32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #20174 Először csak az otthoni ajánlott,hacsak nem vagy kőgazdag.Szép óvatosan olcsó cuccokat kis haszonnal(saját készítésű is jó,de az megviseli a sime(ke)t),majd ahogy egyre jobban megy,jöhet a kocsi(közösségin) v. a plazma TV. -
Coolfire #20173 Bezony.És a lehető leghamarabb tanítsd meg járni,bilizni és beszélni.Ajánlott az intelligens tejcsi is. -
Coolfire #20172 Az egyetemváros tökmindegy,nem úgy mint a görögbetűs háznál(az csak 2 helyen van).Majdnem mindenhol találkozni velük,de a legsűrűbben a könyvtár,zeneterem és az a torony v. mi a fenénél vannak.De,mint említettem nekem arra is volt példa,hogy a kolistársam "láma" volt.Egy jópofa öltöny van rajtuk(fiú,lány mindegy),amin egy kis lámafejecske van.Elég csak köszönni nekik,a többit majd telefonon.Sajna képet azt sehol nem találok,valószínű nem készítettem.De most úgyis van egy lány ikrekem,őket küldöm a Campusra,majd csinálok neked néhány exclusive sorozatot.Tudod neked bármit...:) -
#20171 csináltam hat millát:
teleraktam a helyet oroszlánszáj-virággal meg kávéautomatával, felnyomtam 10k-ra a belépőt és az összes vevőt "elkápráztat"-tam, közbe' meg toltam magamba a kávét.
bowlingoztak, buborékot fújtak, szórakoztak és csak akkor mentek haza mikor már kb. nullán volt az energiájuk. jó poén pénzgyűjtésre, de amúgy felesleges ennyi pénz... -
#20170 hát nemtom, nálam a csillagok eléggé szoktak jönni -
#20169 én 200k-nál bezártam az otthonit, mert minek több
így is van nekik egy éttermük, egy kaja/műszaki cikk boltjuk, egy robotgyártó/árusító üzletük
igaz ebből az étterem nem igazán megy -
#20168 mondom, letöltött tárgy
nekem olyan volt, hogy felment a mutató, de elmaardt a megvett tárgy elvétele, helyette azonnal elmentek -
#20167 otthoni jobb, szinte a nulláról el tudsz indulni
én is így csináltam, a ház elött a kertben kezdtem árulni -
#20166 Vannak ilyen aranyos mellékhatások. Én például letöltöttem egy hacket, mert idegesített, hogy a boltban a vevők állandóan admire-t meg friendly hugot akartak nyomni, veszekedtek stb. És én vesztettem a csillagokat. Amíg nyitva van a bolt, addig ezeket az akciókat letiltja a hack. Ennek lett olyan mellékhatása, hogy néhány vevőt, akiről tudom, hogy nem fog vásárolni -megelőzendő a csillagvesztést- hazaküldöm. Ha egy barátról van szó, akkor attól pl ölelléssel szoktak búcsúzni. Na most minden ilyet csókkal küldenek haza. Tulajdonképpen egy sztriptízbárban még jól is mutatna a dolog. Exclusive szolgáltatás. -
Gólya #20165 miért?
semmi baj nincs velük - bejönnek, szétnéznek, vásárolnak, fizetnek! és hazamennek
senkit nem zavarnak, nem úgy, mint tegnap két sim: szabályosan egymásnak estek az üzletben - a végén kihajítottam mind a kettőt (kár, hogy ilyenkor nem lehet rendőrt hívni) -
#20164 Na jól van, de ha a sim életcélja 5 top rated business, akkor abból legfeljebb egyet nyithatok meg otthon. És nagyon számítottam rá, hogy a meglévő boltok is hozni fogják a pénzt. Nem minden boltból van olyan sok bevétel, és a következőt is meg kell venni valamiből. -
#20163 Na igen, a lopósok... Tulajdonképpen csak kölcsönveszik. Mikor legközelebb jönnek, hozzák magukkal a szatyrot. Mondjuk még ezzel is komoly károkat okozhatnak, mert addig is fel kell tölteni valamiből a készletet. Na meg ugye mi van akkor, ha nem jönnek újra... -
#20162 Ilyet még sose láttam. Remélem, nem is fogok. -
Gólya #20161 nem, ui. ha megnézem a jelenlevőket, megvan, ki az a szellem, aki vásárol,
s az is látszik, ahogy nézelődik, csak éppen nem tudok vele szót váltani, mert ugye egy szellemmel beszélgetni kicsit nehézkes
de nagyon aranyos, mert legalább tisztességesen beáll a kasszához és fizet, nem úgy, mint néha egy-egy vásárló, aki látszik is, beszélni is tudok vele, mégis meglép fizetés nélkül
majd megpróbálom lefényképezni, ahogy nézelődnek a szellemek, csak általában mindig akkor veszem észre őket, mikor már a kasszánál állnak -
#20160 üzletet mikortól érdemes nyitni ? (mennyi kezdőtöke, skillek, mittoménmi kell hozzá..)
ill most mellik jobb? ha otthon nyitok üzletet, vagy ha közösségi területen ? (bár az otthoninál gondolom megspórolok 1 rakat töltögetési időt :) bár ha közösségi-n csinálok, akkor otthon szokás szerint nem megy az idő ?
FAQ-t átnéztem, de szívesen várok építő jellegü tippeket, hogy hogyan is kezdjek neki... -
#20159 ezt biztos vmelyik letöltött tárgy okozza -
#20158 ha ezzel ennyit kell göcsölni, nem sok értelme van
otthoni kis biznisz kitermel napi 20k-t kb, és nem kell csinálni vele semmit
-
#20157 nekem is volt olyan, aki meglépett fizetés nélkül
ez a lopáskár :) -
Gólya #20156 képet ugyan nem tudok adni, de biztosan van minden campus területén, csak elég ritkán (legalábbis nálam)- én pl. teljesen megfordítottam a játékot - általában ui. az utca felől nézem a dolgokat - így pedig teljesen lehúzott fallal, az utcán jövő-menőket is figyelve játszom
meg még ha pl. iskolában van, akkor is leveszem egyesre a sebességet és nézem, ki jár arra (ui. mint ahogy már mondták, nincs mindig rajtuk a "jelvény", tehát érdemes megnézni, konkrétan ki is lehet "lámás" -
Gólya #20155 mit lehet kezdeni az olyan vásárlóval, aki összevásárol egy csomó cuccot - illetve csak leveszi a polcról - és fizetés nélkül távozik?
verjem meg legközelebb?
mert pillanatnyilag semmi megoldást nem látok -
Gólya #20154
ez csak nekem új?
mindenesetre nagyon tetszik a sétáló szatyor! -
#20153 Ezt nem is tudtam. Egy kicsit olyan csalásszagú is. Mondjuk nincs is olyan, aki meg tudná csinálni, mert ugye ahhoz arany virágkötészet kellene. Viszont az egyik régi simemnek, akinek virágboltja van, már van ezüst. Valószínűleg nincs már messze az arany se. Azzal együtt már 7 medálpontja lesz, tökéletes manager a következő üzletbe. -
#20152 Segítség! Az normális, hogy ha rábízom a managerre az üzletet, közben minden nap rátelefonálok, akkor is napról napra csökken a boltból küldött pénz? Az üzlet a korábban is említett 10-es szintű fürdőszobabolt. Első nap 2000-et küldött, másnap elkéstem a telefonnal, a beszélgetés csak éjfél utánra fejeződött be, és "kiábrándító" 1666§ volt a bevétel. Ezután mindig rendesen betelefonáltam, de harmadik nap már csak 1333, következő nap már 1000 sem volt a bevétel. Bezzeg mikor én ott voltam, minden nap nyereséges volt az üzlet 10-12k haszonnal. Ha bemennék 1 napra, újra 2000§ lenne a hazaküldött pénz? -
#20151 csinálj oroszlánszáj-virágot, sokat, és helyezd el őket az üzletben, ahova tudod. a lényege hogy minden szükségletet feltol, kivéve az energiát... -
#20150 örökbefogadtam egy gyermeket. tök jóóó. még sose volt gyerekem... :) egy bébit fogadtam örökbe, és már volt szülinapja is és most már vannak szükségletei (tipegő?). marha jó... -
Hoz_Hun #20149 Én már öt-hat diákkal kijárattam az egyetemet, több közülük Sumacumlaude. Volt aki koleszban, volt aki albérletben, volt aki belépett a görögbetüsbe, de SOSE sikerült láma kabátos embert találni. Nem hogy 3-mat egyet sem. Sem közösségi telken sem a koleszban. Asszem a következő simemet másik egyetemre küldöm.
Lehet, hogy azon az egyetemen nincs titkos társaság? Én vagyok ennyire béna?
Esetleg linkeljetek be képet egy ilyen tagról. -
#20148 most 100 simo a belépő. mikor ott vagyok a konditeremben csak én eladok vagy 4 belépőt és akkor legalább 2-3, de lehet hogy több órát is marad a vendég. ez meg ugye már 1000 simo-n felüli összeg. akkor ha nem vagyok ott az arany medálos eladó-üzletvezetőm mit bénázik? -
Mojlepque #20147 ha már 4-5-ös színtű, akkor szerintem ha van ilyen pénzszedő géped, akkor árazdd át, persze ha már lefoglatad a csillagok alapján kiérdemelt dolgokat, mert akkor akár azt is megoldhatod, hogy sok pénzért jönnek be, de olcsónak találják az eddigi színvonal miatt, és akkor akár 700 simoleont is szerezhetsz... ...legalább is nekem 4-5-ös szinten az Egy-Két-Há edzőtermem ilyensmi összegeket szedett be -
#20146 nálam futógépeznek
meg esznek
néha bemásznak a Jakuzziba is, de inkább csak futnak
hiába van zuhany, nem zuhanyoznak
ellenben az alkalmazottak igen -
#20145 Ti hogy üzemeltettek edzőtermet? Már próbáltam, de nem igazán ment. Bejött a kuncsaft, elkezdett futni. Vagy leesett és hazament, vagy lebüdösödött és zuhanyzás helyett hazament. Ebből így nem lettek arany csillagocskák. Úgyhogy a kondigépek helyett olyan pörgős gömböket raktam be. Azt élvezték. Habár abból is kiestek néha. Mindenesetre így már működött, de már nem volt többé konditerem. -
#20144 4. v. 5. szintű "Egy-Két-Há'" edzőtermem, egy mixerrel, egy kávéfelelőssel, egy takarítóval és egy üzletvezetővel naponta 450-500 simoleont hoz. jól belevágtam mi? -
Coolfire #20143 Ja és nem dzseki,hanem öltöny van rajtuk.Nekem már volt egy pár simem tag.Az a legjobb benne,hogy az összes lóvé nálad van és azt veszel belőle amit akarsz.Be a tatyóba és a leendő otthonban meg ki.:) -
Coolfire #20142 Nagyon ritkán a koleszban is viselik.De volt olyan,hogy a kolistársaimról derült ki,hogy tagok. -
#20141 mint mondtam, venni kell egy üzletet -
#20140 ok, köszi... -
#20139 Előre mondom, hogy én még nem voltam tag, mindent csak olvastam. Közösségi telkekre kell menni az egyetemen, ott találkozhatsz láma-dzsekis egyetemistákkal. Na ők a tagok. A dzsekijüket csak közösségi telken viselik, így ismerhetsz rájuk. Össze kell barátkozni hárommal, akkor jön érted egy limo, és elvisznek a titkos telekre. Gondolom, utána magadtól is mehetsz. -
#20138 és azt hogyan kell? -
#20137 ha rákattintasz a vágy ikonjára, midnig elmondja mit kell csinálni érte -
#20136 még az se kell feltétlenül
szvsz csak egy jó ágy kell, meg talán az, hogy spanok menjenek egyetemre, nagyon jól elvannak
arról nem beszélve, ha adott tininek már volt boltja, ahol ugye mindenféle fincsi skilleket szedett össze, és rengeteg befolyás pontot bír összeszedni, és mindenkinek dirigál -
#20135 gamefaqs.com