32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#30915 nembaj, ügyi vagy és okos :) és biztos szép is :D :).
és Coolfire jól szólt :D. -
Coolfire #30914 De azért az esetek nagy többségében tudsz,maradjunk ennyiben.:) -
Coolfire #30913 Igen ő sem ma kezdte szakmát.:)) -
Flora2 #30912 ...dehogyis tudom mindenre a választ, csak azokra a kérdésekre, amire nem tudom, nem válaszolok... -
Rundstedt17 #30911 olyanokat is írtak amiről még nem is tudtam király:D -
Rundstedt17 #30910 úgy értem hogy ha folyamatosan rossz állapotban tartod akkor meghal.piros aspiráció illetve úgy általában a szükségeletek alacsonyan tartva plussz sok sok rossz emlék,akkor egyszerűen összeesik előbb utóbb.
a fagyás igen nagyon rossz állapotban kell tartani és sikerülni fog ha megfagyott egy darabig úgy kell tartani és vége. -
Rundstedt17 #30909 köszi -
#30908 Pro vagy, hogy mindenre tudod a választ :). Legalábbis a legtöbbre :D. *gyönyörködve nézi Florát :DD*
-
Flora2 #30907 Erre a hibára a modthesims2-en azt szokták javasolni, hogy biztos, ami biztos, vérfrissítsd a groups.cache-t.
Keresd meg a Dokumentumok/EA Games/ Sims 2-ben a Groups.cache nevű fájlt. Mekkora? Nagyobb, mint nagyjából 150 KB? Akkor ideje lecserélni. :) Vágd ki a fájlt (húzd ki a mappából pl. az Asztalra, hogy ne vesszen el). A helyére ne tegyél semmit, csak el kell indítani a játékot, és ahogy az betöltődik (most egy kicsit hosszabb ideig, mint ezelőtt), generál egy új groups.cache fájlt. Ez kisebb lesz, mint a régi, amit lecseréltél. Most ki lehet próbálni, hogy így elindul-e a Bodyshop.
(Ha nem indul el, akkor sem árt a fenti vérfrissítés...) -
Flora2 #30906 Csak a Neighborhoods? És akkor a Downloads elveszhet, meg a ki-lockolt Pet Coat-ok, meg a LotCatalog (a tárolóban levő házak), meg a Storytelling a community lot-os fotókkal?... Szerintem az egész "Dokumentumok/EA Games/Sims 2" a Mentés. -
Flora2 #30905 "Jah a másik hiba, elteszem a kajamaradékot, de a hűtőből már nem lehet elővenni, mert nincs ilyen opció? vkinek ötlet?"
Megvan neked a Konyhai és Fürdőszobai Cuccos csomag? Ha igen, akkor attól van. Kilőtte ezeket az opciókat. Meg kell nézni, van-e rá kifejezetten olyan javítópatch, ami erre a Cuccos csomagra készült - vagy a legutolsó Szabadidős patch-csel próbálkozni..? -
Flora2 #30904 Amit írsz, hogy "depresszió", ilyennel sose találkoztam (a snooty listán sincs ilyen). Elmagyaráznád, melyik halált érted ez alatt?
A "megfagy" nekem még sosem okozott halált, mindig kiolvadtak - van, akinek ebbe belehalt már sim?
A snootys listán nemlátom egyébként az "olló általi halált" - az Olló egy letölthető Maxis tárgy volt elég régen a hivatalos oldalról (most már nem találom ott). Ha megvetted, a sim "rohangálhatott" vele, és egy idő után, ha elég sokat rohangált, szívrohamot kapott. De ez tényleg nem egy in-game halál, mert letöltött tárgytól van... -
Flora2 #30903 Itt a snootysims-en össze van szedve az összes halál:
Snootysims Info Center Deaths
Persze, vannak köztük kieg-specifikusak, nyilván a vámpír napon való elégéséhez Éjszakák kieg kell, a lezuhanó lift általi halálhoz Vár az üzlet stb. -
Dominic901 #30902 váááá
amikor bejön a betöltés lefagy az egész
mi okozhatja ezt?
help pls -
Rundstedt17 #30901 hogyan lehet megölni a simseket módszereket tudna valaki?
az eddigiek alapján amiket tapasztaltam:
1,éhenhalnak
2,medencébe fulladnak
3,áramütés
4,szellemtől halára ijed
5,depresszió
6,megfagy
7,húsevő növény felfalja
8,megég
9,ufo elrabolja(nem jó mert ez nem igazi halál viszahozta később)
10,eget bámulva...
tud még valaki valamit? -
Gólya #30900 letöltött hűtő?
ezeknél meg kell nézni, hogy kompatibilis-e az Évszakokkal
eddig én csak a holysimolyn találtam ilyet - persze lehet, máshol is van már azóta -
#30899 én mindig eltakaríttatom a maradékot :). -
mariann84 #30898 igen, úgy néz ki vki skin szinten sminkelt, de találtam helyette szebbet, aki ráadásul végre kislányt szült :)úgyhogy egyszerűbb volt új asszonyt keresni, akivel próbálok nagyjából kibékülni, így csak néha rúgja fel a kukát, talán ha visszaáll a barátság szint -100ról akkor békén hagy :)
Jah a másik hiba, elteszem a kajamaradékot, de a hűtőből már nem lehet elővenni, mert nincs ilyen opció? vkinek ötlet? -
Dominic901 #30897 hali
amikor elindítom a body shop-ot hibajelentésjön be miért lehet ez?
eredeti a játék -
#30896 csak azt kell.. -
#30895 júzer \ dokumentumok \ EA Games \ The Sims 2 \ Neighbourhoods -
#30894 sziasztok!
valakinek esetleg megvan még az a magyarítás a Sims 2höz ami a magyaritasok.hun volt? mert sehol nem talalom es angol nyelvű a játékom.
pls ha valakinek megvan töltse fel valahova vagy adjon linket (asszem ugy max 30mega körül lehetett)
köszi -
#30893 Köszi a segítséget, minden megvolt eddig, csak ez a jegyautomata nem, valszeg ezért nem használták a gépeket :D.
Akkor ezt a jegyautomatát is be kell árazni?
Mindjárt kipróbálom! -
Dévids #30892 Sziasztok!
Hol tárolja a játék a mentéseket ?Mert Windows reinstall előtt állok és nem szeretnék megint mindent előről csinálni. -
Gólya #30891 és nem sírtál föl? (már csak a Pákó miatt...) -
Gólya #30890
- nem vagy függő, ááá...dehogy:)))) -
#30889 szívd le a skilljeit a skill porszívóval pl.
rácsesztél a csajjal mert ezek szerint vki skin szinten sminkelt, a simPE-vel át lehet állítani a simek bőrét, ezért nem kell kidobni anyut meg a fiúkat -
#30888 - kell egy jegyautomata
- szerintem felesleges a női/érfi
- legjobban a futópadot szeretik
- wc-re elmennek, zuhanyozni maguktól nem, arra meg kell őket kérni
- ha leteszel pár asztalt, partiasztallal, akkor tudnak enni is, de akkor arra figyelni kell, hogy ne legyen kint használt edény, mert azért nagyon tudnak háborogni
-
#30887 hmm..sims-szel még nem álmodtam :D -
#30886 ja én meg a történéseket vadul le-lepauzálva, tudosítottalak titeket itt a feleményekről, képekkel fűszerezve -
#30885 képzeljétek mit álmodtam az imént (most keltem :)
a simek egy hátsó nagy szobában buliztak, volt nagy ivászat vagy nemtom, lényeg, hogy bekapcsolták a plafonon lévő oltóberendezéseket is
összefirkálták a falakat Pákó idézetekkel, (Add ide a didit) és folyamatosan ömlött a víz, és szép lassan kezdte ellepni a szobát, éppen akkor jött egy újabb vendég, benyitott, a víz őt elsodorta, továbbhömpölyögve kirobbantotta a üvegtáblákat, totálkáros lett a ház és pár sim is meghalt -
#30884 próbáld ki hogy megy-e, ha nem, szedj le hozzá cracket.. -
#30883 szerezz be egy boci-növényt és etesd meg vele
amúgy a játéknak tényleg ez a hülyesége..én pl elajándékoztam 1 kutyát, s utána állandó vágya volt a simnek, hogy örökbefogadja a blökit..meg csináltam 1 robotot, ami végül elköltözött..azóta is állandóan hivogatják a simemnél telefonon.. -
#30882 mert kaptam egy eredeti kiegészítőt, de alapjátékom nincs. úgyhogy azt kénytelen vagyok letölteni netről. köszi -
mariann84 #30881 Segítsetek! A férfi simem volt felesége,gyereke szakítás után is állandóan bejárkál nemcsak a telekre, hanem a házba is, tv-znek meg minden.( Netről töltöttem anyuka simet, egész jól nézett ki, szült gyerekeket, fiúkat és mindegyik sminkkel, rúzzsal együtt született, megváltoztathatatlan női szemöldökkel.. ezért szakítottam vele, mert mini transzfesztitákat szült nekem :)) )
Tehát a lényeg, hogy tudom elküldeni úgy, hogy ne jöjjön vissza nap mint nap a telkemre? Bár lehet ott rontottam el, hogy ha én elküldök egy simet, a tárolóból beteszem egy gyári házban, hadd éljen, maradjanak meg a baráti kapcsolataim a munka miat... de persze ott az új asszony a telken és állandóan verekednek, plusz mikor jön meg mikor megy, felrúgja a kukát és esténként is arra fut... ötlet? :)) megőrjít az a nő. -
#30880 sőt, asszem még a te általad irányított sim sem hajlandó.. -
#30879 nem kell beárazni, mert akkor megakarják venni..az elektronika - vegyes rész alatt találsz olyat, hogy telikmúlik fosztoautomata (fekete kis oszlopszerüség), azt kell letenni, beárazni, bekapcsolni..érdemes olcsóra tenni, mert akkor megy a nép...továbbá kelleni fog a dekoráció - vegyes rész alól a kereskedelem és háború nyitva/zárva táblácskája (zöld tábla), azzal tudod kinyitni/bezárni az üzleted...és arra figyelj, hogy ahova nem szeretnéd hogy bemenjenek a simek, annak zárd be az ajtaját..továbbá ha nem vagy túl jó mechanikában, akkor a női wc-re tegyél 1 sima ajtót is, amit bezársz..a kihívott szerelő betud menni rajta, mert amúgy nem hajlandó bemenni a női retyibe.. -
#30878 Lenne egy kérdésem, otthoni vállalkozásba indítottam egy konditermet, de sajna nem működött. Tehát a kondi gépeket nem áraztam be.
Hogyan tudnám megcsinálni h használják a gépeket? És fizessenek is érte. Raktam külön női/férfi mosdó,zuhanyzó...
Még mit kellene raknom egy konditeremhez?
Erlőre is köszi! -
Dévids #30877 Sziasztok!
Nem tudjátok miért van az, hogy a játéknak nincs hangja?Ilyenkor a beállításoknál a hang opciót választani se lehet.Hangkártya driver frissítés megoldaná a problémát? -
#30876 Megy. De minek törni az alapjátékot, ha úgyis megy rá a kiegészítő?