32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #19231 Minek erőlködtem..:) -
Coolfire #19230 Van ugye,bájcsevely,étel és séta pont.A bájcsevelyhez egy jó kariznájú simmel kezdj bele,majd szórakoztatás/ház megmutatása(ez lesz a séta pont),közben egy jó cooking skillessel csináld meg a legjobb kaját amit a skillek engednek.Én homárt szoktam.Szórakoztatás/vacsihoz hívás.Ha nem elég a pont és marad idő főzhetsz egy kávét(+10)v. bemegy a pezsifürdőbe(+10) pont.Én általában összeszedek 100-110 pontot.De olyan is volt,hogy annyit pofáztak kaja közben,hogy letelt az idő..erre nagyon kell figyelni.Ja és hogy nagyon fullos legyen a kégli,máskülönben nagyon nehéz dolgod lesz. -
Gólya #19229 meghívod a tisztelt ig.urat és bemutatod neki a házad táját - tehát mész szobáról-szobára, ő követ téged és ujjong, ha tetszik neki, amit lát, s pontozza is ennek megfelelően
közben a jobban főző simed elkészíti a vacsorát, s ha vége a bemutatónak, meghívod vacsorázni (ugyanúgy tálalják a kaját, mint egyébként)
a vacsora végére pedig érdemes egy kávét készíteni, ui. ez pluszpontot hoz
persze, mindeközben aranyoskodsz vele - pont úgy, mint az életben
-
#19228 Az iskola igazgató meghívásakor hogy kell neki felszolgálni a kaját??Meg a séta pont az mi?? -
#19227 mivel a simvilágon nem volt elég szakács, kiképeztem kettőt (új család, két fő) pont egy hétig tartott -
Coolfire #19226 Csalj a nemes cél érdekében..ezt elnézzük...:))) -
#19225 nem lehet elköltözni az újság vagy szgép segítségével? -
#19224 ja csak már nem tudok visszamenni, mert túl sok a bérleti díja a görögháznak... :D Na mindegy megoldom valahogy. -
Coolfire #19223 Menjetek vissza a görögházikóba,és csak önmagad számítógéppel,v. telóval pakold ki a tárolóba.Koliból simán ki lehet költözni,szerintem onnan is vhogy.Esetleg balhézz össze velük,hátha kihajítanak maguktól is..:) -
Coolfire #19222 Ja meg még madárkák és tengerimalacok lesznek.Meg még sok apróállat remélem.:)Mondjuk az uncsi csótány helyett madárpók,v. fekete özvegy..:) -
Coolfire #19221 Ha jobban megfigyeled,pölö az Éjszakák is ismerős lehet(Hot Date,House Party),és ahogy Rage mondja,sztem is az volt az első sorozathoz a legjobb kiegészítő.Főleg ilyen állatbuzinak mint én.Arról nem is beszélve,hogy a játékosok a fórumokon eszik a Maxisosok egészségét,hogy jöjjenek az állatok..
Csak ez a gond:
"At a French gaming site , they have released a photo of The Sims 2 Pets . So far we know that you can create 15 cats and 30 dogs . there will also be a special 'create-a-pet' section . The 'C-A-P' is related to "CAS!" .THIS IS NOT OFFICIAL NEWS FROM MAXIS ! "
-
#19220 Nagy baj van :(
Már tok sokáig eljutottam az egyetemen, és gondoltam kipróbálom mi ez a Greek house. Be is léptem egybe, de nem tetszik, semmi értelme, jobb volt a koleszban. Na most az a gáz, hogy nem tudok kilépni a Görög házból, és be is rakott egy másik householdba, így, ha moveolni akarom magam, akkor az egész banda jön, akik eddig már bent voltak a görög házban. :( Hogy a francba lehet householdot bontani? :( Véletlenül kiszedtem őket a házban, és most egy greek house tök üres, és a tárolóban vannak a simek, akik benne voltak, mint egy household, köztün én is. Szeretnék kiválni, és újra koleszba költözni, ha már sikerült elbaszni egy greek houset :( -
#19219 Igen, de talán a legérdekesebb kiegészítő volt, s eleve bele kellett volna tenni a második részbe. Jó lesz az, ezzel az újabb grafikával, szerintem. -
#19218 de ilyen már volt az egyben is:SSSS -
#19217 Talán, vedd meg a Karácsonyfát, s így tovább
Majd akkor lesznek ajándékok, stb. -
#19216 felraktam a karácsonyi parti-t de mintha nem is lenne. most baj van a játékkal vagy majd jön a karácsony magától? -
#19215 ha nem vizetsz eleget zombi lesz?
és akkor mivan?:) -
#19214 Nem lehet valahonnan komplett szomszédságot letölteni, ami be van népesítve, tele van házakkal, stb., mert mire benépesítenék egy szomszédságot, sztem meghülyülnék... -
#19213 Előbb ez :
Glamour Life
augusztusban. De persze, ez csak egy kis kiegészítő lesz, kb mint a Karácsony,vagy mint a Family Fun Stuff. -
#19212 no akkor Pets a következő, ez fix
ideje -
Coolfire #19211 Most olvastam mindenhol,hogy nemsoká megjelenik PS2-n az állatkás,és nemsokára jön a create-a-pet is..egyébként október 17-re van kitűzve a megjelenési dátum(nem hivi). -
#19210 pár képem nekem is van
Mike at home
Mike
megnéztem, ja, érdekesek :)
pl. medencét soha nem raktam még a ház elé -
Gólya #19209 így meg nincs értelme -
#19208 na megnézted a képeket ??? Mi a véleményed a lakásról ???? -
#19207 át lehet, bár ugye a kapcsolatoknak annyi -
Gólya #19206 mondjuk azt én is tudnám értékelni, ha másik faluba át lehetne vinni a simeket, ha már nagy a zsúfoltság, vagy bármi egyéb miatt -
#19205 tessék Mike felraktam a képeimet a saját galériámba megnézheted hogy milyen jó kis lakásom van szerintem !!!! -
#19204 mit kellene lefordítani? -
Gólya #19203 tulajdonképpen nem is fontos magyarra fordítani - szótárral is megy
-
#19202 aha
hát nálam az a baj, hogy inkább senki nem hal meg
pedig lassan jó lenen a leszármazottak leszármozattaival játszani, de annyira sajnálom őket megdögleszteni -
Coolfire #19201 Erről a snootysimsről lehetne még sok hasznos infót lementeni a FAQ-ba.Csak át kellene magyarra fordítani.Sipőcz kollega asszem anno a kajákat meg is csinálta és a karriereket(még az alaphoz). -
#19200 :DDDDD -
Coolfire #19199 Megjelenik egy lista az elhunyt simekről.Kiválasztod kit akarsz feltámasztani,kiköhögöd a zsét és hajrá. -
#19198 ja meg is felejtkeztem a képekről itt vannak nálam már mióta de kiment a fejemből na pár perc múlva mindjárt fel is rakom öket !!!!! -
Coolfire #19197 Hehe..csak poénkodtam..kiskegyedet szoktam olvasni,ha találok egyet melóban,amit a "nővéreim" vesznek,persze.:) -
#19196 nálam is már volt olyan egyszer hogy a férje visszakönyörögte a kaszástól a feleségét és tessék sikerült is neki aztán örültek ám egymásnak !!!!! -
#19195 felhívod és mi történik? mondjuk hogy haljon meg végre az anyós? :o -
Gólya #19194 mintha Te említetted volna nem is oly rég a Sims2-Fanclub-ot? nem 100%, de hogy nemrég valaki ajánlotta itt a fórumon, ez biztos, mert én is olvastam - meg is állapítottam, hogy majdnem olyan, mint a simmetria (legalábbis a tutorial-része, csak ugye a simmetrián sokkal több minden volt) -
#19193 bemásolhatnád ide, hogy aztán majd feltegyük a faq-ba -
#19192 igen? hát én nem ismerem ezeket a tippeket akkor