Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de legyél bõkezû, különben csak egy zombit kapsz vissza
2. ha éppen otthon vagy amikor a halál elviszi a simet, lehet neki rimánkodni, hogy ne vigye el
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Jelenlegi házikóm:
balra a vendégeknek szánt helyiség (futópadok, meg kaja - ezt a két dolgot szsretik csinálni, érdekes módon zuhanyozni már nem szeretnek, inkább hazamennek ha már nagyon büdösek) a középsõ rész (a legkeskenyebb) a konyha meg némi elõszoba, nappali, jobbra a garázs, abban laknak az állatok (2 kutya meg egy cica)
ugyanez másik oldalról:
az emelet:
szintén jobb oldalon a közösségi terület, de a vendég simek nem szeretnek se kártyázni, se zongorázni (csak futni 😊 a terepasztal helyén régebben egy billiárdasztal állt, de a kutya nem használta, a terepasztalt meg nem volt hová tenni, szükségmegoldásként beszorult még a sarokba egy varrógép, meg a balattrúd? ha ez a neve... is
ja és 6 sim lakik egy telken + 3 állat
másik oldalról is
alukálás a padon:
van egy boltjuk is:
így nézett ki régen:
és így most
a bár halva született ötlet volt, a kutyát nem érdekelte, a kártya igen
most már szedek belépõdijat is, igaz nagyon keveset, de így az üzletben néelõdésért is fizetnek 10 simit óránként, no meg le is lehet zárni az üzletrészt, miközben zavartalanul kártyázhatnak
a sarokban kint a kertben befigyel a sátor is abban már lehet aludni az üzletben is, egyébként a két uncsitesó simán lenyom egy hetet az üzletben némi kávéval és felváltva alvással, folyamatosan nyitvatartva, akár alkalmazottak nélkül is
és akkor két ráadás régi képekbõl:
a mozgást feigyeljétek 😊
ez meg arra példa hogyan építsünk hatalamas, játszhatatlan házakat
Meghalt a sim em sims2-be valahogy nem lehet ujraéleszteni?? már csak az urnája van.
Köszi
Bye
én is csinálok képet lakásról, boltról 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az állatok (1 kutya és 1 macska) szobája és a kajahelysége
távolról az egész ház.. hát igen, a szomszédság kicsit kopár 😊
elõszoba
mini fodrász-üzlet, ahol simem épp pedál-medálra szeretne gyúrni..
fürdõszoba
Simem gyüjteménye, melyet önerejébõl szedett össze
és a gyüjtemény másik része..1-2 dolog a ház más részében lett elhelyezve..
kert 1. rész
kert 2. rész
konyha
munkaszoba..simem itt barkácsolgat
egy kis pihenõszoba..
és három kép, ahogy a kutyám magától fürdik.. elsõ
második
és a harmadik...
ahogy elnézem, az éjjeliszobát elfelejtettem lefényképezni..ha igénylitek, készítek arról is 😊
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ekkort a sajátgépbe társítottam a packageinstallerhez és így márt mûködik.
Kösz a gyors segítséget.<#eljen>#eljen>
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
TSR2-n van - Saunders Modern Starter
utolsó kieg nálad melyik?
a kieg dir-jében van egy bin könyvtár abban egy packageinstaller.exe
bemásolod ebbe a könyvtárba a sim2pack file-jaidat
és
utasítsorból:
packageintaller.exe akarmi.sim2pack
Egy kis gondol támadt valaki segítene?
Letöltöttem kocsikat és ezek .Sims2Pack kiterjesztésûek.Nos a gond ott van hogy nem engedi telepíteni mert nincs program hozzárendelve.Megtudnátok mondani milyen programot kellene hozzá rendelni?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
mit csináltak a simjeid
vagy fotók
biztos szoktál kattingatni
enyémek most 5 napot lenyomtak a boltban, kávén, meg amióta van sátor, lehet abban aludni
szeretnék egy házat átalakítani
moveobjects-el rakták le a kocsibeállót, de eltávolítani sehogy nem tudom (moveobjects-el sem), viszont nem lenne rá szükségem, ill. ha igen, akkor sem ott, ahol most van
ötletek ezen kívül?
képeket is berakhatsz
pl rájöttem, hogy mi az amit érdemes beszerezni kutya mellé...van valami locsoló a kertbe..tán a játékkészítõvel lehet megcsinálni..nahmármost nem csak a simek tudnak vele játszani, hanem a kutya is..és játék közbe fröcsköl, így tisztulsz..a blökinek van annyi esze, hogyha koszos, kimegy, játszik 1 sort a fröcskölõvel és már tiszta is..nemkell mosdatni állandóan 😄
fatûzhöz nem szabad hívni õket - ui. ha esik az esõ, eloltja - meg valószínû, hogy csak kimondottan lakástûzre specializálódtak
(én is ráfáztam egyszer😊)
ezt a mentõ-dolgot ki fogom próbálni - bár azt hiszem, csak egy kis vakarózásért nem fognak a nyakamba ugrani az örömtõl<#circling>#circling>
a villám felgyújtotta az egyik fámat, kihivtam a tûzoltókat, de m ire kiértek, az esõ eloltotta, le is cseszett a tûzoltó, hogy mit hivogatom õket feleslegesen, és kaptam 500 simi büntit
egyébkétn a játk egyre könnyebb
a freetime-mal meg pláne
nálam pl. a kiskölök lassan minden skillje 10-es, igaz embben jócskán bennevolt a törõdés egészen kicsi kora óta
rendõrséget, tûzoltóságot igen, de mentõt még nem
azért csodálkoztam hogy már ez is van
ha egy sim beteg, mentõt lehet hozzá hívni?
Majd szerdán leszek és akkor kipróbálom.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ja és ez az alapjáték óta van, de még sose próbáltam - azért kérdeztem, hívta-e már valaki õket
amúgy sztem van, ha má mentõs állás is van.
#30478: nempróbáltam.
elküldöm õket zuhanyozni, ha ilyen van, de volt már, hogy ez sem oldotta meg, még mindig vakaróztak😞
tényleg, erre ki lehet hívni a mentõket? vagy megbüntetnek érte?
ezt próbálta már valaki?
igazából akkor kell már, amikor megszületik a baba egész a kisiskolás korig
de van dadus, akit lehet hívni
vagy megoldható, hogy egyik nap egyik szülõ marad otthon, másik nap a másik
Amúgy a vámpír, v drakula gróf simet - a csávót - összehoztam a Larson csaj simmel és vámpírok mindketten, a csávó politikában mleózik, a csaj kórházban. Oda reptetem õket a kocsihoz és gyorsan beszáltatom õket 😄. A csaj jól halad, a csávó egy szar munkahelyi kérdés miatt lejjebb lett fokozva :@, h utálom ezeket a kérdéseket, mer 50-50% az esélye, h elbaszom, v eltalálom :@ 😄D.
És most lett terhes a csaj és lesznek vámpír v drakula kölykei ááá 😄... és csak két nap szabadnapot kapott, hánemtom ezalatt, h fogja összehozni a világra szülést, de mind1 😄.
köszi! isten vagy!
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate