Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
úgy gondoltam, még lesz annyi ideje, hogy végigcsinálja a fõzõcskét, tálalást - de nem
mindenesetre tanultam belõle - mostmár ha csak egy kicsit is csökken a hunger, zavarom kajálni - ellentétben a saját meggyõzõdésemmel, hogy egy kismamának nem kettõ helyett kell enni, itt szinte egész nap eszik a drága
egyébként már megint kezd durvulni a fórum
tényleg nem értem - ha valakinek rossz kedve van, nem feltétlenül kellene másokon bosszút állni
Csak akkor fog mûködni a játék.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kezdéskor asszem 8. pontnál ki lehet választani,h mi legyen a vágya: szerelem,hírnév,pénz stb...
Nah ezt a játék közben valahogyan nem lehet megváltoztatni? Mert én a pénzt választottam,és kicsit szívás a vágyait telejesíteni...
Glory, Glory Man. United!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem rossz abban semmi, csak mikor már vissza akartam másolni a helyére mindent, akkor írta ki a gép hogy nincs fönt ez a fálj stb stb... ...de már ezt is túl tárgyaltuk szal nem értem minek kell még mindig ezen lovagolni
a személyeskedést meg hagyd ki léci, mert nem akrom, h flém legyen a toppikban
vhová kimásolom, visszamáslom
nagy ügy, tényleg
és lehet, hogy a játék az E:-n van, de a dokumentumok dir jó eséllyle nem ott volt
sazl
talán mégsem vagyok annyira hülye
Amúgy meg nem csak saját maguknak tudnak fõzni, mert tálalhatnak fel ételt akármilyen napszakban is ( angolul: Serve breakfas, lunch vagy a többi)
engem az idegesít, hogy míg a sim 1-ben képesek voltak másoknak is fõzni, itt csak saját maguknak, és soxor túl késõn törlöm a tevékenységet, és már kiszedték az alapanyagokat a hûtõbõl
szal ez most ugrott a kukába
Persze máskor is felgyújtják néha a tûzhelyet, de az ellen nem lehet tenni.
akkor nagyon sokáig éheztetted
vettem egy íróasztalt a nappaliba,de nem látni... olyan mnitha ott semmi lenne,odamegyek a simsel ahova tettem,és simán átmegy rajta... Azt hittem h eltûnt,de most meg viszem a be a leveleket,és a láthatatlan asztalra tette a számlát,és ez is eltûnt 😄
Ilyenkor mivan? :S
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Ja, meg emléxem az egyik depressziós lett, nem akart semmit csinálni kifeküdt az út közepére is meg minden, aztán az lett a vége hogy körülötte nõtt egy csomó gaz, nem tudod kiszabadulni, és meghalt😄
nekem már az is elég volt, amikor egyszer a kismamám elkészítette a reggelit, feltálalta, s mire a sajátját elvette volna, éhen halt
Ha a egy netrõl letöltött Sims 2-re telepítjük a valódi egyetemet, meg éjszakákat az mûködni fog?
Vagy az egyetem és az éjszakák is csak Pentium 4-es gépem fut, akárcsak a magyar sims 2 is?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Nekem régebb a 2 emeletes oszlopok tûntek el😊
építés 3 karika
Most építkezek,és egy tárgyat nem találok,pedig biztos hogy van valahol,mert az eredeti háznál volt,csak töröltem ^^
Fogalmam sincs,h nevezik pontosan,nem jut eszembe,de mikor még nem léptél be a házba,tehát az ajtó elõtt van egy kis lépcsõ szerûség...
Ezt hol találom?
Érdekes....milyen böngészõd van?