Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Úgyhogy jakewyler nyugodtan felteheted a night-ot.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ergo ha flancos az üzleted, magas az enviromentje, jó értékelést kapsz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én jelenleg elektronikai cikkekkel,volt egy csávó bejött vett 3db számítógépet meg óriás tv-t elég jól kerestem vele de rá kellet beszélnem, hogy vegye meg a cuccokat<#idiota>#idiota>
elsõnként virág árusként kezdtem de azokból épp hogy volt napi 10sim pénz hasznom és hát ugye takarító eladó stb... mellet ez nem valami jóó így hát elektonikai árus lettem amibõl nap 400-500sim pénz jön be.már volt 2db újságíró mindb rosszat írt rólam de hogy mért az nem tudom?tudja valaki?<#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy az a szint nekem 0-án van az miért van nem növekszik??
Vannak elõre gyártottak is csak akkor az már nem otthoni üzlet.
Nem kell kiválasztani hogy myieln tipusú üzlet, olyat tipusú amit árulsz benne.
nya megvan a "vár az üzlet" és tuti,csak az nem világos,ha mondjuk "otthoni vállalkozásba" fogok,akkor most épitkezni kell "vmi üzletet" a házam mellett,v. hogy mûködik (v. vannak elõre "legyártott boltok?) ill. hol lehet kiválasztani,hogy milyen tipusu üzletet akarok?<#nemtudom>#nemtudom>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
2. Én nem csináltam semmi különöset csak bemountoltam és ment. Minden opciót kikapcsoltam. Ennél többet nem hiszem hogy tudnék mondani. Bocs hogy nem tudtam segíteni.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
vagy vkinek van rá vmi ötlete mi lehet a probléma??
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
van egy kis porblémám az indítással most itt nem részletezném mert valószínû hogy kimoderálják...ezért egy segítõkész embert meg szeretnék kérni hogy vegyen fel msn-re és majd ott megbeszélhetjük a dolgokat. [email protected] címem
Köszi!
elindítani a játékot XP alatt.
Marad a full image + sd4hider
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hmm....ez is hasznos:
Alkalmassági skillek az üzleti élethez:
Kozmetológia (fodrászat): tisztítás skillpontok - Nett személyiség;
Virágkötészet: kreativitás skillpontok - Játékos személyiség;
Pénztáros: logic skillpontok - Komoly személyiség;
Árufeltöltõ: body skillpontok - Aktív személyiség;
Eladó: karizma skillpontok - Közvetlen személyiség;
Játékgyártó és Robotgyártó: mechanikai skillpontok (személyiség mindegy).
Minél inkább rendelkezik a sim a fenti tulajdonságokkal, annál gyorsabban szerzi meg a bronz-ezüst-arany medált az adott témában. Az info a játék hivatalos Prima Guide-jából származik, a sims2.com fórumán írták meg más játékosok
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a ma meg tart a turelmi ido
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert akkor megkérdezném...😄
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
a faq-t o csinalja
bar biztos olvassa 😊
érdemes több helyen utána olvasni, ui. van leírás róla
ha érdekel, privi!
érdemes a gyerekeket hazaérkezés után játszani küldeni, aztán pihenni, etetni és majd késõbb nyúzni a leckével - és mint írták, jól jön a segítség is
én is játszottam Gothékkal, egy simhét alatt sikerült gatyába rázni a csapatot