32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Amit a paranormális karrier 5.-ös szintjén ad.Végül is egy telefon,amivel felhívhatod a halált.És úgyanúgy megy a dolog,mint a javasasszonynál.Fel kell ajánlani egy kis lóvét,hogy rendes sim legyen belőle,ne zombi.Itt van Resurrect-O- Nomitron néven fut kaszáshívó
  • Mike
    a képekért
  • Mike
    nem off! mi van a tortával? csak a simvilágban jó a torta? vagy olvasta da Kiskegyedben, hogy a túrótortát eszel, ikreid lesznek?
  • Mike
    1-es? :o, én mindig azzal játszom, sőt soxor le is állítom az időt
  • wesker24
    ha a simsemre gondolsz az boldogan él és virul már gyereke is van és köszöni jól van !!!! azért nekem is van annyi eszem hogy nem mentek ilyenkor !!!!!
  • Mike
    ja meg egyszer volt olyan, hogy apuka rohangált az ollóval és meghalt (nem tudtam hogy az ollótótl meg lehet halni) szrencsére a kölke visszakönyörögte aput a haláltól
  • Mike
    én egyszer csináltam, anyuka, apuka meghalt, egy tinire pedig rámardt két csecsemő, izagalmas volt
  • Coolfire
    Igen a teleportálással meg ilyenekkel.Akkor fel lettem világosítva,hogy ez csak nekem új,ezek a tippek a simmetrián is le voltak írva anno.
  • wesker24
    pontosan kiért kár ????
  • Mike
    kaszáshívó? na az meg mi?
  • Mike
    ezt olvastad vhol?
  • Mike
    kár érte
  • Mike
    a játék neve sims
    azért mert többen vannak a simek
    tehát egy szereplő az sim

HTX
  • Coolfire
    Nem nagy valószínűséggel,hanem biztosan.Én a való életre is gondoltam a simvilág mellett.:)Általában szeretem pörgetni az eseményeket,úgyis átkapcsol 1-be,ha valami történik.
  • Coolfire
    Én előrelátólag minden családban addig játszom a paranormális karriert,amíg meg nem kapom a kaszás-hívót.Így aztán van valamennyi biztonság abban a házban.Éhenhalni pedig elég nehéz.
  • Gólya #19176
    tulajdonképpen most arró van szó, hogy ha a simek túrótortát esznek, nagy valószínűséggel ikreik születnek
    vagy nem?
  • Gólya #19175
    hát még hárommal milyen nehéz volt!
    viszont volt egy testvérpárom - még a legelső időkben - valami szuper volt
    olyan jól elvoltak együtt - amikor pedig már nem otthon éltek és találkoztak, akkor is tudtak jókat beszélgetni - meg imádtak együtt táncolni
    "1-es sebességgel" - Te is úgy játszol, mint a lányom? min. 2-esben?
  • Coolfire
    Erre nem is gondoltam...lehet,hogy a torta a titka mindennek?:)
    Na jó ne offoljunk..:)
  • Coolfire
    Azért nehézkes volt az ikrekkel a csecsemő és tipegő kor.Most muszáj volt 1-es sebességgel játszanom,mert tanítani őket,figyelni az életcélmutatót etc..De most benyalom őket magánsuliba(gazdagéknál)és utána asszem jön az univ.
  • Gólya #19172
    túrónak túró, de mi van, ha a tortán van a hangsúly?
    kísérletezgetünk?
  • Gólya #19171
    nekem egyszer (még a legelején) éhenhalt egy kismamám ... mert ugye, a fittség, meg ne zabáld tele magad ...
    volt aztán kapkodás Bernáthoz, ménkűhöz, még szerencse, hogy előtte mentettem nem sokkal, így keveset kellett újrajátszani
    szándékosan meg még eszembe se jutott eddig, hogy gyilkolásszam a simjeimet - valahogy én is így vagyok vele, hogy ha már bajlódik velük az ember, akkor legyen valami látszatja is
  • Coolfire
    Megesszük..:)Remélem a Rákóczi túrós is jó helyette.Túró az is,nem?:)
  • Gólya #19169
    most melyik verziót kellene elhinni?
  • Gólya #19168
    legalább szeretitek?
  • Coolfire
    Én nem szeretem gyilkolni a simjeim..ha már megszenvedem velük,lehetőleg legyen minél teljesebb életük.Van mindenhol kaszáshívó is vész esetére..:)
  • Coolfire
    Na kipróbáltam a túrótortást dolgot..2 napig azt ettek,és tényleg ikreim születtek..:)Ezt itthon is bevetem..szerintetek bejön?
  • wesker24
    volt olyan családom is hogy már 4 gyerekem is volt és még a szülök is fiatalok voltak mert állandoan elixirt itattam velük volt egy jó kis házikóm pont elfért benne a 4 gyerköc !!!! de egy istenverte virus miatt elvesztek a képek !!!!
  • wesker24
    egyszer tényleg volt de az csak a poén kedvéért volt nem kell túlságosan is komolyan venni !!!!! a kukás dolog meg nem is volt mert akkor nem voltam annyira ideges hogy felrugjam a kukát !!!! de már a falazás és létrás dolgot már kipróbáltam egyszer !!!!!
  • wesker24
    ááá dehogy amit irtam azt csak viccnek szántam nem vagyok annyira szadista hogy állandoan megölöm a simseket egyszer csináltam meg az összes halálesetet aztán kész !!!! meg aztán abszolút nem veszem fel őket videóra főleg az ilyen dolgokat nem !!!!

úgy látszik elég rossz vicc volt !!!!
  • Hoz_Hun
    Akkor neked biztos van sorozatgyílkos szimed is, nem? Meghívja a vendégeket, befalazza és halálra éhezeteti őket. Vagy esetleg medencét építesz alájuk és kitörlöd a kimászó létrát... vagy... felrugdosod a kukát és a szemetet pepakolod a bezárt Sim mellé, hogy megegyék a legyek... vagy...
  • Mike
    te beteg vagy
  • wesker24
    ez jó poén volt !!!!
  • I.C.ram
    "másik pedig a vizbefojtás ekkor meg megfullad" Ki gondolta volna... én azt hittem, hogy ha vízbefullad valaki, akkor elsorvad az agya...
  • wesker24
    mintha valami baja lenne ???

aha energia 0, kényelem 0, szórakozás 0, társaság 0, de a higiénia a WC az éhség és a környezet az fullon van !!!! Most épp azért akar reklamálni mert már rohadtul fáradt eddig már 3-szor össze is esett !!!

Amúgy a simseket kétféle módon szeretem megölni !!!!

Az egyik az éhhalál ekkor összeesik és elpatkol a másik pedig a vizbefojtás ekkor meg megfullad !!!! A harmadik amikor megbaszta a 220 Volt a számitógépnél amikor javitani akarta ekkor meg az elektrosokk miatt halt meg !!!! A negyedik meg elég ritka halál eset az egyik sims szellem alakban visszatért és éppen a másik sims Wc-zett amikor ráijesztett a sims szellem erre a másik sims az ijedtségtől szivinfarktusba halálozott el !!!

Mindegyik halál esetet fel is vettem videóra nehogymá ne vegyem föl !!!!
  • Mike
    oksi
  • Hoz_Hun
    Mintha valami baja lenne a Simednek...
  • Hoz_Hun
    Köszi, akkor majd kicsit jobban utánanézek.
  • wesker24
    mármint közelebbi kép kellene a házról ???

ha igen akkor délután hozok egy párat és felrakom a galériába !!!
  • Mike
    lehetne egy nagyobb kép mondjuk a galériádban?
  • wesker24
    nekem az open for businessben jelenleg igy néz ki a lakásom !!!!!