32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hoz_Hun
    Hát meghalni nem szeretném látni, mert akkor ugyebár kivelkönyörgöm vissza a Haláltól, vagy melyik telken támaszthatom fel a halotthívóval, és egyáltalán hová kerül a sír?
    De amikor láttam, hogy a vendég sim ott ordibál, meg fogja a hasát és reklamál, hogy éhes és ezután BESZÁLL A JAKUDZZIBA, na akkor rohantam pulykabecsináltat főzni vendégmeghívással, amit be is nyomott.

Viszont az simán előfordult, hogy egyik szellem ős a lépcső alján halálra ilyesztette szegény fiát, aki meg is halt. Jön a halál és rohanék oda könyörögni. De mindkét rokonok az emeleten voltak nem tudtak lejönni a lépcső alján fekvő saját hugyában fekvő halottól!, így gond nélkül elvitte a halál. Szerencsére volt halotthívó így 10 rugó kicsengetése után visszaszolgáltatta. De elég mérges voltam.
  • Kodlovag
    Olyat láttam már egyszer, hogy egy community loton maga alá vizelt egy sim, mert nem sikerült időben elmennie. Viszont vendég simet meghalni még sose láttam. Egyszer megesett, hogy egy letöltött házba beköltöztettem egy simet, és átjöttek a szomszédok. És volt egy, amelyik nem tudott elmenni, mert a kilépő pontra egy fa volt ültetve. Sokáig tartott, amíg rájöttem, miért nem megy el. Ott bolyongott körbe-körbe a telken, és közben sírdogált néha. De nem halt meg, nem lett vele semmi. Végül kiszedtem a fát, és akkor hazament. Azóta tudom, mik a be és kilépő pontok a telken.
  • edikee
    melyik is az a kod amivel az öszes munkajutalmat megkapjuk ?
  • Hoz_Hun
    Az viszont rohadtul idegesít, hogy a gép nem tudja kezelni a simeket.
    Több sim családom van és ezek egy része ismeri is egymást (jó hogy). Na most, átjött vendégségbe és este hazafelemenet magaalácsinált mert a GÉP nem küldte ki időben wc-re!! Beléptem ahoz a simhez és ott is volt az emlékek között hogy "nem tudott uralkodni magán".
    Hát a jó k@#*&... Képes és kinyírja a simemet. Gondolom, ha rávenném, hogy szerelje meg a számgépet, pláne a mosogató gépet jól agyon is vágná az áram aztán pá-pá. De szerintem simán éhenhalnának ha sokat dumálnak a jakudzziban.
  • Hoz_Hun
    Én naponta (játékban nap) szoktam menteni általában este így max egy napot bukok be vagy még annyit se. Ha bukom a kérdést akkor egyszerűen mentés nélkül kilépek a szomszédságba és vissza. Úgy hogy én mindig bevállalom.
  • Coolfire
    Egy rossz válasz még nem okoz neki maradandó lelki traumát,kiheveri.
    Ha a fejére esik egy műhold,az már kellemetlenebb.:)
  • Gólya #20368
    mondjuk én akkor vagyok főleg gyáva nyuszi, ha olyan simről van szó, amelyiket igazán kedvelem, sokat foglalkozom vele - meg ugye eredményeket is ér el szép számmal
    na ilyenkor sajnálnám, ha füstbe menne az összes addigi kínlódás
  • Coolfire
    Nem vagytok elég bátrak.Vagy bejön,vagy nem.Én ilyen mazochista vagyok.:))
  • Kodlovag
    A dologhoz hozzátartozik, hogy kockáztatni én se nagyon szoktam. Csak akkor választok, ha nem hajtok az adott karrier csúcsának elérésére, azaz ha nem tud igazán negatívan érinteni egy rossz döntés.
  • Coolfire
    Utána hanyagolom egy pár napig/hétig.Csak az a baj,hogy utána már nem emlékszem,hol mentett és mit akartam csinálni.:)
  • Coolfire
    Én is kapcsoltam már ki játék közben a gépet..:)
  • Coolfire
    Igen a 10 skillből veszíteni az nagyon gáz.Főleg akkor esik szarul az embernek,ha az életcél előtt vagy egy fokkal a karrierben és pont azt a skillt veszi el(mindig)ami kellene.
  • Gólya #20362
    engem akkor bosszant nagyon, ha pl egy nem túl aktív simnek bodyra van szüksége - nagy kínkeservesen megcsinálja, s egy rossz döntés után kezdhetem az egészet - na akkor szokott megütni a guta
  • Kodlovag
    Én általában szoktam választani. Sajnos ugye nem lehet kitanulni, melyik a jó válasz. De általában van egy biztonságos döntés, meg egy kockázatos. A biztonságos nagy eséllyel jó. Illetve még azt vettem észre, hogy ha platinában van a sim, akkor jól fogsz választani, mindegy, mit döntesz. Így hatszor jó eredménnyel próbálkoztam. Legközelebb csak arany aspi szintje volt a simnek, be is bukta a kérdést. Az üzleti karrierben volt egy kérdés, hogy veszek részvényt, vagy eladok. Valami 4k pénzt bukott. Nem különösebben zavart szerencsére. Az egyetlen, amit rendkívül utálok, ha skill pontokat veszítek. Pl level 10-es skillnél elveszteni 2 pontot, iszonyú munka visszacsinálni. Ennél bármi jobb, még ha kirúgnak az is. Akkor a számítógépen keresel munkát, és eggyel lentebbi szinen újra belépsz. És mivel minden skilled megvan, másnap újra elő is fognak léptetni, és megkapod a két napi bónuszt. Szóval a kirúgást direkt szeretem, mert plusz pénzt jelent.
  • Gólya #20360
    "kis balhé" az még oké
    de sokkal rosszabb az arány
    nem szoktak ám az enyémek sem mindig tejben-vajban fürdeni, de ez nekem egy kicsit sok
  • Coolfire
    De ez a játék sava-borsa.Nem lehet mindig jól a sim.:)Kell egy kis balhé is a szürke hétköznapokba.
  • Coolfire
    Hmmm.Ez sem rossz megoldás.
  • Gólya #20357
    hát ez az ....
    pont ezért nem foglalkozom már ilyenekkel, mert míg szegény simnek helyrerakom a lelkét .... s még utána is nagyon sokáig emlékszik a rosszakra
  • Kodlovag
    Már volt. Abszolút semmim nem volt meg az előléptetéshez, de a szerető beprotezsált.
  • Coolfire
    pfff...egy mondatban 3 hogy..kis szóismétlés.:)
  • Coolfire
    Igen.Ezt jól félreértetük.
  • Coolfire
    Pedig az a csúcs..én nagyon szoktam várni.Volt olyan,hogy 50000 simit adott,vagy skilleket,de olyan is,hogy úgy lerongált,hogy simnapokba tellett amíg helyrepofoztam a simem.
  • Kodlovag
    OK, kösz. Bár a kérdés nem arra vonatkozott, hogy a csúcsa-e, mert az életcél mindig a csúcsa egy karriernek. Szóval a kérdés arra vonatkozott, hogy a rendőr karrieré-e?
  • Coolfire
    A jegyekre visszatérve:magas logika skill kell,máskülönben lekapcsolnak.Hülye rendőrök.:)A múltkor pénzhamisítás közben füleltek le,még az ágyam is elvitték.
  • Gólya #20350
    a mázlista!
    ezeket a kérdezősködéseket ki szoktam hagyni, ui. eddigi tapasztalatom alapján 10-ből 9 alkalommal akármit lépek, a simem szívja a cumit - így hanyagolom inkább
  • Coolfire
    Igen,az a plafon.Veletek volt már oyan,hogy egy barát befolyása miatt léptettek elő?Velem most történt meg,azt hittem beszarok..:)Először lefokoztak őrmesterré,mert elrontottam a kérdezgetőst.Majd írja,hogy az egyik cimbi szólt egy pár jó szót az érdekemben és előnyomtak civil ruhás rendőrré.:)
  • Hoz_Hun
    Igen, de ha rámész a munka fülecskére akkor láthatod, hogy nincs további követelmény, tehát az a csúcs (nincs elérendő képeség szint, nincs további barátok száma, stb..).
  • Kodlovag
    A szim kapitány az a rendőr karrier csúcsa?
  • Cairass
    Kösz!
    Kipróbálom még ma délután. Kíváncsi vagyok rá...
  • Gólya #20345
    nekem mindenesetre tetszik - de az biztos, ha "eredetiben" lennének azok a dolgok (ha nem is mind), amit ez tud, sokkal jobb lenne

na most a kis 7-es szintű élelmiszerüzletemben felmondott a pénztáros - ha jól értettem, kevesellte a bérét
    pedig épp csak elérte a második érmet a kasszánál, s abban a pillanatban kezdte a vergődést (mintha csak a való életet látnám)
    mihelyt van egy pici plusz, már elszállnak teljesen
    pedig egyébként igen jó dolga volt - annnyit pihent, evett. stb., amennyit csak akart
    na mindegy, nem fog megrokkanni az ürge, kicsi bolt, egyenletes forgalommal, még így is van ideje rendbehozni magát, azt hiszem, megleszünk alkalmazott nélkül is
  • Hoz_Hun
    Na sikerült bekerülnöm a titkos társoságba. Csak el kellet röffenem a helyi kávézóba estefele, rögtön ott volt kettő is. Mint késöbb kiderült több kolis társam is az volt. Most már tudom: fekete öltöny a mellrészén egy láma embléma.
    Kicsit többet vártam a jegyhekkeléstől. Tulajdon képpen ha kutató munkát végzek az többet ér, mert ha nem magas a logikám lépten nyomon elvisznek a rendőrök. A titkos társoság székháza az jó hely, csak állandóan takarítani kellet a konyhát. Ezt leszámítva ki se tettem onnan a lábam. Vettem bele egy ágyat (franciát of course) és lényegében ott tanyáztam. Sajnos a Summa Cum Laudet elbaxtam mert ahoz végig 5* kell lenni én meg csak harmad évtől voltam az.
  • Coolfire
    Most először lakik együtt két generáció egy kégliben.Tegnap egész délelőtt a házat építettem át.Arra jöttem rá,hogy mennyi cuccost nem használtam eddig.:)A boltocska már nem fért el,úgyhogy bezártam.Átállítottam az egész bagázs életcélját családra.Most mindenki szim kapitány akar lenni.A nyugdíjasoknál ez érdekes lesz..:)Elb@sztam vagy 5 csiribi gépet,mert állandóan 6 unoka,v. 3 gyerek diplomázzon etc.. ilyen életcélokat adott.Most a két lánymnak keresek kandúrokat feszt randiznak szegények,ráadásul a javasasszony is ótvarokat ad 5000-ért.
  • Coolfire
    Nem rossz cucc,de hátha eszébe jut a Maxisnak ez a dolog valamelyik exp. kapcsán.Nem szeretem azokat a dolgokat amik a gameba nyúlkálnak.
  • Coolfire
    Vannak fajtakutyik és olyan keverék amilyet csak akarsz,a kreativitásodra van bízva.
  • Coolfire
    Nem fog elveszni a mentés,de ha már a Pets ír a mentésedbe(játszol vele),akkor a Pets uninstalljakor leszedi az egészet.
  • Coolfire
    Az alap után teljesen mindegy,hogy milyen sorrendben rakod fel,ugyanúgy mint az első sorozatnál.Patchelni lehet,de nem muszáj,csak a legutolsót(megj. idő).
  • Coolfire
    Legyél teszter,v. újságíró.Már akkor is játszhatnál vele.
  • Gólya #20337
    az InSIMenator.net - ről tölthetsz egy Moneywell Computer nevű szép fekete sz.gépet, amin többek között ilyen bankos dolgok is vannak - szerintem nagyon jó, nálunk már régen megy
  • CyrSyS
    én baktériumokat akarok a játékba és minenféle írtózatos pókokat :D. Én akarok lenni a játékba a krokodil vadász :D
  • edikee
    :))) hát de most na nagy a fantáziám :) jah és ugye nem csak nagy termetü kutyákat lehet majd csinálni ? :)