Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
és kedvesen megporszívózod párszor, amig depis nem lesz, életben nem fogod többet látni
(ha mégis, akkor meg csak porszívózd tovább nyugodtan)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha countert használok étkezõként /nem "normál" étkezõasztalt/ miért arra teszik a tálban maradó ételt - holott van elegendõ hely a másik típusú countereken is /tehát amit úgymond konyhaszekrényként használhatnak/?
így mindig eggyel több "étkezõ" counter kell, mert másképp nincs elég hely kajálni /s ez nem mindig fér már el/
én még nem öltem meg senkit. ha ottlakó hal meg akkor ugyebár lesz sírja, azt lehet siratni és akkor nem fog jönni kísérteni. viszont nemottlakóval nem tom mi a helyzet.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Amúgy nekem meg pont az Oldie Családnál volt az, hogy az öreg Woohoo-zot a Vámpír csajjal a fotó autómata gépében, majd megkérte hogy lakjon nála, majd a köcsög csaj megharapta az öreg pasit, az öreg pasi az öreg nyanyát, és majd hogy nem a fél Pleasanview Vámpír😄
így szólt az a bizonyos részlet - ezt úgy értelmezni, hogy az ürgét Ea Jamesnek hívják - hát ......
mintha szabadságolni kéne néha az embereket - talán a túlterhelés az oka az ilyen félreolvasásoknak
hûha, már én is pedálozok Mike-nál - úgy látszik, magamat is szabadságolni kell
mindenesetre, ha valaki tud ilyet, segítsen egy egész picit: van egy visszajáró vámpír az egyik családomnál - nem ismerik egymást: jön a vámpír, óbégat a napfény miatt és beül a jacuzziba - reggel eltûnik
hiába törlöm le, zavarom el, ez rendszeresen jön, mint egy napilap - hogy lehet végérvényesen elüldözni?<#nemtudom>#nemtudom>
nem tudom erted-e
nem EA James, hanem az EA-nal dolgozo James-szel
egyebkent is kamuztam
nem kell havat lapatolni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nekem itt valami nem jön át.
"nem gúnyolódunk, okés?"
Megköszöntem a válaszokat; a Tiédet is és a Sipöcz-ét is, nem tom ebben Te hol láttál gunyolódást.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mizujs?
😊)Valóban úgy van ahogyan Mike írja és ez talán meglepõ: a Maxis TheSims2 stáb tagjai személyesen válászolnak Neked ha megkeresed õket és ez rendkivül megnyerõ dolog (persze ne számíts arra hogy mondjuk a vezetõ tervezõ vagy programozó válaszol)! Igaz én magam Maxoid Keane áldozatául estem mert olyan megoldást javasolt kb. 1 éve a "jumping bug" feloldására ami marhaságnak bizonyult.😊) Viszont ez még sokkal-sokkal jobb volt (legalább is lelkileg) mint az hogy a problémámat le se sz..ták volna, a marketing része és trend a világban hogy még az automaták is eljátszanak humanoid kapcsolatokat hiszen a legnagyobb úr a bizniszben a vevõ (illetve annak kellene lennie!);merthogy neki van pénze a cuccosra.😊)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
A Sims" alapcsomagot külföldrõl rendeltem meg és telepítettem már több mint egy éve. Tökéletesen mûködött. Nemrégen megvettem az Egyetem bõvítést is, de minden próbálkozás ellenére nem tudom rendesen telepíteni, ill. indítani. A telepítés lezárása után az elsõ indításnál a következõ hibát adja ki: ütközés a DF394B.TMP modulban. Többször újratelepítettem már mindkét programot, próbáltam más gépen is, és mindig ugyanez a hibajelzés. Ha valakinek mond ez valamit, kérem segítsen!
Köszönöm elõre is!
wc kitorol
elofordul az ilyesmi
Átjött a szomszéd, beszélgetünk meg minden, aztán gondol egyet elmegy sz*rni, de én közben rájelöltem, hogy elköszön, õ sz*rásból feláll, kijön elköszön, hazamegy, de a wc továbbra is használatban van.
Ezért az én Simem nem tudja használni, de ami mégjobb eladni sem lehet, áthelyezni sem meg, semmi egyebet...
Will-t nem ismerem, de James-t igen
A másik hogy nincs publikus e-mail címe
a télapó majd jól meglesz rugdosva<#pias>#pias>
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
beszeltem az Ea-tol James-szel es azt mondja be fog esni
neked kell majd kilapatolni
Van egy ilyen kitetel, hogy "Ház berendezésénél csak hivatalos (Maxis) tárgyakat használhatsz!" Ez ugye a Univ + Nightlifeot is magaban foglalja? Es gondolom vonatkozik a haz epitesere is, nem csak a berendezesre? Szoval peldaul felig atlatszo padlot nem hasznalhatok fel meg akkor sem, ha mellekelem a felhasznalt fajlt?
Jó tudom töltsem le akár egyéb forrásból akár sims2.com-ról.
De CD-n kiadják nálunk? Tudja valaki?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!