Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Deluxe után az Egyetemet akarnám telepiteni , de már 1%-nál megáll , meg se probálom a többi kiegészítõt felrakni.

Mike at home
mmelyik kiegnél fagy le

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok! Az lenne a problémám , hogy feltelepítem a Sims 2 Deluxe-t , utána a kiegészítõket akarnám felrakni , de mindig lefagy telepítés közben , mit lehetne csinálni hogy ne fagyjon le? Elõre is köszi😄

Mike at home
ennek a fejlécét is mindjárt összerakom, jó játék ez még most is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok!!!
A Sims 2 Szabadidõ részéhez crackre lenne szükszégem...
Légyszi segítsetek,küldjetek egy linket ahonnan le tudnám tölteni!!!
ELõre is köszi😊))
Sziasztok! Hogyan lehet azt megcsinálni hogy egy kicsit lelassuljanak a szükségletek a simeknél? Kösz a választ!
Vincy114
sziasztok!

van 1 problémám. Szóval feltelepítettem a sims 2 alapjátékot (nem eredeti, daemon toolsal csináltam). fel akartam rakni a házi kedvenc kiegészítõt. Fel is telepíti, és a telepítés végén kiirja hogy frissíteni akarja, ugyhogy be kell rakni az alapjáték cd-jét. Elkezdi frissíteni, és aztán kiírja hogy "hiba merült fel a frissítés telepítésekor".
Próbáltam úgy, hogy felrakok egy másik kiegészítõt elötte, de ott is ezt irta ki.
láttam hogy már mások is kérdezték ezt de nem találtam normális választ rá. SEGÍTSETEK pls õrületbe kerget ez a ...

Intel Pentium Dual Core E5700 3.0 GHz // 2GB DDR3 // AMD Radeon HD6570 1GB // WIN 7 Ultimate 64bit

Framsen
oh ja !

köszi !

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

sacko98
Hogy lehet GTA-ból autókat Sims 2-be rakni?

Elõre is köszi Sanyi.

Mike
így:

"E:\EA GAMES\The Sims 2 Apartment Life\TSBin\Sims2EP8.exe" "-w"

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Framsen
Tehát
Indítás helye: "F:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Évszakok"-w

vagy vhova máshova kéne írnom ? mert így nem engedi

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Mike
persze

parancsikonban az indító parancs mögé beírod hogy:
-w

Framsen
Sziasztok valahol meg lehet azt csinálni, hogy a játék ne FULLSCREEN nézetben fusson ?

Dávid voltam.

Jaja jáccok persze azzal is. Mind 2 bejön nekem! De azért az kár h a 2be nem lehet szabadon úgy menni mint a 3 ba... de csak ez az egy bajom van vele.

Mike
játszol a sims3-mal
ez a sims3 nagy újítása
meg az ocsmány gömbfejek

Hogy hogy nem lehet rendesen a városba menni mint a sims 3 ba hanem csak telekrõl telekre? Kimész a telkedrõl és akarsz menni egy másikra akkor betöltéssel visz oda. Hogyan lehet megcsinálni hogy normálisan lehessen mászkálni??
ok kösz sikerült feltelepíteni!
Kösz!😊

Shiwo
gugli 3. találat magyar oldal:
http://patchelj.hu/patch/The_Sims_2_-_Nude_Patch_Intro_Remover

ahogy elnézem, egy exe fájl, gondolom elég futtatni...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sziasztok! Nem tudjátok hogy a Sims 2 höz honnan tudnék letölteni nude patch ot és hova kell azt betelepíteni?! kösz...
Shiwo
falépítési gondok warezolt dvd-s alapjátékkal voltak, ha az van, akkor nézd meg a FAQ-t a bannerben..

ha nem, akkor kifejthetnéd, hogy maga az alapjáték nem akar frissíteni, vagy van hozzá kieged és az nem ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

csö megoldottam egy sima ujratelepítésel de még mindig nem tok frissíteni ez miért van
csö az a baj hogy nem tok falakat felemelni meg semmi t se elkezdene ez miért van és hogy lehet megoldani elöre is köszi
Hogyan lehet lejtõt készíteni?

Sziasztok!

Én most szeretném letölteni a sims-et csak nem tudom hogy a 2-t vagy a 3-at légyszi segítsetek melyik a jobb?

Riki
Sziasztok!
Nekem az a problémám van, hogyha a simsel játszok akkor kb 15 perc után kikapcsol a gép magától. Pedig már újra raktam a játékot és utána se javult. (fél éve van kb fent a gépemen és eddig rendesen futott)
Ha tudtok segíteni légyszi írjatok, akár privit is. Elõre is köszi.

Szia!
Pl.:Itt:
http://www.sims2008.eoldal.hu/oldal/kodok

Különben nem volt nehéz rákeresni google-ben.

Sziasztok!

Letudná nekem valaki irni az összes kiegészitõt ami megjelent a játékhoz?Köszönöm.
Üdvözlet mindenkinek!

Elnézést elõre is hogy problémámat ide írom de a The Sims topic eléggé kihaltnak látszik. Egy számomra totál érthetetlen problémával állok szemben. A barátnõmnek kiírtam a The Sims alapjátékot. Setup.exe-re rákkatintva neki nem kérdezi meg hogy English vagy Espanol legyen a telepítõ, hanem egybõl beadja a fõmenü képernyõt lengyen nyelven. Ez ellen mit lehet tenni? Ismeri valaki ezt a problémát? Elõre is köszönöm!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

testingcheatsenabled true

every damn day

Le tudnád nekem írni a kódot? Elõre is köszi.

Van egy ilyen chat nekem sajna mindíg összeomlott tõle a játék, de egyszer sikerült, elmentettem és kész
Beállíthatod vele hogy kivel legyél barát szeretõ házastárs meg ezeket a szükségleteket rögzítheted le vele😄
Vagy ez csak a 3-nál mûködik?

every damn day

Sziasztok, hogyan lehet gyorsan elérni a platina életcél szintet és elérni h úgy is maradjon?

amugy esetleg bigtorrent.hura regisztrálj

every damn day

jajj de megijedtem tõle...

pirosz szöveg fent

every damn day

Sziasztok! Tudtok nekem olyan oldalt mondani ahonnan teljes verzióba le lehet tölteni a Sims 2+kiegjeit? köszi!!!!!

ZTM
Lenne egy kérdésem, felraktam az alap játékot(4CD) és megvan hozzá az évszakok kiegészítõ, de mikor a kiegészítõ végez a telepítéssel, kéri a sims 2 DVD-t hogy frissíthessen, na most én kijátszottam hogy itt újraindítottam a gépet indul is a játék de elég bugos😞
Szval hogy a fenébe kéne normálisan feltelepíteni?
Köszi.

Bal egér gomb + körözés az egérrel (nagy tárgyaknál nagy körök 😊)

Más.: valamiért alapból nincs cenzúra a játékban
nincs kód amivel vissza lehet kapcsolni?

every damn day

Hogy kell tárgyakat forgatni?😄

every damn day

Mike at home
itt nem kell installálni semmit
a letöltött cuccaidat tartalmazó package file-okat szimplán a dokumentumokban lévõ sims mentésedben a Downloads mappában tudod tárolni, nyithatsz alkönyvtárkaa is
a programban meg kapcsold be a custom contetn-et

sziasztok
lenne egy nagy problémám:
Felraktam Angolul a SIms2-t csak simán magában és egybol le is töltöttem a cuccokat hozzá,uj hajak,ruhak,stb
Belementem a jatekba,kijöttem,mukodik,minden rendben van vele
Nos Nem tudtam milyen programmal lehet beinstalalni a Sims2-be a kiegeszittõ ruhakat ,stb,ezert ramentem a fajlra és kiirta hogy valasszak programot,valasztottam is,csak veletlenul otthagytam a pipat hogy az összes fajlt ugyanerre a programmra konvertalja att,es az en esetemben a program az a CSBin-ben levõ program,ami elinditja ugyan,de nemtudom felinstalalni
Ötleteket tudnatok adnI?
Elõre is köszönöm!
Sziasztok!
http://www.freeps3.tv/?i=203812

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

Valaki tudd mondani egy boltot ahol meglehet venni a sims 2 alapjátékot budapesten vagy valamien magyarországi boltban?
Hello! OLvastam a feltámasztómatáról, próbáltam hívni a kaszást, de amikro ki akartam volna választani egy régi simemet ne mvolt a listán, csak a háziállatok.

Ha fennt van az szinte az összes kieg mindegyikhez fel kell rakni a patcht, vagy csak ahoz amit legutoljára raktam fel?

És azt pontosan hogy is kéne használni😊😊😊😊
Igenis értettem<#worship>

Mike
"Nem kell crackelni! Mini-image-ról nem hallottál még? "

Nem kell crackelni. Mini image-et használd inkább!

Legközelebb így ird légyszi
ugyanazt jelenti, és mégsem oktatsz ki senkit