Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem 100%, utánanézek, ha érdekel, most azt sem tudom honnan újítottuk, de nagyon jó
adományozhatsz, kölcsönt vehetsz fel /nem kell "csalni" a pénzt/, vásárolhatsz kaját, ruhát, fizetheted a számlát, dolgozhatsz otthon pénzért
tehát ha nagyon nem szeret mászkálni a simed /1-es 2-es outgoing/, vagy bármi miatt nem érsz rá városba menni, jól jön
egyébként pedig ugyanúgy használható, mint a hagyományos szgép és azt hiszem, nem is kerül többe
szal minek kimaxolni cheattel a skilleket
vagy cheattel beirni milliókat
ugyanakkor a kölköd legjobb barátjának - akivel elemt egyetemre - adni prá pontot, mintha játszottál volna vele, vagy a felnpõttként létrehozott karakterednek adni pár tulajdonságpontot mintha arra a szülei révén tett volna szert szerintem nem csalás
mint ahogy az sem, ha kezdéskor két vagy harmad naponta - tehát vmilyen rendszer szerint - beirsz magadnak 1000-1000 pénzt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
most, hogy az öreg megboldogult, a Cassandrához odaköltözött a Don, van egy tip-top kis házuk, Öcsi meg egyetemista - a fölös pénz meg elment jótékonysági célokra
Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.
végül is ez a pénz dolog tényleg mindenkinek tetszése szerint - meg lehet élni itt is munkából is, de ha valakinek jobban esik, hogy pénzt csal be, az sem elítélendõ - szerintem
azt én is hiányolom, hogy pl. két totyi egyáltalán nem kommunikálhat egymással, meg pl. a kisiskolás is max. beszélni tud a totyihoz - egy cumisüveget pl. nyugodtan adhatna neki, meg valami játéklehetõség is jó lenne - mért ne tudna pl. olvasni a kicsinek?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
a program readme-jében is le van írva minden
vmilyen bug folytán ha a odköltözött hozzánk Chloe Singles 7 millióval gazdagodott a család, minek ennyi? (kénytelen voltam elõbb átköltöztetni egy üres házba)
vagy a skilleket felnyomni maxra. minek? semmi értelme
ugyanakkor elképzelhetõ, hogy sok olyan család van akikkel igazából nem jétszoll, csak törltelék szerepük van, ugyanakkor ha bekerül mégis a fõsodorba, szimulálni kellen, mintha játszottál volna vele, tehát adsz neki skilleket, persze nem ész nélkül, hanem mintha tényleg játszottál volna vele
vagy miért kéne megelégedned azzal, hogy kedvenc karaktered - akit a karakterkészítõvel hoztál létre, és már felnõtt) csak 25 tulajdonságponttal rendelkezik, hogy a szülei semmilyen befolyással nem voltak rá, amikor már amúgy is hátrányban indul egy olyan simmel szemben aki a játékban született, smart milket ivott, és csak körülötte ugrált mindenki
két tipegõ korú sim interakciója is hiányzik
a gyerekek régen gitározhattak, ma nem, bowling, kártya szintén nem, stb
aspi ponból ha valamelyik simemnek volt 100 ezer, az már nagy dolog volt, most meg a mostani mukimnak 250k van, és csak azért nem több mert nem randizik napjában kétszer, platinába tenni is így a legkönnyebb
de beszélhetünk arról is, hogy nem vagyok képes egy 2 szülõ + 2 gyerek alapházat megépíteni 30k alatt
a kezdõ 20k egy személynek még elegendõ, az elején akár a legszarabb cuccok is megfelelõk, hogy meglegyen a putri feeling, de nálam a gyerekek, akiknek amúgy alig van idejük bármire a suli mellett, nem alhatnak energy 1-2-es ágyban
mondjuk ez az én egyéni maszek felfogásom a csítelésrõl, szal nálam - a közvélekedéssel ellentétben - semmit sem von le a játékélménybõl a cheat
egyébként a sims esetében nem is beszélhetünk igazi cheatrõl, inkább finomhangolásról, bugok, problémák megoldásáról
- minap azért irtam be pénzt, mert beszart a kártyaasztal székekkel együtt, ki kelett törölnöm (persze moveobjects-cel) és ezt miért kellene nekik újra megvenniük
- hogyan oldod meg másképpen npc-k öregítését, fõleg ha gyerekkorú
- hogyan építesz koleszt
és még sorolhatnám
a villámcsapás igazából nem hiányzik - múltkor a szerelõt megrázta a szemetes javítás közben - valami csodás látvány volt a csontváza meg az a néhány cafat, ami ruha címen még maradt rajta
bár nem csodálkozom, mert megnéztem néhány szolgáltatónak a pontjait: szerelõ - mecha 0, szakács cooking 2, bejárónõ cleaning 0
kicsit hasonlít a valóságra - aki nem tudja, csinálja
újítják a motort az állatkáknak,meg az idõjárásnak.Mekkora ász lenne ha belecsapna a villám a tv-be,v. beázna,nem?
még jó, hogy nincs idõjárás a játékban
én viszont "kölcsönzök" pénzt, ha kell - fõleg a nem saját krea simeknél
az enyémeknél nem gond az ilyen, mert szorgalmasak (igazán kedvesen szoktam õket ezirányban noszogatni)
néha plusz 4-5 vendég is volt
és nem szaggatott, pedig akkor még csak fél giga ramom volt