32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Ezek clonecd fileok,a daemon simán olvassa.Az Egyetem patch az hivatalos,nem NoCD.A feltelepített játéknak pedig a miniképpel műxenie kell,még megpeccelve is.
  • Cairass
    Ide is érdemes ellátogatni, mert a nude patch mellett van néhány érdekes cucc!
    576.hu
  • Gólya #18540
    miért nem nézegetitek inkább a Playboy-t?
  • Gólya #18539
    ?
  • Cairass
    Ha minden klappol, akkor "The Sims 2 v1.0 NO CENSORSHIP PATCH" működni fog!
    Gamecopy World
  • Cairass
    Fixed Image-okat találsz itt, crack nincs hozzá...
    gamecopy world
    Innen válogass!
  • Cairass
    Hy !
    Átnevezni ne akard, hanem inkább keress rá az Ultraiso nevű progira, ami konvertálni tudja a különböző képfájlokat:
  • fatima15
    Sziasztok!!

A kikockázást nem lehet valahogy megszüntetni??
    Az a baj hogy másolt dvd-s játék van és az a bm.exe nem müködik!!!
    Lécci segítsetek!!!!
  • mikiking
    de akkor sem megy, már lehuztam a minin imaget hozzá és akkor sem megy már menne bele és kijön hogy hibajelentés küldése , mégse
  • mikiking
    vagy csak alkohollal lehet telepíteni?
  • mikiking
    csá, segitsetekmár nem tudom feltelpiteni a sims egyetemet, behuzom a cdről
    az 1cd-n az egyik img formában van a második ccd formában, a másodil cd-n ugyanugy, nem lehet a daemonnal bemountolni, mire nevezzem át, és nincs hozzé crack se , ha csak simán instalálom be, be lehet crackelni? mert az egyetemhez van 1 patch , gondolom az valami crack akar lenni , végigfuttatom minde, és mégis azt irja ki : please insert the original sims2 university cd ok and restart aplication ,vagy valami ilyesmi , mt csináljak , nincs hozzá valahol crack , please help mi
  • Gólya #18531
    18449-ben Nincs írta, én is onnan tudom, 18-a körül indult
  • Gerygrey
    Gólya, megmondom őszintén én is csak most értesültem róla, pedig én igencsak törzsgyökeres simsfannak vallom magam :) Mindjárt regizem is magam oda. Ez az állatos ep szerintem eladási csúcsokat fog dönteni, nagyon kíváncsi vagyok. Még a végén megint rákattanok az "élet-mód"-ra a Simsben, nem is tudom már mikor éltem benne utoljára.
  • Mike
    igen, allatos lesz
    szeptemberben jon, a szokasos szerint
  • Gólya #18528
    igen, a kihívásokat én is kedvelem
    már szinte mindenkit összeszedtem a faluból - mármint az eredeti Maxis-simeket - és egész szép eredményeket lehet velük elérni
    az igazság az, hogy az utóbbi időben inkább építgetek - bár akármilyen szupercsodára nem futja, de végül is nekem tetszenek
    most egyébként is letöröltettem a downloads-könyvtárat és újból kezdtem a cuccok beszerzését - ui. már elegem lett a lassúságból, meg aztán eléggé összevissza volt kavarva minden - most megpróbálom valahogy rendszerezni kicsit a dolgokat (csak nehéz ám visszafogni magam, mert ha látok valami szimpatikus dolgot, akkor persze már jön is - aztán majd megint alhatok, míg töltöget a játék)
  • Gólya #18527
    persze, ahogy nő a létszám, úgy alakulgat majd az egész (most még elég kevesen vannak, ők is inkább a régi "törzs")
    meglehet, sokan még nem is tudják, hogy nyílt egy ilyen is
  • Gerygrey
    Nemmondod hogy állatkás lesz a következő kieg, hű de le vagyok maradva :) És ez hivatalos infó? Mert már tavaly is felbukkantak ilyen hírek, egy "all in the family" nevű állatos kiegről...
  • Coolfire
    De annak viszont örülök,hogy jön az állatkás kiegészítő a Sims2 Pets ,és ezt is az új fórumból tudtam meg.Mondjuk ez várható volt,hiszen minden második sims rajongó ezt akarja,és Will Wrighték elég erősen követik az első sims sorozat vonalát(jó az Univ. és az OFB kivétel).
  • Coolfire
    Az sosem baj,én úgyis mindig a fórumokat olvastam,a tutorialok nem izgattak.Pincegarázst v. kolit pölö a mai napig nem építettem..a warez része meg valahogy nem tűnik újnak.:))
  • Coolfire
    Van ott egy-két régi simses...:)
  • Coolfire
    Már elvégeztem az egyetemet,nem tudom.Igaz nem is nagyon akarom.:)Kíváncsi vagyok meg tudom-e csinálni.Sajnos most nagyon sok a szabadidőm(min. 1 hónap),úgyhogy feszt nyomatni fogom.:)Az őrült tudóst,a kórházigazgatót,sőt még az 50 álomrandit is megcsináltam,de az aranylakodalmat meg mittomén mennyi unokást(családcentrikus)azt sosem.Majd most!:)
  • Gerygrey
    Ugyanígy indult tavaly a Simfeeling is, amikor több hónapig nem tudtam a Simmetriát frissíteni... Nem baj, ha gyarapszunk.
  • Gólya #18520
    "keletkezett" egy hiánypótló:simplesimsforum.forceweb.hu, de valahogy nem az igazi
    /még/
    bár már ott is csendes idegbajt kaptak, hogy aki "visszatért", mindenki a simfeelinghez hasonlítgat, meg arról érdeklődik - szerintem szimplán arról van szó, hogy akik látogatták ezeket az oldalakat, hiányolják s ezért érdeklődik mindenki
  • Gólya #18519
    hm.... változtasd meg az életcélját
  • Coolfire
    Ezt szomorúan hallom...titokban reménykedtem,hogy valamilyen más címetek lett.:(
  • Coolfire
    Hát ja...én a simseknél a "technológiai" részben voltam inkább otthon,a sok jó tippet a sims2-höz egész az Egyetemtől kezdve(titkos társaság etc...)onnan gyűjtögettem.Az életben nem jöttem volna rá,hogy a Pás-thét-ohm házba való bejutáshoz 3 Lámás haver kell.Pont tegnap csináltam meg.:)Elszedtem a társaság vagyonát-több mint 46000 simi-elvittem a koleszba,vettem minden szirszart,bele a hátitatyóba és az új lakásomban meg kipakoltam.:)Most a Belvárosban üzemelek szórakoztatóközpontként.:)Az életcélom meg 5 menő üzlet..pfff...
  • Gólya #18516
    ez bizony szomorú
    csatlakozva Coolfire-hez, tényleg sok jó dolog van/volt rajta
  • Gerygrey
    Egy szerveren megy a két oldal, ami most meg van halva, ezért nem elérhető se a Feeling se a Simmetria kb két hónapja :( De amúgy sincs most gépem amin tudnék tutorialokat szerkesztgetni, majd nyár közepén veszek másikat. A szerver múlthét szerdára lett ígérve, de még mindig nem tudni mi a helyzet...
  • Coolfire
    Mi van a honlapoddal,és a simfeelinggel?Ott voltak pedig még a hardcore simsesek.:)Sok jó tippet szedtem én is onnan.
  • Gólya #18513

nagyon fázom, ez talán melegít egy kicsit - legalább gondolatban
  • Saddalim #18512
    mi az a cursorXP?
  • fatima15
    Köszi szépen hogy segítetél !!!

• Mike
    mindegy
  • Gerygrey
    Vendy, szerintem előbb a NL-t rakd fel, utána az OFB-t
  • Coolfire
    Ez azért fordulhat elő, mert a gépedre telepítve lett, és használatban van a Cursor XP porgram. Kapcsold ki a következőképpen:
    Vezérlőpult (Control panel)/ Egér (Mouse) / Cursor XP fül
    és itt állítsd "Disable all" -ra a cursor xp minden szolgáltatását.
    Nyomd le az "alkalmazás (Apply)" gombot az új beállításokhoz.
  • fatima15
    Sziasztok!!

Van egy nagy problémám és mihamarabbi megoldás kéne!!
    A CTRL+SHIFT+C -re nem jelenik meg a cheat ablak és sehogyse jövök rá mért!
    Az tény hogy másolt játék de építeni tudok csak pénz nincs hozzá.
    Amugy idáig másolt játékokal játszok és azoknak semmi baja.

Segítsetek pls.
  • Noi
    Köszönöm szépen!
  • Vendy
    Sziasztok
    Először is köszönöm mindenkinek aki válaszolgat a kérdéseimre :)
    Hálául itt van néhány új kérdés :)
    Szal, leszedtem netről az open for businest, nem is szaporítom tovább a szót, a lényeg, elindul tök jó minden happy, aztán mikor már a karakteremmel szöszmötölök a telefonra kattintva, amikor pl. ingatlant vásárolnék vagy akármi, SEMMIT NEM CSINÁL, meg sem mozdul, megjelenik bal oldalt a teló, aztán eltűnik, simsem pedig meg sem mozdul, és ez mindegyik házban így van, mi lehet a gond? Ez bug?

A másik: Letöltöttem a nightlife-ot is, az meg el sem indul, ugyanis, amikor Deamonnal beemulálom a nigthlifot, kéri az open fo busines cdt, amikor azt beteszem akkor meg a nightlife cd-t, pedig az az "elrejt-visszaállít" progi is megvan és használom is. Szóval: ZÜRZAVAR AZ EGÉSZ!!! De sajnos nincs 30.000 ftom, hogy megvegyem a sims2 és a kiegészítőket is :((( Segítsetek a tudtok!!! Köszi!!!!
  • Zizi4
    Kaját hoz ha lemegy az éhségszintjük. Nekem mindig csak kínait hozott, de állítólag másmilyent is tud. Nagyon jó amikor az otthoni üzletben dolgoznak nem kell főzni.
  • Száddi
    Jah + mire jó a family stuff kiegészítő?? Mert én nagy változást nem találok benne.