32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    szerinted ez miért van itt? dísznek?

• Mike
    egy régebbi üzleti telek bolttal, szállódával, minedennel:

nappal

éjszaka

belseje:

A mostani vállalkozóék, csekély 300k-s vagyonnal (csalás nélkül!)

És a két kolesz amit tegnap meg ma építettem:
    a két fekete tetős az
    elől a hodály, hátul meg egy kisebb, használhatóbb, bár 8 lakos igen kevés

a kicsi belseje:
  • Mike
    Pár kép
  • Coolfire
    Miért?A Superstarban jó volt,szerintem ha ehhhez is lesz hasonló témájú kieg(valószínű)ahhoz jók lesznek.
  • Gólya #19727
    szerintem - ha lennének a játékban bármilyen területről sztárok - akkor már nem is a játékról szólna az egész
    ez is magánvélemény - én nem örülnék neki
  • Gólya #19726
    itt fönt valami ki van írva (szép magyar megfogalmazás)- elolvastad?
  • Shiwo
    én passzolom a kérdést..
  • Coolfire
    Gondolom,ha vki tudna címet,már beírta volna.De ezek szerint az ittlévők közül senki nem tud.Az első részhez csináltak egy pár híres npc-t.Nézd meg a hivatalos oldalt,hátha ott van.Vagy esetleg keress névre..más ötletem nincs.
  • edikee
    kira h senki nem segit nekem :P lehet levegö vok ? :o:P:P
  • Coolfire
    Oksa..akkor mégiscsak jól emlékeztem.:)
  • Curesz
    de a chromeban is a gangsta szinkronizált
  • edikee
    nah senki nem ad meg honlap cimet ??? én egyszer jártam egy olyan oldalon ahol több 100 hirességet le lehetett tölteni csak sajna akkoriban nem nagyon voltam ilyen simses és kiléptem.. és már foggalmam nincs hogy meik oldal lehetett az.. ha esetleg valaki tudja pllzz irja le :P
  • Shiwo
    pedig én úgy hallottam, hogy a ganxta benne lesz, merthogy vmellik készítő magyar és ő a kedvence..
  • Coolfire
    Amúgy legjobb tudomásom szerint nincs benne senki.Ja,de..Bella Goth..:)
  • Coolfire
    Hoppika lehet,hogy a Chromeban nem ő volt..
  • Coolfire
    Még szerencse,hogy nincs benne magyar "sztár".Talán nem is játszanék vele,ha az a műgengszter is benne lenne.Anno a Chrome-ot és a Tropico-t is inkább angolul játszottam,hogy még a hangját se halljam..:)Esetleg igazi sztár,mint anno a Superstarban(Avril Lavigne,Marylin Monroe etc..)jöhet,de ilyenek inkább ne.Ez szigorúan magánvélemény.
  • Shiwo
    errő jut eszembe..vmi olyasmi rémlik, hogy mikor készült a gém, azt állították, hogy több híresség is bennelesz a gémbe..meg a gangsta zoli is :)
    télleg benne vannak ? hol találhatóak ?
  • Mike at home
    pff, építettem egy tökjó koleszt, de használhatatlan
    kilométereket gyalogolnak benne, akkora hodály
  • edikee
    hello valaki megtudja mondani hogy honnan lehet hirességeket / starokat letöltni a játékhoz?
  • Coolfire
    Az nem "kis" kiegészítő lesz,hanem nagy expansion-sőt így látatlanban is a legjobb!-és október 17.-re van datálva.Pár nap és jön a Glamour Life,de az nem izgat annyira mint a Pets.Legalább a C-A-P-ot kilökhetnék már nekünk éhes simseseknek..:)Láttam a képeit tök ua. mint a BodyShop csak állatkákkal.
  • rage
    S utána a kiskölyök hogy tűnik el?
    Mivel ott maradt :)
  • trogerzsiger
    mert oktober végén jelenik meg de elötte lesz september elején egy olyan mint a mesésdiszletek és nem szép dolog letölteni
  • wesker24
    olvastam a neten hogy van egy új kisebb sims 2 kiegészitő mégpedig a Sims 2: Pets amit ha felrakunk benne lesz kedvenc háziállataink eddig még nem találtam rá hogy letöltsem de ha megtalálom akkor letöltöm !!!

Milyen jó lenne már az hogy a kakas ébresztené a simseket és a simsek etetnék a baromfiakat !!!
  • Shiwo
    jahjó :)
  • Mike at home
    kérdés nélkül is teherbe lehet esni
  • Mike at home
    csak azokkal akik ugyanúgy látszódnak, mint a házaknál
  • Shiwo
    de..de akkkor má teherbe is eshetne kérdés nélkül...
  • JancsiPapa
    Mi ebben a perverz? A való életben nem csinálják/juk? :D
  • trogerzsiger
    kolesz
    elírtam
  • trogerzsiger
    ha kolezsba küldjük a smiet akkor a többi koleszolsal is kell foglalkozni?
    és hogy lehet órára menni? mert nem nagyon tudtam
  • Coolfire
    Na letöltöttem egy valag kajeszt.Ezekhez(meshes)ugye nem kell a progi?
  • Coolfire
    Ehehh...nem rossz...és ez eredeti Maxis cheat?Na talán ezt az egyet alkalmazni fogom a nagyon tápos simjeimnél..:)
  • Coolfire
    Bocsesz..ez fizetős..
  • Coolfire
    Menj el ide: http://www.simtosim.com/ itt van.
  • Mike at home
    persze
  • Shiwo
    meghajolok tudásod elött, hogy felismertél

a valóság meg erősen 18+ -os :)

amennyire az emberiséget ismerem, biztos van olyan patch.. de gőzöm nincs, hogy hol tod letölteni..
  • Danton
    Shiwo a holtak ura.....
    csak egy kis valóság kellene ebbe a játékba:D
    Na de most télleg van ilyen?, mer a tini hülye fiammal nem tudom megkurni a barátnőt:D
  • Shiwo
    perverz
  • Danton
    csákó, az lenne a kérdésem, hogy létezik e olyan patch ami lehetővé etszi, hogy a tinik is tudjanak kefélni.

előre is thx respekt!!!
  • Gary
    Nem kell semmilyen program, a CTRL+SHIFT+C lenyomása után írd be az első kép alatti BOOLPROP TESTINGCHEATSENABLED TRUE kódot és utána a SHIFT nyomvatartása mellett kell a kívánt sim-re kattintani. Ekkor jön elő a képen látható menü, amiben a SPAWN-t, majd a SIM MODDER-t kell választani. Ekkor egy kiskölköt rak le a program, amire rákkatintva egy újab menüt kapsz, amiben kiválasztod a SET AGE alatt a kívánt kort. Ennyi.