Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
példának okáért nem pályázhatok ezzel

de ezzel sem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike
igen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

De így megint csak háttérbe szorulok akár én is, mert így saját kreációkat készítes többnyire már meglévõ tárgyak alapján

Mike
még jóhogy elõnybe kerül
mert ugyan vannak cuccai, de fizetett értük

de mondjuk legyen nem fizetõs, hanem amit saját magam csináltam, az EA-s szoftverrel, pl. nincs fehér és fekete fal
és még sorolhatnám

De viszont ha nem csak alap cuccokat lehet használni, akkor így sokan lehet hogy jobb helyzetbe kerülnének azzal ha fizetõs sims letöltõ oldalra regiznem, és hátrányba kerülnek azok az emberek, akiknek nincs erre lehetõségük

Mike at home
majd ha nem csak alap cuccokat lehet hasznalni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Holnap vége a pályázatnak! Aki akar nevezni, az nyomja föl a házát, mert nem lesz így nagy kihívás hogy 2 közül kell kisorsolni a házat

Mike
szerintem ingyé lesz egyébként nagyrészt, micvel a weboldalról is le lehet tölteni uganazokat, igaz még nem mindegyiket

Dzsega
THX mindenkinek aki közremûködött, hogy elérhetõ legyen a kieg!

Egyébként kb ennyi pénzé kéne dobálni az EP-ket, az ilyen gagyi kieget (nem is mondható annak) meg tényleg ingyé kéne.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

thx

Mike at home
nincs

Mike at home
meglesz

Mike at home
tolts le par sim2pack-et
isntallald, es lesz minden mappad

De nem mûködik sehogy sem. Amúgy meg akinek alapból megvan a Downloads, és még nem tett bele semmit, addig van még valami file is abban a könyvtárban. És nem tudom hogy melyik, de viszont tudom hogy a Sims egyik könyvtárában tuti megvan (minden file 2-szer van ami könyvtár alfájl

Pedig valóban. Ha nincs alapból Downloads könyvtárad éltre kell hoznod egyet és oda bemásolni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem tudjátok hogy van-e hozzá Online játék lehetõség is? Vagyis úgy értem, hogy valahonnan le lehet tölteni ilyen funkciót?
Csak mert így picit gázos, hogy tök egyedül játszok.

De hát úgy meg nem mûxik.

Devids Pro
csinálsz egyet, annyi az egész
Mi elõtt elkezdené frissíteni, a program kezelõben zárdd be a telepítést.( ctrl+alt+delete)

segitsetek mar léécike elkezdem telepiteni a NIGHT LIFEot és a vegen mikor befejezte es utana elkezdi tolteni vmi frisitest es kiirja vmenyi százaléknál hogy HIBÁS es nyomom hogy ok es utana le torli az egeszet magyarazatok mar el hogy kell ezt FELTÖLTENI<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Nem tudjátok hogy az minek köszönhetõ, hogy nekem nincs Downloads mappám sehol a Sims 2-höz?
Pedig végig ment a telepítés...
Hozzá teszem, hogy nem csak a downloads hiányzik szerintem hanem jó pár más is

C:\Documents and Settings\<te user neved>\EA Games\The Sims 2\Downloads

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike at home
barhonann ahol sims-hez le lehet tolteni dolgokat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

urbijoe
ez csak egy patch
van benne egy pár karácsonyi tárgy és ruha

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
azt a patch-et hogy kell felrakni ami eltünteti a kockákat mikor meztelenek?
mert ez egy .package file és nem tudom hova kell másolni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

szasztok haljatok ez a CHRISTMAS PACK bigyusz ez mi egy ujj kiegeszito vagy mi mit csinal?

Szia Mike.
Említetted, hogy a jó nép már csinált havat.<#hamm><#papakacsint> Azt nem tudod, hogy honnan lehet megszerezni (letölteni) azt a cuccot, amivel ez létre jön a játékban?
Elõre is köszi <#worship>
A régi exe-vel indul (nálam meg ezek szerint nálad is azaz éjszakák). Annyi változást látsz, hogy több tárgy van és ha telefonon bulit szervezel az lehet újjévi buli is.
Nem kell nagy varázslásra gondolni, ahogy láttam szerintem nagyon kevés az új tárgy (pl karácsonfa kb 3 fajta, meg ilyenek, építhetsz táncoló hóembert (hó nélkül), stb).

Menj be abba a mappába ahová föltetted a game kieg-jét, és annak az exéjét indítsd el, amit újonnan raktál föl.
Vagy nem tudom, mert végül is én ha sima sims 2 exét nyomok, nekem attól függetlenül az összes többi kieg cuccot beadja, csak a zene lesz nekem más olyankor a game-ban.<#fejvakaras><#szomoru1>

sziasztok
Felraktam a karácsonyi csomagot de nem történt semmi. A telepítés sikeres volt de ugyanugy csak az éjszakákat tudom indítani de ott semmi karácsonyi cucc sincs... Ötlet?

Dudditsnak már megvan a karácsonyi kieg.Csak föl kéne lökni vmikor a gépre

Amíg meg nem nézitek,addig inkább ne.Nehogy szar legyen.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Devids Pro
Még nem lett letesztelve, de azért kilinkelem.
A karácsonyi kieggel kapcsolatban..fellöktétek már nyilvános helyre?Állandóan nekem priviznek.Linkeljétek már ki,nem csak kettõtöknek töltöttem fel.

Mike
újabb karácsonyfa, vagy a régi?

Mike
van hó
legalábbis a jónép már rég csinált

a karácsonyi csomagot még nem néztem meg, mert tegnap melóból hazamenve bedõltem az ágyba

ne bánkódjatok ....
azt hiszem, nem elsõsorban nekünk készült a kieg., ill. nem e tájékon lakók készítették, hanem a bolygó más részén élõk
akik mellesleg juharsziruppal öntenek le mindent, aztán sírnak, mert már könnyebb nekik gurulni, mint két lábon járni
egyébként azt hiszem, akit tavaly láttam a tv-ben, amint kivilágította a házát - no az ilyenek biztosan szívesen fogadják ezt is
ez spec. az én véleményem - nem kell feltétlen egyetérteni - csak egyszerûen így gondolom<#integet2>

Lol. Igaz.<#vigyor>

Van a kertben világító üveg rénszarvas, feldíszített Karácsonyfa, meg mindenféle petárda, mézeskalács, és egyéb karácsonyi díszek.

Kiadhatták volna ingyenes Sims 2 - giccs pakk néven is
:-)
Én kiírtam a CD-t, és elfogadja eredetinek, vagyis, nincs különbség a tiedhez képest. Ki kell kapcsolni a safedisk emulációt, különben nem indul el az eredeti sem. Második próbálkozásra meg szabálytalan mûvelettel száll el a kb 20 hozzászólással lejjebb olvasható, temp mappában megjelenõ file-ra hivatkozva.
Azt nem tudom az eredeti nekem 😊.
Anno a Sims 2 crackellve játszottam és úgy döntöttem, hogy az nekem kell.

Én nem veszõdtem StarForce-os játékkal. Olyan játékot meg nem veszek meg, amit nem láttam elõtte. DVD filmet sem veszek zsákbamacskán a demo meg kb olyan mint a filmeknél a bemutató. Na mindegy kissé dühit ez a StarForce-os dolog, de nem forgolódok álmatlanul, hogy kihagyom azokat a gameket.

Végül is itt van nekünk ez a jó kis karácsony pakk... na jó ez csak vicc volt. Szvsz mindenkinek azt mondom, nyugodtan töltse le, mert most, hogy láttam tényleg nem éri meg az árát, és abszolút nem értem miért nem lehetett ezt ingyen letölthetõvé tenni. Saját reklámnak se lett volna utolsó, így meg én is haragszom az EA-ra.
Feltettem kb 1 perc alatt. Elindítom (persze az eredetivel a karácson CD kivesz, azon csak az installja van) aztán mit látok egy zokni itt egy harang ott. Eh partit még nem rendeztem talán az jó lesz. Amúgy ha nincs hó, minek hóember, mert azt is láttam?

Megy minden a Daemonnal jól, (safedisk 4.6, legújabb SecuROM)
Ami a Starforce-t illeti, a 3.5 alatt elég mountolni, s az SFN-nel a CD-t eltüntetni (disable CD). 3.5 feletti StarForce esetében mountolni ,és az optikai kábeleket továbbra is le kell húzni

Talán a következõ verzióban megoldják, bár nem könnyû, mert BIOS-ból ellenõrzi a SF a CD olvasó meglétét

A SIMS2 viszont nem mûködik vele :-)
A starforce régebbi verzióit 3.3,3.5 kilövi,viszont a 3.6(pl.:King Kong)már nem bír,ott SFNightmare+opt. meghajtó kihúzás.Az sp1-rõl nem tudok mit mondani,mert sp2 van fent.

Álítólag StarForceos játékoknál, jópár embernek megoldotta a kábel lehuzogatást, és megy nekik (SP1-el is).
De nincs saját tapasztalatom.

Na lementek a bizniszek,mostmár a tiétek vagyok..😊)))Egyébként jó a cucc?

Már mondtam egy pár fórumban et a Deaomon Tools 4 HE egy kalap szamócát sem,lealábbi sz eddigi tapasztalatok szerint.Pedig mindenki messiásként várta a StarForce miatt.

Mike at home
a kis off maganbizniszeitek mellett neha ranezhetnetek arra is amit masok a temaban irnak <#ejnye1>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Probléma megoldva - Nem a Karácsonyi csomag okozta, hanem az, hogy ha a Daemon Tools 4 Safedisk opciója be van kapcsolva, nem indul el a program.
Ha az emulációt kikapcsolom, egybõl jó.

Még jó, hogy van a gépen Alcohol is...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Na készülõdök el burcsázi,gép kikapcs,de priviben jelölt helyre kökd már el léccike!kösszencs!Jó simset meg éjszakákat..😊