32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Pfff....akor vagy krekkeld(reloaded)v. töltsd le a maxi imaget,mountold alkohollal/dt3.47-el és úgy rejtsd el sd4-el.
  • Cairass
    Nekem meg sem nyikkanik!
    Próbáltam Mini-Image Ripper, Save Disc 4 hider-t, Antiblaxx-ot, de nem működik abszolút. Pedig nem nem vagyok egy kezdő gépész...
    Crack, minikép, bármi ami segítene, please help!!!!

Amúgy folyton ezt dobja ki:
  • Coolfire
    De abból is van crackelt,csak azt nem lehet frissíteni.
  • Coolfire
    Persze,azzal megy.Nekem pölö úgy ment,hogy minikép+sd4hide+DT3.47.
  • mariann84
    MEg tudnátok mondani hogy a magyar SIMS2-höz (másolt sajna) melyik nude patch jó? egyik sem használ, mindegyik csak angol verzióhoz jó? linket pls ha tudtok segíteni. ja és a csilli-villi kieg van még fent. És a főmappában lévő fájlt kell patchelni vagy a kieget?
  • Cairass
    Sokan jól ejtik az angolt, én csak töröm...

Safedisc for hider 4-el működik az OfB?
  • Mike at home
    ő így ejti :)
  • Cairass
    FAQ - "Leggyakrabban előforduló kérdések..."(nagy kék mondat/ szavak halmaza az oldal tetején lévő kékes izében) de hívhatod aminek akarod.

Lengridzs - language kiejtve...
  • remus500
    hol van itt a faq?
  • remus500
    hol tudok leszedni Sims 2 Nightlife mini image-t???
  • Coolfire
    Ami fent van a FAQ-ban az mind az övé egytől-egyig,csak én pakolgatom fel.
  • Coolfire
    Nekem nincsenek ilyen jó barátaim.:)Amúgy azt hittem,hogy csak rokonságon belül megy.
  • rage
    A "lengridzs" az micsoda ?
    :)
  • Cairass
    20198-at visszavonom!
    Tartalmazza a magyar lengridzs-et , s végre a k*cs*g norton is beengedett a FAQ oldalaira...
  • Mike at home
    de :)
    ha nem felejtenem mindig el :)
  • Mojlepque
    nekem sikerült mindenből az arany fokozatot elérni, igaz itattam bőven elixírt az emberemmel amit a megszerzett jutalom pontok alapján váltottam ki, ugyanis már ez óta vagy 2-ször is meghalt volna, ha nem itta volna:-)
  • Cairass
    Hy mindenki!

Most érkezik nekem az Open for Business angol verziója, Az alapom viszont magyar.
    Fogják egymást szeretni? Van külön magyarosítás az üzleti részhez? please help...
  • Hoz_Hun
    Már meg is történt.
  • TopGun
    Szia! Nem lehet meg letolteni azt az uzleti telked, amirol beszeltunk regebben?
  • rage
    A Csilli-Villi borítóját, ha már bescannelted, fel tudnád tenni valahova?
    Kösz, előre is
  • Mike
    én a csilivilit leszedtem
    azért a pár cuccért nem éri meg, hogy nincs simPe és hasonlók
  • Mike
    tegyél a kertbe pár szórakozató valamit és szedj belépú dijat
    biztos háttér
    boltot is nyithatsz otthon
  • Mike
    nem egészen
    a tulajsrác pl. a haaverjának is át tudta adni az üzleti tudásait
  • Hoz_Hun
    Nem nem nyírnak (képzeld, ha elcsesznék).
    A sexy simen majd körülnézek.
  • Coolfire
    A fodrászszalonodban nem vállalnak fanszőr igazítást?Szólsz a kozmetikusnak,ha arany pedál medálja van,biztos megcsinálja.:)Amúgy nincs más ötletem.
  • Hoz_Hun
    A hivatalos kieg, meg cuccok az megvan mind (azért tudtam beszkennelni a borítójukat ). A nem hivatalos addonok közül van fenn kettő nekem: a no cenzor, meg valami skin rájuk. De a csajét le akarnám cserélni, hogy valami fazonosabb fanszőrzete legyen, mert most elég dzsungel... ötlet?

Egyébként én is így vagyok vele. Az hivatalos cuccokat sem tudom kihasználni, így nem teszek fel "home made" cuccokat. Ez alól csak mondom a szexel kapcsolatos dolgok kivételek.
  • Coolfire
    Pffff...azt hittem valami hivatalos cucc...bár a szerelmi ágy,és a cock egy kicsit gyanús volt.:)
  • Coolfire
    Nekem megvan talán minden.Igaz az egyetem most jön,de a többi megvan.
  • Hoz_Hun
    Én a no censort használom (e nélkül nem játszanék vele, mert engem dűhit a kitakarás), meg hogy a csaj meztelenül legyen valami "skin"-je (meg a faszin is szőr). Most már. Előtte fenn volt a Cboy cock option (a fasziknak volt farkuk - külnböző opciókkal), meg egy szerelmi ágy amin szépen lehetett kefélni hehehehe. De ez az utóbbi kettő a csilli-villi óta nemk működik.
  • Coolfire
    Csak a gyermekeidnek tudod átadni,ha tinikorba lépnek(asszem).Kipróbáltam a bíztatást is,igen pedáns lett a gyerek.:)
  • Coolfire
    Én nem használok semmit hacket v. homemade cuccot.Van nekem elég bajom így is azzal,ami a játékban van.:)
  • Coolfire
    A túrótorta az a biztos,a többi kajáról nem tudom.
  • Hoz_Hun
    Ja már rég meg akartam kérdezni: akik feltették a csilli-villit azoknak szintén eltünt egy két addon? Nekem nincs többé szerelmi ágy-am és a CBOY cock addonja sem működik többé.
  • Hoz_Hun
    Hackkelni nem akarom. Majd zabáltatom vele a sajtos meg túrós cuccokat.
  • Gólya #20180
    az is jó, de pl. nálam a sajtos makaróni jött be
    de az OFB-hez van ikerhack is
  • Hoz_Hun
    Nekem a bizniszes kieg valahogy nem anyira jött be. Eddig a legjobban az egyetemet szeretem aztán meg a night life-ot.
    Nem rossz csak nem tudom, majd nyitok még egy üzletet. Eddig egy fodrászatom van. Az már a topon van, de az alkalmazottakat kirugdostam, mert lépten nyomon elkurták az ügyfeleket és nem termeltek annyit mint amennyit kerestek (tőlem). Egymagam felvirágoztattam, de közösségi telken van így nem termel lét (csak ha ott vagyok). Asszem el fogom adni, mert ha alkalmazottat veszek fel előbb utóbb minden szomszéd sim bohóc sminkben fog mászkálni (bohóc sminket kapnak ha elrontjuk őket.)

Asszem egy műszaki boltot fogok nyitni. Na most eladjam a boltot vagy csak símán építsem át? Ha eladom a boltot az újjal előről kell kezdenem, azaz a vásárlói csilag gyűjtés ás rewardok, vagy az a simhez tartozik (mert szívesen más rewardokat választanék)?
  • Hoz_Hun
    Köszi.
    Én az első egyetemi simjeimmel nagyot szívtam: vannak azok az álatruhába öltözött simek és azt hittem azok a lámások. A tenyeremen hordoztam őket, de semmi. Aztán rájöttem, hogy ezek tuti nam azok akiket keresek...

u.i.: az ikrekhez túrótortát kell enni, ugye?
  • lobig
    a biznisz-képességeket hogy lehet átadni másoknak is?
  • lobig
    jaja, már gyermek korban van... csodagyerek. ;)
  • Coolfire
    Ja.Nekem anno az első boltom(műszaki jellegű) pikk-pakk elérte a 10-es szintet.Főleg,ha az udvaron még van egy kis szabadidő részleg is,akkor biztos a siker.Most is tele van az üzleti fogás rész,már szórom szét a kölkök között.Azon jót röhögtem,hogy a a motivációs beszéd közben is meghalhat,és szócsöves szellem lesz belőle.