Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De szószátyár lettem,ahhoz képest,hogy tegnaptól nem is akartam ide jönni.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Jah most értettem csak meg.Azért állt le mert v. alkesz v. clonecd van fent a gépen.És ne használj cracket.További teendõk FAQ.😊De mivel jó hangulatban vagyok:a registrydet kell majd módosítani,fõleg ha a Nightlifenél a magyar nyelvet választod.

Szedd le az egészet,s rakd fel újra.A faqból megtudod hogy kell,ha vegyesen van meg.

Az az Universitys kiegbõl való,tehát ha van univod akkor vmelyik boltban.Ésszerû mindenhova pakolni ezeket az állványkákat,mert soxor v. mobilt v. mp3 lejátszót v. játékot szeretnének.És ha nem egyetemvárosban vagy,nem férsz hozzá.

Az éjszakákban.

Nem fogom elárulni úgy sem-köt a titoktartás-,annyit esetleg,hogy ez egy miskolci számtech. bolt.Összefutottam egy jogász cimbivel és õ is elkísért.Hoppácska.😊)Én ugyanis boci vagyok ezekhez,de õ keni az ilyesmit.

Moti HUN
hi a vámpir a nightlifeban van vagy az egyetemes kiegészitöben :S !

Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.

Moti HUN
Jah és hogy lehet vámpiort csinálni 😄😄

Valaki meg tudná mondani, hogy hol tudok mobilt vagy hordozható kozolt venni a sim-emnek?<#worship>
Moti HUN
HEllo én régen játszotma a sims2-vel és mivel meglettta nightlife igy felraktma megint elöször mikor fle instalaltam a sims2-öt valamiért hibát észlelet mikor el akartam inditani és még mindig nem otk vele játszani !mi leheta gond ?! Tán meg kel crackeleni ? mer cd-én nincs crakc! jah és aztán aszitem jó lesz ha felrakom a nightlife-ot és fleraktamde valami instal frisités van amikor 100% megvolt instalnal akkor ott a frissitésnél hibát észlelt é letörölte a sims2 nighlife-t pls HELP !

Azon a pályán nem nyomtam. Én Veronavillben (vagy hogy hívják) garázdálkodom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
passz, szerintem programhiba, vagy nemtom
ahol laknak, az nem ér semmit
de alapból ott van a sivatagi pályán Chloe Singles, ufocsaj

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Egyébként, hogy lett neki ennyi pénze?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Akkor passz.

Mike
5 milkát nem lehet levásárolni
az 1500 db álló plazmatv

Mike
5 milkát nem lehet levásárolni
az 1500 db álló plazmatv

Mike
igy van. tudni akarjuk a cég nevét

Építs vele egy drága házat pakold tele cuccokkal (vásárold el a lovét - minden márvány, sok kocsi festmények, stb), költöztesd ki. A házat meg bontsd le manuálisan.

Na hát ezaz! 7:00 szépen befektetem a koporsóba, majd néha (nem minden nap, de van amikor egy nap töbször is), felébred a nap folyamán és bemegy a házba tevékenykedni, és cseszik rá, hogy mennek le az értékei. Ha rajta múlna ott hamvadna el a szoba közepén, vagy a kertbe metszegetés közben. Szóval rendben, hogy a koporsóban "kellene" lennie, de ha nem figyelek rá (mert hát van más szimem is) és nem fektetem vissza akkor magától felkel.
Egyébként 19:00 mindig csont nélkül felkel, azzal nincs is hiba.

Melyik cég ez? Mistral?
:-)
Mondtam adhatnak egy 6800GT is mert csak az volt most hirtelen,de nem nagyon akarta..pénzem meg nincs a különbözetre.

No...cserélik mégis,beszéltem a fõnökkel csütörtökön mehetek az újért.Finoman megfenyegettem õket.Addig meg kibírom vhogy.😊

Mike
és kaja helyett szûzek vérét kell szívni? 😄DD

Szerintem roppant egyszerû, és gyakorlott simsesek számára emészthetõ szabály ez is. A program nem méri virtuális fénymérõvel az adott helyiség világosságát. A vámpírság egy létforma a maga kötött szabályrendszerével, így például 7.00-19.00-ig koporsóban kell lennie. Ugyanakkor vannak elõnyei is a "normális" léttel szemben. Ennyi. Szerintem e méltatlankodás egyenérétkû az évszakok hiányának reklamációjával. Punktum. <#awink>

Mike
én meg nemtom beköltöztetni az egyik zöld Singles csajt, mert mindenképpen hoz 7,5 milkát, amibõl megjelenik 5,5 (biztos a többi adó) és nekem ennyi nem kell, mit kezdjek ennyivel?

arra gondoltam kiköltöztetem egy külön házba, és csak aztán költözik oda, így talán nem hoz ennyi pénzt

Szóval akkor nektek is elõmászik nappal?
Na mindegy. Egyébként az enyém is sebzõdik, akkor is ha nincs ablak.

Mike
szvsz a pinyóban igenis lehetne tevékenykedni nappal, úgy lenne normális
na mindegy

Akkor a kóbor fények <#vigyor3>

Mike
és ha a lépcsõ tetjén ajtó van?

De van levezetõ lépcsõ, ott beszûrõdik a fény 😊)

Mike
a vámpir a pinyóban is sérül? ott nincs ablak

Mitöl nõ a vámpírom karizmálya, mikor tükörben magyaráz? Nincs is tükörképe <#hehe>. Bár ha házas a jegyûrû látszik, más nem, de a jegyûrû ott lebeg ahogy magyaráz.
Akinek vámpírja van, attól kérdezném, hogy gátoljátok meg, hogy napközben felkeljen. Nekem egyszerûen magától felkel. Volt, hogy felkelt bevetette az ágyakat aztán nekiált gitározni. Mire észrevettem, majdnem meghalt. De volt már, hogy egyszerûen kiment kajálni a hülye. Szóval miért nem marad a helyén? Senki sem zavarja, nincs se mobil se telefon (a szobályában) és senki sem megy be hozzá.
Egyébként az én vámpírom simán dolgozik. "Örült feltaláló" és 22:00-2:00 dolgozik szóval éjjszaka.

Mike at home
nemely cegnel ugy latszik meg mindig ez a mentalitas

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Az nem úgy mûködik, hogy a vevõ nyakába varrjuk a hibát, közben
meg semmi külsérelmi nyom nem látszik a kártyán...
PCI Expresses kártya volt?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

ForRedGlory
Én verném a pultot a helyedben. Ne hagyd magad, persze ha fizikai hiba van (törés, akármi) akkor jóhogy nem cserélik, de ha biztos nem az (még azt se kell tudni hogy húztad, lehet egy kártya alapból hibás...) akkor verd a pultot vagy a pultost legalább... 😄DDDDD
Én tuti behajtanám, ha tiszta a lelkiismeretem, de ha nem, akkor is 😊))

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

rage
:-)
Szerintem, a port is töröld le a számítógép tetejérõl
Hátha 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Képzeljétek, csoda történt. Lecseréltem az ideiglenes, noname, 300 W-os tápomat egy végleges, Chieftec 400 W-osra, és a Sims egy kicsit jobban fut. Lehet, ez a csere jó döntés volt 😊)

Na bucsuzom addig,amig nem tudok vele jatszani,mert nem birom meg olvasni sem az elmenybeszamolotokat.

Nem olvadt el,semmi nem latszott rajta,legalabbis en nem lattam.Ezt a karit azert meg nem kell huzni<#hehe>.Benn volt porgott a huto,de be sem villant a kep.Na mind1.Pedig biztam az MSI karikban.

Mike at home
melyik uzlet? hogy szallt el? elolvadt?
huztad?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem vesznek el a hazak es egyebek ha a dokumentumok mappaban levo EA konyvtarat kimasolod valahova
ugyanis abban van a mentes

Mike at home
felreertes ne essk: tudom nem szabad megszakitani ezt a szep hagyomanyt, ugyhogy innetol nem a mi problemank

Mike at home
es? ird ki image-be, vagy probalkozzal kiirni amivel jolesik, tema lezarva

Pedig ez a konfig elég lenne az Éjszakáknak is..😊))

1.Az angol simsre felrakott magyarítással,persze a hivatalossal arra rá kell mennie csont nélkül a magyar egyetemnek,mivel azonos verziójúak.A sims2 mentéseket rakd félre valahová,és telepítsd újra és pakold bele a faqban lévõ hivatalos magyarítást,és csak azután rakd rá a magyar egyetemet.Ja,és a hivatalost nem kell telepíteni,hanem mindent felül kell írni,és a reg filet indítani.

Elszállt,a köcsögök meg azt mondták én basztam el,és hiába a 3év garancia basztak kicserélni.Majdnem a rendõrök vittek ki a boltból.Megszabadítottak 50 ropitól,rohadjanak meg.Bocsi a csúnya beszédért de sík ideg vagyok,mert nem tudok sims2-zni.Most az eggyel vígasztalódom addig amíg lesz új karim.

Hi! Tudtok segíteni? Van nekem egy angol 4CDs Sims2m. Felraktam, és elkezdtem vele játszani. Ezután letöltöttem a teljes magyarosítást, de a Vágyak nincsenek lemagyarosítva, pedig az öccsémnek, aki frissen telepítette a magyarosítást (elõtte nem inditotta el a Simset), minden magyar.

Nincs valami megoldás, hogy újratelepítés nélkül (Ne vessszenek el a házak, és a családok) menjen rendesen?

Még egy:
A lemagyarosított Sims2-re fel tudom tenni a magyar nyelvû Egyetemet, és a magyar nyelvû Éjszakákat? (és rendesen fog menni?)
Pharaoh
ja, adat Cd-t már vagy egy éve nem írtam, csak audiót néha.

Mike at home
miert mi lett a 6600GT-vel?

Mike at home
akkor halljon

manapsag egyre inkabb szukseg lesz erre, foleg, hogy egy dvd olcsobb mint 4-5 cd