32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#19972 haladj az outfits-től egy kicsit lejebb : - DDD (hat, glasses...tejóég)
egyébként én is így vagyok ezzel a kiegészítővel, az eddigi legjobban várt, sőt, talán az egyetlen igazán várt expanzió... -
#19971 ill költői kérdés..a plátói az más :) -
#19970 szerencsétlen állatokra rucit húzni..
mondjuk várom már ezt a kieget..ez érdekel legjobban az eddigiek közül :)
amúgy másoknál is belassult 1000L a játék betöltése a kieget feltelepítésével, vagy csak az én gépem kecmet.. (bár ez plátói kérdés, mert tényleg kecmet :D ) -
#19969 -
#19968 köszönöm szépen... -
aqspd #19967 úgy csináld, hogy tedd be a házat családostól a házak közé, és helezd át őket a másik városban, nem tudom , hogy a magyar változatban ez hogy van írva, nekem csehül van. -
#19966 Sziasztok!
van mód családot ugy kiköltöztetni a házából, h utána egy másik városban helyezzem el őket? csak én nem találtam ilyen lehetőséget, vagy tényleg megoldhatatlan? :( -
zsofi6 #19965 Kösz. -
#19964 "ha felteszem a sims 2 csilli-villi cuccokat elveszneka mentéseim ?"
előtted kérdezték meg 1-gyel -
Savmacska #19963 de elolv. mindenem fasza volt ijen fehér azt hiszem platina. azt 1et félre ivott a többi 2öt emg nem -
#19962 ja és persze a SimPE sem működik, szal ennyit az a pár cucc nem ér -
#19961 jó ez a glamour life (csilivil cuccok)
nálam pl. fagy a bodyshop
pontosabban kiirja, hogy a program crashed
asszem visszateszem ahogy volt -
#19960 megváltoztattam :)
de jópofa volt
éltecél: 200 sajtosszendvics megeveése
a vágyai mindig a sajtops szendvics körül forogtak :)
sajtos szendvics készítése, feltálalása, beszélgetés a sajtos szendvicsről, más rávétele sajtos szendvics készítésére :) -
#19959 És megcsináltad, vagy megváltoztattad újra? -
#19958 én max 1x szoktam nekik segíteni
aha
de nem baj, így érdekesebb, életszerübb -
#19957 persze nagyon vicces amikor nem úgy használod
ilyen volt nekem a sajtos szendvics életcél -
#19956 szerintem ez a csúcs
véletlenül sem olvasnád el, amit előtted irnak, igaz-e -
#19955 Utánanéztem ennek a házi feladat dolognak. Hogy mitől függ, mennyire gyorsan csinálják meg. Nem számít, hogy A+ a jegye, az se, hogy mennyire neat, meg mennyi a logic skillje. Egy dolog számít csak: meg kell kérni a szülőt, hogy segítsen. A szülő a házi feladat készítése közben megtanítja a gyereket tanulni. 2-3 alkalommal segítesz neki, utána már magától is nagyon gyorsan megcsinálja.
Ki is próbáltam. Először kellett neki vagy 3 óra, míg megírja a leckét. Aztán tanult a szülővel 2 (vagy 3?) napot, utána magától is megvolt 1 óra alatt. -
#19954 Minden ilyen tárgyat csak akkor lehet használni, ha arany, vagy platina az aspirációs szinted. Egyébként negatívan hatnak. De ez is oda van írva melléjük figyelmeztetésként. -
Savmacska #19953 rájöttem h mégsem ojan rosz ojan 20éves picsáim lehetnek -
Savmacska #19952 2nam mulva öreg lett volna és kigyult a pont..vetem elixir italt és b*ssza meg aza hülye valami h megöregedtem töle, félrnyelt avyg mittudom én és msot egy rohatt öregemberrel jáccok ez igy nem faxa -
#19951 Még hányszor fogjátok megkérdezni?
Nem vesznek el. -
Savmacska #19950 ha felteszem a sims 2 csilli-villi cuccokat elveszneka mentéseim ? -
#19949 Miért ne tudnál?
A kiegészítő beépül a játékba, ennyi.
Amúgy nem is sokat kellett volna visszaolvasni, volt már róla szó,
az utóbbi pár napban bőven. -
#19948 Sziasztok!
Ha most felrakom a Csili-Vilit, akkor nem fogok tudni az én fullos Simemmel játszani?
Még akkor se, ha előtte biztonsági másolatot készítek róla?
Ez így értelmetlen lenne!!!
-
#19947 oda van mellé irva -
#19946 Hello !
A kollekciók között nézd meg, ott lesz külön, hogy Csilli-Villi kollekció
Ezek vannak benne, illetve a ruhák még.(Öltönyök, bundák, pizsamák...) -
Savmacska #19945 Szakács voltam,(tam)....És jött egy kérdés hogy valami extravagáns család valami levest rendelne az esküvöre és te mit tennél? -NORMÁL OLASZ LEVES -KÜLÖNLEGES TENGERI GUBÓ -PASZ én emg ugye maxin van a szakács skillek erre rányomtam h tengeri gubó specialitást csinálok erre emg rosszul lettektöle a vendégek és lehányta valaki valaki cipőjét erre b*zdmeg kirugtak:D:D:D:D a sim-em persz magábaborult..és igy ennyi voltam..Nos megéztema munkából adódoan tártyakat és ott volt ijen csoki készitő gép..+Szórakozás+4mpenként +3§ és igy az elég jó és aza kérdésem h munkákböl adodoan a tárgyak mire képesek és mit adnak emg ijenek pl.csokigép szorakozás,pénz rendörnek-a pisztoly mit csinál politikai karrieren az a beszélőke meg hasonló az összes érdekelne természetesen magyarul ha lehetne elöre is kösz -
#19944 ez igen,szép ház -
#19943 a bútoroknál nézd a csoportok legvégét
annyi az össz bútor -
#19942 nálam Northék volt a csúcs, ők 8-an voltak, persze voltak kedvenceim, akikkel jobban törődtem, pl. az egyiküknek több mint 100k aspipontja volt, ami bizony a randi bevezetése előtt rengetegnek számított
most az egyik simemnek több mint 300 ezer aspipontja van -
#19941 Ez a minikieg csak ennyi. -
#19940 Sziasztok!
Felraktam a Galmour life-t, de egyszerűen nem találom az újdonságokat benne! Van 10 új férfi-női ruha, de ennyi amit találtam plussban! A bútorokat is átnéztem, de semmi "extravagáns", luxus cuccokat nem találok. Vannak egyáltalán? :D -
szolinacica #19939 Valaki help! Nos az az én nagy problémám, hogy feltelepítettem a Glamour
Life-ot. Eddig szép és jó. De nincs hozzá cd-m amivel eltudnám indítani. Szóval arra akarok kijukadni, hogy van e??? valakinek CD kép hozzá. Ha van,
akkor lécccccci, kitudnál segíteni vele. Köszike. -
#19938 kicsit a visszapörgeted a topikot, láthatsz pár képet tőlem, gazdagékról
ők igazából a szolgáltatásból gazdagodtak meg, napi cc 10-20k bevétel mindig van, nem kell érte csinálniuk semmit
de itt egy kép
ami nem látszik: a ház mögött 1 jakuzzi, 5 futógép van, karaoke, a pörgőgömb, illetve lent egy medence, elől mint látod bowling, fent a teraszon egy parti asztal, asztalokkal, bent pedig egy kártyaszoba és egy billiárd terem. plazmatv, a vendégeknek a földszinten 1 wc áll rendelkezésükre (vmiért a zuhanyzót nem hazsnálják sajnos, pedig a sok futkosásától rájuk férne) az emeleten összesen 3
lent van még egy bolt rész, azt néha kinyitom, ha olyan hangulatban vagyok, wc a vevőknek ott is van. mindezért pedig szedek óránként 117-et, ami nem sok, szedhetnék többet is, de így is van úgy 200k-m (ez a kép már archiv, mivel felhúztam még egy szintet, legyen hely a fiúknak ha visszajöttek az egyetemről) -
#19937 az aging cheattel az a baj, hogy anomáliákat okoz a játékban. pl. jön egy új kieg, és a ház eltűnik. vagy nem jön többé semmilyen jármű (ez főleg az autó előtt volt probléma, még kaját sem tudtál rendelni, taxit se, a gyerek nem járt suliba (mondjuk akkor lehet hogy a gestapo sem tudott volna jönni érte, de idáig nem éleztem a dolgokat) -
#19936 aha értem,és sokat hoz egyébként?mondjuk a 110$-es -
#19935 csak ha van rajta működő és egyébként is nyereséget hozó boltod, plusz kell egy olyan alkalmazott, akinek legalább 5 pontja van medálokból
(arany 3, azüst 2, bronz 1 pontot ér). és akkor nem marad más, mint naponta hivogatni a boltot -
#19934 egy-két randi és úgy összejön 100 ezer pont mint a huzat, abból meg lehet venni lötyiket, szal 5x3 nap az 15 nap, ennyi alatt meg bőven össze lehet szedni 30k pontot -
#19933 Ehhez képest sokkal jobb a családi vállalkozás a háznál, a kertben is elkezdhetsz árulni pár dolgot, eladási medált gyorsan lehet szerezni, pénztárosi kissé hosszadalmasabb, árufeltöltő meg suintén. A bolt mellett pedig, el kell kezdeni szolgáltatni, a bevételt visszaforgatni, futópad, jakuzzi, kajálási lehetőség (partiasztal) és akkor dől a lé