32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#18704 hello! régen nem játszottam a játékkal, és most próbálom feltelpíteni...minden magyarul van meg, csak a university nem, és ebben sezretnék segítséget kérni, hogy akkor így hogy lehet megoldani a telepítést. a faqban ezt találtam:
Magyar Sims 2 DVD+angol University telepítés
Felrakod a magyar Sims 2 Dvd-t,majd indulhat az University telepítése. át MXHG7704637-ről MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor azt mondja,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát. Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem, mert a magyar fileokat nem csomizza ki. Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a letöltésekből szedd le az University magyarosítást és késsz!.:)
a kérdésem a vastagbetűs részre vonatkozik...úgy tűnik lemaradt valami a mondat elején, és ezért nem igazán értem a dolgot...szóval az lenne a kérdésem hogy mit kell átírni? köszi előre is. ciao. -
Hoz_Hun #18703 Lol,
A családban mindenki katona? Az a Star Warsos suhano nagyon ott van... hehehe -
#18702 baba -
marcinger #18701 Kössz. -
#18700 Miért, baj az ha autókon kívül más is van?
Modthesims 2Járművek részlegét ajánlom figyelmedbe. Itt aztán minden van, a lovaskocsitól a Star Wars-os lebegő "robogó"-n át a Harley Davidsonig. Persze kocsik is vannak szép számmal.
-
Dexantreal #18699 ja sry..látod..már feleljtek -
marcinger #18698 Hi.Nem tud valaki egy olyan oldalt ahonnan csak autókat lehet letölteni? -
#18697 Pl a különböző rajongói, vagy hivatalos oldalon hozzáférhető tárgyak, ruhák, házak tízezreit. -
#18696 am eg ykis off, nem lehetne a bannerban a " Leggyakrabban előforduló kérdéseket!"-et átaslakítani linké hogy mutasson a FAQ-ra? mert oké most is ott vande az flashban van, és uj ablakba nyilik meg amit én nagyon nem szeressek:) firefox rulezz, uj lapon megjelenítése... -
#18695 miyeln "extrát"érdemes letölteni? mik a legnépszerűbbek? -
#18694 Ezek szerint, még nem töltöttél le semmi extrát.
Hozz létre egyet, s lesz :) -
#18693 nekem aztán nincs -
#18692 Mindenkinek van Downloads mappája, csak nem a játék könyvtárában, hanem a C:\Documents and Settings\neved\my documents\ea games\the sims 2 mappában -
#18691 #18684 -
Coolfire #18690 Hát igen,azt kellene.Csak itt olyan mintha 5 különböző játék lenne fent.Írja is a patcheléskor,hogy a legfrissebb kiegészítőhöz a legfrissebb patchet rakd fel.Én ezt a saját hülyeségemből csináltam,nem kell követni.Az a logikus,hogy mindig a legutolsót csináld(mint a crack).De ha már felment a többire is,akkor maradjon..:) -
#18689 Régebben a Sims hivatalos oldalán azt írták, csak mindig a legutolsó kiegészítőt kell patchelni... -
Coolfire #18688 Ha magyar mindkettő akkor nem kell(és nem is szabad)a registryt piszkálni.Eleve azt a régiókódot írja ami kell.Régiókód átírkálás csak akkor szükséges,ha valamelyik v. mindkettő angol. -
Coolfire #18687 Igen az összes kiegészítőre,és az alapjátékra is.Azért írtam,hogy szemmel láthatólag is sokat javult.Bár ez akkor hasznos,ha egy-két kiegészítőt levesz az ember,a maradék meg már peccselt.De semmi baja nem lesz,ha egyenként fel van patchelve. -
#18686 akkor tehát minden kiegészítőre külön külön fel lehet tenni a patch-eiket? -
Dexantreal #18685 de írja át a regeditbe amit kell előtte azért....ha yol emlékszem:SS -
#18684 hova kell másolni a nocensor peccset az éjszakákban??? azt írja vmi downloads mappába de nekme nincs olyan:( -
Coolfire #18683 Frankón megy.És egy pár bogárkát szemmel láthatólag javított. -
Coolfire #18682 Pff.....minden részét fel lehet peccselni..No kíváncsi vagyok így fog-e üzemelni. -
Coolfire #18681 Az a legszebb,hogy poénból leszedtem a legújabb OFB-t is,és azt is felrakta magának.Teljesen abban a hiszemben voltam,hogy az cuccos peccs azt is megcsinálja,de mégsem,mert ezek szerint külön cég..Úgyhogy erősen javallott az OFB peccs is. -
#18680 köszi. -
#18679 nos ha felteszed a sims2 alapot
nem nyúlsz hozzá
csak elkezded feltenni mondjuk az egyetemet akkor annak mennie kell -
werter #18678 ez az alap játék verziojaSims 2 Hungarian AlcoholClone-No1 a kiegészitök :-Sims 2 Egyetem Hungarian CloneCD-No1;The Sims 2 Nightlife CloneCD-MiRROR(és itt is volt magyar nyelv )
-
werter #18677 mert azt mondja hogy nincs fenn az alap sims 2
-
werter #18676 AHA
-
#18675 tehát akkor
felteszed az alap sims-t
és utána nem tudod ráinstallálni a kiegeket? -
werter #18674 Sims2v1.0MiniBackupImageEng -
werter #18673 nem-nem azt a daemon toolsos fájlt használtam amivel lehet épitkezni -
#18672 használsz hozzá cracket? vagyis lecserélted az eredeti exe-t? -
werter #18671 nem
-
#18670 eredeti? -
werter #18669 Hellósztok! Tom hogy nem kéne kérdezösködni de én pontos választ legalábbis számomra érthetöt nem találtam sehol ..... szóval felraktam a sima magyar Sims 2 megy de bármelyik kiegészitöt megprobálom felrakni azonnal kiírja hogy nincs telepitve pedig mindegyik (eddig az északákat meg az egyetemet probáltam)magyar szóval az a régiokodos se hiszem hogy gond lenne de ha az is a gond akkor meg valaki leírná egy kicsit érthetöbben mert például azt sem tom hogy hol van az a "registryt" amiben át kéne írni az a kódot ....na szóval enyi valoszinüleg már volt párszor ez a kérdés is de én nem találtam meg ha volt akkor legalább a válsz sorszámát agya meg valaki ....plííííííz -
#18668 magyarul is!!!:D -
#18667 kész házak listájában
ott ahol a a házakat lerakhatod, telkekekt kijelölheted -
#18666 Üdv.
Letöltöttem jópár házat,és ugyebár lefuttattam a telepítőjüket.
Viszont Nem találom egyik szomszédságban ezeket a házakat.
Hova rakja őket?Mind a 3 kieg fentvan. -
Gólya #18665
na erre gondoltam