32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    veszel mondjuk 10 plazmát, de nem rakod ki egyből az eladótérbe
  • lobig
    itt most milyen raktárkészletre gondolsz?
  • Mike
    ja és persze olyan kollégiumban kell lakni, ahol van kocsi is
  • Mike
    engem pl. az zavar, hogy önerőből meggazadagott srác semmit nem élvez a vagyonából ha egyetemre megy
    sőt az üzletet is abból a 2k-ból kellene fenntartani, és pechemre éppen kimerült az áruukészlet, nem töltöttem fel mielőtt elment koleszba
    ergo fel kell tölteni csurig a boltot, raktározni pár plazmát készleten, aztán jól eladni
  • lobig
    ha meg hívsz takarítónőt, akkor azt meg te állod!
  • Mike
    nem hisezm hogy az kényszerítés
    inkább megkéred rá őket
    egyébként meg ki takarít? természetesen a bejárónő
  • Mike
    nem egészen
    pl. az üzletben nem
  • Kodlovag
    Nálad a koleszban ki takarítja ki a vécéket meg a zuhanyzót? Mert a többi sim nem, az biztos. Hacsak nem "kényszeríted" őket. Nálam legutóbb nyolcan laktak egy koleszban. 7 lány, 1 fiú. Képzelheted, hogy a lányvécé már 2 nap után tiszta trutyi volt.
  • lobig
    a töltés is beleszámít? :D
    különben hallottam én valami növényről, amiből valahogy ki lehet nyerni valami löttyöt és az fiatalít. ha van ilyen akkor azt hol tudom beszerezni?
  • Kodlovag
    Nem, az egyetemnél a közösségi telkeken is telik az idő. Mikor hazamegy a sim, nem fog visszaugrani az idő. A vizsgáig 72 óra van, és kész. Mindegy, hol töltöd el.
  • Mike
    nem kell anynit tanulni
    az időt meg úgy tudod "lassítani"
    1. jó ágy, így kevesebb alvás elég
    2. szórakozni, kikapcsolódni köztelkekre mész, ott ugyan telik az idő, de ugye otthon mégsem
  • lobig
    ez ok, gond nélkül veszem az akadályokat, de alig van szabadidőm. sőt, szinte nincs is! hiába iszom az életelixírt, az itt nem segít. nincs valami más, amivel "lassítani lehet az időt"???
  • Gólya #20081
    igen, szerinted
  • eyecandy
    Sziasztok a Csilli-villi cvuccoknál, he el akarok menni a városba pl. rögtön kidob. Van erre valami megoldás?
  • Mike at home
    félévi dogát is meg lehet iratni mással
  • Mike at home
    egyébként meg szerintem az Egyetem a legunalmasabb kieg.
  • Gólya #20077
    nem olyan borzasztó
    a vizsgadolgozatát legrosszabb állapotában is megírja 4 óra alatt (sapival még hamarabb), leckét "írhat", ha szerepel az óhajai között, azt a pár skillpontot is megtanulja három nap alatt kényelmesen
    mondjuk praktikus saját nevelésű gyereket egyetemre küldeni, mert ő már rendelkezik akkorra jónéhány ponttal, tehát annyival is kevesebb a tanulnivaló
    ha kollégiumban van, pl. nem szükséges főzni tanulnia (hacsak nem kell a tanult szakhoz), nem kell bajlódnia takarítással, nincs különösebb szoc. problémája, mert ugye vannak körülötte
    de az sem nagy gond, ha külön lakik
    előbb-utóbb belejösz, fel a fejjel
  • Mike at home
    jóhogy nem akarod mindjárt kasztráltatni
  • lobig
    sziasztok!

most kezdtem egyetemezni a játékban és hát hogy is mondjam...?
    ennyi a játék? 8 félév, félévenként 72 órával? hát semmire nincs idő. állandóan leckét meg félévi dogát kell írni. a 3. félévben vagyok és eddig egyszer voltam a közösségi épületben.
    tényleg ennyi lenne vagy valami nem jól csinálok???

remélem tudtok valami tipped adni...

köszi!

• Coolfire
    Október 17 a nemzetközi release dátum.Igen már sokmindent lehet tudni róla,de még screenshootot alig,új videót meg nem is adtak ki.Asszem a Gamespoton van két gameplay video.A C-A-P-ot viszont már illene kiadni a tetveknek.Elütném valahogy az időt..:)Ja,még attól félek,hogy nagyon bogárkás lesz ez a kieg.
  • Devids Pro
    az egészet archiválni elég durva lenne
    konkrétan a mentések a /Dokumentumok/EA Games/Neighborhoods mappában találhatók
  • rage
    Először is, ha új kiegészítőt teszel fel, akkor a mentések nem tűnnek el, hanem folytathatod a játékot onnan.

Azért érdemes kimásolni őket, mert ha esetleg a kiegészítő nem tetszik, s uninstallálni szeretnéd, akkor az uninstallálással letörlődik az összes mentésed és a letöltött dolgok is.

Emiatt érdemes archiválni az egész The Sims 2 mappát, amit a Documents and Settings/Neved/Dokumentumok/EA Games mappa alatt találsz.
  • Eszter
    Helló, nézd már majd meg légyszi, mert nincs olyan hogy save game. Ezért ítram ide. De azért köszi előre is.
  • gettobuxa
    eszter
    csak nagyjából tudom mer nem vagyok otthoni gép előtt
    c dokuments and settings-júzernév-dokuments-savegames vagy vmi ilyesmi itt keresgélj
  • el bruja
    Még 38 nap. Október 21-én adják ki ha jól tudom...
  • edikee
    emberek ! már szinte mindenki tud mindent a petsröl.. mégis még kb egy honapot kell rá várni söt még képek is vannak rolla hát nem nagyszerü ?
    de most akkor véglegesen mikor is fog kijönni ? :)
  • Mojlepque
    jó, akkor nem úgy akartam fogalmazni hogy játék célból megunt, hanem már öregedésben lévő kedvencünk, ha meghal, és már nem lehet vele nagyon mit kezdeni.
  • Eszter
    Sziasztok.
    Valaki mondja már meg hogy a mentett állásokat hol találom, mert felszeretnék telepíteni kiegészítést, de akkor a mentett állások eltünnek. Nem találom melyik könyvtárban van. Nagyon sok hozzászólás van.....
    Köszi előre is...
  • Coolfire
    Ja,még a tüzelési időszak lenne benne király.Átjönnének a kóbor állatok megdörgetni a szép fajtisza kutyánk/macskánk.Lehetne benne állatorvoshoz is vinni.De szép is lenne..:)
  • Coolfire
    Heheh...megnéztem a Gamespotos képeket..hát ez az anit kegyetlenül várok.Addig fagyasztom a gémet.
  • Coolfire
    Bocs ez nem neked ment.
  • Coolfire
    Egy kicsi off:
    Olyan nincs,hogy megunt állat.Ha már valaki vesz/kap vmilyen állatkát akkor tartson is ki mellette ameddig lehet.Legyen az bármilyen állat a legkissebbtől a legnagyobbig.Hiszen ezzel vállalod,hogy gondoskodol róla élete végig,ha van rá módod.De nagyon sokan nem így gondolkoznak,inkább játéknak tekintik őket,és megunják.Sajnos például ezért van tele Mo. is kóbor állatokkal.
  • Coolfire
    Igen,ott is lesz DNS keveredés.De kíváncsi vagyok milyen neve lesz a skufircnak.Bizti woof-woof.:)Ja meg az animációkra is.
  • böröczk
    Tudnak, írták is. Sőt, keverék is lehet : - D
  • Mojlepque
    vajon tudnak majd párosodni az állatok, vagy megunt, megdöglött állatok tartása helyett újból kell venni újat?
  • Mike
    ha a Maxis nem is csinálja meg, vannak kreatív emebrek bőven elegen
  • Gólya #20057
    van a Maxisnak magyar kreátora?
    mert ha igen, akkor lesz puli, meg ilyenek
    de ha nem csalnak az információim, olyanra alakítod őket, amilyenre akarod
    csak azokat a nyamvadt "ruhákat" ne kellene rajtuk látnom!huh .....
  • Gólya #20056
    megígérted, megpróbálom betartatni: meg is kell, mutasd őket!
  • Hoz_Hun
    Puli, tényeleg az de jó lenne.
  • Gólya #20054
    meg egy pitbullt, aztán ha valaki nem viselkedik a fórumon .....