32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Flora2
    Az a toddler tud magától kimászni a kiságyból, akit megtanítottak járni. (Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.)
    Egyébként mélyen egyetértek azzal, hogy egy simnek nem kell mindenben jónak lennie. Eleinte én is azon görcsöltem, hogy minden gyerek szuperokosként nőjön fel. Aztán rájöttem, mit görcsöljek, az életben sem mindenki szuperokos. Elég, ha 1-2 dologban jó.
  • Cairass
    Ha egyetemre küldöm a tini simemet, akkor addig öregszik a család? (mittudom én, pl meghalhatnak a nagyszülők?)
  • Cairass
    Tolja vki 8 fős családdal?
    Az egyszerűen agyrém! 3 generáció 1 házban, de csak nem ritkulnak!
  • Flora2
    Mit lehet tenni a sírokkal: ha idegesít a szellem, egyszerűen töröld a sírt. Ha viszont meg akarod tartani a sírt, de úgy, hogy ne zavarjon a kísértet, az Éjszakák kiegészítő óta lehetséges lett átküldeni a sírt másik (közösségi) telekre, csak rá kell kattintani, ott lesz az opció. Vagy - szintén az Éjszakák kiegészítő óta - be lehet tenni a sírkövet a sim inventoryjába, így sem fog többet előjönni a szellem.
  • Mike
    a simseket szerintem ez nem nagyon érdekli :)
  • Coolfire
    Hát nem tudom,hogy teherbe esett-e az egyik lány.Ha igen,hát kinek kellene egy csúnya zöld ufógyerekkel?:)Már nem is emlékszem most mindkét nem terhes lehet,vagy csak a férfiak?Lehet,hogy feleslegesen parázok.
  • Mike
    de miért?
  • Coolfire
    Az öregék vannak az "alapemberek" és az ikrek.Már mindkettő felnőtt.Várom,hogy a két vén szar kipusztuljon a házból,de előtte még leszipkázom a skilljüket.Még mindkét lány simem egyedül van.Nehéz nekik megfelelő pasit találni.Bár ameklyik segített az előléptetésben az megfontolandó.De ha lesz egy kölök még nehezebb lesz rásózni valakire.:)
  • Mike
    zongorák minek?
    miért hogy máshogy oldod meg gazdagék csemtéjének pénzzel való ellátását?
  • Mike
    jah :)
    nálam meg az volt, hogy gazdagék üzlettzulajdonos kölke element egyetemre, és máris volt vagyon, nincs vagyon, az üzletet meg nem töltöttem fel előtte, így még árukészletet sem tud venni
  • Mike
    ezt kipróbálom :)
  • Hoz_Hun
    Na pont ezt akartam mondani; honnan a rákból akasszak le egy raktárnyi plazmatévét, még ha csak simekről van is szó.
    Oké, van olyan sim család ahol ez nem probléma, de ott bolt nélkül sincs probléma az egyetemen.
    Meg aztán a zongorákat is be lehet pakolni a hátitatyóba, úgy hogy szerintem nem kell trükközni a boltal.
  • Kodlovag
    Csak itt ugye az az alapfeltevés, hogy a szülőknek van egy halom pénze. Nálam ez nem egészen így van. Jelenleg kb 1000 pénzük van, és a ház egy része még nincs is berendezve.
  • Kodlovag
    Ha nem engeded ki, ordít és rázza a keretet. Miután már sokáig rázta, lecsúszott a keret, mint mikor a szülő kiveszi a gyereket, a gyerek meg kimászott a kiságyból. Ezután vágta be a durcát a bilizéssel.
  • Gólya #20400
    nem is igazán foglalkozom már vele - amikor felnő tininek, na akkor hajrá
  • Mike
    nekem régen még az alap simsben sikerült
    egész hétvégén zenére tornáztattam (az egész családot)
  • Gólya #20398
    picit el lehet tolni az időt a két gyerkőcnél, bár nem sokkal jobb az sem
    mármint, hogy nem egyszerre, hanem egymás után jönnek sorban etetésre,biliztetésre, stb.
    az én sim szüleim kávén éltek - főleg a hármasikreimnél - az volt ám a jó világ!
  • Gólya #20397
    gyereknél én még soha nem tudtam a közepesnél feljebb húzni, pedig volt már sok, közöttük pedig olyanok is, amelyek igencsak örökmozgók
  • Mike
    "szingli gyerkőcöm"
    ez meg milyen, kamaszkorú kölök egyedül?
  • Mike
    hehe, az ösztöndíj is felejtős ha van ofb
    1. veszel a tinidnek egy boltot
    2. feltöltöd árukészlettel, telek sarkába is leteszel még mondjuk 20 plazmatv-t (a raktárba)
    3. tinit elküldöd az egyetemre
    4. eklmegy a boltjába, eladja a cuccokat
    eredmény: iszonyat sok pénz :)
  • Mike
    a bowling is iszonyat húzza a body pontot
    ami nehéz a fittséget maximálni gyereknél, úgy vettem észre, nem függ össze a body pontokkal, pedig úszatom eleget
  • Mike
    "De klassz kis kölykök így is" ezt sioxor éreztem én is, hihetetlen nem? ez adja a játék savát, borsát
    az ember büszke arra a kis lényre
  • Mike
    "a gyerek addig rázta a kiságyat, amíg magától sikerült kimennie" :D na ilyet én még nem láttam
    az én gyerekeim kedvesek rendesek, elég magas nice értékkel szoktak születni, thát kevesebbet hisztiznek, no meg egy kis bőgésbe senki nem fog belehalni :)
    arról nem beszélve, hogy nem kötelező megtanítani a ygereket járni/beszélni/bilizni, mert nekem volt olyan szitu, amikor egyetlen tinire maradt 2 tipegő (szülők meghaltak) nem volt ideje semmire, megtanultak amit megtanultak, de nem mindent
  • Mike
    és nem haraxanak?

egyébként minek maximálni mindent? ez életszerűtlen

engem pl. az is nagyon zavar, hogy két fiútestvér pl. nem verexik
    pedig néha igazán megtehetnék
    mindeki nagyon boldog, mindenki mindig jól érzi magát, mindenki mindenkit nagyon szeret
    ez egy rózsaszin köd
  • Mike
    egyszerű
    nem kell dolgozni
  • Coolfire
    Persze,regeteg ösztöndíj van.De ez már nem gyerek diplomás felnőtt szingli lányka.Az iker egyik fele.:)
  • Kodlovag
    Szerintem gyerek nem lehet terhes. Viszont ha egyetemre megy, ezért is kap ösztöndíjat.
  • Kodlovag
    Hát persze hogy egyetemisták akarnak lenni.
  • Coolfire
    Ja nem is mondtam,az egyik szingli gyerkőcöm elrabolták az ufók.De ahogy néztem a tulajdonságpontjait nem rendezték át.Az lesz csúnya,ha terhes lesz.Kéne már valami rendelőintézet is a játékba,hogy elvihessem abortuszra.:)
  • Coolfire
    Nyomassad is velük a skilleket,mert jó sok ösztöndíjat fognak nyerni.Persze,ha egyetemisták akarnak leni.
  • Kodlovag
    Az én lány ikreim még nincsenek tini korban. Még csak gyerkőcök. De hogy mi szenvedés van egy ikrekkel, míg pólyások, meg toddlerek. Mindig pont egyszerre csinálnak a pelenkába, és egyszerre kellene etetni is őket. És mindkettőt megtanítani járni, meg beszélni, meg bilizni. Például az nagyon tetszett, hogy a szülők éppen kimerülten aludtak, és a gyerek addig rázta a kiságyat, amíg magától sikerült kimennie. Aztán meg bevágta a durcát, és nem volt hajlandó bilizni. Hiába ültettem rá, nem csinált bele, csak csapkodott, és leszállt. Végül a pelenkába ment az összes. És egyébként is kétszer olyan gyors az életritmusuk, mint a szülőknek. Kénytelen voltam energizert használni az anyukával, különben nem bírta volna. Úgyhogy most már nagyon örülök, hogy gyerekek, mert a főzésen kívül mindent meg tudnak csinálni maguknak. És az is egészen hihetetlen, milyen gyorsan tanulnak. Fele annyi időbe telik nekik megszerezni bármilyen skillt, mint a szülőknek. Az egyik éppen csak egy fél órát úszkál, és máris van egy body pontja. A másik két órát távcsövezett, és megszerezte a level 5 és level 6 logic pontot is. És még van 6 napjuk a gyerekkorból. Meg fogom próbálni feltolni 10-re a logicját. Egyébként is szerencsés gyerek. Nice 10, Active 10, Neat 9. Mindenhova rohanva megy. Még az asztaltól a mosogatóig lévő két kockát is rohanva teszi meg a mosatlannal. Tiszta hiperaktív. Le se lehet fárasztani. A tesója kevésbé szerencsés. De klassz kis kölykök így is.
  • Coolfire
    Hát erre sajna nem tudom a választ.Annyit soha nem játszottam még vele,hogy sok halotam legyen.De valahol olvastam az urna áthelyezésről.
  • Hoz_Hun
    Ja a vén trotyokról jut eszembe. Az egyiket ott földeltem el hátul a kertben, de viszajár a genyó. Néha megyek gyászolni egy kicsit akkor elkushad, de mi egyebet lehet csinálni a sírral?
    Nincs valahol egy temető vagy ilyesmi? Mi van akkor ha már nagyon sok a halott?
  • Coolfire
    Érdekes.Pedig be szokta adni olyankor az ikreket.Én meg szorgalmasan porszívózom le a vén trottyokat.Nekik már úgysem kell sokáig a skill.
  • Hoz_Hun
    Nekem hiába zabált túrótortát nem lett iker.
  • Coolfire
    Én is lányokat akartam,nekem elsőre azt adta be.A lányokban az tetszik,hogy meg vannak ijedve a pattanásaiktól,és állandóan meg akarnak lógni.Csak bukta mikor a rendőrök hozzák őket haza.Egyébként most én is a lány geminimet pátyolgatom a szüleikkel együtt.Mire megjön a Pets addig kitaníttatom őket az öreggel a kereskedés minden fogására.De az valami nagyon lassan megy.Meg azon filózom,mivel mindkettő fullos,használni kéne a skillszívót.
  • asfa
    Sims 2
    Sims 2 Egyetem,Sims 2 Éjszakák,Sims 2 Vár Az üzlet,Sims 2 Karácsonyi party,Sims 2 Mesés Díszletek(cuccok),Sims 2 Csili-Vili cuccok
  • r4pt0r
    Meg tudnátok mondani milyen kiegek jöttek ki hivatalosan(ha van akkor a pár száz megás is érdekel) a Sims 2-höz?

Kösz.
  • Cairass
    Sajna kimaradt a Sims 1 unleashed,de mindig is érdekelt milyen lenne. Már várom:
  • Kodlovag
    Tegnap összeköltöztettem két simet, rögtön akcióztam is velük. Aztán egy kis túrótorta a hölgynek, és máris megvolt az ikerterhesség. Szülés előtt 1 másodperccel elmentettem, mert lány ikreket akartam. Szülés: vegyespáros. Visszatöltés: megint. Ezután 3-szor fiúiker. És így tovább... Fél órányi töltögetés után lett végre egy lány ikerpár.