32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• böröczk
    haladj az outfits-től egy kicsit lejebb : - DDD (hat, glasses...tejóég)
    egyébként én is így vagyok ezzel a kiegészítővel, az eddigi legjobban várt, sőt, talán az egyetlen igazán várt expanzió...
  • Shiwo
    ill költői kérdés..a plátói az más :)
  • Shiwo
    szerencsétlen állatokra rucit húzni..

mondjuk várom már ezt a kieget..ez érdekel legjobban az eddigiek közül :)

amúgy másoknál is belassult 1000L a játék betöltése a kieget feltelepítésével, vagy csak az én gépem kecmet.. (bár ez plátói kérdés, mert tényleg kecmet :D )
  • böröczk
  • lobig
    köszönöm szépen...
  • aqspd
    úgy csináld, hogy tedd be a házat családostól a házak közé, és helezd át őket a másik városban, nem tudom , hogy a magyar változatban ez hogy van írva, nekem csehül van.
  • lee86
    Sziasztok!
    van mód családot ugy kiköltöztetni a házából, h utána egy másik városban helyezzem el őket? csak én nem találtam ilyen lehetőséget, vagy tényleg megoldhatatlan? :(
  • zsofi6
    Kösz.
  • Mike
    "ha felteszem a sims 2 csilli-villi cuccokat elveszneka mentéseim ?"

előtted kérdezték meg 1-gyel
  • Savmacska
    de elolv. mindenem fasza volt ijen fehér azt hiszem platina. azt 1et félre ivott a többi 2öt emg nem
  • Mike
    ja és persze a SimPE sem működik, szal ennyit az a pár cucc nem ér
  • Mike
    jó ez a glamour life (csilivil cuccok)
    nálam pl. fagy a bodyshop
    pontosabban kiirja, hogy a program crashed
    asszem visszateszem ahogy volt
  • Mike
    megváltoztattam :)
    de jópofa volt
    éltecél: 200 sajtosszendvics megeveése
    a vágyai mindig a sajtops szendvics körül forogtak :)
    sajtos szendvics készítése, feltálalása, beszélgetés a sajtos szendvicsről, más rávétele sajtos szendvics készítésére :)
  • Kodlovag
    És megcsináltad, vagy megváltoztattad újra?
  • Mike
    én max 1x szoktam nekik segíteni
    aha
    de nem baj, így érdekesebb, életszerübb
  • Mike
    persze nagyon vicces amikor nem úgy használod
    ilyen volt nekem a sajtos szendvics életcél
  • Mike
    szerintem ez a csúcs
    véletlenül sem olvasnád el, amit előtted irnak, igaz-e
  • Kodlovag
    Utánanéztem ennek a házi feladat dolognak. Hogy mitől függ, mennyire gyorsan csinálják meg. Nem számít, hogy A+ a jegye, az se, hogy mennyire neat, meg mennyi a logic skillje. Egy dolog számít csak: meg kell kérni a szülőt, hogy segítsen. A szülő a házi feladat készítése közben megtanítja a gyereket tanulni. 2-3 alkalommal segítesz neki, utána már magától is nagyon gyorsan megcsinálja.
    Ki is próbáltam. Először kellett neki vagy 3 óra, míg megírja a leckét. Aztán tanult a szülővel 2 (vagy 3?) napot, utána magától is megvolt 1 óra alatt.
  • Kodlovag
    Minden ilyen tárgyat csak akkor lehet használni, ha arany, vagy platina az aspirációs szinted. Egyébként negatívan hatnak. De ez is oda van írva melléjük figyelmeztetésként.
  • Savmacska
    rájöttem h mégsem ojan rosz ojan 20éves picsáim lehetnek
  • Savmacska
    2nam mulva öreg lett volna és kigyult a pont..vetem elixir italt és b*ssza meg aza hülye valami h megöregedtem töle, félrnyelt avyg mittudom én és msot egy rohatt öregemberrel jáccok ez igy nem faxa
  • rage
    Még hányszor fogjátok megkérdezni?

Nem vesznek el.
  • Savmacska
    ha felteszem a sims 2 csilli-villi cuccokat elveszneka mentéseim ?
  • rage
    Miért ne tudnál?
    A kiegészítő beépül a játékba, ennyi.
    Amúgy nem is sokat kellett volna visszaolvasni, volt már róla szó,
    az utóbbi pár napban bőven.
  • lobig
    Sziasztok!

Ha most felrakom a Csili-Vilit, akkor nem fogok tudni az én fullos Simemmel játszani?
    Még akkor se, ha előtte biztonsági másolatot készítek róla?
    Ez így értelmetlen lenne!!!
  • rage
    oda van mellé irva
  • rage
    Hello !

A kollekciók között nézd meg, ott lesz külön, hogy Csilli-Villi kollekció
    Ezek vannak benne, illetve a ruhák még.(Öltönyök, bundák, pizsamák...)
  • Savmacska
    Szakács voltam,(tam)....És jött egy kérdés hogy valami extravagáns család valami levest rendelne az esküvöre és te mit tennél? -NORMÁL OLASZ LEVES -KÜLÖNLEGES TENGERI GUBÓ -PASZ én emg ugye maxin van a szakács skillek erre rányomtam h tengeri gubó specialitást csinálok erre emg rosszul lettektöle a vendégek és lehányta valaki valaki cipőjét erre b*zdmeg kirugtak:D:D:D:D a sim-em persz magábaborult..és igy ennyi voltam..Nos megéztema munkából adódoan tártyakat és ott volt ijen csoki készitő gép..+Szórakozás+4mpenként +3§ és igy az elég jó és aza kérdésem h munkákböl adodoan a tárgyak mire képesek és mit adnak emg ijenek pl.csokigép szorakozás,pénz rendörnek-a pisztoly mit csinál politikai karrieren az a beszélőke meg hasonló az összes érdekelne természetesen magyarul ha lehetne elöre is kösz
  • jakewyler
    ez igen,szép ház
  • Mike
    a bútoroknál nézd a csoportok legvégét
    annyi az össz bútor
  • Mike
    nálam Northék volt a csúcs, ők 8-an voltak, persze voltak kedvenceim, akikkel jobban törődtem, pl. az egyiküknek több mint 100k aspipontja volt, ami bizony a randi bevezetése előtt rengetegnek számított

most az egyik simemnek több mint 300 ezer aspipontja van
  • Kodlovag
    Ez a minikieg csak ennyi.
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Felraktam a Galmour life-t, de egyszerűen nem találom az újdonságokat benne! Van 10 új férfi-női ruha, de ennyi amit találtam plussban! A bútorokat is átnéztem, de semmi "extravagáns", luxus cuccokat nem találok. Vannak egyáltalán? :D
  • szolinacica
    Valaki help! Nos az az én nagy problémám, hogy feltelepítettem a Glamour
    Life-ot. Eddig szép és jó. De nincs hozzá cd-m amivel eltudnám indítani. Szóval arra akarok kijukadni, hogy van e??? valakinek CD kép hozzá. Ha van,
    akkor lécccccci, kitudnál segíteni vele. Köszike.
  • Mike
    kicsit a visszapörgeted a topikot, láthatsz pár képet tőlem, gazdagékról
    ők igazából a szolgáltatásból gazdagodtak meg, napi cc 10-20k bevétel mindig van, nem kell érte csinálniuk semmit

de itt egy kép

ami nem látszik: a ház mögött 1 jakuzzi, 5 futógép van, karaoke, a pörgőgömb, illetve lent egy medence, elől mint látod bowling, fent a teraszon egy parti asztal, asztalokkal, bent pedig egy kártyaszoba és egy billiárd terem. plazmatv, a vendégeknek a földszinten 1 wc áll rendelkezésükre (vmiért a zuhanyzót nem hazsnálják sajnos, pedig a sok futkosásától rájuk férne) az emeleten összesen 3
    lent van még egy bolt rész, azt néha kinyitom, ha olyan hangulatban vagyok, wc a vevőknek ott is van. mindezért pedig szedek óránként 117-et, ami nem sok, szedhetnék többet is, de így is van úgy 200k-m (ez a kép már archiv, mivel felhúztam még egy szintet, legyen hely a fiúknak ha visszajöttek az egyetemről)
  • Mike
    az aging cheattel az a baj, hogy anomáliákat okoz a játékban. pl. jön egy új kieg, és a ház eltűnik. vagy nem jön többé semmilyen jármű (ez főleg az autó előtt volt probléma, még kaját sem tudtál rendelni, taxit se, a gyerek nem járt suliba (mondjuk akkor lehet hogy a gestapo sem tudott volna jönni érte, de idáig nem éleztem a dolgokat)
  • jakewyler
    aha értem,és sokat hoz egyébként?mondjuk a 110$-es
  • Mike
    csak ha van rajta működő és egyébként is nyereséget hozó boltod, plusz kell egy olyan alkalmazott, akinek legalább 5 pontja van medálokból
    (arany 3, azüst 2, bronz 1 pontot ér). és akkor nem marad más, mint naponta hivogatni a boltot
  • Mike
    egy-két randi és úgy összejön 100 ezer pont mint a huzat, abból meg lehet venni lötyiket, szal 5x3 nap az 15 nap, ennyi alatt meg bőven össze lehet szedni 30k pontot
  • Mike
    Ehhez képest sokkal jobb a családi vállalkozás a háznál, a kertben is elkezdhetsz árulni pár dolgot, eladási medált gyorsan lehet szerezni, pénztárosi kissé hosszadalmasabb, árufeltöltő meg suintén. A bolt mellett pedig, el kell kezdeni szolgáltatni, a bevételt visszaforgatni, futópad, jakuzzi, kajálási lehetőség (partiasztal) és akkor dől a lé