Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én úgy hallottam, hogy valami Vakációzós lesz a soron következõ, nagyon pöpec szálodákkal, meg pubokkal meg stb...

Mike
a banner alatt
a banner meg az nagy kép, itt fent

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

kösz az infokat már csak egy kérdésem lenne:
hol van a FAQ???
Mike at home
szvsz a sims csak egy keret
epp azt szeretem, ha valmit szeretnek, akkor megcsinalhatom magamnak
arrol nem beszelve, hogy egy csomo minden hinayzik, vagy nem passzola szine, stb

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ha egy másik gépen csináltam egy tuti családot és szeretném áttenni az én gépemre melyik fájlt kell átmásolni?
szerintem is jó, ha vannak letöltött cuccok - így legalább válogathat az ember - és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenhová ugyanazt rakosgatja
bár - egyszerre úgysem játszik senki két helyen, tehát végül is semmi nics abból sem, ha ugyanazok a tárgyak vannak több telken
arról nem is beszélve, hogy sokszor a letöltött tárgyak jóval olcsóbbak, mint a Maxis-cuccok, viszont minõségre vannak olyan jók
ez fõleg akkor hasznos, ha tényleg az adott anyagi lehetõségekkel dolgozunk - tehát nincs kaching, motherlode, stb.

Devids Pro
elsõ kérdésedre a válasz, hogy vissza kell állítani az eredeti exe-t (amúgymeg FAQ!!!!)
másikra meg hogy nem az eredetiséget ellenõrzi hanem patcheli és ugyancsak faq mert abban bennevan a magyar sims2-re angol uni stb részeknél egy leírás aztkö vetek akkor jó lesz
XenonIceX
mi lesz az új sims-nek a neve vagy nem tudni még?

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Mike
ez meg legyen a te bajod
szerintem vannak nagyon jó custom cuccok, nagyon profik is

Sziasztok!!

2 kérdésem lenne, az egyik az, hogy az építéshez szükséges mini image fájl berakom daemon toolsba de igy se tudok építeni. Milyen beállítások kellenek ahhoz, hogy tudjak építeni?
A másik az, hogy miután felraktam az Egyetemet (vagy a Nightlifeot), ellenõrizni akarja a játék eredetiségét, de mivel írott a játék, kiírja hogy nem jó neki, és utána letörli az egészet... Milyen progi vagy mit kell csinálni, hogy elinduljon a kiegészítõ?
Már akinek.Szerintem sokkal jobb eredeti dolgokkal dolgozni, mint a letöltötekkel, mert olykor az a hiba, hogy letöltesz valamit, és ugyan azt rakod be minden házba mert hogy egy ideig új (mint az alap dolgokból a lehetõ legjobbakat mindenhova)

hát ha vetted, akkor én itt nem rúgok labdába - nekem csak olyan jó, ami "szabad"
azért kösz

Mike at home
szerintem meg jo

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja es tenyleg vettem 😊 ugyanis 4.5 USD a havidij

Mike at home
simresource
windkeeper alkotasa <#worship>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
1. nem rontja a jatekelmenyt
kinek ki mi a jatekelmeny ugye

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kocsit lehet bele rakni
oké, köszi

Másrészt bejelentem hogy a jelenlegi házammal nevezek továbbra amit eddig föltöltöttem

szerintem ne nagyon akard megszerezni, ugyanis nekem is volt olyan reluxám, képrõl nagyon jónak tûnik, mikor fölrakod akkor meg néha össze vissza világít, meg hangyásodik stb

ilyesfajta szórakozás az óvodában még elmegy - de ez itt nem dedó

a reluxát hol "vetted"?
a szemem esik ki, de nem találtam még sehol, csak olyat, ami csak az ablakot takarja, hosszabbat nem

azt végül is a Bodyshoppal is meglehet szerkeztetni ugyan úgy akár a bõrszínt, vagy akármi mást. Már láttam olyan skin-t, amit egyik haverom csinált úgy hogy egy ilyen gnóm pasit csinált, aki alacsony, nagyfejû, és nagyok a lábujjai

Mincsi
Jah...aha..öööö.. most éppen nem jut az eszembe..
talán majd máskor..😊))))))

Rush!

bmffm856
<#wow1>mesh? azmegmi? és hogy illetve hol kell ilyet csinálni?

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Devids Pro
Sztem mesh-t kell szerkeszteni.
bmffm856
hello...most böngészem a modthesims2.com-ot...és nem tudom, hogy hogy lehet olyanokat csinálni, amik ott vanbnak...hogy csinálnak ilyen nagymellû nõi simeket, ilyen kövér (nagyon, nem kicsit) simeket, és ilyen kigyúrt izompacsirtákat? mint például ez itt...csak azért mert ha lehet valahogy ilyet csinálni az feldobná a játékot...szerintem ugyanis egy hiányossága a játéknak, h nem lehet állítani a testmagasságot, a mellméretet, és az is, h csak kétféle testsúly van...nem tudjátok véletlenül a megoldást?

köszi...hello...peti.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Na végre van hangom, csak most vettem észre hogy automata hangok ne legyenek.Amúgy már 3házam van, az egyik 240ezer, a másik 220ezer, a 3. pedig 160 ezer Simoleon, de viszont a 2. az nagyon profi teljesen kód nélküli...

egyszerû: Ne használj kódót. 1.rontja a játék élményt 2.a játék progiját is roncsolja 3.mert nem tisztességes

Végsõ elkeseredésemben kihez fordulhatok SIMS kontra SIMS University ügyben?
<#phone><#phone><#phone><#nemtudom><#falbav><#fejvakaras><#falbav><#email>

kíváncsian várom, de a tieddel együtt - így fair, nem?

Danke sir!
Mincsi
És ha én tudom😊)?

Rush!

minek írtad meg a neved, ha nem tetszik?
úgy tudom, nem kötelezõ - az enyémet se tudja senki

nem vagy túl szerény?
szerintem amit kreáltál ide a fórumra, jó
biztos van még más ötleted is
de ne hagyd magad befolyásolni másoktól - olyan házat építs, amilyet gondolsz
egyébként mint írtam, az én házam sem olyan, amilyenekkel játszom, mert lassan több bennük a letöltött cucc, mint a Maxis - de ha egyszer így indult a kiírás, akkor maradunk Maxiséknál - így is lehet jót csinálni

Mike
15796

jól nyomtam le, de semmi, és trainer se mûxik. pls help!

Mike
<#nemtudom>

Sziasztok.

Miért van, hogy felrakom a Sims 2-t, majd az egyetmet.Aztán elindítom az egítetemet,amit a telepítés végén is kiír, hogy A Windows problémát érzékel ezért bezárja?Mi a gond?mondent rendesen felrakok ,és nem indítja el az egyetemet.
Help<#szomoru1>

Devids Pro
Ahova beírod az üzeneted az alatt van egy olyan felirat hogy . Arra kattints rá és kövesd az utasításokat! Persze ne a saját gépedrõl linkeld a képet! Tölsd fel valahova, például a galériádba vagy a kepfeltoltes.hu oldalra!
<#help> Valamelyik zseni írja le nekem ,hogy lehet képet belinkelni! pls<#felkialtas>
Mike at home
nem jol nyoomtad le

lenne egy problémám:
játék közben a Control + Shift + C -re nem csinál semmit.
nem tudja vki, hogy mi a megoldás?
vagy volt már valakinek hasonló?
ha valaki tudna segiteni, azt nagyon megköszönném

Srácok ,hogy lehet képet belinkelni? Létszi valaki írja meg gyorsba!
Mike
sry Peti1, de nézz a kép alá

Mike
a fejedben? örülj neki 😊

Nem hallani a hangokat😞

Hát de azért több hely van ott. Amúgy van egy 5letem hogy feldobd a házad, és még csak cheat se kell hozzá. Domborítsd a telked húz föl egy 4 kocka magas helyre egy emelt talajzatot, majd utánna 1 kockával odébb tõle már 8 kocka magasnyira is. És csinálj csiga lépcsõt valahova, pl a medence felé hogy panoráma ablak legyen.A háló szóba folyosóján meg lehessen lelátni az alsó szintre hogy nem építed be teljesen

Mike
meg ugye az alsóba lakni fognak, és azt vegyék meg már maguk

Mike
na igen, de nekem mániám, hogy 2 kockányi üres hely kell, mert különben beakadhatnak a simek