32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Van mindenhol titkos társaság.Csak három lámaöltönyos barátot kell szerezned,akkor éjfélkor jön egy limó,és megbilincselve elvisznek.Nagy előnye pölö,hogy te rendelkezel a társaság vagyonával,ergo a koliban megveszel minden vackot be a hátizsákba,és az új otthonodban meg kipakolod.:)A másik,hogy a belépés után már tudod az osztályzataid módosítani(hackelni a szgépet).Csak arra kell vigyázni,hogy magas legyen a logika skilled,,másképp elkapnak a zsék.:)
  • Hoz_Hun
    Én az egyetemen nagyon szerettem szöszmötölni (mármint a játékban, a valóságban nem csíptem az egyetemet hehehehe). Csak az a bajom, hogy a titkos társoságba még sosem sikerült bekerülnöm. Kezdem azt hinni, hogy azaz egyetemváros, amibe a Simjeimet iratom, annak nincsen.
  • ericsson ga628
    nekem meg kiadta a szociálismunkást
  • Mike
    ez azért kell, mert nincs olyan gép, amin jól futna ha egyszerre 10-12 NPC-t kell mozgatni, illetve így nem kell animálni őket, mert nem látszik, hogy nem csinálnak semmit
  • Coolfire
    Nem tűnik el semmi a szobából,megmarad a cuccos,de csak a sajátodban lévőt látod.Kopgtass be,vagy rohanj be valamelyik szobába,és ott lesz minden berendezés.
  • I.C.ram
    IGazad volt, tényleg jönnek, am iviszont kicsit kétségbeejt az az, hogy amint "calim"elnek egy szobát, rögtön kiürítik és semmit nem hagynak benne. Kidobálják az összes cuccot, asztalt, széket, ágyat, mindent. Hogy fognak így aludni?
  • I.C.ram
    Ja értem, kösz :) Azthittem, hogy csak a helyi lakosok közül válogat mindig. Remélem neked van igazad :)
  • Coolfire
    Fognak menni,amint elfoglalsz egy szobát.Szerintem ebben is van NPC generátor,mint az elsőben.De lehet,hogy nincs.Mondjuk nem is tudom már hány oldalas a telókönyvem,tehát generálgat rendesen.
  • I.C.ram
    Egyébként ezt hiányolom a Simsből, hogy nincs benne random NPC generátor :(
  • I.C.ram
    Kb mennyi idő után? Direkt vártam egy kicsit egy koleszban, de senki nem jött csak valami menzás nyanya :D
  • Coolfire
    Nem neked kell..a többi NPC akkor költözik,ha te már beköltöztél.De velem már olyan is volt,hogy ahogy születtek a kölkök(6) egymás után küldöztem őket,és akkor az NPC-k ki is költöztek.
  • I.C.ram
    Jól látom, hogy tényleg egy árva lélek nincs az egyetemi városban? Kipróbáltam 3 koleszt, mindehárom tök üres. Ugye nem nekem kell felölteni az egész cuccot emberekkel :(
  • Coolfire
    Picsába,pedig olyan szép táblázatba rendeztem..:(
  • Coolfire
    Ja és akkor több ezer simi ösztöndíjat nyerhet:

Scholarship Qualification Award

Hogan award for athletics 8+ Bodyskill §750
    Bain-Gordon Communication fellowship 8+ charismaskill §750
    Kim metro prize for hygenics 8+ Cleaningskill §750
    London culinary Arts 8+ Cookingskill §750
    Will Wright Spin Genius Grant 8+ Logicskill §750
    Bui Engineering Award 8+ Mechanicalskill §750
    Quigley visual arts Grant 8+ Creativeskill §750
    Young entrapreneur's Award Level 3 in any teencareer §750
    SimCity Scholar's Grant A- or better at school §1.000
    Phelp-wilsonoff Billiards prize 8+ Poolskill §1.000
    Tsang footwork Award 8+ Dancingskill §1.000
    Extraterrestial reparations Grant Abducted by aliens §1.500
    Undead educational scholarship Teen is a zombie §1.500
    Orphaned sims assistance fund Sim has no living parents §1.500

snootysims
  • Coolfire
    Én speciel egy délelőtt letudom(feltéve,ha egy simem van),úgy,hogy summa cum laude végzek.Az biztos,hogy elég fárasztó,főleg ha ide-oda mégy,haverkodsz,randizol,belépsz a görögbetűs házba,v. a titkos társaságba..etc.Úgy sokáig eltarthat.
  • Coolfire
    Sry ez nem válasznak ment.
  • Coolfire
    Ha rámjön a hoppáré,v. beszarik a mentés könyvtár ergo repül az egész,akkor mindig úgy kezdem,hogy vmelyik egyetemvárosba csinálok egy simet.Így kezdek mindig mindent a nulláról.:)Utána irány a Belváros,randihegyek,melóváltások(addig megyek,amíg meg nem kapom a karrierjutalmat,egyedül akkor nem,ha az az életcélja,hogy elérje a legmagasabb beosztást).Majd a "válogatás"után jöhet az asszony és a gyerek.:) Annyi előnye viszont van a Mike által említetteken kívül a családból küldöttnek,hogy amíg csinálsz egyet az 500 simivel indul(semmire nem elég),ha viszont tiniből megy és jól van tartva(magániskola,skillek)akkor még egy szatyor ösztöndíjat is megpályázhat/megnyerhet.
  • Mike
    legjobb sim szülők gyerekének lenni egyébként, kezdve azzall, hogy míg az kreáláskor 25 pontot oszthatsz ki, a gyerek lehet akár 30-35 pontos is, amihez még további pontok szerezhetők neveléssel, aztán ott a speckó tej, tipegő korban elég magas skill pontokat lehet elérni, amit gyerekkorban kimaxolhatsz (felnpttnél kimaxolni vmit, hosszú szenvedés, még sapival is) aztán tini korban ez még tovább mehet, rengeteg ismerős, aztán egytem, oklevél, rngeteg barát, egyből magasabb pozició

minden tekintetben jobb pozicióban kezdi egy sim gyerek a felnőtt életét mint a frissen kreált felnőtt
  • Mike
    8 félév
    de meg is lehet bukni, akkor méghoszabb, meg kibukni, akkor nem 8 félév, értelem szerint
  • I.C.ram
    Értem, köszi!

Kb mennyi ideig tart az egyetem, vagy ez korfüggő?
  • Hoz_Hun
    Ha valamelyik egyetemi városrészbe belépsz és ott kattintasz a sim kreálásra, akkor csak diákot kreálhatsz, aki már nem gyerek, de még nem is felnőt. Naki nem kellenek ősök, írányíthatod magában. Ha kijárta az egyetemet, meg bekerül a normál "városba".
  • Mike
    akkor nem sima a talaj
    előbb simísd ki a földet
    vagy ezer más oka is lehet
  • I.C.ram
    Pedig mondom tuti volt, mert build módban voltam, és utána még felhúztam vagy 300 nm-t + bútorok :) Valami másnak kell lennie. Lehet a community lot volt a baja, majd megnézem residential-on.
  • Mike
    nem
    csak tini mehet egyetemre
  • Mike
    aha
    pedig ha nincs pénz is ezt írja ki
  • I.C.ram
    Ja, de úgy vettem észre, hogy gyereket csak úgy csinálhatok, ha már van min. 1 szülő. Vagy, ha egyetemen cisnálom, akkor ez nem kell, ugye?

Kipróbálom majd, köszi.
  • Hoz_Hun
    Nem. Belépsz az Egyetem területére (valamelyik egyetemi városrészbe) és ott diák létrehozása és kereálsz egyet. Ha csak simán készítessz egy Simet, aki felnőtt, akkor vége. Egyetemre nem mehet felnőt.
    Egyetemista az a tini és a felnőt közötti extra "életforma". A felnőt már túl van ezen. Ha meg tinit kreálsz akkor azt jelentkeztetned kell a felsőoktatásba. Ezért a legyegyszerűbb egyből diákot kreálni (valamelyik egyetemi városrészbe).
  • I.C.ram
    Tehát akkor, ha csinálok saját simet, legyen az felnőtt, akkor elvileg elküldhetem az egyetemre?
  • I.C.ram
    Ez azt jelenti, hogy telekhatáron kívül. Amúgy is nehezen fogyhatna el, ha BUILD módban vagyok, azaz még Sim sincs a telken, csak építkezem.
  • Coolfire
    Ezt mondom,hogy csak egy stuff..ennek a trélere tudom,hogy fent van a hivi oldalan.A gond ismétlem,az hogy az expansionról még szó sincs..
  • Mike
    biztos vmi hackkelt tárgy
  • Zizi4
    ezzel lehet aludni a community lotokon is
  • Gólya #19119
    ha nem csalódom, a simplesims forumon láttam egy hotelt, azt mondta a készítője, hogy az ő simjei aludtak ott
    nosza, én is csináltam egyet ..... na az enyémek nem tudnak aludni, sőt, ha eleve közösségi telekre építkeztem, a letöltött ágyaim nem is jelentek meg, kénytelen voltam előbb saját telekként építkezni, utána átminősíteni a telket
    ennek dacára azt írta a csaj, hogy lehet aludni (?)
    nem tudom, hogy csinálta, mert azt hiszem, kihalt az a fórum
  • Gólya #19118
    persze, aki megy veled az üzletbe, azt nyugodtan kizsákmányolhatod
  • Mike
    én csináltam, de sajnos nem lehet aludni community telken
    de biztos lesz majd vmi vakációs kieg is
  • Mike
    messze nem igaz
    Marc kicsapongó ezerrel, mégis van 300k-nyi aspipontja 65 nap alatt

én pl. azt nem tudom elképzelni, hogy tudásaspival hogyan lehet sok pontot gyűjteni, vagy vagyonfelhalmozásival

kicsapongó ugrál egy kicsit a kanapén, úszik egyet, nőzik, és szinte platinában van folyamatosan
  • Mike
    a sims2 oldalán van tariler is
    ez nem ieg, hanem a szokásos pack
    a kieg meg összel jön, ahogy eddig mindig
  • Mike
    no Marc épített jósok pénzből egy 2 szintes ki ezt-azt egy business telken, felső részen étteremmel, jelenleg ez üzemel csak. Hát...egyrészt nem talált alkalmas személyzetet, másrészt, kellett Hostess, báros, felszolgáló, szakács, szakács nem volt, azt csinálta ő, a személyzet baromi hamar elfáradt, thát Marc főzött, felszolgált, vendégeket fogadott, aztán amikor már mindene mélysárgába ment át, bezártam, szegény Marc alki életében egy napot nem dolgozott, éhesen, büdösen, és fáradtan ment haza, és eldöntötte, hogy majd ha lesz rendes személyzet, akkor talán kinyit, vagy eladja az egészet a francba :)

az étteremhez képest egy boltot üzemeltetni láblógatás
    egyébként ha családtagokkal megyek melózni, akkor őket is be lehet fogni?
  • Coolfire
    Bezony..:)
  • Coolfire
    Szinte bármit lehet,de azt szvsz nem.Ugyanis ahhoz portás recepciós pult is kellene,és legjobb tudomásom szerint az nincs.