Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
1. mast nem is indithatsz
2. miert ne lenne benne? esszeru, hogy benne van, nem?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sipocz
Kérdezek tovább mint atom:
Az egész beharangozásnak meg a promós cuccoknak felfûtött erotikus zöngéi vannak-voltak, remélem ez a szimpátia rendszer más területeken is megfelel, tehát nem csupán a szexuális társkapcsolatokban jár elõnnyel hanem alkalmasint a barátozás vagy akár az ilyen-olyan szimpla együttmûködés szintjén is? Nem lenne ok. csak a kiss meg a woohoo oldaláról megközelíteni a gamát, pl. nekem olyan ötleteim is vannak mint. pl.: fix bowling csapat szervezése, vagy akár egy jó kis fix kártyaparti a simnek szimpatikus ismerõsökbõl.
Vegyem úgy ezt a "turn"-os dolgot mint egy tudatalatti "booster"-e a szociális kapcsolatoknak? Mert a tudatos, olykor rafkósan célirányos eddigi társasviszony kialakítási módszer csak a gammertõl függött (bár ha lehet lötyökkel kapcsolgatni ide-oda akkor itt is attól függ igazán, mondjuk a mértékletesség mindig javalt😊.
Egy "alkalmi csapat" megszervezésénél be tudom vonni a teleken tartózkodó (ask technológia) és a telefonon elérhetõ (call technológia) simeket egyidejüleg?
Mi az alapvetõ különbség a "for fun" és a "for outer" kiruccanások között, az utóbbinál "hõmérõzik" a gama meg idõt számolgat ez mire jó?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Nem pontosan ez a kérdésem, a bájital az ok meg a "hátizsák" is. Nem változtatni akarom a dolgait csupán értelmezni. Én magam szeretem a random dolgokat és nem is nagyon változtatnám szükségtelenül, egy eféle "illatguru" dolog mint amit alant irtam nekem eszembe sem jutna (parfüm és bûz együtt király, olyan mint egy lábszagu dezodoráló😊)).

Egyébként jól értelmezed.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nálam a kiscsaj hazavitta mint havert. Azóta az egész család céljai között ott lebeg, hogy legjobb barát legyen a vámpír. <#nevetes1>
A vajákostól, már be is szereztem a szükséges italt. Csak a biztonság kedvéért.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Van náluk egy ital (van mostmár táskájuk, amibe van saját cuccuk, ez ott található a kerier bonuszok mellett). Magyarul valami csiribu-cserebájital vagy mi a neve. Ha a simedre kattintasz és kiválasztod, hogy igya meg akkor újradefiniálhatod mi tetszen nekik és mi nem.
Ezt az italt minden régebbi Sim megkapja alapból, pont-e miatt.

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
No akkor rájatekintve úgymond "Mennyit ér a Nightlife tartomány?" kérdezem Tõletek (a tisztelet hangján persze) jól értelmezem-e a turn on/off szimpátiarendszert?
Alapfelállás: régi-régi sim házaspárt (made in 2004) vettem elõ tegnap és próbálom az új keretekbe illeszteni a dolgaikat. Randomra kapták meg a szimpátia rendszerüket a következõ módon->
- a férj turn on-jai: parfüm, bûz ;turn off-ja custom hajviselet
- a feleség turn on-jai sapka, barna haj ;turn off-ja fehérnemû
Ha szeretnék egy kiadós "szimpátia" maxos jelenetet akkor: ültessem le õket egy kiadós chilis étkezéshez úgy hogy a csajos elõzõleg parfümmel illatosítja magát és gondoskodik hogy a Maxis-made frizurája közben elõírásszerüen álljon, étkezés közben min. egyszer böfögjön és szellentsen miközben a férje gondosan felöltözve (gatya-trikó picit se látszon ki az öltöny alól) barna szõrzetü fején viselve elmaradhatatlan smicisapkáját tartózkodik a közelében?
Akkor ezt a "turn"-os jelenséget most jól értelmeztem?

Aha....nemtom....kérdezd meg Mike-t,hogy miért nem issza meg.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

jimmyjoint
Én azóta ki is gyógyultam egyszer, de minden éjjel átjön és újra meg akar harapni, csak úgy magától. Viszont hiába veszem rá, hogy igyon ellenszert, csak bólogat, hogy oké, de nem iszik.

Hmmm...érdekes...még nem harapott meg,de nagyon remélem,hogy megfog...öö..mármint a simemet<#hehe>.

asfa
ja

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

jimmyjoint
Magától harapja meg, mikor õ úgy gondolja, hogy eljött az ideje. Engem egybõl megharapott, mikor egymásba zúgtak a randi végére. A poén az, hogy a vámpír vágya ezután Woo-Hoo hejett átváltott arra, hogy gyógyuljak ki a vámpírságból.

CalebJoe
Ha az alap és a Unversity mellé felrakom a Nightlife-ot akkor ha a Nightlife-ot indítom benne lesznek az Unversity-s cuccok is?

Thanx
bmffm856
yippííí! sikerült...nem visszahozni a törölt simeket, hanem a családfát puccba vágni...megnéztem a simpe-ben az adott törölt szimek character fileját, ami ott volt, csak valamiért nem tudta használni a program...szóval fogtam õket, és kitöröltem...és láss csodát...--> királyság minden!

köszi mégegyszer a segítséget! hello. Peti.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Mike at home
szerintem amit kitoroltel, azt kitoroltel

hacsak nincs rola backup-od

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bmffm856
megvan mi a hiba...az, h a gyereknek, mivel kitöröltem, nincsen character file-ja...namost már csak arra kell rájönnöm, h azt hogyan kell csinálni...nem tudod véletlenül?

Mike at home
<#nemtudom>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
lehet hogy kerni kell

bmffm856
na...asszem rájöttem...
csak arra nem, h a családfába hogy lehet belenyúlni...
vagy a másik ami szóba jöhet, h a feleségét, és a gyerekeit akik nem a nevén vannak, én azokat kitöröltem...és így a csládfán ott vannak, de különben nincsnenek...ezért azt meg tudnátok mondani, h egy kitörölt simet hogy lehet visszahozni?
vagy ugye a csládfát megbuherálni...

köszi szépen

Mike: elmentem a krpipt night klubba és összeakadtam egy vámpír csajjal.A simemmel addig flörtölgettem vele,míg bele nem zúgtak egymásba<#hehe>.Csók is volt,woohoo már kétszer<#hehe>,de nem harapta a simemez meg😞...annyi vámpír akció volt tõle,hogy ráijesztett a simemre<#hehe>.Kérdés:mikor harapja meg a simem?<#fejvakaras><#hehe>

bmffm856
köszi szépen! meg van a program, csak épp azt nem tudom, hogy mit kell megbuherálni, és hogyan...ebben tudnál segíteni?

Ja! Köszi szépen neked is Gary!

A SimPE programmal nagyon sok dolgot meg lehet "buherálni". Talán ezt is, innen töltheted le, de csak óvatosan a matatással! 😊

http://sims.ambertation.de/

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Mike at home
vard meg a legujabb simPE-t ami kompatibilis lesz az Ejszakakkal
szerintem eleg hamar meglesznek vele

sot mar meg is van, igaz nem 100% tokeletes

simPE

de szerintem ami neked kell, az mukodni fog benne
hasznalat elott ne feljtsd a Neighborhood/N00? kimasolni valahova

Mike at home
el lehetett adni, csak ugye venni kellett ujat

bmffm856
sziasztok!

van egy kis gondom...igazából két megoldásra gondoltam, csak egyiket sem tudom, h hogyan lehet kivitelezni...
szóval a gondom...van egy családom a játékban...született 4 gyerek, melyek közül az egyiknek már van gyereke...3 is...csak épp az a gond, hogy csak az egyik viseli az aõjha vezetéknevét, mert ez valami hiba lehet, de házastársi kapcsolat után a feleség felvette a férj nevét, aztán egy reinstall után visszaváltozott...de megmaradtak házasoknak...és ezek után a második gyerekük az anyja nevét kapta...(az elsõ nem, mert az még reinstall elõtt volt)...szóval a kérdésem az lenne:

1. meg lehet-e változtatni egy sim vezetéknevét (tudom, h a játékon belül nem lehet, de valami fájlban ha megnyitom és átírok valamit akkor lehet-e, és ha lehet, milyen programmal kell)
2. ez így ugye, h a simnek 3 gyereke van, és abból csak egy van a nevén, eléggé elcsúfítja a családfát...a második kérdésem az lenne, h a családfába bele lehet-e nyúlni valahogy (hasonló módszerekkel mint az elõzõben)
3. ha az elõzõ kettõ közül egyik sem megy, akkor hogy lehet kitörtölt simeket visszahozni?

Elõre is köszi a segítséget, köszi szépen:

Peti

Háhhh....kúl,köszi infot<#eljen><#wink>...megfogom nézni.

Kösz.

Probáltad eladni a kocsit, mielõtt beszállt volna. Move objekt parancsal a konzolban a használatban lévõtárgyak is eladhatók.

Mike at home
eszre fogod venni

mindenfele vannak, van ahol surubben pl. a Kripta akarmi kozos teruleten

Mike at home
nem oregszik

Mike at home
nalam a kertesz nyirja, szal passz

en meg azt vettem eszre a kiskolok jatszik a xilofonnal, es odaultetsz melle egy felnott simet, akkor az egy ido mulva ulve fellebeg, es aztan otthagyja
legtobbszor ezx az egy ido par masodperc

Mike at home
reszletes minden apro letoltott bibasz tiltasahoz/engedelyezeshez ott a Content Manager

Mike at home

Mike at home
persze siman ki tudod szedni
ellenben nalam most a mobilt nem lehet visszatenni 😞 ami eddig kint volt a dohanyzoasztalon

az ujsagoknak is kitalalhattak volna vmi tartot
egesz kollekciot megvettem, szepen beteritettek egy fel szobat
igaz most nala van a hatizsakban

Mike at home
naja, de nem tudom eszrevetted-e, de a varosban nem lehet kilepni, menteni, max reset
sot, miutan megtortent a szervezes es letette a sim a telefont utana sem lehet mar csinalni semmit
nem tudod nekik azt mondani, ne menj sehova, ne szallj be a kocsiba
nem tudsz kilepni

Igen..én össze balhéztama koleszban egy csávóval és bunyóztunk,de vesztettem..nah,azután csomószór megjelent a boksz kesztyû a feje fölött és lángok is voltak.<#hehe>

Köszi az infot és hol találok vámpíros simeket?<#hehe>Vagy,hogy néz ki?mint egy átlag sim,vagy full vámpír ruciban szaladgál?

Mike at home
mondjuk orom az uromben, hogy most anyuka be birt koltozni kulon egy hazba, es legalabb rendbeteszi a baratait, mert vagy 8-an allnak 55 korul

apuka is ujra tudja melegiteni holgykapcsolatait

ja es persze az autot ki kellett dobjam, mert anyuka vezette, magatol jott haza, es csak a tulajdonost lehetett beallitani

mit jelent a lang a fejuk folott?
akkor haragszanak valakire?

Még egy láma vámpíros kérdés, hátha tudja valaki: a vámpír Sim öregszik, vagy mint általában "immortal"?

Egyébként ha tud valaki hasonlóan egyszerûbb modszert mint a sima Sims 2-ben és az Egyetem kiegészítõben a intProp censorGridSize 0, akkor örülnék neki.

Ha valakit zavar a cenzúrázás az Éjszakák-ban akkor itt tudja letölteni a szükséges package-t:

http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=90125

Ez azért jó, mert csak beteszed a Downlods könyvtárba és kész (persze engedélyezd a játékon belül az addon használatát). Azaz ez nem modosítja az exe filet és müxik a magyar verzióval.

Szivesen.
A menü jobb felsõ sarokában van az opció nem a balban, hülye vagyok már.
Mindegy úgy is megtalálod. <#wink>

Amiga
Oh, köszi!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Neketik is eltünt az, hogy ha kimész a kertet megnyírni - az eddigiekkel ellentétben - minden bokor után abba akarja hagyni (ergo bokronként ujra ki kel jelölni a "Megmetsz" opciót). Ezelõtt automatikusan addig nyírt míg látott gazt.

Jaja vámpírá válással nincs gond, csak össze kell haverkodni egy vámpírral aztán elõbb utóbb megharap.
A vakcina, amirõl beszélsz az a vámpírságból gyógyít ki. De csak akkor hat, ha vámpír vagy, ha nem, értelem szerûen nem csinál semmit.

Elolvastam a cikket. Tetszett. Egy megjegyzés:
"Számomra érthetetlen módon minden újabb játékindításkor kijön egy ablak, ahol letilthatod a kompatibilitásra érzékeny tárgyakat. Érdekes módon ennek az ablaknak nem lehet megmagyarázni, hogy csak akkor szóljon, ha új tárgyat talált, ez mindig kijön."

Le lehet tiltani. A játékon bellül az opció menüben a bal felsõ sarokban kattints arra hogy ne jelenjen meg mindig induláskor. Akkor töbet nem jelenik meg (kivéve ha viszakapcsolod). Ugyanit ki be kapcsolhatod azt is hogy használja-e az addonokat vagy ne, és kiírja hogy jelenleg használatban vannak-e vagy sem. Egyébként valóban mindent kijelöl, akár van ütközés akár nem. Valószínüleg azért mert azt írja ütközHET, azaz nem biztos csak lehet tehát kilõjük. Gondolják õk.

Szerintem nem. Vámpírrá egy vámpír harapása által tud válni. Az a vakcina, amirõl beszélsz, az etnikai kisebbség asszonyától vásárolható, és kigyógyítja a simet a vámpirizmusból.

Hogy kell vámpírrá válnija a simnek?<#hehe> Vank két Vampircirdin D vagy faszom tudja mi a szerelmi bájital mellett.A szerelmi bájitalt megtudja inni, de a vámpír löttyö nem....most ilyenkor mivan?<#fejvakaras>Vagy az baj,hogy még egyetemre jár a sim és nem full felnõtt?

Halleluja!!!!! Mint az álom! Majd küldök képeket!

A vámpír tudoroknak lenne egy(-két) kérdésem, ha lehet.

Ha valaki vámpírrá válik, hogy megy nappal dolgozni (vagy iskolába)?
Rendessen kajálhat?
Ja és mi az elõnye?

Igen a helyszinváltáskor mindig automatikussan ment.

Nálam hasonló a helyzet, csak eddig megúsztam a perpatvart. A lány elment randizni, ami jól sikerült (még szép, hogy jól sikerült 5 rugót fizettem a banyának érte, mondjuk ezért a pénzért oda is hozta). Másnap jött ilyen üdvözlõkártya, amit anyuka vett ki. Hát nem megtartotta! Ráadásul úgy örült neki, mintha õ kapta volna.
Van rá mód hogy kipakolja a háti tatyójából?