Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha továbbra is kiadnak kicsi kiegeket, akkor azzal eggyüt sztem több is lesz a 10-nél is addigra
ez az én véleményem
majd kiderül
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Akinek eddig nem indult evvel már talán fog 😊
Mindjárt megy fel FAQ oldalra.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a sims1-hez nyolc kieg volt
semmi nem indokolja, hogy most kevesebb legyen
amig tojik az aranytojást tojó tyúk, minek levágni
mivel 8 kieg 4 év, várható, hogy 2009-10-nél elõbb nem lesz 3, mert minek
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
felkaroltam a Ramirez családot (anyuka, apuka, kisleány)
ház, üzlet átalakítva saját szájíz szerint
család rendbetétele folyamatos (skillpontok, merthogy sötétek, mint az éj)
elsõ nap este kis kikapcsolódás, hangulatjavítás - küldöm a szülõket ágyba viháncolni
na itt jött a meglepetés - ez volt az elsõ ilyen esemény!
könyörgöm, a gyerek hogy születik, ill hogy készül?
a gyerek szülei a családfa szerint anyuka és apuka, akikkel együtt él<#wow1>#wow1><#nemtudom>#nemtudom>
ha itt nem látszik olvasd el a simfeeling.com-on, ott is leirtam az OFB topikban
4.00-ás Daemonnal megy a játékom, kösz a segítséget!!!magamtól tuti, h soha nem jövök rá!!!
de mégegy kérdés felmerült játszás közben. van egy robot, aminek nem jöttem rá a mûködésére. a nevére sajnos nem emlékszem,ezüst színû robotechnik tudással lehet megalkotni,valami olyasmit ír a játék róla, hogy odaviszi a simeknek a kaját, meg sem kell mozdulniuk. Hát én sokféleképpen megpróbáltam mûködésre bírni a bekapcsolás után, de semmi. Tényleg kifogytam az ötletekbõl... valaki megvilágítana? biztos tök egyszerû, de nem tudok rájönni...
tényleg csak bele kell rázódni, ne add fel
ezzel a csítel eltudod mozgatni az ilyen beragadt tárgyakat: moveObjects on (= Minden tágy mozgatása be)
töröld ki az ágyat aztán vegyél egy újat...
majd:
moveObjects off (= Minden tárgy mozgatása ki)
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Akadt egy kis gondom:
Ha egy franciaágyra egyszer lefekszik 2 ember akkor utána már csak egyszerre egy tud lefeküdni és az ágyat nem tudom mozgatni, se eladni. És ugyan ez a helyzet a jakuzzival is. És a gyereket e 2 közül valamelyikben kell csinálni. Szóval nem tudok gyereket csinálni, csak az örökbefogadásos módszerrel tudom fenntartani a családomat. Lehet én csinálok valamit rosszul? Mi lehet a gond?
The Sims 2 (DVDs) + Egyetem + Éjszakák + Karácsonyi Party (mindegyik magyar), ezek vannak fenn, semmi más. Nincs crack –elve. Indításkor az Éjszakák 1 –es CD –jét használom.
Másik kérdésem:
Most szereztem meg a Vár Az Üzlet címû kiegészítõt. Ha felnyomom akkor az eddigi mentésemnek nem lesz semmi baja, tudom folytatni onnan ahol abbahagytam?
Azt tudom, hogy a mentés a Dokumentumok\EA Games\The Sims 2 könyvtárban van. Ez nálam 500MB. Mit kell kiszedni ahhoz, hogy ha letörlöm a játékot és majd késõbb folytatni akarom akkor tudjam folytatni? Vagy az egész a mentés?
Légyszi segítsetek.
Elõre is kösz.
Jart mar vki ugy, hogy egy csalad hazastol eltunik a szomszedsagbol? Nem talalom az elso sajat csaladomat. Masok tudjak hivni oket telcsin, de at nem jon, a pszichiaterere hivatkozva, hmm. Tehat a szereplo letezik a jatekban, csak nincs se a szomszedsagokban, se a csaladtaroloban. Visszatettem a regi (alap sims2-es) mentest, es abban sincsenek mar meg. Hazuk elyen ures telek. Lehet, hogy OfB miatt tuntek el? Mas kieg nincs nalam.
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Lekaptam a Busines-t anno és próbálkoztam vele. De azt kell, hogy mondjam, nekem picit most így rázós egy nap, mert:
-fel kell a család, reggeli meg minden ilyesmi
-gyerekek iskolába, szülõk munkahelyre, vagy esetleg a saját válalkozás elindítása
-gyerekek visszajönnek, ebéd, duma és figyelni kell arra is, hogy a szükségleteik, igényeik meglegyenek és így alig marad idõm a család magán életét egyengetni.
Na, általában az van, hogy elküldöm õket erre-arra, vezetik a válalkozást, tanulnak és néha megnézek pár képet, hogy ne legyenek túl rossz kedvûek és máris vége a napnak...szóval ez asszem picit szar, vagy csak én szoktam el a Sims 2-tõl és társaitól,mivelhogy rég játszottam vele. Lehet, hogy bele kell csak rázódnom...ja és a válalkozás se akaródzik menni, boltom nullán van... tudtok adni pár tippet,ötletet?
Ja és telepítés az sd4hide+daemon tools 4.03mal sikerült csak.De léyneg,hogy fenn van<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
Egyébként Ibron vagyok, ha emlékeztek még rám<#wink>#wink>
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Amikor elindítom a játékot kiírja, hogy a videokártyám nem direct-x 9.0 c kompatibilis, tudom írtátok hogy az sp-2 es lehet a gond, vagy az új szoftver hiánya, vagy a béta verziós direct-x.
Na most a gépemen a legújabb catalyst van, nem béta verziós direct-x 9.0 c-m van. A windowsom ugyan sp2-es, de a másik gépen tökéletesen fut és azon is sp2-es van.
A egyik gép egy(ezen nem fut) : P4-es 2.6gigás
512 memória
ati radeon 9600 xt
abit vi-7es alaplap
és egy samsung 80 gigás vinyó
A másik gép egy( ezen fut) 😛4-es 3.0gigás
512memória
ati radeon 9550-es
abit is-7es alaplap
és egy 200 gigás vinyó
mindkét gépen sp2-es van
mindkét gépen norton 2006
legújabb ati-s szoftverek
direct-x 9.0c (nem béta) verzió
Próbáltam hogy kicseréltem a videokártyákat a két gép között , újra telepítettem a windows-t , leszedtem majd újra telepítettem a sims2-õt, kipróbáltam eredeti szoftvert telepíteni, de semelyik nem vált be.
Lassan , már két hónapja szenvedek, vele és nincs több ötletem, remélem tudsz segíteni.
még valami a fenti két gépet, egybõl csináltuk, felfejlesztettük a másikat, és az enyém lett a „gagyibb” az egy P4-es 2.6 gigás
512 memória
ati radeon 9600 xt
abit is-7es alaplap
és a samsung 80gigás vinyó
a lényeg csak az hogy régen ezen futott normálisan, de amikor két gépet csináltunk belõle, már nem és nem értem, miért csak ez egyiken fut.
Remélem érthetõ volt, próbáltam közérthetõen leírni.
használta már valamelyikõtök ezt az eltolt szintet (split-level)?
engem most nagyon megszívatott
már majdnem minden letöltött cuccot kiszedtem, mire becsapott az isteni szikra - és nyert
kár, mert igazán jól nézett ki a megemelt házrész - míg nem akartam tetõt rakni rá, meg falat húzni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és ez mûködik az OFB-vel is (kipróbálva!)
filforgatás balra lent a képernyõ alján
-Sim hátizsák .....evvel még nem találkoztam,ezt hogy is?
-filmforgatás (ala Movies?) ....hogy?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
- at is lehet vinni a butorokat a sim hatizsakjaban, amit nem teszel bele, azt kikoltozeskor felaron eladja a program, tehat, ha valahonanna kikoltozol, eltunnek a butorok
- de ujra be is rendezheted
itt semmi sincs megkotve
ha akarsz jatszol a simekkel, de ha inkabb csak epitgetnel, azt is lehet, de akar filmet is forgathatsz
de mivel sok csaldod lehet, es barmikor krealhatsz ujat, 1 sim halalaa nem jeelnti a jatek veget
ez egy kozosseg (3 helyszin) kozossegben kell gondolkodnod, ahogy van szuletes ugy van halal is
...én csakha uj lakásba akarok költözni<#crazya>#crazya>
1ébként azt meglehet oldani,hogy az uj kéro berendezett legyen? (esetleg vhogy átvinni a butorokat a régibõl?), vagy mindig ujra be kell mindent rendezni?<#nemtudom>#nemtudom><#kerdes>#kerdes>
(illetõleg 1uj kérot csak akkor látni,milyen belülröl,ha beköltözöl?)
Az életcélt pedig a Nightlife kiegészítõben lévõ egyik aspirációs jutalommal lehet megváltoztatni.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
...1ébként az egész játék fõ célja,hogy teljesitsük a fõ életcélt,nem?
(ja és mi van akkor,ha pl.1edül halunk meg?akkor vége a gaménak?<#fejvakaras>#fejvakaras>)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
4.03 kell
ez nem szeretet kerdese
aki nem szeret valtani meg is veheti a programot
Nekem is a szokasos problemam akadt az OfB-vel, keri a cdt mindig indulaskor. Csak nalam az az erdekes, hogy mar 2x ment. 1x install utan, mikor a faq-ban irtak szerint csinaltam mindent. Aztan ma nem akart elindulni, igy elkezdtem mas lehetosegeket keresni. Probaltam a 17.8megas mini-imaget is, amit itt emlitett vki. Aztan 3. OfB reinstall utan sikerult elinditani, de kilepes utan tobbet nem.
Nem jottem meg ra mitol fugg, hogy hajlando-e elindulni. FAQ, marciusi hsz-ok elolvasva.
5let?