Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Processzor és memória kell neki minden mennyiségben
Sõt, a tapasztalat azt mutatta, hogy a memória növelése mutat látható teljesítmény növekedést. Hiába van a gépemben 3,5 GHZ-en futó P4 ,
1 giga RAM-mal igencsak küszködött a játék, mióta 2 giga RAM van benne,
azóta aránylag normálisan mûködik, ha kilépek a játékból pillanat alatt teszi meg, nem kell várni fél percet, mire újra használhatóvá válik a Windows...

S minél a több a kiegészítõ, vagy minél több a letöltött cucc, egyre
rosszabb lesz a helyzet.

<#szomoru1>

Gerygrey
Áhh...
A két vinyóm közül az egyik megadta magát, természetesen pont az, amelyiken a játékok voltak 😞 (bár ha pont a másik megy tönkre, akkor se jobb a helyzet mert akkor még netezni se tudok)

És a mostani gépembe nem megy bele a SATA vinyó, ATA-t meg nem akarok venni mert az meg az új gépbe nem lesz jó, így kb áprilisig mellõznöm kell a simset, mert csak akkor lesz új vas. Akkor viszont beindul újra az éjszakákon át tartó simsezés 😊
Gery!
rendben a mélygarázs?

Nekem tetszik...

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Gerygrey
Gamespoton olvastam egy cikket a Sims 2 erõforrás-igényérõl, épp ezt fordítgatom. Azt mondják egy közepes VGA elég, viszont a CPU nyers ereje az, ami igazán sokat számít. The Sims 2 CPU performance test - látható, hogy a képernyõfelbontás például teljesen hidegen hagyja a játékot, ugyanúgy megy 1024-ben és 1600-ban is.
Gerygrey
Mondjuk ez jó lesz?
Gerygrey
Hegesztek én egyet, ha kell... Jól látom hogy 750x150 a mérete?
Nekem is eredetileg 512 MB-s ram volt a gépemben, majd raktam bele még egy ugyanolyat. Az eredmény az lett, hogy simábban fut a progi.

Khm... elnézést!

Hiba megoldva, csak a FAQ-ba kellett beleolvasni😊

Sziasztok!

Letöltöttem a programot netrõl, hogy kipróbáljam, mert ez fogja eldönteni, hogy megveszem-e, vagy nem...(nincs imserõsöm, akinek meglenne, ezért szedtem le)
DE!

Amikor el akarom indítani, a Windows hibát észlel, és a játék leáll😞
Daemon Tools 4-gyel ügyködök...

Valami ötlet?

Beleolvasgattam a topicba, de nem találtam erre utaló megjegyzést.
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Mike
majd segítünk ha kell, nem nehéz

szal nem kell hurcolásznod a gépet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
még pluszba

Na még nincs itt senki vállalkozó szellemû egyén aki OFB bannert hegesztene?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Az attól függ hány Mhz-en fut.Érdekes,most az én DDR2-es 512MB 533Mhz-s Kingstonom olcsóbb,mint a többi régebbi DDR-s memó.

Miért röhögne?Általában beteszik a boltban vásárolt cuccost ingyen és bérmentve.De azért szerintem meg tudod te azt egyedül is oldani.Csak meg kell nézni melyik hol van az alaplapon.A telepítés meg egyszerû.Summa summarum jövõ hét közepére jó legyen az a gép!😊

cseri001
Ráadásul bármit veszek, hurcolászhatom a gépet a boltba, hogy tegyék bele. De azért majd a videokártyát megpróbálom egyedül bele"szerelni". Majdcsak kitalálom, hova kell... 😊))
Telepíteni meg fel tudom én is, talán.
Ha meg nem, akkor még mindig bevihetem a szakinak. Legfeljebb kiröhög. 😄

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Hm?
Vegyek ramot is? Annyi van. 512mb ram.
Az a baj, hogy sajnos fingalmam sincs ezekrõl a dolgokról, meg a géprõl úgy általában. 😞

Mike
meg ramot

512-es 10-12k

cseri001
Szerintem most azt kihagyom... Veszek valami jót, de olcsóbbat.
Mondjuk azt az Ati Radeon 9600-at. Az még belefér a költségvetésbe.
De azért kösz a tippet! 😊

Mike
ha Lite-ot vesz akkor 36

Csak ügyesen..😊

Az egy jóféle videókártya.Nekem is olyan van MSI-ben,ami még most is 50 guriga.

Na most kezdtem el az angolt felrakni.
remélem jó lesz

Mike
Geforce 6600GT

jelen pillanatban az egyik legjobb ár/teljesítmény kártyesz

cc 33-35 körül már kapsz egyet (bruttó)

cseri001
Mi az a 6600GT? 😊))
2 giga memóra tényleg nincs lóvém... Egyébként kb. mennyibe kerülne, már csak hogy tudjam, mennyim nincs rá... 😊
512 mb van egyelõre. De azzal, tudom, nem sokra megyek. Dehát ez van. <#rolleyes>

Hali!
Most néztem végig a linkeket, tényleg nagyon jók! Asszem beteszem õket a kedvencek közé.

Szerintem már agyon van kavarva minden.Szedd le az összes simset,keresd meg a registry bejegyzéseit,majd töröld ki az összeset.Utána pedig próbáld újrarakni a FAQ szerint.És lehetõleg most már ne szakítsd meg a patchelést,mert ha a FAQ szerint csinálod,mindig azt fogja írni,hogy ez már frissített verzió.Így már muszáj mennie.

hát nekem van (mármint utóbbi)- de ez egy másik történet
igazából a rendszeresség miatt kedvelem én ezeket a linkeket - egyértelmû, világos, könnyen eligazodhatsz rajtuk - ja és a gyûjteményeken kívül: az összegyûjtött cuccok mellett ott van hivatkozásként, hogy honnan szedték össze - ez is plusz lehetõség kutatásra (bár ez azt hiszem, a többinél is van)

Mike at home
el nem tudom képzelni mi lehet a baj
próbáld meg angolként használni, hátha úgy jó lesz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kéne egy sims adult, és a singlesnek esélye sem lenne
ellenben minden hülye prüd az EA-t perelné

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szvsz nincs olyan hogy nyelvérzék meg tehetségtelenség
én is sokáig azt hittem, hogy van, de nincs

Ezt elfelejtettem!
Ha valski tud valami megoldst,akkor kérem írjon.
Köszike.

(már csak leghamarabb holnap jövök)

Hali!
Most az összes Sims-t beinstaláltam úgy ,ahogy a FAQ-ban le volt írva.De még így is amikor elindítottam a Nightlife-t,a játék elindult(már mentem volna a térképet kiválasztani) és ekkor ugyanúgy mint eddig mindíg:Megkérdezte ténleg be-e akarok menni valamelyik térképre,mert akor kitörli az University-t és így csak a Nightlife (térképe) marad használható fejlesztésként a Sims2-n.Hangsúlyozom a FAQ-ban nincs ilyen problémára megoldas.

rage
Szerintem van Singles 2 topic is nem?

Amúgy meg kipróbáltam, valóban jó a Singles 2, csak kár, hogy mintegy század annyi lehetõség van benne, mint a Sims-ben...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

És szerintetek??? szerintem nagyon jó a sims 2 grafikába stílusba mindenbe 1-et kivéve nagyon gyerekes az egésznem nagyon az életet tükrözi!!<#whatever><#whatever>
De a singles 2 maga a tökéj ki játszott már vele??
az írjon!!😄😄😄😄
Hello nekem ez csak a második kedvencem!<#zavart1>
hogy melyik az elsõ??<#nemtudom>
nos szerintem ami még a sims 2 nél is jobb az a: Singles 2<#nyes><#nyes>
egyébként az, hogy idõnként eltûnik a banner, az másoknál is van, vagy csak a mi gépünkkel nem áll szóba?

el vagy te varázsolva?!
tökéletes nyelvtehetségtelenség vagyok - viszont tudok olvasni és van szótár is a világon (mint ahogy azt már említettem, a játékidõm min. fele szótárazással telik)
engem bármikor, bárhol el tudnának adni - tehát hiába vágyom én akármelyik részére a világnak, kénytelen vagyok lemondani róla
bár ki tudja - azt mondják, a szükség nagy úr

TopGun
Koszi! semmi baj, en is ritkan jutok net kozelbe! Azert leszedtem most, lesz mit kiprobalni! 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
mert tudsz németül
én ott tökéletesen el vagyok veszve 😊

ha már linkek:
a simfeeling-en van egy szép kis gyûjtemény, abban aztán lehet böngészni
(egyébként én pl. a német oldalakat kedvelem)

Most már igen,de majd egy évvel ezelõtt a konfigom ennyibõl nem jött volna ki.

Mike
azt, hogy magát a játékot honnan tudja letölteni, azt nem ajánlatos itt megkérdezni, ugyanis azonnal röppen a hsz a kukába, a válasszal együtt
szal warez problémáit mindenki maga oldja meg

a warez azért van egyébként megtürve mert a sims2 eddigi összköltsége 32k-nál jár (ha mindent megvettél amit csak lehetett) és ezt nem mindneki engedheti meg magának

Mike
köszönjük a linkeket
Devids akár be is tehetné a faq-ba, ha még nincsenek benne

Mike
mondjuk úgy elviselem, a mostani hw témával együtt
mert azt gondolom, másokat nem zavar egy velemennyire off téma
bár az, hogy min fut ez a kis programocska, belefér a témába

egyébként pl. nálam a játék 5 gigát foglal, a mentés 3 gigát, letöltések fél giga 😊

Mike
180-200 is elég

Mike
bármelyik oldalról, ahol csak találsz és nem fizetõs

Mike
valakik télleg megcsinálhatnák

Mike
egy 6600GT-vel és 2 giga rammal jobban járnál, de az lényegesebben több szerintem, mint amit a projectre szánsz