Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cseri001
Szerintem õ inkább azt kérdezi, hogy magát a gamákat honnan lehet letöltikézni. 😊 Vagy nem?
Ezeket jegyzem azért. Majd jól jön nekem is... Habár még a hülyeségekkel is terhelni amúgy is kis memóriájú gépemet lehet, hogy nem igazán jó ötlet. 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Én boci.. ez nagyon aranyos volt.
Én régebben (mikor még tudtam játszani).. általában egyszerre csak egy családdal foglalkoztam... Persze minimum 2 kölök volt mindenhol, de inkább 3 volt... Éshát mindegyikkel foglalkozni, meg taníttatni (már az alapban is...), hát, nem könnyû. 😊

De bele fogok húzni! 😊

Ja meg egy csomó gyerek ott rohad az egyetemen.Csináltam három kölköt 3 különféle életcéllal és én boci beraktam õket egy koliba.Na most õk hibernálva vannak..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Kodlovag
SimGedöhns
11 Dots - Modern Design
4 Ever Simfantasy
ModTheSims2
Reflexsims
ModernSimObjects
Homesims2
Aussie Topenders Sims2

Ezek a legjobbak. Némelyik részben fizetõs, de az ingyenes tartalmak is nagyon jók. De már a fönti oldalakon is annyi letöltést találhatsz, hogy a következõ néhány hétre el vagy látva már csak a nézelõdéssel is. Ha viszont még többet akarsz, biztosan találsz még linkeket ezeken az oldalakon is.

Hát nem nagyon van idõm,de ha kad néha akkor egy pár órácskát.Most van egy szingli pasim egyetemet végzett,vagyon életcéllal meg agyon skillezve.Ehhez várom most az OFB.-t,hogy mit fogok alkotni..😊Csak el ne felejtsem nagy izgalmamban backupolni a mentéseket.😊

cseri001
Jó, ne.
És vigyázz a betegekre! 😊

On:
Van most valami projekted simséknél? Mennyit szoktál te játszani?

Nekem nincs,mert az intenzíven kell sasolni a kedves betegeket,örülünk ha néha van egy szabad félóránk.Na most már ne offoljunk,mert segbe leszünk rúgva..😊

Azon kb. médium beállításokkal el fog menni.Csak nem menj ha játszol az egyetemmel nagy koleszba....😊

cseri001
Akkor olyan isten, aki nem ma kezdte... Erre ez lenne a jó válasz. 😄

Nem vagyok isten,csak nem ma kezdtem..😊De warez itt nincs,ott van a banner alatt.Ezt Mike ki fogja szedni a topikból.Nézelõdjél..😊

cseri001
Hogyhogy lekódolták? <#wilting>
Nekem elvileg szükségem van a munkámhoz a netre. Mondom: elvileg. 😊
Gyakorlatilag meg egy héten ha kétszer használom munkaügyben...
Najó... a céges levelezéshez is kell net, de az smafu. 😊

cseri001
Szerintem nem fogja bírni a gépem... Csak 1.7-es. (Meg 512 mb ram, vagy mi.)Igaz, nekem nem sokat mondanak ezek az adatok, de tudom hogy ma már 2 alatt nemigen mennek a gémek.
😞 Fõleg ez a hülye sims.
Nem vette meg õket. Csak az Egyetemet, de lehet, hogy azt is csak "megszerezte". 😉
Nekem most nincs 300 ropim egy jobb gépre. Max egy másik alaplapra. Ehhez a Simshez a Pentagon gépe is lehet, kevés lenne. 😊

Jó munkahely,mondhatom,bárcsak én is tudnék melóból netezni,de nálunk mindig nyüzsi van..igaz van bent laptop,de azon mindig lóg vki,az osztályos gépen meg lekódolták a rohadtak a netet.

Hát van mit bepótolnod akkor rendesen.😊Az Egyetem is nagyon jóra sikerült és a Éjszakák is.Csak az a nagy gépigénye ne lenne.😞És az a gáz,ahogy jönnek az expansionok,úgy nõ a gépigény is.Vegyél olyat ami nekem van.Én a múlt tavasszal alkatrészenként szedtem össze egy hozzáértõ cimbi segítségével cirka 300 ropiért.Igaz egyszer bedöglött a videókártya,de kicserélték.És még ezt is megröccenti a Sims2.Ha a tesód megvette õket,akkor egy Alcohollal le kell klónozni az övét,és már meg is van.😊

Melyik oldalról érdemes leszedni kiegészítõket?
Coolfire!! ISTEN VAGY!!😊sikerült. Minden programot leszedtem, amit az utolsó 1 hétben felraktam hátha azok kavarnak be csak a Clone CD- felejtettem el..😊) És igen õ volt a hibás. SZóval Clone CD-t kellett csak leszednem..😊 Hát végra mükszik ez a lényeg!! Köszi szépen..😊))
cseri001
Hát én azért abból túl sokat nem értek... Annyi azért világos, hogy mintha tényleg jobb helyen állna az Ati R. 9600, mint az NVidia 6200 (mondjuk.
Az én régi FX 5200-om nincs is a listán, ha jól látom. Tehát bármilyet veszek, csak jobb lehet, mint az volt. Jól látom? 😊

cseri001
Látszik, hogy munka közben netezem... Vagy munka helyett. Izé, mellett. Szóval bocs. Asszem megszólításban már nem elõször "tévedek".

cseri001
Ja, nyár vége óta még csak nem is láttam Simset... Csak képen. 😊
Tesóm még megvette az Egyetemet, azt is már csak messzirõl láttam, ahogy õ játszik... Mikor megjelent az Éjszakák, akkor itt követtem az eseményeket, de játékról ugye szó se lehetett.
Szóval ha most elkezdek játszani, akkor meg kell szereznem <#lookaround> az Egyetemet is meg az Éjszakákat is. Valahonnan. Khmm.
A Bizniszrõl még nem is álmodom. Elõbb ezt a kettõt szeretném kielemezni.

Meg igazság szerint nagyon kíváncsi lennék a Call of Duty 2-re is, dehát az egy másik téma...

Különben meg nem ártana egy kis gépfejlesztés... Azt hiszem igen elavultnak számít már a gépem. Csakhát nem értek hozzá. Azt meg utálom, mikor olyat akarnak rámsózni, amirõl nem tudom, hogy mi az, csak rámondják, hogy jó. És ha közben röhögnek a markukba, hogy jól átvágtak és még meg is szedik magukat rajtam? Vagy paranoiás lennék? <#ijedt> 😊

Ez jó lesz az olyan szexuálisan eltévelyedetteknek mint én...😊))Recska rész majd az adult expansionban.Tudod amiben lesz majd korbács,szado-mazo ruci meg ilyenek...

Hol van Carlos?😊

Magasabb szinten igen..😊Nézd meg a hardware fórumban a videókarik erõsorrendjét.

cseri001
Oké, köszi szépen. Carlos, neked is! 😊
Megkérdezem ezt a 9600pro-t, hogy "hogyé aggyák"... 😊

Pedig én azt hittem, hogy jobban járok egy Nvidia Geforce valamivel... De ezek szerint nem.

Mike
akkor inkább már 9600pro

pár ezer forinttal drágább csak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
anno emlékszem létrehoztam egy Kiss nevü családot, és a telefonáláskor ott volt kiss
na mondom hogy kerül ide a csók 😄

nade ez még az egyben volt

Mike
de ez miért jó?
egy simmel is lehet woohoozni

vagy innentõl egyes simeket sem a nõk sem a férfiak nem érdeklik, csak a tárgyak?

computer elõtt matyizó tinédzser mikor lesz? 😊)))))

Szija!És a nyár óta nem is tudtál simsezni?Jajj,te szegény..😞Hát sajnos ebben nem vagyok kompetens ugyanis eü.-s vagyok,de sztem is ebben a kategóriában a Radeon a jobb választás.De várd meg a hardverguruk véleményét is.De úgy csináld,hogy mire jön az OFB jó legyen a gép...😊

cseri001
Sziasztok...
Jó, hogy te is itt vagy Cool!
Lenne egy kérdésem, légyszi segítsetek!
Még nyáron -egy villámcsapás következtében- tönkrement a videokártyám (meg a monitorom is). Azóta egy szar ezermillió éves videokártyát használok. Mondjuk játszani nem tudok vele, de nem volt zsém... :|
Most vennék egyet, viszont fingalmam sincs, hogy jó lesz-e egyáltalán a gépembe, meg tudok-e majd Simsezni (nem utálja e a game azt a típust..). Szóval nem értek hozzá, na. <#whatever>
Elég sokért, de láttam ilyet (remélem jól írom...): ATI Radeon 9550.
Amíg jó volt, addig NVidia Geforce 5200 volt a gépben.
Asus alaplapom van (asszem). <#miaz><#vigyor3>
Gondoltam, vennék megint NVidia-t, csak újabbat, nem 5200-t.. De a számítógépes boltban a pasi azt mondta, hogy jobb ez a Radeon. (?)

Plíz... aki ért hozzá, segítsen már ki egy tanácssal!
Köszi.

De csak alappal és az univval kell bajlódni,ha angol,mert egy kis hivatalos magyarítás,registry állítás(FAQ),és a Nightlife már alapból magyarul fog telepedni,és ha ellenõrzi a termék frissességét már nem kér semmit,csak az 1 cd-t vissza,és enjoy...

Nem szabad soha megszakítani a patchelést,mert annak sosincs jó vége.Rage-nak igaza van,ott van minden leírva a fakuban.Magyar-angol,angol magyar etc...asszem mindenféle telepítési variációt leírtam.

Lesz.Idézem: "A kiegészítõ legperverzebb új tárgya azonban mindenképen a servo robot: ez az android lemásolja annak a simnek a személyiségét amelyik bekapcsolta,majd onnantól kezdve igazi simként viselkedik.Lehet vele többek között "woohoo"-zni is,mi több,akár össze is házasodhatunk vele..."(PcGuru).

rage
Ha valakinek a játék nem indul el, mert nem talál hozzá cracket (ami nincs is) vagy a különbözõ nyelvi verziók miatt nem megy fel a kiegészítõ az eredeti játékra, vagy a másolásvédelem miatt nem sikerül elindítani akármelyik részt, legyen szíves a bannerben lévõ FAQ-ra kattintani, mert az összes rész telepítése le van írva, lépésrõl lépésre

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Azt nem kérdem meg, miért szakítottad meg a telepítést a két kiegészítõ esetén (biztos nagy okod volt rá...) de így most két lehetõséged marad.
Vagy felteszed a két kiegészítõt megszakítás nélkül, majd azokat uninstallálod, vagy bemész a registrybe, s kitörölsz minden universityvel kapcsolatos bejegyzést.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szeva mindenkinek!Nem tudnátok tanácsot adni,ugyanis:Feltelepítettem a Sims 2-t minden rendben ment.Az University-nél a végén megszakítottam.A Nightlife-t is feltelepítettem a végén ezt is megszakítottam.A játék elindul,de mindíg kitörli az Universityt.Valaki mondja már meg, hogy ez normális vagy sem (szerintem nem).Ha tudtok valami megoldást nagyon kérlek segíitsetek!!(nem a leg originálabb a játék).

Na végre itt a hétnek a fele, lassan megint hétvége, és akkor föltelepítem eredti cd-vel a game összes kiegészítõjét, és reggeltõl estig estétõl reggelig nyomulok, nem úgy mint a másolttal

Mike at home
igy itt nem beszelunk

mond el reszletesen mi a problemad

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Figyu, ne húzd fel magad. A topik fele arról szól, hogy hogyan kell elindítani a gamát. Emiatt hozták létre a faqot, amit fent a banner alatt megtalálsz a "Leggyakrabban elõforduló kérdések"-re kattintva. Ott le van írva minden lehetséges variáció. Lehet, hogy elsõre bunkóságnak tûnik a válasza, de hidd el, hogy nem annak szánta.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Ja, lehet hogy nem tiszták, de jópofa ötlet. Ha lesz ilyen, biztos, hogy kipróbálom, ha más nem azért, hogy én is röhögjek egy sort.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Gerygrey
Aha, vágom, ez nekem is eszembe juthatott volna 😊
Most épp nincs fent a gépen a game de este kipróbálom, köszi a segítséget!
lesüllyeszted kettesével a talajt, kikapcsolod a kódot, teszel rá vmilyen alapot, felülnézetbõl megfogod az egészet és úgy nyomod az esc-et, akkor biztos nem mozdul el és nem egyenesíti ki
ha még mindig nem jó, szólj, priviben leírom pontosan lépésrõl-lépésre

Még nem foglakozom a DT 4-el.Csak ha nagyon muszáj lesz.

Devids Pro
4-essel is megy csak ki kell kapcsolni a safedisc emulációt.
Micsoda?A szervo?Nekem akkor is tetszik.

Mike
én nem értem, hogy ez miértjó

Ja,és maradj,a jó öreg 3.47 DT-nél.Igaz most kijött 1-2 game aminek 4 v. nagyobb kell.

Emberek jön az OFB,valaki csináljon már egy bannert,és nyomjuk be a többihez.Más:tegnap olvastam a Guruban,hogy lesz servo robot(ez volt a kedvencem mindig).De az újság szerint le tudsz vele akárkit klónozni,teljesen felveszi a tuladonságait.Utána lehet vele mindent(még woohoozni és feleségül venni is).Na ez betette az ajtót,rommá röhögtem magam.Nem tiszták a Maxis fejlesztõi.😊

Esetleg nem raktál a gépre alcoholt v. clonecd\dvdt?Mert az nem tetszett az akkori safediscnek.Esetleg még ez lehet a gond.Az ikszpé javításokkal is mûxenie kell.Na ezért használom még mindig a jó öreg 98-at játékra,már amelyikre lehet.

Gerygrey
Pöpec ez a mélygarázs, ilyet már én is próbáltam constrainfloorelevationnel, de nem sikerült. Találtam tutorialt, de úgy se. Azt írta csináljam meg a cheattel lejtõsre a talajt a kocsibeálló alatt, fogjam meg a kéz eszközzel a kocsibeállót és kattintsak egyet anélkül hogy a kocsibeálló elmozdulna. Nos, nekem ilyenkor mindig elmozdul és amikor leteszem a kocsibeállót akkor visszaegyenesíti maga alatt a talajt. Valakinek sikerült már ilyet építeni?
nagyon klafa!!!de kár, h itt nem tudnak úgy kertészkedni mint sims1-ben, pedig azt imádtam! mindenki önellátó volt.

rage
Olvasgasd a leggyakrabban elõforduló kérdéseket.