32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #18583 volt már 130 pontom is - igaz, 10-es főzőcskével, (szerintem) szuper lakással, jó dumás családfő, kávé, jacuzzi, hinta meg ilyenek
volt, hogy leült a gyerekkel sakkozni, vagy bowlingozott a mamával -
Gólya #18582 miért nem kreálsz Te magad?
vagy ott vannak a falubeliek - párszor felhívod őket telefonon, aztán vendégségbe - no meg ők is hívnak téged
ki lehet őket választani (selectable), úgy könnyebben megy a barátkozás
ideig-óráig összeköltözhettek, aztán az "idegen" simeket elköltöztetheted máshová
akár a szomszéd telekre is
egyébként azt hiszem, kész családot nem igazán lehet letölteni (vagy csak én vagyok lemaradva?), legalábbis én még nem találkoztam ilyennel - igaz, nem is kerestem -
#18581 itt nemigazán lelek családokat, vagy szomszédságot, (családoknak jobban örülnék).
Híres embereket találtam, de azok meg fizetősek:S:( -
#18580 A 3 próbálkozást nem tartottam soknak, mivel anya- fia kicsi családdal, munka után picit nyűgösen próbálgattam benyomkodni a srácot a magánba.
Aztán taktikátváltottam, s megvártam a szabadnapot, oszt rákészülve(retyó/fürdés/alvás/szórakozást követően, 4-re kész kajával) fogadtam az igazgatót 5-kor...
A 94 pontot sokalltam picit, mikor 90-es határ van.
Mindjárt megsasolom a linkeket!
Tegnap találtam néhány puritán oldalt, amiről szedtem le pár cuccot. A gond csak annyi, hogy kiegek nélkül nem lehet használni sok mindent. -
Gólya #18579 sokallod, vagy keveselled a 3 kísérletet?
ha eléri a 90 pontot, akkor felveszik a gyereket, de előfordul, hogy a tizedik próbálkozás sem vezet eredményre!
az is pluszpont, ha mire végez a vacsorával, várja egy kávé, vagy ha van jacuzzid, képes még a látogatás elején beleülni és ki sem mozdul másnap reggelig - mondjuk én már megszívtam egy ilyet, azóta a jacuzzi környékét nem mutogatom neki, csak a vacsora után (elégedjen meg addig a ház belsejével!) -
Gólya #18578 TSR, MTS2 - ezek tökéletesen megbízhatóak
thesims2.jouwpagina.ne
thesimswell.welldressedsim.com - ezek gyűjtemények, tehát innen még nagyon sok oldalt találsz
vitasims.com, holysimoly.com., binessimsrevue.de, birgit43.de, sims2luxe.com, 4eversimfantasy.net, peggysims2.net, 11dots.com,reflexsims.de, mangosims2.free.fr,stb.,stb. - tulajdonképpen amiket innen szedegettem, azokkal sincs baj
egyszer nem lenne kedve valakinek egy linkgyűjteményt berakni akár a faq-ba, vagy bárhová, ahol lehetne böngészni, s akkor nem kellene mindig itt listázni, ha valakinek szüksége van ilyenre?
-
#18577 nincs valakinek oylan kiegje, hogy családokat tesz bea játékba? főleg vmi magyar nevű családok kellenének:) hogy tudjak kivel barátkozni:D -
#18576 felraktam a sims 2 egyetemet magyarba és mikor elindítom ezt írja ki
A(z) The Sims 2 University hibát észlelt, ezértleáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
jó lenne ha valaki mondana egy életmentő életet -
#18575 2. Cursor xp-t kapcsold ki töröld stb.. -
Mattheus66 #18574 hi all van 1 kis gondom: Tudom h ezt nem biztos h itt kéne +kérdeznem, de régen volt 1 sims2-m.letöröltem, letöltöttem most a magyar sims 2-t és 1.beraknám az uncensore-t ami eltünteti a cenzúrát de valami nem stimmel neki,és nem müxik. 2.ctrl+shift+c-vel nekem nem jön be a console, és még a trainer-t se tom használni. ez mért lehet? a verzió a rossz? please segítsetek!!!!!!!!! -
#18573 Gugli a te barátod, amúgy borítókat a CDCovers.CC-n érdemes keresni, nekem is onnan van OFB borító, sőt még olyan LightScribe-al gravírozható is. -
#18572 Ha csak az alapjáték van fent és nem indul CD/DVD emulation software-re panaszkodva, akkor az a kínja hogy Alcohol 120% régebbi verziója, vagy Clone CD van a gépeden. Ezeket pucold le, és menni fog, de szigorúan crack nélkül (különben nem fogsz tudni építkezni)
Mondjuk ez már ezer helyen le lett írva, pl a Sims 2 faq-ban...
Leggyakrabban Előforduló Kérdések - szerinted ez dísz a lap tetején?
Cairass, letöltésekre ajánlom a The Sims Resource-öt, ami egy fizetős oldal, de a letölthető cuccok egy része ingyenes (minden nap változik hogy mi van ingyen, úgyhogy érdemes sűrűn visszajárni és csemegézni), valamint a magyar Simfeelinget ami most sajnos nem működik, de ha minden igaz hamarosan újraéled a Simmetriával együtt... -
#18571 -
#18570 The Sims 2: [EURO] No-CD/Fixed Image nekem csak ezzel működik az alap játék!
"File Archive [453 KB]"
"Install the game - Full Installation.
Mount the SIMS2_1.MDS CD-Image using Daemon Tools v3.47.
Play the Game without the CD!"
Letölthető:GameCopyWorld Sims 2 NCD/DVD Image -
#18569 Honnan lehet kész házakat, esetleg szomszédságokat leszedni?
Vmi oldal, ahonnan bútorokat, cuccokat lehet lerántani az alapjátékhoz? -
fatima15 #18568 Azért mert zavar a kockázás -
#18567 Nemrég kezdtem el játszani az alap játékkal. 3. próbára sikerült benyomnom a gyereket magánba. Létezik ilyen(?):
-
#18566 Ezt néázzétek mekkora jóságot találtam: Miche's Sims 2 Body Animation Converter.
Próbálta már valaki? -
Kecskeee #18565 Csácsá. Szeretnék segítséget kérni, ugyanis nemindul el a Sims2 (sima semmi extra nincs fent..). Elindítanám aztírja, hogy emulálva van a cd.. ejnye bejnye.. Aztán ha felteszek egy nocd cracket akkor meg az a baj, hogy nemtudok építkezni. Hogylehetne ezt vhogy kikerülni, hogy tudjak építkezni is és a játék is elinduljon? Légyszi segítsetek! Előre is köszi! -
Gólya #18564 ilyen a mesében sincs!
inkább küldök neked pár fotót, csak hagy ezt a kitakarom-betekarom műsort
úgysem látsz semmit, akkor meg mi a túrónak? -
fatima15 #18563 Sziasztok_!!
Nem megy a bm.exe azaz a nude pacth. Ezt irja ki: Make sure you copied this File into the The Sims 2\TSbin folder where the Sims2.exe located!
SZerintem azért mert másolt a játék. Viszont ha berakom az eredeti exe-t akkor menni fog? Ha igen valaki küldje el nekem a [email protected]
Köszy -
flikki #18562 Sziasztok !segitség kéne !felraktam a sims2-öt utánna az egyetemet és nem meindul egyik se ek.mit tegyek?elöre is thx
-
#18561 faq..
ofb meg ff nincs fenn de a többi igen.. -
#18560 kellene még a The Sims 2 Megnyitottunk Vár Az Üzlet Magyar dvd borító.
aki eltudná küldeni erre a címre
[email protected] -
#18559 hol vannak a mentések nem találom.
help please -
#18558 help
valaki küldje már el a The Sims 2 Egyetem magyar dvd borítót erre a címre.
és a The Sims 2 Family Fun Stuff magyar dvd borítót erre a címre
[email protected]
Előre is köszi
-
#18557 "ne kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni" -
mikiking #18555 mindent lehuztam , mini imagot is azt a nocensor patchet is sd4 hideot is , virtual cd hideot is és semmi , amikor instalálom az egyetemet, a végén kéria rendes sims 2 4-es cd-jét,beteszem végig fut a skála , de akár mit csinálok nem megy, már menne bele a játékba eltünik a kép is hogy sims 2 egyetem és kiirja hogy hibajelentés küldése , mégse, na? -
Noi #18554 Csak mert jól néz ki :
-
Coolfire #18553 Nem tudom,majd kiderül..most a 6 gyerekig meg sem állok.Mint alább írtam családos életcélt még úgysem teljesítettem.Most van időm,megpróbálom.Csalni meg nem szeretek semmiben. -
Gólya #18552 nekem elég sok ikerpárom van, sőt egy hármasiker is (igaz, az kis csalással és kísérletképpen, de elég is volt a jóból!)
állítólag valahogy úgy jön ki a dolog, hogy talán minden tizedik terhességre jut egy ikerpár, de ez már eddig nálam is megbukott, mert mint írtam, volt úgy, hogy egymás utáni terhességekből születtek ikrek - a család a végén röhögőgörcsben fetrengett, amikor feltettem a nagy kérdést: na milyen baba született?
kórusban jött a válasz: ikrek, egy fiú, egy lány - és tényleg
szerencsétlen szülők, napokig kávén éltek, míg mindent megtanultak az aprók
na akkor találtam valahol egy olyan ágyat, aminek a komfortja és az energiája is 9-10-es volt - persze rögtön bevetettem, így nagyjából igazodtak a kicsit alvás-ébrenlét ritmusához -
Gólya #18551 nem rossz, valóban, de az újság mégiscsak színesebb
de most komolyan, nekem már feláll a szőr a hátamon, mikor ezzel a hülye kikockázással jönnek!
hát hol élnek ezek? még sose láttak ilyeneket, hogy ide süllyedtek?
ennyi jutott?
-
Coolfire #18550 Nekem az első-és egyben az utolsó-ikerpárom a legelső partym alkalmával született.Még akkor csak az alap volt fent(2004 szeptembere).Sosem felejtem el,mert elvitte őket a szociális munkás.Mint utólag kiderült azért mert szegénykék nem tanultam meg járni,beszélni és bilizni.Hiába nyaltam be őket magániskolába,mégis elvitték őket.Na azóta sem született ikrem. -
Gólya #18549 na én a legelső baba (ill.babapár) születésekor jártam úgy, hogy megszülettek az ikrek (ilyen pechem is csak nekem lehet - csodálatos nyelvtudással, éjjel, tök csend, mindenki alszik, aki segíteni tudott volna, csak néztem, mi történik!), s annyira meglepődtem, hogy elsőre így sikerült, hogy ahelyett, hogy neveket adtam volna a babáknak, nyomtam egy entert, ezután így hívták a babákat: Babyboy és Babygirl
tulajdonképpen nem rossz, de hát valahogy csak meg kell különböztetni a majdani többiektől - nosza mentés nélkül ki, s ismétlés
utána hónapokat kellett várnom ikerpárra, igaz, akkor meg csőstől jött - egymás után három helyen -
Coolfire #18548 Annyire lányt akartam,hogy nem is néztem a nemét..:)A sok fiú között már lehetne lány is.Igaz az asszonynak az az életcélja,hogy 6 gyermekét megházasítsa.Ez lehet,hogy összejöm,mert addig nem nyugszom míg nem lesz egy lány.Már úgy szaporodunk mint a hörcsögök,3-4 naponta születik egy gyerek..:)) -
#18547 SimPE-vel lehet áttudod -
#18546 Hogy sikerült a Klára?
Én a valóságban jártam így...
...bár az csak egy macska volt... ...őt nem zavarta a Fancsi-zás, mi meg megszoktuk!
Csak kicsit hülyén jött le idegenek előtt, hogy fancsiztam egy 6 kg.os kandúrt...
Átnevezés passz! Max pink-et adsz rá, oszt ráfogod, hogy ő akart Klári lenni!
Nude patch? Értelme nem sok volt az egyben sem. Hiába csángáltam álló rudival ho komoly reákció... ...pedig nagy volt
2. alá már fel sem tettem. Örültem, hogy nagy nehezen elindult végre. -
Coolfire #18545 Tényleg azt nem tudjátok hogy lehet egy meglévő gyereket átkeresztelni?Fiú Klára névvel elég húzós..:) -
Coolfire #18544 Ja..én sem tudom mire jók a nude peccsek,nekem sem volt fent sem a 1-hez,sem a 2-hőz. -
#18543 Gyólya! #18536-et mikiking-nek szántam, félrement, bocs!
A Playboy nem rossz ötlet! ...na és ez? ...