32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gary
    Én majd lemodellezem a kutyáinkat. Fajkutyák. Öten vannak és vagy 20 fajból kaptak kisebb-nagyobb dózist!
  • Mike
    és vizsla miért nincs? és puli? felháborító! :)
    kuvaszt is akarok
    meg malamutot, borjúnyit! :)
  • Mike
    nekem akkor is roti lesz vagy labrador
  • Hoz_Hun
    Ezt most láttam meg!!
    Nanana, jó lesz ez.
  • Hoz_Hun
    A hivatalos oldalon valahol felsorolja a kutya fajtákat (de nem az összeset, meg a macskákat is). Dalamata, Beagle, különböző terrierek, Rottweiler, Golden Retriever, stb...
  • Hoz_Hun
    Ez megint igaz (affene). De legalább kidühöngöm magam. Na mindegy de remélem lesz benne.
  • Shiwo
    amúgy hol írha, hogy milyen blökik lesznek benne alapból ?
  • Mike
    sokra nem mész vele :)
  • Mike
    szerintem van benne németjuhász
  • Mike
    magyarul a németjuhász egy klisé

de már értem, hogy irtad azt A Kutya
  • Hoz_Hun
    De nem sorolták fel az összeset, úgy hogy remélem benne lesz.
    Különben írok az EA-nak egy éles hangú levelet.
  • Hoz_Hun
    Ez igaz.
    Csak meg vagyok lepődve, hisz az egyik (ha nem a legismertebb), kutyafajta. Nem is beszélve a rengeteg filmről, amiben ez a fajta szerepel (Kutyám Jerry Lee, Rex, az összes háborus filmben ilyennel mászkálnak a németek, a K9 drogkereső és elfogó kutyák szinte mind németjuhász, stb... Kántort már meg se említem). Nagyon jó örző védő és munkakutya, máltán népszerű erre nem teszik be ALAPBÓL a Simsbe? Persze a kínai palotapincsi az nagyon fontos...
  • Mike
    az elég szubjektív kinek mi a kutya
  • lobig
    köszi!
    akkor ezt kicsit elhamarkodtam...
    megvettem a B.A.R.-t, egyből felvettem 3 embert, abból az egyiket kineveztem üzletvezetővé. gondoltam, de jó lesz egy szórakozóhelyet üzemeltetni. akkor most valahogy nyereségessé kell tennem. remélem lehet drágábban adni a piát. :)
  • Kodlovag
    Nem fejlődik magától, de ha addig nyereséges volt, akkor minden nap termelni fog hasznot. Ha javítani akarod a szintet, akkor oda kell menned.
  • Hoz_Hun
    Ezt a háziállatos kiegészítőt nagyon várom.

Jól láttam? Nincs benne az alapfajtákban a németjuhász kutya? Hisz az A KUTYA. Úgy kell öszetétriszeznem egyet?
    Viszont úgy tünik lesz tengerimalac.
  • lobig
    köszönöm a választ!
    és ha kineveztem egy helyre üzletvezetőt, és telefonon ellenőrzöm naponta a bizniszt, akkor fejlődik magától, vagy néha azért el kell látogassak az alkalmazottaimhoz?
  • Mike at home
    igen
  • Mike at home
    próbáld ezt meg más stílusban, htx
  • lobig
    ha a sim elvégzi az egyetemet, akkor vissza tud menni a családi házba?
  • Kodlovag
    Házakat lehet. Olyanokat is, amikben laknak simek. Megnyitod a ház menüt, ott a bal alsó panelon keresel egy olyan gombot, ami a házat a tárolóba mozgatja. Akkor a ház oda kerül a többi ház mellé a tárolóba, a sor végére. Ha laknak benne simek, akkor a lakott házak közé kerül. Ha átmész a másik szomszédságba, ugyanezt a listát fogod látni, és fölrakod a házat a faluba. A simek a családon kívüli összes kapcsolatukat el fogják veszíteni.
  • Shiwo
    jah, valszeg az lesz, hogy sakkoztatni fogom..
  • blur55
    a sims2-ben meg lehet oldani, hogy az egyik neighborhoodból átteszek simeket egy másikba? és ha igen, hogy? vagy ha ezt nem lehet, lotokat, házakat lehet?
  • Kodlovag
    Ha egymás után mindig ugyanazt csinálod, akkor egyre kevesebb pontot kapsz érte. Mindig felváltva kell különböző interakciókat alkalmazni.
    Egyébként Mikenak igaza van. A sakkozás tényleg nagyon jó. Ugyanaz, mint a chat, de a chat félbeszakad, ha mínuszt kapnak, sakkozás közben viszont megy tovább. És nem mellesleg egy kényelmes széken ülve szórakoznak, miközben logic pontokat gyűjtenek.
  • Kodlovag
    Ha .package kiterjesztésű fájlod van, akkor My documents/EA Games/The Sims 2/Downloads könyvtárba másolod, ha nem létezik, akkor létrehozod.
    A házak .sims2pack fájlok szoktak lenni. Ezeken duplaklikkelsz, és magától felrakja.
  • Akos0423
    hahó. :D
    Meg tudná valaki írni hogy hova kell helyezni a letöltött autókat és házakat?
    Léci : csá Ákos
  • Shiwo
    az megy neki :D

csak az előléptetéshez kellenek a barátok :(
  • Mike
    az akkor üljön otthon és nézze a tv-t
  • Shiwo
    Hang-out a lógás ?

azt nem engedi mindig, meg volt akivel annál is ezerrel jöttek a minuszok..
  • Shiwo
    a vicc megy..5-bő 3szor pozitív..csak ha sok viccet mesélek 1más után, akkor jönnek a minuszok sorra..
  • Shiwo
    hát én kaptam minuszt is jócskán..chat-nél nem kaptam, de azzal valami hihetetlen lassan fejlődik..
  • Mike
    2 mogorva sim legalább 1 jót verekedhet, úgyis mindenki olyan kedves ebben a játékban, a gyerekek nem rosszalkodnak, nem tesznek tönkre semmit, nem törik el a vázát, nem lehet őket még megszidni sem
  • Mike
    Hang-out
    vagy meséljen viccet
    üljenekk le sakkozni
    kezdjen vele flörtölni
  • Mike
    vagy 17
  • Akos0423
    Shiwo probálkozz a telefonnal ,ugyanis ha telefonon beszélgetsz akkor mindig csak + kapsz.
  • Kodlovag
    A zárkózott és mogorva embereknek kevés barátjuk van. Mondj viccet. És beszélgetni kell. Mást nem nagyon lehet, amíg legalább 70-ig fel nem mennek az azonnali kapcsolati pontok. Esetleg játsszanak kicky bag-et. Ha már hajlandóak egymással játszani, akoor lassan, de biztosan barátok lesznek.
    Amit általánosságban mondani lehet: eddig úgy tapasztaltam, minden sim szeret a pénzről beszélni; ha mogorva a simed, egy másik mogorva simmel inkább ne is barátkozz, elfecsérelt idő; próbálkozz olyan simnél, akihez vonzódik, akkor minden sokkal könnyebben megy - és minden sokkal nehezebben, ha nem szimpatikusak egymásnak.
  • Shiwo
    hogy lehet legkönyebben barátokat szerezni ?

mert van 1 csórikám, aki eléggé zárkózott és mogorva természet.. és hiába próbál bármilyen témáról beszélgetni, 90%-ban minuszt kap..
  • Mike at home
    mindemelett pedug ott a sexysims is
  • Mike at home
    kedves Ákos! ez egy fórum. elvből nem írunk e-mail-t, max itt válaszolunk
    igen
    van ilyen patch
    keresgélj a modthesims2-on
  • böröczk
    október 20.