Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.
ha jól írtad a játékban, akkor mûködnie kellene
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Kertészkedõs ház
ha nem jol csinalod, akkor nem akarja melle megeoiteni, letenni a dolgokat, szal sokat lehet vele szivni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az elsõ variációt kipróbálom..
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Vagy a másik módszerem: amikor a floore elevation false, vagy valami ilyensmi kódót alkalmaztam, és akkor a a padlót lejebb vittem a 2. emeletnél, úgy hogy pár kockányi padót kitöröltem, és a levitt padlóra rávezettem a lépcsõt, de viszont nem azt az 1 emelet magasat... Ha nem világos, akkor megpróbálom majd elmondani pontosabban, illetve talán linket is tudok adni róla, ami képpel is szolgál, csak már kb fél éve nem építettem ilyensmi házat:S
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nézd meg, lehet, még fönt van
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
amúgy meg egy tök ugyanijen ment múltkor a Discovery-n, amikor teljesen ilyen házat csináltak
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Garcia! az mts-en levõk nem igazán olyanok, mint amit szeretnék
kimondottan olyanról álmodom, mint ami a sims1-ben volt, ha emlékeztek
próbáld meg a 4-es daemont, de ne legyen semmilyen emuáció bekapcsolva
nincs valakinek kedve csigalépcsõt csinálni?
vagy esetleg láttatok valahol?
én még mindig nem találok
segítség?
Lenne egy problémám. eddig minden simán ment a Sims2-vel és ma egyszerûen megbolondult. Nem hajlandó elindulni. Daemon-nal mountolom, eedig is így csináltam. De most azt írja ki, hogy kapcsoljam ki a Daemont és indítsam újra a játékot, mert így nem találja a CD-t..😊) Leszedtem és felpakoltam újra mindent de semmi sem változott. volt valakinek hasonló gondja? Köszi Rossi1
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A lenti ház viszont még nagyon új, meg sem próbáltam még berendezni. De vannak elõzetes elképzeléseim.

ezek ketten pl. pont azt csinaljak
Elõre is köszi a helpet! 😊)
Vendy