Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
ja egyébként bocs zizzenet, hogy ilyen szájbarágós lett nem figyeltem ki kérdezett

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

3. pont szerint menthetetlen vagyok 😊)
Asszem a kiköltözõs lesz, aminek azért örülök különösképp, mert vagy két órán keresztül építettem a házat, ami után kb. 5 percre alakult ki ez a lehetetlen állapot. Szeretem én ezt a játékot 😊)

Mike
a válasz mindenre az, hogy: IGEN

Mike
a stílusod, az örökös sértettséged

Mike
2 megoldás van szvsz

1. ha sim ikonja ott van, és mivel az értékeit látod ott van:
költözés
de nem újsággal, vagy számítógéppel, hanem falunézetben, a házaknál
sim család kiköltöztet, ház lebont, telek eltüntet, máshová épít
sajnos sok esetben ezt kell csinálni, ha bedöglik valami, mivel a mentés alapja a ház, ahhoz köt mindent
érdemes lehet egész máshová költözni, mert sajnos ugyanolyan teleknél ugyanott, visszajöhet a hiba, igaz nem feltétlenül

2. ha van kimentett mentésed (éppen aktuális településrõl készült mentést érdemes valahová kimásolni - Neighbourhoods/N001..N003 alapból - ha csak egyikkel játszol, akkor csak az egyiket - ritkábban pedig érdemes kimenteni a teljes EA könyvtárat a Dokumnetumokban, DVD író elõny 😊

+1. megoldás de szerintem errõl lemaradtál, ha valami anomális va, semmiképpen nem szabad menteni, nem fog megjavulni újraindítás után

Jaaaa,hogy ez!!!Ez nekem akkor volt utoljára,mikor csak Sims 2 volt fent,azóta nem láttam náluk ezt a vágyat és amikor volt,nem volt ilyen baj.De inkább várd meg a többiekét is.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Kiosonni = Sneak out. Várom mások tippjeit is #14948, nagy köszönettel elõre is.

Hunter of Deer
Hy ha egyszerre felteszem az egyetemet és az éjszakát akkor az menni fog rendesen?
Ja és ha csinálok családot akkor mind a két kieg cuccai benne lesznek vagy választani kell hogy meikkel akararok jáccani??
THX!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Egyszer majd elmesélheted, mivel "irritállak", de nem hinném, hogy itt ez lenne a téma. A múltkor azt írtad, szeretsz történeteket olvasni. Most kaptál egy részletet, de úgy látszik, neked semmi se jó. Ezek után mit vártál? Jószándékkal szó az ember, de Te ..... Tudod, mit Micimackó? ......

Kiosonni?Hogy érted😄...amúgy nem tudom.

Kollégák! Eltûnt a simem. Tini figurám vágya volt kiosonni, mondtam, legyen, kiszemelt hölgy tinivel kiosontak éjjel egykor. Azóta eltelt két simnap, és kissrác sehol, de még felül ikon sem jelzi, hogy éppen ki van osonva, tehát nem csinál elvileg semmit, azonban nincs jelen. Már minden szükséglete nullán (kivéve a környezet ???), de nem jön haza. Ilyenkor mi van?

Carlos
Énis így vagyok ezzel.
Meg láttam pár érdekes nyersfordítást a magyar sims 2-ben és inkább maradtam az angolnál. Nem kínzom magam.

Þór vígi þessi rúnar

Captain Sparrow
hát nekem angolul sokkal jobban bejön
már az elsõ sims óta megszoktam és magyarul elég furcsa..

Mike at home
szvsz szotarazni csak az elejen kell
es nem is azert simsezel, hogy angolul tanulj

de nem baj, csinaljatok csak, nekem 8

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Devids Pro
De én nem azért játszom simsel hogy angolt tanuljak. Sokkal élvezetesebb, hogy nem kell szótárazni, meg nics is kedvem szótárazni, csak néha rákényszerülök, hogyha nem magyar a játék.
Mike at home
jo ez az uj randirendszer
kezdtem egy ujat, egy szem fickoval, elvhajhasz aspiracioval, igazi nocsabasz
meg csak 8 napja el, de mar 80k aspi pontja van, pedig elotte feltem, hogy nem lesz neki
egy baja van, ilyen idobeosztas mellett (reggelizni is etterembe jar, lehetoleg hogytarsasagban) nem nagyon jut ideje dolgozni menni, es mivel hullafaradtan er haza, igazi napirendje sincs, tehat meg nehezebb lenne neki munkaba mennie, igy az appanazsombol el, bar azert szokott melozni, multkor pl. beallt DJ-skedni.
Minap meg hazament ehesen es faradtan, gondoltam egyen meg alvas elott, erre fejjel bebucizott a kajaba 😄DDDDDDDDDD
Most meg az ismerosok ismerosei hivogatjak, hogy hallottak hogy milyen jofej, ugorjon mar le veluk Downtownba

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igazi mazochista vagy <#hehe>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Tedd csak be nyugodtan, legalabb nem fogunk unatkozni, meg te sem <#hehe>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csakhogy ehhez nem sok szot kell tudni, szinte alig kell egesz mondatokat leforditani, vagy hosszu torteneteket elolvasni, mint mondjuk egy rpg-ben.
semmi bajod nem lesz egy kis angoltudastol, erre kituno alkalom ez a jatek

Mike at home
en meregzsak? ugyan mitol? jo kicsit irritalsz, de ez legyen a legnagyobb bajom

LOL vazze...feltettem magyarul,a fordítással egyenlõre még semmi bajom,de mikor beakartam menni a University részre,nah akkor ért az elsõ nagy meglepetés:nincsen egyeteme a játéknak😄...na LOL.Utána kerestem a Pleasentwievban lévõ családom,az sincs sehol.Így kezdhetek mindent elõrõl,de legalább magyarul😄.

Ha most leszedem,majd fel telepítem ismét és magyarul,akkor eltûnnek a koleszból a nigthlfieos cuccok?Pl a dj berendezés,meg az ehhez hasonló dolgok?mer betettem pár nightlife dolgot rögtön a koleszba😄.

Devids Pro
Sztem nem annyira, mondjuk azért vannak benne hülyeségek, de nem olyan vészes. (persze ez egyéni vélemény, csak az én álláspontomat tükrözi)
<#hehe>..de mennyirevészes?Erre vagyok kíváncsi.

Devids Pro
Hát ez sajnálatos de hát mit tudunk csinálni? Én akkor is magyarul játszom.
Igen,de ami a Nightlife-ba van az most jó, vagy teljesen szar és össze-vissza van fordítva?

Devids Pro
mert mondjuk nem mindenki tud angolul, mert mondjuk nem tanul. És ha már magyar vagyok és van is magyarosítás hagy játszam már magyarul sztem..
Kisgyerek mellett /legalábbis az enyémek/ nappal is szoktak aludni. Tudod, tartsd magad a gyerek tempójához. Egyébként mi a búbánatnak húzod fel magad állandóan mások miatt? Olyan vagy néha, mint egy méregzsák. Nyugi!<#wave>

Mike at home
fel nem foghatom minek a magyarositas, de minegy

Mike at home
nem olyan reg irtam

Mike at home
az hogy nem olyan irtam, hogy win98 alatt a telepites abban a pontban amit irt, szokas szerint lefagy, erre te azt irod, fogalmad sincs mi lehet a baj

Mike at home
amikor uj kocsit veszel?

Mike at home
milyen data konyvtarat?

Igen<#hehe>,látom lemaradtál a nagy hírrõl<#wink>.Átkellett írnoma registry kódot és jó volt..de most minden angoooolll<#rinya>..a University..és nemtom,magyarosítsam ismét?<#fejvakaras>...mer akkor lehet,hogy nem tölti be..vagy betölti?Mer egyszer volt már olyan,hogy utólag magyarosítottam és nem töltötte be.

Carlos
Jaja...
Csak feltelepült?

Þór vígi þessi rúnar

LOL...én majd ezekkel akkor foglakozok,ha a simem befejezte az egyetemet..utolsó év,utolsó szemeszter<#wink><#eljen>..aztán jöhet a buli ezerrel.<#hehe>.

Carlos
Én még nem jöttem rá, hogy kell.
Már szerelmes levelet is kaptam.

Þór vígi þessi rúnar

bazza
Hi all!
Most volt egy "Nagyszerû" randim, és a csaj másnap hozott virágot az ajtóm elé. Én tudnék ilyesmivel kedveskedni? Lehet ajándékot, virágot venni a sim-nek?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Tom3
kk thx meglesem 😊
Devids Pro
Még számíthatsz egy jópár kiegészítõre..
sims1-hez is volt valami 7 vagy mennyi
Devids Pro
nem a data könyvtárat kell kimenteni, Dokumetumok/EA Games/The Sims2/Neighborhoods itt vannak mentések

#14903 Tom3: Dokumetumok/EA Games/The Sims2/Downloads Ide rakja be azokat is ilyen össze-vissza karaktersorozatként. (.package)
Váhhhh....ezek aztán nem fogytak ki az ötletbõl vazzze😄...azt hittem,hogy nem lesz több,de mégis lett😄..legközelebb vajon az alvilágot veszik elõ?😄

Duddits
The Sims 2: Open For Business - (pc) captainm - 2005.09.16. 22:34

A pár nappal ezelött szárnyra kapott pletyka igaznak bizonyult, a The Sims 2 fejlesztõi már javában dolgoznak a legújabb kiegészítõn, ami az Open For Business alcímet kapta. Ezuttal az üzleti élet lett a kiszemelt áldozat, ahol minél feljebb jutva kell majd érvényesülni simecskénkel 😊.

Ki nem olvas el mit?Én kérlek szépen elolvasok mindent😛PPP...vagy nem értem mi a bajod😄.

Captain Sparrow
nem prakol be magátol..
akkor nem kérdeztem volna
de már rájöttem..annyi az egész hogy a kocsit megfogom és berakom a garázsba <#idiota>

Captain Sparrow
hát pl az ami most lett miután ujraraktam: hiába mentettem le a data könyvtárat aztán a reinstall után visszaraktam nincsenek meg a mentések...és tök olyan az egész sims mintha elõször raktam volna fel..legalábbis veronaville

lehet hogy én csesztem el valamit..de szóval ilyen hibára gondoltam

Mike at home
tolts le megegyete, installald fel, es nezd meg hova kerultek uj fileok

Mike at home
passz

Mike at home
fasznak nem olvastok el soha semmit 😞
mert hogy o nem olvassa el, ott egye a fene, de ti, itt vagytok mar miota, akkor meg a jo francnak irogatok be mindenfeleket, ha el sem olvassatok? 😞((((((((((

Mike at home
reset es ujra elkezded az installt