32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    igaz

"A new release for SimPE 0.58 is available for download now. The only new feature is support for The Sims 2 Glamour Life Stuff."

• Mike
    de hogyan? meséld el hogyan
    beköltözöl egy házba, és aztán?
  • Hoz_Hun
    Úgy tudom van valami új SimPE. Az sem működik a gl után?
  • Coolfire
    Te magad csinálhatol belőle azt.Csak azt nem tudom,hogy függ-e a barátok számától.
  • Mike
    de mitől?
    beköltözött Béla a házba
    és azután?
  • Mike
    np
    gl után a simpe nem működik
  • Coolfire
    Rosszul fogalmaztam.Nem alakul át,az lesz belőle.Most egy mittomén milyen jel virít a ház falán.Arra kattintva mutatja a ház státuszát,mennyi barátod van,hány tag lehet és milyen szintű.
  • Amiga
    Megtaláltam, bocsi...
  • Amiga
    Ha már az összes kieg fent van (OfB is) és utána tolom fel a Family Fun és Glamour Life minikiegeket, akkor is rendesen működik a game?

És láttam, hogy a Family funhoz van patch. Az is kell, vagy a Glamour alapból felrakja a javítást is?
  • Mike
    de hogy alakul át ilyen házzá?
  • Coolfire
    Én csináltam,lett egy olyan opció.Már végtelen számú tagom lehet.A cimbiknél is kijön egy "jelentkezni" és a kívánságok között is szokott szerepelni a tagfelvétel.De még incs tag,túl aprócska a kecó.
  • Cairass
    Megbeszéltük!
  • Mike

egyetértek
    és itt akkor legyen is vége ennek a témának
  • Cairass
    Pont a "széthúzás" nem korrekt!
    Amiket kiadnak gond nélkül össze tudnák varrni, ha akarnák, csak épp nem akarják.
    Az egyszeri felhasználó sem nagyon akarja, mármint kifizetni a 7-10-12 ezer forintot.
    Amit meg Én eredeti játék vásárlásra költhetnék nagy többségében megy koleszra, tandíjra, stb.(nem piára, és nem drogra!)

"Tőlünk nyugatabbra" az átlagfizetés 6-8-10 szerese a magyarénak( konkrétan tudom, mert az egyik ismerősöm Münchenbe fűtés-gáz szerelőként dolgozik és 680.000 forintos fizetéssel kezdett, másik haver meg kamionozik Norvégiában heti 200ezer-ért)!

Ha én is megkeresnék havi félmilliót(de legyen csak 250 ezer), akkor elhiheted, hogy szó nélkül megvenném az alapjátékot és az összes létező kieget, s nem ülnék 6-10 órákat a gép előtt várva a letöltésre!

Félre ne érts nem kötözködni akarok veled, ez csak a saját véleményem az EA-ről, a szoftver lopásról és sajna a magyar viszonyokról!

Tisztelem azokat, akik nem használnak illegális programokat, s ha megtehetem én is megveszem a játékokat eredetiben! ( max 5000 forintig)
  • Mike
    hogy alakult át görögbetűs házzá? erről irj kicsit bővebben légyszi!
  • Mike
    nem egyszerre adták ki, hanem széthúzva
    tölünk nyugatabbra simán kifizetnek pár dollárt félévente, nem nagy dolog
  • Coolfire
    Most azt nem tudom,miért hoznak állandóan pizzát-és egyszer hifitornyot is- valahonnan,teljesen ingyen.Az egyetem nagymenője cím,v. a görögbetűs ház miatt?
  • Coolfire
    Ja meg a Hoz_Hunnak ígért képsorozatért a titkos társaság.Mondjuk szar az arány,mert 17 haverból nincs 3 lámás..
  • Coolfire
    Na menjen vmi a játékról is.Elkezdtem a lány ikremmel az egyetemet.De most nem koliba mentem,hanem a kis lakások egyikébe(még jó,hogy a sok ösztöndíjból kitelt).Az első napokban-még jó,hogy sok aspipontjuk volt-pénzt hamisítottam,hogy ne haljanak éhen,és a szobalányt ki tudják fizetni(no cheat).De egy pár nap múlva elkaptak a zsék,1000 simi bírság,mivel nem tudtam kiköhögni vitték az egyik ágyat,valamint a hamisítót többé nem lehetett használni.Ami újdonság volt,az a telómenüben lévő egyetemi címjegyzék.Így a nagykarizmájú simnek gyerekjáték volt az egyetem nagymenője cím(3x).Átalakult a kégli görög betűs házzá már a legmagasabb a 6.-dik szinten van.A nagy gond a *5 elérése volt,mivel nem rendelkezdtek számítógéppel(házidolgozat).De sikerült megoldani,amíg nem telt rá(óra+lecke+kutatás és korrepetálás).Most már csak a szüzességüket kell elvetetni.:))
  • Cairass
    Nem azért, de én sosem hirdettem(és nem is fogom), hogy honnan vannak a játékok.

#20231-es hozzászólás csak az elvek miatt született!

Warezelni pedig legalább annyira nem korrekt, mint az EA-től 6-7 adagban kiadni azt a játékot, amit maximum kettő részben is ki lehet adni! Lásd pl.: BfME2 2rétegű dvd-n...
  • Mike
    akkor warezolj csendben
  • Kodlovag
    Nightlife
  • Cairass
    Melyik kiegészítő tartalmaz autókat???
  • Cairass
    Warezről szólva Sims esetében 25-30 ezer forintot simán lepengetsz az igazi játékélményért, miközben más típusú játékoknál max(!) 15 ezerért megkapod ugyanazt(ha nem jobb)játékélményt...

Coolfire kösz a helpet! Gamecopyról szedtem le cracket, mini/ maxi image-et, aztán néztem bután, mivel egy db. crackel simán játszható a játék!
  • Coolfire
    Ezt már letárgyaltuk:így is pénzben van az internet és egyéb költségek miatt.:)Anno a "rendeseket" meg akartam venni,de aztán rájöttem,hogy nincs annyi felesleges pénzem.Szar a dévédé-íróm,abból sem tudok jeleleg újat venni.Amúgy nem rossz ötlet.
  • Coolfire
    Tudom,és ez a dühítő.Pölö ott a karácsonyi kieg,annak a nagy része a letöltések között van.Ergo:így kétszer veszik le az eredeti tulajokat.
  • Mike at home
    vedd meg eredetibe! :) ugye hogy már nem is olyan drága :)
    irj ki DVD-re egyszerre többet
  • Mike at home
    letölthetővé szokták tenni, egyébként
  • Mike at home
    Superstar meg a kutyus-cicus
  • Mike at home
    mi kabaré? Warezolsz és még neked áll feljebb? ejnye
  • Coolfire
    Már lassan sajnálom a cédét,papírt,tintát és a dvd-tokot ezeknek a kis vackoknak.
  • Coolfire
    Vagy egyszer egy évben egyet adjanak ki,de legalább méreteset.
  • Coolfire
    Hogy nem tudja megunni az íé ezt a rengeteg mini szart..igaz ebből is van némi aprópénz.Az a röhej,hogy ezeket a cuccokat ingyen letölthetővé kéne tenni legalább az eredeti játék tulajdosainak.
  • rage
    November 7: The Sims 2 Happy Holiday Stuff.
  • Coolfire
    Az lesz beszarás,ha a következő kiegben szupersztár varázslók lehetünk..:)
  • Coolfire
    Az első sorozatban nekem az Unleashed jött be a legjobban,gondolom ezért várom már tűkön ülve a Pets-et.:)
  • Coolfire
    A legegyszerűbb lekapni a csilli-villit,az megkrekkelt,így nem kell szarakodni midenféle progival.
  • Cairass
    Asszem sikerült leszednem. Megyek, aztán mindjárt kipróbálom.

Ez egy kabaré! De szerintem megéri ennyit szenvedni, mert messze ez tűnik a legjobb kiegnek ami eddig megjelent a Sims 1-2-höz.

Anno még a Sims1 féle Superstar volt un. ehető , de az állatos kieget nagyon várom(terrorizálni a postást/ szomszédot néhány ölebbel...)
  • Coolfire
    A gémkopivörldön megtalálod.A crack is ott van.
  • Cairass
    maxi imaget???? Az mi?
    Crack a FAQ-ról működőképes?