Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Minden indításkor 800*600-ban indul 😞
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Persze olyan már elképzelhetõ lenne, hogy kijelölsz a földszinten egy részt, és az azon nyugvó teljes térrácsot mozgazja. Persze ekkor is még millió és egy illeszkedési probléma vetõdik föl, a legegyszerûbb felfedezni a szintkülönbségekbõl fakadó eltéréseket.
nekem sem tetszik
legalább U alakú lépcsõ lehetne
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nekem is át kellet pár szobát telepítenem.
De a szõnyeg az már nagyon hiányzott 😊.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy lépcsõn akkor tudnak egyszerre egy irányban haladni többen, ha nem kész lépcsõt használsz, hanem azt a másik, dinamikus fajtát. Igaz, abból meg kisebb a kínálat. De én pont a közlekedési problémák miatt már csak ilyeneket használok.
az, hogy az egész házat odébb lehessen tenni, szerkesztõ módban
vagy egész szobákat
pl. van olyan házam, ahová elférne a garázs, ha azt nem mindig bal oldalra kéne tenni, mert jobb oldaon van hely, most az egészet építhetem arréb 8 kockával, pff, inkább lebontom, és lesz helyette másik
meg lift is 😊)
meg az is jó lenne - ami nagyon idegesít - hogy egy irányba egszerre ketten is le tudjanak menni egy lépcsõn
ellenkezõ irányban mûködik, de egy irányba nem
meg tetszene olyan is, hogy a sim alapból ne tudjon úszni, hanem meg kelljen neki tanulni, és akkor igazán tudhatna figurázni is, gyors, mell, stb
jó mondjuk van háton lebegés, az sem rossz 😊
szántsd fel, és hintsd fel sóval 😊)
Zizzenetnek: azt észrevetted - ha már lépcsõnél tartok, hogy mostmár minden lépcsõhöz ugyanannyi hely kell? A padlót le lehet tenni a lépcsõ végén, de falat nem húzhatsz csak egy kockával utána. Elég furcsán néz ki.
Hasonlóan hiányzó hangokról, textúrákról ír.
Közben mégis van hang, meg textúra is 😊
Egyébként, ugye említettem korábban, Emilt visszakölktöztettem a telekre egymagában, mikor rendeztem be a lakást újra, egy szekrényt és egy gitárt nem lehetett közvetlen a falhoz rakni, mert kiírta, hogy ott fal van. Egy négyzettel beljebb lehetett csak. Szerintem megint bugosodik a telek. Szerintem részben elég gány a játék.
volt egy cheat az egyetemnél, amellyel akkor is lehet építkezni ha ott vagy
az nem használható ilyenkor?
Nem tudtok-e valahol letölthetõ dorm-ot (tetõk->második csoport) ami legalább 4 egység széles?
A pincegarázsnál leginkább egy technológiai leirás érdekelne, olyasmi mint amilyen az official site exchange rovatában is van, persze cheat-eket kell használni csak az a bajos hogy egyszerre 4 dolog pontos és szinkron elhelyezését kell megoldani (pincefal+behajtó+auto tároló+garázsajtó).
Az elsõ részben tetszett ez a lehetõség, volt is egy kis dalmatám és nagyon hiányzott a sims2-ben...
nagyon vicces az, amikor közös helyiségben az egyik zuhanyozik, a másik wc-zik, majd lehuzza, a másik meg kiugrik a zuhany alól, mert elment a hidegvíz 😊)
Az enyémek mintha vámpírt láttak volna!
Miért van az, hogy ha a konyha-étkezõt úgy csinálom meg, hogy nem szimpla asztalt teszek le, hanem a konyhai szekrény megfelelõjét /amihez bárszéket kell letenni/, a maradék kaját nem a konyhában teszi le /bármennyi hely is van/, hanem az étkezõként szolgáló szekrényre? Még akkor is, ha teljesen külön helyiségben van a két funkció - bár ezt nem igazán szeretem /a simjeim sem - jobb kedvelik a tágas, egybefüggõ tereket/.
ha az utcára kinyúló beállót lehet lejtõre tenni, akkor gondolom lehet, egyébként meg nem nagyon, max a szokásos cheattel
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Vámípran meg alapban nem veszek mobilt, mert felkeltik vele.
Ja azt próbálta valaki, hogy meghív magához egy nem általunk irányított (npc) szim vámpírt, gyorsan átmenni építkezésbe, falathúzni köré, ablakokat rá, és megvárni mi lesz vele nappal<#idiota>#idiota>.
Szóval döntöttem. Brandi és pereputtya el a bal fenéken, Emil simem a tárolóba majd vissza a telekre. Mitteszisten, helyzet megjavult, lett neki gyémántja újból. Mondom, lehet, egy picit bugos a játék.
(Arról már nem is beszélek, hogy, valahányszor megérkezem taxival a belvárosból, azonnal jön egy másik taxi is, és fölteszi a kérdést, hova akarok menni. X-gombra kattintás, azt' jól van. De hogy ezt is miért csinálja....?)
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Mizujs?
Noha én magam ki nem állhatom ezeket, de természetesen azoknak a simeknek akik kívánják megvásárolom az elektronikus mütyüröket, hagy élvezzék. Csakhogy! megveszem neki a mobiltelefont és a vásárlás (meg persze aspirációs kielégülés😊) után a következõ kívánsága venni még egy mobiltelefont. Namost akkor minden testnyilására vetessek vele egyet?
Ahogy nézegettem vámpirral elég nehéz életbenmaradni, én ráadásul rühellem a vámpírokat "turn off"-nak általában ezt kapják a simjeim. Tegnap kibabráltam az egyik vámpirral (persze nem direktben erre utaztam) egy downtowni lot-on: olyan hajnali 6.30 tájt kezdtem el vele a chat-et és amikor 7-kor felkelt a nap az ipse (valami gróf) sûrü füstfelhõt eregetve menekülõre fogta😊)!
Downtown-ban hogyan lehet elõkapni a "hand tool"-t, lett volna egy kis "move object" belenyúlnivalóm?
Valamelyikõtök csinált-é már, avagy tudna ajánlani valami doksit arról hogyan kell pincegarázst építeni (van ilyen, letölthetõ lot-ban már láttam!)?
Hack-kedvelõknek: a daily gardener, az alien abduction és a falling satelitt hack-ek jól müxenek az NL-val.
Hosszú Sims2 mentes idõ után tegnap ismét feltettem a progit. Immár a magyar dvd-s verziót, rá a university-t utána pedig a nightlife-ot. Úgy látom sok minden fejlõdött (karakter készítésekor megadható, hogy mire indul be, mi az amit ki nem állhat) stb. Bár ezt valszeg feleslegesen mondom, csak fellelkesedtem a látottakon. 😊)) Most nekiállok visszaolvasni azt a párezer hsz-t ami legutóbbi látogatásom óta született. 😊))
(Csak egy dologgal nem békülök ki, iszonyat sokat tölt... 1Gb ram ide, 2,8-as p4 oda...)
Apropó a jumping bug néven elhíresült hiba javítva lett?
Kellemetlen emlékeim vannak róla...
Mindegy most visszaolvasok, remélem találok róla infót.
Nos csak ennyit akartam. 😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
akkor pedig a temat hanyagoljuk, a tovabbiakban minden 6600GT karaktersort tartalmazo hsz-edet torlom
amit felfogtam a mondokadbol arra kovetkeztetek, hogy olyan bajod lehet mint Ibronnak
a registryben kell ppiszkalni, majd Ibron elmondja mit