Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol van a FAQ???
epp azt szeretem, ha valmit szeretnek, akkor megcsinalhatom magamnak
arrol nem beszelve, hogy egy csomo minden hinayzik, vagy nem passzola szine, stb
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
bár - egyszerre úgysem játszik senki két helyen, tehát végül is semmi nics abból sem, ha ugyanazok a tárgyak vannak több telken
arról nem is beszélve, hogy sokszor a letöltött tárgyak jóval olcsóbbak, mint a Maxis-cuccok, viszont minõségre vannak olyan jók
ez fõleg akkor hasznos, ha tényleg az adott anyagi lehetõségekkel dolgozunk - tehát nincs kaching, motherlode, stb.
másikra meg hogy nem az eredetiséget ellenõrzi hanem patcheli és ugyancsak faq mert abban bennevan a magyar sims2-re angol uni stb részeknél egy leírás aztkö vetek akkor jó lesz
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
szerintem vannak nagyon jó custom cuccok, nagyon profik is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
2 kérdésem lenne, az egyik az, hogy az építéshez szükséges mini image fájl berakom daemon toolsba de igy se tudok építeni. Milyen beállítások kellenek ahhoz, hogy tudjak építeni?
A másik az, hogy miután felraktam az Egyetemet (vagy a Nightlifeot), ellenõrizni akarja a játék eredetiségét, de mivel írott a játék, kiírja hogy nem jó neki, és utána letörli az egészet... Milyen progi vagy mit kell csinálni, hogy elinduljon a kiegészítõ?
azért kösz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
windkeeper alkotasa <#worship>#worship>
kinek ki mi a jatekelmeny ugye
a szemem esik ki, de nem találtam még sehol, csak olyat, ami csak az ablakot takarja, hosszabbat nem
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
köszi...hello...peti.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
<#phone>#phone><#phone>#phone><#phone>#phone><#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#email>#email>
úgy tudom, nem kötelezõ - az enyémet se tudja senki
szerintem amit kreáltál ide a fórumra, jó
biztos van még más ötleted is
de ne hagyd magad befolyásolni másoktól - olyan házat építs, amilyet gondolsz
egyébként mint írtam, az én házam sem olyan, amilyenekkel játszom, mert lassan több bennük a letöltött cucc, mint a Maxis - de ha egyszer így indult a kiírás, akkor maradunk Maxiséknál - így is lehet jót csinálni
Miért van, hogy felrakom a Sims 2-t, majd az egyetmet.Aztán elindítom az egítetemet,amit a telepítés végén is kiír, hogy A Windows problémát érzékel ezért bezárja?Mi a gond?mondent rendesen felrakok ,és nem indítja el az egyetemet.
Help<#szomoru1>#szomoru1>
játék közben a Control + Shift + C -re nem csinál semmit.
nem tudja vki, hogy mi a megoldás?
vagy volt már valakinek hasonló?
ha valaki tudna segiteni, azt nagyon megköszönném
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray