Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ezzel sem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert ugyan vannak cuccai, de fizetett értük
de mondjuk legyen nem fizetõs, hanem amit saját magam csináltam, az EA-s szoftverrel, pl. nincs fehér és fekete fal
és még sorolhatnám
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyébként kb ennyi pénzé kéne dobálni az EP-ket, az ilyen gagyi kieget (nem is mondható annak) meg tényleg ingyé kéne.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
isntallald, es lesz minden mappad
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak mert így picit gázos, hogy tök egyedül játszok.
Pedig végig ment a telepítés...
Hozzá teszem, hogy nem csak a downloads hiányzik szerintem hanem jó pár más is
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
van benne egy pár karácsonyi tárgy és ruha
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
mert ez egy .package file és nem tudom hova kell másolni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Említetted, hogy a jó nép már csinált havat.<#hamm>#hamm><#papakacsint>#papakacsint> Azt nem tudod, hogy honnan lehet megszerezni (letölteni) azt a cuccot, amivel ez létre jön a játékban?
Elõre is köszi <#worship>#worship>
Nem kell nagy varázslásra gondolni, ahogy láttam szerintem nagyon kevés az új tárgy (pl karácsonfa kb 3 fajta, meg ilyenek, építhetsz táncoló hóembert (hó nélkül), stb).
Vagy nem tudom, mert végül is én ha sima sims 2 exét nyomok, nekem attól függetlenül az összes többi kieg cuccot beadja, csak a zene lesz nekem más olyankor a game-ban.<#fejvakaras>#fejvakaras><#szomoru1>#szomoru1>
Felraktam a karácsonyi csomagot de nem történt semmi. A telepítés sikeres volt de ugyanugy csak az éjszakákat tudom indítani de ott semmi karácsonyi cucc sincs... Ötlet?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
legalábbis a jónép már rég csinált
a karácsonyi csomagot még nem néztem meg, mert tegnap melóból hazamenve bedõltem az ágyba
azt hiszem, nem elsõsorban nekünk készült a kieg., ill. nem e tájékon lakók készítették, hanem a bolygó más részén élõk
akik mellesleg juharsziruppal öntenek le mindent, aztán sírnak, mert már könnyebb nekik gurulni, mint két lábon járni
egyébként azt hiszem, akit tavaly láttam a tv-ben, amint kivilágította a házát - no az ilyenek biztosan szívesen fogadják ezt is
ez spec. az én véleményem - nem kell feltétlen egyetérteni - csak egyszerûen így gondolom<#integet2>#integet2>
Kiadhatták volna ingyenes Sims 2 - giccs pakk néven is
:-)
Anno a Sims 2 crackellve játszottam és úgy döntöttem, hogy az nekem kell.
Végül is itt van nekünk ez a jó kis karácsony pakk... na jó ez csak vicc volt. Szvsz mindenkinek azt mondom, nyugodtan töltse le, mert most, hogy láttam tényleg nem éri meg az árát, és abszolút nem értem miért nem lehetett ezt ingyen letölthetõvé tenni. Saját reklámnak se lett volna utolsó, így meg én is haragszom az EA-ra.
Feltettem kb 1 perc alatt. Elindítom (persze az eredetivel a karácson CD kivesz, azon csak az installja van) aztán mit látok egy zokni itt egy harang ott. Eh partit még nem rendeztem talán az jó lesz. Amúgy ha nincs hó, minek hóember, mert azt is láttam?
Ami a Starforce-t illeti, a 3.5 alatt elég mountolni, s az SFN-nel a CD-t eltüntetni (disable CD). 3.5 feletti StarForce esetében mountolni ,és az optikai kábeleket továbbra is le kell húzni
Talán a következõ verzióban megoldják, bár nem könnyû, mert BIOS-ból ellenõrzi a SF a CD olvasó meglétét
A SIMS2 viszont nem mûködik vele :-)
De nincs saját tapasztalatom.
Ha az emulációt kikapcsolom, egybõl jó.
Még jó, hogy van a gépen Alcohol is...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10