Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
egyebkent minek akarod kiirni?
ird ki az imidzseket dvd-re es meg csomo hely marad a menteseknek is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
na varj, megprobalom:

Ejszakak

szerintem menni fog <#smile>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hehehh..már legalább a billentyûm magyar.De,hogy az aláírásomban lévõ gépem mikor lesz mûködõképes,passz,mert kell egy pár hónap mire összekaparok egy új geforce-ra.De akkor már 7800 GTX-et veszek ehehe.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ráadásul a DT-ben be kell kapcsolni az emulációt is(legálábbis nálam be kellett).

Ezt nem tudom sajnos megmondani,mert a magyarokra raktam egybõl.De az viszont lehet,hogy össze fognak ugrani telepítéskor.

Hát ha nem sikerül jól kiírni alkohollal,akkor csak ezzel tudod cédé nélkül indítani.

Pharaoh
Majdnem minden-t magyarrá tesz.

akyyy
Figyu már. ha nekem van egy nem magyar Sims 2, és egy nem magyar Sims University, és ezekre felteszem a magyar Sims Éjszakákat, akkor magyarrá teszi az egészészet? (eredeti)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pharaoh
A legújabb alchohol se viszi? Az lenne a gond, hogy hugom barátnõjének lesz, és nem hioszem hogy õ hallott már volna a deamon tool-s ról.

Amúgy a miniimage mire jó? Eddig nem tûnt fel semmi másolásvédelmi gigszer a játékban

Attol fugg milyen iroval.Mar regebben mondtam,ehhez,hogy safedisc raw daoval mukodore ird,legalabb plextor v. ilyesmi iro kell.En pioneerel a legujabb alkessyal irtam,de nem ment.Ezert javaslom,hogy a 2 cdt adatba ird,hogy egy daemon es egy miniimage ramenjen,ugy jo lesz.

Egyebkent mea culpa,mert telleg van benne magyar nyelv.Nekem is mar sims2 ejszakakkal inditott az elejen.Igaz,nekem az elozo ketto is full magyar.Ugyhogy ezert faj a kicsi szivem...na mind1 ez mar off.

Hali,visszatertem.Csak most nincs gepem ki tudja meddig<#falbav>,csak egy fostalicska,es nem tudok ezzel a franko kis gameval jatszani<#rinya>.Egy 700mhz proci,160MB RAM es egy gef4mx400 ez ugye joval a minimum konfig alatt van,de egyszeruen nem birtam ki,hogz ne teszteljem legalabb a csucsrandiig<#nyes>.Amit ebbol a diavetitesbol ki tudtam venni,vmi iszonyat jo lett ez a kieg.Hejh,ha menne a jo gepem.

Pharaoh
Ha kiírom, akkor menni fog az éjszakák?

15189.,15200.
Az ugráláshoz: nekünk le kellett minden eddigi nem eredeti cuccot szedni és újra rakni egyesével. elképzelhetõ,hogy valamelyik nem igazán megfelelõ a játékhoz.
A magyarítás: már tényleg nem értem. Lassan 100 éves fejjel egy kukkot nem tudok angolul, de a játék kedvéért hajlandó vagyok a fele idõt szótárazással tölteni.
Félreértés ne essék: nem tartom magam különbnek senkitõl, de akkor más miért nem akar csak egy kicsit is áldozni a játékért?

berczy
Nem tudja senki, hogy a simemmel, miért nem tudok senkivel sem dumálni, ill. a belvárosban semmit sem csinálni?

Más: Nekem valahogy nagyon szarok ezek a magyarítások. Kajáknál szinte csak omlette van mindenhol. És rengeteg dolog nincsen lemagyarítva. Elolvastam a FAQ-t és nincsen fent semmilyen crack!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

ok kösz
Mike at home
nem ismetelgetjuk a kerdeseket

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor szep sorban

1. noveld meg a latoteret - options - game options - na small legyenb hanem nagyobb
2. a sima fekete hajak valszeg csak egy elketkorban aktivak, a tobbiben csak sima fekete hajak

Mike at home
igazabol azert ez a kep mert az ablakokat es a reluxat akartam megmutatni

Devids Pro
De a sims2-höz csak 1 féle crack van, az alaphoz, ami tudjuk hogy miben korlátoz és nem ebben.
Carlos
Nekem ilyen legutóbb akkor volt, amikor a Sims 1 valamelyik kiegjéhez (house party asszem) szar crack volt.

Þór vígi þessi rúnar

Devids Pro
nemhinném hogy ilyesmi cracktól lenne
Carlos
Tettél fel crack-et (akármikor, akármelyikhez)?

Þór vígi þessi rúnar

berczy
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy amióta felraktam a Nightlife-ot azóta a saját simek nem igazán akarnak társadalmi életet élni. Beszélgetéskor abbahagyják, "elugranak egymás elõl" amikor a városban vagyok akkor hiába mondom, hogy rendeljen kaját, feláll az asztaltó és búsan áll mellette.
Nem tudja valaki, hogy mitõl lehet?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Két kérdésem lenne az egyik hogy lehet megcsinálni hogy lássam a szemben lévõ házat(lásd:15182#)a másik amikor letöltök hajakat csak egy része jó a másik részét úgy rakja be mint egy sima fekete haj és tele van a hajak menüm ijen egyszerû hosszú fekete hajjal.
Carlos
Nálam is ez a szék-asztal kompozíció van, csak nekem fal mellett (4-en férnek az asztalhoz)

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
hogyan csokkentheto a penz?
bekoltozott az egyik zoldboru ufo Singles es hozott magaval 7 milliot, amibol meg is jelent 5,5.
ez nekem tul sok

Mike at home
uj, az az urites nagyon gaz szerintem

Mike at home
en a jatekben keszitett foto tettem be, te meg kepernyodumpot

valamilyen kepszerkesztovel meretezd at mondjuk 640x480-ra

ha kesz, tedd be ujra

Ááááá...bakkerr....nem értem,hogy miért mindig ekkora a beszúrandó képeim??<#fejvakaras><#nemtudom>Neked Mike normális méretû,de nekem meg egy ólajtó<#hehe>...nem értem<#rinya>....tudtok ebbe segíteni?

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Szép ház<#eljen><#wink>.Nekem meg ilyen van az egyetem alatt,de szinte mindig ilyen egyszerû kérót építek az egész játék folyamán.Csak,ha már család is van,akkor egyértelmû,hogy nagyobb lesz a ház:

LOOOOOOLLLL...nagyon kemény ez a vámpír élet<#hehe><#vigyor2><#eljen><#wink><#hawaii>.Csak annyi kellett,hogy ágbyan woohoo-zon a két sim és utána a csaj hamm,megharapta a simemet<#hehe><#worship>.Viszont máris van kérdésem:mivel hamarosan lesz a záró vizsga és gondolom nappal lesz,kigyógyítsam a simemet a vámpir életbõl,vgay nem muszály,mer azt még túléli,ha elmegy órára nappal?<#fejvakaras>

Mike at home
a Content Managerrel egyesevel is ki tudod engedlyezni a letoltott dolgok hasznalatat

Mike at home
belebucizott a kajaba 😊

Mike at home
azok a cuccok amik univ kompatibilisek, azok hasznalhatoak most is
max a hack cuccok nem, de butorok, mesh-ek, ruhak, hajakkal minden ok

pl. nekem most ilyen hazam van

Mike at home
semmilyen hacket nem hasznalok, sry

- napi kertesz nalam boven eleg ha 3 naponta jon, egyebkent is inkabb fakat hasznalok, igy nem kell metszeni/gazolni
- a fizess a postaladanalt megoldottam egy asztallal a postalada mellett, vagy siman kixelem a a parancsot, es akkor leteszi a leveleket a foldre
- alien abduction nem tudom mi

Mike at home
jaja, ha nem megyek sehova a kiskolok hazajon a sulibol, faradt, jatszani akar, mindemellett a lecojat is meg kene csinalnia, mondjuk tud logni ha A+ os

Sipocz
Nem-nem! frankón szétzilálta a gamát. Azért is sajnálom ezt a szükséges "lomtalanítást" mert a nejem meg a lányom rengeteg és valóban tutiminõségü cuccot rakott fel a játékba Univ. kompatibilitással. Inkább választottuk a csökkentett (bár szo-szo megfrissült és kiegészült) alapcuccost egy késõbbi megfontolt és fõleg kompatibilis fejlesztés reményében. Engem legkevésbe a kikockázóskitakarás zavar, de pl. ahhoz hogy bokrokat tudja rakni a simek kertjébe bizony szükséges a naponta megjelenõ kertész mert a harmadik napra gondozás nélkül a kert egy gyenge dzsumbuj&dzsuva benyomását kelti és ugye a simnek nem szabhatom elsõdleges feladatnak a kert rendberakását (bár most eszembe jutott a vicc a gazdaboltosról, a gyógyszerészrõl meg az intim betétrõl😊)))!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Természetessen a no-censor is fenn van és nem okozott gondot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hogyhogy keresztbe tett? Ténylegessen tett is valamit, vagy csak a kommersz szöveget nyomja indításkor, hogy összeveszHET. Azaz csak figyelmeztett.
Szerintem kapcsold be õket nyugodtan, a figyelmeztetõ ablakot, ami induláskor bejön, meg kapcsold ki az opcióknál. Nálam csak a tini etye-pety addon van fen, de semmi gondot nem okozott. Ja alapból kivették a cenzura eltüntetés "csítet". De már van külön az éjszakákhoz no-censor addon.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sipocz
A cheat-ekrõl jut eszembe:
a Nightlife miatt kicsaptam az összes letöltött tartalmat mert valamelyik (vagy akár több is) keresztbetett. Van egy pár amit most ezért megpróbálok visszacsempészni, a legfontosabbak a "napi kertész", a "fizess a postaládánál" és az "alien abduction" valamint "fallen satelitt" hackek lennének. Ha valamelyikõtök használja ezeket az NL-val, akkor kérdezném hogy ezek kompatibilisak-e teljesen. Az kiderült hogy a "phonehack" és a "flush toilett & wash hand" hackeket tutira ki kellett venni.

Ez az idõ viszatekerés nekem is bejön. Az Egyetemen lévõ simek például egy nap x elõadásra beültethetjük (tanulmányjavítás érdekében+ idõspórolás) úgy hogy elmegyünk elõadás elõtt valamennyivel mondjuk a parkba. Az adott helyszínrõl megy elõadásra/oda érkezik visza --> go haza (megint elõadás elõtt vagyunk ugyebár), viszza az egy helyszínre (kávé 1000L), újra elõadás stb.

Sipocz
Szvsz. ne menjen az idõ! Ez így jó (legalább is nekem), a hivatásuk/iskolájuk a rá és lekészüléssel elviszi a munkanap (még jó hogy van szabi😊) 40 %-át a saját fizikai szükségleteik (alvás, higénia....) kielégítése "jó szinten" másik 40 % és a fennmaradó 20 % csak úgy többszörözhetõ meg ha kihasználjuk az visszaforgatós idõstoppot. A Sims1 is pusztán az alapgamát tekintve egy idõbeosztási agyrém volt, a Hot Date-tõl kezdve lehetet már jól taktikázni a helyszinek között. Kimondom hogy a cheat-ek használatát nálam éppen a sokkolóan gyors idõmúlás motiválja.

Mike at home
nem fognak, mert ez egy ilyen koncepcio, igy mukodott mar az 1-ben is

Én csak azt sajnáloma kiruccanásoknál(legyen az simán,hogy a sim el megy buliba egyedül,vagy csajt szed fel,esetleg randizni megy a csajával),hogy megy az idõ és mondjuk délbe lelécelt a simem otthonról.Eltölt egy helyen csomó idõt,vagy esit ott dekkol és mikor visszatér haza,ugyanúgy dél van....ezen a következõ keigészítõbe változtathatnának.

Mike at home
a just fun eseten nincs merce, nincs ertekeles az ido vegen
a for outeren meg igen, szal ha bena volt a kiruccanas, vagy uncsi, akkor mindenki sajnalkozik, es nem biztos, hogy legkozl;ebb eljon
ugy veszem eszre, a hirnevnek is nagy szerepe van, mivel a nagy noszo karakterem 5-6 alomrandival a hata mogott 0/0-as hogyeket is el tudott hivni randizni, sot alomrandit tudott veluk csinalni, es bizony itt van kiss meg woohoo is
igaz mostanaban egy elvhajhasz es a hokefelke simmel jatszom, hat ezek uzekednek mint a nyulak, de mivel egy-egy autos woohoo fejenkent 7k aspi pontot hoz, es ezt minimum 2x akarjak, az alomrandiert pedig +5k jar, nem szoktam ellenkezni
a randizas egyebkent megy hazastarsak kozott is otthon, el sem kell menni sehova
a 25 napos simem eddig 198k aspi pontot gyujtott, es eddig a legjobbaknak volt 100-120k

Mike at home
bar szerintem 100/100-as kapcsolatnal mar nem szamit

Mike at home
azt meg nem probaltam ki, hogy budos simre milyen hatast gyakorol a dezodor

gondolom egyebkent, hogy a beindito dolgok miatt az egyik sim jobban tetszik, konyebb vele beszelgetni, nem utasitja el a kozeledest, mig a masik taszitja, nehezebben jon ossze a baratsag, vagy a woohoo

Mike at home
van az aspi targyak kozoztt egy surke, robotszeru valami, azzal at lehet allitani az alap aspit, illetve a turn on/off dolgokat is
nem tudom hanyszor lehet hasznalni egy sim eleteben talan 5x, mintha ezt olvastam volna a maxis(ea) oldalan

Mike at home
nem inditjuk el az alap simet, ha fent van a vmelyik kiegeszito

mindig az utolso kiegeszito ikonjat inditjuk el, a tobbit elfelejtjuk