32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#18422 a hibaüzentet ellenben spanyolul (avagy portugálul :P) írja ki... -
#18421 igen. igen. de mégis :S -
#18420 magyarra írtad a végén vissza? és magyarul akarod telepíteni? mert akkor elvileg nem kell. -
#18419 hóóó nighlife szerint nincs sims2, és leszedi magát. vagy aközben is kell registryvel szarakodni? -
#18418 CRC: #18408
Írtam ugyancsak a #18408-ban hogy egyesísd a darabokat 7zippel. -
#18417 külön könyvtárba university fennvan, jön a nightlife -
#18416 az egyetemet ugyanabba a könyvtárba mint a sima sims2? -
#18415 jaj, hülye vagyok, le van írva, na mostantól nem mukkanok meg hülyeségek miatt :-) -
#18414 magyarositás install végén hozzáakar valamit adni a registryhez. az mehet, vagy azt nem szabad engedni? -
#18413 jaj megvan. a 7z-n belül van egy exe... cseles :P -
#18412 NINCS crc vazze... -
#18411 ellenőrizted a crc-t? -
mrice #18410 haho az én kérdésem felett át ugrottatok. sgitsetek.
-
#18409 exe-vel nem csinál semmit. bevillan egy pillanatra a parancssor oszt' semmi... -
#18408 Ha a magyarosításra gondolsz akkor a kijövő formátum .exe
Csináltam svf-eket: daraboknak Kicsomagolt telepítőnek
7zippel egyesísd a darabokat -
#18407 mert ahogy elnézem crc az nincs... -
#18406 kijövő fájlkiterjesztés micsoda? -
#18405 hogy mi a francért van ez ennyi darabban :S -
#18404 Magyar régiókód
Angol régiókód
Így egyszerűbb. Ezeket tölsd le és indísd el amikor kell. -
#18403 #18398: akkora ez a registry, ezen belül hol van ez a régiókód?
#18402: próbálva volt :P, de most megpróbálom a rage-féle megoldást... -
#18402 ha nem jön be a #18398-ban leírt megoldás akkor esetleg próbáld meg más sorrendben feltelepíteni a kiegészítőket (ha megvannak a késöbbiek is) -
mrice #18401 sziasztok az a kérdésem van hogy, vannak ruhák a simshez és vannak mesh es rucik is át alakitani én is át tudom de ujjat hogyan kell csinálni.???és van ujabb body shop is mint ami alapbol van.??? asegitséget előre is kőszi -
#18400 Skaccok az alap Sims 2-höz az 1.1-es a legújabb patch?
A letöltött simeket hol találom, hogy tugom letelepíteni és tudok-e belöllük családot kreálni? -
#18399 A játék elindítása :
Mountolod a Family Fun Stuff image-ét Daemon Tools 4-essel
Azért ezt, mert ez a legutolsó.
A Daemonban a safedisk emulációt kikapcsolod
Elindítod az SD4 Hide-ot, s elrejted vele a virtuális meghajtót a játék elől.
S elindítod a játékot, ennyi.
Nagyon ezeken felül más sem fog tudni többet hozzátenni... -
#18398 "Felrakod az angol Sims 2-őt,(a magyarítás letöltése, bemásolása,mindent felülír)s utána indulhat az University telepítése. Mikor bekéri az 2 cd.-t, nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-ről MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor azt mondja, hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát. Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem, mert a magyar fileokat nem csomizza ki. Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a letöltésekből szedd le az University magyarosítást és regfilet és kész !"
Na ezek után a Nightlife, s onnantól bármelyik kiegészítő, patch, akármi simán, magyar nyelvet választva,magyar verzióként települ fel.
De a probléma legegyszerűbb megoldása magyar Sims 2 és magyar Egyetem beszerzése, ebbe az esetben a világon semmi extrát nem kell csinálni, csak dobálni fel egymás után a kiegészítőket, s a legvégén (Family Fun Stuff telepítése után) az ehhez kijövő javítást feltenni.
Mivel így mindenkinél működik, nálad is működnie kell. -
#18397 #18391: a sima sims2 angol, a többi kieg. magyar (multilang szoval átállithatom angolra is...)
#18393: nem hiszem hogy az EA support segitene full tört sims2-vel :P -
Gólya #18396 egyébként azzal, hogy a környezetedben fellelhető segítséget ajánlottam, nem hiszem, hogy rádrivalltam volna
jóindulatúan ajánlottam -
Gólya #18395 nem biztos, hogy priviben nem kapott választ
vannak dolgok, amiket jobb így intézni -
#18394 :D
-
#18393 szerintem te itt összekeversz minket vmiféle hivatalos EA supporttal
honnét tudjam mit kell csináéni? -
#18392 Családokat,városkat honnan tudok letölteni? -
#18391 magyar vagy angol? -
#18390 a 18015-ösben Zamatnak is az volt a problematikája, neki se válaszoltak.
ahogy elnéztem mindketten ugyanazt választottuk: Ctrl+Alt+Delete amikor kéri a 4.cd-t. nekem is ugyanaz van mint neki (látható a képen). ha netalán mégegyszer megkérdezné valaki: IGEN, kerestem. de ilyesfélére normális választ senki sem adott, amire adtak, az más probléma volt. de úgylátom te(ti) se akartok válaszolni, inkább rámrivalltok hogy keressek a nem létező segítségek között... -
#18389 sehova csak félrelinkeltem, mostmár megy -
#18388 valami elrontottál..
7zippel egyesísd! -
#18387 dobj már meg egy linkel pls (tudom mit gondolsz, énés azt szoktam válaszolni amit te fogsz) de ez EA oldala átláthatatlan:D
-
#18386 tölts már le valamit az EA oldaláról
-
Gólya #18385 lehet, jobban járnál, ha a közvetlen környezetedben keresnél segítséget, nem?
kerek tető egyébként az OFB-vel jött -
#18384 "az ea hivatalos..."
nem találtam egy olyan kiterjesztésű fájlt sem az EA-nal
-
Gólya #18383 mondjuk ez t.képpen három ház - a felső kettő ugyanaz, plusz még kettő, csak elfelejtettem némi szünetet közben
a legalsóhoz hasonlót láttam valahol, már nem emlékszem pontosan - valószínűleg az MTS2-őn
a belső kép csak azért van, mert ez a legújabb szerzeményem és nagyon tetszik - gondoltam, hátha másnak is