Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki kellett volna lépni hazamenés elõtt, még a városban.
anyuka elhivott valakit randizni, de apuka valahogy bennemaradt a csapatban (ez sem ertem miert, amikor mar hazajottek reg) na szal anyuuka elindul autohoz, es akkor mar nincs mit tenni, nem lehet kilepni (gondoltam is hogy reset kellene) tobb se kell, kiszallnak a belvarosban harman, oriasi perpatvar, verekedes, apukaval kirugtam anyukat (ugysem mentek cimszoval) hazaerve kilepes (persze anyuka sehol) kilepek mentes nelkul
erre mit tesz uristen kiszedte anyukat, sot nem csak kiszedte, de apuka utalja is ezerrel, szal mindenre emlekezni fognak, holott en csak baratokat akartam gyujteni anyukanak
szal qrvaannyukat a programozoknak, ha ez naluk a nem mentes
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Csak sajnos mostantól gonolom kiegészítõnként töltögetni kell a patcheket <#wilting>#wilting>.
Na mindegy, legalább az Éjszakáknak már van.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
abból keletkezõ botrány után, úgy szedték ki azt az opciót a játékból,
hogy csak úgy porzott ... :-)
De te magad leírtad a megoldást, külön nude patch létezik.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Eddig (Sims2 Sims 2 Egyetem) ha a C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\Config\globalStartup.cheat (vagy ahova telepítetted) bellül a végére beírtam: intProp censorGridSize 0 (külön az Egyetemnél is)
akkor nem volt többé kitakarás, ami engem piszokul idegesített.
Az éjjszakáknál hiába csinálom meg ugyanezt (és engedélyezem játékon bellül), cseszik rá és kitakarja.
Tudja valaki miért van ez?
Letöltöttem a netrõl egy packaget amit betettem a download-ba, ezzel most jó, de sajnálom hogy az eredeti egyszerû megoldás nem mûködik.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
nmajd a bejarono osszeszedegeti a poharakat
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Sims 2: Business ?
Na, majd figyeljük 😊
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
en win98 alatt az 56.64-es drivert hasznalom
szvsz a legujabb driverek az uj kartyakhoz valok, ezt irjak is az nvidianal
ha ez sem segit, akkor szerintem max a teljes Nighborhood dir torlese segithet
ha nem ott van a hiba, akkor reinstall
persze torles elott egy backup copy nerm arthat
Mizujs?
Mit tudtok arról, hogy a Maxis módosított volna a garfikus meghajtón az ep2. miatt? Nvidia Geforce-hoz tegyem-e fel a legujabb drivert (78.01 verziószám)?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
probaltad mas telken elo csaladnal is, h ott mi a helyzet?
ha akarom orokeletu lesz
apontok pedig nem fogynak el soha, mert meg a feleseggel is lehet randizni otthon, ami nemi bemelegites utan az autoban folytatott woohooba torkollik, azt is minimum 2x ebbol megvan az alomrandi is, szal woohoo 3500 woohoo autoban 3500 altalaban mindketto aktiv szal 7k na ez 2x az 14, ehhez jon meg az 5000 az alamrandiert ez mar 19, plusz a reszli, egy randival szinte megszerezheto egy eletelixir
Nálam mostmár semmi sem normális. Falu és kolesz-downtown között semmi. Akárhonnan megyek Downtownba, nincs ki kiszolgáljon, nincs ki kávét adjon. Tel.könyvbõl szülõ-gyerek-testvér világgá ment. Nem valószínû, hogy letöltött cucc miatt, mert már azt is megpróbáltam, hogy egy telekre csak egy telefont tettem fel, így sem mûködik.
Angol Sims2 és University. Építettem egy házat, belül kerttel és medencével. Letöltöttem egy hack-elt bokrot, ami teleportként mûxik, azaz, szinte bármelyik sim-et oda lehet "varázsolni". Be is került a kertbe, kicsit szórakoztam vele, majd meguntam, de maradt. Lehet, hogy ez (is) volt az oka, hogy a sim-ek emlék-ikonjai nem jelentek meg egy idõ után. Bosszantott. Elmentettem a falut és föltettem a magyar Sims2-t és az Egyetemet. Mentett falu vissza, emlék-ikonok megjelennek, pár dolog ugyan angolul van, de ez a kis keveredés belefér.
Aztán, havernak kellett pár foglalkozás különbözõ öltözete, ezért a beépített (...testingcheats...) csalás segítségével átöltöztettem a sim-et és fényképeztem, de valahogy, véletlenül sikerült kiiktatni a szerelõt a telefonkönyvbõl. Gondoltam, majd a teleport-bokor segít, de nem. Hiába próbáltam, egyetlen munkás sem jött. Majd késõbb, 2-3 sim-nap múlva, iszonyatosan szaggatni kezdett a játék. A házban a szokásos 5 ember (ebbõl 3 gyerek), sz'al nem értettem a diavetítés okát, a gép: P4 2,8GHz Prescott, 1G Ram, G4Ti4200. Kipróbáltam, hogy a teleport-bokorral törlöm a nem rezidens lakókat, akkor egy kis idõre megjavult...
Tegnap föltettem az Éjszakákat (csont nélkül fölment, meg is lepõdtem), bekukkantottam a problémás házba, hát nem ott csoportosult vagy 30! nõ és férfi a szerelõk fajából! És az a csodálatos, hogy NEM szaggatott egy csöppet sem! A bokor már nem mûxik, sz'al hagytam, hogy maguktól hazamenjenek...<#vigyor2>#vigyor2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Nagy segítség lenne.
Elõre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
S máris el fog indulni a játék
Gamecopyworld-ön van pár megás Nightlife mini image, az tökéletes
vagy probald meg a legujabbal
Kérjük ellenõrizd, hogy a The Sims 2 Éjszakák a meghajtóban van-e .....stb
Pedig a region codot is átirtam..