Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem sokkal,32.99$-tõl 34.99$-ig lehet vásárolni.Ezt beszorzod a dollár mostani árfolyamával,kb. annyi mint itthon.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sziasztok!
Most néztem a CDGalaxist, ott már kapható az új kieg.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

bár elküldhetnénk ikább az árát, ott tuti drágább, és annyi pénzért, amennyi ott lesz, sztem itt lehet venni 2-t

na akkor azt hiszem megint küldök levelet a keresztanyáméknak, hogy mennyire szeretem õket, és én vagyok az egyetlen keresztfiúk😄

Johnny23
<#whatever>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Mike at home
bar igazabol talan felesleges az is, mivel a most megjeleno kieg tartalmazni fogja mar

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
velem nem kell torodni, mostanaban rosszak az idegeim

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Johnny23
ok,köszi szépen<#wave>

rage
Felesleges leszedni a különbözõ patcheket, mert az új kiegészítõk tartalmazzák úgyis. Amit esetleg érdemes feltenni, a legutolsó Nightlife patch.
Linkjét lentebb megtalálod.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Johnny23
okok értem...de van "1sima Sims2 DVD" patch is,amit láthatóan nem tartalmaz az unis v. nightlife patch /vagy csak nem írják ?!(nem 1értelmû<#zavart1>)

...1ébként bocs új vagyok itt,azért még nem kell leharaoni a fejem

Johnny23
oh , köszi<#vigyor2>

márcsak azt nemtom,hogy ha az egész cuccost updatelni(patchelni)sztném, akkor csak a nightlife féle patch az updeteli az egészet is(Alap+karácsony+egyetem)?

...vagy 1xerûbben megfogalmazva ha fenn van minden kieg akkor mit kell leszedni a gamma update-hez?

rage
Miáltal mindkét kiegészítõ alapból is támogatja a magyar nyelvet, semmi
más dolgod nincs, mint az installkor a magyar nyelvet kiválasztani.

Már amennyiben tényleg magyar az alap Sims és az Egyetem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Johnny23
Sziasztok Sims fanok!

Kérdésem az lenne,hogy megvan az alap Sims 2DVD (magyar)+ Egyetem (magyar), de szeretném még a karácsonyost+ éjszakák kiegészitöt (természetesen magyarul,de ezek csak angolul vannak) felrakni, namost

1. mi a teendõ ??? van ezekhez külön magyaritás, v. mi/hogy??

2. az update ugye megy rendesen a magyar verzioknál?
<#help>

Mike at home
nalam sohasem mukodott
ellenben a sims jol fagyott tole

Gerbill
Március elsején adják ki az Egyesült Államokban-ban

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

SD456
De átvan konvertálva úgy ahogy leírták. Csak az a baj, hogy mindig beínditja a DivX-et amikor a TV-ben elkezdi lejátszani.

PS3 ID: SDani456

nem konvertáltad át megfelelõ kiterjesztésbe!

hát ez dettó karácsonyi parti
A Megnyitottunk - Vár az üzletet már valahol kiadták? Pl amerikában?

SD456
Szevasztok!

Én amikor a TV-be beraktam a saját videóimat akkor mindig lement a Windows-ba utána vissza a Sims 2 (Éjszakákba) és a fiml az elején járt de a hang már a közepén. Mi lehet a baj? Ha valaki tudja kérem válaszoljon!

Elõre is köszönöm!

Marhaság,ez nem kiegészítõ lesz.Az újabb kiegészítõ kb. félév múlva esedékes.Még az OFB sem jelent meg.

Web mester
Mike
le van irva a readme-ben
és van magyar nyelvü is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

SD456
Szevasztok!

Hogyan lehet a játékba (ha egyáltalán lehet) zenéket berakni?

Elõre is köszönöm!

azért kicsit ez hülyeség, mert nekem akkor is fut mind a 3 féle is, ha pl simán Sims 2-t nyitom meg fájl szerint...

görög házzal játszott már valaki?
le lehet valahogy tiltani (egyszer s mindenkorra), hogy állandóan eszükbe jusson az egyetemi látogatás?
vagy legalább éjszakára!<#kerdes>

koppim
Köszi.

Devids Pro
7zip-el kell egyesíteni!
Utána .exe lesz belõle, avval tudod majd telepíteni.
Mondtam már ezerszer.

HAYES
Minden mûxik. Királyság van.
csak annyi a lényege hogy hagynikell lefutni a frissítést.
Gerbill:tényleg igazad volt.
thx!

HAYES
Ha hagyom lefutni a frissítést akkor leszedi a játékot.

koppim
A FAQ ban lévõ magyrítást letöltöttem de nem tudom mit kell csinálni a 15 file
al.
Egyesítem õket, de mi a kiterjesztése?

Vagyis már kipróbáltam,de nem fogadja el a 4.cd-met.

Köszi az útmutatást.
Nagyából így szoktam eljárni,de ha jól emlékszem akkor nem fogadja nekem el a 4.cd-t. Na mindegy azért holnap mégegyszer megpróbálom feltenni.

Gerbill
Amég nem volt fent kiegészítõ addig jól nézett ki. De az is lehet hogy csak átálította magát, majd megnézem csak most nem játszok vele

Gerbill
1. Felrakod a Sims 2-t
2. Nem raksz fel hozzá semmit(patch, crack, magyaritás)
3. Feltelepíted a kiegészítõt
4. Amikor kéri a CD-t vagy a DVD-t, berakod a 4.cd-t
5. HAGYOD LEFUTNI A FRISSÍTÉST
6. A Daemon toolsban minden opciót kikapcsolsz(Emulation-All Options off)
7. Elindítod az asztalon megjelent Sims 2 Éjszakák ikont
8. És mennie kell.Persze a Sims 2: Éjszakák 1.CD legyen bemountova vagy betéve

Amikor beteszem az Éjszakákat és a végén patchelini akarja kéeri a Sims 2 DVDt de én a CDs változatát tettem be.Ezért megszakítom, de az instalálás után beteszem a hivatalos oldalról lehúzott Patchet (itt az éjszakák CD-t kéri ezért minden rendben van)Erre nem tudtuk valamit mondan?

Csak próbálkozok mivel fogalmam sincs mi lehet a baj.

Talán mert a haj textúrákat az Intel támogatta <#vigyor4>

Gerbill
Az mitõl lehet hogy feltelepítettem az Éjszakákat, és a hajak textúrája láthatóan romlott(tehát ronda).

Gerbill
Az intelre rosszul optimizálták, de lehet hogy direkt(az AMD talán támogatta egy kis pénzzel az ea-t😄).

rage
Minden maxon van?
Biztos az Intel a hibás 😊
Nem ám a játékot rosszul optimalizáló programozók...

Gerbill
Nekem AMD 2600+ Processzorom van kb. 2Ghz, és 768Mb RAM. A játék simán megy. Semmi akadás. És az összes kiegészítõ fönt van. Szerintem az intel a hibás

De miért akarod peccselni az alapot,ha fent van az univ?Na ezt nem értem.Az univ. a végén úgyis felpeccseli.

Mike at home
bemész egy területre
fent vannak ikonok
kattintasz az egyetemre, létrehozod

Mike at home
mindeig az utolsó kieget kell inditani

mi az, hogy nem ismeri fel?

létre kell hozni majd az alapterületekhez

Eddig én a Sims 2-t nem Patcheltem be csak az Universityt.A hivatalos oldalról le akartam szedni a CDs Patchet,de a CDre kattintva is a DVD-set tölti le.
(onnét tudom,hogy ha elindítom akkor a Sims 2 DVDt kéri)Godolom ez lessz a hiba, de nem tudom lehúzni akkorse a CD-set.

Valamit akkor is elrontotok.Nem létezik,hogy a 3 Sims ne menjen fel egymásra legalább angolul.Nem tudom,passz,lövésem nincs tényleg.Esetleg egy windows reinstall és/vagy egy frankó registry pucolás talán segít,mást nem tudok mondani.

Ja, angolul is ugyan az helyzet.
Amúgy én nemrosszértelemben mondtam, hogy nem tudtatok segíteni.

HAYES
Az éjszakákat elindítom és kiírja azt hogy létre tudok hozni szórakozóhelyet a simeknek(Ez az üdvözlés). Ezután nem történik semmi. Azt hogy honnan látom hogy nem ismeri fel az egyetemet? Mert ahol ki tudnám választani ott az egyetem logó halványan van jelölve, nem tudok rákattintani.

Mondd meg egyenként melyik milyen.