Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ennyire ne legyenek a szulei penzsovarak
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tenger meletti telek, sajnos nem igazi tengerpart
es ahogy latnod, sajnos uszni sem lehet benne, majd a vakacioban, gondolom
mod
a dekoracio/egyebek kozott van egy tablacska, barhova felteheted a falra, azzal szabalyozod, hogy nyitva vagy-e, az alkalmazottak bejonnek-e
ne csalj, hol marad akkor a kihivas
nyomd fel neki maxra, akkor megirja
ja es ha hullafaradt akkor sem fogja csinalni, kicsit aludjon
es segits neki vmelyik idosebb simmel
a tengerparton kezdtem epitkezni az uj teruleten, asom a pincet, erre feltor a talajviz 😊
hu, akkor ide eler a tengerviz, assunk a part mellett
van viz itt is, uszni azonban nem lehet benne
Marc azonban rendelkezik kopoltyuval, gond nelkul elvan a viz alatt
Itt mar kesz a haz
eloszor nem ertettem miert alljakkorbe a jegyautomatat, de aztan rajottem, azon filoznak, bemenjenek-e
az a vicces, hogy ha hivok vendegeket, eloszor ok is vesznek jegyet
(jo mondjuk ingyenesse lehet tenni, igaz)
tegnapi elmenyem az is, hogy az ujsagiro siman bejott a lakasomba is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
betettem butorozo modban a tartoba, de kiszedni mar nem tudom, bearazni nem tudom, megenni nem tudjak...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
amúgy inkább tényleg nem használok trainert úgy már nem lesz kihívás.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
de ha nem kell a Nightlife az se baj szerintem..
de ha nem kell a Nightlife az se baj szerintem..
Sims2-egyetem-christmas pack-vár az üzlet
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
a sorrend mindegy h teszem fel?
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Letöltés és a legfelsõ.
valamint nekem nincs tábla az ajtómon.
Mikor bezárom az ajtókat hogy ne jöjjenek be mert már pihennék akkor meg elégedetlenek és folyamatosan esnek a pontjaim.
Eléggé fel tud bosszantani amikor jön a pénztárhoz egy emberke és nem csinál semmit a pénztáros+vásárló csak lesik egymást,utána a vásárló sértõdötten eldobja a cuccot..csodálatos..
És még egy csúnya kérdés: Mivel tudnám megoldani hogy a simjeimnek/alkalmazottaimnak ne legyenek szükségletei, ne legyenek álmosak, stb.. mert így semmi profit hogy kinyitok utána mehetek is haza mert mindenki fáradt. komolyabban rá akarok állni az üzleti részére,de ehhez az kéne hogy napokig nyitva lehessek. Valami trainer esetleg van rá?
köszönöm.
Lehet próbálgatni, mûködik-e
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
tud valaki olyan oldalt mondani nekem, ahonnan le lehet tölteni a nude patch-et? ami kiszedi a cenzúrát amikor a simsek fürdenek..
köszi elõre is!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!