32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Hoz_Hun #19031 Szerintem nincs alapja. No akkor felkerekednek és lealapozzák, de gyorsan, azán megy a pince kikaparása.
Köszi. -
Hoz_Hun #19030 Ez a probléma nálam is fennál. Amikor a kiscsalád elindul csórók voltak mint állat. Az ősök már halottak (vagy ténylegessen, vagy vámpír hehe) de az unokák azonban már műveletek és gazdagok. Rájuk szakad az olajos pokol olyan kis hely van a telken. Ha medence is kell meg normális temető, már nincs semmire hely. Arról ne is beszéljünk, hogy építészeti csodákról álmodoznék,... amolyan Szemiramisz függőkertje szerüségre gondolok.... de hát nincs hely.... -
#19029 nem, mert megcsináltam magamat még anno a simsbe, lett egy feleségem, szültek egy gyereket, a gyerek tini lett, elküdltem egyetemre, és onantol csak vele foglalkoztam. :) neki van most bótja.. -
#19028 Kész házat csak akkor lehet alápincézni, ha van alapja a háznak. Meg úgy egyáltalán: a pincéhez alap kell. Egy egység széles alapot tartasz meg a ház fala alatt körben, így a pincének lesz egy külső és egy belső fala. Egy emeletnyit pedig leásol a ház alatt. Lépcsőt le, kész a pince. -
#19027 mindegy hogy bug vagy nem bug, szívok vele
de az is szívás, hogy úgy nem tudnak kiköltözni, hogy ne pucolnák ki az egész házat, de a legnagyobb az, hogy nem lehet növelni a telekméretet -
#19026 mondom, megépítem saját kezüleg: jó
kimentem sim2pack-ba
betöltöm
lot binből beteszem ugyanoda (tehát ami jó volt, lebontom): áll a víz a pincében -
Hoz_Hun #19025 Meg azt is olvastam, hogy ha viz közelébe teszed le a telket (pl folyó) akkor is feljön a víz. -
#19024 Ez az áll a víz a pincében dolog azért van, mert túl alacsonyan van a telek a tengerszinthez képest. Rakd egy magasabb telekre, és nem fog állni a víz. Vagy ne csinálj pincét. Elbénáztak valamit a fejlesztők... -
Hoz_Hun #19023 Hogy a rákba csinálsz pincét?!?
Én a kész házamat akarnám alápincézni, de nem megy. Ha eltüntetem a padlót és leások, valahogy nem megy a fal letétele. Mondjuk új háznál is csak bénázok. Eddig nem sikerült pincét csinálnom (nem hogy pincegarázst). -
#19022 Valaki megtudja mondani, hogyha fent van az összes kieg+alapjáték, akkor vannak már random Simek, vagy nekem kell majd generálni őket? Ezt utáltam mindig a Simsben, hogy tök kihalt a város, és nekem kell generálnom a statisztákat is :( Remélem ezt megoldották. -
Hoz_Hun #19021 Én fodrász szalont nyitottam. Eleinte felvettem alkalmazottat, meg volt nyitás zárás, jártam haza aludni. Csak vitte pénzt. Kirugtam mindenkit, WC, jakudzi, meg vettem egy hotdog sütőt, asztalt székekkel és a legfontosabbat: kávéfőző. Simán nyereséges lettem, és fullra kifejődtem, nem is tudok tovább fejlődni vele.
Ja és nem mentem haza. Legalább egy hétig talpon volt hehehe. A lényeg, hogy amikor kávét ittam akkor dumáljak is valakivel akkor jobban feltölt. Mosakodásra ott voltak a mosdók, wc volt a jakudzi miatt meg özönlöttek a népek. Ha pedig hotdogot sütöttem mindenki rárabolt. -
#19020 Nincs ötletem. Sosem tudtam még 3 kívánságot lockolni.
De természettudósom se volt még sose. Én magam egyébként az lennék, de arra nem tudom rávenni magam, hogy a simjeimmel is végigjárassam az egyetemet. Eddig összesen 1 db simem járta végig, az most filmsztár. Mikor az egyetem után férjhezment az egyetemi szerelméhez, a játék úgy vette, hogy a fickó is elvégezte az egyetemet. De ő tábornok lett. És autókereskedő. Megpróbáltam a gyerekeiket is beiratni, meg még két másik simet, és egyszerre végigvinni velük az egyetemet, de egy év után, mikor meglett az 5 kívánságuk, kivettem őket az egyetemről. Mindet. -
#19019 inkább örülj, hogy neked ilyen :)
nálam is vannak anomáliák: tegnap ahogy építkeztem, a soxor lerakható tárgyak (pl. lámpa) 3.-ra mindig alapra váltott vissza, nagyon furcsa
meg ez az építek egy házat, kiásom a pincét, nincs víz, sim2packból betöltöm a házat, leteszem, áll a víz a pincében -
#19018 mármint melyik fiad? az igazi vagy a sim fiad? :)
muterját? az nem a sim pasid neje? vagy csak szűlt neki egy gyereket, aztán szeva, lelépett? -
Gólya #19017 Kodlovag! ha még itt vagy
a 18983-ra neked van valami ötleted?
mert mintha Te írtál volna múltoriban a természettudósokról valamit, vagy rosszul emlékszem? -
#19016 Várj, az már úgy más. Ha valakit felveszel dolgozni, akkor az elveszíti az előző állását. Ha a simed a tulaj, akkor ő ott nem alkalmazott, valahol máshol lehet még állása. -
#19015 jah akkor jó:D csak mert a fiam muterját láttam a boltba bemenni, ésállást ajánlottam neki... erre kijtt az ablak h neki van már állása.. de ha most elfogadom, és vele elkezdek játszani, akkor mnunkábamenet mi történik? -
#19014 Nem veszíted el. -
#19013 de gondolom ha otthon van az üzletem, akkor a jelenlegi állásomat elveszitem, azt meg nem naon akarom : \ -
#19012 amíg a másik telken melózik, otthon nem tellik az idő, vagyis addig nem öregszik :) gondolj bele, az életben milyen tökjó lenne ez :) ergo, ha egy tartalmas délutánt akarsz eltönteni, úgy hogy a délután el sem tellik, ugorj ki kis családoddal egy közösségi területre.
a boltban mindent el lehet adni, amit csak beárazol, saját cuccaidat is be tudod árazni és eladni, de vásárolhatsz nagykerből is, úgy olcsóbb. Egyébként a játék ezzel pénzt von ki a játékból, ugyanis, aki megveszi az a saját pénzéből teszi, szal ha mindeki csóresz a faluban, nincs vásárlóerő, másrészről ha belépsz a vevő családjához, a hátizsákjában láthatod mi minden szart vásárolt össze. Megoldás: csinálni kell pár millert, élhetnek egy helyen is, és azokkal összebarátkozni, aztán mindent rájuksózni. Egy-egy bolt üzemeltetéséhez (nagykerből vett késztermékek arusítása esetéen) cc. 2-3 ember kell, ugyanis kell ember a kassza mögé, kell eladó, kell árufeltöltő, igaz, ezt lehet keverni is. Saját gyártás esetén +2 emeber kell legalább aki mint a gép gyártja a cuccokat, amit eladsz, de ezen - legalábbis az elején - szinte semmi haszon nincs, evvel éhen lehet halni, nemhogy alkalmazottakat fizetni. Boltot otthon is nyithatsz, mondjuk a földszinten vásárlótérrel, az ajtókra kattintva beállíthatod ki mehet be és ki nem, a vásárlótérből mindig nyíljon egy wc. Otthon azért is jó, mert akkor lehet nyitvatartás közben is szunyálni. Közösségi telken az éberséget pedig randikkal tudod fenntartani, ha a randi jól sikerül, minden érték égbe ugrik, lehet tovább melózni. A munkatársaknak is kell pihenőidő, illetve nyitáskor/záráskor hívni kell/haza kell küldeni őket, maguktól ezt nem csinálják.
Meggazdagodás tekintetében pedig a szolgáltatás a legcélravezetőbb: van egy házunk, alsó rész ugye az üzlet, amit azért be-be zárunk, de ha kertet telerakjuk mindenféle finom kis szórakozási lehetőséggel, és belépti díjat szedünk, akkor a jónép ellebzsel nálunk fél napokat - és ha jól nézem így a pénzük sem fogy el - tehát jakuzzi, futópad, nincs is annál jobb mint amikor a vendég óránként 100-ért üldögél a jakuzziban (eleinte persze nem, de minél több mindenünk van, amit hazsnálhatnak, egyre többet kérhetünk). Érdemes ezt is optimalizálni: büféasztal asztalokkal (ez legyen elkerítve, mivel ha éppen alszunk nem tudjuk az asztalokat leszedni, és a vendégek ordibálnak ha sok a szennyes edény - tehát a kajálda nem üzemel éjjel-nappal) a büféasztal azért jó, mert ugyan a kaja pénzbe kerül, de önkiszolgáló és gyors, kell wc meg zuhanyzó, és a sim vendégek csak akkor mennek haza, amikor végleg kipurcannak a fáradtságtól, vagy még akkor sem, mert mondjuk órákig a kajába bebucizva alszanak, persze óránként fizetve :)
Devids, ha már ennyit körmöltem, betehednéd ezt a faq-ba, thx -
Gólya #19011 mindenesetre most őket favorizálom, aztán ahogy telik az idő, majd kiderül, hogy mi lesz belőle
meg aztán van még két szabadúszó egyetemistám, megpróbálom elkövetni ugyanezen dolgokat, s meglátjuk, ugyanígy működik-e
addig marad a bizonytalanság (de ha ez így normális, akkor ez egész jó!) -
#19010 az üzleteshez nincs vmi jó kis leírás mert nagy nehezen nyitottam egy boltot, de ott egy nagy üres polc amire nem is lehet semmi nornálisat tenni, a zmeg hog ynéz ki hogy van ott egy virág, meg playstation, .. : \
az me amásik hogy ilyen üzletből hogyan lehet "megélni?" :CC
csávókám tök hamnar elfárad, oszt mehet haza, h kialudja magát, oszt az üzletbe már kedd volt, modnom hazaküldöm mert sZerDÁn mElÓ, HAzaÉr, héTfő VAn:cCcC
-
#19009 nekem még nem volt -
#19008 hát igen, ezt csináltam
csakhogy nem mentettem el package-be a kész házat, aztán meg elbénáztam a meglévőt, mert kitaláltam, hogy beköltöztetek valakit, így nem viszik magukkal a berendezést, nem is vitték, csakhogy a fotóalbumot sem, amit pedig jól teliirtam. Namost akkor ha már nem mentetteünk, akkor most, aztán majd lementem file-ba házakat, beteszem egy új területre, mindenkit megölök ott, és lesz egy tiszta ház. Aha! Lett egy tiszta ház odatettem, ahová az egészet újraépítettem, pincében áll a víz (épített házban nem állt). Most ott tartook hogy a storytelling-ben lévő xml fileokat fogom átszerkeszteni
Alapvetően szar az egész rendszer, rengeteg ház, sim, miegyéb van, és nincs hozzá Maxis féle manager, mint ahogy a mentéseket sem olfották meg normálisan. Még a simPE-ben sem találtam olyat hogy household nevet átirni
van olyan akinek nincs, meg van olyan ami duplung -
#19007 Kell hűtő is, meg pult is... Egyébként passz -
#19006 Hello! Az miért van, hogy a kollégiumba amit építettem, beraktam azt a speckó tűzhelyet, jön is a szakács, de csak áll a tűzhely előtt és nem csinál semmit? -
Gólya #19005 ja
lerajzolod pontosan az épületet (vagy lefotózod) és felépíted újra egy nagyobb telken
ilyen gondom már nekem is volt, de sajna, pillanatnyilag másként nem lehet megoldani
egyébként még sok mindenre nem gondoltak Maxisék, de azt hiszem,talán nem is lehet, mert az igazi tesztelők tényleg mi vagyunk, akik játszunk (nem biztos, hogy olyan extrém dolgok eszébe jutnak a tesztelőknek, mint amik egy játékos fejében néha előfordulnak)
pedig valószínű, mielőtt egy patch világra jön, érdeklődnek a felhasználóktól, de talán csak a nagyon durva dolgokat javítják (a többit oldja meg a kedves játékos)
18991? nincs ötlet? -
#19004 semmi
sima hirdetés -
#19003 szerintetek megoldható valahogy, hogy egy meglévő épületet egy nagyobb telekre tegyek?
egyszerüen kinőtte a család a telket
fel nem tudom fogni a Maxisnál erre miért nem gondoltak -
#19002 ez miköze a simshez? -
#19000 mikor kéri, tedd be a sims 2-őt:) esetlek írd ki cd-re vagy dvd-re, atótl függ mi van meg, és tedd be a meghajtóba:D -
KuKeSz 5 #18999 Nem muszáj priviben -
KuKeSz 5 #18998 Jó, de tudssz segíteni? -
#18997 de miért pont privátban? -
KuKeSz 5 #18996 Volna egy gondom. Iso-s Sims 2-őm van és gyári Nightlife-om. A nightlife telepítésénél, kéri a gyári Sims 2 DvD-t. Ekkor vagyok gondban. Légyszi segítsetek privátban, ha tudtok. Előre is köszi KuKeSz. -
#18995 kattintasz, és akkor amikor x helyett pipa van, engedélyezted
ezt nem kell mindig futtatni, csak amikor változtatni akarsz a beállításon -
#18994 akkor igy könnyen tudok barátokat is szerezni, ez tök jó -
Hoz_Hun #18993 Dehogy. Csak egy randit eszközöl ki. De ha jó sokat fizettél akkor a két sim nagyon bejön egymásnak. -
#18992 ha a javasasszonytól Á"rendelek" társat jó drágán, akkor az a feleségem is lesz egyből,csak "nagyon jó barátok" ??? -
Gólya #18991 a szokásos hat közül
ui. sikeresen megcsípte a tündérke harmadik professzorát, jelenleg együtt laknak, szorgalmasan dolgozgatnak mint ecological guru- és cult leader-jelöltek, s a profnak három kívánságot tudok lezárni
na ez most normális dolog?
senki másnak nincs ilyen lehetősége