Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
melyik? ez?

belulrol eleg szuk, az uzlethelyiseg szep lassan bekebelezte a haz nagy reszet
(a maradek meg a kertet 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
persze, nem is egyet

Devids Pro
Ja és valaki csinált már liftet?
Devids Pro
Ez nagyon tetszik ez a ház! Ez csak üzlet vagy lakás is?
Mike
meg par kep, csak a masiknal elfogyott a tarhely

mostanaban ezekkel a csaladokkal jatszom

kenytelen voltam befedni a medencet, mert kellett a hely
mondjuk a medence sem vmi tul nagy

es ugyan a haznak van az emeleten terasza, de azt a haziaknak szantam, de elobb-utobb ugyis felkerul oda a kaja reszleg, es majd mindenki jol belat az uvegfalakon 😊

a jakuzzi is felkerul, mihelyt kimasznak belole (ha meg megunom a varakozast, szepen felrakom moveobjects-cel)

Mike at home
itt meg a kedves vevo vasarlas heleyett kirohan a boltbol

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja és nagyon vicces volt, átköltöztettem a bamba gyereket az anyjával (töltelékcsalád) Ice-ékhoz, mert úgysem játszottam volna velük, így meg legalább a srác is tud fejlõdni, és még fizetni sem kell neki, a plusz 20k-ról már nem is beszélve, naszóval odaköltöztek a faluképernyõn - két család kombinálásával - csakhogy a srác alkalmazásban maradt, ahol most már lakott is, vicces volt 😊 de már írányítani a tulaj nem tudta, végül eszembe jutott, hogy telefonon ki tud lépni 😊))
Egyébként nagyon durva 9-17-ig melózott 184 simpénzért

avagy hogyan dolgozzunk otthon sajat magunk alkalmazasaban 😊))

napi 8 ora, 184 simpenzert
hogy jar mellette suliba?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kis keresessel megtalalaod
csak ugyesen

reménytelen
És hogyan lehet limonádét árulni? Melyik kategóriában van a limonádéstand?
Üdv!

Sikerült elinditanom a SIMS2 OFB-t (sd4hide és DT4.03HE) de amikor vége a intronak akkor ez a hibaüzenet jön be

mi lehet a gond? Látott már valaki ilyet?
Help Plz!
Devids Pro
lehet venni autót csak be kell kapcsolni a nagyker módot (tehát a lakatot bekapcsolod)
reménytelen
Hogyan kell autókereskedést csinálni? Mert olyan platformot, amire az autót lehet helyezni (kör alakú, lámpákkal szélén), csak community lotban lehet venni. Ott meg autót nem lehet venni. Ha otthoni vállalkozást indítok, akkor ott meg platformot nem lehet venni.
Garcia
na végre sikerült felrakni a OFB-t...

lenne egy kérdésem marre találom azt a köralakú emelvényt amire az autót lehet tenni?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Devids Pro
Ha sikerül mond el hogy csináltad 😊
Kodlovag
Na megyek haza simsezni. Addig abba se hagyom, míg ki nem találom, hogy hoz bevételt. Ha másnak megy, nekem is menni fog.

Kodlovag
Azt a simem csinálta. Meg aki ki lett nevezve managernek. Most vegyek fel még egy embert?

Egyáltalán mi alapján számolja a bevételt, ha nem vagy ott? Az utolsó napi bevétel? Az utolsó 5 napi cserélõdik sorban? Az utolsó 5 napi bevétel átlaga? Függ-e az üzlet szintjétõl? Vannak-e ilyen felételek, hogy lennie kell eladónak és pénztárosnak és árufeltöltõnek és managernek is, különben 0 bevétel? Elvileg a manager tud mindent csinálni...

Devids Pro
lehet azért mert nincs eladód aki rábeszéli az embereket a dolgokra
Kodlovag
Most már csak azt nem tudom, miért nem jön az üzletembõl a profit, ha rábíztam a managerre.

Kodlovag
Nekem ilyen problémám soha nincsen. Mindig mindent elõre megtervezek. Sõt inkább az a jellemzõ, hogy nem tudom kitölteni a rendelkezésre álló helyet.

Mike
nekem meg az, hogyha kinövöd a telket, nem lehet hozzávenni még
vagy az egészet áthelyezni egy nagyobbra

tegnap befedtem a medencét mert kellett a hely

Kodlovag
Nem tudom. Az egyik tini az elsõ simcsaládom egyszem kislánya, ott esetleg meg tudnám nézni, mennyi munkaórát számol fel nekik naponta, és mennyit keresnek ezalatt.

Kodlovag
A legnagyobb nyûgöm egyébként az, hogy nem lehet egyenként behívni az alkalmazottakat dolgozni, csak együtt mindet.

Mike
kegyetlenség
egyébként is hogy tudnak melózni napi 8 órát amikor suliba kell menniük?

Kodlovag
Ez kb annyi, mint a kezdõfizetések a felnõtt karrierekben. Ugyanannyi munkaórával.

Kodlovag
280-360 /fõ/8 óra.

Mike
használd a keresõt, ott van a lap alján

Mike
napi 8 órát számolj

Garcia
bocs ez láma kérdés lesz de mi az a hide?<#confused>

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Kodlovag
Nálam óránként 35-45 között keresnek. Az 300 vagy még több is egy napra.

De miért nem jön profit az üzletbõl, ha rábízom a managerre?

Mike
de ha netán nincs benne
win98 alatt 4,7-es daemon
xp alatt: 4.03-as daemon plusz hide

Mike
faq-hoz pár megjegyzés, Devids-nek küldött privátokon felül:

"-a pénzfa helyett->a szorgos munka
-a nudleshotter és az energyzer helyett->a megfelelõen szerelt háztartás és a megfelelõ idõbeosztás
-a szupertejcsi helyett->ha egy toddlerrel megfelelõen foglalkoznak 3 nap alatt is képes a szükséges tudás megszerzésére
-thinking cap helyett->egyrészt olyan melóra kell adni a simet amihez a saját stat értékei alapján affinitása van, másrészt "Tanulni, tanulni, tanulni!" (én még V.I.L. szellemében nõttem fel😊), harmadrészt ki kell váltani a karrier reward-ot és azon tanulgatni
-lovetub helyett->megfelelõen felépített és kontrollált interakciók
...és sorolhatnám, tehát csakis az elixir of life ami helyett nem tudok mit javasolni és !!!!az aging off nem megoldás!!!
"

pénzfa: egy egyedüálló tininek az egyik legjobb megoldás
melóval sohasem keres annyi pénzt, mint 2-3 fával
bár már az OFB-vel esetleg kereshet többet, de sokkal több idõt vesz el, mint 3 pénzfa gondozása
az elején a felnõttnek is jó a pénzfa ha nem akar dolgozni, késõbb már a hódításokon lehet élõsködni (mindig odaköltözik vki, és amíg tart a pénz dúl a nagy szerelem)
energyzer: OFB óta szükséges, fõleg ha éjjel-nappal nyitva akarsz tartani
smart milk: nem csap az alapkészségeket lehet vele tanulni, hanem minden mást, xilofon, kockadugdosós, beszélõ nyúl (kreativitás, logika, karizma)
lovetub: pénz kevés, aspi pont sok, fõleg az új randirendszer óta, minek kidobni 8k-t

ja értem kössz
mi?
Mike
faq

Mike
szegénykék alig keresnek napi 200-at 8 óra melóval

mert régeben elmondták csak elfelejtetem 😄
bocs de lenne pár kérdésem 😄

ha valakinek a warezos van meg akkor mondja már el hogy hogyan lehet elindítani a demon tuls al?
Kodlovag
Kérdés:

Tegnap elértem 8 csillagos üzleti szintre. És végre az egyik alkalmazottam is elérte a manager szintet. Ki is neveztem managernek. Ezután bezártam a boltot, és ment a sim haza. Otthonról betelefonált a boltba (Check in business with...), beszéltek egy órát, aztán manager mondta, OK, minden remekül megy. Eltelt két teljes nap, és nem történt abszolut semmi. Ezért aztán közben be is telefonáltam megint. Erre közölte, hogy egyszer már hívtam, nyugi, minden rendben megy. Második nap végén éjfélkor erre kihozta az üzenetet, hogy a bolt nem termelt semmi hasznot.

Na és akkor most a kérdés: Mit rontottam el? Nyilván valami nagyon egyszerû dolgot nem vettem figyelembe.

Az üzlet egy 8 csillagos bútorüzlet. 3 alkalmazott, egy pénztáros, egy árufeltöltõ és a manager. Mind a hárman tinik (érdekes, én csak a tinik között találok normális munkaerõt). Mindegyik rendesen fizetve.

Hát ezaz! Nekem is PCI-E ATI kártyám van. Úgyhogy a Win98 partíció ugrott

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Hát ez tök fajin... ...nem tudtam hogy eddig hogy lehetne megakadályozni hogy a hülye vásárlóim ne jöjjenek be a saját lakterembe csak a boltomba... ...most már rájöttem hogy hogy kell, de így meg nincs izgalom benne, mert nem tudom mit "lopnak"

rage
Egyik kollégám AGP-s 6600GT-t használ, és tökéletesen mûködik Win98 alatt
azokkal a játékokkal, amik mennek ezen az oprendszeren.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ez a baj,az új gépekkel,hogy már semmilyen porcikájuk nem támogatja a win98-at.A Fatal1ty-nél már totál felejthetõ.😞Pedig hány évig szolgált.😊Nem baj,a retro játékoknak még jó.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Még ugye,a régebbi vason van,elég tûrhetõen fut(anno a memória miatt lett a 98-as futtatás).Ha lesz majd kedvem szétszedni a gépet és átküldeni a mentéseket a másik vinyóról akkor felrakom xp alá(muszáj,hogy verymegahiperbrutál grafikával játsszam).

Hát nVidia Geforce 6600GT-vel sehogy,az biztos.Azzal csak win2000 és XP jöhet szóba.

Mike
naja
de PCI-E-s kártyával hogy?

Szerintem olcsóbb csinálni egy win98-as partíciót,ott viszi a 3.47 DT,minden extra nélkül a clonet és a 3.-as számú miniimaget is.De te tudod.

Kénytelen leszek megvenni az eredetit. Nem maradhatok ki az új mókából.

Amúgy én kipróbáltam mindenfféle lehetõséget, még olyat is, ami itt nem szerepelt, de semmi. Mindig az eredeti lemezt kéri. Pech...<#conf>

Garcia
nekem sem indul a DT 4-el...

Jó neked. Nekem még így sem indul.