32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
nagy chris #19474 nincs fönn patch , majd felteszem :) -
Neoncsoves #19473 Mike: Tesóm szerint ha jól kereső simet akarsz csinálni tehát rendes rendőri munka vagy más munkában, akkor azt csináld hogy egészen tipegő korától csináld a karizma pontokat a kreativitást és a legfontosabb hogy Egyetemet is végezzen. Így könnyű elérni a karrierje csúcsát :) Tesómnak nem jött össze mert megöregedett a csávóka és nagyon lusta -
Neoncsoves #19472 hát tudod van a bébi, meg van a tipegő. A tipegőknek kell játék. Tudod olyan macit lerakni,játékosládát,bilit meg ilyeneket :) És ezeket viszik (legalábbis tesómnál) -
Neoncsoves #19471 Mivel nagyon sok a várandós anyuka a simsben ezért jó bababoltot nyitni, de ajánlott SAJÁT KEZŰLEG KÉSZÍTETT SZOMSZÉDSÁGBAN csinálni. Ott csinálsz jópár terhes anyukát, és csak ömleni fognak a boltodba. Szerintem attól még kedveltebb lesz a bolt, hogyha terhes anyuka is ott van, aki részben a bolt tulaj.Mert tesóm csinált egy bababoltot, és most nézi hogy az egyik csaj sim vett ilyen játéktároló ládát, és most lett terhes :) A lényeg hogy jó eladó és pénztáros legyen,meg takarító. Mondok egy történetet: Testvérem egyszer csinált egy multiboltot (kaja,babacuccok,ruha,fodrászat) fodrásznak berakott egy olyan sim-t akinek nagy a kreativitása. A besorolás már 3as volt, amikor egy ember leült levágatni a haját, erre olyan szörnyű hajat vágott neki a beosztott hogy ordított amikor meglátta magát a tükörben.Egyből le is ment 0-ra a besorolás. Azóta csak bababolt a bolt :) -
#19470 mi az hogy bababolt? -
Neoncsoves #19469 Tesóm csinált egy Bababoltot jó a kereslet is. :) -
#19468 szerencséd -
#19467 No
nem tudok éttermet vezeteni :( káosz, lustaság, mindenki kinyiffan napvégére, főleg a tulaj, aki minden lusta alakalmazott helyett melózik, és nincs kit felvenni, mert nincs szakképzett munkaerő
najó, étterem megy talonba
120 ezerért építettem hatalmas, 6 helyes (2 szint, 2 lift) autószalont
nincs fizetőképes kereslet
1 nap eladtunk egy autót
szuper :(
mivel alig maradt pénz (csekély 40k) ezért inkább eladtam az autószalont, és építettem tegnap éjjel egy élelmiszerboltot, hátha az pörögni fog végre (szeretném ha Ice aranymedált gyűjtene be pénztárgépkezelésből, és árufeltőltésből)
ja és igen, nagyon vicces a saját családtagok magunkkal vitele, pl. zárás után drive home utasítás halott, mivel akkor akinek kiadtuk elkezd ordítani, a másik meg nem fog hazamenni
meg mekkora gáz volt amikor úgyfeljtettem, aztán visszamenve kiléptem mentéssel, visszatöltöm, erre mit látok, energia 0-án kvscsészsék mindenütt, megszállottan vedelik a kv-t, kocsiba egyszerre ketten be nem szállnának, mire a másik beszáll, az első már megy kv-t inni, és fordítva, kvgép kidob, akkor meg azért ugráltak ki, hogy álmosak. nem tudtam mit csináljak :(((
aztán esezmbe jutott a Maxmotivates, és az segített -
Neoncsoves #19466 Jah megvan :) -
Neoncsoves #19465 Srácok a Pets mikor jön??? -
Mojlepque #19464 kössz a segítséget mindenkinek, aki segített nekem autó kereskedést nyitni... ...mondjuk nem a legjövedelmezőbb üzletem ez, de ez a legmagasabb rangú:) -
Gólya #19463 patch fönt van?
mert áll. az javítja többek közt ezt a hibát is
-
#19462 helyes -
Dexantreal #19461 Elhatároztam, hogy aktívan hozzá fogok szólogatni a témához, ha nem is teszem fel a géjmet
Annyit játszottam vele, hogy most még unalmasnak találom, de bármikor megjöhet a kedvem hozzá. Addig meg itt boldogítalak titeket -
Dexantreal #19460 Csináld meg a feladot leckéket határidőn belűl:
- esszé a gépen
- kis házik a füzetbe
Növeld a skill pontjaidat, amelyek kellenek a szakágban, vagy hol, tehát a késöbbi melódhoz na...pl: gyúrd ki magad, gyakorold a csábítás művészetét stb-stb
Ezekkel tutti, hogy átkell menjél csontnélkül a vizsgákon -
nagy chris #19459 mindig megirom és mindig piros marad ... de a vizsgákon átmegyek :) -
#19458 ird meg a számiton az irásbelit.. vagy mit.. nekem rögtön felment :P ;) -
nagy chris #19457 az egyetemes résznél mit kell csinálni hogy az a mutato ami a tanulmányi eredményeimet mutatja az ne a piroson álljon ? mer hiába van meg mindig a leckém meg fejlesztem a logikát stb. végzek kutato munkát akkor se megy feljebb -
Mojlepque #19456 tudom mire gondolsz, megpróbálom. -
#19455 talan kattints a lakat bezarasara, hogy besarguljon minden, es je, tudsz venni autot
tudod, ez a nagyker
de ha nem megy, felveszem neked aviba -
Mojlepque #19454 hát amit mondtál: a nagykerből, amikor ott van a tulaj, fogsz tudni venni autót. Ugyanis az én boltomból mivel én vagyok a tulaj, így kizárásos alapon arra gondoltam, hogy úgy érted hogy aki fölajánlja az autók értékesítését.
Ugyanis nekem ahogy elmondtam megvan a platformom, de nem tudom miből kifolyólag az autók a community lot-on nem elérhető menü.
Ha ráakarok menni simán a platforma, akkor meg azt írja ki hogy nem elérhető akció.
Vagy inkább nem lehetne megoldani úgy hogy valaki fölnyomja vhova a saját autó kereskedelmét, vagy esetleg egyből inkább el is küldené nekem? Csak mert akkor nem folytatódnak még 2 oldalon keresztül az autó kereskedéssel kapcsolatos dolog, ugyanis most már a platform megvan, nem tudok bele építeni mint ez előtt, viszont a boltom is már 7-es rangú, mert tettem bele addig is bowlingot, hogy legyen pénzem abból a boltból is.
Vagy inkább csak simán legyen egy kereskedésem ahol csak platform van? Vagy ki hogy építette ki az üzletét? -
#19452 milyen emberket varsz a nagykerbol? -
Mojlepque #19451 még az óta sem jött a nagykerből az emberke, és már sims időben játszottam vele röpke 3 hetet... -
Bandy11 #19450 pár linket írjatok ahonnan tudok leszedni butort ruhát adlót sminket mefg ami csak létezik előre is kösz!
-
Gólya #19449 ugyan én nem használtam, de tudomásom szerint a mikeinside-os cuccok működnek
esetleg kérdezz olyanokat, akik anno a simmetrián/simfeelingen tagok voltak, ui. ott is volt (ha jól emlékszem)
egyébként a puding próbája ugye ....
attól, hogy másnál nincs gond, még esetleg nálad lehet, vagy megfordítva -
Dexantreal #19448 Ez mennyire jó? Szóval működik majd minden hiba nélkül? mert, ha felteszem megint Sims 2-t és társait akkor lekapom ezt hozzá talán..:S -
Gólya #19447 esőhack van az MTS2-őn - mikeinside.modthesims2.com/building - itt szétnézhetsz -
#19446 Hello! Van vmi olyan patch hozzá ami megváltoztatja az időjárást? Pl essen az eső vagy havazzon. Előre is kössz! -
Bandy11 #19445 Hali újra öszeszedtem a game-t van olyan magyarosítás ami lemagyarosít az alap játéktól a bizniszig? -
#19444 Én azt sem tudom mi az. :D -
sikerb #19443 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki használta-e már a peggy sims fizrtős részét, és ha igen hogyan működött!
Előre is köszi -
Mojlepque #19442 ez azt jelenti hogy csak annyi a tehendőm ilyenkor hogy csak várok és várok, vagy más módón is hozzá lehet jutni? -
#19441 Ja nekem meg is van origban a Sims Online. Kaptam ingyen EAtól. Kipróbáltam, meguntam, töröltem. Bár szerintem a Simseket is csak a fanatikusok tudják élvezni, én azt is meguntam pár hét alatt :( -
#19440 van ilyen, de szerintem bukott -
Dexantreal #19439 ...lehet, hogy az lesz
Sims 3-ba majd valahogy megkellene csinálni, hogy lehessen multizni -
#19438 tedd fel -
Dexantreal #19437 Na mi a helyzet Simsesek? Patchek, játékok hogy vannak? Várható még kiegészítő?
Azon tanakodom, hogy feltegyem-e megint :S... -
#19436 a nagykerből, amikor ott van a tulaj, fogsz tudni venni autót -
Mojlepque #19435 (bocs hogy már megint én) de amúgy a platform világít is, ahogyan kell, csak hogy kocsit nem is tudok venni az után sem, hogy megvettem a platformot.
Akkor ez valóban egy hiba? -
Mojlepque #19434 de, olvastam amúgy az előző oldalakon hogy valakinek az is akadály nélkül ment, kód nélkül hogy tudott rakni kocsi beállót...