32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    ha az alkalmazott jóbarátod, simán áthívod és felveszed
    azt is lehet csinálni, ha elég gazdag vagy, hogy felveszel alkalmazottakat, nem adsz nekik semmilyen feladatot, hanem csdak eltöltöd vele az időt

én pl. azért vettem fel az egyik szomszéd kölyköt, hogyha nem is játszom éppen azzal a családdal, akkor is legyenek neki medáljai

(szerencsés volt a gyerek, 10-es nice, outgoing, és activity-vel született)
  • Coolfire
    Jah,de én ezeket a cheateket nem ismerem.
  • Mike
    szerinted én miről irtam akkor eddig?
    meg minek?
    olvassál már légyszives, ne csak írj! :(
  • Mike
    nem kell berhelés
    van rá gyári cheat, amivel az összes foglalkozás tárgya elérhető
  • Kodlovag
    Egyszer régen az első egyetemre küldött simem megkapta ezt a wantot kb az utolsó félév végén, de én nem tudtam, hogy kell teljesíteni. Úgyhogy nem lett big sim.
  • Coolfire
    Szerzel annyi barátot amennyi a befolyásszint-mérő kitöltéséhez kell.Ez általában azoknak a simeknek a vágya szokott lenni akiknek már elég sok cimbijük van.
  • Coolfire
    Érdekes egy mondat lett,de szerintem érted a lényeget..:)
  • Kodlovag
    Hogy lehetsz nagymenő?
  • Coolfire
    Ehemmm....Pedig nekem mindenre elég volt,summa cum laude,egyetem nagymenője egy pár fullos skill etc.Arra figyelj,hogy a vgyaid teljesüljenek mindig(még a reggeli palacsintára is!:)és akkor vehetsz feltöltőt és felspanolhaztod vele magad non-stop.
  • Kodlovag
    Közben arra jutottam, hogy mégiscsak meg lehet hosszabbítani azt a 72 órát. Legyél tagja a Secret Societynek. Akkor elmehetsz a titkos helyükre, és ott nem telik az idő.
  • lobig
    hát igen. azt nem egyszerű összehozni...
  • Kodlovag
    Tegnap végre sikerült feltornázni a simem fürdőszoba-berendezési boltját tizedik szintre. Egy nyitvatartás alkalmával 11-12k pénzt hoz. Már éppen bezártam, és készültem előléptetni az egyetlen alkalmazottamat menedzserré (már a parancsot is kiadtam), amikor odament a főnökhöz, és jól kilépett, mert hogy ő ezt a munkát nem csinálja tovább. Pedig csak egy fél napig volt alulfizetve. Szerencsére a felfogadható alkalmazottak között pont volt egy alkalmas tini, ő lett a manager. Az előző alkalmazottamat meg majd a következő boltban is megpróbálom alkalmazni, hátha majd ott tudok csinálni belőle managert. A simemnek úgyis 5 top rated business az életcélja. Lesz még szükségem managerre...
  • lobig
    az egyetemen 72 sims-óra egy félév... (asszem)
  • Coolfire
    Ezt én nem értem.Milyen 72 óra?
  • lobig
    ok, értem.
    akkor esély sincs a félévenkénti 72 óra kibővítésére. :(
  • Coolfire
    De valószínű,hogy már kiberhelték a játékból,és külön is letölthető.Csak azt nem tudom,honnan.:)
  • Coolfire
    Félreérted.Elvégzed az egyetemet,elkezded a természettudomány karriert és a 6.-dik szinten megkapod.A többi itt van.
  • Coolfire
    Nem kérdőjeles a mondat,csak egy kicsit hiányos.:)
  • lobig
    :) köszi ;)
  • Mike at home
    cselendzs evrrriting

volt, igen
  • Mike at home
    menj el olyan közösségi telekre, amit gyárilag csináltak, és nézz ott körbe
  • Mike at home
    olvass vissza, hasznbáld a keresőt
  • Csoder
    Lenne még egy kérdésem, valakinél már előforult, hogy a számítógép random bekapcsolta az "SSX2" játék hangját, szóval nem volt a gép előtt senki, ki is volt kapcsolva, és még is lehetett hallani, egy simmel próbáltam kikapcsolni, de nem volt olyan opció, hisz ki volt kapcsolva, csak megszólalt. Valami bug lehet? Vagy játékbeli beprogramozott hiba, és hívjak szerelőt? :)
  • lobig
    csináltam egy bizniszt ahol az emberek szórakoznak. szeretnék felszolgálóként dolgozni az eszpresszó-automatánál, de nem tudom hogy milyen pultot vagy (kávézó)asztalt vagy széket kell lerakjak, hogy működjön a dolog.
    ha rányomok arra, hogy "szolgáljon fel kávét", lefőz két kávét, az egyiket megissza, a másikat meg bennehagyja a gépben és azt nem lehet meginni csak elmosogatni...
    remélem tudtok segíteni!!!
  • blur55
    amiket letöltök, azokat hova kell raknom, hogy működjenek? mind package -
  • Mike at home
    nálam a belépő óránként csak 117
    így is annyi pénzük van, amit nem tudnak elkölteni
  • lobig
    szerintem igen!
    azt csak azon a karon tudok szerezni?
    csak lehet valahol máshol is...
  • Coolfire
    A természettudományi karrier bocinövényére gondolsz.Ha eteted vele a simeket,megfejed és ugyanolyan fiatalító elixírt kapsz,mint az aspi pontért.
  • lobig
    belépős nélküli helyet semmi értelme csinálni igaz?
    mondjuk egy kocsmát ahol lehet enni-inni.
    a belépős hellyel meg az a baj, hogy még ha van is eladód akkor se tudsz olyan magas (pár ezres) belépőt szedni, mert béna az AI.

azt hiszem itt olvastam, hogy valaki csinált szórakozóhelyet, ami naponta 20ezret tejelt...
  • Csoder
    hmm, ez egy válasz lett volna gólya törölt (?) hsz-ére :)
  • Csoder
    Nekem OFB-ben nincsenek meg azok az opciók, amiket kedvesem ráklikkelésekor kellene látni (kiss, hug, appreciate, stb) pedig 100-as a kapcsolat.
  • Gólya #20102
    az én egyetemista simjeim "albérletben" laknak, csak induláskor rakom őket a koliba
    ott viszont minden szobához van fürdő, ami a szobából nyílik, s a szobaajtót lezáratom a simmel - a saját fürdőszobáját takarítja csak
  • Csoder
    találtam valamit de nem vagyok benne biztos, hogy az-e amire számítok, angol tudásom szegényes. Gondoltam ti tudtok mondani egy kompatibilis package-t. Az alapjátékkal a "teens_woohoo_and_more_vLAS1a.package"-t használtam, azzal működött minden kapcsoalt építő cselekvés, ami az adultoknál. no megyek, kipróbálom
  • Mike
    modthesims2-n illetve a sexysims-en keresgélj
  • Csoder
    Hello, felraktam az alapjátékra magyar nyelvvel az Open for Business kiegészítőt, és szomorúan konstantáltam, hogy nem működik vele a teen woohoo MOD (adult-teen közti kapcsolat teremtő...). Tud valaki megoldást, hogy a kieggel is működjön az adult-teen kapcsolat? Nincs kedvem új nő után nézni, sem felnevelni, no meg nem véletlenül teen a kis sim... ;)
  • Mike
    gondlom az ott lévő cuccok értéke alapján
    vagy nemtom
    kérdezd meg az EA-tól
  • Kodlovag
    Azt mondja meg valaki, hogy mi alapján szabja meg a program egy üzlet esetén, hogy mennyi a belépő átlagos ára?
  • lobig
    jah, értem, ok.
  • Mike
    dehogy lerakod a földre
    plusz egy helyiség ha úgy tetszik, de lerakhatod simán a földre is, bár akkor hajlamosak a vevők azt nézni
  • lobig
    akkor az hova kerül? a "hátizsákba"?