32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #20294
    csakhogy az már nem tini, hanem fiatal felnőtt
  • Psi
    A tini csajjal is lehet. Csak el kell küldeni egyetemre. Az npc tinit ha jól emlékszem a faluképernyőről lehet "beíratni".
  • Cairass
    Az a peccs érdekelne, már csak a poén kedvéért is! Bár nekem még a censort sem sikerült leszedni, pedig anno mennyit röhögtünk a félméteres dákóval rohangáló pasikon.
    Van összesen 8 "női barátom", s már csak a tini nem volt meg, ez nálam már elvi kérdés...
    Kicsit konszolidálódott a gamé az első részek óta barátok kapcsolattartása terén.
    Nagyon tetszik a dolog, hogy be lehet osztani.
    Mindig a lista végén lévőt hívom fel, dumcsizunk, ha csaj, akkor természetesen áthívom...

A harcrendszer összetett(fejből-sokra ne számíts): lökdösődés, pofon, stb, s van a bunyó. Én anno azt az idegesítő nyulat vertem, ami akkor jön amikor szomorú a sim. Elsőre elvert, aztán gyúrtam, majd egyhuzamra 11-1-re vertem.
    Ha még nem verekedtél itt egy kép(netről), hogy tudd miből maradsz ki:

• Flora2
    Aranylakodalom: én régen csináltam ilyet, még az alapjáték idejében. Baromi könnyű, csak annyi kell(ett) hozzá, hogy egy házaspár legalább egyik tagja megöregedjen, és az öreg sim számára azonnal megjelenik a buliszervezési opciók között a Golden anniversary. Nem számított hozzá, hogy mennyi ideig voltak házasok.
    A kiegek óta nem csináltam ilyen bulit (ami egyébként semmiben nem különbözött egy sima házibulitól), úgyhogy lehet, hogy a kiegészítők módosítottak ezen... bár nem hiszem. Azóta mindig készültem, hogy valóra váltom ezt az életcélt, merthogy milyen könnyű... aztán a megöregedés előtt valahogy mindig szétment az a házaspár, akivel meg akartam csinálni.
  • Coolfire
    Ezt én is műveltem egy jódarabig.:)Állandóan pénzért vásároltam nőciket a javasasszonytól randira és a telken -mivel szórakoztatóközpont volt -sok szerelmem ott tartózkodott.Na ott voltak ám bulik..mindenféle büdös cuccot küldözgettek a parfümös levélke és a virág helyett.A tiniket izomból nem engedi a progi,de ha liliomtipró akarsz leni van hozzá vmiféle peccs.A verekedés opcióban van erősebb a pofontól?Mert még alább nem mentem sosem.Azt a szomszédot ütlegelem akijön reklamálni a távcsövezés miatt.
  • Cairass
    Nekem aztán igazán családcentrikus a simem!
    Minden este más alszik nála. Poén, mert ha megkérdezem nálam alszik-e, akkor nemet mond, de miután becsalom az ágyba egy kis gruppenre, akkor már ott alszik(reggel sietve megy haza apucihoz-nem is értem).
    Most éppen abból űzök sportot, hogy barát simek feleségeit keffentem.
    Csak egyet nem tudok a barátok közül gerincrevágni, egy tini csajt(minden ami mozog)!
    Egyszer rajtakapott egy másik barátnő - abból bizony verekedés lett! Azóta valahogy nem kedvelik egymást...

Fullextrás üzletben sem bír megmaradni 5 óránál többet!
    Hiába wc, zuhanyzó, tv, hifi(mondjuk oldja a feszültséget egy kis tánc), kanapé, stb.
  • Gólya #20288
    na igen - én sem nagyon kedvelem, de egyébként is szerintem túl egysíkúak ezek a beállítások
    azért egy családcentrikusnak is lehetnek más elképzelései - de ezek olyan ritkán jönnek elő, hogy van, amikor napokig blokkolva van ez az óhaj, hogy ha már semmi nem segít a jókedvre derítésben, legalább egyet áldozhatok rá
    de ugyanígy igaz szerintem a többire is - tehát mintha erős túlzások lennének benne - persze ez csak játék, de néha bosszantó
  • Coolfire
    Ezért nem jó a családcentrikus sim.Ha valakivel csókolózik,már hozzá akar menni,v. gyereket szülni etc..Lövésem sincs az aranylakodalomról még nem csináltam ilyen életcélt.Szervóékat hiába az "alap" simem készítette,nem családtagok.Az UFO-knál nem jó a genetika,mert tapasztalataim szerint normál sim+UFO nem lesz ufógyerek.Vámpírokkal még nem próbáltam.Majd a farkasemberekkel..:)
  • Gólya #20286
    nem tudom, nekem se szervóka, se ufó, se vámpír, csak olyan "átlagos" emberkék
    de egy mentés után szerintem meg lehet próbálni - ha nem jön össze, legfeljebb mentés nélkül otthagyod - nagyobb bajt biztos nem csinál egy kísérlet
    az aranylakodalomhoz mennyi idő kell?
    nekem is vannak simjeim ilyen óhajjal, de még nem sikerült a végére járnom
    jaj meg ami még aranyos: hat unoka házassága - hát szerintem ez agybaj
    vegyük olybá kedvenc simjeinket, mint holmi tenyészállatokat?
    nálam ugyan van egy ilyen család - mármint 6 unoka, de ehhez van ugye három gyerek, három vő, meg már az unokák barátai/barátnői és ez csak egy család
    alapban indultam 5 vagy 6 családdal, a páromnak van kb. ugyanennyi, a lányomnak is ilyenformán
    úgy néz ki a falu, mint valami dzsungel
  • Coolfire
    Hoppá nem fejeztem be..megvárom a Pets-t az üzletnyitással.
  • Coolfire
    Hát igen,most nem technikai,hanem játékbéli témák mennek.Most mivel két családom van:szervóék és amivel most játszom.Nem tudom elkezdjek-e üzletelni,vagy előbb beplatinázzam az ikreket(egyik híres szakács,a másik aranylakodalom).Bár az aranylakodalom nem hiszem,hogy menni fog.Tényleg,vajon a két robothoz lehet gyereket adoptálni?Vagy szervót nem tudják az UFO-k teherbeejteni?:)De valószínű,hogy megvárom a Pets-t.
  • Gólya #20283
    milyen szép is ez ...
    most mintha tényleg arról szólna a fórum, ami a címe
  • Coolfire
    Egyenlőre más nincs.Csak a dzsinn kellene így hirtelen.
  • Gólya #20281
    na igen ....
    aztán még biztos lenne mindenkinek valami óhaja-sóhaja
  • Coolfire
    Ja még a LL dzsinnjét hiányolom.Szervó már van.Trehányak ezek a Maxisosok.:)
  • Gólya #20279
    aha, így már világosabb
  • Gólya #20278
    de hát a saját simed előtt ne zárd be!
    vagy úgy sem tetszik neki?
  • Coolfire
    A Pets utánira gondoltam.Alap,Egyetem(nem volt),Éjszakák(HD+HP),OFB(nem volt),Pets(Unleashed) a Vacation kimaradt..:)Ergo annak kell jönnie számításaim szerint.
  • Gólya #20276
    csinálj egy kis teakonyhát, meg egy pici fürdőt, egy kis rádiót, kávéfőzőt - máris jobb lesz
    az enyémek néha két-három napot benn töltenek egyfolytában
  • Cairass
    Már próbáltam, de nem szeretném, ha idegösszeomlást kapna!
    Ha zárt ajtóba ütközik a kedvenc simem, akkor egyszerűen kiakad és toporzékol, mint egy kisgyerek.
    Innen aztán látványosan elkezdenek zuhanni az értékei és többé semmihez sem lesz kedve (föleg nem dolgozni)...
  • Gólya #20274
    hisz az elsőben is voltak állatok!?
    na jó, jó, azért álmodozni szabad, ha meg nincs, hát nincs
    azért van a falumban hotel - néha benézek, megcsodálom művemet ...
    a földszinti részt viszont legalább használhatóvá tettem - egy kis kaja, kávé, bár állítólag az OFB előtt lehetett a közösségi telken használni az ágyat alvásra, meg a megfelelő széket pihenésre (legalábbis ezt olvastam)
    kár, hogy akkor nem jutott eszembe ez a szállodásdi - igaz, most megütne a guta, hogy nem használhatom
  • Cairass
    Én is legszivesebben autót árulnék (de méginkább használnék), csak egyvalami hiányzik a kivitelezéshez, mégpedig a Nightlife...
    Legjobb esetben is csak az University-t kapom meg.

Számomra Mission Impossible a "közterületes bolt".
    Kb. 3 órával azután, hogy a minden szükségletében maxos(!!!) Simemet beviszem a boltba éhen akar halni, rosszkedvű, folyton integet, néha kiborul és toporzékol szinte minden ok nélkül.
    Egyszerűen nem bírom idegekkel!!!
  • Coolfire
    Az autószalon a legjobb üzlet szerintem,főleg ha a cápák-cápája vagy(37% haszon).Az volt az első üzletem a közösségi telken.
  • Coolfire
    Most olyan kiegek kell jönnie,ami az első sorozatban nem volt.:)Utána lehet majd szó vakáció-szigetről,mágiáról etc..:)
  • Coolfire
    Csinálj egy ajtót a lifthez,és zárd be.
  • Gólya #20269
    otthon már nem is csinálok üzletet - vásárolnak, aztán beállnak a lezárt ajtóm elé és vergődnek, hogy nem tudnak bemenni
    elektronikai cuccokat is árul az egyik simem - igen szépen megy az is, egy másiknak van egy autószalonja- az is szépen bevált, ezekkel szerencsére semmi gond nincs
    szépen dolgozgatnak a simek, aztán a szabadnapjukon meg viszik a boltot - így egész tűrhető a dolog
    de étterem többé nem kell - hacsak nem változik valami benne
  • Cairass
    Én eddig csak elektrónikát árultam, azt is otthon. Elég alacsony áron tudom megvenni a cuccokat, és jó a beszélőkém is(maxon van a meggyőző képességem - mingid a vendégekkel takaríttatok és csináltatok kaját)
    Baromira idegesítő, hogy hiába adóztatom a vevőket, ők pengetnek, aztán fellifteznek a lakásomba és ott "tönkre nézik a tévémet", kizabálják a hűtőből a kaját, stb!
    Ha rajtam múlna vennék egy olyan agykisütűt, ami már attól működésbe lépne, ha valaki ránézne a magánszekcióm ajtajára...
    Nagy beszólások vannak benne!
  • Gólya #20267
    részletekben olvasok - kicsit fáradt vagyok
    azt látom én is, hogy eredetiben is elég sokat telefonálgatnak, szaladgálnak - csakhogy az ugye nem az én zsebemre megy és nem az én vendégeimet riasztja el
    és azt hiszem, elég tisztességesen fizettem őket - nem is voltak már kezdők - hát akkor tessék valamit csinálni is érte, irgum-burgum
    na mindegy, felszámoltam, még egyszer nem kezdek bele az biztos
    pedig - álmodoztam - milyen jó lett volna egy kis vendéglő, esetleg később - ha a Maxis is úgy akarná - egy kis hotel
  • Gólya #20266
    ja, egyébként nincs családtag, a simem egyedül van
    meg van még egy ruhaüzlete is - az is elég jól megy - ez pont elég (nekem legalábbis)
  • Gólya #20265
    azt hiszem, épp eleget pihenhettek, míg a simem csendben megszakadt
    most van egy élelmiszerüzlete - elég olcsó áruval dolgozik, szépen járnak is a falubeliek vásárolni - most 6-os szintű
    csak pont most fáztam rá egy manipulációval - rossz helyen szólt szegény, a vevő meg füstölt, mint a gyárkémény
  • Coolfire
    Na befejeztem az ikremmel az egyetemet(sry Hoz_Hun nem találkoztam lámásokkal).Most beraktam őket a szülői házba.Be is öregedtek a szülők frankón(itt volt az ideje),elmentek nyugdíjba kettőjüknek több mint 1000 simi a nyugdíjuk.Most adatom át az üzleti fogásokat(vmi qrva lassan megy),hogy majd a kisállatkereskedésben hasznosíthassák.
  • Coolfire
    Nekem még-ha jól emlékszem- nem volt éttermem.Kaját azt már árultam több-kevesebb sikerrel...Ha megfigyeled,a Nightlife-os étteremféleségekben pingvin és pincér npc-k is többet rohangálnak meg telefonálnak.Próbáld meg családtagokkal helyettesíteni őket v. menedzsert felvenni.Nem adsz esetleg kevés lóvét,v. pihenőt nekik?Ezek csak tippek,én még nem próbáltam.
  • Gólya #20262
    huh...
    nem tudom, nálatok hogy sikerült - már akinek van/volt étterme -, nálam katasztrófa
    három alkalmazottam közül csak a szakács dolgozott tisztességesen, a pincér, meg a "pingvin" (host) mindent csinált, csak azt nem, amit kellett volna
    telefonálgatás, szaladgálás össze-vissza
    mindenesetre feladtam, bár nem szoktam ilyen könnyen, de ez kiborított
    pedig nem kezdő alkalmazottak voltak!
    vagy eltoltam valamit?
  • Hoz_Hun
    A Sexy Sims 2 fenn vannak, letölthetők. Ez kb három különböző dolog. Az egyik a Love Bed (szerelmi ágy), CBOY cock contoler (a faszi farok opciók, meg maga a (fel)állítható farok több méretben), meg sima női skinek, amiből legalább egy tucat van.
    Egyvalami: nekem a gl feltétele után, sem a szerelmi ágy sem a CBOY Cock cucc nem működött tovább, úgy hogy azt ne tedd fel ha kellenek ezek.

u.i.: A SimsPE az sims 2 editor. Tudod hekkelni vele a dolgokat.
  • GubiPapa
    ezer köszi
  • wesker24
    Csak úgy magában nem fog elindulni a Sims 2 mindegyikhez kell a Daemon Tools ! az alap játékhoz meg a többi a kiegészitöhöz kellenek ilyen fixed Image fájlok amit bemountolsz Daemonba és máris megy a játék.

A Sims 2-hőz és a többi kieg-hez találsz fixed image fájlokat a www.gamecopyworld.com-on.
  • GubiPapa
    SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mivel sokat nem konyítok a Sims 2-höz ezért lenne egy nagyon fontos kérdésem.
    Ha felteszem a kiegészítőket akkor együtt működnek vagy daemon-nal kell őket beolvastatni ha kéri a cd-t??????? Mert Most feltettem 4kiegészítőt és nem működik a Sims2.
    Mi a teendő???
    Írja le nekem valaki,hogy mit kell csinálnom PLEASE!!!!!

• TopGun
    Penteken delutan vagyok ujra net kozelben, ha esetleg nem felejtened el addigra!? :)) meg kuldtem privit is.
  • CyrSyS
    Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy honnan tudnék hozzájutni az alábbiakban jó pár hozzászólással lejjebb mondottakhoz, többek közt ahhoz a szerelmi ágyhoz ahol lehet tényleg sexelni, női skin tehát a nemi szervét, szőrzetét lehet látni, illetve angolul kifejezve a férfinek a cock-jához hozzájutni amikhez különböző opciók társulnak. 20186-as hozzászólásban vannak ilyen említések! Köszönöm a választ!

U.i.: A legutóbbi hozzászólásra vonatkozólag lenne egy kérdésem, mi az a SimsPE ?
  • GubiPapa
    Mivel sokat nem konyítok a Sims 2-höz ezért lenne egy nagyon fontos kérdésem.
    Ha felteszem a kiegészítőket akkor együtt működnek vagy daemon-nal kell őket beolvastatni ha kéri a cd-t???????