32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#20134 ha az alkalmazott jóbarátod, simán áthívod és felveszed
azt is lehet csinálni, ha elég gazdag vagy, hogy felveszel alkalmazottakat, nem adsz nekik semmilyen feladatot, hanem csdak eltöltöd vele az időt
én pl. azért vettem fel az egyik szomszéd kölyköt, hogyha nem is játszom éppen azzal a családdal, akkor is legyenek neki medáljai
(szerencsés volt a gyerek, 10-es nice, outgoing, és activity-vel született) -
Coolfire #20133 Jah,de én ezeket a cheateket nem ismerem. -
#20132 szerinted én miről irtam akkor eddig?
meg minek?
olvassál már légyszives, ne csak írj! :( -
#20131 nem kell berhelés
van rá gyári cheat, amivel az összes foglalkozás tárgya elérhető -
#20130 Egyszer régen az első egyetemre küldött simem megkapta ezt a wantot kb az utolsó félév végén, de én nem tudtam, hogy kell teljesíteni. Úgyhogy nem lett big sim. -
Coolfire #20129 Szerzel annyi barátot amennyi a befolyásszint-mérő kitöltéséhez kell.Ez általában azoknak a simeknek a vágya szokott lenni akiknek már elég sok cimbijük van. -
Coolfire #20128 Érdekes egy mondat lett,de szerintem érted a lényeget..:) -
#20127 Hogy lehetsz nagymenő? -
Coolfire #20126 Ehemmm....Pedig nekem mindenre elég volt,summa cum laude,egyetem nagymenője egy pár fullos skill etc.Arra figyelj,hogy a vgyaid teljesüljenek mindig(még a reggeli palacsintára is!:)és akkor vehetsz feltöltőt és felspanolhaztod vele magad non-stop. -
#20125 Közben arra jutottam, hogy mégiscsak meg lehet hosszabbítani azt a 72 órát. Legyél tagja a Secret Societynek. Akkor elmehetsz a titkos helyükre, és ott nem telik az idő. -
#20124 hát igen. azt nem egyszerű összehozni... -
#20123 Tegnap végre sikerült feltornázni a simem fürdőszoba-berendezési boltját tizedik szintre. Egy nyitvatartás alkalmával 11-12k pénzt hoz. Már éppen bezártam, és készültem előléptetni az egyetlen alkalmazottamat menedzserré (már a parancsot is kiadtam), amikor odament a főnökhöz, és jól kilépett, mert hogy ő ezt a munkát nem csinálja tovább. Pedig csak egy fél napig volt alulfizetve. Szerencsére a felfogadható alkalmazottak között pont volt egy alkalmas tini, ő lett a manager. Az előző alkalmazottamat meg majd a következő boltban is megpróbálom alkalmazni, hátha majd ott tudok csinálni belőle managert. A simemnek úgyis 5 top rated business az életcélja. Lesz még szükségem managerre... -
#20122 az egyetemen 72 sims-óra egy félév... (asszem) -
Coolfire #20121 Ezt én nem értem.Milyen 72 óra? -
#20120 ok, értem.
akkor esély sincs a félévenkénti 72 óra kibővítésére. :( -
Coolfire #20119 De valószínű,hogy már kiberhelték a játékból,és külön is letölthető.Csak azt nem tudom,honnan.:) -
Coolfire #20118 Félreérted.Elvégzed az egyetemet,elkezded a természettudomány karriert és a 6.-dik szinten megkapod.A többi itt van. -
Coolfire #20117 Nem kérdőjeles a mondat,csak egy kicsit hiányos.:) -
#20116 :) köszi ;) -
#20115 cselendzs evrrriting
volt, igen -
#20114 menj el olyan közösségi telekre, amit gyárilag csináltak, és nézz ott körbe -
#20113 olvass vissza, hasznbáld a keresőt -
Csoder #20112 Lenne még egy kérdésem, valakinél már előforult, hogy a számítógép random bekapcsolta az "SSX2" játék hangját, szóval nem volt a gép előtt senki, ki is volt kapcsolva, és még is lehetett hallani, egy simmel próbáltam kikapcsolni, de nem volt olyan opció, hisz ki volt kapcsolva, csak megszólalt. Valami bug lehet? Vagy játékbeli beprogramozott hiba, és hívjak szerelőt? :) -
#20110 csináltam egy bizniszt ahol az emberek szórakoznak. szeretnék felszolgálóként dolgozni az eszpresszó-automatánál, de nem tudom hogy milyen pultot vagy (kávézó)asztalt vagy széket kell lerakjak, hogy működjön a dolog.
ha rányomok arra, hogy "szolgáljon fel kávét", lefőz két kávét, az egyiket megissza, a másikat meg bennehagyja a gépben és azt nem lehet meginni csak elmosogatni...
remélem tudtok segíteni!!! -
blur55 #20109 amiket letöltök, azokat hova kell raknom, hogy működjenek? mind package - -
#20108 nálam a belépő óránként csak 117
így is annyi pénzük van, amit nem tudnak elkölteni -
#20107 szerintem igen!
azt csak azon a karon tudok szerezni?
csak lehet valahol máshol is... -
Coolfire #20106 A természettudományi karrier bocinövényére gondolsz.Ha eteted vele a simeket,megfejed és ugyanolyan fiatalító elixírt kapsz,mint az aspi pontért. -
#20105 belépős nélküli helyet semmi értelme csinálni igaz?
mondjuk egy kocsmát ahol lehet enni-inni.
a belépős hellyel meg az a baj, hogy még ha van is eladód akkor se tudsz olyan magas (pár ezres) belépőt szedni, mert béna az AI.
azt hiszem itt olvastam, hogy valaki csinált szórakozóhelyet, ami naponta 20ezret tejelt... -
Csoder #20104 hmm, ez egy válasz lett volna gólya törölt (?) hsz-ére :) -
Csoder #20103 Nekem OFB-ben nincsenek meg azok az opciók, amiket kedvesem ráklikkelésekor kellene látni (kiss, hug, appreciate, stb) pedig 100-as a kapcsolat. -
Gólya #20102 az én egyetemista simjeim "albérletben" laknak, csak induláskor rakom őket a koliba
ott viszont minden szobához van fürdő, ami a szobából nyílik, s a szobaajtót lezáratom a simmel - a saját fürdőszobáját takarítja csak -
Csoder #20101 találtam valamit de nem vagyok benne biztos, hogy az-e amire számítok, angol tudásom szegényes. Gondoltam ti tudtok mondani egy kompatibilis package-t. Az alapjátékkal a "teens_woohoo_and_more_vLAS1a.package"-t használtam, azzal működött minden kapcsoalt építő cselekvés, ami az adultoknál. no megyek, kipróbálom -
#20100 modthesims2-n illetve a sexysims-en keresgélj -
Csoder #20099 Hello, felraktam az alapjátékra magyar nyelvvel az Open for Business kiegészítőt, és szomorúan konstantáltam, hogy nem működik vele a teen woohoo MOD (adult-teen közti kapcsolat teremtő...). Tud valaki megoldást, hogy a kieggel is működjön az adult-teen kapcsolat? Nincs kedvem új nő után nézni, sem felnevelni, no meg nem véletlenül teen a kis sim... ;)
-
#20098 gondlom az ott lévő cuccok értéke alapján
vagy nemtom
kérdezd meg az EA-tól -
#20097 Azt mondja meg valaki, hogy mi alapján szabja meg a program egy üzlet esetén, hogy mennyi a belépő átlagos ára? -
#20096 jah, értem, ok. -
#20095 dehogy lerakod a földre
plusz egy helyiség ha úgy tetszik, de lerakhatod simán a földre is, bár akkor hajlamosak a vevők azt nézni -
#20094 akkor az hova kerül? a "hátizsákba"?