32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Minek erőlködtem..:)
  • Coolfire
    Van ugye,bájcsevely,étel és séta pont.A bájcsevelyhez egy jó kariznájú simmel kezdj bele,majd szórakoztatás/ház megmutatása(ez lesz a séta pont),közben egy jó cooking skillessel csináld meg a legjobb kaját amit a skillek engednek.Én homárt szoktam.Szórakoztatás/vacsihoz hívás.Ha nem elég a pont és marad idő főzhetsz egy kávét(+10)v. bemegy a pezsifürdőbe(+10) pont.Én általában összeszedek 100-110 pontot.De olyan is volt,hogy annyit pofáztak kaja közben,hogy letelt az idő..erre nagyon kell figyelni.Ja és hogy nagyon fullos legyen a kégli,máskülönben nagyon nehéz dolgod lesz.
  • Gólya #19229
    meghívod a tisztelt ig.urat és bemutatod neki a házad táját - tehát mész szobáról-szobára, ő követ téged és ujjong, ha tetszik neki, amit lát, s pontozza is ennek megfelelően
    közben a jobban főző simed elkészíti a vacsorát, s ha vége a bemutatónak, meghívod vacsorázni (ugyanúgy tálalják a kaját, mint egyébként)
    a vacsora végére pedig érdemes egy kávét készíteni, ui. ez pluszpontot hoz
    persze, mindeközben aranyoskodsz vele - pont úgy, mint az életben
  • manutdzoli
    Az iskola igazgató meghívásakor hogy kell neki felszolgálni a kaját??Meg a séta pont az mi??
  • Mike
    mivel a simvilágon nem volt elég szakács, kiképeztem kettőt (új család, két fő) pont egy hétig tartott
  • Coolfire
    Csalj a nemes cél érdekében..ezt elnézzük...:)))
  • Mike
    nem lehet elköltözni az újság vagy szgép segítségével?
  • I.C.ram
    ja csak már nem tudok visszamenni, mert túl sok a bérleti díja a görögháznak... :D Na mindegy megoldom valahogy.
  • Coolfire
    Menjetek vissza a görögházikóba,és csak önmagad számítógéppel,v. telóval pakold ki a tárolóba.Koliból simán ki lehet költözni,szerintem onnan is vhogy.Esetleg balhézz össze velük,hátha kihajítanak maguktól is..:)
  • Coolfire
    Ja meg még madárkák és tengerimalacok lesznek.Meg még sok apróállat remélem.:)Mondjuk az uncsi csótány helyett madárpók,v. fekete özvegy..:)
  • Coolfire
    Ha jobban megfigyeled,pölö az Éjszakák is ismerős lehet(Hot Date,House Party),és ahogy Rage mondja,sztem is az volt az első sorozathoz a legjobb kiegészítő.Főleg ilyen állatbuzinak mint én.Arról nem is beszélve,hogy a játékosok a fórumokon eszik a Maxisosok egészségét,hogy jöjjenek az állatok..
    Csak ez a gond:
    "At a French gaming site , they have released a photo of The Sims 2 Pets . So far we know that you can create 15 cats and 30 dogs . there will also be a special 'create-a-pet' section . The 'C-A-P' is related to "CAS!" .THIS IS NOT OFFICIAL NEWS FROM MAXIS ! "
  • I.C.ram
    Nagy baj van :(

Már tok sokáig eljutottam az egyetemen, és gondoltam kipróbálom mi ez a Greek house. Be is léptem egybe, de nem tetszik, semmi értelme, jobb volt a koleszban. Na most az a gáz, hogy nem tudok kilépni a Görög házból, és be is rakott egy másik householdba, így, ha moveolni akarom magam, akkor az egész banda jön, akik eddig már bent voltak a görög házban. :( Hogy a francba lehet householdot bontani? :( Véletlenül kiszedtem őket a házban, és most egy greek house tök üres, és a tárolóban vannak a simek, akik benne voltak, mint egy household, köztün én is. Szeretnék kiválni, és újra koleszba költözni, ha már sikerült elbaszni egy greek houset :(
  • rage
    Igen, de talán a legérdekesebb kiegészítő volt, s eleve bele kellett volna tenni a második részbe. Jó lesz az, ezzel az újabb grafikával, szerintem.
  • akyyy
    de ilyen már volt az egyben is:SSSS
  • rage
    Talán, vedd meg a Karácsonyfát, s így tovább
    Majd akkor lesznek ajándékok, stb.
  • ericsson ga628
    felraktam a karácsonyi parti-t de mintha nem is lenne. most baj van a játékkal vagy majd jön a karácsony magától?
  • Devids Pro
    ha nem vizetsz eleget zombi lesz?
    és akkor mivan?:)
  • Dave000
    Nem lehet valahonnan komplett szomszédságot letölteni, ami be van népesítve, tele van házakkal, stb., mert mire benépesítenék egy szomszédságot, sztem meghülyülnék...
  • rage
    Előbb ez :

Glamour Life
    augusztusban. De persze, ez csak egy kis kiegészítő lesz, kb mint a Karácsony,vagy mint a Family Fun Stuff.
  • Mike
    no akkor Pets a következő, ez fix

ideje
  • Coolfire
    Most olvastam mindenhol,hogy nemsoká megjelenik PS2-n az állatkás,és nemsokára jön a create-a-pet is..egyébként október 17-re van kitűzve a megjelenési dátum(nem hivi).
  • Mike
    pár képem nekem is van

Mike at home

Mike

megnéztem, ja, érdekesek :)

pl. medencét soha nem raktam még a ház elé
  • Gólya #19209
    így meg nincs értelme
  • wesker24
    na megnézted a képeket ??? Mi a véleményed a lakásról ????
  • Mike
    át lehet, bár ugye a kapcsolatoknak annyi
  • Gólya #19206
    mondjuk azt én is tudnám értékelni, ha másik faluba át lehetne vinni a simeket, ha már nagy a zsúfoltság, vagy bármi egyéb miatt
  • wesker24
    tessék Mike felraktam a képeimet a saját galériámba megnézheted hogy milyen jó kis lakásom van szerintem !!!!
  • Mike
    mit kellene lefordítani?
  • Gólya #19203
    tulajdonképpen nem is fontos magyarra fordítani - szótárral is megy
  • Mike
    aha

hát nálam az a baj, hogy inkább senki nem hal meg
    pedig lassan jó lenen a leszármazottak leszármozattaival játszani, de annyira sajnálom őket megdögleszteni
  • Coolfire
    Erről a snootysimsről lehetne még sok hasznos infót lementeni a FAQ-ba.Csak át kellene magyarra fordítani.Sipőcz kollega asszem anno a kajákat meg is csinálta és a karriereket(még az alaphoz).
  • akyyy
    :DDDDD
  • Coolfire
    Megjelenik egy lista az elhunyt simekről.Kiválasztod kit akarsz feltámasztani,kiköhögöd a zsét és hajrá.
  • wesker24
    ja meg is felejtkeztem a képekről itt vannak nálam már mióta de kiment a fejemből na pár perc múlva mindjárt fel is rakom öket !!!!!
  • Coolfire
    Hehe..csak poénkodtam..kiskegyedet szoktam olvasni,ha találok egyet melóban,amit a "nővéreim" vesznek,persze.:)
  • wesker24
    nálam is már volt olyan egyszer hogy a férje visszakönyörögte a kaszástól a feleségét és tessék sikerült is neki aztán örültek ám egymásnak !!!!!
  • Mike
    felhívod és mi történik? mondjuk hogy haljon meg végre az anyós? :o
  • Gólya #19194
    mintha Te említetted volna nem is oly rég a Sims2-Fanclub-ot? nem 100%, de hogy nemrég valaki ajánlotta itt a fórumon, ez biztos, mert én is olvastam - meg is állapítottam, hogy majdnem olyan, mint a simmetria (legalábbis a tutorial-része, csak ugye a simmetrián sokkal több minden volt)
  • Mike
    bemásolhatnád ide, hogy aztán majd feltegyük a faq-ba
  • Mike
    igen? hát én nem ismerem ezeket a tippeket akkor