Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs skacok, a FAQ-ban nem találtam.
Tehát haver játszik a játékkal, és vmi miatt "nem tud építeni". Ezt nem fejtette ki bõvebben, gondoltam ebbõl már tudni fogjátok.
Tehát nem eredeti Sims2 magyar verziója van, biztos ez lehet a gond.

Annó olvastam h másnak is volt hasonló problémája, és talán egy building-crack/patch volt hozzá ??

Lécci vki dobjon már meg egy nightlife borítóval!! Elhagytam a tokomat<#zavart1>

Mike
ott van fa, ajándékok, de semmi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hogy a haragba lehet karácsonyozni
nem csinálnak vele semmit

újévi bulit tudtam tartani, de karácsonyit nem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Devids Pro
Jah oks, feltöltheted. Privi megy.
Nem kell a krekk,csak egy miniimage.Angolul a crack miatt indul.Amúgy a dévédés krekken kívül a többi sz@rt sem ér.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Pedig jónak kell lennie.Megcsinálja a doksiban a mentés könyvtárat,abban te létrehozol,ha nincs egy down. könyvtárat.Mûködnie kell,mert eddig mindenkinek sikerült.De egy hivatalos cucc is létrehozza.

A borítóra gondoltam,mert bannernak az kellene.A gamet azt nem,már bárhol meg lehet találni.

Devids Pro
ott a hiba hogy: crack
olvasd el a FAQ-ot (Leggyakrabban elõforduló kérdések)
sziasztok volna 4egy gondom aki tud segitsen már légyszi szoval arrol van szo hogy leszedtem a sims 2 tört változatát ami alapjábol már magyar nemvolt hozzá semmi crack de találtam a neten át is irtam de mikor elinditom angol az egész ha meg magyarositani akarom nem engedi persze a magyar változatot nemlehet de akkor miért angol ha tudtok a sima sims 2-höz mini image file-t vagy rendes crack-ot irjátok már meg

azt tom... ...de nekem olyan progi kell ami pótolja azokat a mappákat amik nekem alapból nincsenek meg. pl a download, ugyanis ha csak úgy csinálok egyet az úgy nem jó, már probáltam nem egyszer

Devids Pro
Szedj le egy házat a faq-ból azok .sims2pack-ok
de mondom az úgy nem mûködik nekem. Valaki már írta hogy ilyenkor a sims2pack.exe kell csak hogy nem találtam sehol 1 hét keresés után sem

Devids Pro
feltöltöd mégegyszer?
Ezt fogom szeretni tuti.Már csak így magában a borítót is, mert a csávót tuti rólam koppintották😄 én is szakács leszek, meg falom az édességet még most is😊

sziasztok volna 4egy gondom aki tud segitsen már légyszi szoval arrol van szo hogy leszedtem a sims 2 tört változatát ami alapjábol már magyar nemvolt hozzá semmi crack de találtam a neten át is irtam de mikor elinditom angol az egész ha meg magyarositani akarom nem engedi persze a magyar változatot nemlehet de akkor miért angol ha tudtok a sima sims 2-höz mini image file-t vagy rendes crack-ot irjátok már meg
A karácsonyi kellene?Hoz_hun kolléga jóvoltából még fent van a gépen,ha kell.

Jó,akkor várjunk valakire..😊

Devids Pro
Hát ha valaki csinál hozzá képet akkor beteszem.
Már lassan ez is mehetne bannerba a karácsonyi packkal.

Na jól tudtam a címét.😊[/url][/img]

The Sims 2 - jön a harmadik addon

<2005-11-27 @ 10:30 - Mantis> (kommentek: 34)

Az EA ma hivatalosan is bejelentette legújabb kiegészítõjét, amely a The Sims 2-höz készül. Immáron a harmadik addonról beszélhetünk... A pakk neve The Sims 2: Open for Business.

Downloads alkönyvtárat neked kell létrehozni a mentés könyvtárban.

Hát ez jó. Bocs hogy már megint én írok, de ezt nem lehetett kihagyni.
Azt olvastam most az elõbb egy fórumon, hogy készül a Sims 3. generációja.
Az új generációban elvileg minden gyúlékony dolog porig éghet akár a ház is😄

Hát nem tudom ki volt ilyen hülye riport alany, vagy ripoerter, de épp hogy kiadták a sims2-t ha úgy nézzük. Még csak 3 (4) kiegészítõje van<#wow1><#vigyor3>

Nem tudjátok honnan lehet letölteni a sims2pack-ot, amivel lesz downloads meg a többi könyvtáram, amit régebben is írtatok itt néhányan?
Mert 1 hete keresem, mind hiába

Hát akkor lehetséges hogy grafikai állításokon van hiba<#wow3><#conf>
MORO67: ha letöltötted a magyar nyelvet, akkor valszeg ott a read me, vagy jobb esetben az olvass el😄
A lényeg hogy be kell másolni a language könyvtárba a magyart stb stb

szevasztok megtudnátok mondani hol lehet nyelvet állitani mert letöltöttem a magyar verziot megcrack-keltem es mikor elindul mégis angol
be van mountolva és így is lefagy ha megmozdítom az egeret a sims2 eredeti de a kiegészítõk clonecd-k

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Nem feltétlenül. Mert nekem volt olyan is, amikor azért fagyott le mert nem volt betéve.

Duddits
Lefagy, tehát be van téve!!

Betetted a cd-t, vagy be mountoltad?Mert ha nem akkor azért lehet.

Mike at home
passz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

feltettem az Éjszakás kiegészítõt el is indul de amikor várost kell választani és megmozdítomaz egeter akkor vége és lefagy

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Dzsega
nah viccet félretéve értek valamelyest angolul csak lusta vagyok gondolkodni hogy mit is akar. ezé jobban szeretem hogyha magyar egy leírás.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
persze tuok angolul.
mindig a next-re kell katt,az online registration kérdésnél a later gombra amikor meg azt írja hogy CD-Key akkor mindig keresek egy hosszó számokból és betükbõl álló zagyvaságot. ezek uán ha az írja plase insert the correct cd... nah akkor vakarom a buksim és keresek crack-et bár nem tom mi az de jó mert ua van benne mint az eredetiben sosem értem miért kell felülírni, azt mikó jáccani köll akkor állandóan okézok...

tudhat, persze hogy tudhat, de pl. én is szótárazok és tudom, hogy bármilyen kevés segítség jól jön, mert így a játékidõ nagyobb része nem igazán szórakoztató
ezért tartom jónak a simmetriát - nem reklám, csak csendes megjegyzés

Mike at home
meg tudhat angolul is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azért mondom, nem csalások ezek hanem parancsok 😊

Dzsega
THX

a simmetrián viszont találsz valamennyit magyarul is

ja de ez nem magyar, hanem angol nyelvû - de megér egy kis szótárazást

a snooty sims-en is találsz igazán szép gyûjteményt a cheat-ekrõl - méghozzá kategorizálva

Dzsega
<#guluszem1> a rídmíben!
az azé nemsemmi. sosem néztem volna meg ott.
THX

Mike at home
a program read-me-jében olvashatsz mindrõl

Dzsega
nah az ilynekhez teljesen <#idiota> vagyok.
nincs valahol egy frankó leírás az ilyen parancsokróül magyarul. (már végigolvastam a gyik-ot, de abban csak egynéhány van, lehet nincs is több???)
elõte is thx.
pl.: azt a zónaváltásos izét.

Mike at home
ez nem csalás
hanem parancsok

Mike at home
azok
az alsót a zónaváltásokkal lehet csak megcsinálni (üzlet van a koleszben)

Dzsega
köszke.
de akkor ezek szerint nem lehet "csalás" nélkül koleszt építeni.
na mind1.
próbáltátok már a görög betûs ház építését. most két egyetemistát "nevelgetek" s már van egy saját házuk. ha görög betûs házzá avatom akkor az valójában mit takar. me hogy írta hogy sokan jöjjenek meg ilyenek akkor végülis az is egyfajta kolesz csak ottz mindenkit nekem kell irányítanom igaz?
hja mégvalami egyetem után ugye hazakültöznek a diákok?

normál telekre építesz olyan koleszt, amilyet szeretnél, s amikor teljesen készen van, beírod: changelotzoning dorm - ezután mentsd a telket és játszhatsz
látni fogod, hogy bizonyos dolgok ezután nem elérhetõek /építkezés/, vásárlási lehetõséged viszont van
ja igen: spec. tûzhely kell a koleszba, s jön egy szakács, aki fõz

Dzsega
ezek kollégiumok ugye?
ha azok akkor azokat hogyan építesz. nekem nem sikerült. igaz én nem "csalok".
egyébként nagyon jól néznek ki.