Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Ha valaki tud segítsen. Feltelepítettem a Sims2, csak nem tudom elindítani. Mindenem van hozzá. nem eredeti. Elõre is köszi
naon ütõs. Kissé emlékeztet a Sims 1-re😊

Köszi! akkor ezek szerint ez a hiba is kilõve...komolyan mondom ilyet még nem láttam, egyszerûen ötletem sincs mitõl lehet. A legrosszabb, hogy így szerencsétlen hugomnak nincs mivel nyomulnia..😞((
Nekem az egyetemhez kellett a mini image. Azt innen a faq-ból szedtem le. Az éjszakákhoz már nem volt szükségem rá, az anélkül is megy. Amúgy én is felraktam a lgutóbbi xp frissítést és nincs olyen gondom, amirõl írtál.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

ha így írtad be, mint ide, akkor ne csodálkozz - kimaradt egy betû a constrain-bõl
ha jól írtad a játékban, akkor mûködnie kellene

erx13
hali emberek lenne egy kis gondom, el akartam kezdeni "bûvészkedni" a boolprop constainFloorElevation false nevû kóddal, de valahogy nem mûködik ,nem ir ki semmi hibát hogy nem vette volna be de nem hagyja, hogy megemljem a cuccokat.... szerintetek mit tegyek? ja amugy sims2, university meg nightlife van fenn

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Kodlovag
Bocs, hogy csak most válaszolok, de hétvégén nekem nincs net. Sem Sims2 😞
Kertészkedõs ház

leszedtem egyet a gamecopyworld-rõl. De nem jött be. te melyiket ajánlod?
Mini imaget használtad?

Így van... ...bár elsõ alkalommal nagyon rátláltam az ízére, de utánna valahogy kimentem a gyakorlatból, és vagy 50-szer próbáltam újra, mire jó lett. Amúgy van egy másik módszer is, ami kissé pincés megoldású, de azzal nem lehet valami szép házat építeni, azok számára akik a panorámás falakra vetnek nagy hangsúlyt

Mike
hat

ha nem jol csinalod, akkor nem akarja melle megeoiteni, letenni a dolgokat, szal sokat lehet vele szivni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Garcia
huh.. azthittem egyszerübben is meglehet csinálni...

az elsõ variációt kipróbálom..

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Hát amit én alkalmaztam az legtöbbször úgy zajlott le, hogy a házban csináltam egy fél emeletet vagy azzal a módszerrel, hogy fölhúztam egy 4x4-es magasított padlót, és mellé csináltam egy kb ugyan akkora dombot, majd oda is egyet, és oda rávezettem a lépcsõt.
Vagy a másik módszerem: amikor a floore elevation false, vagy valami ilyensmi kódót alkalmaztam, és akkor a a padlót lejebb vittem a 2. emeletnél, úgy hogy pár kockányi padót kitöröltem, és a levitt padlóra rávezettem a lépcsõt, de viszont nem azt az 1 emelet magasat... Ha nem világos, akkor megpróbálom majd elmondani pontosabban, illetve talán linket is tudok adni róla, ami képpel is szolgál, csak már kb fél éve nem építettem ilyensmi házat:S

Mike at home
mémi szenvedés árán

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ha jól emlékszem, a simmetrián volt annak idején fönt a liftépítõ-leírás
nézd meg, lehet, még fönt van

Garcia
amúgy ezt a lépcsõt hogyan lehet megépíteni a játékban?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

ezt a házat már én is láttam...
amúgy meg egy tök ugyanijen ment múltkor a Discovery-n, amikor teljesen ilyen házat csináltak

de azért köszi
Próbáltam már azt is. és alpból nem is emulálok.. Mégis azt írja, hogy igen. Mondom amit ír és ami van az abszolút nem egyezik. És a legrosszabb, hogy tippem sincs mi a franc lehet a baj... Egyik napról a másikra megõrült.. csak arra XP frissítésre tudok gondolni amit leszedett a gépem tegnap elõtt... Rohadt Microsoft!!!!
Mike at home
liftet? mégis hogyan?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

liftet eddig is lehetett csinálni - nekem nem kell, mert teleportálni is lehet
Garcia! az mts-en levõk nem igazán olyanok, mint amit szeretnék
kimondottan olyanról álmodom, mint ami a sims1-ben volt, ha emlékeztek

Garcia
itt van csigalépcsõ..

ez a sims 2 egyetem vagy a sima sims 2?

Mike at home
3.46-tal mûködnie kéne

próbáld meg a 4-es daemont, de ne legyen semmilyen emuáció bekapcsolva

köszi azért. most felraktam a legújabb daemont, de semmi. Meg vagyok lõve...gõzöm sincs....😞(
Mike at home
nem tudom, talán Rage majd megmondja

egy kicsit régi..😊 3.46 de eddig teljesen simán mûködött. leszedtem pár Xp javítást lehet az a baj? Másra nem tudok gondolni...
Mike at home
pár napot birj ki, és lesz lift

Mike at home
milyen verzióju daemon?

vállalkozó kedvû simsezõk!
nincs valakinek kedve csigalépcsõt csinálni?
vagy esetleg láttatok valahol?
én még mindig nem találok
segítség?

Csaó!

Lenne egy problémám. eddig minden simán ment a Sims2-vel és ma egyszerûen megbolondult. Nem hajlandó elindulni. Daemon-nal mountolom, eedig is így csináltam. De most azt írja ki, hogy kapcsoljam ki a Daemont és indítsam újra a játékot, mert így nem találja a CD-t..😊) Leszedtem és felpakoltam újra mindent de semmi sem változott. volt valakinek hasonló gondja? Köszi Rossi1
TopGun
Szia! itt vagy most? nem tudod veletlenul pontosan annak a haznak a nevet amirol beszelsz? nagyon erdekelne!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Kodlovag
Köszi, ki fogom próbálni.

Devids Pro
Sztem SimPE-vel lehet.
Kodlovag
Kérdés: letöltöttem egy ágyat (meg sok minden mást is), tök jól néz ki. Éppen ezért nagyon zavar, hogy a tulajdonságai: Comfort = 1, Energy = 2. Ennél még egy fotelban is jobban lehet aludni. Egyszóval jelenleg legfeljebb woohoora jó. Van-e valamilyen segédprogram, amivel editálni tudnám az ágyhoz tartozó .package fájlt, és átírni ezeket az értékeket?

Azért jó lenne, mondjuk ha a biológus simnek kéne kifejleszteni az ellenszert😊

Kodlovag
Most jut eszembe, hogy van itt még két kép az alaprajzról. Elég kicsik, de ki lehet bogarászni a belsõ elrendezést.

Gratulálok, igazán szépek a házak.

Kodlovag
Úgyszintén a ModTheSimsen (leggyakrabban ott fordulok elõ) láttam egx házat, aminek volt veteményeskertje. Káposzta, paradicsom, ilyesmi, és a simek kertészkedtek. Meg van vadkacsa is a privát kerti tavadhoz. A madárinfluenzát egyenlõre inkább hagyjuk ki.

Kodlovag
A kocsit a ModTheSims2-rõl töltöttem.

Kodlovag
A felsõ ház be van rendezve, egy simcsalád lakott benne, mielõtt feltöltöttem volna. A belsõ kialakítás pont két felnõtt + két gyerek családnak megfelelõ.
A lenti ház viszont még nagyon új, meg sem próbáltam még berendezni. De vannak elõzetes elképzeléseim.

Mike
hol? a koleszban?
szandekosan ilyen

Mike
ok

Mike
nezheto a tv az agybol
ezek ketten pl. pont azt csinaljak

Vendy
Sziasztok, letöltöttem tárgyakat meg hajakat stb stb, de amikor a házakat töltöttem az installkor valami progiért hisztizik. Mit kell letöltenem?
Elõre is köszi a helpet! 😊)

Vendy

a tv-t az ágybõl is lehet nézni! De amúgy Mike! Hát végül is jó a ház szerkezetileg, de túl szimmetrikus, vagy túlságosan egy színû 1-1 szoba

Devids Pro
a hó "földet" azt odaadhatnád 😊 vagy egy linket légyszi
itt a második képen a tv véletlenül van az ágy felé fordítva, vagy onnan is nézhetõ?

Mike
+1 raadas

Mike
Kolesz 04

(+)