Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát haver játszik a játékkal, és vmi miatt "nem tud építeni". Ezt nem fejtette ki bõvebben, gondoltam ebbõl már tudni fogjátok.
Tehát nem eredeti Sims2 magyar verziója van, biztos ez lehet a gond.
Annó olvastam h másnak is volt hasonló problémája, és talán egy building-crack/patch volt hozzá ??
nem csinálnak vele semmit
újévi bulit tudtam tartani, de karácsonyit nem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
<2005-11-27 @ 10:30 - Mantis>2005-11-27 @ 10:30 - Mantis> (kommentek: 34)
Az EA ma hivatalosan is bejelentette legújabb kiegészítõjét, amely a The Sims 2-höz készül. Immáron a harmadik addonról beszélhetünk... A pakk neve The Sims 2: Open for Business.
Azt olvastam most az elõbb egy fórumon, hogy készül a Sims 3. generációja.
Az új generációban elvileg minden gyúlékony dolog porig éghet akár a ház is😄
Hát nem tudom ki volt ilyen hülye riport alany, vagy ripoerter, de épp hogy kiadták a sims2-t ha úgy nézzük. Még csak 3 (4) kiegészítõje van<#wow1>#wow1><#vigyor3>#vigyor3>
Mert 1 hete keresem, mind hiába
MORO67: ha letöltötted a magyar nyelvet, akkor valszeg ott a read me, vagy jobb esetben az olvass el😄
A lényeg hogy be kell másolni a language könyvtárba a magyart stb stb
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
mindig a next-re kell katt,az online registration kérdésnél a later gombra amikor meg azt írja hogy CD-Key akkor mindig keresek egy hosszó számokból és betükbõl álló zagyvaságot. ezek uán ha az írja plase insert the correct cd... nah akkor vakarom a buksim és keresek crack-et bár nem tom mi az de jó mert ua van benne mint az eredetiben sosem értem miért kell felülírni, azt mikó jáccani köll akkor állandóan okézok...
ezért tartom jónak a simmetriát - nem reklám, csak csendes megjegyzés
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az azé nemsemmi. sosem néztem volna meg ott.
THX
nincs valahol egy frankó leírás az ilyen parancsokróül magyarul. (már végigolvastam a gyik-ot, de abban csak egynéhány van, lehet nincs is több???)
elõte is thx.
pl.: azt a zónaváltásos izét.
hanem parancsok
az alsót a zónaváltásokkal lehet csak megcsinálni (üzlet van a koleszben)
de akkor ezek szerint nem lehet "csalás" nélkül koleszt építeni.
na mind1.
próbáltátok már a görög betûs ház építését. most két egyetemistát "nevelgetek" s már van egy saját házuk. ha görög betûs házzá avatom akkor az valójában mit takar. me hogy írta hogy sokan jöjjenek meg ilyenek akkor végülis az is egyfajta kolesz csak ottz mindenkit nekem kell irányítanom igaz?
hja mégvalami egyetem után ugye hazakültöznek a diákok?
látni fogod, hogy bizonyos dolgok ezután nem elérhetõek /építkezés/, vásárlási lehetõséged viszont van
ja igen: spec. tûzhely kell a koleszba, s jön egy szakács, aki fõz