Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kodlovag
Nekem ugyanez volt. DT 3.47 le lett cserélve 4.03-ra. Azóta elsõre indul mindig.

sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy miért van az, ha bemountolom a ofb-t (felrakja)... ok... aztán használom a sd4hide programot, elrejtek, de még mindig kéri a cdt... vagy ha sikerül az elrejtés és nem kéri akkor sem indul a játék? Eddig mindent sikerült megoldanom de ez azt hiszem nagy falat nekem. Ha valaki segítene nagyon hálás lennék érte!

Köszönöm

Mike
pl. amit a sim resource-ról töltöttem le, nem volt baj vele
ugyanígy a simsisters, a simcribbing-gel sem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nekem eddig a letöltött cuccok nem okoztak problémát, pedig a mostani 270 mega nélkül is van több mint fél giga
sõt saját magam is csináltam számtalan ruhát, recolort

majd ha megtaláltam megmondom melyik volt a bûnös

másrészrõl ugye más házaknál nem volt gond az áruk elvételével, csak ennél az egynél, akikkel mostanában sokat játszom

ja és nagyon vicces volt, átköltöztettem a bamba gyereket az anyjával (töltelékcsalád) Ice-ékhoz, mert úgysem játszottam volna velük, így meg legalább a srác is tud fejlõdni, és még fizetni sem kell neki, a plusz 20k-ról már nem is beszélve, naszóval odaköltöztek a faluképernyõn - két család kombinálásával - csakhogy a srác alkalmazásban maradt, ahol most már lakott is, vicces volt 😊 de már írányítani a tulaj nem tudta, végül eszembe jutott, hogy telefonon ki tud lépni 😊))
Egyébként nagyon durva 9-17-ig melózott 184 simpénzért
és azért tudott ilyen bután bambulni, mert 0 pontja van aktivitásból 😊

Kodlovag
Nekem is rengeteg letöltött cuccom van, és árulni is tudom õket. Nincs semmi probléma velük. Illetve az egyik könyvesszekrénybõl 0 pénzért lehet könyvet venni. De senki sem vett amúgy se, meg a szekrényt sose veszik meg, mindig csak könyvet belõle. Úgyhogy azt a szekrényt már nem árulom.

Timbo
Sikerült! Nem tudom miért vagy hogy , de sikerült! csak szimplán felraktam egymás után a simseket és sd4hide és fut! pedig elsõre is ezt csináltam ! na mind1! most kezdek a játéknak !😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ez az, hogy ha csak eredeti cuccokkal játszik az ember, megy a játék, mint az álom
de ha egyszer nem talál a Maxis-dolgok közt olyat, ami tetszik, ill. van sokkal jobb, akkor kezdõdik a szívás
most gyõzködöm én is a lányomat, hogy csak pár dolgot rakjunk vissza, ami mindenkinek tetszik, mert különben megint jön a játék közbeni alvás

Mike
Nohát le is szedtem a 270 megányi cuccot, most már elviszik amit megvesznek
majd szép lassan visszateszem kisebb csoportokra oosztva
pedig jók voltak a bútorok, de inkább játszanék mint lakberendeznék

ja és persze csak egy helyen nem mûködött a elveszem cuccot és fizetek érte: ahol játszom
a szomszédban minden ment simán

Mike
annyi tortent, hogy mindegyik targy hasznalatban volt, csak moveobjects-cel lehetett torolni

rage
Az ISO-t ugyanúgy lehet mountolni Daemon Tools-szal.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike
mondjuk tudom miket raktam fel, szal nem nehez kiszedni

nem csak a hack-ek szoktak kavarni
legalábbis nálunk elõfordult olyan letöltött tárgy, amitõl teljesen megkergült az egész (remélem, a lányom legalább emlékszik rá, hogy honnan volt, mert valami olyasmit mondott, hogy ami onnan jött, az mind ilyen!)

ez a szolgáltatás-dolog egész jó
míg az eladó-párom még felváltva is hulla minden egyes nap után, ez igen kényelmes és még pénzt is hoz a konyhára szépen
közben a simem azt csinál, amit akar

Mike
remelem hogy nem...
semmi hack cuccot nem toltottem le
csak sim, ruhak, par butor, amit meg nem is hasznaltam

valamelyik letöltött dolog?

Mike
vmi nalam most nagyon nem stimmel
senki nem vesz semmit
hanem ha felmegy max-1 -re azonnal hazaszaladnak

ISO fájlok.
rage
Miért, mit kaptál, mi volt a RAR-ban?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a Vár az üzlet kieg. kapcsolatban.
A problémánk a következõ:RAR-ból kicsomagoltuk a játékot és nem képfájlt kaptunk.
Légyszives segítsetek ebben,hogy mit csináljunk ezután.Teljesen láma vagyok most.
Elõre is köszönjük a tömérdek válaszotokat.
ha ezekre a helyekre ellátogatsz, holnap délig biztos nem kerülsz elõ (már ha mindet megnézed)
majd utána szólj

KeKKSZike
Adjatok még címeket nyugodtan! 😊 Köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

De kár hogy nekem csak az egyetem kiegészítõ van meg!!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
ha már link....
gyûjtemények: thesims2.jouwpagina.nl, thesimswell.welldressedsim.com, sims2.die-gerwerts.de
némi idõt el lehet tölteni ezeken is és szerintem jók (persze, ízlések és pofonok...)

Mike at home
tegnap 270 mega cuccot toltottem le 😊
raszabadultam a modtehsims-re, meg azokra amiket linkeltem, illetve ahonnana a kep van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Devids Pro
http://sims2sisters.sme.sk/
Ha már hajaknál tartunk.
Mike at home
http://guppysims.webcindario.com/hairstyles3.htm

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nemtom sajna

A mozilla nekem is le akarja a flashbannert tölteni mindig.Nem tudom,mit lehet vele tenni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Azt nem tudom,csak úgy spontán összeverekedtek..😊Bunyóztak már az otthoni boltban is.Egyébként a kozmetikát nem értem.Vettem széket,felvettem egy arany kozmetikust,stylistet csináltam belõle,beáraztam és mégsem kell a kutyának sem.Az ingyenes bezzeg kell,mondjuk azt én csinálom.Vmi tippecske?

Mike at home
a modthesims nagyon jo!

mit csinaljak a firefoxxal, hogy ne ajanlja fel letoltesre a fenti bannert?

Mike at home
hogy mi? a kocsikert?

Ja meg még bunyóznak is..😊

ja...! hack!

Na itt a kezdetleges autószalonom:

Megvettem a vásárcsarnokot,azt alakítottam át.Jó sok kocsit el lehet egy nap adni..😊Eddig ez megy a legnagyobb haszonnal.Volt aki 2.-õt is vett..😊

ui. nekünk most csak Maxis-cuccok vannak egyelõre
nem mertük megkockáztatni, hogy a letöltött cuccok bekavarjanak, ezért nem tudom, hogy az ofb-vel megy-e ez a gép

Mike at home
el meg a zonacserelo cheat

próbáld meg azt a fekete sz.gépet
ha jól emlékszem, az mts2-n van
hátha jó az ofb-hez is

Sajna sok minden jó van a közösségi buy módban,ami nem érhetõ el az otthoni vállalkozásban.Tényleg a Sims 2-hõz nincs olyan progi,mint az egyhez volt,hogy bármit,bármelyik town-ba be lehetett rakni?Itt most jól jönne.

Végül is a harmadik sor annak is tekinthetõ,hiszen a végén már 50000 simit ad,ami azért nem rossz.Ha nagyon pénzszûkében vagy,éérdemes a középsõ sorra rámenni.

A közösségi telek buy módjában van.Elõször vettem egy szórakoztató központot,de ott csak számítógépek,flipperek,meg ilyesmik voltak,tehát csak belépõbõl élhettem volna meg.Ott mikor nézelõõdtem akkor láttam meg,hogy ilyen is van,de már nem tudom pontosan hol.

Az igen.Egyszer veheted csak igénybe.A többit ha átruházod másik családtagra,akkor újra kezdheted.De a suskát tudtommal nem.

tomee14
amiko elõszõr ránéztem asszittem igazi😄

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Mike at home
csak annyi kene, hogy tukrozodjon a padlo, es maris majdnem olan lenne mint a valosagban! megdobbento mennyit szamit ez

Mike at home
Tenyleg beletehette volna a Maxis a hitelt
Jobban kell mint valaha

Mike at home
hol?

Mike at home
a penz az egyszeri dotacio?

Na megvan az összes fogás.Az utolsó motiválás nagyon király,mindenkit megszédítettem a boltban.Na megyek mostmár csinálok autószalont közösségi telken.Láttam szép forgószínpadot a kocsiknak.

Egészen pontosan:az olcsó 27% átlagos 37%.Most gyorsan kipróbáltam a motivációs beszédet,egy kis ideig szervónéni tudott elkápráztatni is,pedig ehhez arany medál kéne,ami neki még nincs.Szóval ez is jó.És a családtagjaidnak át tudod adni(a pénzesen kívül),az összes üzleti fogást.Megszereztem az utolsó hálózat fogást,ekkor kijön a beszélgetés menüben a csúcs-hálózat,ekkor a sim szorgalmasan jegyzetel,gyûjti a havernak valót.😊

Lányka a robotom.😊Atért szervónéni a neve.Hát nem sok hasznát vettem a robotjaimnak,amiket gyártottam,míg arany fokozatú nem lettem.
A hidrorobot tûzoltásra lenne jó,bár még nem volt tüzem.
A takarítórobot a padlót azt lerendezi,de a többit szervónéninek kell,mert még ez sem tud repülni.
A biztonsági õr robot már repked,de betörõt még nem fogott.
A nyami robot nem tud fõzni,ahogy hittem,csak gyorskajákat(kínai és pizza)hord a saját pénzeden.
Úgyhogy a szervó a legjobb amit készíthetünk.Igaz,mikor szar lett a kedve ki akarta csinálni a többi robotot.Lehet,hogy utána én következtem volna?😊Ja és nem tudtam a picikéken kívül egy robit sem eladni.Ja és már nincsenek robotjaim,csak a servo,mert új házban lakom.Abban volt ahol a robot koldul(kép).

Jó.
Az elsõ sorban a kapcsolatokon van a hangsúly.Itt már az utolsóknál beszélgetésnél kifaggathatod a másik simet,a többi barátjáról,és rajta keresztül összehaverkodhattok.De vigyázni kell,kell egy pár szociálpont,másképp mínuszolni fog.Ja és az összes létezõ npc-t berakta a telefonkönyvembe,így azt is felhívhatom,akivel soha nem találkoztam.
A második sor a kedves vevõké a hangulat,a vásárlói kedv felmérése,illetve a manipuláció,és a még nagyobb rábeszélõképesség,tehát erre is érdemes gyúrni.
Hangulat felmérése:tapasztalatom szerint nem sok köze van a hangulatnak ahhoz,hogy vásárol-e vmit v. nem.Legfeljebb ahhoz,mikor küld el a sunyiba.😊
Az,hogy mit akar vásárolni,az is hasznos.A manipulálás akkor ajánlatos,ha van olyan cuccmó amit a kutya sem vesz,mert eléggé meg tudja rongálni a socialt,és a bolt lojalitás pontjait.
A harmadik sor a lové,itt 5-50000 simiig ad.
A negyedik sor a nagyker,ez azoknak érdemes akik Maxis cuccot árulnak,mert az utolsónál már több mint 30%(most pontosan nem tudom)haszonkulccsal megy a bolt.
Az utolsóban van a vásárlók felvidítása,a motivációs beszéd meg ilyesmi.Ebben nincs sok tapasztalatom.