32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #19351
    nem tudom pontosan, elejétől nem figyeltem (új ember, új telek), csak feltűnt hirtelen, hogy a WC meg a zuhanyzó állandóan mocskos
    egyébként ugyanazon dolgokat használtam a berendezésnél, mint a többi telken, a "stílus" sem igazán tér el a többitől - de most megyek és ha az a lusta némber még mindig nem takarít, kirúgom!
    (szívem szerint - ha lehetne - még a közvetítőnél is szólnék pár keresetlen szót!)
  • Gólya #19350
    pedál-medál-nak fordították eddig (elég jól fedi a valót)
  • Mike
    a talent badge
    magyarul vmi nemtommi, hülye neve van
    amit kapsz eladásért, pénztárgéphasználatért
  • Devids Pro
    milyen plecsni? vagy miaza plecsni?
  • Mike
    miért nem megy be? eddig bement?
  • Mike
    este szebb a világítással
    mit nem látsz rajta? :)
  • Gólya #19345
    ugyanilyen megoldású minden házamban a fürdő, mint ez
    erre viszont úgy tűnik allergiás a nagysasszony
  • Neogan
    Lehet, hogy hülyeság de 1 próbát megér: Szerintem töröld a fürdő ajtaját és nyisd egybe a mellette lévő helyiséggel. (Nálam pl van mellette egy konyha meg egy hálószoba) Nem hivatalos megoldás, most találtam ki Vagy azt is megpróbálhatod hogy átrendezed a fürdőt.
  • Gólya #19343
    bejárónő? 19332? senki?
  • Gólya #19342
    talán jobban látszik, nem?
    vagy cseréljem ki a szemüvegem?
  • Mike
    no akkor még1x:

látott már valaki olyat, hogy 3-nál több plecsnije volt vmelyik simnek?
  • Mike
    az egyik a rövidtávú, a másik a hosszútávú
  • Mike
    de miért?
  • Neogan
    És mitől függ hogy sikerül neki?
  • Devids Pro
    nem, nem kell, csak ha a telepítés végén nem sikerül a patchelés neki és leszedi az egészet
  • Neogan
    Ja még valami, ezt találtam a faqban:
    Angol cd/dvd Sims 2+angl University telepítés
    Ha az angol Sims 2-re telepíted az Univot, a végén fog patchelni(kéri a 4 cd.-ét)ha vmiért ez nem jön össze,vissza leszedi az Universityt. De,ha rárakod a magyarítást (letöltések), az .exe és a többi file magasabb verziószámú lesz mint a patch(registryben is átíródik),tehát nem kell patchelni. Felrakod az angol Sims 2-?t,(a magyarítás letöltése, bemásolása,mindent felülír) indulhat az University telepítése. Mikor bekéri az 2 cd.-t, nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-r?l MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor azt mondja, hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát. Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem, mert a magyar fileokat nem csomizza ki. Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a letöltésekb?l szedd le az University magyarosítást és regfilet és késsz!.:)
    Frissítés:
    Magyar régiókód
    Angol régiókód

Tehát ha az én angol Sims 2-mre akarok angol Univot tenni, mindenképp magyarítani kell? Met nekem magyarítás után, (nem univ miatt) eltűntek a Bladder, Hunger, meg ilyen feliratok.
  • Neogan
    Egyébként mi a különbség a relationshipnél a 2 csík között? Valami napi meg életút van írva de nem tom mit is jeélent pontosan.
  • Neogan
    Nincs ilyen az Optionsban?
  • Neogan
    Nem tudom, nekem egyből ment :(
  • Gólya #19332
    mit kell csinálni ezzel az átok bejárónővel?
    a fürdőszobába nem hajlandó bemenni - mintha nem is létezne ilyen helyiség
    eddig még nem tapasztaltam ilyet
  • berczy #19331
    Hi!

Hogyan lehet azt elérni, hogy a játék közben az egér középső gombjával lehessen forgatni, ill. dönteni a nézetet, mert alapból nekem nem megy!

Előre is köszI!
  • Gólya #19330
    lehet, hogy rossz a szemem, de egy nappali kép talán jobb lett volna?
  • Neogan
    Remélem majd házőrzőnek is lehet használni a kutyákat El is képzelen ahogy a dogomat ráeresztem a betörőre hehehehehehe
  • edikee
    nem tudjátok h mikor fogják kiadni a petset? :D:D már alig várom
  • Mike
    hány talent badgese lehet egy embernek? max 3, vagy több is?
  • Mike
    kicsit off!

én mondjuk már egy idő mulva rühelltem a hajigálást
    szerencsére anno mindig akadtak kölkök, akik dobhatom a kutyának a labdát? kérdést szegezték nekem, dobjad mondtam kegyesen, ők boldogan dobáltak én meg üldögéltem a padon, mindenki jól járt :D
  • Neogan
    Az azért kira lesz a Pets-ben hogy a kutyákat be lehet szopatni a botdobással Mintha csak magamat látnám :D
  • Mojlepque
    a magyarítást, egyszerűen be kell tenni a Sims 2 menüjébe, ahogy egyből be is léptünk a mappába?
  • Mojlepque
    ok, megtaláltam... ...most indítom...:)
  • Coolfire
    Nem volt még,azt használom amit a gép ad.Nem piszkálom általában a beállításokat.
  • Mike
    hát nézd a nagyon :)

neked ilyen gondod nem volt a 6600GT-vel, mint nekem?
  • Coolfire
    Hát nekem 2 van ugye:a majdnem fullos Fatal1ty(Fatal1ty AA8XE,3,2 proci,6600GT,2GB memó) és egy gyengébb 1700+ proci,mx440SE és 512 MB ramocska..na ez utóbbin is szeretném nézni az animokat,ha lehet..
  • Mike
    miért érdekes ez, milyen gépetek van?
  • Mike
    egyébként szépen fut ablakban is, most is úgy megy, miközben ide irkálok

1024x768-ban natívban túl hurkák voltak a karakterek
  • Neogan
    Az nekem is jól jönne.
  • Coolfire
    Ja csak ha elmegy egy közösségi telekre,vagy nagyobb kecóba kezdődik a diavetítés..
  • Mike
    camera options

fent középen: specile evants camera
  • jakewyler
    akkor nem teszem föl
  • Mike
    most is medium
    és szaggatni is fog néha
    kevés neki a fél giga
    minimum kell 1 de inkább 2 gigabyte

mondjuk ha kis telken játszol kis házban, és pár simmel, akkor mehet fullban is
  • Mike
    :) végülis