32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#19891 Hali
A GL milyen újj elektronika cuccot dobott a game-be??olvastam valahol,hogy azt is tartalmaz
Nagyon gondolkozom rajta,hogy a pets elött érdemes lenne kipróbálni az utolsó két addont,mert még azokat nem próbáltam -
#19890 -
Coolfire #19889 Én sem vagyok elszállva ettől a GL stufftól.Annyi az előnye,hogy van crackje,így nem kell mountolgatni meg rejtegeni.:)Úgyhogy qrvára várom a Petset.Megnézegettem megint a hivi oldalon a pet tréner ..teccik..:) -
Coolfire #19888 Ja,mert akármelyiket használtam(FAT,NTFS)szórta el az adatokat minden resetkor.Se GetDataBack se semmi nem segített rajta.Úgyhogy ment vissza gariba.Na ennyi off. -
Savmacska #19887 tudom ki vayg te itt -
#19886 nem kaplak be, csak én vagyok itt a házigazda -
#19885 FAT tábla hiba, pl. -
#19884 Mindig csak a legutolsót tudod elindítani.
A többit nem is fogja hagyni.
Mielőtt megkérded : Így az összes kiegészítőt fogod látni. -
Savmacska #19883 hólvan azé még nem kell pekapni:@ De ha felteszem Az Open for Business-t akkor meiket kell megnyitnom rajta h a gépemen lévö mind3om simset felismerje ?tök mind1 nem ? -
#19882 toc? -
Coolfire #19881 Volt tavaly egy 160GB-s samsung vincsim,az folyamatosan ilyet csinált.A cucc látszólag rajta volt,de megnyitni/használni semmit nem lehetett.Kérdezd meg tőle hogyan csinálta.Bár már nem tudod,mert meghalt szegénykém..:)) -
#19880 akkor csak a TOC-ot ird rá fel -
#19879 "magáncélra"... csak nem akarom ezzel telespammelni a topikot : \
a lényeg, van egy képfjálom, ki akarom dvd re irni ugy, hogy ne lehessn semmit megnyitni rajta..-.- de a lemez olvasható legyen. csak ha rámegy bármire kiirja a gép "A fájl nem található" [meg akar szivatni vkit] -
#19878 miért akarsz olyan lemezt, kicsi a vinyó? nem fér el rajta pár mega? -
rage at work #19877 Én akkor írtam ilyen DVD-t, mikor szar volt a lemez :) -
#19876 én meg pont olyan dvd-t akarok írni amin úgy tünik mintha rajta lennének az adatok de nem lehet semmit megnyitni (mintha mini image).
-
rage at work #19875 Ha meg lehetne nyitni, akkor nem mini image lenne, hanem full
Pont ez a lényege, hogy csak a másolásvédelem információit tartalmazza. -
#19874 valakinek van ötlete hogyan csinálták a simsnek a miniimage fájlait, hogy nem lehet benne megnyitni egy fájt se?:D -
#19873 te sem olvasol vissza egyetlen oldalt sem, igaz-e? -
#19872 a warez és egyéb letőltéseit mindenki maga oldja meg, ahogy tudja
legalábbis ebben a topikban -
#19871 Nem, mivel az Open For Businessben benne van a magyar nyelv is gyárilag. -
Savmacska #19870 ha felteszem a sima szimsz 2öra és az universzity-re (AMIK MAGYAROK GYÁRILAG) az open for business-t akkor angol lesz ? -
Savmacska #19869 talán rossz a cd ? -
aqspd #19868 A segítségeteket kérném: Be akarom installálni a Vár az üzletet, és kéri a 4-es CD-t berakom, és nem csinál, semmit, csak kiírja, hogy nem sikerült. Mit tegyek?
-
Savmacska #19867 hehe emgvan télleg igazad volt köszönöm szépen -
#19866 privi ment abba le van irva !!! -
Savmacska #19865 oksé kösz az infot de azt hol találom ? -
#19864 A Sims 2 egyetemhez nem crack van !!! Hanem No CD/Fixed Image !! ezt letöltöd hozzá bemountolod Daemonba és már játszhatsz is vele !!! -
Savmacska #19863 sehol sem találok -
Savmacska #19862 de nekem csak eza 2ö va és honann szedjem le a cracket ? mármint az egyetemhez ??!! -
#19861 My documents/EA Games/The Sims 2/Downloads
ha létezik ebbe másolod, ha nem, akkor létrehozod -
Gary #19860 Jogos! Én vezettem át erre a "legelőre" a SimPE-ről... -
#19859 szerintem az iskolában pont nem -
#19858 tedd fel mindet, és utána a mostani friss cracket -
Gólya #19857 hát igen ...
végül is az iskolában állítólag megtanítottak minket tanulni, meg azt is, hogyha szükségünk van valamire, annak hol lehet utánanézni -
#19856 venni kell vagy csinálni a robotkészítő asztalnál, ezüst robotkészítő medállal már tudsz -
Savmacska #19855 Feltettema sim2-őt és az Egyetemet a sims2ö dvd-s és megy crack nélkül de mihelyst rátettem az egyetemet(2cd-s) mind 2 sims magyar alapból és az egyetem nem indul el exe hibát észelel!!A program hibát észlelt ezért leállt!! a régi 3.47-est daemont használom és sd4hide progival sem jó hiába rejtem el nem muködika faq-végigolvastam.. -
#19854 tanuljanak meg az emberek a neten keresni -
#19853 nem akarom mondani, de nem is tudott a beépített cheatről -
#19852 azt hol lehet ?