Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
egeszesn realis 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mike
Egy nagy baj van az Uzlet kieggel:
ha a simednek effektive dolgoznia kell, nem marad ideje semmire
ha meg csak par orat tart nyitva, ehendoglik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Gerbill
Én felraktam a Daemon 4.03-at all options off, és fut a játék. Legalábbis nekem

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

SafeDisc 4 Hide-nak a linkjét vki lécci!!!

mivel próbálkozzak még??
nekem a safe disk 4 blockerrel sem mûködik a játék
Vendy
Sziasztok! Nekem 4 cd-s másolt játékom van, feltettem csináltam vele ezt azt hogy elinduljon, el is indult, de nem megy az ÉPITKEZÉS! Tudom FAQ olvastam is! DE! Eredeti Sims 2 cd-t kell szereznem vagy a másolt cd-rõl kell visszatennem az exe fáljt? Lehet hülye kérdés de nem tom 😞
ELÕRE IS KÖSZI!!

Vendy

Mike
a kaja nekem sem megy
olvastam a feelingen, hogy milyen jo a hutopult, sajat kajat is bele lehet tenni
aha, igen, csak nem tudom tobbe kivenni

kimaxolt karizmaju, eleg kedves emberem egyetlen cuccot nem adott meg el, pedig epitettem egy 100 ezres luxusvillat a tengerpartra, tele keppel, hogy jojjenek nezegetni

akivel 0-rol most kezdtem, az mar adott el, ilyen fanemtommit, amit lehet tanitgatni is, eleg bizarr 😊

tok nehezen, de vegre megtalaltam a katalogust (az ugye arcimkenel van, lakat ikonnal?)

ha elkeszul a bigyo, egyszeruen odateszed a tartokra
masreszrol meg a sajat cuccaidat is el tudod adni, ha felcimkezed

Mike
cbe lehet zarni, ahogy megnyitni
a tablan van ilzen opcio
egyebkent az alkalmazottakat haza kell kuldeni, be kell hivni kulonben nem jonnek

azt mondtak, lehet keptarat csinalni
hat en csinaltam, a kutya nem nezegeti

Pedig még minképpel is kisérleteztem,meg alc. mountal,asszittem a védelem buziskodik,de nem,mint kiderült én voltam segg..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Pászmeg,hogy ekkora marha legyek..,így már minden flottul mûxik.Köszi!

Gerbill
Ahol a nagykerbõl veszem az árukat ott van a beárazó. Ugyanúgy csinálom mint a többi tárgynál amit vásároltam

Nekem valamiért nem megy sem otthon,sem a közösségi telken,csak szürke nyíl,ha ráviszem.Egyébként hogy árazod be a saját készítésû cuccot?A pénztárgépnél,vagy neked kiírja az árun?

Gerbill
Én megcsináltam a cuccot aztán felraktam egy polcra, majd beáraztam és vitték.

Gerbill
Ha felteszed valamelyik kiegészítõt akkor az lefordítja az egészet. Persze ha a telepítésnél a magyar nyelvet választottad

csá
megmondhatná honét tudnám letölteni a magyarositást!!!
megköszöném

Majd írd már meg ha sikerül házi készítésû cuccot eladnod,hogy hogy csináltad.

Az a gond,hogy az elkészített cuccaimmal otthon nem tudok mit kezdeni.😞Vettem hûtõpultot,mindenfélét sütöttem/fõztem bele,szimatolják is a simek,de senkinek nem kell.Pedig ahogy olvastam más fórumon,van aki ebbõl tollasodik.Nekem valamiért még sem megy,meg a virág árusítás sem.

PLackó
üdv. hogy tudom bezárni ideiglenesen az otthoni boltomat?
mert az ajtót bezárom a vásárlók elõtt,de ettõl függetlenül még jönnek.

Mike
na azt hiszem okosabb lettem kicsival
becsalok meg egy kis penzt, aztan majd mutatom mi lett

sajnos a csaladommal el kellett koltoznom, es a penzbol csak a hazra tellett, meg nemi butorra

tok vicces, hogy epitesz egy medencet 7k
ah megsem jo helzen van, lebontod, visszakapsz 5k
igy kell elverni a zset 😊

Mike
www.simfeeling.com

😊))

janos666
Találkozott már valaki olyan problémával hogy egy teljes windows és játék újratelepítés után (sorba egymásra sims2, university, nightlife, petchekkel, ahogy kell, semmi hibaüzenet nem volt ; a mentések sem lettek visszarakva) egyszerûen belassult a karakterek mozgása? Nem a gép lett lassabb, az FPS pörög, nem akad a játék, h egérrel rángat az ember pl. egy facsoportot a terepen nem lassul hanem fürgén mozog, de az emberek úgy mozognak mint a csigák.
Mike
linket legyszi!

Mike
egyszer kiteszed a polcra, aztan amikor x-es tablacska megjelenik, restock/feltoltes

a ker. teruleten hogy mukodik?
oda kell menni kocsival, aztan este haza?
es kozben tellik az ido otthon, vagy szokas szerint nem?

rage
Ha a Daemonnal mountolod, akkor a safedisk emulációt kapcsold ki

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Atti12
Sziasztok!
Mostmár nem azt iraj ki hogy tegyem be a sims 2 open fro businnes cd t hanem éppen ez az hogy nem csinál semmit 😊 elinditom elöjön a kép és utáan semmi nem történik
mi baja lehet? 😞

Nem tudom,nekem nincs szükségem ilyesmikre.

Devids Pro
Cureromot nem ajánlom! Elcseszte nekem multkor a daemont, utána csak az ment vele amire beállítottam a Cureromot.
Használjatok sd4hide-ot, azt leírtam lépésrõl-lépésre a FAQ-ban. VAgy használhattok iylen telepítõs SafeDisk blockert is és akkor nem kell mindig elrejtegetni sd4hide-al, hanem kirak egy ikont az asztalra és az elrejti és indítja is a progit.
ITT a telepítõs SafeDisk blocker.
Aha..ezért tanultam meg olyan gyorsan oroszlánszáj virágot csinálni(10-es kreativitás).

Hmm....ez is hasznos:
Alkalmassági skillek az üzleti élethez:
Kozmetológia (fodrászat): tisztítás skillpontok - Nett személyiség;
Virágkötészet: kreativitás skillpontok - Játékos személyiség;
Pénztáros: logic skillpontok - Komoly személyiség;
Árufeltöltõ: body skillpontok - Aktív személyiség;
Eladó: karizma skillpontok - Közvetlen személyiség;
Játékgyártó és Robotgyártó: mechanikai skillpontok (személyiség mindegy).

Minél inkább rendelkezik a sim a fenti tulajdonságokkal, annál gyorsabban szerzi meg a bronz-ezüst-arany medált az adott témában. Az info a játék hivatalos Prima Guide-jából származik, a sims2.com fórumán írták meg más játékosok.

Van már ilyen is,probáljátok ki,hátha megy vele:The Sims 2: Open for Business CUREROM PROFILE

Meg ezt is ott találtam:"a progit töltsd le. Az asztalon, vagy bárhol csinálj egy mappát, abba nyisd ki. Utána a halálfejre kattints, akkor nyomd le a HIDE gombot. Lépj ki a mappából. Most moutold be az mdf -et. Ekkor el kell, hogy induljon. Ha nem indul, akkor megint vedd ki a daemonból, tedd be újra. Nekem is kb. az 1-3 próbálkozásra indul el, de elindul ! :o))))

Hehe átolvastam a simfeeling fórumára,és kiderült,ha ráböksz az ajtóra,kizárhatod a vevõket a lakásból.😊

Nem akarlak elkeseríteni,de ha a cd mountolva nem megy,akkor azzal sem fog menni.Ugyanis a minikép ennek a cédének a zanzásított változata(csak a védelem).
Próbáld meg a DT 3.47-et emulation/all options on-al(ilyenkor zöld a daemon jelecske lent a tálcán).Nem tudom,hogy ennek kavar-e az alcohol és a clone cd/dvd,de azért nézd meg nincs-e fent valamelyik.

Magyarosítani nem lehet,ha elõtte magyar van telepítéskor izomból magyarul megy fel.

Szerintem a berendezésed nem fogják megvenni,legalábbis nálam nem kell nekik.Vásárolj a nagykerbõl,igaz azt te nem használhatod,csak eladhatod.Hát azt nem tudom,hogy lehetne megakadályozni,hogy bejárjanak a lakásba.De csinálhatsz nekik csomagolt kaját,legalábbis a hûtõnél van olyan opció,hogy készítsen több adag/tál ételt,de ezt még nem próbáltam ki.Van a nyitvatartás táblácskán olyan lehetõség,hogy:alkalmazottak behívása/hazaküldése ilyenkor ordibál egyet a tulaj,és jönnek.Többet kell csinálni,és akkor automatikusan berakja a hátizsákodba.Én nem jöttem még rá,hogy otthon hogy lehet eladni,ezért törölgetem ki folyamatosan.Mire elértem az arany fokozatot virágkötésbõl,összegyûlt egy pár dudva.😊

Én vettem egy kérót Tengerszemfalván(átköltöztem a Belvárosból a töltési idõ miatt),és a lakásban nyitottam boltot.Az udvarra beraktam egy dobszerkót,pezsifürdõt és egy futópadot,kintre meg egy jegyautomatát(óránként 10 simi).Vettem polcokat és a nagykerbõl egy pár távirányítós autót,rádiót és órát.Elõször egyedül vezettem a boltot,amíg meg nem lett mindenbõl(eladó,pénztáros és árufeltöltõ)az arany fokozatú pedál-medál.Az tetszett mikor egy óráig kínlódott a kasszánál a végén meg hasba vágja a pénztárgép fiókja.😊Ha valaki tanácstalanul álldogál azonnal menj oda hozzá és kérdezd meg segíthetsz-e.Vagy kezd el ajánlgatni a cuccost(elõször visszafogott,majd egyedi kedvezmény,rámenõs és a végén aranynál már jöhet az elkápráztatás).A bolt szintjeinél a nagykerre gyúrtam,10-es szinten(ez az elérhetõ legmagasabb)már olcsó kategóriában is 30% tiszta haszon.És most már plazma TV-t,számítógépet árulok,ezek már a 3 simis kategóriába tartoznak.Telefonon keresztül vettem fel alkalmazottat(elõször a szomszédot,de õt kirúgtam),itt meg lehet a képzettségeket és a fizetési elvárást is nézni.Arra kell figyelni,hogy aminek alkalmazod,abból legyen valamilyen pedál-medálja.Igaz az órabére is magasabb,de sztem megéri.

rage
Lehet, ez valami román edition :-)

Amúgy a 3.47-es Daemonnal Win98 esetében megy.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike
3.47-es daemonnal megy

Mike
jaja, minden kajat folzabalnak, aztan nem vesznek semmit

Mike
ha van termek, amit felarcimkezel az arcimke ikonnal (jobbra fent a korbigyon)
akkor azt bamuljak erosen
akkor kell egy kicsit pofazni nekik, es megveszik

nalam sokan jonnek, a vesztesegek meg dagadnak
a gyerek uvolt, smart tej sincs, mert nincs eleg aspi pontjuk
senki nem tud semmit, nuku skill

lehet nem kellett volna totyogost nevelo csaladdal nullarol indulva elkezdenem

Mike
lehet, hogy maskor nem fordul elo

Mike
mukodnek

Mike
Par kerdesem lenne:

Epitettem a hazam melle egy kis boltot

1. Hogy tudom leszedni az arcimket a sajat cuccaimrol?
2. Hogy tudnam elerni, hogy a vevok ne maszkaljanak be a laksomba, mintha vendegrek lennenek, ne fogdossanak ossze mindent, illetve ne egyek fel a kajamat
3. Akit felvettem, annak meg a szinet sem lattam
4. Most gyartani komolyan ugy kell, hogy minden egyes darabot kulon be kell tenni a gyartomuki inventoryba, es csak aztan tudja kirakni az uj arut? nincs vmi tarolo, ahol a kesz termekekekt lehet raktarozni?

Atti12
nem akar menni sehogy <#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#szomoru2>

KeKKSZike
Hogy lehet magyarosítani a Business-t?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Nekem sajna sehogyan sem megy.<#wow2> Azthiszem kénytelen leszek megvárni a miniképet...

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Devids Pro
Milyen boltot csináltál, vagy mit árultál? Mert én csináltam egy otthoni üzletet, de nemigazán jöttek. Pontosabban aki vevõ jött is bement a házamba aztán nézte a tv-t pezsgõfürdõzött, zuhanyozott, zabált de a boltba be nem tette a lábát..
Te hogy csináltad?
Atti12
daemon tools 4.00 val probáltam alcohollal még nem de majd megprobálom mindjrát

rage
Daemon Tools 4.03-at próbáltad és úgy a Safedisk4 Hidert?
Van még egyéb emulátor program a gépeden?
Pl Alcohol ? Vagy CloneCD?