32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#18990 jah...az nekem nincsen:P
a Seethem2.exe -hez ir vmit hogy engedélyezni kell a cheateket, vagy az engedélyezi, vagy nemtom... :S:S -
#18989 Family Fun -
#18988 ?? milyen FF cucc? -
#18987 uj kiegészitő -
#18986 no akkor
15446_nudist1.zip - ennek egy baja van, gyereknek nincs kukaca, illetve kettő, mert nem kompatibilis a FF cuccaival - pontosabban annak szekrényeivel, mivel a szekrényhez rendel új opciókat
de ez nem szedi le a kockázást
amivel a kockázást ki lehet kapcsolni az a Seethem2.exe pontosabban SXS2_309586_Dave_Luv_SeeThem2.zip - ezzel pár dolgot lehet ki/be kapcsolgatni, ez működik rendesen
-
#18985 hány közül? -
Herti1 #18984 Hali ! Hol lehet tölteni autókat vagy ilyesmiket a sims2 -hez ? -
Gólya #18983 létezik, hogy a natural scientist foglalkozásúnak három óhajt lehet fixálni, vagy nálam van valami gubanc? -
#18982 biztos van vhol egy urna -
#18981 mindet kidobtam már,de egy mindig visszajön
-
#18980 sirkövek kidobása del-lel -
#18979 Tudtok valami szelleműző módszert???Állandóan ijesztgetnek a szellemek és már nagyon idegesítő! -
#18978 akkor majd írd be ha ottohn leszel:P -
#18977 otthonról meg tudom mondani, mi a porgram neve -
#18976 az a mod teh sims 2 oldalon keresd -
#18975 sexysims2ről szedtem a cuccokat, de nem lelem azt, amelyikkel csupaszok lesznek, kikáckkázás nélkül.... ha már ott maszturbálnak a tükör előtt....:D -
#18974 most már érthető
naszóval, ugye volt az kis ügyük, emiatt a cenzorgrid kód nem működik, de MTS2-n van egy olyan program, amivel ki lehet a kockázást kapcasolni (illetve ki/be)
3D-s mesheket pedig a sexysims2-ről pl. -
#18973 melyik kieget szedjem le, hogy csupasz is legyen a nő meg a férfi , ne is kockázza ki, és legyenek is nemiszervük....(esetelg még ha használjákis, és jól is nézz ki -.-) -
#18972 na akkor mégegysezr -
#18971 ha help valaki hogy lesz csiupasz a csávókám.CCCCCC -
#18970 Na ez érdekes, de mindig tanul újat az ember.
És ez a 8000 db-os pack se semmi. Majd feltétlenül meséld el, hogy bírja el a gép ezt a rengeteg letöltött cuccot. Lassabb lesz-e a játék, vagy csak a betöltési idő nő meg. Esetleg nyugodtan lehet további cuccokat leszedni... -
#18969 Arra az üzenetre gondolok.
De szerintem ez nem így van, mert tegnap beraktam egy
700 db-os packot és abból úgy 80-at jelölt hibásnak,
nem is töltötte be őket, a többit se (régieket).
Miután ezt a kb 80-at letöröltem, nem jött hibaüzenet
és minden benn volt.
Most viszont van egy kb 8000-es packom... -
#18968 magadnak kell tesztelni
mondjuk korrekt site-okon tesztelik, javítanak is -
#18967 érdekes, hogy csak a férfiakat kasztrálta az EA -
#18966 Izé... Biztos, hogy azt írja ki? Szerintem a játék nem tudja megvizsgálni, hogy kompatibilis-e (nem hibás-e) a mod. Ha arra az üzenetre gondolsz, amit a játék elindulásakor ad, akkor az arra figyelmeztet, hogy letöltött cuccaid vannak, lehet hogy inkompatibilisek, és ezért a letöltött cuccok jelenleg nem elérhetők. Van a játék beállításai között egy Enable Custom Content jelölőnégyzet. Azt kapcsold be. Indítsd újra. Bekerülnek a játékba a letöltött cuccok, és a játék elején többé nem fog reklamálni. De vigyázz! Ha letöltesz bármit, ami hibásan működik, elronthatja az egész játékot. Ha le nem is fagy, de teljesen rosszul fog működni. -
#18965 én meg leszedtem egy két maszturbálos ágyat meg tükröt, de mikor levetkőznek, csupaszok:( pedig elméletileg lent van az a pack is amivel "vannak dolgok" :D -
#18964 Hi!
Létezik olyan program, amivel a letöltött modokat lehet
tesztelni, törölni, mert sokra azt írja ki a játék,
hogy nem kompatibilis és ezeket egyenként kipróbálni, letörölni
lehetetlen. -
#18963 nem tudsom mit kéne tenned -
Letícia #18962 megnéztem a faq-t is de nm találtam választ a kérdésemre h miért nm indul...hát ez tök yo... =( -
#18961 a hivatalos oldalon mindig a híreket nézd
patch-et le tudod tölteni regisztráció nélkül
mást azonban nem
-
Inquisitor #18960 Nem gáz, mert a Biznices kieg. patchét megtaláltam, de árulja el valaki, hogy lehet olyan játékoldalt csinálni, ahol nincs egyértelmű letöltési menü? Olybá tűnik a Sims 2 patch csak akkor letölthető (vagy se), ha regisztrálom a játékot. Nem gáz, csak időpocsékolás. -
#18959 simPE-vel át tudod írni a szövegeit. Meg rengeteg más egyebet is. -
#18958 simPE-vel lehet hogy áttudod, de nembiztos -
#18957 iylen cuccok szerkesztéséhez mit ajnálotok? mert letöltöttme pár szexes cuccot, oszt jó lenne ha nem németül irná ki hogy mit csinál, hanem átírnám magyarra -
#18956 akkor senki nem tud bútoreozott házról?:( -
#18955 bocs Inquisitor, nem vettem észre, hogy te vagy az, szal szerintem Devids Pro és a többiek bőven irtak erről már a topigban -
#18954 aha, hát én MTS2 adult részlegét nem ismertem, de motor tényleg ugyanaz -
Inquisitor #18953 Megtaláltam, ha lesz egy szabad hetem, talán hasznos is lehet. Fél óra alatt átrágtam egy rakás hozzászóláson magamat, mire kiderült nem is volt patch egy csomó ideig ... felmegyek inkább az EA oldalára, aztán leszedek mindent és hajrá. -
Inquisitor #18952 Öööö, milyen keresőt? -
#18951 Na megnéztem.
Az első benyomásom az volt, hogy jé, ez pont úgy néz ki, mint a modthesims2, csak rózsaszín. Aztán megpróbáltam regisztrálni, és közölte, hogy az én nevemen az én email címemmel már van felhasználó. Ez már kicsit gyanús volt. Majd az egyik gyakran használt jelszavammal sikerült is belépnem.
Ez az oldal bizony a modthesims2 régi adult részlege. Amit pont tegnap próbáltam megkeresni, de láttam, hogy nyom nélkül eltüntették. Úgyhogy most különösen örülök, hogy ilyen gyorsan újra meglett.