Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis ha rákattintok akkor egyszerûen valami nagy baromságokat ír ki össze-vissza😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Segítsetek már, felraktam a sima sims 2-t meg az éjszakákat a sims 2 még elindult az éjszakák már nem!!! (nem mountolva raktam föl) Bejön az a sims 2 éjszakák betöltõ kép és ott is marad ezer évig!!! És nemis indul el soha! Pedig be van crackelve meg minden! Segítsetek lécci!
az utoso feltett kieg elso lemezet mountoltad?
Egy kérdés:
Mindkét kiegészítõ fent lehet egy idõben vagy csak egyenként mûködnek? Köszi
Tudna valaki segíteni egy laikusnak?
Az a gondom,hogy felraktam a Sims2-t Daemon toolssal, aztán nagy sikeresen az Universityt, de nem hajlandó elindulni.Elkezdi tölteni, majd valami hibát észlel azt leáll. És a Sims 2-t indítom akkor ,meg azt írja ki,hogy indítsam az Universityt. Nos akkor most mi van???Kérlek segítsetek.....<#guluszem1>#guluszem1>
Mizujs?
A szocializálásnál a hozzáállás értékei erõsen eltérhetnek a partnerek között. A fókuszban lévõ simnél csak az látszik hogy õt a másik mennyire kedveli. A szocializálás sebessége és a barátságot jelzõ pofa megjelenése a partnerek "nice" statisztikai értékétõl függ leginkább és persze figyelni kell hogy milyen szociális akciókra nõ (ill. csökken, hiszen olykor lehet ez is cél) gyorsabban. Természetes az is hogy a barátsági küszöb a hozzáállás változásának irányától is függ, általában igaz hogy a barátság megjelenése 0-ról kezdve magasabb értéknél következik be mint ahogyan egy már meglévõ barátság megszünik. A "jóbarát" státusz nem annyira minõségi jelzõje a barátság erõsségének semmint annak tartamára ad információt, gyakori hogy a barátság hamarabb megszünik mint a jóbarátság. Nagyon érdekes lehet pl. a barátozás két jócskán eltérõ jellem esetén mondjuk ha az egyik sim elsõdlegesen játékos a másik pedig elsõdlegesen kedves, avagy félelmetes kihívás lehet egy komolykodó, morgós simet barátságra bírni kivált akkor ha az interakciókban õ a passzív résztvevõ (én most szívom egy utóddal a dolgot aki születésénél 8-ra neat és 10-re aktív, de csupán 3-ra kedves(inább morgós) és játékos(hát inkább komolykodó)). No még az is igaz hogy ezzel párhuzamosan a "komoly és morgós" simek barátsága (persze ha már nagynehezen felépült) sokkal-sokkal acélosabb mint "vidám és kedves" társaiké, hiszen a jellembeli érték adta hátrányokat a játéktechnológia így egyenliti ki. Ugyanez a kiegyenlítés megjelenik egyéb statisztikai értékeknél is pl. az aktív simek kevésbé fáradékonyak, kényelem igényüek viszont sokkal gyakrabban éhesek; a neat simek hamarabb "elkoszolódnak" és gyakrabban kell õket fürdetni és rosszabbul viselik a környezetük rendetlenségeit.....
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
át kell hívni vendégségbe
akkor nem mint betörõ fog jönni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nekem még nem volt ennyire komoly probléma a leégett kajával, amit írtam, eddig nálam bevált, ezért ajánlottam
utána pedig miután új tûzhely kell egy bug miatt a kaching sem csalás
garantáltan depressziós lesz, és meg fog zakkanni
amúgy az alap sims2 magyarítást nem bemásolni, hanem installálni kell (ha a FAQ oldalról szedted le (http://sims2faq.atw.hu))
Szerintetek miért?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Közben én azt hiszem, találtam egy bugot, amit a nightlife patch sem javít. Ha a sim nagyon mérges valakire, akkor megjelenik egy vörös köd a kapcsolatok között az arcképen, ami ugye óraszerûen eltûnik idõvel, és a barátságértékek meg lemennek minusz sokra. Ez eddig jó is.
Nálam az történt, hogy jött éjszaka a tolvaj, rendõr elkapta, de a simjeim mindketten nagyon mérgesek lettek a tolvajra. Idõvel fogy a vörös takarás a fejük felett és közben nõ a kapcsolati pontok értéke, ahogy egyre kevésbé mérgesek rá. De a vörös takarás sokkal lassabban fogy el, mint amilyen gyorsan a kapcsolati pontok nõnek. Még több mint a fél fej vörös, de a kapcsolati pontok már pozitívban vannak, és egyre nõnek! Mi ez? Sajnálat? Szolidaritás? Bolond simek. Ahelyett, hogy örök harag lenne a rablási kísérlet miatt, a végén még mindenféle kapcsolat nélkül legjobb barátok lesznek.
Meg azt is nagyon utálom, amikor kigyullad a konyha, és egy füstölgö serpenyõben ottmarad az odaégett kaja. És nem lehet levenni a tûzhelyrõl. És fõzni sem lehet, mert a tûzhely foglalt. És a tûzhelyet kidobni sem lehet, mert rajta van a serpenyõ. Grrrr.... Tölthetem vissza a játékot. Pedig közben a gyerek megtanult beszélni és félig már járni is. A feleség meg kishíján elégett a tûzben.
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=97383
Mizujs?
Hogyan lehet a gamát startban arra kényszeríteni hogy a telekre látogató simek max száma minden cheat beirogatás nélkül alapértelmezésben egy megadott szám legyen. Mostanság vált zavaróvá hogy ez az érték az NL installáció alatt a korábbi default 8-ról 2-re korlátozódott. Ugyanakkor kipróbáltam hogy a gépem még képes lekezelni 12-14 simet egy telken (lazán olyan 10-et), nem akarom én ezt nagyon felnyomigálni de szvsz. 2-rõl 6-ra kockázatmentesen átállítható lenne. Tehát kellene valami olyan hogy melyik konfigurációs file-ban melyik kulcs határozza meg ezt a jelenséget. Ugyancsak érdekelne hogy a vertikális szinkront hogyan lehetne permanens off-ra tenni (vegyes programkörnyezetben jó lenne az alkalmazásokra bízni a választást, de sajna a Sims2 defaultja az on akkor is ha nem probléma az elhagyása).
Tudom, hogy sokan nem állhatjátok a játék hackjeit, de most tényleg találtam egy olyat ami a furás-faragást egyszerûvé (és fõleg biztonságossá) teszi, esetleg segít javítani néhány elcs3szett dolgot a sim személyes adataiban. Biztos sokaknak nem újdonság és már megvan, de ha mégsem és érdekelné a cucc akkor megtalálja a www.insimenator.net lapon. (SIM edition-t érdemes letölteni és úgy tudom hogy csak angolul beszélget!)