Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
no de ha újrainstallálta, akkor már gond nélkül visszateheti a dokumnetumban lévõ mappákat, elérhetõk lesznek a sim családjai újra

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

az egyszerûen csak úgy lehetett, hogy ez még nagyon az elején volt, amikor kezdtem ezzel játszani - és kissé elszámoltam
úgy gondoltam, még lesz annyi ideje, hogy végigcsinálja a fõzõcskét, tálalást - de nem
mindenesetre tanultam belõle - mostmár ha csak egy kicsit is csökken a hunger, zavarom kajálni - ellentétben a saját meggyõzõdésemmel, hogy egy kismamának nem kettõ helyett kell enni, itt szinte egész nap eszik a drága
egyébként már megint kezd durvulni a fórum
tényleg nem értem - ha valakinek rossz kedve van, nem feltétlenül kellene másokon bosszút állni

rage
Nem elég a játék mappáit lemásolni, az általa feltett registry kulcsokat ki kell exportálni, majd az új Windows telepítés után importálni.
Csak akkor fog mûködni a játék.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Rash87
Meg még 1 kérdés:

Kezdéskor asszem 8. pontnál ki lehet választani,h mi legyen a vágya: szerelem,hírnév,pénz stb...

Nah ezt a játék közben valahogyan nem lehet megváltoztatni? Mert én a pénzt választottam,és kicsit szívás a vágyait telejesíteni...

Glory, Glory Man. United!

Venom
akkor megromlott ez van 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

az a lényeg, hogy mikor másoltam át a dolgokat, akkor utánna start meg stb, és azt írta ki a gépem hogy nem található a fájl

Mike at home
nem nagyon értem ezt a nincs fent a file

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Már megbocsáss, de ki mondta hogy a másolász rossz?
Nem rossz abban semmi, csak mikor már vissza akartam másolni a helyére mindent, akkor írta ki a gép hogy nincs fönt ez a fálj stb stb... ...de már ezt is túl tárgyaltuk szal nem értem minek kell még mindig ezen lovagolni

Mike at home
elég lett volna csak a mentést kimásolni vhova

a személyeskedést meg hagyd ki léci, mert nem akrom, h flém legyen a toppikban

Ja, én úgy értettem ohgy irányított parancsként nem csinálnak... ...de elvileg van olyan patch ami ezt javítja, azon kívül hogy nem 1 órás pl a wc-zés, meg ilyen kisebb dolog

Mike at home
másrészrõl már megbocsáss, de egy másolás hogy a haragban lehet rosszul megcsinálni
vhová kimásolom, visszamáslom
nagy ügy, tényleg

Ohh, de okos vagy. Csak épp mondom hogy biztonsági másolatom van róla... ...nem halsz bele ha vissza olvasod... ...amúgy meg az egész sims 2-bõl csináltam biztonsági másolatot leformázás elõtt, de bemásoltam és azt mondja hogy nincs fönt (vagyis már fönt van, mert az óta fölraktam)

Mike at home
maguktól, drága komám, maguktól, külön utasítás nélkül

és lehet, hogy a játék az E:-n van, de a dokumentumok dir jó eséllyle nem ott volt

sazl
talán mégsem vagyok annyira hülye

Venom
mentés is C-n van beee 😛

Te nagyon okos gyerek! Itt mondom hogy van róla biztonsági másolatom stb, de nem jó. Másrészt ne szólj bele ha nem tudod mit hogy csináltam, mert csak a C-t formáztam újra, és a game az E-n van.

Amúgy meg nem csak saját maguknak tudnak fõzni, mert tálalhatnak fel ételt akármilyen napszakban is ( angolul: Serve breakfas, lunch vagy a többi)

Mike at home
a ismama ne fõzzün
engem az idegesít, hogy míg a sim 1-ben képesek voltak másoknak is fõzni, itt csak saját maguknak, és soxor túl késõn törlöm a tevékenységet, és már kiszedték az alapanyagokat a hûtõbõl

Mike at home
ott a válaszom rá, egyébkjént meg nagyon rühellem a számozást, mert nekem kell utána a hsz-t keresgetni, másrészrõl meg azt is rühellem, amikor vki 10 percenknt megkérdezi ugyanazt
szal ez most ugrott a kukába

Kodlovag
Nálam tipikusan ilyenkor szokták felgyújtani a tûzhelyet. Éhesek, de nagyon; elkezdenek fõzni, berakják a sütõbe, akkor van egy kis szabad idejük. Rögtön elkezdenek óbégatni, hogy de õk milyen éhesek. És ez a cselekvés több ideig tart, mint amíg a kaja elkészül. Minimum megégetik a kaját, de az esetek felében fel is gyújtják a tûzhelyet. Ebbõl tanulva ha nagyon éhes a sim, mindig hideg kaját adok neki. Csak olyat készíthet, amihez nem kell tûzhely.
Persze máskor is felgyújtják néha a tûzhelyet, de az ellen nem lehet tenni.

Mike at home
töröld ki azt az asztalt

Mike at home
az hogy lehet?
akkor nagyon sokáig éheztetted

Mike at home
😊 nekem azért ez annyira nem hiányzik

Mike at home
nincs másolatod a dokumentumokban lévõ mentésrõl?

Mike at home
látod így jár az aki ezstelenül formáz

Rash87
Mit lehet olyankor csinálni,hogy:

vettem egy íróasztalt a nappaliba,de nem látni... olyan mnitha ott semmi lenne,odamegyek a simsel ahova tettem,és simán átmegy rajta... Azt hittem h eltûnt,de most meg viszem a be a leveleket,és a láthatatlan asztalra tette a számlát,és ez is eltûnt 😄
Ilyenkor mivan? :S

Dave000
Hello! Valaki segítsen pls. Feltettem a Nightlife-ot és elindításnál nem csinál semmit, csak feljön a sims2 éjszakák kép, gyorsan eltûnik és kész.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

de hisz azt a simet Te kreáltad, meg Te is irányítod, akkor véletlenül nem magadra vagy dühös?

Az jó... ...én ha dühös vagyok a simemre, akkro leggyakrabban felgyújtom, mert az legalább látványos, vagy beküldöm a medencébe, majd hagyom meghalni😄

Ja, meg emléxem az egyik depressziós lett, nem akart semmit csinálni kifeküdt az út közepére is meg minden, aztán az lett a vége hogy körülötte nõtt egy csomó gaz, nem tudod kiszabadulni, és meghalt😄

Mojlepque és Venom - nektek valami horror kellene inkább nem?
nekem már az is elég volt, amikor egyszer a kismamám elkészítette a reggelit, feltálalta, s mire a sajátját elvette volna, éhen halt

Jah és még valami:
Ha a egy netrõl letöltött Sims 2-re telepítjük a valódi egyetemet, meg éjszakákat az mûködni fog?

Vagy az egyetem és az éjszakák is csak Pentium 4-es gépem fut, akárcsak a magyar sims 2 is?

Tényleg! Nem is rossz 5let...

Azt már kipörgettem... Amúgy hogy is kell telepíteni a Nightlife-t? Csak mert nekem a végén mindig elkezdi azt az Anulla nem tudom mit, majd vissza tölti. (ilyenkor a feladat kezelõben ki kell kapcsolni a telepítést)?

Venom
repülõ is zuhanhatna a házra 😄

Játsszál a SimCity-vel..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Kéne írni levelet millió számra Will Wright-nak meg a többi készítõnek, hogy olyan kiegészítõt is csináljanak, amiben a ház porig éghet, vagy katasztrófák is történnek benne... ...pl forgó szél stb. Mert így gáz hogy a fal még csak nem is lesz kormos😊

Nah ilyen sem volt... ...telepítésnél van ez a memória játék... ...aból 550 pontot értem el, pedig eddig max csak 400 volt😊

Huhh..ez marhaság...tehát:próbáld meg innen leszedni a reg filejet az alapnak és az univnak nyomd be a registrybe,az elérési kulcsok meghajtóit írklád át.

Ha van backupod a mentésekrõl,azt vissza lehet rakni a telepítés után.Arra figyelj,hogy azok menjek vissza amivel a mentés készült,máskülönben beszarik a játék.A registryt meg töltsd le,és írd át a saját meghajtókra a kulcsokat.

De hát valahol az egyik építési technikánál kell legyen. Ha nincs benne, akkor max reinstal, én mást nem tudok...
Nekem régebb a 2 emeletes oszlopok tûntek el😊

De hát ezekbõl csináltam Biztonsági másolatot, meg minden. Na mindegy, amúgy is gagyi a gépem. Szal kezdhetem újra megint a ház építést, és kezdhetek mindent az elejétõl. Pedig már eléggé nagy volt a családom, amit a családomról másoltam. A kiscsávó is úgy tanult ahogy én, az apja úgy keresett ahogy az én apám, a kocsi is majdnem olyan volt😄

Rash87
Ott sincs,ott csak az emelti lépcsök vannak 😛

Rash87
Építés,3 karikánál,nekem csak ezek vannak: szlopok,kerítés,kapuk,medencék,kandallók. :S

Mert elszállt a registry+mentés.

Na, megint telepíthetem ezt a xart<#szomoru1> Valahogy letörlõdött, pedig csak a C-t formáztam újra, az E-re tettem a game-t. Na mindegy...😞

Az építés menüpont alatt van. Azt hiszem hogy a lépcsõknél van

Mike at home
a minilépcsõknél
építés 3 karika

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rash87
Lenne egy kérdésem:

Most építkezek,és egy tárgyat nem találok,pedig biztos hogy van valahol,mert az eredeti háznál volt,csak töröltem ^^
Fogalmam sincs,h nevezik pontosan,nem jut eszembe,de mikor még nem léptél be a házba,tehát az ajtó elõtt van egy kis lépcsõ szerûség...

Ezt hol találom?

Opera

Off:
Érdekes....milyen böngészõd van?

Hát kezdjük onnan hogy nekem be sem adja

Van benne magyar,ha elõtte a magyar alap van fent.