Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésem az lenne, hogy miért van az, ha bemountolom a ofb-t (felrakja)... ok... aztán használom a sd4hide programot, elrejtek, de még mindig kéri a cdt... vagy ha sikerül az elrejtés és nem kéri akkor sem indul a játék? Eddig mindent sikerült megoldanom de ez azt hiszem nagy falat nekem. Ha valaki segítene nagyon hálás lennék érte!
Köszönöm
ugyanígy a simsisters, a simcribbing-gel sem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
sõt saját magam is csináltam számtalan ruhát, recolort
majd ha megtaláltam megmondom melyik volt a bûnös
másrészrõl ugye más házaknál nem volt gond az áruk elvételével, csak ennél az egynél, akikkel mostanában sokat játszom
ja és nagyon vicces volt, átköltöztettem a bamba gyereket az anyjával (töltelékcsalád) Ice-ékhoz, mert úgysem játszottam volna velük, így meg legalább a srác is tud fejlõdni, és még fizetni sem kell neki, a plusz 20k-ról már nem is beszélve, naszóval odaköltöztek a faluképernyõn - két család kombinálásával - csakhogy a srác alkalmazásban maradt, ahol most már lakott is, vicces volt 😊 de már írányítani a tulaj nem tudta, végül eszembe jutott, hogy telefonon ki tud lépni 😊))
Egyébként nagyon durva 9-17-ig melózott 184 simpénzért
és azért tudott ilyen bután bambulni, mert 0 pontja van aktivitásból 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
de ha egyszer nem talál a Maxis-dolgok közt olyat, ami tetszik, ill. van sokkal jobb, akkor kezdõdik a szívás
most gyõzködöm én is a lányomat, hogy csak pár dolgot rakjunk vissza, ami mindenkinek tetszik, mert különben megint jön a játék közbeni alvás
majd szép lassan visszateszem kisebb csoportokra oosztva
pedig jók voltak a bútorok, de inkább játszanék mint lakberendeznék
ja és persze csak egy helyen nem mûködött a elveszem cuccot és fizetek érte: ahol játszom
a szomszédban minden ment simán
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
legalábbis nálunk elõfordult olyan letöltött tárgy, amitõl teljesen megkergült az egész (remélem, a lányom legalább emlékszik rá, hogy honnan volt, mert valami olyasmit mondott, hogy ami onnan jött, az mind ilyen!)
míg az eladó-párom még felváltva is hulla minden egyes nap után, ez igen kényelmes és még pénzt is hoz a konyhára szépen
közben a simem azt csinál, amit akar
semmi hack cuccot nem toltottem le
csak sim, ruhak, par butor, amit meg nem is hasznaltam
senki nem vesz semmit
hanem ha felmegy max-1 -re azonnal hazaszaladnak
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Segítségeteket szeretném kérni a Vár az üzlet kieg. kapcsolatban.
A problémánk a következõ:RAR-ból kicsomagoltuk a játékot és nem képfájlt kaptunk.
Légyszives segítsetek ebben,hogy mit csináljunk ezután.Teljesen láma vagyok most.
Elõre is köszönjük a tömérdek válaszotokat.
majd utána szólj
gyûjtemények: thesims2.jouwpagina.nl, thesimswell.welldressedsim.com, sims2.die-gerwerts.de
némi idõt el lehet tölteni ezeken is és szerintem jók (persze, ízlések és pofonok...)
raszabadultam a modtehsims-re, meg azokra amiket linkeltem, illetve ahonnana a kep van
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha már hajaknál tartunk.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
mit csinaljak a firefoxxal, hogy ne ajanlja fel letoltesre a fenti bannert?
Megvettem a vásárcsarnokot,azt alakítottam át.Jó sok kocsit el lehet egy nap adni..😊Eddig ez megy a legnagyobb haszonnal.Volt aki 2.-õt is vett..😊
nem mertük megkockáztatni, hogy a letöltött cuccok bekavarjanak, ezért nem tudom, hogy az ofb-vel megy-e ez a gép
ha jól emlékszem, az mts2-n van
hátha jó az ofb-hez is

Jobban kell mint valaha
A hidrorobot tûzoltásra lenne jó,bár még nem volt tüzem.
A takarítórobot a padlót azt lerendezi,de a többit szervónéninek kell,mert még ez sem tud repülni.
A biztonsági õr robot már repked,de betörõt még nem fogott.
A nyami robot nem tud fõzni,ahogy hittem,csak gyorskajákat(kínai és pizza)hord a saját pénzeden.
Úgyhogy a szervó a legjobb amit készíthetünk.Igaz,mikor szar lett a kedve ki akarta csinálni a többi robotot.Lehet,hogy utána én következtem volna?😊Ja és nem tudtam a picikéken kívül egy robit sem eladni.Ja és már nincsenek robotjaim,csak a servo,mert új házban lakom.Abban volt ahol a robot koldul(kép).
Az elsõ sorban a kapcsolatokon van a hangsúly.Itt már az utolsóknál beszélgetésnél kifaggathatod a másik simet,a többi barátjáról,és rajta keresztül összehaverkodhattok.De vigyázni kell,kell egy pár szociálpont,másképp mínuszolni fog.Ja és az összes létezõ npc-t berakta a telefonkönyvembe,így azt is felhívhatom,akivel soha nem találkoztam.
A második sor a kedves vevõké a hangulat,a vásárlói kedv felmérése,illetve a manipuláció,és a még nagyobb rábeszélõképesség,tehát erre is érdemes gyúrni.
Hangulat felmérése:tapasztalatom szerint nem sok köze van a hangulatnak ahhoz,hogy vásárol-e vmit v. nem.Legfeljebb ahhoz,mikor küld el a sunyiba.😊
Az,hogy mit akar vásárolni,az is hasznos.A manipulálás akkor ajánlatos,ha van olyan cuccmó amit a kutya sem vesz,mert eléggé meg tudja rongálni a socialt,és a bolt lojalitás pontjait.
A harmadik sor a lové,itt 5-50000 simiig ad.
A negyedik sor a nagyker,ez azoknak érdemes akik Maxis cuccot árulnak,mert az utolsónál már több mint 30%(most pontosan nem tudom)haszonkulccsal megy a bolt.
Az utolsóban van a vásárlók felvidítása,a motivációs beszéd meg ilyesmi.Ebben nincs sok tapasztalatom.