32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• akyyy
    jah...az nekem nincsen:P

a Seethem2.exe -hez ir vmit hogy engedélyezni kell a cheateket, vagy az engedélyezi, vagy nemtom... :S:S
  • Mike
    Family Fun
  • akyyy
    ?? milyen FF cucc?
  • zsanet
    uj kiegészitő
  • Mike
    no akkor

15446_nudist1.zip - ennek egy baja van, gyereknek nincs kukaca, illetve kettő, mert nem kompatibilis a FF cuccaival - pontosabban annak szekrényeivel, mivel a szekrényhez rendel új opciókat
    de ez nem szedi le a kockázást

amivel a kockázást ki lehet kapcsolni az a Seethem2.exe pontosabban SXS2_309586_Dave_Luv_SeeThem2.zip - ezzel pár dolgot lehet ki/be kapcsolgatni, ez működik rendesen
  • Mike
    hány közül?
  • Herti1
    Hali ! Hol lehet tölteni autókat vagy ilyesmiket a sims2 -hez ?
  • Gólya #18983
    létezik, hogy a natural scientist foglalkozásúnak három óhajt lehet fixálni, vagy nálam van valami gubanc?
  • akyyy
    biztos van vhol egy urna
  • manutdzoli
    mindet kidobtam már,de egy mindig visszajön
  • Mike
    sirkövek kidobása del-lel
  • manutdzoli
    Tudtok valami szelleműző módszert???Állandóan ijesztgetnek a szellemek és már nagyon idegesítő!
  • akyyy
    akkor majd írd be ha ottohn leszel:P
  • Mike
    otthonról meg tudom mondani, mi a porgram neve
  • Mike
    az a mod teh sims 2 oldalon keresd
  • akyyy
    sexysims2ről szedtem a cuccokat, de nem lelem azt, amelyikkel csupaszok lesznek, kikáckkázás nélkül.... ha már ott maszturbálnak a tükör előtt....:D
  • Mike
    most már érthető
    naszóval, ugye volt az kis ügyük, emiatt a cenzorgrid kód nem működik, de MTS2-n van egy olyan program, amivel ki lehet a kockázást kapcasolni (illetve ki/be)
    3D-s mesheket pedig a sexysims2-ről pl.
  • akyyy
    melyik kieget szedjem le, hogy csupasz is legyen a nő meg a férfi , ne is kockázza ki, és legyenek is nemiszervük....(esetelg még ha használjákis, és jól is nézz ki -.-)
  • Mike
    na akkor mégegysezr
  • akyyy
    ha help valaki hogy lesz csiupasz a csávókám.CCCCCC
  • Kodlovag
    Na ez érdekes, de mindig tanul újat az ember.

És ez a 8000 db-os pack se semmi. Majd feltétlenül meséld el, hogy bírja el a gép ezt a rengeteg letöltött cuccot. Lassabb lesz-e a játék, vagy csak a betöltési idő nő meg. Esetleg nyugodtan lehet további cuccokat leszedni...
  • malefic
    Arra az üzenetre gondolok.
    De szerintem ez nem így van, mert tegnap beraktam egy
    700 db-os packot és abból úgy 80-at jelölt hibásnak,
    nem is töltötte be őket, a többit se (régieket).
    Miután ezt a kb 80-at letöröltem, nem jött hibaüzenet
    és minden benn volt.
    Most viszont van egy kb 8000-es packom...
  • Mike
    magadnak kell tesztelni
    mondjuk korrekt site-okon tesztelik, javítanak is
  • Mike
    érdekes, hogy csak a férfiakat kasztrálta az EA
  • Kodlovag
    Izé... Biztos, hogy azt írja ki? Szerintem a játék nem tudja megvizsgálni, hogy kompatibilis-e (nem hibás-e) a mod. Ha arra az üzenetre gondolsz, amit a játék elindulásakor ad, akkor az arra figyelmeztet, hogy letöltött cuccaid vannak, lehet hogy inkompatibilisek, és ezért a letöltött cuccok jelenleg nem elérhetők. Van a játék beállításai között egy Enable Custom Content jelölőnégyzet. Azt kapcsold be. Indítsd újra. Bekerülnek a játékba a letöltött cuccok, és a játék elején többé nem fog reklamálni. De vigyázz! Ha letöltesz bármit, ami hibásan működik, elronthatja az egész játékot. Ha le nem is fagy, de teljesen rosszul fog működni.
  • akyyy
    én meg leszedtem egy két maszturbálos ágyat meg tükröt, de mikor levetkőznek, csupaszok:( pedig elméletileg lent van az a pack is amivel "vannak dolgok" :D
  • malefic
    Hi!
    Létezik olyan program, amivel a letöltött modokat lehet
    tesztelni, törölni, mert sokra azt írja ki a játék,
    hogy nem kompatibilis és ezeket egyenként kipróbálni, letörölni
    lehetetlen.
  • Mike
    nem tudsom mit kéne tenned
  • Letícia
    megnéztem a faq-t is de nm találtam választ a kérdésemre h miért nm indul...hát ez tök yo... =(
  • Mike
    a hivatalos oldalon mindig a híreket nézd
    patch-et le tudod tölteni regisztráció nélkül
    mást azonban nem
  • Inquisitor
    Nem gáz, mert a Biznices kieg. patchét megtaláltam, de árulja el valaki, hogy lehet olyan játékoldalt csinálni, ahol nincs egyértelmű letöltési menü? Olybá tűnik a Sims 2 patch csak akkor letölthető (vagy se), ha regisztrálom a játékot. Nem gáz, csak időpocsékolás.
  • Kodlovag
    simPE-vel át tudod írni a szövegeit. Meg rengeteg más egyebet is.
  • Devids Pro
    simPE-vel lehet hogy áttudod, de nembiztos
  • akyyy
    iylen cuccok szerkesztéséhez mit ajnálotok? mert letöltöttme pár szexes cuccot, oszt jó lenne ha nem németül irná ki hogy mit csinál, hanem átírnám magyarra
  • akyyy
    akkor senki nem tud bútoreozott házról?:(
  • Mike
    bocs Inquisitor, nem vettem észre, hogy te vagy az, szal szerintem Devids Pro és a többiek bőven irtak erről már a topigban
  • Mike
    aha, hát én MTS2 adult részlegét nem ismertem, de motor tényleg ugyanaz
  • Inquisitor
    Megtaláltam, ha lesz egy szabad hetem, talán hasznos is lehet. Fél óra alatt átrágtam egy rakás hozzászóláson magamat, mire kiderült nem is volt patch egy csomó ideig ... felmegyek inkább az EA oldalára, aztán leszedek mindent és hajrá.
  • Inquisitor
    Öööö, milyen keresőt?
  • Kodlovag
    Na megnéztem.

Az első benyomásom az volt, hogy jé, ez pont úgy néz ki, mint a modthesims2, csak rózsaszín. Aztán megpróbáltam regisztrálni, és közölte, hogy az én nevemen az én email címemmel már van felhasználó. Ez már kicsit gyanús volt. Majd az egyik gyakran használt jelszavammal sikerült is belépnem.
    Ez az oldal bizony a modthesims2 régi adult részlege. Amit pont tegnap próbáltam megkeresni, de láttam, hogy nyom nélkül eltüntették. Úgyhogy most különösen örülök, hogy ilyen gyorsan újra meglett.