Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
sziasztok! Azt akarom kérdezni hogy miért nem megy a játék? sd4hide ot probáltam meg már mindet és nem megy 😞 légyszi segitsetek

Na megvan a Vár az üzlet, csak fölkéne tenni az alapot, bár a nõvéremnél van.
Õ is sims fan, bár 22 éves<#worship>

A játék maga jó,de van enne egy iszonyatos bug:elértem a maxot(10-es szintû üzlet),gondoltam bezárom az otthonit,és veszek egyet közösségi telken.Na itt ért a meglepetés:telefonon kiválasztottam az "üzlet végleges bezárása" opciót,kiírta,hogy törli az engedélyt,a cucc visszamegy a nagykerbe meg ilyesmi,aztán kiakadt.Szegény simem fütyült,integetett menjen mindenki,és nem bírta abbahagyni.Semmire nem reagált utána,míg vérvörös nem lett minden mutatója.Még a halál sem vitte el,úgyhogy meguntam,s mentés nélkül kiléptem.
Ez kurva nagy bugocska.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Gerbill
Az sd4 hide-al mit kell csinálni. Mert rákattintok hogy HIDE de ugyanazt írja ki a játék

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Srácok! MIen a vár az üzlet? sims2? Tesóm sims mánias 😛

Devids Pro
akkor mûködnek a régi meshek?
Mike
remelem a koltozes majd segit
mondjuk nem baj, ugy is szuken voltak
azon a kis telken

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Tevedtem
miutan visszakapcsoltam, ujabb inditas utan minden mesh targy latszik

ezzel egyutt van olyan csaladom, amit nem tud betolteni
nem fagy le, alt-tab-bal ki lehet lepni windowsba, csak egyszeruen nem tolti be

Gerbill
Nekem win xp-m van és nem kell semmi külön program. Csak bemountolom a 3.47-es daemonba és indul a játék.

Devids Pro
Az ami .package fájl az sztem mûködik.
Azt mondja meg valaki, hogy az éjjszakák no-cenzorja mûködik-e itt is?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nincs is crack,sõõt szerintem még minikép sem.

Na megkaptam a boltomra az elsõ pozítív újságértékelést.😊Viszont hiába vagyok virágkötészetbõl arany pedál-medálos,az oroszlánszáj csokraimat még mindig nem sikerült simnek eladni.Kint a városban nektek sincs a játékboltban semmi áru?

de úgy sem mûködik
Devids Pro
FAQ-ba beraktam az sd4hide-os dolgot a businesshez. (cd kulcsok már tegnap bekerültek)
heló letöltöttem a sims 2 megnyitottunk vár az üzlet kiegészítõt feltelepítettem de amikor el akarom indítani nem indul el, és nem találok hozzá cracket help me!!!
1000 kösz:-)

Visca El Barça!

XVSA-24UG-G34W-NG32-YRLD
UCRR-NGZX-HTD3-CHTE-5RLD
ZLZR-HL2M-3NM4-W3N4-7RLD
7W5D-MLWY-X4KX-JX4K-ZRLD

Egy serialt vki pls az OFB-hez!

Visca El Barça!

ha ez így marad, nekem inkább nem is kell az OFB
nagyon remélem én is, hogy gyorsan találnak megoldást, különben még csúnyákat találok szólni a tisztelt cégnek
erre számolniuk kellett, hogy nemcsak az õ cuccaikkal játszik a nép

Milyen reklámra gondolsz,és hogy lehet reklámozni?Tegnap volt már nálam egy mikulásnak látszó újságíró is,szorgalmasan jegyzetelt is,de még a cikket nem láttam.

Tegnap kipróbáltam a Csúfsetöbbet Átalakítókészlet-et.Hehe..az egyik szomszéd elég korrektre sikerült,a másik visítva rohant el,de legalább csillagot nem vesztettem,csak a jól sikerültért kaptam.De pénzt még ezért sem sikerült kérnem.Vagy én vagyok nagyon béna,vagy már megint kormoltak a fejlesztõk.Már csak 2 lojalitás csillag hiányzik a 6.-os besoroláshoz.Lové viszont még mindig kevés.Most a flippereket árulom 20%-os haszonnal.Az arany eladói pedál-medál miatt 10-bõl 9 embert rá tudok beszélni.😊De azért szeretnék már saját gyártású cuccokat is árulni.

Persze,rákattintok a polcra,ott van,hogy "a kiállított tárgyak beárazása",de még összeget sem tudok belírni,csak olcsó,drága..etc.És utána nem jelenik meg az ára,ha rámégy az egérrel,mint a többi árucikknél.

Én még mindig win98 alatt játszom,oda elég a DT 3.47 minden emuval bekapcsolva.

Azt még nem,mert eddig minden festményem eladtam.De kösz az ötletet mindjárt kipróbálom.Egyébként még a koliból kihoztam amit én vásároltam(dobszerkó,futópad)azt felállítottam az udvaron egy pezsgõfürdõvel,csak úgy özönlenek a népek a 10 simis belépõ ellenére is.😊

Mike
pontositok
csak a targyak tuntek el, ruhak, hajak nem

Mike
feltettem, megneztem

a recolor mukodik
a mesh file-ok sajnos nem
egyaltal;an nem is latszanak
ahol ilyen targy van, azt be sem tudja tolteni 😞((( fasza

megint fizethetek elo a simresource-zra
vagy kihoznak egy mesh kovertert, remenykedek benne

mindenesetre kis csaladom vagy koltozik (inkabb nem) avgy bucsut int a nagy uvegfeluleteknek, reluxaknak, szonyegeknek, eh, hagyjuk

az egyetem volt ilyen az ejszakak nem

Gerbill
Feláraztad? Azzal a cédulával amivel a többit is

reklámozd, meg tegyed ki egy látható polcra, ami egy elég szép helyen van a boltodon belül... vagy netán kívül ha lehet

Faterx
Bocs gyerekek a mentés dezinformációért, nekem nem volt, a readme-t meg jól félreolvastam -ami egyébként nem szokásom. Természetesen jók az elõzõ mentések csak az Open telepítése elõtt ajánlatos save-backupot csinálni...<#worship>
Devids Pro
nekem kell hozzá sd4hide
Mike
és saját lakásod mint képtár? próbáltad?

Mike
ma estig itt marad ez, de csak mert éppen jólelkü vagyok

Tényleg:amit én készítek(virág,játék,robot)azt hogy a bánatban lehet eladni?Nekem ugyanis senki nem akarja megvenni.

Az egyik szomszédot alkalmaztam pénztárosnak,de muszáj volt kirúgni,mert nincs annyi profitom.

Elvbõl nem fizetek warezért.

Megmaradnak a mentések.Megy sd4hide nélkül,DT 3.47-el.Updatelni nem fog,ha a mostani patchet felraktátok.Nekem már 3-as szintû a boltom,de úgy,hogy -1-rõl kezdtem.Közben eladói arany,és pénztárosi bronz pedál-medált is kaptam.

Johnny23
akonek van vletlenül wco-hoz(warezcenteronline) felhasználoneve/jelszava adja már kölcsön kb. 15perc erejéig! 41.rar -nál "kifogytam".

ha megteszi nekem vki (privibe),megköszönném<#help><#phone>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Na sztem az Open for Business-sel fogok éjjel nappal játszani... ...naon frankó, lehet benne már meglévõ kereskedést is venni, az otthonodban is életístheted, és naon sokat számít hogy kit dolgoztatsz, mert ha rossz akkor bezárhajták a boltod, mert még ez is egy vagyonba kerül a Sims-ben!😊

akinek megy safedisc nélkül, az crackelte a játékot? én próbáltam safedisckel de nem ment😞( tudna valaki segíteni??nagyon szeretnék már játszani a businessel!!

csak safedisc4-gyel indul el az business? vagy valakinek anélkül is jó?

Amiga
Miért kellene elfelejteni a mentéseket. Nekem kifogástalanul mûködnek.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Helló! Valaki küldje el nekem ezt a safedisc4-et!! Nagyon kéne!!
Köszi!!

Ezt én sem értem. Semmi baj nincs, lehet a régi családokkal is játszani. Mondjuk nekem csak gyári tárgyak és eszközök vannak a játékban, mindenesetre nem volt baj.

Ez most KOMOLY?!?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
ha megint updatelni kell a a tárgyakat mint az egyetem után, akkor nem teszem fel

Mike
nem mondod komolyan

hogy-hogy el lehet felejteni?
ez 100%?
ez most azt jelenti, hogy kezdesz mindent elölrõl?

Nekem az elõzõ mentéseim mindig megmaradtak.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Faterx
Ehhez az alõzõ mentéseket el lehet felejteni. Elölrõl kell kezdeni ha saját familyt akarz