Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És meikkel tudom majd indítani a játékot?
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
Anno én is használtam. Amúgy fogalmam sincs mi lehet a baj. :/
Nem lehet az a baj, h enyém warez, tiétek meg eredeti?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
bocs, de ez már nekem is sok😊
akkor ott az insimenator - használd azt
(megnézted a snooty? - ha másképp nem megy, próbáld onnan átmásolni, de kétszer is megnéztem, pontosan írtuk le és a faluképernyõn írd be)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
OFF:Mizu veletek emberek?😄 Rég jártam itt xD
meg arra is, hogy melyik kieg. kell egyikhez-másikhoz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de ha megnézed a snootyt, akkor egy csomó egyéb dolgot is találsz
mondjuk van rá tippem
anyuka szeretné?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nálam látszik ugyanúgy, mint eddig
szóval kemence sehol senkinek?
Újra elõszedtem a sims online-t, feltelepítettem és amikor be akarok jelentkezni kiírja hogy belsõ hiba! Mi lehet a gond?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
amúgy nekem 2 cd-s a telepítõje, egy 573 megás (601 733 120 byte ) és egy 225 megás (236 105 728 byte)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A mérete: 689 399 651 (689M😎
Volna egy kis problémám, és nem igen találok rá sehol se választ.
A helyzet az hogy (angolul, és nem akarom magyarosítani...) vannak fent ezek a kieg.-ek:
Alap
Nightlife
Open For Bussines
Pets
Seasons
Bon Voyage
Valamint a Family Fun Stuff.
És fel szeretném telepíteni ugyanúgy angolul az Universityt, mert ugye elméletileg a sorrend nem számít... És ezt írja miután betettem a 2es CD-t:
"A problem occured when trying to transfer the file 'TSData\Res\Sound\Neighborhood.package' from the media.
Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?"
Ismét Mégse
Na most nyomom én az ismétet, nem történik semmi. Ha cancelozom akkor meg megkérdi kiakarok-e lépni az installból és ha nem, vissza dob ide. Ha igen letörli az egészet amit eddig feltett. :/
Se a FAQ se a keresõ nem írt semmi ilyesmit. :S
viszont: egész véletlenül búboskemencét nem láttatok valahol?
nem, nem vesztem meg, csak eszembe jutott valami és ahhoz kellene...
(pár új kép is van)
akko azé volt olyan furcsa
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
ill.. ha fennvan az összes kieg, akkor futna 1280x1024 maxon ezen a konfigon teljes akadás meg minden nélkül?
ASUS M2N-e SLI
Gigabyte 9600GT 512
2x1GB DDR2 kingston ram 800mhz
AMD X2 6000+
nah mind1.
Gondolom nem.
a gyári cuccoknál sokkal jobbak, amiket a közösség csinált
kezdj el innen-onnan letöltögetni
modthesims
simresources, ott is a featured artist
Gondoltam ma egyet és felraktam a sims 2 ö höz az összes stuff kiegészitött tudájátok a cuccokat..és elkinditottam a konyhás staffos kieget..elindult elkezdtem egy uj házat épiteni..és hát hogy is mondjam relég ramaty egy választék..szinte uygan azok a cuccok vannnak és 1-2 uj elem????feljárobol is csak 4 darab van????ez nagyon érdekes???EZért van meg nekem 8 staff kiegészitö???Ezért kár fizetni...elvielg beleépül az összes staff a sims2 be és nem külön kell öket elinditani meg a játékon belül kiválasztani hogy melyik induljon el nem???...nah szal alig van cuccom szinte az összes alap cucc pár cucc kivételével..vagy én rontottam el vmit???????nem hinném-_- :S
csak ha alszanak, akkor kapcsolódik le a villany
Nekem is lenne kérdésem.
Ha valaki nyugdíjba megy akkort a teljes fizetését megkapja vagy csak egy részét?
Itt nincs olyan mint a sims 1 ben amikort bement a sim em egy szobába akkort a villany autómatikusan felkapcsolt és ha kiment lekapcsolt.Csak azért kérdem mert nálam itt a sims 2 ben nem így megy.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Amúgy nemtom 😞(. Én feltettem gond nélkül az összeset :S.
ha még nem elég idõs, nem nyugdíjazzák, hanem kap egy következõ életcélt (már ha a jelenlegi karrier megegyezik az életcélként megjelenõ történéssel), kezdhet egy új karriert
ha pedig itatod az életelixírrel, akkor ez így megy majd az idõk végezetéig😊)
Egy tegnapi családszintû õrület eredményezte a Sims 2 + kiegészítõk + stuffok újboli feltelepítését, de a sokrészes folyamat problémákba, a fejem pedig majdnem téglafalba ütközött.
A kérdésemet (is) produkáló aktuális és remélhetõleg utolsó akadály a következõ:
Jelenleg telepítve van az alapjáték (eredeti) + az Évszakok címû kiegészítõ lemez, ezen kívül megjegyzem, hogy a az alapjátékot tegnap egy hivatalos frissítéssel updateltem, mivela tett elõtt nem futott Vistán. Ma megszereztem a kiegészítõ lemezeket, amiket a már megvolt Universityvel és Nightlifeal együtt szeretnék felpakolni,
DE!
Annak ellenére, hogy az Évszakok problémamentesen feltelepült ma, az Egytem és az Éjszakai élet telepítése után a frissítés nem történik meg, csak egy "Please wait... / Kérlek várj..." üzenetet nézhetek addig, amíg csak akarok. Megunva a "nézelõdést" rákattintok az OK-ra az ~ "Ez a termék ellenõzni a telepített verzió naprakészségét..." szövegû üzenet paneljén, erre egy frssítési sikertelenséget közlõ üzenet felkonferálja a telepített anyag törlését.
Kérdezem én, hogy mit tegyek ez ellen? :-)
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W