Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
holnap ezeknek mar nyoma sem lesz, azt tudod, ugye?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

jakewyler
amúgy még kezdõ vagyok ebbe a vár az üzletbe hogy kezdjem majd ha már meg van a család?mit csináljak?

Mike at home
en egy napig arulttatam a kiskolokkel limonadet, de megsajnaltam szegenyt
ennyire ne legyenek a szulei penzsovarak

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az uj teruleten van
tenger meletti telek, sajnos nem igazi tengerpart
es ahogy latnod, sajnos uszni sem lehet benne, majd a vakacioban, gondolom

Mike at home
HETFOTOL MINDEN, HONNAN TUDNAM LETOLTENI, ILLETVE ADJATOK JELSZOT TIPUSU HSZ-T FIGYELMEZTETES NELKUL TOROLNI FOGOK

mod

jakewyler
van tengerpart is?

Mike at home
vehetsz ilyen szerkentyut az aspi pontokbol
a dekoracio/egyebek kozott van egy tablacska, barhova felteheted a falra, azzal szabalyozod, hogy nyitva vagy-e, az alkalmazottak bejonnek-e

ne csalj, hol marad akkor a kihivas

Mike at home
a funtol fugg, hajlando-e hazit irni
nyomd fel neki maxra, akkor megirja
ja es ha hullafaradt akkor sem fogja csinalni, kicsit aludjon
es segits neki vmelyik idosebb simmel

Mike
mehet egymas utan, persze

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Aztan 3 uj
a tengerparton kezdtem epitkezni az uj teruleten, asom a pincet, erre feltor a talajviz 😊

hu, akkor ide eler a tengerviz, assunk a part mellett
van viz itt is, uszni azonban nem lehet benne
Marc azonban rendelkezik kopoltyuval, gond nelkul elvan a viz alatt

Itt mar kesz a haz
eloszor nem ertettem miert alljakkorbe a jegyautomatat, de aztan rajottem, azon filoznak, bemenjenek-e
az a vicces, hogy ha hivok vendegeket, eloszor ok is vesznek jegyet
(jo mondjuk ingyenesse lehet tenni, igaz)

tegnapi elmenyem az is, hogy az ujsagiro siman bejott a lakasomba is

Mike
Par kep

1 regi:

jakewyler
lehet hülye kérdés de amikor telepítgetem a részeket nem kell elindítgatni külön?vagy rögtön mehet egy más után az összes?

Mike
nem tudtam bearazni
betettem butorozo modban a tartoba, de kiszedni mar nem tudom, bearazni nem tudom, megenni nem tudjak...

PLackó
közben megtaláltam.

PLackó
köszi szépen, tényleg a tábla kellett.
amúgy inkább tényleg nem használok trainert úgy már nem lesz kihívás.

A dekorációk között van egy táblácska,amivel nyitod/zárod a boltot.Ha ráklikkelsz akkor kijön az "alkalmazottak behívása/hazaküldése" opció is.A trainert én sem ajánlom,de ha nagyon kell asszem a gamecopyworldon találsz.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sims2-egyetem-Nightlife(Éjszakák)-christmas pArty pack-Vár az üzlet

de ha nem kell a Nightlife az se baj szerintem..

Sims2-egyetem-Nightlife(Éjszakák)-christmas pArty pack-Vár az üzlet

de ha nem kell a Nightlife az se baj szerintem..

jakewyler
Na már szedem a vár az üzletet(hála neoncsövesnek) jó lessz az a sorrend így ha felrakom:
Sims2-egyetem-christmas pack-vár az üzlet

Faterx
Láttam valahol egy mûködõ porszívót, kerestem de nem találtam letöltést. Tudtokk valahol konkrétan?
pihi
marmint a tobbinel szal eloswzor egyetem aztan uzlet nightlife es a party igy jo?

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

pihi
thx most leszedem az osszeset..
a sorrend mindegy h teszem fel?

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

http://sims2faq.atw.hu/
Letöltés és a legfelsõ.

ja valszeg menni fog!

Nem ugy. Felrakod a Sims2-t a simát... Felrakod az EGYETEMET, utána ezt a vár az üzletet akkor ugyanugy lesz benne egyetem.. ahová el tod kuldeni, nem tunik el, hanem uj dolgokat rak bele.

pihi
SD4HIDE hoz tudsz majd adni linket? telleg es ha a sima sims2 re rakome ezt az uzletes szart, akkor menni fog ?

Így lenne a legjobb felrakni: Sims2,Egyetem,Éjszakák,Christmas Party Pack,Vár az Üzlet ( Open for Business )

pihi
var az uzletben bennevan az egyetem?

Open For Business( Megnyitottunk Vár az Üzlet) ha ezt raktad fel rá akkor az egyetem is megy... Safedisc Hider 4 (SD4HIDE) azzal tudod elinditani a Vár az Üzletet (Open for Business) Kulon az egyetemet nem tudod elinditani, de benne van az egyetem is ...

Faterx
A trainer a legrosszabb megoldás, érdektelenné és unalmassá teszi a játékot, pedig ez a kieg az elsõ ami valódi kihívást hozott a többnyire monotonná vált játékmenetben.
pihi
Szevasztok ha leszedtem a sima sims2-t es felrakom az egyetemet majd a legujabbat az nemtudom mejik akkor mukodni fog?

Mert így akkor lehet olyat hogy a hapsi az eladó, éhes, elmegy kajálni, odamegy a helyére a feleség stb... igy tovább! gyerekkel meg tessék Limonádét árulni 😊)))

Szerintem nyiss egy otthoni üzletet 😉 ÉS akkor ott a családtagok lehetnek eladók stb... Legalább is szerintem igy megy mert nekem ugy mondták!!!

PLackó
bocs hogy értetlenkedek ,de mi az hogy cbe?
valamint nekem nincs tábla az ajtómon.
Mikor bezárom az ajtókat hogy ne jöjjenek be mert már pihennék akkor meg elégedetlenek és folyamatosan esnek a pontjaim.

Eléggé fel tud bosszantani amikor jön a pénztárhoz egy emberke és nem csinál semmit a pénztáros+vásárló csak lesik egymást,utána a vásárló sértõdötten eldobja a cuccot..csodálatos..

És még egy csúnya kérdés: Mivel tudnám megoldani hogy a simjeimnek/alkalmazottaimnak ne legyenek szükségletei, ne legyenek álmosak, stb.. mert így semmi profit hogy kinyitok utána mehetek is haza mert mindenki fáradt. komolyabban rá akarok állni az üzleti részére,de ehhez az kéne hogy napokig nyitva lehessek. Valami trainer esetleg van rá?
köszönöm.

Ja tegnap kínomban már azokat is teszteltem.Hiába írja a DT 3.47-et sehogyan nem mûxik nekem egyik sem.

Nem értem.Ha eddig mind magyar volt,akkor minek kellene a régiókódját átírni?Automatice a magyar nyelvet választja,ha magyar kulcsok vannak a registryben.

jah meg az is szép volt amikor a tudóscsaj vmi nagy cuccot felfedezett és lehetett választani az ötlet ellopását vagy tájékoztatás... Mondom tájékoztatok rola embereket.. erre kiirja hogy, 2350pénz-t kell fizetnem CSEKKBEN mondom jolvan nembaj ugy is gazdagok a Gothék... Jah csak az éjszakai szellemjárás az nekem b*szza az idegem amikor ki-be csukodik az ajto... Persze LIFTet is raktam nekik 😄😄:😄😄 nem mernek beleszállni mert félnek hogy leszakad xD

Nah... Alexander Goth ugye magán suliba jár... De nem értem... Sohasem akar tanulni... mindene zöld meg minden elkuldom leckét irni, mindene marad ugyanugy, és csak 50%-ot ír... amikor hazaér a sulibol akkor nem hajlandó, mert társaságot akar, rendezek 1 bulit. elfárad... kénytelen aludni hajnali 2kor kell felkeltenem hogy megirja a 2napi házit 😄DD

rage
Gamecopyworld-ön már van két féle mini image is
Lehet próbálgatni, mûködik-e

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

zsanet
Sims2 FAQ(lásd fent)/letöltések/NoCensor pach

zsanet
intprop censorgridsize 0
Cenzúra (kitakarás fürdõben, vécén) kikapcsolása

zsanet
cd-rõl játszol?

SZiasztok!

tud valaki olyan oldalt mondani nekem, ahonnan le lehet tölteni a nude patch-et? ami kiszedi a cenzúrát amikor a simsek fürdenek..

köszi elõre is!
Hy all feltettema sims 2 DVD-s meg az ÜZLETET és ha lehideolom akkor bejön az indító képernyõ és utánna semmi help plz!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

A régiókódot nem kell átírni,mert elvileg magyarul telepedne fel az OFB is.

zsanet
Fent van a sims2 az összes kieg.-el, most raktam fel az üzletes kieget, sdhide-al elindult(régiókódot szintén át kell írni),szóval megy.de letörölte az éjszakákat.Valaki találkozott már ezzel?

Ja igen,ha beárazod akkor már nem tudod megenni,de adddig igen.

Már sikerült,árulok túró és gyümölcstortát,lekváros palacsintát,lazacot és sertéssültet.Az a baj,hogy még csak 8-as a cooking skillem,és eddig nem találtam 10-est alkalmazottnak.

Az én ürgém nem dolgozik,mégis egész jól megél.jönnek a simek feszt,mert van fényképezõ automata,karaoke-gép,zene cuccok.A kínálat az meg minden ami jó haszonnal eladható...😊Az a jó,ha bezárod az üzleted,akkor is megmaradnak az üzleti fogásaid,pölö nekem a "cápák cápája" a nagykerben...etc.Most ráállok a robotkészítésre,hogy legyen egy nagy robim.

Ehh... Gothékkal játszottam.. A nagyfater a legöregebbért jött a kaszás! Ellenkezett a nagyapó aztán végül is az egész család szeme láttára döglött meg 😄