Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marad egy urna utána (legalábbis az alap Sims2-ben így volt), oda jár vissza kísérteni, de ha ezt az urnát kitörlöd... 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

aha .... kösz, kipróbálom

Mike
vegyél azstalt 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
veszel egy skill porszívót
és kedvesen megporszívózod párszor, amig depis nem lesz, életben nem fogod többet látni
(ha mégis, akkor meg csak porszívózd tovább nyugodtan)

más ...
ha countert használok étkezõként /nem "normál" étkezõasztalt/ miért arra teszik a tálban maradó ételt - holott van elegendõ hely a másik típusú countereken is /tehát amit úgymond konyhaszekrényként használhatnak/?
így mindig eggyel több "étkezõ" counter kell, mert másképp nincs elég hely kajálni /s ez nem mindig fér már el/

Dzsega
nah ez egy fogós ravasz kérdés. nemtom.
én még nem öltem meg senkit. ha ottlakó hal meg akkor ugyebár lesz sírja, azt lehet siratni és akkor nem fog jönni kísérteni. viszont nemottlakóval nem tom mi a helyzet.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

nem fog utána kísérteni a telken?

Dzsega
öld meg. mikor bejön kerítsd körbe fallal azt egyszer majdcsak kipurcan.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

de utálom a vámpírokat - ebbõl következõen minden simem is utálja õket - enélkül nem lehet semmit csinálni vele?

Hát ha valamely családtaggal össze-házasodsz vele, vagy hogy invitálod arra hogy veled éljne, és akkor megölöd 😛
Amúgy nekem meg pont az Oldie Családnál volt az, hogy az öreg Woohoo-zot a Vámpír csajjal a fotó autómata gépében, majd megkérte hogy lakjon nála, majd a köcsög csaj megharapta az öreg pasit, az öreg pasi az öreg nyanyát, és majd hogy nem a fél Pleasanview Vámpír😄

"beszéltem az Ea-tól James-szel"
így szólt az a bizonyos részlet - ezt úgy értelmezni, hogy az ürgét Ea Jamesnek hívják - hát ......
mintha szabadságolni kéne néha az embereket - talán a túlterhelés az oka az ilyen félreolvasásoknak
hûha, már én is pedálozok Mike-nál - úgy látszik, magamat is szabadságolni kell
mindenesetre, ha valaki tud ilyet, segítsen egy egész picit: van egy visszajáró vámpír az egyik családomnál - nem ismerik egymást: jön a vámpír, óbégat a napfény miatt és beül a jacuzziba - reggel eltûnik
hiába törlöm le, zavarom el, ez rendszeresen jön, mint egy napilap - hogy lehet végérvényesen elüldözni?<#nemtudom>

jó csak Ea James-nek állítottad be. Na mind1.Építettem ma egy 2 emeletes házat 2 személy részére, akik inkább partysok. Naon faxa

Mike at home
EA-tol
nem tudom erted-e
nem EA James, hanem az EA-nal dolgozo James-szel

egyebkent is kamuztam
nem kell havat lapatolni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

De attól függetlennül a James-nak az eredeti neve nem Ea, ha jól tudom ilyen magánhangzókat még csak nem is tartalmaz

Mike at home
akkor csak tul kacifantos volt a mondat 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mutans Zombi
Huha!
nekem itt valami nem jön át.

"nem gúnyolódunk, okés?"

Megköszöntem a válaszokat; a Tiédet is és a Sipöcz-ét is, nem tom ebben Te hol láttál gunyolódást.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Devids Pro
nem, azt sem
Mike
akkor EA supportnak levél ír, számonkér

Nem, az egyetemet már itthonról, de amerikai változat.
Mike
még padlót vagy tapétát sem szabad?

Devids Pro
Igen, ne használj semmi olyan cuccost ami nem maxis! És magában foglalja igen 😄
Jól van akkor. <#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
nem gúnyolódunk, okés?

Mutans Zombi
Köszönöm a minden igényt kielégítõ és segítõkész válaszokat!

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Biztos multi nyelvû lesz,majd lökd fel valahová ha letöltötted,majd én személyesen is letesztelem<#vigyor3>(ui. mindhárom magyar).

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
de, magyar lesz

Ha <#lama> kérdés volt mondjátok meg nyugodtan. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tényleg. Mit gondoltok? Nekem eredetiben van meg (magyar) Sims 2 +Egyetem +Éjszakák. Ha letöltöm a Sims2.com-ról majd a xmas packet akkor jól elcseszi az eddigieket és nem is lesz magyar?

Mike
köszi <#vigyor3>

Mike
azt is külföldrõl, vagy itthonról? lehet, hogy az egyik USA verzió a másik Európai, és ezért nem mennek egymással

Sipocz
Nem csak ilyenkor, de számos más esetben kell alkalmazni Mike javaslatát (figyeled Mike! feszt dicsérgetlek😊). A rettenet abban rejlik, hogy minden egyes tárgynak van saját szimulációs eljárása és állapot leirója, elvileg az eljárás (adott esetben a "trónolás") bejegyzi a "foglaltság property"-t és a váratlan megszakítás ("na menjen mán haza szomszéd😊") nem engedi végigfutni az eljárást, így a "foglaltság" állapotjelzõ bekapcsolva marad merthogy a szabványos procedura nem fut teljesen végig és maga a megszakítás nem kezeli le a kivételt (ez nem más végsõsoron mint a budi "kékhalála"😊). Na kaptatok már eféle cyber leirást erre az alapvetõ dologra😊)))!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
😊)Valóban úgy van ahogyan Mike írja és ez talán meglepõ: a Maxis TheSims2 stáb tagjai személyesen válászolnak Neked ha megkeresed õket és ez rendkivül megnyerõ dolog (persze ne számíts arra hogy mondjuk a vezetõ tervezõ vagy programozó válaszol)! Igaz én magam Maxoid Keane áldozatául estem mert olyan megoldást javasolt kb. 1 éve a "jumping bug" feloldására ami marhaságnak bizonyult.😊) Viszont ez még sokkal-sokkal jobb volt (legalább is lelkileg) mint az hogy a problémámat le se sz..ták volna, a marketing része és trend a világban hogy még az automaták is eljátszanak humanoid kapcsolatokat hiszen a legnagyobb úr a bizniszben a vevõ (illetve annak kellene lennie!);merthogy neki van pénze a cuccosra.😊)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

meghívhatlak majd havat lapátolni?<#wave>

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki találkozott már ezzel ahibával.
A Sims" alapcsomagot külföldrõl rendeltem meg és telepítettem már több mint egy éve. Tökéletesen mûködött. Nemrégen megvettem az Egyetem bõvítést is, de minden próbálkozás ellenére nem tudom rendesen telepíteni, ill. indítani. A telepítés lezárása után az elsõ indításnál a következõ hibát adja ki: ütközés a DF394B.TMP modulban. Többször újratelepítettem már mindkét programot, próbáltam más gépen is, és mindig ugyanez a hibajelzés. Ha valakinek mond ez valamit, kérem segítsen!
Köszönöm elõre is!
Mike at home
moveobjects on
wc kitorol

elofordul az ilyesmi

Mutans Zombi
Nem tom az alábbi problémával találkoztatok-e már (bár nem origi a program, de sztm ez független ettõl):

Átjött a szomszéd, beszélgetünk meg minden, aztán gondol egyet elmegy sz*rni, de én közben rájelöltem, hogy elköszön, õ sz*rásból feláll, kijön elköszön, hazamegy, de a wc továbbra is használatban van.
Ezért az én Simem nem tudja használni, de ami mégjobb eladni sem lehet, áthelyezni sem meg, semmi egyebet...

Mike at home
nem egyedul dolgozik rajta
Will-t nem ismerem, de James-t igen

Loál!Ez jó, még hogy EA James-sal.Legalább a telepítõböl tudhatnád hogy nem is EA, meg nem is James hanem Will Wright 😛
A másik hogy nincs publikus e-mail címe

XenonIceX
THX az infót
a télapó majd jól meglesz rugdosva<#pias>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Duddits
<#hehe>

Mike at home
nem, nem tudtak megoldani
beszeltem az Ea-tol James-szel es azt mondja be fog esni
neked kell majd kilapatolni

Mike at home
nem kell mellekelni semmit, mert az osszes custom cuccost beleteszi a sim2pack-ba

Hallottam hogy hó is lesz az új kiegészítõben. Már meg tudta oldani a Maxis hogy ne essen be a házba? Jah és plíz válaszoljatok már h melyik fájlt kell átmásolnom a gépemre ha csináltam egy családot egy másik gépen. Thx 😊
Kodlovag
Teljesen el is felejtettem ezt a hazepito versenyt. Most Civ4 helyett lehet, hogy hazat fogok epiteni. Tulajdonkeppen mar meg is vannak epitve, csak laknak bennuk simek is. Na nem baj, majd megoldom. Csak hogy valasszak ki kozuluk egyet, amelyikkel majd nevezek...
Van egy ilyen kitetel, hogy "Ház berendezésénél csak hivatalos (Maxis) tárgyakat használhatsz!" Ez ugye a Univ + Nightlifeot is magaban foglalja? Es gondolom vonatkozik a haz epitesere is, nem csak a berendezesre? Szoval peldaul felig atlatszo padlot nem hasznalhatok fel meg akkor sem, ha mellekelem a felhasznalt fajlt?

Devids Pro
Sztem külön cd-n nem fog megjelenni.
Ez nálunk kapható lesz?
Jó tudom töltsem le akár egyéb forrásból akár sims2.com-ról.
De CD-n kiadják nálunk? Tudja valaki?

így van.Ez olyan csomag mint az a karácsonyi patch dolog amit nemrég adtak ki, csak annyi különbség hogy talán van benne hó esés a Christmas Partyban vagy mi

Mike
így van, ez csak csomag, nem kieg

Ájjj....November 18-án jelenik meg a The Sims 2 új kiegészítõje, a karácsonyi témájú The Sims 2 Karácsonyi Csomag (The Sims 2 Christmas Party Pack), mely több mint 40 karácsonyhoz kötõdõ elemet tartalmaz. Segítségével Simjeink igazi karácsonyi hangulatot varázsolhatnak az ünnepekre: díszek, karácsonyi vacsora és Mikulás vár rájuk, de akár az évszázad újévi partiját is megrendezhetik. A kiegészítõ "Új Sim létrehozása" funkciója segítségével saját Simet hozhatunk létre, különbözõ tulajdonságok - pl. arctípus, frizura, ruháza - kiválasztásával és kombinálásával. A kiegészítõ az alapjátékkal együtt is kapható lesz, The Sims 2 Holiday Edition néven.Tehát ez nem expansion pack lesz,hanem egy kis csomag,-amit remélhetõleg az "online" boltban is kapni lehet majd.😊A következõ exp. munkacíme-egyenlõre-Open for Business ami jövõ tavasszal jelenik meg.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

XenonIceX
mert én azt hallotam hogy karácsonyos lesz

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]