32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
fatima15 #19771 System of a Down:) Ha a az alap sims2-ről van szó akkor kell deamon tools (3.47verzio)program és a sims 2 Mini images fájl. Azt demaon toolsba behívod és müködnie kell.
Modiga: a tárgyakat a downloads mappába kell belerakni a Start/Dokumentumok/Ea Games/The Sims2/Downloads mappába ha nincs hozz létre egyet! -
#19770 Kérem szépen!!! Árulja el valaki, hova kell fletölteni az új tűárgyakat? Talán a Sims2 kollektions mappába????
Előre is köszi a ssegítséget!!!!!! -
#19769 Sziasztok!
letöltöttem a magyar nyelvű sima sims2 "Alcoholclone No1"-féle release-ét, kiírtam dvd-re, telepítettem egy másik gépen, és amikor éppen indítanám, előjön egy ablak, hogy helyezzem be a Sims 2: Egyetem kiegészítőlemezt, h fusson a játék. ezt letölteni már nem fogom, ugyhogy kaphatnák egy kis segítséget, hogy ilyenkor mi a teendő? köszönöm szépen előre is! (a faq-ba beleolvastam. :)) -
Diego85 #19768 Tudom, h rengeteg Sim van ott, azokból is szivesen leszednék, de akármelyiket is akarom letölteni, mindig kiirja hogy a Sims 2 access-t regisztrálnom kell, és mikor megpróbálok beregisztrálni, kér ugye egy cd kulcsot, és mivel nem egészen jogtiszta a game, azt irja ki h nem tudok EReg-elni... :( Szóval onnan sem tudok töltnei.. :( -
#19767 az EA oldalán rengeteg sim letölthető -
#19766 van átlátszó tető a simsben gyárilag? :o -
#19765 vettem ma egy 7600GT-t, érezhetően javult a játék futása nagyobb helyszineken, sok simmel, a scroll is sokkal simább
(AMD64 3200+ és 2 giga ram) -
Diego85 #19764 Sziasztok!
Egy kis segitség kellene, bár tudom, lehet majd jó kis osztást fogok kapni emiatt, h ilyet kérdezek, ahelyett h visszaolvasnék.
Szóval az lenne a problémám, h szeretnék meglévő simeket letölteni a gamehoz, de egyszerűen nem találok sehol semmit. Komolyan mondom az elmúlt 2-3 órában csak Simeket kerestem, találtam is egy fain lengyel oldalt, elkezdem tölteni, de megáll, és nemjön tovább.. Máshol meg nem találok csak cuccokat, simeket nem.. Tudom h kell egyes simekhez "Mash" is, de inkább azt is leszedem, mert nagyon lusta vagyok azzal tökölni, h megcsináljam magamnak azokat a Simeket, amiket pl a sims 2 sisters oldalon találtam..
Előre is köszönöm a segitséget, és remélem nem váltottam ki ezzel a kis kérésemmel senkiből haragot, amiért nem olvastam el kb 10000 hozzászólást.. :) -
#19763 Nem tűnik el DEL-lel.
Ellenben, ha a cheat aktív, jobb klikkel rányomva kijön egy Force Error, s utána lehet választani a Delete gombot. -
Gary #19762 Coolfire: Jaja, beépített Maxis cheat.
rage: Gondolom, a DEL gomb itt is segít, hogy eltűnjön a kisfickó. Vagy berakod egy sarokba, esetleg a Moveobjects on cheat-tel valamelyik bokorba -
Gólya #19761
nekem ez a legutóbbi - most kicsit elegem lett a kastélyokból -
Gólya #19760 akkor jól sejtettem, hogy nem a "tó" alkalmazásával készült
az íves tető oké, csak a hozzávaló származási helye nem világos, de majd bőszen keresgélek -
#19759 Ennek a tutorialnak a végén be van mutatva, hogy lehet ilyet csinálni. -
Coolfire #19758 Pfff....beszarás..na ilyen megoldások nekem a büdös életben nem jutottak volna az eszembe..na ez a kreativitás. -
#19757 A tető pedig ugyanolyan átlátszó padlóból van, mint a telken minden, csak egy kis ügyeskedéssel meg van görbítve. A keret rajta pedig egy sínszerű lapos korlát. -
#19756 Az egy 'úgy látszik mintha' típusú tó. Egy kis lapos gödör, ami egy letöltött textúrával víz színűre van festve. Egészen pontosan kettővel. Egy világosabb, a partközeli sekélyebb részekre, és egy sötétebb középre, így mélynek látszik, és megvan az illúzió, mintha tó lenne. Szóval ugyanolyan terepfestés, mint az ösvény a tó mellett, vagy mint a szikla is a sárga virágos kertben. Csak ügyesen van megcsinálva. -
Gólya #19755 és ez a tető honnan van? -
Gólya #19754 a második képeden levő tavat hogy csinálod? -
#19753 Hát persze hogy szoktam. Bár tény és való, hogy a játékidőm kb felét építkezéssel töltöm. De nekem ez magánál a 'játéknál' is több élményt nyújt. Szóval a lényeg, hogy szeretek alkotni. -
Coolfire #19752 Hmm..nem rossz.Nekem ilyen kéglit építeni nem lenne türelmem időm és főleg tehetségem.Szoktál te egyáltaán játszani?:)) -
#19751 Megmutatom, mit építettem legutóbb. Bár azt hiszem, így ezeken a kis képeken messze nem olyan mutatós, mint a játékban. Függőkerteknek hívom a telket. Egy night klubot indítottam benne. Olyan 4-5 ezret hoz naponta.
Sztrippóker. A kedves tulaj játszik éppen a vendégekkel. Na de a bevételért mindent.
-
Coolfire #19750 Küldtem privit. -
#19749 Nightlife no censor patch
Amúgy letöltések/kategóriák mutatása/nocensor patch/nightlife nocensor patch -
Beni521 #19748 nem is találom a FAQ-ban a night life Nude Patcht
-
Beni521 #19747 please segítsen vki -
Linne #19746 Nem tudom a tárgy pontos nevét, de arra lehet használni, hogy akkor is fizessenek ha csak szórakoznak. Na ha van ilyened ki kell kapcsolni amikor áthívsz valakit és be kell zárni a boltot. -
Beni521 #19745 akkor is ha nincs meg a night life? -
#19744 ott van a nightlife-hoz a nude patch a faq-ban az egy .package fájl, az jó mindegyik verzióhoz (sztem)
próbáld ki -
Beni521 #19743 akkor magyarok nem csinálnának a magyar Simshez ilyen Patcht. Nekem jól jönne, csak nem értek a Patch készítéshez. -
#19742 az igazgató meghívása lesz még kemény dió
ja és az is vicces, hogy az üzlet tulajdonosa most elment egyetemre, és amikor az anyja meghívta belépőjegyet akart váltani
ilyenre azért figyelhettek volna, hogy más a vendég és más aki magától jön
az üzlet tulajdonosáról már nem is beszélve -
#19741 passz -
Beni521 #19740 Az a problémám, h letöltöttem a nude patchet, de nem indul, mert magyar a játék. A magyar Simsbe h lehet beilleszteni a nude patchet? -
Gólya #19739 ja
döcög is kicsit a játék
pedig a jómúltkor töröltük a teljes download-könyvtárt, s alapos megfontolás után kezdtem töltögetni
csak aztán találtam pár jó helyet, beszabadultam, mint varjú a vetésbe, s itt az eredmény
azt hiszem, lassan megint lehet selejtezni -
Gólya #19738 ezért nem csinálok már otthon üzletet - én is így jártam -
#19737 hm... van egy-két letöltött cuccod :)) -
#19736 ha valakinek üzlete van a házában, hogy tart partit? ha bezárok, akkor mindenki hazamegy, ha meg nyitva tartok, akkor meg szórakpzás helyett vsárolni akarnak
sőt ha eleve zárva tartok, akkor azonnal elmennek -
#19735 Én is rakok be néhányat. Kedvenc kertjeim
-
Gólya #19734 "néhány" képet raktam be a galériába - ha esetleg érdekel valakit -
#19733 Luxuskolesz... Ha én ilyenben lakhattam volna... -