Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
és nem kell shiftet nyomni, egyszerüen csak nyomvatartod az egér bal gombját, és végighûzod azon, amit változtatni akarsz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tudom már
kimaradt a boolprop

boolprop testingCheatsEnabled true

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
jó, akkor megnézem

Mike at home
mert ha mondjuk kicsi vagy, pl. 12 éves, sokkal többmindent elnézek neked, türelmesebb vagyok veled, mintha 25-30 lennél

Legend Killer
engem nem szeret v nemtom, de nem megy 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
azt
de közben nyomd le a shiftet

Legend Killer
😄, nemtom, de beléptem és magyar, sõt megjelent a figyelmeztetés is, amit említettél, enable-re kattoltam és beléptem... és hol van ez a kis tárgy? Mer van a fórum egy tárgy, amire rákattolva megjelennek ezek az opciók... szal nemtok kiigazodni 😄D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

háát - ne tegyél fel indiszkrét kérdéseket, mert elpirulok...
nekem angol, tehát engem nem zavar, a többihez nem értek

de ha átírja, abból esetleg valami baj lesz, vagy csak a közérthetõséget zavarná?

Legend Killer
Igen. Egyébként akkor ez a cucc angol lesz, de a többi magyar cselekvést ne mírja át angolra, ugye?

nekem még az alant írt van - de most, hogy átnéztem az oldalra, látom, hogy van újabb, gondolom, alkalmazva az azóta megjelent kiegekhez

Legend Killer
Ok.

Ez kell?

"--------------------------------------------------------------------------------

The InSIMenator (Universal Version) v2.8 Editions work with any or all of the following Game Packs installed..."

ne rémülj meg, amikor betölti a játékot, figyelmeztetésként hozza az eszközt, de nekem még sose kavart be a játékba
még egy dolog:
InSIMenator (UV)v2.7b OBJ Edition.zip - ezt kéretik tölteni😊 - ez mûkszik

Legend Killer
Amúgy Sim PE-hez annyi még, h csomó alkalomkor lefagy :S.

Legend Killer
sirrrráááály 😊 *elsétál és letölti 😊*

Amúgy thanks!

marad a füled😊
meg az, hogy elsétálsz az insimenatorra és letöltöd ezt a bájos szerkentyût (InSIMenator) - onnantól azt csinálsz a simjeiddel, amit akarsz😊

Legend Killer
idõs vok 😄D, de ez nekem magas 😄DDDDDDD. Veled is lehet olyan, h eccerû és nem érted meg 😊).

Amúgy meghívlak sörre, ha egy városban vagyunk 😄. Egyébként meg csak megköszönöm.
Beléptem géjmbe, kiválasztottam Szépkellemest, beírtam konzolba h testingcheatsenabled=true, eszkéjp, család kiváalszt, belép... és húzogattam volna a skilleket (fõzés, takarítás ,ilyesm), de nem eragált.... mit húzogassak akko? 😄

Mike at home
ha fraps-szal fel kell vegyem, meghívsz egy sörre

Mike at home
hány éves vagy apa? 😊

Legend Killer
amúgy meg nem vágom, mit húzogassak ott bent? kipróbáltam és semmi ,egyébként sztem kell egyenlõség jel.

Legend Killer
Thanks.... de elég átmásolni biztonsági mentésnél egy másik mappába oszt jóvan?

Mike
simPE

1. csinélsz egy tömörített mentést a arról a szomszédságról, amivel játszol Nxx stb
2. simPE leinditva
ott kiválasztod a szomszédságot, aztán sim browser
kiválasztod a simet, és lám csomó mindent lehet nála szerkeszteni
átírod, mented, kész

simPE nélkül
szomszédság képernyõn
ctrl+shift+c
testingcheatsenabled true
belépsz a családhoz
egeret nyomvatartva huzigálod a csikokat

körülbelül
lehet hogy kell egynelõjel, lehet hogy a shitftet is nyomni kell közben, nem emlékszem már pontosan

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
a modthesims-en van pár dolog, de nem különösebben tetszik

jutott még eszembe a http://www.tarox4sims2.de/, meg nézz szét olasz oldalakon - szerintem ott nagyobb az esély ilyenekre

Legend Killer
Nem semmi ház.

Amúgy magyarázzátok el pls végre a Sims PE cuccot. Szeretnék némi skillt adni némelyik családnak induláskor, de nemtok.... má uncsi, hogy fel kell tunningolnom magamnak géjmben. És lehetne tök jó sztori is a szomszédgságban, de nem tudok csinálni, mer úgyse az lesz, amit én írok. Sims PE meg segítene sztem.... vagy Sim PE.

passz
kiszedtem szinte minden letöltött holmit, ami van, az padló, festék, egy hálógarnitúra, vagy két nappali
semmi ruha, smink, ilyesmi nem maradt
viszont nem is nagyon emlékszem, hogy láttam volna valahol ilyeneket<#nemtudom>

hmm...esetleg http://www.all-about-style.com/ - itt?
bár nem tudom, rég jártam erre...

Mike
Gólya nincs neked vmi autentikus római cuccod
kellene tóga, meg épületek

ha jól emlékszem, pont az MTS2-õn láttam olyan házat, ami egy négyzetnyivel van beljebb a telek szélétõl, márpedig normál esetben nem enged falat húzni, csak két négyzetnyire a telekszéltõl
nem tudom, miféle kóddal vagy akármivel oldotta meg a készítõje, mert amivel próbáltam ("szabad építkezés"), azzal nem lehet ilyet<#nemtudom>

Mike
illetve az egészet megfogva 1-2 kockával odébb tenni
vagy ha a telek széléig lehetne építkezni

amit ma fölraktam, az saját...
elõször úgy gondoltam, az eredetivel kezdek valamit, aztán mire jobban megnéztem, rájöttem, nagyon a telek közepén van, nem lesz jó (milyen jó lenne most, ha a házat magát a telektõl függetlenül lehetne mozgatni...)

a lényeg, hogy Florence kisasszony úgy döntött, a városban óhajt élni, ezért szépen keresett magának egy házat - képek a galériában (folyt. még lesz - képekben)
az eredeti ház az MTS2-õn van, kihívásnak remek😊

van benne pár, ami letöltött ház saját szájíz szerint átalakítva (pl. a ferde ház), de saját kreáció is van közte
elég sokat nézelõdök itt-ott a házak között, nem olyan nehéz ötleteket gyûjteni😊
az étterem lakótelken van, a pár saját maga üzemelteti, csak a szakács "gyári", a többi leosztás az övék - és így nyereséges, mert a szakácsnak így nem kell fizetni, no meg persze õk maguk sem tartják a markukat😊

Mike
ezkete te magad épíyted?
és nyereségesen tudsz üzemeltetni éttermmet? :o
hogy csinálod?

hogy a kíváncsi fórumozó ne unatkozzon - újabb képek a galériában<#smile>

Mike
hány éves vagy?

de olvasni csak tud?

Mike
biztos még kicsi

hát nekem tökmindegy - engem nem hatnak meg az ilyen izomkolosszusok
csak mintha nem értené a kedves fórumozó, amit írunk - vagy én értek félre valamit<#nemtudom>

Mike
valszeg az izmos simek alap 3d-s modelljét cserélte le valéalii izmosabbra

ez nem eredeti/nem eredeti és nem kieg. kérdése
értsük már meg egymást: ha a "normál" játékban edzed a simet, nem lesz ilyen izmos - értem?
milyen nyelven kellene még leírni?

szerintem nem az a gond lehet, hogy eredeti sõt szerintem valami eredeti cd-je van, mert õ tényleg nem vágta össze a videót úgy lett olyan izmos az a sim. Azért szeretném, ha valakinek eredeti a simse vagy megvan ez a kieglészítõ feltehetne egy képet róla. Jó lenne és elmondhatná, hogy, hogyan lett olyan.
Köszi mindenkinek aki tud segíteni.

nézz szét a snootyn, talán találsz valamit
de szerintem is vágott dolog - én már csak hajtottam néha egyik-másik simet, mert szüksége volt pontra, de ilyen NEM lesz a játékban soha
persze, vékony lesz, meg karcsú meg minden, de ez szerintem is bodymesh

hát - nem tudok segíteni - ill. egyszer Kodlovag írt valami lehetõségrõl (lehet, az is SimPE?), de egyben azt is írta, ha jól emlékszem, hogy nem igazán biztonságos dolog, meg talán pár négyzetnyit lehet növelni csak

ugyanott van a kerítés is - csak az elõbb nem néztem pár sorral lejjebb😞

Hello!
Nem tudnál konzolparancsot adni akkor esetleg? Mert én nem találtam.
És, ha tudsz akkor tényleg olyan izmos lehet a sim jó lenne, ha tudnál segíteni. Ja amúgy, hogyha kerestek a youtube-on ilyen videót akkor látszik, hogy tök izmos és akkor eddz és izmosabb lesz, szóval nem vágták össze, hanem valamit csináltak hozzá.
Kösz! HA tudnál pár képet is mellékelni.Vagy valaki más.

Csori
csak az alapjáték van feltelepítve nálam, szal ez kiesett. simpe állítólag tudná méretezni, de az + egyéb okok miatt nálam nem mûxik, viszont azzal nincs is most kedvem bajlódni. gondoltam hátha van vlkinek 1 ijjesmi túlméretes telke amit el tud küldeni emilbe. picit már túlzásba vittem az építést, és 4-4 kocka maradt a ház mellett minden irányba 😄D ezt akartam a továbbiakban elkerülni.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

na a link nem sikerült, de megtalálod - s még azt elfelejtettem, hogy ez nem áttûnõ, de nagyon szuper (szerintem legalábbis)

hm...tõlem kérded?
ha igen: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=249237 - ugyancsak az MTS2-õn van fehér színezése is, s valamelyik letöltött házzal jött hozzáillõ kerítés/korlát, azt majd megnézem a játékban, honnan van

nézd meg a nyaralótelkeket - azok elég nagyok, bár pontosan most nem tudom megmondani a méreteit

Mike at home
honnan van ilyen frankó csigalépcsõd?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Csori
nincs valakinek egy minimum 10x5 méretû beépíthetõ telke?
10x5 és 10x10 között bármi jó lenne. lenne pár 5letem beépíteni 😄

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

pár képet újítottam megint