Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kimaradt a boolprop
boolprop testingCheatsEnabled true
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de közben nyomd le a shiftet
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
nekem angol, tehát engem nem zavar, a többihez nem értek
de ha átírja, abból esetleg valami baj lesz, vagy csak a közérthetõséget zavarná?
Ez kell?
"--------------------------------------------------------------------------------
The InSIMenator (Universal Version) v2.8 Editions work with any or all of the following Game Packs installed..."
még egy dolog:
InSIMenator (UV)v2.7b OBJ Edition.zip - ezt kéretik tölteni😊 - ez mûkszik
Amúgy thanks!
meg az, hogy elsétálsz az insimenatorra és letöltöd ezt a bájos szerkentyût (InSIMenator) - onnantól azt csinálsz a simjeiddel, amit akarsz😊
Amúgy meghívlak sörre, ha egy városban vagyunk 😄. Egyébként meg csak megköszönöm.
Beléptem géjmbe, kiválasztottam Szépkellemest, beírtam konzolba h testingcheatsenabled=true, eszkéjp, család kiváalszt, belép... és húzogattam volna a skilleket (fõzés, takarítás ,ilyesm), de nem eragált.... mit húzogassak akko? 😄
1. csinélsz egy tömörített mentést a arról a szomszédságról, amivel játszol Nxx stb
2. simPE leinditva
ott kiválasztod a szomszédságot, aztán sim browser
kiválasztod a simet, és lám csomó mindent lehet nála szerkeszteni
átírod, mented, kész
simPE nélkül
szomszédság képernyõn
ctrl+shift+c
testingcheatsenabled true
belépsz a családhoz
egeret nyomvatartva huzigálod a csikokat
körülbelül
lehet hogy kell egynelõjel, lehet hogy a shitftet is nyomni kell közben, nem emlékszem már pontosan
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Amúgy magyarázzátok el pls végre a Sims PE cuccot. Szeretnék némi skillt adni némelyik családnak induláskor, de nemtok.... má uncsi, hogy fel kell tunningolnom magamnak géjmben. És lehetne tök jó sztori is a szomszédgságban, de nem tudok csinálni, mer úgyse az lesz, amit én írok. Sims PE meg segítene sztem.... vagy Sim PE.
kiszedtem szinte minden letöltött holmit, ami van, az padló, festék, egy hálógarnitúra, vagy két nappali
semmi ruha, smink, ilyesmi nem maradt
viszont nem is nagyon emlékszem, hogy láttam volna valahol ilyeneket<#nemtudom>#nemtudom>
hmm...esetleg http://www.all-about-style.com/ - itt?
bár nem tudom, rég jártam erre...
kellene tóga, meg épületek
nem tudom, miféle kóddal vagy akármivel oldotta meg a készítõje, mert amivel próbáltam ("szabad építkezés"), azzal nem lehet ilyet<#nemtudom>#nemtudom>
vagy ha a telek széléig lehetne építkezni
elõször úgy gondoltam, az eredetivel kezdek valamit, aztán mire jobban megnéztem, rájöttem, nagyon a telek közepén van, nem lesz jó (milyen jó lenne most, ha a házat magát a telektõl függetlenül lehetne mozgatni...)
a lényeg, hogy Florence kisasszony úgy döntött, a városban óhajt élni, ezért szépen keresett magának egy házat - képek a galériában (folyt. még lesz - képekben)
az eredeti ház az MTS2-õn van, kihívásnak remek😊
elég sokat nézelõdök itt-ott a házak között, nem olyan nehéz ötleteket gyûjteni😊
az étterem lakótelken van, a pár saját maga üzemelteti, csak a szakács "gyári", a többi leosztás az övék - és így nyereséges, mert a szakácsnak így nem kell fizetni, no meg persze õk maguk sem tartják a markukat😊
és nyereségesen tudsz üzemeltetni éttermmet? :o
hogy csinálod?
csak mintha nem értené a kedves fórumozó, amit írunk - vagy én értek félre valamit<#nemtudom>#nemtudom>
értsük már meg egymást: ha a "normál" játékban edzed a simet, nem lesz ilyen izmos - értem?
milyen nyelven kellene még leírni?
Köszi mindenkinek aki tud segíteni.
de szerintem is vágott dolog - én már csak hajtottam néha egyik-másik simet, mert szüksége volt pontra, de ilyen NEM lesz a játékban soha
persze, vékony lesz, meg karcsú meg minden, de ez szerintem is bodymesh
Nem tudnál konzolparancsot adni akkor esetleg? Mert én nem találtam.
És, ha tudsz akkor tényleg olyan izmos lehet a sim jó lenne, ha tudnál segíteni. Ja amúgy, hogyha kerestek a youtube-on ilyen videót akkor látszik, hogy tök izmos és akkor eddz és izmosabb lesz, szóval nem vágták össze, hanem valamit csináltak hozzá.
Kösz! HA tudnál pár képet is mellékelni.Vagy valaki más.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
ha igen: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=249237 - ugyancsak az MTS2-õn van fehér színezése is, s valamelyik letöltött házzal jött hozzáillõ kerítés/korlát, azt majd megnézem a játékban, honnan van
10x5 és 10x10 között bármi jó lenne. lenne pár 5letem beépíteni 😄
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.