32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Mojlepque #19433 de már a letöltések előtt, szóval amikor még naturális volt a game, már akkor nem tudtam rárakni... ...és ha ráakarok vmit rakni, és elsüllyed, vagy bele süllyed, vagy nem is tom hogy mondjam, magyarul csak a fele látszik ki, mint ha kéne az autó alá is alapzat, mint a házhoz, és akkor egy szinten lenne. -
Gólya #19432 hát valami nagy gubanc lehet nálad, mert nekem pl. van autószalonom (sőt, a legjobban működő üzletem) és semmi gond nincs vele
jobb lenne, ha megnézegetnéd, amiket letöltöttél
lehet, hogy szépek, szuperek azok az autók, de nem biztos, hogy a játék is így vélekedik róluk
a platformot biztos, hogy nem lenne szabad "falazni"
ja és autóbejárót miért kell a közösségi telekre rakni?
egyszerűen csak megáll a saját autójával a telek előtt és kész
nem kell ezt túlbonyolítani -
Mojlepque #19429 vki megtudná mondani hogyan nyithatok autó kereskedést? Ugyanis az autót community lot-on nem is tudok venni, másrészt ha otthon nyitok kereskedést, akkor meg nincs platformom:(
Másrészt a platformot akár át is szelhetem egy fallal, ez valami baromi nagy bugnak számít? -
#19428 Akkor nem csoda, ha nem megy
Safedisk hidert töltsd le, s használd. -
AsiGulA #19427 nema juniusi van fent^^ minjda kiprobalom ezzel -
#19426 Csak be van Mountol-va -
#19425 Erre még mindig azt mondom, hogy baromság. Én mióta megjelent azóta használom az sp2-öt és még soha se volt bajom vele. Se az összes ismerösömnél akik szintén SP2-es xp-t használnak. Nekem gond nélkül fut az üzletes kiegészítő sőt az egyik ismerösömnek is felvan rakva (természetesen sp2-es xp-re) és nálla sincs semmi gond. Más ötletem már nincs. Amúgy a 2006 júniusi directx van fent? directx 9.0c júni -
#19424 S ugye, a Family Fun Stuff image be van mountolva a Daemon Toolsba, miközben Safedisk Hider-rel a virtuális meghajtó el van rejtve ? -
#19423 Hello.Feltlepítettem az alap Sims 2,Egyetemet,Éjszakákat,Open For Business,Family Fun Stuff-ot.De mindig azt írja ki hogy "Rakjam be a CD-t".
Ha valaki tudja mit csináljak akkor írjon.PLZ -
AsiGulA #19422 De haveromnak is sp2 volt a baja meg azt is olvastam egy honlapon és alegujabb van fent a driverbol és a directixbol is. -
#19421 Érdekes oldal
Ez is jó -
#19420 Tuti nem az sp2 okozza. Ötletem nem nagyon van, hogy mi lehet. Esetleg még egy videókártya driver frissítést is megpróbálnék a driectx frissítése után. Ha ez se válik be akkor xp reinstall. Természetesen sp2-est raknék fel. -
AsiGulA #19419 de sp2m volt és azon is ezt írta
-
AsiGulA #19418 Ati radeon x300 pcie -
#19417 Ragd fel a legújabb directx-et (mert ami a windowsodban van az már régi, elég gyakran frissítik). Ja és az sp2-őt is ragd fel manapság ez már alap. Amőgy milyen videókártyád van? -
AsiGulA #19416 Hi All! Az miert vn hogy mikor a üzleteset akarom indítani és azt írja ki ,hogy nem irectix 9.c kompatiblis a video kartyam? pedig az és sp1em van mert azt halotam hogy sp2 miatt van. -
#19415 a faq-ban le van irva, mit kell csinálni -
Mike 007 #19414 de crack nélkül el se indul!!! -
Mike 007 #19413 nem szedtem le -
#19412 ne használjatok cracket -
#19411 cep file-t feltetted? az kell a recolorhoz -
#19410 honnan szedted le? -
Mike 007 #19409 ja és építkezni se lehet mert másolt -
Mike 007 #19408 hy
nővérem nem érti hogy amiko belép akkor mindig lefagy
nem tudnátok segíteni? addig is thx -
Mojlepque #19407 iagz van már egy Harley-m valahogy -
Mojlepque #19406 hát kb olyan 92 mega majdnem:D
De most letörlöm az összeset, és inkább letöltöm újra, hogy meggyőződhessek, hogy valóban nem csak festéseket töltöttem-e le, ha bár soknál direkt meg is néztem, hogy csak festés-e -
nagy chris #19405 mér nem vagy fenn msn-en ? -
#19404 képek is vannak hozzá, hogy tudd mi micsoda? nem lehet, hogy mesh file-ok is kellenek? -
#19403 hány megát töltöttél le? -
Mojlepque #19402 ja, és még a tárgyak, amit szintén nem jelenített meg:D -
Mojlepque #19401 jövök neked 71 taslival:D -
Mojlepque #19400 jó, nem sértődök meg, mert nem vagyok az a fajta, másrészt azért nem csináltam ilyen egyszerűen, mivel így próbáltam régebben és nem sikerült... ...igaz most sem nagy sikerrel, mert csak azokat a hülye autó festéseket tette be, amiket kevésbé akartam látni:D -
#19399 meg ne sértődj azért, hogy ilyen nyílt voltam! -
#19398 tökmindegy -
zsozso111 #19397 ahoj, ilyen kiegjeim vannak: University, NightLife, Open for Business, Family fun stuff.
Vágom hogy ilyen sorrendben jelentek, meg, és hogy ilyen sorrendben kell feltenni őket. Az a kérdésem hogy a Christmas Party Packet, hova tegyem bele a sorrendbe? Vagy tök mindegy?
Kösz
-
nagy chris #19396 mind3 magyar és csak az üzletesnek van crackje. akkor gondolom a többihez nincs és nem is kell crackelni. oks akkor majd msnen :) -
#19395 erre nem tok mit mondani, szivemszerint elmennék hozzád rátenném az autót, nyitnék egy Downloads dir-t, és minden egyes ilyen után kapnál egy taslit
de nem teszek ilyet, mert kultúrlény vagyok :)
szal, hogy lehecc ennyire béna? :) -
Mojlepque #19394 Lenne egy kérdésem, illetve észre vételem!
Elhelyeztem egy community lot-ban, egy ilyen autó platformot, de nem tudok ráhelyezni autót, sőt mi több, nem is tudok venni sem autót community-ben a telekre sem, és autó bejárót sem tudok építeni, max kóddal oda teszem, és nincs értelme, mert nem tudo használni.
Mi lehet az oka? -
#19393 Nem tudom a mappát elküldeni (nekem is freemailes címem van) mert nem tudom csatolni, csak fájlokat :( Leírtam mailben is hogy Body Shoppel csinálj egy ruhát, tökmind1 hogy milyet, mentsd el és lesz mappa. -
Mojlepque #19392 Ne tedd egy mappába semmiképpen!
Én is ugyan ezt tettem (én hülye, ez előtt), és nem működött, pedig mindent a FAQ szerint tettem, csak arra nem figyeltem hogyan tegyem föl.
Ha angolul van meg a Sims 2, akkor turkálj a registry-ben ( ebben a fórumban az előző oldalon megtalálod rá a cuccokat, mert akkor pont én kérdeztem).
Ha magyarul van meg, és nem megy, akkor valszeg az egyik crack-es verziójú kiegészítő van meg neked, és nem crackelted. de msn-en megdumáljuk...