Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ment privike.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Az jó😊 Mert ha nem is leszek 1. de legalább 2. még lehetek😄

rage
Feltettem a Christmas kiegészítõt
Beteszem utána a Nightlife disket, el is fogadja - csak épp nem történik semmi. Nem indul a program,a feladatkezelõbõl el is tûnik az exe.

Valaki próbálta már ezt a kiegészítõt?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mákod Van. Beszkenneltem. Írj privit.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Devids Pro
2db 😄
Eddig hány jelentkezõ van a pályázatra?

Devids,ment egy privi.

Hogyne,mind jöhet.Majd megbeszéljük a részleteket.Elõre is thx.

Hát ha jól tom még nem szedte le a game-t, csak borítója van. De ha jól tom már tervezi a letöltését, vagy megvételét

De. Be tudom Scannelni (csak szerintem hétvégén kerítek rá idõt, mert be kell röffentenem az új scannert).
És igen, nekem a magyar borítók vannak meg 😊 (most már a Xmas pakk is magyar borítóval van meg, ha esetleg az is kell).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
és eredeti soft-ja is van?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szánjalak meg egy 100 ft-os dvd-vel? 😄

oks, csak mondtam. Amúgy Dudditsnak is eredeti borító van, sõt mi több még limitált szériás cd borítója is van

Megvannak nekem a hivatalos borítók,csak magyar kellett volna.Erre a kis szarra bizti nem pazarlok egy drága 60ft.-os cédét,max ha vki megszán egy borítóval,v. lelek a neten.

De szar a feltöltésem..😞

Duddits nagyon jó borítókat csinál

Jah...ezt is elb@sztam.😊Nem baj,majd lesz valahonnan.Egyébként majd Devids kollégával beszélj pakk ügyben.

Mike
😄DDD

és én honnan szedjem a boritokat?

Mike neked úgy tudom van scannered?Vagy nem jól?Cseréljünk:most megy fel a Xmas pack,te meg elküldöd a borítókat nekem.Áll az alku?Persze csak,ha hungary.

Mint minden játék topikjában ha megjelenik,honnan,mennyivel,kéne egy sms reg,etc..ment ez itt is.Ott is van most mit szelektálni.

Mike
nekem a 27k is fáj

Mike
tedd fel vhová ha tudod

Mike
Láttam ma a Saturnban 4k

Mike
hát nem, mert még mindig enm mondtad el, mi megy az NFS topikban

Mint már régebben itt v. a másik topikban említettem Will Wrigt anno még a kiegeket is ingyér akarta.Csakhát a Maxis az EA tulajdonában van,ergo úgyis az van amit õk akarnak.Sok zsét,mindenbõl amibõl csak lehet.Csodálkozom,hogy még a homemade cuccokat nem licenszelték be,és nem adják lóvéért.

Nem tudnád nekem-persze ha mind magyar-a borítókat lescannelni?Hálám üldözne..😊Sehol nem találok.😞

Neked is.

Devids Pro
Privi ment!
Meg a doboza is jól mutat a többi mellett<#zavart2>.

Én meg megvettem.<#banplz> Tudom jó hülye vagyok, de a Sims 2 azon (nagyon) kevés progi közé tartozik, amire nem sajnálom (azért bevalom ez a Xmas pakk fáj egy kicsit<#sir>).
Na mindegy, remélem lesz olyan jó, hogy megérje.

Na meg szegény fejlesztõk az EA-nál, biztos nem lenne mit adni kaját a gyerekeiknek, ha nem ruházok be egyre <#idiota>.

Van anno a livin' largebõl ismert petárda-csomag-ebben az újévitõl kezdve sima parti petárdáig minden van,meg ilyenek.Mint mondtam nem nagy cucc 4 rongyért.

Ez nem expansion pack,hanem egy kis plusz az ünnepi hangulathoz.Meg szegény kiadó még zsírosodjon egy kicsit.Eh de felhúztam magam.

Pázze..ki fogtok röhögni...most fedeztem fel,hogy emeletes tortát is tudok sütni..<#idiota><#zavart2>,ezt melyik exp.-tõl lehet?Vagy ezt a Christmas Pack tudná?

Nah, akkor hajrá.

Van aki kipróbálta már az Xmast? Én ha haza megyek felteszem, de kiváncsi vagyok van-e már tapasztalat. Bár nem vagyok illuzionista, 40 tárgy szvsz nem valami sok. Az éjszakákhoz több mint 125 új tárgy volt az egyéb plusszokon kívül.

Az jó.Egyébként akkor fellökjük ezt a karácsonyi cumót?Igaz illegal,de berágatott az EA.Nincs szegénykéimnek elég bevételük..<#mf3>

Na ezt meg is beszéltük..😊

Mike
huh

Devids Pro
Sikerült megoldanom rendszer visszaállítással! <#vigyor><#hawaii>
Devids Pro
Nem akar menni sehogy se 😞
windows/temp könyvtárban nincs semmise
rákerestem arra a .tmp fájlra is többféle képpen, de nem találtam meg
másik mini image-t meg nem találok úgyhogy nemtudom kipróbálni, már mindent letöröltem telejesen és többször is újratelepítettem, de mindig ugyanez a hiba lett.
Mike
ha meg arról beszélsz, hogy nem mondod meg, honnét szedted le, nagyon helyesen, a warez dolgait mindenki oldja meg maga, ahogy tudja

Mike
"Ehehhhh...nem kell az ami az NFSMW fórumban megy.Ott is izzik a del..😊"

erre kérdezem:

"miért? senki nem kérdezhet semmit?"

szal te értettél fére, asszem 😊

"warez ügyben tanácsot nem adunk, ne is kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni"
Állandóan félreértel mindent Mike..pont azért írtam,hogy nem mondom és ne kérdezze senki melyik online boltból van.Másra szívesen válaszolok,persze ha tudok,mint mindig.

Köszi.hétvégén ha hazaértem megpróbálom. <#smile>

Mike
miért? senki nem kérdezhet semmit?

off:
Ehehhhh...nem kell az ami az NFSMW fórumban megy.Ott is izzik a del..😊
on:

Hát ez nem sok semmi,mindössze 85 MB patchhel együtt az egész.És ezért van pofájuk pénzt kérni.Ezt valóban bónuszként kellett volna,hogy le lehessen tölteni a hivi oldalról.Bosszúból Devids ha adsz helyet fellököm a FAQ-ba.Ja egyébként magyar.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Dzsega
még jó hogy nem mi lenne ha igen<#idiota>
"warez ügyben tanácsot nem adunk, ne is kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni"<#idiota>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

neighborhood..😊

Ezt a safedisc védelem csinálta,azt tedd amit Mike mondott,az összes temporary könytárból törölj mindent,esetleg unmount és mount a DT.-vel,vagy másik miniimage leszedése a Gamecopywordról.