32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• fatima15
    honnan lhet letölteni kiegészítőket?
    és valmailyen packokat?
  • fatima15
    Sziasztok!!
    Lenne egy olyan kérdésem hogy azokat a fájlokat hova kell bemásolni amikt letöltök. Mert én berakom a Download-ba és nm jelenítimeg!!
  • akyyy
    asszem az egyetemben
  • cenobite
    Sziasztok!

Ilyen zenekarosdi dolog melyik kiegészítőben van? Mert láttam néhány video-t, ahol a simek gitároznak, koncerteznek, stb... Pl. itt egy fanmade video is: [URL=http://www.sims99.com/movie_details.php?dir=crystalwitchery&id=1143]Katt a "Watch It" gombra, wmv-ben van.[/URL]

Előre is köszi! Ja, ha még nem ismernétek: sims99.com Sims2 filmek és egyéb Machinima.
  • akyyy
    plz linket!
  • Cairass
    Köszönöm Maister!
    Egyenlőre semmi, de Neked szólok elöször amint felmerül vmi!
    Találtam egy magyar oldalt, ahol rövidke, ámde átlátható értékelés van az összes kiegészítőről, s így már képben vagyok.
  • Mike
    igy van
    masreszrol miert ne legyen fennt
  • akyyy
    ha Egyetem, akkor magyar , ha university, akkor nem:P
  • Titan
    Skacok lehet, h hülye kérdés, de a nejem nem hagy békén már napok óta.. Az Egyetemnek van magyar változata is? Mert az én "biztonsági másolatom" csak angol, lengyel meg spanyol nyelveken hajlandó működni...
    Szal érdemes keresnem valami másikat vagy...??
  • Gólya #18614
    leteszed a tárgyat, beírod a kódot és a . ill. , billentyűkkel tudod forgatni
    arra vigyázz, hogy amikor már nem akarsz forgatni más tárgyat, a kód kikapcsolása előtt alaphelyzetbe kell rakni mondjuk egy másik tárgyat, mert ha ferdén leteszel valamit és kikapcsolod a kódot, a következőt is ferdén fogja lerakni (legalábbis ezt tapasztaltam)
    kicsit hülye fogalmazás, de remélem érted
  • Gólya #18613
    ennyiről tudok én is
  • elrienn
    minden kiegészítő fent van. beírtam a kódot a konzolba. Amikor el akarom helyezni a tárgyat kell nyomnom valami billentyűt, vagy az nélkül is kell hogy működjön?
  • akyyy
    amugy ezeket akisebb kiegészítőket hogyan jelentek meg? mert ugy tudom hogy:

Sims 2> Egyetem > Karácsonyos > Éjszakák > Megnyitottunk vár az üzlet > most meg cvmi családos, de ez is a karácsonyossal egyszintű!

mit hagytma ki és mikori?
  • Gólya #18610
    ez csak az én véleményem, azért biztosan van olyan, akinek tetszik
  • akyyy
    hmm, akkor meggondolandó:S:S:
  • Gólya #18608
    nem dobtam el magam tőle - de ez az én privát véleményem
    süthetsz karácsonyi sütit, akkor jön a Télapó és eszik belőle, szervezhetsz újévi bulit, jött egy csomó - szerintem - szörnyűséges padló-falburkoló (american styl)
    én megbántam, hogy felraktuk, az biztos, hogy semmi ilyen köztes kieg. többé nem látja a gépet
  • akyyy
    a karácsonyis sims az milyen,???
  • moon21
    most fentvan az összes kieg az Open for Business-ig, ha most felteszem a Family Fun Stuff-ot, akkor megoldható, hogy a mostani mentésemet használjam?
    nem szeretnék mindent előről kezdeni...
  • akyyy
    mitől függ az hogy egy szülinapi vagy akármiyeln bulin hány ember lehet mert midnig csak kettőt enged:(
  • zsanet
    nem hivatalos kiegészítő
  • Gólya #18603
    a University is fönt van?
    mert ez a kód csak azzal használható
  • Gólya #18602
    ilyenre gondoltam, igen
    de ha nem lehet, hát nem lehet - pedig ilyesmit szerettem volna, de akkor kénytelen vagyok megvenni egy üzletet és átalakítani
    mindenesetre köszi a segítséget
  • akyyy
  • hitman55
    HAJRÁ ANGLIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • akyyy
    mondanám hogy a legtöbb, dE amúgy AZ ÖSSZES kiegészítőkeg az alapjáték mappájába kell másolni, sőt még az előző rész simseivel is, honnan tudtam volna hogy itt nem ugy kell?

a másik az iylen okos telepítőket, mint az EA gameseké, alapól hülyének nézem, mert van hogy nem is engedi, csakis a c-re telepítnei, és oda rühellek játékot tenni
  • Devids Pro
    ha étteremre vagy iylesmire gondolsz azt otthon nem lehet
  • elrienn
    Segítsen valaki, légyszi! Hogyan tudok 45 fokos szögben elhelyezni tárgyakat? Megvan hozzá a kód, de mégsem működik. Köszi.
  • Gólya #18596
    a gyerekágy azt hiszem, a különlegességek/gyerekcuccok között van (egy maci jelzi, ha jól emlékszem)
  • Gólya #18595
    segítene valaki?
    hogyan kell otthon "kifőzdét" csinálni?
    próbáltam visszakeresni az OFB megjelenésétől, de nem igazán találtam megoldást
  • Devids Pro
    hát sztem egyértelmű hogy nem egy könyvtárba kéne telepíteni az összes kieget.
    alapértelmezett útvonalakat nem szoktad figyelni?
  • akyyy
    nnah sikerült elindítani az egyetemet, juhéj:): ujratettem, máshova tettem az öszes kieget (amit bee kéne irni aFAQ-ba csak sszolok), és az egyik kinimagéval indíttottam el.

amugy hol van a babaágy???
  • akyyy
    telepítéskor mindegyik kieget külön mapába kell???
  • akyyy
    Nah feltelepítettem az egyetemet (magyart) hogy az is rajta legyen! elindítanám, de az university hibát észlelt ezért leáll! ( nem az egyetemet irja ki, pff)

Faq-t elolovastam de mivel alcoholal tettem fel, és nincs is a gépen daemoon, nem tudom mit lehetne vele kezdeni:S leszedtem egy miniimaget hozzá, elindulni elindul csak az intro után vmi névtelen hiva folytán kidob, help me!
  • Gólya #18590
    anno - míg élt a simfeeling-simmetria, rengeteg trükk fent volt - ha igaz, hamarosan megint lesz (nagyon remélem, hogy a régi tartalommal és formával), de valószínűleg a faq-ban itt is találsz néhányat
    hogy megéri-e az OFB, ezt majd eldöntheted, ha megszerzed - ezt más úgysem tudja helyetted eldönteni
    az Egyetem azt hiszem egyértelmű - elküldheted tini simedet a középiskola után továbbtanulni, az OFB-vel pedig nyithat a simed boltot a városban, vagy otthon a saját telkén és lehet belőle "világraszóló" üzletemberke
    ja, tippek, trükkök - igaz, angolul, de egy kis szótárazást megérnek - MTS2
    (nekem még mindig a legmegbízhatóbb hely)
    még valami?
  • Cairass
    Kösz a linkeket! Találtam rengeteg apróságot, ami feldobta a gamét!

Tippek trükkök hol lelhetőek fel magyar nyelven? Vannak fura/kissé nehezen értelmezhető dolgok...

Az Open for business-t mennyire éri meg beszerezni? Egyetem jobb? Mit adnak a kiegek? (bocs a sok kérdésért...)
  • Casseus
    sad
  • Gólya #18587
    igen, de a 90 pontnak mindenképpen meg kell lennie, az alatt nem veszik föl
  • fatima15
    Kéne a sims2 alap játékhoz az eredeti exe valaki küldje el [email protected] köszy
  • Mike
    hát tegyél be magadnak
  • Cairass
    Akkor ezek szerint ez csak egy amolyan viszonyítási pont.
    Csak kicsit meglepődtem
    Editorokat hol lehet találni? Pl ruhák készítéséhez, módosításához...