Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ilyet meg nem lattam eddig, elbambult:
hogyan is menjunk ruhat vasarolni? hat pizsibe, mezitlab
es csinaltam egy kozossegi telket is unalmas perceimben
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
baraktam 2 lannnyal rendelkezo gazdagekat, a hazikojuk utan meg maradt 20k-juk, nalam osszevasaroltak ezt-azt
atmentem oda, a 20k erintetlen, de a hatitatyoban ott virit a tv, amit ugyan ki lehet torolni, de penzt nem kapsz erte
szal ha csoresz vagy x-ekkel, erdemes lehet y-onkekkal jatszani, es x-ekre minden cuccot ratukmalni
gondolom ez inkabb igy van, mert mit csinlasz egy olyan telepulesen, ahol a lakosoknak alig van keszpenze? soha nem vennenek semmit
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
penz is jon, csillagok is, mindenki boldog
randi utan baratno meg nekiallt futopadozni vegkimerulesig 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
van a kertben mar futopad, jakuzzi, ezert egesz nap ott lebzselnek, venni mar alaig vesznek vmit
es igaz, a baratnok mindent megvesznek
a srac mostani baratnoje megvette a kocsit, plazma tv-t (amit senkinek sem tdutam eladni)
ha megvan a második medálod, már egész jól kezeli a pénztárgépet
nem egy Kocsis Zoltán, de lényegesen javul, s nem vágja hasba!
Vásárolj végkimerülésig! Simjeid immár nem csak a vásárlási katalógusból, hanem különbözõ helyi boltokból is beszerezhetik tárgyaikat és berendezhetik lakásukat!
Igen, így van, simjeid akár maguktól is vásárolhatnak. Ha nem figyelsz (és egy másik telken játszol), simjeid elköltik nehezen megkeresett fizetésüket. Szerzeményeiket ilyenkor megtekintheted a simek eszköztárában. Ha innen kitörlöd ezeket a tárgyakat, visszakapod értéküket, amennyiben nem tetszik amit választottak.
Mert ez esetben hogy mûködik azoknak a simeknek a vásárlása, akik a faluban laknak? Pl volt 10k pénzük, vettek egy autót. Még nem játszottam velük, de jönnek megint a boltba, és vásárolni akarnak. Van pénzük, vagy nincs? Csak akarnak vásárolni, vagy tudnak is? Ha úgy jönnek be a boltba, hogy nincs pénzük, eleve hiába próbálok eladni nekik? Nem-e ezért utasítanak egyes simek folyamatosan vissza minden eladási kísérletet, az üzlet meg csak kapja a mínuszokat, meg veszti a csillagokat?
Az autókereskedésem viszont egy szerencsés napon 10k bevételt is hozhat, és nem 24 óráig tart a nap, csak 16-ot. Viszont 2-3 csillagnál szerintem ha megfeszülök se lesz jobb az üzlet. És fizetni kell az eladókat, és még a saját simnek is be kell segítenie. Nem ám randizás meg bulizás egész nap, mint a másik helyen.
ja, és tök vadidegenekre pillanatok alatt rá lehet tukmálni bármit, ugyanakkor volt olyan nagyon jó ismerõs vevõ, hogy éppen nem röfögött
valószínû, hogy legközelebb bezárom az orra elõtt az ajtót
kiteszel a kertbe egy penztargepet, veszel par tv-t kocsit, es el lehet indulni
mint irtam, a kert az egyik legjobb hely
inkabb azt vettem eszre, hogy a baratok nem bunkok
ugye mostani csdaladkam az alap 20k-val kezdte, szal nem duskaltak.
Eddig a kertben volt minden, penztargep, arukeszlet
szep lassan ugye osszejott egy kis plusz penz, es a lakas atlakitasaval, lett egy kis uzlethelyiseg. Jott ujsagirokam, aki eddig megdicserte a boltot, most alaposan lehuzta 😞 szal a program jobban szereti a nagy tereket, a simek szeretnek a szabadban elni 😊
mondjuk elonye is van a dolognak, egesz nap nyitva lehet lenni, csak a boltot kell bezarni, a jonep meg elvan a kertben, es fizeti a 10-15 simpenzt
Úgyhogy most csináltam egy új simet, nulla skill pontok, és lecsaltam neki egy halom pénzt, hogy megvegyen egy 185000-be kerülõ üzletet. Ott tölti az összes idejét, egyedül viszi az egészet. Mondjuk nincs nehéz dolga, mert belépõt szedek (46 pénzt óránként) és csak hagyni kell õket szórakozni, beszélgetni velük, a megfelelõ alanyokkal meg randizni. Néha takarítani.
Legutóbb a simem harmincvalahány órát töltött el ott egyhuzamban. 2-3 álomrandi egész jól feltölti az energiát, jó sokáig lehet maradni. Sajnos ott aludni viszont nem lehet.
Nagyon nehezen indul be az üzlet, de most már 3 csillagos. És egyre többen jönnek, és egyre több ideig maradnak. És egyre több csillagot hoznak nekem. És napi 2000 fölötti bevételt, kiadás nélkül.
anno igazad volt, hogy ne gyilkolásszam a 100 %-os simjeimet
most kiválóan tudom õket hasznosítani az üzletben
ritka jó páros, ha hagynám, talán még egymást is eladnák
meg fogsz lepõdni, hogy kire mit lehet rásózni és mennyit
És az update, vagyis a frissítésnél nálam hibát jelez ki...
Akkor a registry-t töröljem?
Csak mert próbáltam úgy is hogy mint az elõzõ kiegeknél kikapcsoltam a progi kezelõben a telepítést, meg az autorun-exe-t, de úgy sem jó.
Na meg persze Daemon tools 3.47-el csináltam a mountolást, meg kikapcsoltam mikor vége a procedúrának, de még mindig kiírja hogy kéri az eredeti cdt-t
Az titok.
mikor lesz 6 vagyad?
emlekeim szerint nem a vegen, hanem valahol kozpetajt
nem akarok az egyetemmel totyoreszni
masra sem tud gondolni 😊
gyonyoruen ment a TV meg a kocsi, beprobalkoztam a szamitogeppel, nem kellett senkinek, napokig nem tudtuk eladni, meg olcson sem, aztan athivtam az egyik kedves ugyfelet, es o megvette