32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
CyrSyS #20334 Görény :D Ne légy ilyen szélsőséges édes :) Kutyus, cicus, tengeri malac és papagájocska lesz benne :D -
#20333 görény nem lesz a petsbe ? :) vagy nyul vagy esetleg tyúk :) ? -
CyrSyS #20332 Hadd kérdezzem meg hogy van olyan sims2 oldal ahol sexy női skineket találok? Nylon harisnya, combfix meg ilyesmi! :) -
CyrSyS #20331 Bocsi tényleg összetévesztettem! Elnézést. -
#20330 Amennyiben nem a bolti verzióval játszol, crackeled, s az első cracket használod, akkor ez sűrűn előfordulhat. -
#20329 Ez olyan, minthogy a zenekar februárban elkészíti a nagylemezét, de csak májusban jelenik meg.
Így lett meghatározva a kiadási dátum
Addig megy a reklám, illetve addig mindenki vásárolja csak az előzőt. -
#20328 Összekeverte a Family Fun Stuff-fal. -
#20327 a csilli vill meg a Glamour life nem ugyan az ? :S
am van egy kis gondom : elinditottam a csilli villt és jáccottam vagy egy orát át akartam menni másik házba és kkirta h a csilli vill hibát észlelt :S -
CyrSyS #20326 Nekem az lenne a kérdésem hogy most nekiállok egy új Sims karriernek egy új házba, majd kijön a Pets, és azt felteszem akkor elszáll a ház? Kezdhetem előről? -
CyrSyS #20325 Ahogy elnézem sok felhasználónak gondjai vannak a sims2+néhány vagy összes kieg sikeres és müködőképes eredményt hozó telepítésében. Ismertetném az én módszeremet. Eddig mindig működött. Nekem az alap sims2 és az összes kiegészítő magyar nyelven is beszél!!! Telepítés folyamata:
1. Sims 2-t feltelepítem! Ha van hozzá patch felteszem azt is. Nem crackelem
2. Sims 2 egyetem+patch
3. Sims 2 night life+patch
4. Sims 2 OFB+patch
5. Sims 2 karácsony csomag
6. Sims 2 Csili vili cuccok+patch
7. Sims 2 Glamour life
Az utolsót Crackkelem és működik. Minden magyar és minden megy.
Amelyikhez van patch azt is felteszem mert javítás! -
#20324 am a petsröl már van egy csomo video .. legszivesebben én a simskészitö lánya lennék :D akkor már nekem bitti meglenne a pets :P am sztetek miért van az h kiadnak egy csomo vidit és még nincs meg a játék a boriton sz.rakodnak vagy mi ? :D -
#20323 régen megvotl akkor nem kelett ennyit szarakodni vele..
a sims 2 alap dvd angol...a university meg 2cd-s és magyar is van benne, de angolul raktam fel
régen nemtom mejik volt..most valahonnan leszedem amibe nincsm agyar..de a szar wanadooról csak a magyart lehet -
#20322 tök idegesitő ez a szar university
hogyan kell má felrakni...
most felraktam, frisitett kirakta a logo-ját hogy indul el azt erre meg hibajelentés küldése... :@@@@@
pedig má daemon 3.47 van -
#20321 Nem, csak dekoráció, sajnos. -
CyrSyS #20320 Mozognak is a tyúkok? -
Vannak, akik nagyon unatkoznak :)
Baromfiudvar -
#20318 nagyon jo video már várom!
Pets videó -
#20317 oksa
és ha nem hibás?
akkor mi lehet a baj? -
#20316 Könnyen meg tudod nézni, hogy a CD hibás-e
Egyszerűen, próbáld meg lemásolni a tartalmát egy mappába
Ha sikerül, a CD jó. -
#20315 :OO
megnézem htx -
Coolfire #20314 Azzal semmit,valószínű,hogy megsérült a kép/cd/dvd.Sterezz be egy másikat,vagy köpködd meg etc..nem vicc én a winxp-t így telepítettem(agyon van karcolva). -
#20313 hyz!
telepitem az universityt és azt irja ki mikor beteszem a kettes cdt h a res/neighboorhodd packageot nem birja felrakni!retryvel semmi és cancellel meg kilép!mit csináljak? -
Coolfire #20312 Ha az alapot magyarul raktad fel,akkor az univot is úgy kell,v. átírkálod a cédécsere között a registryt a fakú alapján.Magyar simsre nem fog rámenni másképp egy angol univ. -
Coolfire #20311 Teljesen mindegy milyen verza,mert az a grafikába nyúl bele. -
Coolfire #20310 Mindben benne van a magyar nyelv.Megszűnt a lokalizáltság az EA-nál.Legalábbis a Simseknél. -
Coolfire #20309 Lehet,én is arra gyúrok..:)A sims-orangen elolvastam a maxis chatot,abban azt mondták. -
#20308 Neked még problémásabb, mint nekem!
Sajna nekem nincs University-m. -
#20307 Hi
vaalaki segicsen!
szalhogy felakarom rakni az egyetemet..
felraktam az alap sims2t (dvd)..aztán erre akartam rátenni az egyetemet (2cd-s, magyar is van benne nyelvnek) és mikor démon túlz 4 volt mindig kiirta azta Hiba miatt leáll windowsos üzenetet.
most visszaraktam a 3.47et, letöröltem minden simset, ujraraktam..
de most aztirja..mikor már majnem kész az egyetem telepités...van a frissités, és a frissitést nem csinálja meg és letörli a játékot.
na..azt tom hogy bennevan a faqban, hogy regisrty meg ijesmi de azt hol kell átállitani meg hogyan..
valaki leirná nekem részletesebben hogyan rakjam fel?? köszi -
Beni521 #20306 Lesz (vagy van) magyar verzióhoz Nude Patch? -
#20305 A Próféta szóljon Belőled!
És ami angliában jelent meg?
Nincs rajta, hogy Multilanguage...
-
#20304 Olyan, hogy angol Nightlife, nincsen
Abban benne van a magyar nyelv is alapból. -
#20303 Magyarul van fent a gépemen az Alap játék és ráhúzva az OfB.
Ha én erre rárakom az Angol Nightlife-ot, akkor egyáltalán elindul?
Ha így nem működne a dolog, akkor angolul újratelepíteni mindhármat elvetélt ötlet?
(régiókódolás Nightlife-al is úgy működik, mint az University-vel?)
Please Help me!
-
#20302 Vajon az uj kiegeszitovel lehet majd kisallatboltot nyitni? -
#20301 Hi! mobil telefont, MP3 lejatszot el lehet adni? -
CyrSyS #20300 A SimPE programmal megtudom változtatni az objektumok árát is? Köszönöm előre is a választ. -
#20299 A tini csajjal az a baj, hogy a játék generálta, nem lakik a környéken. Egyetemre sem tudnám elküldeni, mivel az a kieg nincs meg.
Összvissz az alap és az OfB figyel a gépemen.
De(ha dobálózhatok közhelyekkel) ami késik nem múlik...
Szerintem egy valami hiányzik nagyon az OfB-ből, mégpedig a Bankrendszer(legalábbis én nem tudok ilyenről)!
Mennyire realisztikus lenne, ha a vállalkozni akaró sim mondjuk számítógépen keresztül vehetne fel hitelt, aztán kis haladék után heti törlesztésekben fizetné, mint mondjuk az egyéb számláit. Kéne fedezet, ami mondjuk a ház, autó, a bolt, esetleg az árucikkek amiket árul. A hiteltartozás átszállna a gyermekre, unokára, stb.
Lehetne pénzt betenni, ami kamatozna, vagy megbízni egy brókert, aki részvényeket vásárolna nagy cégeknél. Reggelente az újságból, vagy a netről lehetne sasolni az árfolyamokat, aztán felhívni a brókert, hogy vegyen ebből ennyit, adjon el abból annyit.
Esetleg jól menő vállalkozásokba lehetne betársulni.
De szép is lenne!!! Az lenne ám az igazi nagybetüs BUSINESS!!! -
Coolfire #20298 Na megnéztem az állatkészítő videót.Egész jó,de magának a készítő programnak jobban örülnék.Mire kijönne a Pets,már lenne egy-két garnitúra állatkám. -
Coolfire #20297 Igen,de ahogy Gólya mondja a tini rögtön "átvált" fiatal felnőttre,amely már a reszelhető kategória. -
Coolfire #20296 Kösszencs,akkor ki is próbálom a frissnyugdíjas házaspáromnál.Igaz ők pénzéhesek,tehát nem szerepel a kívánságaik között. -
Coolfire #20295 Ilyen bunyóban a saját simem még nem vett részt,csak a vendégeim,és a rend őre verekedett a betörővel.Az is kétesélyes,nem mindig a zsaru győz.Nekem mindegy is lenne,de olyankor semmilyen kártérítést nem kapok..