32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#30834 Valaki legyen olyan szíves, és a "cuccos" kiegészítőket telepítési sorrendben írja le nekem, mert a family fun stuff után kissé lemaradtam : ) Azóta, ha jól láttam, már IKEA-s és H&M-es kiegészítés is megjelent a játékhoz (mekkora üzlet már : D).
Köszönöm előre is. -
#30833 persze
csak fejtsd ki légyszi, hogy miben kéred a segítséget, ert ez így túl általános -
viktor0320 #30832 nekem az lenne a kérdésem hogy valaki itt ért a sims szerkesztéséhez?
szóval úgy értem hogy létre akarok hozni egy simet, amit az egyik ismerősömről mintáznék, de én ebben béna vok.
Van olyasvalaki aki ért ehez, és segítene is nekem???
nagyon megkösöznném! -
Coolfire #30831 2004 szeptemberében,de csak a vágy/félelem panel és a végleges buborékmenü kidolgozása miatt csúszott át márciusról.Szóljunk,hogy rakjanak alá egy felturbózott UE3 és Cryengine keveréket is,meg liszenszelni AI-t a Monolithtől.:))Biztos dögös játék lenne.De jó nekünk az is,ami lesz majd valamikor.Addig is elvagunk azzal ami van.És még jön a Spore,annak sem lesz valami nagy grafja,de ütni fog mégpedig az új játékfajta miatt mint amilyen a SimCity sorozat és maga a Sims.Hiába ez Will gyerek mindig kitalál valami újat. -
Gólya #30830 nagy a meleg:))
meg olvasni is kéne:)) -
#30829 okés -
#30828 nem cuccokról beszélek, hanem a textúráról
ugye a sim maga is egy 3D-s model, amin van egy textura
tehát ha a 3D-s modelt nem basszák el, akkor a jónép már fel tudja texturázni normálisan -
#30827 mostanában rászoktam arra, hogy közelről nézem őket, és ott bizony már háromszög az ujjuk vége
de annyira nem zavar
de hogy a sims3 grafikája sem lép ezen tl, na az már elszomorító
mikor jelent meg a sims2? 2003-2004 talán?
2009-10-ben már ne legyen 6-7 éves grafika -
Gólya #30826 addig, amíg a jónép vevő arra a minőségre, amit produkálnak, addig nem erőltetik meg magukat
a cégen kívüli cuccokkal meg sokszor van gond, pl. ha egy ülőalkalmatosság nem hajszál ugyanolyan méretű, mint a gyári, akkor a sim belelóg
no meg nekem régi "fájdalmam", hogy a házat nem lehet a telektől függetleníteni - persze, lehet rá mondani, hogy ha a valóságban építek egy házat, azt sem tudom felemelni a telekről, de rimánkodom, ez mégiscsak egy játék...
aztán itt van pl. a telek mérete - miért ne lehetne picit toldozgatni?
vagy éppen elvenni belőle? -
Gólya #30825
engem pl. ez sokkal jobban zavar, mint a "háromszög-ujjak" (max. messzebbről nézem a drágáimat:)))
miért nem lehet kényelmesen székre, fotelba, kanapéra ülve beszélgetni? -
ugye milyen szép? miért nem ilyen a sims2 grafikája? akár 486-oson is futna -
#30823 például:
jobban kidolgozott kezek
mozgó szemek
több poligon mindenben
elhegyni végre a négyzetrácsot, valódi 3D
eddig sem úgy adták a ki simset, hogy óh, fusson, mindenhol, ezért szar a grafika
a sims1-hez képest a sims 2 hatalmas előrelépés volt kinézet terén is
ezt várom el a 3-astól is -
#30822 A sims ezer éves
nextgen grafikát várnék a 3-astól, nem ilyen fostalicskát, mint amilyen a képeken van
megint a közösségnek kell majd megcsinálnia a normális textúrákat -
Coolfire #30821 Ehhh...ez a sok biztos..:)Még korán van. -
Coolfire #30820 Hát a grafikus motoron az biztos,hogy nem sok különbség látszik.Olyan biztos nem mint az első és a második sorozat között.De jó lesz ez is biztos.:) -
#30819 és a 2 és társai is? :D Sztem elfogadható graf :), a Sims és társaik, első és második rész, első és második rész kiegjei nem azért lettek elkészítve, h versenybe szálljanak a hűdenagyonbrutálfrankónodaverősenütős csilivili grafú géjmekkel, hanem, hogy nyújtsa azt, amit a játéknak nyújtania kell a közönség, vagy vásárlók számára, mind1 :D.
És ezesetben sztem elmegy a grafika, egész jó :), nemtom mit lehetne még javítani rajta... ha van ötleted mond :D, aztán megdobhatnánk a kiadót ,hogy esetleg még gyorsan változtasson a 3 grafján :D.
rage azt megnézem én is akkor, deh sztem nekem új gép kell addigra és remélhetőleg lesz is :D. -
#30818 Belinkelt valaki alá egy képet a kettesből, itt túl sok különbség nincs. Nem baj, legalább futni fog :) -
#30817 mondjuk szerintem is bűnronda :) -
kati38 #30816 Isten vagy!tényleg jó így!Nagyon köszönöm Neked! -
#30815 Magát a Dokumentumok (vagy My Documents) mappát is át lehet tetetni a Windows-zal másik partícióra, úgy, hogy ami eddig oda tett dolgokat, utána ugyanúgy meg fogja azt találni az új helyen is, aztán a Sims is már eleve erre az új helyre teszi magát.
Start menü - itt rögtön a felugró ablakban a Dokumentumokon jobb klikk - tulajdonságok, s ott meg lehet neki adni egy új helyet - s költöztetés. -
kati38 #30814 Szeretnék telepíteni a játékot a fiamnak,de sajnos a rendszerpartícion kevés helyem van és ez a játék a telepítésnél még külön a Documents and Settings mappában nagyon sok helyet foglal el.A regeditbe valahol be lehet állítani,hogy ne oda tegye,de nem tudom hogy hogyan.Légyszíves ,aki tud az segítsen.köszönöm előre is! -
#30813 jee én is elírtam vmit :D, Mike belém köthecc :D. -
#30812 zombi :DD, majd megnézem ezt én is :D. -
#30811 Nálam is volt dzsin. A fene se tudja hogyan de én túrázás közben kaptam a lámpást. 3-at lehet kivánni.
1 Sok pénz 2. Legyen hosszú életed olyan mint az elixir 3. Kaszas elleni meccs megnyerése vagyis halhatatlanság.
4. Feltámasztani egy halottat bárkit. Szó szerint feltámasztottam a sims elhunyt volt feleségét de valami félresikerülhetet mert zombi sims lett belöle. A látvány elég borzasztó volt ahogy egy zombinál szokott az lenni. -
#30810 a főoldalon lévő cikket nézzétek meg.
Rendbe rakhatnánk a népet, asszongya az első hsz, hogy szerinte a sims 3 bűnronda... érdekes :P.
Amúgy Schiwo én nemtom, deh látom Coolfire má emgválaszolta :). -
Coolfire #30809 A FreeTime kieggel jött,és a javasasszony viszi házhoz.De direkt csaláskóddal is elő lehet hozni,de az nem az én asztalom.Inkább gürizek érte..:) -
#30808 nah de melyik kiegben van benne, vagy mikor kerül elő ? csak úgy ? -
#30807 nekem sem volt dzsinn mék soha -
#30806 van1lámpásban lakó dzsinn és kész, mit meséljünk róla? :) Mint a mesékben, itt is hármat kívánhatsz, mondom, adhat sok mánit neked, ahogy én is kértem, aztán asszem a hátralévő napjaid növelheti meg hosszabbra és elkerülhecc így a haláltól, mintha elixírt innál, meg nemtommiamásik :S :D. -
#30805 dzsinn ??? nah meséljetek erről valamit :) -
Gólya #30804 az egyik simem a kertben szedte össze a lehullott leveleket, akkor termett ott hirtelen egy lámpa - aztán másnap még egy(azóta egyet sem láttam senkinél)- szóval teljesen véletlenszerű a dolog -
#30803 nekem jött, nemtom, hogy.
kívántam sok mánit és nemtom mit. -
Coolfire #30802 Egyébként valakinek jött már a dzsinn?Nekem nem akar összejönni..:( -
Coolfire #30801 Jó témát találtatok..:) -
#30800 hanem nekem :DD... de nem komolyan gondoltam :P, mer ott a szmájli és nemtom mit kell emiatt világgá menekülni :D. -
#30799 igen? jó tudni -
#30798 nem is neked irtam -
rage at work #30797 Ha a Szabadidőt is felteszi, akkor azzal kell indítani, nem az IKEA cuccossal. -
Gólya #30796 kértem bocsánatot...
és nem belekötésnek szántam:( -
#30795 amúgy én mindig elírok mindent :D, tegnap is msnn, meg ma is :D.