32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#19391 ötletünk sincs, az a baj -
nagy chris #19390 aki ugy érzi tud segiteni az annak itt az msn-em : [email protected] -
Mojlepque #19389 [email protected] -
#19388 Mi a címed? -
Mojlepque #19387 most nézem 71 autót töltöttem le a modthesims 2-rőlÉs még egy rakás bútort is, majd jönnek a képek, ha valaki lesz olyan kedves hogy elküldi a mappát. -
Mojlepque #19386 Valakinek nincs meg "véletlenül" a downloads mappájának a biztonsági másolata, vagy ha üres még az a mappája, akkor azt eltudná valaki küldeni?
Csak mert bárhogy próbálkoztam, és angol oldalakról is kérdezgettem, meg spanyolról is, de sehol nem adtak rá ésszerű, vagy jó választ.
Ha eltudnátok küldeni, akkor az e-mail címemre, ha lehet... ...thx -
nagy chris #19385 amikor csak a sims 2 van fenn akkor ezt irja : You are running the wrong version of The sims2. Please run
The sims 2 Egyetem instead. Amikor fenn van már az egyetem is akkor ezt irja ki : A(z) The Sims 2 University hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
DT 3.47-est használok de 4-essel is probáltam ugy is hogy a safediscet kikapcsolom ... ugy se volt jo.
Feltettem az üzleteset és akkor a köv. a hiba : akkor meg miután véga az animnak akkor bejön az az ablak mikor töltené a játékot és mikor betöltötte meg jelenik egy ablak piros X-el de nem ir
ki semmit ... (de az üzletest inditom és a töltö képernyön az van kiirva h Sims2 Egyetem Kieg. ) nem tom mennyiben lényeges ez :) most külön mappába telepitettem mind3at... valaki help pls , kösz :) -
#19384 ok, semmi baj :)
ezzel együtt ki fogom törölni, sry -
#19383 Igaz, bocsánat. -
#19382 ez nem Spore topik -
#19381 A Spore, hogyha minden (na jó a legtöbb) ígéretet beváltják, akkor kolosszális lesz. -
#19380 Tudom csak nincs fenn a game (egy haveromnál van) és nem tudtam hogy van ilyen(mármint életcél). -
#19379 hellósztok hallottatok A Spore játékról? Will Wright A sims Utáni legnagyobb alkotása lesz!(és a legjob:D) -
Gólya #19378 egyébként, ha már odáig eljutottál, hogy aspirációs mutató, akkor miért kérdezel?
ha már megnézted, elolvastad, akkor tudnod kellene, mi az
(ilyen az, mikor már magamhoz térek) -
#19377 nem
mindegyiknek saját könyvtára van -
#19376 ötletem sincs, majd rage mond vmit
ő a windows szakértő -
Gólya #19375 hiszen ha teljesen éber lennék .... -
#19374 :D Érthető. De elég lett volna ha azt mondod hogy Aspiráció-méter (vagy mi :D) -
Gólya #19373 hűha, visszaolvasva tényleg borzalmas -
Gólya #19372 van a kívánságok mellett egy szép hosszú "fiola"-szerű valami, ami hol zöld, hol sárga, hol meg fehér
ha erre rámutatsz, látni fogod az életcélt
na ennél szabatosabban nem tudtam megfogalmazni, de remélem, érthető -
#19371 hello próbáld meg azt hogy mind a 3 játékot külön könyvtárba telepitsd még véletelenül se egybe !!!! és a registry-ben abszolut nem kell semmit turkálni még akkor se ha fent van az összes sims kiegészitö nekem külön könyvtárban van a sima az éjszakák és az üzletes és semmi hibát nem szokott kiirni !!!
tulajdonképpen milyen hibát is ir ki ??? -
#19370 Bocs nem tudok segíteni. Talán Mike, vagy valamelyik professzor tud. De nekem még az lenne a kérdésen hogy hol lehet megnézni mi az életcél? -
nagy chris #19369 igen és konkrétan az én problémámra nem találtam megoldást :( az összes részt egy helyre kell berakni ? meg sztem nekem is törli a sima sims2-öt vmiér :( -
#19368 Ne haragudj nincs tippem
A FAQ-ban lévő leírásokat átnézted? -
nagy chris #19367 ha letöltöttem a sima az egyetem és a vár az üzletet és mind3 magyar akkor nekem nem kell a registry-be vagy hol turkálnom ugye ? de nekem mindig kiir vmi hibát ... az üzletesnél csak akkor mikor az elején elnyomom az animáciot kilép a windowsba a többit meg el se inditja ... vki help -
#19366 Most nincs fenn a game meg régebben játszottam vele, de hol lehet megnézni, hogy mi az életcél? -
#19365 és egy kis Nintendo DS előzetes -
#19364 Not only will players have the opportunity to choose from a variety of existing breeds, and hot designer mixes, but they’ll also be able to personally design their new friend with the Create-a-Pet feature. The ability to customize gives fans the opportunity to create their ideal pet by choosing their body shape, unique markings, even their pet’s personalities!
Players will also be able to teach their pet new tricks, take them for a romp in the park, outfit them with new pet accessories and even give them a job!
KEY FEATURES
All Platforms
Sims Have New Friends - Pets! Sims can share their lives with their new pets and add more fun to the Sims experience. From dogs, cats, caged animals and more, your Sims share new friends to experience life’s precious moments. With so many different animals to choose from, there’s no telling what unpredictable experiences could occur!
Create-A-Pet: Choose from dozens of dog and cat breeds or customize features for a one-of-a-kind pet. You can even modify your pet’s body shape by choosing from specific colors and unique markings. Don’t like the way they act? Change their personality – from smart and sweet to silly and sloppy – anyone can create their ideal animal friend in The Sims 2 Pets.
"Sit, Spike, Sit": Your Sims can encourage and discipline pets, training them to shake, roll over, play dead, and more. Unruly pets might dig in the yard, claw the sofa, or topple the trash. Thankfully, a little training can go a long way.
Classic Sims Open-Ended Gameplay: Create and control digital characters over a lifetime, setting their goals in life from popularity and romance, to fortune and family– their stories are in your hands.
Share unique Pet unlocks: Use special codes to share unlockable pet accessories, fur types or markings with other The Sims 2 Pets players.
Unique to PC*
Friends for a Lifetime: Your Sims’ pets are members of the family and share all of life’s great moments – whether it’s kids training puppies, teens playing fetch in the park, adults watching TV with their cats, or elders enjoying a sunny day in the park with their long-time companion!
Create a designer breed: Your Sims pets have genetics, allowing you to create the latest designer pet, including popular hybrid breeds like the Labradoodle, Puggle and Schnoodle! Like what you’ve created? Register them to appear in Create-A-Pet as a unique pedigree!
Bring Home the Bacon: Sims aren’t the only ones with careers anymore! Skilled pets can earn a living from three career tracks - Show Business, Security, and Service – and work their way up through five job levels.
Ship Date: October 17th, 2006:
The Sims 2 EA.com -
#19363 iszonyat drága szerintem a sims 2
most tart 44k-nál -
#19362 akkor ez nagyszerű -
Flora2 #19361 Mivel nem ismerjük az ízlésedet, nem tudunk szerintem biztos tippet adni. A snootysimses közvéleménykutatások szerint a legkisebb tetszése az Egyetemnek van, tehát ezzel van a legnagyobb kockázata, hogy nem fog tetszeni neked. Az Éjszakák és az Üzleti kieg kb. egyformán népszerű - az én szubjektív tapasztalatom az, hogy mintha az Éjszakákban több mindent kaptam volna a pénzemért, mint az Üzletivel (több interakciót, több cselekményfordulatot, több új arckifejezést és mozdulatot, több szórakoztatásra való tárgyat stb.) Ha viszont nagyon szereted az üzleti stratégiai játékokat, vedd inkább az Üzleti kieget. -
#19360 Pontosítok: Pénzem most csak 1-re van és melyik legyen az az 1? -
#19359 Szerintetek melyik a legjobb kiegészítő? Melyiket éri meg megvenni, vagy letö...letörölni ? -
Flora2 #19358 Igen, én láttam olyat, hogy 3-nál több plecsnije van egy simnek - az egyik bolttulajomnak négy plecsnije van, egy másik simnek öt - szerintem az összes lehetséges plecsnit megszerezheti egy sim, nincs korlát. (Összes: talán 7 van összesen? Játékgyártás, robotgyártás, virágkötés, eladás, pénztár, árufeltöltés, fodrászat.) -
Gólya #19357 19353 - mindenki más be tud rajta menni
tehát: nincs az ajtó lezárva, nem is szoktam, csak az üzletben
ugyanilyen házam van, ott semmi gond
viszont csak egy nyamvadt takarítónő miatt nem nyitok üzletet, köv. nap úgyis szabadnapos a muki, tehát kirúgja
aztán majd meglátjuk, mi lesz, ha fölvesz egy másikat
ha az is kerüli a fürdőt, akkor kénytelen leszek végignézni az utóbbi időben letöltött cuccaimat (pedig sajnálnám, mert egész jókat szedegettem össze, főleg ruhát, s nem leszek túl jó véleménnyel a származási helyekről) -
#19356 üzletet nyitsz otthon, alkalmazott felvétele, megjön, munka: takarítás
de ha nem megy be a takarítónő, vagy az ajtó nem jó, vagy a szoba, vagy a ház, de az is lehet, hogy csak bezártad a fürdőszba ajtáját (tudod, minden ajtót be lehet állítani ki mehet be rajta) -
Gólya #19355 ?? -
#19354 próbáld meg azt, hogy felveszel egy alkalmazottat takarítani -
Gólya #19353 ha akarna, be tudna menni, mert mindenki más bemegy
de a drága nagy ívben kerüli - már amennyire lehet, mert a hálóval szomszédos a fürdő ajtaja - érdekes, oda bemegy és rendet rak
de most akkor is kirúgom!
szegény simem, már összeszedett egy cleaning-pontot, annyit takarított (na nem mintha kárára válna!)
egyébként a kertész is iszonyú lusta - tele a kert gazzal, ő meg csak jön és már megy is - jó, ha minden harmadik esetben veszi a fáradságot
volt egy hack, amivel mindennap jött a kertész, de azt hiszem, csúnyán bekavart, le kellett szedni (akárcsak a telefon-hack-et) -
#19352 nemmegy be abba a helyiségbe, vagy be tud menni, de nem takarítja mondjuk a zuhanyzót?