32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#30875 heló. tört alapjátékkal megy az eredeti kiegészítő? -
#30874 Ha az lett volna, el sem adnám...
Bár én pénzt Sims software-ért nem adok sosem. -
#30873 Ezek Guide-ok.
Vagyis ilyen tippek, trükkök, érdekességek, statisztikák, meg mindenféle kis mütyürségekkel van tele. -
Coolfire #30872 Akkor már 2 napja az enyém lenne.:) -
mariann84 #30871 Carlos,
most esik le, hogy akkor ez most nem a játék? Nem játék cd-k vannak benne, hanem csak felhasználói könyvek?... óóh, azért nem akartam elhinni, hogy enniybe kerül. :))) -
#30870 Nekem mindegy mikor. Bp belvárosa (keleti, blaha, astoria) nekem ok.
Leveszem a képeket. -
Coolfire #30869 Ez nagyon fájt..:)Eszem ágában sem volt ilyesmi. -
#30868 de nem vagyok hajlandó beszkennelni :) -
Coolfire #30867 Ennyi tényleg nem pénz érte.Nagyon ki fogod magad okosítani belőlük..:)) -
Coolfire #30866 Ééééés...elkelt!.:) -
#30865 ok, akkor 2500
most azonnal, vagy ráér augusztusban az üzlet?
remélem nem a világ túlvégén lax -
#30864 Angolul van természetesen.
17.00 USD = 2,452.41 HUF (innen)
2500-ért a tiéd! -
#30863 2-2,5k-ért simán kell
angol? -
#30861 EGyszer olvastam el a Sims 2-es könyvet, a többit átlapoztam és ami érdekelt elolvastam. Tehát újszerű állapotban van.
Mingyárt teszek fel pár képet.
Nekem mindegy miben fizetsz, nyilván a forint egyszerübb!
p.s.: Most néztem át őket még a gerinc mentén sincsenek megtörve! -
#30860 és mennyire vannak leharcolt állapotban? fotózd már le, ha lehet -
#30859 mennyit akarsz érte Carlos? USD vagy HUF? -
#30858 Úgy vagyok vele, hogy a postaköltség annyira nem érdekel.
És ha valakinek kell, akkor eladom itt, (Vaterára drágábban fogom kirakni)
hátha örömet szerzek vele valakinek, akik Sims rajongó. -
#30857 Bocsánatkérés elfogadva! -
#30856 :) -
Coolfire #30855 Magyarul nem jelent meg.Egyébként hasznos olvasmány,én már csak tudom mert 3 megvan nekem is .pdf-ben.Meg,a rákeresel akkor meg is találhatod a trialokat(15 lapocska),hogy milyen is. -
mariann84 #30854 jól van , bocsi, pedig visszaolvastama fórumban és nem láttam ilyet rajta, hogy te meg is vetted.
Amúgy tényleg még 17 dolcsiért is elég olcsó. Nem is értem hogy lehet ennyi. De ebben nincs magyar nyelv? -
Gólya #30853 és miért kellene elbuknod a 12 dolcsit?
még így is olcsó - ha igazán kell valakinek, szerintem megfizeti azt is
még mindig inkább ezt, mint bizonyos egyéb célokat finanszírozni, amiből semmi haszna az embernek... -
Coolfire #30852 Azt hiszem nem érted a lényeget..Megrendelte,és már nem kell neki.Nem viszonteladó.Várj még egy pár napot Carlos,hátha érdekel itt a fórumon valakit.Vagy kérdezd meg a MySimseseket is.Ha nem megy add el a Vaterán. -
#30851 Megvettem magamnak, hátha jobban fok tetszeni a sims, és kevésbé fogom unni.
És nem a duplájáért adom el, hanem annyiért amennyibe került 17 dollárnak megfelelő magyar forintért. (ebben az esetben persze bukom a szállitási költséget (12 dollár), de nem érdekel).
Jó magyar szokáshoz híven kapásból arra gondolsz, hogy nyerészkedek...
Köszi! -
mariann84 #30850 mármint úgy gondoltad, hogy te amazonról megrendelet 17 dolcsiért, aztán itthon duplájáért eladod?
mert sztem akinek kell meg tudja magának rendelni, minek a közvetítés? nem értem. -
szacsa1 #30849 Sziasztok!Mi lehet a propléma,hogy telepítésnél mindig leszedi az előző
kiegészítőt? Tegnap újra felraktam az alapjátékot, az éjszakákat, és vár üzletet,de az éjszakákat már törölte. Ha valakinek van ötlete szivesen venném. -
#30848 még akkor is olcsó -
#30847 17 USD? nagyon kevésnek tűnik -
#30846 Ühümm. -
Coolfire #30845 A Mass Effectet én sem bírom abbahagyni..:) -
#30844 17 dolcsi nem sok. 2500-3000 Ft körül van.
Amúgy gondoltam előbb itt próbálom, mielőtt kicsapom a Vaterára. Hátha érdekel valakit! -
#30843 Áááá...a vesémbe látsz...
Egyszerüen meguntam. Kimaxoltam mindent. Sajna nekem nem elég kreativ a Sims. Úgyhogy Spore, Fallout 3. Most pedig Mass Effect. -
Coolfire #30842 Heheh...ha ezek a dobozos gamek lennének,már menn is a számládra a 17 dolcsi.:) -
Coolfire #30841 Én tudtam,mert anno együt nyomoztuk ki,hogy hol kapható.:)Amúgy már semmi sims,csak Spore várás?:) -
#30840 Igy igaz!
Bocsánat, ha nem volt egyértelmű! -
Coolfire #30839 Nem ezek a Sims 2 Prima Guide-i.Magyarul az összes tipp,npc,tárgy,interakció etc.. részletesen meg van benne írva. -
#30838 Ez egy 7 in 1 csomagnak néz ki, ami tartalmazza az alapjátékot és az első 6 kiegészítő lemezt, de lehet, hogy egy könnygáztojást tartalmaz a Singles készítőitől. :-)
A kép alapján a doboz tartalma:
Sims 2,
Sims 2 University,
Sims 2 Nightlife,
Sims 2 Open for business
Sims 2 Pets,
Sims 2 Seasons,
Sims 2 Bon Voyage CD/DVD.
Majd az internettel rendelkező aktív és türelmetlen Sims 2 játékosok, azaz az itteniek reakciói megválaszolják azt a kérdést, hogy ez a pek mennyire aktuális Carlos "célközönsége" számára. :-)
Véleményem szerint egyfajta "gyűjtői változatot" az utolsó kiegészítés után lett volna érdemes kiadni egy kis bónusszal.
Viszont aki valamilyen okból elköelezett az eredeti szoftvereknek, netán csak az eredeti Sims 2-nek, annak jó vétel lehet annak ellenére, hogy vannak Stuffok és jelenik még meg kiegészítő lemez, hiszen a csomag tartalmát "összevásárolni" sokkal többe kerül, mint megvenni ezt a 7 in 1 csodát. :-) -
#30837 ezmegmiaszösz? :S amúgy csóró vok :D. -
#30836 Érdekelne valakit egy ilyen (eladnám az enyémet)?
Az ára az amazon-on 17 dollár körül van, de szerintem meg tudunk egyezni.
Ha érdekel, keress meg itt, vagy privát üzenetben. -
#30835 összevissza is felteheted