Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Sims2-re nincs NRaas_NoCD szerû megoldás a mini image helyett?
Hali! Igen C-vel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wirágbolti verzió sajnos,complete collection,és nem telepitõs,de a dokumentumokban megvannak a fájlok

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mike
a többinek is ott kell lennie
fotózgattál c-vel?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Csináltam pillanatképeket a játékban,de csak az utolsót mentette el.Az hogy lehet?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mike
a mini image azért jó, mert em kell crackelni a játékot
a hangnak nem szbaadna elmennie, van hang amõgy, csak a játékban nincs?

ebbol most okosabb lettem, na mind1 allatos kiegeszto nelkule is elek😄 de most az a gaz hogy elment a hang:s es vilagos sszurke az alitoja nem birom allítani .. meg hang sincs

Mike
használj mini image-t

sziasztok, azt szeretnem megkerdezni hogy miert van hogy telepítem a the sims 2 hazi kedvenceket es crackelem a bindbe vagy melyik mappaba,na lényeg ami, mindent csinaltam mar vele, eljut a betöltés, város valasztas, aztan a család létrehozás opcionál úgyszint betölti,de ahogy be töltötte kidob egy hiba üzenettel .. mi lehet a gond ?

Mike
mindet felteheted

Heló!
Az összes kiegészítõ kompatibilis egymással? Szóval egy idõben fel tehetem mindet vagy csak külön-külön lehet velük játszani? Esetleg vannak valamiféle kombinációk?
Köszi elõre is!

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Mike
de ezzel együtt linket nem adunk, tessék megtanulni keresni

Mike
már senkit nem zavar, hogy törölnöm kellene
lassan forgalomban sincs, ergo marad a warez, ha valaki nem vette meg eddig

Mike! Ha nem kell a topik,akkor én átvenném,és ez most komolyan mondtam

Hol a HG?

kem001
warez téma automatikus törlést jelent!

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Sziasztok a linket tudtok adni nekem hogy letöltsem a sims 2 magyar teljes verziót?
ok, nembaj, majd lesz vhogy, nem vészes, de azért kösz.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Mike
😞

akkor nem tudom

nincs ott, nem lehet kikapcsolni.

vagy a játéktipp visszaállítása lenne az? lol.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

ok, értem, kösz a válaszokat.

Mike
opciókban, vagy a help

Mike
nem, hanem amikor a simjeid kinéznek Rád
pl. most tényleg mosogassak?
3-ban ilyen nincs

ja, megmondanád hol kell kikapcsolni a játéktippet?

elején elõször bekapcsoltam, mert nem emlékeztem mindenre, mondom biztos jól jön, erre minden belépéskor ugyanaz, felhozza a tippeket, leáll egy pillanatra a játék, szünetbe teszi magát és idegesít.

már mindenütt kerestem, de nem tudom, menüben sincs.

ok, értem, szóval úgy tûnik a többségnek a 2 jön be és a 3 nem, vagy kevésbé.

helyes 😄.

3sucks, najónem.

#32002 is inkább a 2vel játszott 😄.

szóval nincs tipped a paranormális és egyéb különleges munka megtalálására csalás nélkül, mi? a gép random ugyanazokat adja, amiket felsoroltam.

most megnézem ismét, mert nem játszottam vele, gépem szervizben volt.

a ló az érdekes lehet, mint állat sims3ban, de amúgy nem vonz. és hogyan érted a rád néznek dolgot? a felugró üzenetekre, hogy miújság, élsz még? meg ilyeneket szoktak írni, engem picit idegesít, mert már15-17barátom van, ebbõl90%csaj és mindegyikkel viszonyom van 😄, szóval kezdenek bonyolódni a szálak 😄.

Mike
én vártam volna vmi grafikai elõrelépést, úgy ahogy az 1-hez képest a 2 volt

mondjuk kinézhetne így

Mike
nekem a simek jobban tetszenek a 2-ben, és nagyon hiányzik az is, hogy a 2-ben ki ki néznek rád, a 3-ban már nem

a 3-ban meg az tetszik, hogy lehet mászkálni a környéken

már van pets
cica, kutya, ló

nekem is volt régen üzletem, majd tervezem most is. csak kipörgetem az állásokat.

sztem sims2 jobb. mit gondolsz? mármint sims3nál.

ha megnézzük a kiegészítõket, sorra ugyanazok jönnek, mint a2ben.... csak talán állatok nem... vagy állatok is vannak? már nem tudom, lemaradtam és csak az alap sims3mal játszottam, de nem igazán érdekelt, nincs meg az a feeling, bár azért az igaz, hogy jó.

sims3 egy felturbózott sims2 😄.

Mike
hát nem tom, én a sims2 -ben vállalkoztam
boltom volt, éttermem

Hello. Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor kompatibilizálni akarom a játékot a win 7el akkor mért nem váltja át? Pedig erre kompatibilizálom: xppack2.... de nem váltja át mert ugye akkor át kéne váltania abba a módba mikor be akarsz lépni.
Mikor simán belépek ugye akkor meg a képernyõ arány nem jó. Ráttettem a legnagyobbra és két nagyobb csík van az oldalán. Szóval kéne kompatibilizálni csak hát ugye... ha meg minden kipipálok akkor átváltja csak aztán nem adja be a játékot 😄

vannak 😄, de az említett helyeken kell keresni õket, igen. gép és újság.

de nem értem, nekem most már hetek óta hadsereg, zenész, szórakoztatóipar, sportoló, bûnözõ, ezeket adja, semmi mást.

megvolt már szakács pálya és oktatás, meg talán még vmi.

simem álma híres szakács volt, azóta platinumban van és rég meg kellett volna halnia, de itattam életelixírrel. azt jól van, szóval király. és teljesen kiakarom pörgetni vele, egyébként már gyerekei is vannak. most éppen makulátlanul jóságos varázsló.

kár, h varázslónak nem lehet állata, mint boszorkánynak.

így annyira nem poén.

szóval állásokra visszatérve, ha pl paranormálisat akarok nyomni csalás nélkül... mert olvastam neten hogyan kell csalással, de én anélkül akarom megtalálni a munkát... akkor nézzem a csillagokat este és miután érdeklõdési köre megnõtt, elvállalhatja? vagy ez nem jelent akadályt?

mindenesetre elegem van, h ugyanazokat az állásokat látom hétrõl hétre gépben és újságban is.

ráadásul most a simem emlékei nézése közben nem tudom elolvasni az emlékeket, mert megjelenik a kis nyíl, vagyis jel, ami mutatja, hogy menjen oda és az emlék szövege eltûnik. egér hiba, v játék hiba? ma tûnt fel elõször ez a probléma.

Mike
hm...

ugye itt nincsenek munkahelyek mint a 3-ban, tehát marad az újság és az szgép

pl paranormálisat se ad ki a gép, de táncos karriert már találom. és mondjuk az hétköznapi 😄. de paranormális az nem és szeretném kipróbálni.

megmondaná vki, hogy tudós karriert, táncost és ilyen nem hétköznapi dolgokat, kutatót is pl hol találok? gépen és újságban csak bûnözõ, hadsereg, oktatás, szórakoztatóipar van meg építész és mindig ezeket adja.

ok, azért kösz, ha van vki más, megmondhatja. szeretnék híres lenni.

Mike
sry, nem emlékszem

hogyan tud egy sim híres lenni? bulik által? mert még mindig átlagos alak. a karrier pedig nem hat ki rá, pedig több szakmát kijártam. és ott már sztár vagyok és eladtam egy nagyszerû regényt, a másodikon dolgozom.

ja. egy szónak is száz a vége, most már minden rendben.

esetleg annyi lehet még, hogy amikor telepítettem és a kiegészítõket tettem fel, frissítette az egyik magát, letöltött vmit, futott a piros csík, de hát nem hiszem és mondom, most már jó.

és kis bug, csak idegesített, hogy amikor gyerek volt, akkor azért naponta, két naponta elõfordult... kétszer észleltem, többször nem.

de kösz.

Mike
a warez nem okoz ilyen problémát

nincs letöltött tárgy, teljesen alap és warez. de eddig egyszer se jelentett problémát a warez. most, hogy egyetemen vannak, nincs ilyen gond. a felnõtteknél se volt.

Mike
nem okozhatja vmelyik letöltött tárgy?

egyetemre ment és azóta nincs ilyen probléma. de azután se volt, hogy ide írtam, szóval reméljük többször nem fordul elõ. biztos bug. csak bosszantó.

sürgõs segítségre van szükségem.

a gyerek simemnek a kezére folyton fehér szar nõ. legelõször a gyümölcsös tálnál történt, amikor nem a csapból ivott és utána eldobta a poharat, majd fehér szarral a kezében mászkált. mentettem és kiléptem, aztán gyakran elõfordul újabban és ilyenkor megint mentek és a szomszédságba kilépek, visszalépve nem probléma.

de most már úgy maradt mentés után is. ma hazahozta a háziját és a lakás elõtt tette le, este nekiállt írni, de beakartam hozni, hogy ne fázzon meg. behoztam, bent írta, abba hagyta, fehér kéz és házi is eltûnt. mentettem, szomszédságba léptem, majd vissza a telekre és házi kint az udvaron, mintha mi sem történt volna, ráadásul 0%-n.... igaz, még csak 28%-ig írta meg.

miafranc ez? mert kurvára idegesít, a család többi tagjánál ilyen egyszer se fordult elõ, de nála már többször és most úgy tûnik teljesen ráragadt.

kösz, bár már mondjuk hozzászoktam.

Mike
moveobjects on
és utána töröld ki az ajtót, és tegyél be helyette másikat

helló.

feltettem újra az egész sims2t minden kiegészítõvel és rendben is van minden. ház is kész, megjöttek a vendégek, jól érezték magukat, elmentek, de ajtó tárva nyitva. próbáltam becsukni, nem lehet, nincs opció rá, csak zárja be a maga részére, hogy senki más ne jöhessen be, meg ilyenek. idegesít, hogy tárva-nyitva van az ajtó... elmentettem, kiléptem és beléptem, mert régen egyszer pár éve simem megégette magát és kormos volt a képe és ilyenkor, ha kiléptem mentés után, ez megoldotta a problémát és tiszta lett az arca. de most az ajtó ugyanúgy nyitva van és tárgy odébb rakásnál nem engedi, mert azt mondja, használatban van.

mi a francot lehet ilyenkor csinálni?

Mike at home
okés

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Teljesen rabul ejtett megint a játék.Azt hiszem dobom a 3-at a pic...ba! Majd hozok képeket ha belelendültem igazán

Mike at home
hibás az alapjáték crackje
használj mini image-t vagy tegyél fel több kieget

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kispalko
Hello 😊 Azt szeretném kérdezni, hogy az mitõl van hogy feltettem a Sims2-t crackeltam és patcheltam is, de amikor akarom indítani akkor nem indul és csak add ki 1 hangok, de hiba üzenetet nem ad be. Mitõl lehet ez???

Mike at home
az egyetemmel örök probléma van, rakd fel kicsit késõbb a sorban