Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Sims 2 Szabadidõ részéhez crackre lenne szükszégem...
Légyszi segítsetek,küldjetek egy linket ahonnan le tudnám tölteni!!!
ELõre is köszi😊))
van 1 problémám. Szóval feltelepítettem a sims 2 alapjátékot (nem eredeti, daemon toolsal csináltam). fel akartam rakni a házi kedvenc kiegészítõt. Fel is telepíti, és a telepítés végén kiirja hogy frissíteni akarja, ugyhogy be kell rakni az alapjáték cd-jét. Elkezdi frissíteni, és aztán kiírja hogy "hiba merült fel a frissítés telepítésekor".
Próbáltam úgy, hogy felrakok egy másik kiegészítõt elötte, de ott is ezt irta ki.
láttam hogy már mások is kérdezték ezt de nem találtam normális választ rá. SEGÍTSETEK pls õrületbe kerget ez a ...
Intel Pentium Dual Core E5700 3.0 GHz // 2GB DDR3 // AMD Radeon HD6570 1GB // WIN 7 Ultimate 64bit
köszi !
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
"E:\EA GAMES\The Sims 2 Apartment Life\TSBin\Sims2EP8.exe" "-w"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Indítás helye: "F:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Évszakok"-w
vagy vhova máshova kéne írnom ? mert így nem engedi
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
parancsikonban az indító parancs mögé beírod hogy:
-w
Dávid voltam.
ez a sims3 nagy újítása
meg az ocsmány gömbfejek
http://patchelj.hu/patch/The_Sims_2_-_Nude_Patch_Intro_Remover
ahogy elnézem, egy exe fájl, gondolom elég futtatni...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ha nem, akkor kifejthetnéd, hogy maga az alapjáték nem akar frissíteni, vagy van hozzá kieged és az nem ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én most szeretném letölteni a sims-et csak nem tudom hogy a 2-t vagy a 3-at légyszi segítsetek melyik a jobb?
Riki
Nekem az a problémám van, hogyha a simsel játszok akkor kb 15 perc után kikapcsol a gép magától. Pedig már újra raktam a játékot és utána se javult. (fél éve van kb fent a gépemen és eddig rendesen futott)
Ha tudtok segíteni légyszi írjatok, akár privit is. Elõre is köszi.
Pl.:Itt:
http://www.sims2008.eoldal.hu/oldal/kodok
Különben nem volt nehéz rákeresni google-ben.
Letudná nekem valaki irni az összes kiegészitõt ami megjelent a játékhoz?Köszönöm.
Elnézést elõre is hogy problémámat ide írom de a The Sims topic eléggé kihaltnak látszik. Egy számomra totál érthetetlen problémával állok szemben. A barátnõmnek kiírtam a The Sims alapjátékot. Setup.exe-re rákkatintva neki nem kérdezi meg hogy English vagy Espanol legyen a telepítõ, hanem egybõl beadja a fõmenü képernyõt lengyen nyelven. Ez ellen mit lehet tenni? Ismeri valaki ezt a problémát? Elõre is köszönöm!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
every damn day
Beállíthatod vele hogy kivel legyél barát szeretõ házastárs meg ezeket a szükségleteket rögzítheted le vele😄
Vagy ez csak a 3-nál mûködik?
every damn day
every damn day
every damn day
Szval hogy a fenébe kéne normálisan feltelepíteni?
Köszi.
nincs kód amivel vissza lehet kapcsolni?
every damn day
every damn day
a letöltött cuccaidat tartalmazó package file-okat szimplán a dokumentumokban lévõ sims mentésedben a Downloads mappában tudod tárolni, nyithatsz alkönyvtárkaa is
a programban meg kapcsold be a custom contetn-et
lenne egy nagy problémám:
Felraktam Angolul a SIms2-t csak simán magában és egybol le is töltöttem a cuccokat hozzá,uj hajak,ruhak,stb
Belementem a jatekba,kijöttem,mukodik,minden rendben van vele
Nos Nem tudtam milyen programmal lehet beinstalalni a Sims2-be a kiegeszittõ ruhakat ,stb,ezert ramentem a fajlra és kiirta hogy valasszak programot,valasztottam is,csak veletlenul otthagytam a pipat hogy az összes fajlt ugyanerre a programmra konvertalja att,es az en esetemben a program az a CSBin-ben levõ program,ami elinditja ugyan,de nemtudom felinstalalni
Ötleteket tudnatok adnI?
Elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB