés nélkül)?
  • Mike
    az majd 1 giga
  • Gólya #18472
    van-e arra megoldás, hogy azok a fák, amiket a falu dekorálására készítettek, használhatóak legyenek a telken belül is? (tehát az eredeti Maxis-tárgyak)
  • Magic Boy
    Ha van MSN-ed ott áttudnám venni a két könyvtárat(azt mondtad, hogy kettőbe tartod a letöltött cuccokat)tömörítve!
  • Mike
    majd vmit kitalalok
  • Magic Boy
    Eltudnád valahogyan küldeni a saját gyártmányu cuccaidat?
  • The FlashBack
    értelmes pofa wazze:)
  • Mike
    ruha? sajat gyartmany
  • Magic Boy
    Honnan szedted ezt a ruhát?
  • Mike
    lasd fenti kep, ezt is lekicsinyettem a felere
  • Mike

remelem mindenki aterzi a problemam sulyat :D
  • Devids Pro
    miért kell ablakban játszanod?