32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• bmffm856
    hello! régen nem játszottam a játékkal, és most próbálom feltelpíteni...minden magyarul van meg, csak a university nem, és ebben sezretnék segítséget kérni, hogy akkor így hogy lehet megoldani a telepítést. a faqban ezt találtam:

Magyar Sims 2 DVD+angol University telepítés
    Felrakod a magyar Sims 2 Dvd-t,majd indulhat az University telepítése. át MXHG7704637-ről MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor azt mondja,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát. Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem, mert a magyar fileokat nem csomizza ki. Ha vége az Univ. telepítésének í­rd vissza a magyar régiókódot,a letöltésekből szedd le az University magyarosítást és késsz!.:)

a kérdésem a vastagbetűs részre vonatkozik...úgy tűnik lemaradt valami a mondat elején, és ezért nem igazán értem a dolgot...szóval az lenne a kérdésem hogy mit kell átírni? köszi előre is. ciao.
  • Hoz_Hun
    Lol,
    A családban mindenki katona? Az a Star Warsos suhano nagyon ott van... hehehe
  • Lest4t
    baba
  • marcinger
    Kössz.
  • Gerygrey
    Miért, baj az ha autókon kívül más is van?

Modthesims 2Járművek részlegét ajánlom figyelmedbe. Itt aztán minden van, a lovaskocsitól a Star Wars-os lebegő "robogó"-n át a Harley Davidsonig. Persze kocsik is vannak szép számmal.

• Dexantreal
    ja sry..látod..már feleljtek
  • marcinger
    Hi.Nem tud valaki egy olyan oldalt ahonnan csak autókat lehet letölteni?
  • rage
    Pl a különböző rajongói, vagy hivatalos oldalon hozzáférhető tárgyak, ruhák, házak tízezreit.
  • akyyy
    am eg ykis off, nem lehetne a bannerban a " Leggyakrabban előforduló kérdéseket!"-et átaslakítani linké hogy mutasson a FAQ-ra? mert oké most is ott vande az flashban van, és uj ablakba nyilik meg amit én nagyon nem szeressek:) firefox rulezz, uj lapon megjelenítése...
  • akyyy
    miyeln "extrát"érdemes letölteni? mik a legnépszerűbbek?
  • rage
    Ezek szerint, még nem töltöttél le semmi extrát.
    Hozz létre egyet, s lesz :)
  • akyyy
    nekem aztán nincs
  • rage
    Mindenkinek van Downloads mappája, csak nem a játék könyvtárában, hanem a C:\Documents and Settings\neved\my documents\ea games\the sims 2 mappában
  • akyyy
  • Coolfire
    Hát igen,azt kellene.Csak itt olyan mintha 5 különböző játék lenne fent.Írja is a patcheléskor,hogy a legfrissebb kiegészítőhöz a legfrissebb patchet rakd fel.Én ezt a saját hülyeségemből csináltam,nem kell követni.Az a logikus,hogy mindig a legutolsót csináld(mint a crack).De ha már felment a többire is,akkor maradjon..:)
  • rage
    Régebben a Sims hivatalos oldalán azt írták, csak mindig a legutolsó kiegészítőt kell patchelni...
  • Coolfire
    Ha magyar mindkettő akkor nem kell(és nem is szabad)a registryt piszkálni.Eleve azt a régiókódot írja ami kell.Régiókód átírkálás csak akkor szükséges,ha valamelyik v. mindkettő angol.
  • Coolfire
    Igen az összes kiegészítőre,és az alapjátékra is.Azért írtam,hogy szemmel láthatólag is sokat javult.Bár ez akkor hasznos,ha egy-két kiegészítőt levesz az ember,a maradék meg már peccselt.De semmi baja nem lesz,ha egyenként fel van patchelve.
  • Devids Pro
    akkor tehát minden kiegészítőre külön külön fel lehet tenni a patch-eiket?
  • Dexantreal
    de írja át a regeditbe amit kell előtte azért....ha yol emlékszem:SS
  • akyyy
    hova kell másolni a nocensor peccset az éjszakákban??? azt írja vmi downloads mappába de nekme nincs olyan:(
  • Coolfire
    Frankón megy.És egy pár bogárkát szemmel láthatólag javított.
  • Coolfire
    Pff.....minden részét fel lehet peccselni..No kíváncsi vagyok így fog-e üzemelni.
  • Coolfire
    Az a legszebb,hogy poénból leszedtem a legújabb OFB-t is,és azt is felrakta magának.Teljesen abban a hiszemben voltam,hogy az cuccos peccs azt is megcsinálja,de mégsem,mert ezek szerint külön cég..Úgyhogy erősen javallott az OFB peccs is.
  • PLackó
    köszi.
  • Mike
    nos ha felteszed a sims2 alapot
    nem nyúlsz hozzá
    csak elkezded feltenni mondjuk az egyetemet akkor annak mennie kell
  • werter
    ez az alap játék verziojaSims 2 Hungarian AlcoholClone-No1 a kiegészitök :-Sims 2 Egyetem Hungarian CloneCD-No1;The Sims 2 Nightlife CloneCD-MiRROR(és itt is volt magyar nyelv )
  • werter
    mert azt mondja hogy nincs fenn az alap sims 2
  • werter
    AHA
  • Mike
    tehát akkor
    felteszed az alap sims-t
    és utána nem tudod ráinstallálni a kiegeket?
  • werter
    Sims2v1.0MiniBackupImageEng
  • werter
    nem-nem azt a daemon toolsos fájlt használtam amivel lehet épitkezni
  • Mike
    használsz hozzá cracket? vagyis lecserélted az eredeti exe-t?
  • werter
    nem
  • Mike
    eredeti?
  • werter
    Hellósztok! Tom hogy nem kéne kérdezösködni de én pontos választ legalábbis számomra érthetöt nem találtam sehol ..... szóval felraktam a sima magyar Sims 2 megy de bármelyik kiegészitöt megprobálom felrakni azonnal kiírja hogy nincs telepitve pedig mindegyik (eddig az északákat meg az egyetemet probáltam)magyar szóval az a régiokodos se hiszem hogy gond lenne de ha az is a gond akkor meg valaki leírná egy kicsit érthetöbben mert például azt sem tom hogy hol van az a "registryt" amiben át kéne írni az a kódot ....na szóval enyi valoszinüleg már volt párszor ez a kérdés is de én nem találtam meg ha volt akkor legalább a válsz sorszámát agya meg valaki ....plííííííz
  • akyyy
    magyarul is!!!:D
  • Mike
    kész házak listájában
    ott ahol a a házakat lerakhatod, telkekekt kijelölheted
  • PLackó
    Üdv.
    Letöltöttem jópár házat,és ugyebár lefuttattam a telepítőjüket.
    Viszont Nem találom egyik szomszédságban ezeket a házakat.
    Hova rakja őket?Mind a 3 kieg fentvan.
  • Gólya #18665

na erre gondoltam