Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Asszem a kiköltözõs lesz, aminek azért örülök különösképp, mert vagy két órán keresztül építettem a házat, ami után kb. 5 percre alakult ki ez a lehetetlen állapot. Szeretem én ezt a játékot 😊)
1. ha sim ikonja ott van, és mivel az értékeit látod ott van:
költözés
de nem újsággal, vagy számítógéppel, hanem falunézetben, a házaknál
sim család kiköltöztet, ház lebont, telek eltüntet, máshová épít
sajnos sok esetben ezt kell csinálni, ha bedöglik valami, mivel a mentés alapja a ház, ahhoz köt mindent
érdemes lehet egész máshová költözni, mert sajnos ugyanolyan teleknél ugyanott, visszajöhet a hiba, igaz nem feltétlenül
2. ha van kimentett mentésed (éppen aktuális településrõl készült mentést érdemes valahová kimásolni - Neighbourhoods/N001..N003 alapból - ha csak egyikkel játszol, akkor csak az egyiket - ritkábban pedig érdemes kimenteni a teljes EA könyvtárat a Dokumnetumokban, DVD író elõny 😊
+1. megoldás de szerintem errõl lemaradtál, ha valami anomális va, semmiképpen nem szabad menteni, nem fog megjavulni újraindítás után
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ja és ha csinálok családot akkor mind a két kieg cuccai benne lesznek vagy választani kell hogy meikkel akararok jáccani??
THX!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Meg láttam pár érdekes nyersfordítást a magyar sims 2-ben és inkább maradtam az angolnál. Nem kínzom magam.
Þór vígi þessi rúnar
már az elsõ sims óta megszoktam és magyarul elég furcsa..
es nem is azert simsezel, hogy angolul tanulj
de nem baj, csinaljatok csak, nekem 8
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kezdtem egy ujat, egy szem fickoval, elvhajhasz aspiracioval, igazi nocsabasz
meg csak 8 napja el, de mar 80k aspi pontja van, pedig elotte feltem, hogy nem lesz neki
egy baja van, ilyen idobeosztas mellett (reggelizni is etterembe jar, lehetoleg hogytarsasagban) nem nagyon jut ideje dolgozni menni, es mivel hullafaradtan er haza, igazi napirendje sincs, tehat meg nehezebb lenne neki munkaba mennie, igy az appanazsombol el, bar azert szokott melozni, multkor pl. beallt DJ-skedni.
Minap meg hazament ehesen es faradtan, gondoltam egyen meg alvas elott, erre fejjel bebucizott a kajaba 😄DDDDDDDDDD
Most meg az ismerosok ismerosei hivogatjak, hogy hallottak hogy milyen jofej, ugorjon mar le veluk Downtownba
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
semmi bajod nem lesz egy kis angoltudastol, erre kituno alkalom ez a jatek
Most volt egy "Nagyszerû" randim, és a csaj másnap hozott virágot az ajtóm elé. Én tudnék ilyesmivel kedveskedni? Lehet ajándékot, virágot venni a sim-nek?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
#14903 Tom3: Dokumetumok/EA Games/The Sims2/Downloads Ide rakja be azokat is ilyen össze-vissza karaktersorozatként. (.package)
A pár nappal ezelött szárnyra kapott pletyka igaznak bizonyult, a The Sims 2 fejlesztõi már javában dolgoznak a legújabb kiegészítõn, ami az Open For Business alcímet kapta. Ezuttal az üzleti élet lett a kiszemelt áldozat, ahol minél feljebb jutva kell majd érvényesülni simecskénkel 😊.
akkor nem kérdeztem volna
de már rájöttem..annyi az egész hogy a kocsit megfogom és berakom a garázsba <#idiota>#idiota>
lehet hogy én csesztem el valamit..de szóval ilyen hibára gondoltam
mert hogy o nem olvassa el, ott egye a fene, de ti, itt vagytok mar miota, akkor meg a jo francnak irogatok be mindenfeleket, ha el sem olvassatok? 😞((((((((((