Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pázze,te nem is tudtad,hogy a FAQ.-ban is van?Milyen sims-forumozó vagy te?<#ejnye1>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mert ez nem expansion,hanem pár motyó amit van pofája a kiadónak pénzért adni.

Egyszerû a válasz: Mert nincs benne semmi változás azon kívül, hogy picit több dekoráció van... ...semmi más, maximum 1-2 új öltözék, és ezzel vége.

Azért, mert szinte semmit sem változtat. 😞

Pár plussz cucc van aztán kész.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Rash87
Én feltettem a Christmas Party Packot,és semmi változást nem látok benne 😞

Ez mért van?

Glory, Glory Man. United!

magyaritasok.hu asszem a címe

zeki
ja magyarítást honnan tudok le tõlteni ???

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

zeki
Köszi már megy <#eljen>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Mike at home
daemon 3.47-tel mountold

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zeki
Sziasztok most löktem fel a gamest de nem tudom elinditani mindig kéri a CD-t tud valaki valami okosságot!!! <#help>

hát már alapból magyarul már kiadták 😊

Rash87
Thx.

Még annyi,hogy a Christmas Party-hoz van valahol magyarosítás? 😊

Mike at home
hasznalj fraps-t

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
1. hm.. egesz jo otlet
oregkorukra meg elhulyulhetnenek

3. csinalsz egz pasit/csajszit
epitesz vagy bekoltozteted az egyik kesz hazba

munka, ismerkedes

Kodlovag
Azt csinálsz a simmel, amihez kedved van. Vagy amihez a simnek kedve van. Ha teljesíted a kívánságait, akkor kap Aspiration pontokat. Az Aspi pontokból mindenféle bónuszokat vehetsz, pl a legdrágább a fiatalító folyadék. Ha egy egész ballonnal megiszol, akkor 5x3=15 nappal lehet visszafiatalodni. De vigyázz, ha nem vagy legalább gold aspiration szinten, akkor öregíthet! Ha jól játszol, és sok kívánságát teljesíted a simednek, akkor könnyedén maradhat örökre fiatal.

Kodlovag
1. Nem fognak elveszni a pontok.

2. Telefon -> Call -> Service -> Maid
Ezzel felfogadhatsz egy bejárónõt (esetleg fickót), de õ csak takarítani fog, fõzni nem. Nem tudom, hogy lehet-e szakácsot felfogadni.

3. ??? Élni kell. Azt csinálsz a simmel, amihez kedved van.

Kodlovag
A beépített kamerával. A print screennel ugyanis csak egyet lehet csinálni (hacsajk nem Alt+Tabolok közben, de az macerás). A képeket megcsinálja, mert van egy screenshot.bmp nevû fájl, abban ott van az utolsó kép, de nincsenek lementve snapshot meg thumbnail néven.

Rash87
Jah,igen,meg ezt a növekedést nem lehet valahogyan szbályozni? Hogy ne teljen olyan gyorsan el?
Mert kb a játékban száított 20-30 nap,és a csávó már tiszta öreg 😞

Rash87
Hellosztok.

Én nagyon kezdõ SIMS-es vagyok,szóval boccs hogyha hülyéket kérdezek!

1., Hogy pl. megtanulod a fõzést,mármnit a szinteket,hogy 1re jobb kajákat tudsz csinálni,stb.... akkor pl ha eléred a maximumot,és pl nem fõzök tovább akkor elfognak veszni ezeke a tanulási pontok?

2., Hogy nem lehet felfogadni egy takarítót? 😄 Aki kaját csinál,takarít,stb?

3., Hogy érdesmes a játékot elkezdeni? Tehát mi a lényeg? 😊

Vki írjon már egy kezdõnek vmi információt.

Elõre is kössz.

Mike
mivel csinálsz képet? print screen-nel?
vagy fraps-szel? esteleg a beépített kamerával?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kodlovag
Kérdés: ha belépek egy házhoz, csak azért, hogy csináljak róla néhány képet (csinálok is), aztán kilépek mentés nélkül, akkor tényleg nem menti el a képeket se, vagy csak én bénáztam el valamit?

Kodlovag
Emlékeim szerint 69ezer. Csak a fürdõk és a konyha van berendezve. Viszont a rengeteg korlát és a tetõszerkezet súlyos ezrekbe kerül. A 2 kandalló, a hot tub és a medence sem olcsó mulatság.

Szedd ki a registrybõl a játék bejegyzéseit.Mást azért ne törölj,mert esetleg káros lehet a rendszer egészségére.😊

Venom
ha úgyhiszi telepitve van akkor nyizsd meg a vezérlö pultban a "Programok telepitése és törlése" opciót és abban kerezsd meg a The Sims 2-õt és nyomj neki eltávolitást. ha mégse lenne ott akkor nemtudom mi a baj.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

nem telepíthetem fel amig lenem tölöm. de nincs mit letörölni
Hát telepítsd föl😊

Segítség!!! Telepíteni akarom a sims2-t de az írjki hogy már fent van. Pedig nincs mit csináljak?
Amúgy még berendezéssel eggyüt (a házhoz illõ mediterrán, vagy modern) berendezéssel is max 80ezerbe került, úgy hogy elég festõin néz ki

aha köszi!!!

Mike at home
vagy a sok tanulás elveszi az idõdet msától? irattasd meg mással a házidogádat, a leckédet
egyedül a skilleket kelle növelgetni, de ha a simed mondjuk totyogó korában sok smart tjet ivott, azzal sem lehet gond
nálam a lenti kissrácnak 7-es a kreativitása, és azt mind totyogós korában érte el, mellé 2 logika, 2 karizma

Mike at home
milyen 49 óra?
minden félév 3 nap
+ 3 bónusz a kiköltözéshez
plusz ha megbuksz párszor az megint 3 nap
szal 27 nap minimum
ennyi idõ alatt egy felnõtt sim ha nem iszik életeklixirt megöregszik

aha!!!
köszi!!!
De mi van ha letelika 49óra?mert most küldtem az egyetemre

Mike at home
8 félév van
elég hosszú az így is

Valaki meg tudná nekem mondani hogy...
Amikor elküldtema simemet egyetemre akkor hogyan lehetne az idõt megállítani hogy ne "öregetyen" ne teljen le a viszgáid az idõ

Hát nekem az ilyensmi házam 45ezerbõl megvolt... (berendezés nélkül)

Mike at home
mennyit kóstál?

De amúgy szép a házad...

Kodlovag
Hát ebbõl is csak az látszik, hogy én se tudok igazán újat alkotni. Mindent kitalált már valaki más. De azért még próbálkozok. Majd töltök még fel képeket a többi házaimról is.

Eskü tök ugyan ilyen házat építettem szeptemberben én is... ...csak annyi a különbség, hogy a parkoló beállómnál nicns fölötte olyan padló szerû dolog, hanem sok csüngõ növény van helyette

Kodlovag
Van még róla több kép is a galériámban.

Kodlovag
Építettem egy házat egy ilyen ferde telekre.

Mike at home
a daemon tools is jó
azt meg hogy honnét rölds le, ne itt kérdezd meg

miért kellene a telek legeslegszélét is emelgetni?
nem telhetetlenség ez egy kicsit?
egyébként nem csak Veronaville-ben van egyenetlen terep - rengeteg helyrõl lehet letölteni városokat - hegyes-tavas, sziklás, sziget, stb. stb.
és nem értem még mindig - lehet, hogy Neked is másképp mûködik a játék? - ha letettem azt a telket, az égvilágon semmit nem változtat a terepviszonyokon
lehet, hogy nem ugyanazt a játékot játszom?

Kodlovag
Arra az áthidaló megoldásra jutottam, hogy Veronavilleben vannak megfelelõen ferde telekhelyek, amiket nem tud kisimítani, mert az elsõ és a hátsó frontnál is út van. Erre építkezek, aztán átrakom a saját falumba.
A kisimítja a terepet meg az akarna lenni, hogy ha leteszek a hegyoldalba egy telket, és a hegyoldal túl meredek, akkor automatikusan elkezdi szintezni a telket, hogy kevésbé meredek hegyoldalt csináljon. Ezt alapvetõen úgy éri el, hogy a telek elõtt lévõ utat vízszintesbe hozza olyan magasságban, hogy a telek kevésbé legyen meredek. Vagy ugyanezt megcsinálhatja a telek oldalsó és hátsó határaival is, ha a telket körülvevõ kockák magasságát tudja változtatni (nem tudja, ha pl része egy másik teleknek).

Kodlovag
De én pont azt szerettem volna: a szélsõ négyzet külsõ szélét emelni. Tegnap óta nem sikerült.

Mike at home

kis családomnál csak nem akar zöld ufógyerek születni

ellenben kistesó egész kis helyes

ja igen - ne lepõdj meg, ha letöltesz egy házat különbözõ cuccokkal és történetesen nem pontosan az a tárgy jelenik meg magában a házban - a tárgyak között már pont úgy néz ki, mint eredetileg a házban / anno ui. elkeseredtem elsõre, amikor egy nekem tetszõ bútor, vagy dísz miatt töltöttünk le házat és amikor leraktuk a faluba, teljesen más tárgyak voltak benne - késõbb jöttünk csak rá, hogy a tárgyak közé viszont azt pakolta be, amit az eredeti képen láttunk/

ha van a házban bármi is, az jön vele együtt és használható más telken is - ez biztos, mert nekem pl. így került jópár tárgy
ezt a telek-kisimítást nem igazán értem - ha dimbes-dombos területre teszek le telket, akkor a telek is dimbes-dombos lesz és utána alakíthatod tetszés szerint
a talaj-emelõvel fel lehet töltögetni a telket a szélsõ négyzetig - ehhez nem kell semmi külön kód - persze a szélsõ négyzet külsõ szélét nem fogja felemelni, de attól még oda lehet pl. kerítést húzni

Devids Pro
- Igen benne van.
- Nem kell külön letölteni, mivel benne van, és sztem használhatod más ház építésénél is ezeket a cuccokat.
- Van valami olyan cheat amivel lehet a "négyzeteken kívüli" területet is formázni.
Kodlovag
Volna 1-2 hülye kérdésem.

- Csináltam egy klassz házat, de pl letöltött padló van benne, ami nem original Maxis. Ha packaget csinálok belõle, automatikusan benne lesz-e a külön padló a fájlban?
Ugyanez fordítva: ha letöltök valahonnan egy házat, akkor kell-e mellé töltögetnem a custom cuccokat, vagy benne van. És mikor berakom a házat a faluba, akkor ezek a külön dolgok automatikusan használhatóak lesznek-e más házak építésénél? Vagy cak ha külön le is töltöm õket?
- Ha lerakok egy telket, akkor nekem mindig kisimítja a terepet. Holott valójában csak az tûnik követelménynek, hogy az út vízszintes legyen a ház elõtt. Már láttam letölthetõ házakat, amik eszméletlen ferde terepre épültek. Hogyan lehet elérni, hogy a telek legszélsõ kockáit is megemeljem/süllyesszem? Mert azokhoz valahogy nem tudok hozzáférni. A locktiles cheat segítene? Vagy a faluban van valamilyen tereprendezési lehetõség, csak még nem jöttem rá? Vagy eleve ilyen ferdének kell lennie a terepnek a telken belül, és utólag csinálni nem lehet?