Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
hö ? 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
ejha mekkora hodály konyha 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo

Mike
1. a jós munka jutalomtárgya egy telefon, amivel felhívhatod a túlvlágot,beszélhetsz a halállal, és akkor visszakapod
de legyél bõkezû, különben csak egy zombit kapsz vissza

2. ha éppen otthon vagy amikor a halál elviszi a simet, lehet neki rimánkodni, hogy ne vigye el

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
no akkor a képek:

Jelenlegi házikóm:

balra a vendégeknek szánt helyiség (futópadok, meg kaja - ezt a két dolgot szsretik csinálni, érdekes módon zuhanyozni már nem szeretnek, inkább hazamennek ha már nagyon büdösek) a középsõ rész (a legkeskenyebb) a konyha meg némi elõszoba, nappali, jobbra a garázs, abban laknak az állatok (2 kutya meg egy cica)
ugyanez másik oldalról:

az emelet:

szintén jobb oldalon a közösségi terület, de a vendég simek nem szeretnek se kártyázni, se zongorázni (csak futni 😊 a terepasztal helyén régebben egy billiárdasztal állt, de a kutya nem használta, a terepasztalt meg nem volt hová tenni, szükségmegoldásként beszorult még a sarokba egy varrógép, meg a balattrúd? ha ez a neve... is
ja és 6 sim lakik egy telken + 3 állat

másik oldalról is
alukálás a padon:

van egy boltjuk is:
így nézett ki régen:

és így most

a bár halva született ötlet volt, a kutyát nem érdekelte, a kártya igen
most már szedek belépõdijat is, igaz nagyon keveset, de így az üzletben néelõdésért is fizetnek 10 simit óránként, no meg le is lehet zárni az üzletrészt, miközben zavartalanul kártyázhatnak
a sarokban kint a kertben befigyel a sátor is abban már lehet aludni az üzletben is, egyébként a két uncsitesó simán lenyom egy hetet az üzletben némi kávéval és felváltva alvással, folyamatosan nyitvatartva, akár alkalmazottak nélkül is

és akkor két ráadás régi képekbõl:

a mozgást feigyeljétek 😊

ez meg arra példa hogyan építsünk hatalamas, játszhatatlan házakat

Sziasztok!
Meghalt a sim em sims2-be valahogy nem lehet ujraéleszteni?? már csak az urnája van.
Köszi
Bye
no megoldottam a ház-gondot - két képet csináltam róla, a többit majd késõbb

Mike at home
és legyen egy-eyg kép szintenként, ahl az egész látszik

én is csinálok képet lakásról, boltról 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
jah, hozzátenném a dologhoz, hogy nincs 1 letöltött cuccom sem és cheatet sem használtam, mindenre a simem szedte össze a manit

halálra röhögtem magam - innen már csak a szellemem van jelen, s az pedig felhívná a figyelmedet, hogy egy más által készített házról volt szó, amit szeretnék saját szájíz szerint változtatni

Olcsy
Ötlet:Ne kódozz, most sem lenne semmi bajod.😄

Mike at home
ejha

Legend Killer
mer táborban voltam...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Így sem ment.
Ekkort a sajátgépbe társítottam a packageinstallerhez és így márt mûködik.
Kösz a gyors segítséget.<#eljen>

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

tudok jobbat:
TSR2-n van - Saunders Modern Starter

fotók a galériában

Mike
akkor
utolsó kieg nálad melyik?
a kieg dir-jében van egy bin könyvtár abban egy packageinstaller.exe
bemásolod ebbe a könyvtárba a sim2pack file-jaidat
és
utasítsorból:
packageintaller.exe akarmi.sim2pack

Üdv mindenkinek.
Egy kis gondol támadt valaki segítene?
Letöltöttem kocsikat és ezek .Sims2Pack kiterjesztésûek.Nos a gond ott van hogy nem engedi telepíteni mert nincs program hozzárendelve.Megtudnátok mondani milyen programot kellene hozzá rendelni?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Mike
csomagold be a házat, és akkor otthon megnézem

Mike
mindenféléket
mit csináltak a simjeid
vagy fotók
biztos szoktál kattingatni

enyémek most 5 napot lenyomtak a boltban, kávén, meg amióta van sátor, lehet abban aludni

no akkor egy kérdés:
szeretnék egy házat átalakítani
moveobjects-el rakták le a kocsibeállót, de eltávolítani sehogy nem tudom (moveobjects-el sem), viszont nem lenne rá szükségem, ill. ha igen, akkor sem ott, ahol most van
ötletek ezen kívül?

aha...<#wink> - a hitesnek volt ilyen robot, örült is neki, mert a kutyája állandóan szutykosan járt haza a munkából

mit szeretnél olvasni?<#circling>

Shiwo
most barátnõmnél vok, és itt nincs feltelepítve..majd ha otthon leszek, teszek be

Mike at home
htx
képeket is berakhatsz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
jóvanna..irok, hogy ne unatkozz..

pl rájöttem, hogy mi az amit érdemes beszerezni kutya mellé...van valami locsoló a kertbe..tán a játékkészítõvel lehet megcsinálni..nahmármost nem csak a simek tudnak vele játszani, hanem a kutya is..és játék közbe fröcsköl, így tisztulsz..a blökinek van annyi esze, hogyha koszos, kimegy, játszik 1 sort a fröcskölõvel és már tiszta is..nemkell mosdatni állandóan 😄

Mike at home
ménemir senkise? 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike
hm... azt olvasom, hogy szûlni is lehet kórházban

Mike
ok, ha valamelyik simeme beteg lesz, kipróbálom én is

😊)
fatûzhöz nem szabad hívni õket - ui. ha esik az esõ, eloltja - meg valószínû, hogy csak kimondottan lakástûzre specializálódtak
(én is ráfáztam egyszer😊)
ezt a mentõ-dolgot ki fogom próbálni - bár azt hiszem, csak egy kis vakarózásért nem fognak a nyakamba ugrani az örömtõl<#circling>

Mike
jönnek, csak ha nincs semmi büntetést fizetsz
a villám felgyújtotta az egyik fámat, kihivtam a tûzoltókat, de m ire kiértek, az esõ eloltotta, le is cseszett a tûzoltó, hogy mit hivogatom õket feleslegesen, és kaptam 500 simi büntit

egyébkétn a játk egyre könnyebb
a freetime-mal meg pláne
nálam pl. a kiskölök lassan minden skillje 10-es, igaz embben jócskán bennevolt a törõdés egészen kicsi kora óta

Mike
én még soha nem hívtam mentõt
rendõrséget, tûzoltóságot igen, de mentõt még nem
azért csodálkoztam hogy már ez is van
ha egy sim beteg, mentõt lehet hozzá hívni?

Legend Killer
én nem próbáltam, nem volt rá szükség, mi van, ha úgy hívom ki õket, h semmi sincs? Nem jönnek? 😄
Majd szerdán leszek és akkor kipróbálom.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hát - gondolom az emergency lehet valami ilyesmi - bár ha jobban belegondolok, nem az a kimondott sürgõsségi helyzet, de bosszantó és kellemetlen, amikor fél napokat csak vakaróznak meg szaladgálnak körbe-körbe
ja és ez az alapjáték óta van, de még sose próbáltam - azért kérdeztem, hívta-e már valaki õket

Legend Killer
mióta nem jáccol vele? 😄
amúgy sztem van, ha má mentõs állás is van.

Mike at home
van már mentõ is? :o

Legend Killer
Tudom 😊 és ezt tettem 😄, de õk adtak... biztos mert korháznál dolgozik és hagyták, hogy pihenjen. Amúgy a kölyök néger és nem vámpír, na majad megharaptatom 😄D.

#30478: nempróbáltam.

erre viszont lehetne valami kenõcs vagy gyógyszer
elküldöm õket zuhanyozni, ha ilyen van, de volt már, hogy ez sem oldotta meg, még mindig vakaróztak😞

tényleg, erre ki lehet hívni a mentõket? vagy megbüntetnek érte?
ezt próbálta már valaki?

egyáltalán nem szoktam foglalkozni ilyenekkel - ráérnek szépen lassan haladni (nem lóverseny)

a szülésre nem kell semennyi szabadság
igazából akkor kell már, amikor megszületik a baba egész a kisiskolás korig
de van dadus, akit lehet hívni
vagy megoldható, hogy egyik nap egyik szülõ marad otthon, másik nap a másik

Olcsy
Meg pl múltkor a kiránduláson vm geci szömörcébe léptek, aztán utána egy napig vakarták magukat...xD

Legend Killer
azkemény

Olcsy
De tényleg szemétség, mert van olyan kérdés, amelyiknél mind a 2 rossz 😮

Legend Killer
És akkor mi lesz? Mer általában ezek a kérdések segítik elõ drasztikus mértékben az elõmenetelét.

Mike at home
nem kötelezõ válaszolni

Legend Killer
mekkora fasság.... jó mókából uccsó percnél hírtelen katasztrófálissá változott az esküvõi buli, pedig csak beszéltek :S.

Amúgy a vámpír, v drakula gróf simet - a csávót - összehoztam a Larson csaj simmel és vámpírok mindketten, a csávó politikában mleózik, a csaj kórházban. Oda reptetem õket a kocsihoz és gyorsan beszáltatom õket 😄. A csaj jól halad, a csávó egy szar munkahelyi kérdés miatt lejjebb lett fokozva :@, h utálom ezeket a kérdéseket, mer 50-50% az esélye, h elbaszom, v eltalálom :@ 😄D.

És most lett terhes a csaj és lesznek vámpír v drakula kölykei ááá 😄... és csak két nap szabadnapot kapott, hánemtom ezalatt, h fogja összehozni a világra szülést, de mind1 😄.

kucsi08
oo rájöttem😄 és müxik is
köszi! isten vagy!

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

kucsi08
és hogy kell ezt használni?

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Mike at home
vagy igen, vagy nem