Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, a tapasztalat azt mutatta, hogy a memória növelése mutat látható teljesítmény növekedést. Hiába van a gépemben 3,5 GHZ-en futó P4 ,
1 giga RAM-mal igencsak küszködött a játék, mióta 2 giga RAM van benne,
azóta aránylag normálisan mûködik, ha kilépek a játékból pillanat alatt teszi meg, nem kell várni fél percet, mire újra használhatóvá válik a Windows...
S minél a több a kiegészítõ, vagy minél több a letöltött cucc, egyre
rosszabb lesz a helyzet.
<#szomoru1>#szomoru1>
A két vinyóm közül az egyik megadta magát, természetesen pont az, amelyiken a játékok voltak 😞 (bár ha pont a másik megy tönkre, akkor se jobb a helyzet mert akkor még netezni se tudok)
És a mostani gépembe nem megy bele a SATA vinyó, ATA-t meg nem akarok venni mert az meg az új gépbe nem lesz jó, így kb áprilisig mellõznöm kell a simset, mert csak akkor lesz új vas. Akkor viszont beindul újra az éjszakákon át tartó simsezés 😊
rendben a mélygarázs?
Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.
Hiba megoldva, csak a FAQ-ba kellett beleolvasni😊
Letöltöttem a programot netrõl, hogy kipróbáljam, mert ez fogja eldönteni, hogy megveszem-e, vagy nem...(nincs imserõsöm, akinek meglenne, ezért szedtem le)
DE!
Amikor el akarom indítani, a Windows hibát észlel, és a játék leáll😞
Daemon Tools 4-gyel ügyködök...
Valami ötlet?
Beleolvasgattam a topicba, de nem találtam erre utaló megjegyzést.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
szal nem kell hurcolásznod a gépet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Telepíteni meg fel tudom én is, talán.
Ha meg nem, akkor még mindig bevihetem a szakinak. Legfeljebb kiröhög. 😄
Úristen hód, fújd már ki!!!
Vegyek ramot is? Annyi van. 512mb ram.
Az a baj, hogy sajnos fingalmam sincs ezekrõl a dolgokról, meg a géprõl úgy általában. 😞
Mondjuk azt az Ati Radeon 9600-at. Az még belefér a költségvetésbe.
De azért kösz a tippet! 😊
remélem jó lesz
jelen pillanatban az egyik legjobb ár/teljesítmény kártyesz
cc 33-35 körül már kapsz egyet (bruttó)
2 giga memóra tényleg nincs lóvém... Egyébként kb. mennyibe kerülne, már csak hogy tudjam, mennyim nincs rá... 😊
512 mb van egyelõre. De azzal, tudom, nem sokra megyek. Dehát ez van. <#rolleyes>#rolleyes>
Most néztem végig a linkeket, tényleg nagyon jók! Asszem beteszem õket a kedvencek közé.
igazából a rendszeresség miatt kedvelem én ezeket a linkeket - egyértelmû, világos, könnyen eligazodhatsz rajtuk - ja és a gyûjteményeken kívül: az összegyûjtött cuccok mellett ott van hivatkozásként, hogy honnan szedték össze - ez is plusz lehetõség kutatásra (bár ez azt hiszem, a többinél is van)
próbáld meg angolként használni, hátha úgy jó lesz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ellenben minden hülye prüd az EA-t perelné
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
én is sokáig azt hittem, hogy van, de nincs
Ha valski tud valami megoldst,akkor kérem írjon.
Köszike.
(már csak leghamarabb holnap jövök)
Most az összes Sims-t beinstaláltam úgy ,ahogy a FAQ-ban le volt írva.De még így is amikor elindítottam a Nightlife-t,a játék elindult(már mentem volna a térképet kiválasztani) és ekkor ugyanúgy mint eddig mindíg:Megkérdezte ténleg be-e akarok menni valamelyik térképre,mert akor kitörli az University-t és így csak a Nightlife (térképe) marad használható fejlesztésként a Sims2-n.Hangsúlyozom a FAQ-ban nincs ilyen problémára megoldas.
Amúgy meg kipróbáltam, valóban jó a Singles 2, csak kár, hogy mintegy század annyi lehetõség van benne, mint a Sims-ben...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De a singles 2 maga a tökéj ki játszott már vele??
az írjon!!😄😄😄😄
hogy melyik az elsõ??<#nemtudom>#nemtudom>
nos szerintem ami még a sims 2 nél is jobb az a: Singles 2<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
tökéletes nyelvtehetségtelenség vagyok - viszont tudok olvasni és van szótár is a világon (mint ahogy azt már említettem, a játékidõm min. fele szótárazással telik)
engem bármikor, bárhol el tudnának adni - tehát hiába vágyom én akármelyik részére a világnak, kénytelen vagyok lemondani róla
bár ki tudja - azt mondják, a szükség nagy úr
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
én ott tökéletesen el vagyok veszve 😊
a simfeeling-en van egy szép kis gyûjtemény, abban aztán lehet böngészni
(egyébként én pl. a német oldalakat kedvelem)
szal warez problémáit mindenki maga oldja meg
a warez azért van egyébként megtürve mert a sims2 eddigi összköltsége 32k-nál jár (ha mindent megvettél amit csak lehetett) és ezt nem mindneki engedheti meg magának
Devids akár be is tehetné a faq-ba, ha még nincsenek benne
mert azt gondolom, másokat nem zavar egy velemennyire off téma
bár az, hogy min fut ez a kis programocska, belefér a témába
egyébként pl. nálam a játék 5 gigát foglal, a mentés 3 gigát, letöltések fél giga 😊