Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket jegyzem azért. Majd jól jön nekem is... Habár még a hülyeségekkel is terhelni amúgy is kis memóriájú gépemet lehet, hogy nem igazán jó ötlet. 😊
Úristen hód, fújd már ki!!!
Én régebben (mikor még tudtam játszani).. általában egyszerre csak egy családdal foglalkoztam... Persze minimum 2 kölök volt mindenhol, de inkább 3 volt... Éshát mindegyikkel foglalkozni, meg taníttatni (már az alapban is...), hát, nem könnyû. 😊
De bele fogok húzni! 😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
11 Dots - Modern Design
4 Ever Simfantasy
ModTheSims2
Reflexsims
ModernSimObjects
Homesims2
Aussie Topenders Sims2
Ezek a legjobbak. Némelyik részben fizetõs, de az ingyenes tartalmak is nagyon jók. De már a fönti oldalakon is annyi letöltést találhatsz, hogy a következõ néhány hétre el vagy látva már csak a nézelõdéssel is. Ha viszont még többet akarsz, biztosan találsz még linkeket ezeken az oldalakon is.
És vigyázz a betegekre! 😊
On:
Van most valami projekted simséknél? Mennyit szoktál te játszani?
Nekem elvileg szükségem van a munkámhoz a netre. Mondom: elvileg. 😊
Gyakorlatilag meg egy héten ha kétszer használom munkaügyben...
Najó... a céges levelezéshez is kell net, de az smafu. 😊
😞 Fõleg ez a hülye sims.
Nem vette meg õket. Csak az Egyetemet, de lehet, hogy azt is csak "megszerezte". 😉
Nekem most nincs 300 ropim egy jobb gépre. Max egy másik alaplapra. Ehhez a Simshez a Pentagon gépe is lehet, kevés lenne. 😊
Az én régi FX 5200-om nincs is a listán, ha jól látom. Tehát bármilyet veszek, csak jobb lehet, mint az volt. Jól látom? 😊
Tesóm még megvette az Egyetemet, azt is már csak messzirõl láttam, ahogy õ játszik... Mikor megjelent az Éjszakák, akkor itt követtem az eseményeket, de játékról ugye szó se lehetett.
Szóval ha most elkezdek játszani, akkor meg kell szereznem <#lookaround>#lookaround> az Egyetemet is meg az Éjszakákat is. Valahonnan. Khmm.
A Bizniszrõl még nem is álmodom. Elõbb ezt a kettõt szeretném kielemezni.
Meg igazság szerint nagyon kíváncsi lennék a Call of Duty 2-re is, dehát az egy másik téma...
Különben meg nem ártana egy kis gépfejlesztés... Azt hiszem igen elavultnak számít már a gépem. Csakhát nem értek hozzá. Azt meg utálom, mikor olyat akarnak rámsózni, amirõl nem tudom, hogy mi az, csak rámondják, hogy jó. És ha közben röhögnek a markukba, hogy jól átvágtak és még meg is szedik magukat rajtam? Vagy paranoiás lennék? <#ijedt>#ijedt> 😊
Megkérdezem ezt a 9600pro-t, hogy "hogyé aggyák"... 😊
Pedig én azt hittem, hogy jobban járok egy Nvidia Geforce valamivel... De ezek szerint nem.
pár ezer forinttal drágább csak
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
na mondom hogy kerül ide a csók 😄
nade ez még az egyben volt
egy simmel is lehet woohoozni
vagy innentõl egyes simeket sem a nõk sem a férfiak nem érdeklik, csak a tárgyak?
computer elõtt matyizó tinédzser mikor lesz? 😊)))))
Jó, hogy te is itt vagy Cool!
Lenne egy kérdésem, légyszi segítsetek!
Még nyáron -egy villámcsapás következtében- tönkrement a videokártyám (meg a monitorom is). Azóta egy szar ezermillió éves videokártyát használok. Mondjuk játszani nem tudok vele, de nem volt zsém... :|
Most vennék egyet, viszont fingalmam sincs, hogy jó lesz-e egyáltalán a gépembe, meg tudok-e majd Simsezni (nem utálja e a game azt a típust..). Szóval nem értek hozzá, na. <#whatever>#whatever>
Elég sokért, de láttam ilyet (remélem jól írom...): ATI Radeon 9550.
Amíg jó volt, addig NVidia Geforce 5200 volt a gépben.
Asus alaplapom van (asszem). <#miaz>#miaz><#vigyor3>#vigyor3>
Gondoltam, vennék megint NVidia-t, csak újabbat, nem 5200-t.. De a számítógépes boltban a pasi azt mondta, hogy jobb ez a Radeon. (?)
Plíz... aki ért hozzá, segítsen már ki egy tanácssal!
Köszi.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vagy felteszed a két kiegészítõt megszakítás nélkül, majd azokat uninstallálod, vagy bemész a registrybe, s kitörölsz minden universityvel kapcsolatos bejegyzést.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
mond el reszletesen mi a problemad
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.
Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.
Most épp nincs fent a gépen a game de este kipróbálom, köszi a segítséget!
ha még mindig nem jó, szólj, priviben leírom pontosan lépésrõl-lépésre