Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No..kint van az "online boltban" a Sims karácsonyi csomag ehehehhhhh...Nem kell 4 rongyot adni érte.
De sajnos "nem tudom" honnan szedhetõ!😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
ha nem erdekes, akkor torold ki a teljes Neiderhoodsot
nem igy kell leirni, de keptelen vagyok megjegyezni
Neighderhoods talan igy?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
keress ra a *.tmp-re

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Devids Pro
család nem is annyira léyneges, csak indulna el.
temp könyvtárat ürítettem az sem segített.
Mike at home
en nem tok olvasni madzsar, csak ir ni

Mike at home
a temp konyvtarat uritsd

Valószínû akkor azt kell csinálni, hogy letörlöd a game-t, meg minden mappáját fálját, a mentett helyzetbõl csinálj biztonsági másolatot. Majd telepítsd föl, ha nem valódi cd, hanem mount image-s, akkor más kóddal mint ez elõtt, és utánna a mentet helyzetet másold vissza, és akkor talán meg lesz az a család amelyikkel épp voltál

Devids Pro
Volt egy hirtelen áramszünet nálunk. A sims2 épp futott, erre leállt a gép.
Azóta nem indul el a sims2.
(z) The Sims 2 hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
AppName: sims2.exe AppVer: 1.0.0.932 ModName: ~df394b.tmp
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0008e86b
Reinstall megvolt, az sem segített ugyanazt csinálja tovább!
Segítsetek!
Te meg ha perfekt magyarul tudnál, akkor olvashattad hogy 3 héttel ez elõtt olvastam azt!

Bízd rá a gyílkos simedre a vámpír dolgot. Lehet utánna olcsóbban megveheted a házaikat..khehehehe.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Looool, akkor lehetne egy ilyen falazós sorozatgyílkos Simet gyártani. Hát ez mekkora <#eplus2>. The new Sims 2 serial killer caracter: name "WALLMAKER"!!
Szépen áthívni a simeket befalazni, temetni. <#bdead><#bdead><#bdead>.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

<#vigyor> Azelõtt magyar nyelvkönyv volt odaírva, telefon, leelenõrizték és mostanra kijavították.

Mike
kissé magyartalanul

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
igen
halott lesz

Dzsega
fufff vazze....
nemtom erre nem is gonoltam de lehet hogy csak úgy nem lesz ott hirtelen.
pl mikor elköltözik az egyik sim. akkor mikor betöltöd a másikat akkor egyszerre csak nem van ott.
hülyén írtam le?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Mike
ha perfekt angol vagy, tudhatnád

Ott van,hogy "lokalizáltság:magyar nyelv".Tehát ha a registrydben magyar bejegyzés(ek) vannak,automatice magyarul fog telepedni akárcsak a peccs.

Tényleg, csak elvi kérdés: ha van két irányított családom. Az éppenírányítotthoz áthívom a másik család egy simjét, befalazom, meghal, akkor ha legközelebb betöltöm a másik családot ott halott lesz ez a sim? Csak azért, mert ha elkezdek udvarolni az direktben jelentkezik amikor újra irányítom a családtagot.

Dzsega
nem reklomál. asszem még az 1 ben csináltam ilyent. persze a sim az nyfog de hát ki nem sz*ja le ugyis azt akarom hogy pusztuljon...

Olyannyira így volt, hogy az egyik diplomás simemmel váltogattam az állásokat és egy szobát berendeztem a karierr cucokkal, ugyanis egybõl megkapta.

Nekem is volt ilyenem. Mindenkép számgépen keress állást NE újságból. Nálam magasabb szinten kezdték a melót. Ha diplomája van akkor alig kell pár lépcsõfok a csúcsig.

Amúgy meg át kell majd õket képeznem, mert az egyik életcélja az, hogy munkakerülõként a csúcsra jusson, a másiké pedig a sport karriernél ugyanez. 😊

Mindegy, teljesítem a vágyukat. 😊
Meg aztán jövedelmezõbb is, ha az ember váltogatja a munkahelyeket.

Nekem rendõrként érte el a csúcsot, szintén volt egy ilyen 50.000 simoleonos bónusz. Asszem minden karier csúcson van ez az összegû bonusz (ha a jó választ adja). lett is belõle medenke. <#nyes>

Nekem csak azóta van ez a jelenség amióta egy házban laknak mind a ketten és így randiznak.

Amig egyedül lakott, kapott egyszer hifit az én simem is. 😊

Amúgy sikerült elérni a bûnözõ karrier csúcsát. 😊
Pont most volt egy olyan szituáció, hogy bejött egy kis szöveg miszerint a kommandósok rajtaütöttek a bandán blablabla és mit csináljon a simem. Sikerült a jó választást eltalálni és 50.000 simoleonnal gazdagabban tért haza a "munkából", mindemellett még elérte a karrier csúcsát is. 😊

Hmm... akaratlanul rádupláztam, bocs'!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ja látom. Na majd letesztelem.

A vonalkód mellett van egy címke, és ott van az alján

Hol írják, hogy angol nyelven játcható?

Az hogy lehet hogy egyesek azt állítják hogy hó is lesz benne? Nem lesz benne, sõt még csak napsütés sem lesz majd a Vakáció részben sem. Ez egy natur idõ marad és kész

Nekem ilyen nem volt. Olyan viszont volt, hogy levelet írt csaj, és történetessen a feleség vette ki a postaládából (a félrelépett férjnek szánt levelet) és mit csinált? Örült neki. Komolyan, még szivecskék is voltak a feje felett, mint ha õ kapta volna. Csak néztem.
A másik simem viszont egy frankó hifitornyot kapott ajándékba a vámpírcsajtól.

Amiga
A CDGalaxisban már kapható 3990 HUF-ért a karácsonyi kiegészítõ.

Angol nyelven játszható. Ez valami vicc? Szégyellheti magát az EA, ezért 4 rugót elkérni. Letölthetõ bónuszként kellett volna kitenniük a hivatalos oldalra. <#violent>

Sims 2 karácsonyi kieg

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hát pedig 3 héttel ez elõtt mást írtak.
Amúgy perfekt angol vagyok

Nem tudom valaki találkozott-e már ilyen problémával, de egy jól sikerült randi után ugye az egyik fél virágot tesz a bejárati ajtó elé. Namármost nálam ez úgy néz ki, hogy megjelenik a kezében a virág, leteszi, azután ismét megjelenik a virág a kezében, újra leteszi és ezt ismétli 3-4 alkalommal. Közel fél órát tölt a virág lerakásával, közben semmilyen utasításra nem reagál.

Igazából nem súlyos progbléma, csak kicsit zavaró.

(A patch fent van)

Rakd fel újra az Éjszakákat,de elõtte backupold a mentés könyvtárad.Vagy ha még nem állsz jól,akkor töröld le az összes mentésed,majd progi újragenerálja.

A hivatalos oldalon nem hiszem,v. nem tudsz rendesen angolul.sims karácsony

November 18-án jelenik meg a The Sims 2 új kiegészítõje, a karácsonyi témájú The Sims 2 Karácsonyi Csomag (The Sims 2 Christmas Party Pack), mely több mint 40 karácsonyhoz kötõdõ elemet tartalmaz.
PcDome

Nem hiszem,mert általában az expansionok között fél év telik el,és nemrég jelent meg az Éjszakák.Az Open for Business csak jövõ tavasszal esedékes.

Én még nem próbáltam körbekeríteni senkit. Egyáltalán engedi a játék, nem reklamál, hogy valakit bezársz?
Kiváncsi lennék rá én is. Mondjuk nem akarok senkit eltenni láb alól (egyenlõre).

a TheSims2.com-on November 17-ét írnak. Lehet a "munkás" rendes kiegészítõ jön decemberben. Jó lenne.

Dzsega
ha körbekerítem fallal és úgy hagyom akkor egyszer majdcsak megpusztul. nem? még nem próbáltam. többnyire bnõm jáccik vele de õ nem alkalmaz ilyen brutális módszereket.

Én ezt olvastam az EA Gaes hivatalos angol honlapján, amikor a statisztikákat olvastam

Akkor nem tudom. <#wilting>

Micsoda?!?
Novembreben igérik.
Persze nézõpont kérdése; ha novemberben megjelenik akkor Dec 23 biztos a boltok polcán lesz. 😉

December 23-án délután 4-tõl elvileg a boltok polcán lesz

palesz191
Hi mindenkinek! Nem tudja valaki mikor lesz má kint a karácsony?

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

sziasz megint

már azt is próbáltam, de nem jött elõ a menü.
Az elején amikor mûködött a dolog, akkor nem volt szükség vele beszédbe elegyedni. A menünek alapból ott kellene lennie, nem?

Megjelenik saját CD/DVD-n a Karácsony pack. 4 rugó lesz.

Beszélni kell vele és ott van, hogy mit is vehetsz tõle.

Nem lehet megölni úgy hogy ha csak nem halálra éhezteted vagy szomjhalál által hal meg (bár nekem az sem sikerült pedig már 1 hete próbálkozok vele és még él ez a köcsög)Amúgy meg nem fog kísérteni, mivel nincs a vámpíroknak lelke

Sziasztok
Nem tudja véletlenül valaki, miért van az (több városomban is), hogy telefonon házhozhívom a cigányasszonyt, de amikor rákattintok nincs ott a vásárlás menü. Tehát csak beszélgetni tudok vele... de vásárolni nem. ??? (van elég pénz rá) Az elsõ alkalommal jól mûködött.
Nagyon köszi, ha valaki megírja!!