32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    warez nincs tiltva, csak az, hogy megkérdezd honnan töltsd el :)
  • Dexantreal
    csak megoldódott. Anno én is beleestem asszem ebbe a csapdába, bár lehet, hogy nem, na mindegy. Jó játékot....nagyon érik most már nálam is ez a feltelepítés
  • Devids Pro
    hát az alap hogy mindent külön mappába kell tenni, ha nem rakod külön mappába akkor nem is fog elindulni
  • WartHogSon
    ezt a maxi image-t is kipróbáltam

De most kipróbáltam úgy, hogy az alapot és az összes kiegészítőt egy külön mappába telepítettem, aztán mikor felment mind patchel együtt, akkor sd4hide és ELINDULT!
  • Dexantreal
    Vagy töltse le a -bocs,h warezolok Mike - a wanadoo-n lévő Sims 2-t és társait. Én nekem az alapján csontnélkül felment a tzelepítés és indult a leírtakkal, sd4hide és a többi, csakhát ugye nekem a patcheléssel volt1kis gondom, mer elsőre nem értettem meg, hogy mi a pálya
  • Gólya #19509
    egy platform - egy autó
    kb. 8-10 autó van egyszerre, s ahogy viszik, úgy töltetem fel újra
  • Coolfire
    Ja a Reloades cracket ne használd ha patcheled.
  • Coolfire
    Hát igen,ezt a legkacifántosabb elindítani.Az biztos ha felpeccseled mindet attól baja nem lesz.Egyet tudok javasolni:szedd le a a maxiimaget a gamecopyworldról,és azt használd alkohollal(van amikor sd4hide is kell,általában nem) ,azzal megy minden OS alatt.
  • Mike
    en hasznalom csak :)

mint mod

hirdetmenyre, erre-arra, durvabb letolasra

tehat a lenyege: kiemeles, 1-1 szo kiemelese
    nem az egesz szovegnek
  • Mike
    a haverja a bamaba :)
  • Mojlepque
    te a platformokon helyezel el egyenként 10-12 autót, vagy simán a földre?
    Csak mert nekem azt nem akarják venni ami nem platformon van.
  • Mojlepque
    inkább akkor csináljon egy bowlingozós pub club-ot, és ott szedjen belépő díjat... ...nekem naon megy napi 20-25 ezer della folyik be belőle, ráadásul már 10 vissza térő vendégem, és napi 3-4 újnál újabb vendégem van, pedig a belépő díjam mindössze 120 pénz, és azon kívül csak egy bárpult, és folyamatos DJ, és svédasztal várja a vendégeket.
    Még volt egy ingatlan iroda féleségem, de annak nem számított bevételt, mert nem volt beléptetőm sem, és a saját ingatlanjaimat adtam el, így nem a bolt kasszájába számolta, így került nekem hogy -264ezer volt a profitom az első napra...
    Autó bolt meg megyeget, de nem annyira mint a szórakoztató központjaim, ahol üzletvezetők vannak
  • Dexantreal
    Amúgy mi baj a vastagítással?
  • Dexantreal
    Akkor nemtom :S....
  • WartHogSon
    egyik opció sincs bekapcsolva a Daemonomban
  • WartHogSon
    ebben az van, hogy ha telepíti az University-t de közben meg leszedi a gamet, de nekem nem ezzel van gond, mert fel tudom telepíteni, csak elindítani nem
  • Dexantreal
    Jó topik ez
  • Gólya #19497
    na most, ha fölteszek 10-12 autót, bejönnek a vevők, vesz mindenki egy autót, akkor máris ott vagy, hogy sokan, keveset

egyébként ez még a múltkori "bambaság", vagy egy másikról készült?
    vagy maradjunk költőiek: hová merült el.....?
  • Mike
    stratlap-ról indulj
  • Bandy11
    hali van most olyan oldal ami működik is magyar is és tutorialok vannak rajt jó számban(meg tom hogy googlézni kéne de aki ismer pár ingyenes oldalt ahol sok downloads van a sims-hez és általába működnek is /hajak/ruhák/stb/ az vegye a fáradságot és írjon le pár linket csak nem esik annyira nagy nehezére köszönöm.
  • Mike
    elég egy ok is, itt nincs rémuralom :)
  • Mike
    nekem az kell hogy sokan vásároljanak, keveset, tápolni a akaroma srácot :)

• Devids Pro
    ha 4-es daemon tools-t használsz kapcsold ki a safedisk emulációt
  • Dexantreal
    Jahh, jó és sry
  • Gólya #19490
    hm ...
    nekem eddig az autószalon jött be leginkább
    még a legdrágább autót is elvitték - igaz, csak egyet mertem belőle kitenni
    na meg a műszaki cikkek - vitték, mint a cukrot
  • Mike
    próbáljunk meg nem vastagítani, köszi
  • Dexantreal
    "Angol cd/dvd Sims 2+angl University telepítés
    Ha az angol Sims 2-re telepíted az Univot, a végén fog patchelni(kéri a 4 cd.-ét)ha vmiért ez nem jön össze,vissza leszedi az Universityt. De,ha rárakod a magyarítást (letöltések), az .exe és a többi file magasabb verziószámú lesz mint a patch(registryben is átíródik),tehát nem kell patchelni. Felrakod az angol Sims 2-?t,(a magyarítás letöltése, bemásolása,mindent felülír) indulhat az University telepítése. Mikor bekéri az 2 cd.-t, nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-r?l MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor azt mondja, hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát. Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem, mert a magyar fileokat nem csomizza ki. Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a letöltésekb?l szedd le az University magyarosítást és regfilet és késsz!.:)"
    -by FAQ

Ezt megcsináltad? Mert nekem pl sokáig ezért nem ment a géjm és törtem a fejem és semmi..aztán itt útba igazítottak és végre indult.

Utólag is kösz midennkinek, hogy sikerült játszanom ezzel a remek játékkal
  • Mike
    passz
  • WartHogSon
    Hello!

Leszedtem egy helyről a teljes Sims2 csomagot, vagyis az alapjátékot + az összes eddig megjelent kiegészítőt.
    Feltettem, ahogy le volt írva, de sehogy sem akar elindulni.
    Próbáltam crackkel, sd4hide-vel, d emindig ezt a hibaüzit dobta:
    A program hibát észlelt, ezért leáll.

A csomag tartalma:
    Sims2 (alapjáték) + thesims2_update.exe
    Sims 2 - [1] - Egyetem + sims2ep1_patch.exe
    Sims 2 - [2] - Éjszakák + sims2ep2_patch.exe
    Sims 2 - [3] - Megnyitottunk, vár az üzlet + sims2ep3_patch.exe
    Sims 2 - [4] - Karácsonyi csomag
    Sims 2 - [5] - Mesés díszletek - Cuccok + sims2sp1_patch.exe

A fenti sorrendben tettem fel, mindig a tleepítés után, futtattam a patchet és aztán akövetkezőt telepítettem.

Mi lehet a gond?
  • Shiwo
    oksi, köszi
  • Mike
    google

simPE

letölt

a SimPE egyébként egy nagyon jól használható, szinte mindenre kiterjedő külső szerkesztő, mellékesen még ingyenes is!
  • Shiwo
    "ha ez nem tetszik, akkor újdonsült felnőtt simednek írj be a SimPE-ben 50 napot"

őőő..hol ? mi az a PE ? az cheat ? (nem rég kezdtem simsezni..)
  • Mike
    persze
    aspi pontotn veszel életelixirt, és azt nyakalod platina vagy arany állapotban

örökké élhetsz

de ha neked csak 50 nap kell, akkor csak 7x igyál, az +21 nap (tehát 30+21)

ha ez nem tetszik, akkor újdonsült felnőtt simednek írj be a SimPE-ben 50 napot
  • Shiwo
    Hali!

1 kérdés (lehet volt már..)

szval azt meglehet valahogy csinálni, hogy a felnött sim-ek lassabban öregedjenek (pl 50 nap alatt öregedjen csak meg, míg a gyerkőcök,meg az öregek normál ütemben örexenek...)
  • Dexantreal
    valszeg nincs regelve....nagy hiba
  • Mike
    a tesód miért nem ír ide?
  • Neoncsoves
    Köszöni azt mondta hogy megprószálja :)
  • Neoncsoves
    OKé köszi a tippet
  • Mike
    üzenem a tesódnak, nyisson fitness centert, jakuzzi, rengeteg futópad, ezeket imádják
    és szedjen belépő dijat
    dől a pénz, napi 10-15 ezer, és nem kell csinálni érte semmit
  • Mike
    aha, értem