Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egyetemmel ne is indíts.Mindig az Éjszakákkal.Az elején nem jön be a várasválasztó után,hogy üdvözlünk az Éjszakákban blabla..?Utána kellene elvileg egyetemet és belvárost hozzáadni.Ez sem megy?Ja,és honnan tudod,hogy nem ismeri fel az Egyetemet?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

HAYES
Miért ha angolul telepítem fel akkor jó lesz?

Megpróbáltunk,vmit te b@szol el.Játszd akkor angolul és kalap.

Szeva! Nekem is hasonló problémám van, de nekem nem sok sugítséget tudtak nyújtani.azéert remélem te nagyobb sikerrel fogsz járni.
Én végül hagytan csak az egyetemet.

Azért remélem teneked jobban fog sikerülni,na mondom sok sikert,ha mégis skierülne azért jelezd oksi.Na csõ

Nekem hálistennek bejön,mondjuk én nem használom.

Devids Pro
Igen, mivel erre a cheat konzolos bugra mégnem találtuk meg a megoldást, de ha valaki megmondja berakom.
HAYES
Hy!

A problémám:
Feltelepítettem a sims2 alapjátékot, utánna az egyetemet és az éjszakákat.
Elíndítom az éjszakákat és amikor belép nem ismeri fel az egyetemet. Ha viszont az egyetemet indítom akkor nem ismeri fel az éjszakákat.
Ha valaki tudja a megoldást segítsen pls.

thx!

FCH kari
nem krekkeltem simán demonbol megy,épitkezni tudok de van egy mod amivel minden tágyat tudok mozgatni odarakni ahova akarom de hiába akarom behozni a cheat konzolt nem jön be,a faq-ban nemtaláltam semmit

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

A House Party után,mikor már városrészeket,vakációszigetet adott,már mind jó volt(Hot Date,Vacation,Unleashed,Superstar,Makin' Magic).De az biztos,hogy az Unleashed(állatos) a legzsírabb.Ezért nem értem a Maxist,miért nem csinálnak állatkás kieget.Will Wrigt is megmondta anno,hogy a visszajelzések alapján ez a kieg jött be a legjobban a játékosoknak.Nem hiszem,hogy olyan nehéz lenne állatokra átprogramozni a motort.Király lenne ebben is kertészkedni,meg nyulat,vakondot üldözni.😊Mweg hiányzik egy kutyus nagyon a háztartásból.

CTRL+SHIFT+C ez a cheat konzol..de ha koleszt akarsz ez kell.Az alap simsben ha nem tudsz építeni,akkor krekkeltél,igaz a dvd-s megy,na mind1 nézd meg a FAQ-t.

Fog menni,mert ua a gépigénye,mint az Éjszakáknak(1Ghz-s professzor,256 MB ram és valamilyen T&l-es videókari 32MB rammal).Igaz sztem ezen a konfigon csak vicsorogva megy..😊

FCH kari
HI dvd töltöttem lemagyar verzio,szeretnék különleges dolgokat épiteni de hiába nyomkodom a CTRL+SHIFT+C billt nemcsinál semmit esetleg van valami megoldás??

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Mike at home
jaja, kutyus, cicus nekem is kéne

meg az hogy meg lehessen vkit dicsérni, meg szidni, igaz ahhoz az is kéne, hogy legyen olyan AI ami vmennyire tanul

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

akkor jó... ...csak mert ez eddig a legjobb kiegészítõ amit a Sims sorozatokból láttam a Holiday, meg amikor állatokat is lehetett nevelni

Mike at home
de fog
akár az egyetem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ezt olvastam az oldalon:
Intel Pentium 4 3.4GHz, Asus P4C800-E, 1GB (512MB x 2) Corsair XMS Memory, 250GB Maxline III SATA Hard Disk Drive, Windows XP Professional.

Akkor elvileg nem fog mûködni nekem, mert nekem csak Pentium 3, 1.3GHz-m van???<#nemtudom>, bár a videókártyám: Ati Radeon 9600 Pro, meg 512MB-m van + még egy hordozható vinyó ugyan ennyivel...

Ah, igaz, szóval 3 gigás procival és egy giga memóriával.

Mike at home
és milyen procival?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mennyi memóriával?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Na, én beszerényedtem, mióta a belvárosban kezdett élvezhetetlenné fajulni a játék. Jelenleg a textúra minõsége, a fények és a "grafika" (gondolom a régi effects megfelelõje) közepesre van téve, a sim/objektum részletesség valamint az árnyékok maxra, továbbá 2xAA-t használok, mert engem tényleg zavar, ha közelrõl nézve is "táncol a simek pereme", és 1024x768-ban játszom. Egyelõre szokom a látványt, azt hiszem, menni fog, mindenesetre a játék teljesíménye javult. Az meg különösképp jót tenni látszott neki, hogy a Radeon 9800 Pro kártyám lecseréltem egy GeForce 6600 GT-re, valahogy ezzel a kártyával látványosan stabilabb, simább lett a játék. Reméljük, így is marad.

Mindazonáltal a játék embertelen gépigénye csak részben misztifikálható - bizony a nem éppen tökéletes programozás számlájára is írható.

Mike at home
"high-on vagy maxon van"

ja igaz
nálam csak a textura van high-ra téve, a tükrözõdés és az élsimitás van bekapcsolva

Mike at home
a gamespot teszt arra jó, hogy isten gépe sem elég neki 😊

Hát, hiába a Gamespot teszt, hogyha 1 giga RAM-mal fél percig kell várni a kilépéskor, hogy újra feléledjen a Windows, míg a betöltés alatt el lehet aludni... Azért a memória mennyiségének növelésével kissé jobb lett a helyzet.

Feleségem gépe P3 1 GHZ 512 MB RAM - ha már elindult a játék, akkor low/medium
detailre állítva egész jól játszható, de mire elindul, addig pont meg lehet vacsorázni :-)

Mikor írtam, hogy 1 giga RAM-mal küszködik a játék, itt arra gondolok,
hogy minden high-on vagy maxon van.
Mediumban természetesen nem szaggatott semennyire, de akkor nem is nézett ki túl jól. De pl a SIMS 1 is szaggat - tehetsz alá akármilyen gépet is.
Mike at home
"1 giga RAM-mal igencsak küszködött a játék,"

hát nálam nem küszködik

és van hogy 8-10-en is vannak

ami lassú az a töltés

Gerygrey
Igen, viszont a Gamespot tesztjei alapján ha jó a procid, nincs nagy különbség ha 1 vagy 2 giga ramod van. Hasonló a helyzet a videokártyákkal is mondjuk gf6600-tól fölfelé. Viszont a gHZ-eket gyûjtögetheted a csillagos égig, biztos hogy mindig gyorsabb lesz valamennyivel a játék.
Nem a Pentium krumpli, hanem hiába a gyors proci, ha kevés a RAM.
cseri001
az... 😞
Na, megyek haza.
Mindenkinek jó hétvégét, jó pihenést!

Úristen hód, fújd már ki!!!

Mike at home
úgy kicsit nehézkesebb

cseri001
Lásd uccsó két "beszólásom". 😊

cseri001
! Esetleg telefonos segítséget nem kérhetnék? !

cseri001
De nincs otthon netem. 😞

cseri001
'Há remélem! 😊

Mike at home
erre mondtam, hogy majd megmutatjuk

Devids Pro
Még alakítottam rajta kicsit, volt egy fehér csík azt eltüntettem.
Most már csak a játék hibádzik,a terep elõ van készítve,sõt még a szabadnap is..😊)

Áhhh...bekerült az OFB is.

De ha megveszed a Radeont,akkor már menni fog,nem?

Nem kell,majd mi összeszereljük így neten keresztül,utána Mike majd törölget.😊

cseri001
Elég beteg lehet, aki ezeket kitalálta. Vagyis aki játszik ilyesféle simekkel. Aberrált. Jó szót talált Kodlovag...

Kodlovag
Hûha
Ez nagyon hm... érdekes, aberrált, bizar, gyomorforgató...

Az egyedüli dolog, ami tetszett, a harmadik oldalon a magick tools nevû asztalka. Van ugye egy paranormal vagy parafenomen vagy tudomisénhogyhívják karrier (még soha egyetlen simem sem választotta), aminek a legfelsõ szintje a szektavezér. Na oda ezt pont el tudnám képzelni.

cseri001
Azt a mázlista fajtádat! 😄

cseri001
Hát... gépigény ide vagy oda, bármilyen is legyen a gépem, a jelenlegi videokártyával, ami 600x800-as felbontásra képes max., semmi, de semmi a világon nem megy. 😊))
Mikor tönkrement a rendes, csak ez volt kéznél ingyen... szóval nem röhögni!!! 😊

cseri001
Sajnos minden ilyesmi beszerzõakció zsékérdés..., de köszi. 😊

cseri001
Passz, hogy hány megaherz, fingalmam sincs. 😊 Egyelõre nincs is beüzelemve a gép. Szét van szedve, úgyhogy meg se tudom nézni.
És teljesen laikus vagyok, mint eddigiekbõl kiderült. :|

cseri001
Hát majd meglátjuk. De arról meg már végképp lövésem sincs, hogy mit-hova kell tenni a gépben... Szal inkább majd cipekedek.

Devids Pro
mindjárt megcsinálom
Gerygrey
Nekem Athlon XP 1600+ és 512 RAM mellett, jó, nem mondom hogy hasít, de viszonylag élvezhetõ a játék (csak ne legyen egyszerre 4 vagy több sim a képernyõn, mert akkor vége...)

Más: láttátok már ezt az oldalt? Csak erõs idegzetûeknek 😊 Fõleg a második oldalon vannak érdekes dolgok...
Mike at home
a pentium ezek szerint egy krumpli

Engem meggyõzött.😊Most már csak bele kellene a flashbannerbe hegeszteni.

Köszi. Nagyon klasszak!