Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unatkozik!
qrvajóóó!!!!
eddig észre sem vettem!!!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
lehet, hogy egyszer tényleg 3d-s lesz
vagy legalább a bútor tehetõ le bármilyen szögben, mint pl. a Singlesben
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
végül is nem létkérdés, csak jól mutatott volna valami díszítõelem - de megoldom másként
remélem, azért nem csak ennyire képesek az EA-nál - talán késõn érõ típus - nekem még több dolog is jól jönne
mint pl. az autóbeállót lehetne tenni a telek jobb oldalára is, meg a ház mögé is lehetne garázs, meg még jópár dolog - mindegy, nekem van idõm, kivárom - elõbb-utóbb biztos lesz ezekre is megoldás
woohoo-t átírom vmi csúnya szóra 😊))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ideáig az EA-nál 2005-ben nem tudtak eljutni 😊
moveobjects on-nal próbáltad a falra feltenni?
a moveobjects on/off kóddal pedig nem lehet ferde falra semmit feltenni - ha visszaolvasol, nekem olyan dolgokhoz kellett volna segítség, amiket a falra rá! lehet tenni
magyarul felakasztani a falra, nem pedig mellé
lakberendezési ötletem éppen nekem is van egy kevés - a simmetria valóban nem rossz, de inkább csak "gyûjtemény"
"boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true
A kód beírása után a kijelölt tárgyat a . és , gombokkal forgathatjuk 45 fokos szögben.
boolProp allow45DegreeAngleOfRotation false
Az el?bbi kód kikapcsolása"
ha nincs meg az egyetem akkor egy hack tárgyal lehet a simmetrián fent van.
45 fokos falra pedig lehet "moveobjects on" cheat bekapcsolása utánn pakolni 😊
www.simmetria.tk
itt nézzetek körül van pár cikk lakberendezési ötletekkel
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
de ha nem, hát nem - majd kitalálok valami mást a fal-dekorhoz<#wave>#wave>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
45 fokos falra nem tehetsz semmit. Tárgyakat nem tudsz 45 fokban fordítani csak hackel. Ebbõl következik hogy nem is használható.
a gondom, hogy a "ferde" falra nem tudok semmit felpakolni - tehát képet, tükröt, stb. - vagy nem is lehet?
a másik, hogy a 45 fokkal elfordított asztal sem használható?
tehát leülnek ugyan kajálni, de nem teszik a tányért az asztalra, sõt az elfordított íróasztal egyáltalán nem használható!?
vagy ez csak nekem új?<#conf>#conf>
csak írjátok meg a fórumon.
Lécci
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb