32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Flora2 #20456 Igen, én kaptam már táncra ösztöndíjat. És esküszöm, nem sokat táncolt a tinim, mire megkapta, talán kétszer-háromszor, csak az a lényeg, hogy párral táncoljon, és ne szólóban! (Talán a body pontjai is számítanak, hogy milyen gyorsan fejlődik a táncban? ezt nem tudom.)
Én még nem használtam a SimPÉt, de szerintem talán abban lehet látni, hogy hogy áll a "láthatatlan skillekkel" a tini. -
#20455 A sorrend szerintem teljesen mind1!
Alapra először OfB-t, aztán Nightlife-ot és végül University-t raktam fel, de semmi probléma nincs vele! -
Hoz_Hun #20454 Még nem nagyon használtam a SimPE-t. A szimemnek lehetne családfát készíteni vele, vagy az emlékeit átírni? Van erre valami magyarázó oldal vagy tök egyszerű? -
#20453 Bár azt nem tudom, hogy az eredeti maxis cuccokét is lehet-e. A letöltötteket biztosan lehet. -
#20452 Képes. Egyszer régen megváltoztattam vele egy ágy komfortját. Az árát is meg lehet, ez biztos. -
#20451 A lány ikreim most már tinik. Állandóan a tükör előtt pózolnak, és kenegetik a pattanásaikat. Az egyik (Nicky) népszerűségre hajt, állandóan barátkozik. Már van vagy 10 barátja. A másik (Vicky) a tudást hajszolja. Már 5 ösztöndíjat nyert el. Overachiever, A+, body, logic, creativity. Meglesz még a charisma, és el fogom raboltatni az idegenekkel is. Összesen lesz neki 7. Mondjuk Nicky sem tétlenkedik, neki is lesz 4. Nem tudom, az miért van, hogy a logic skilleket ugyanannyi idő alatt szerzik meg az 5-ös, meg a 9-es szintet is, a felnőttek meg szenvednek már 7-es szinttel is. Talán a smart milk hatása?
Közben anyuci Hall of famer lett, és ezzel elérte az életcélját. Most a sportolói karrierből kapható boxzsákon tréningeli anyuci az ikreket. Iszonyat gyorsan szedik össze a body pontokat. És ugyanez megy a minigolfon karizmára. Eddig nem igazán jöttem rá, hogy milyen jók is ezek a carrier rewardok.
Meg jók ezek a rejtett skillek is. Beállítottam Nickyt kicky bagezni, hogy barátkozzon. Gyorsabban megy a barátkozás, mint a sakkozással. Játszottak vagy 4 órát egyhuzamban, és a végére már olyan figurákat tudott, amiket még sose láttam.
Ti kaptatok már másodlagos skillekre ösztöndíjat? A táncra és a biliárdra lehet. De honnan a fenéből tudom, hogy milyen gyorsan fejlődik? Ha még van hátra 7 napjuk a tini korból, van-e esélyem, hogy megszerezzem valamelyiket? -
#20450 "A kiegészítőket megjelenésük sorrendjében tedd fel.."
mondjuk nekem speciel az egyetem telepítéskor mindig kihal, ha elsőnek akarom feltenni az alapgém után...amúgy ahogy észrevettem, a sorrend teljesen mellékes, csak az a lényeg, hogy a legutolsónak megjelentet kell indítani.. -
CyrSyS #20449 Létezik olyan program amivel a tárgyak árát tudom megváltoztatni? SimPE képes erre? Köszi. -
#20448 csúnyán sem beszélünk, letöltést mindenki maga intézi ahogy tudja, vagy megveszi, ő dolga
mod -
Hoz_Hun #20447 Khm-khm. Az ilyet legközelebb privibe légyszi. Ez neked is szól Naxos. -
#20444 köszi a segítséget -
#20443 The Sims 2
Egyetem
Éjszakák
Karácsony
Vár az Üzlet
Mesés Cuccok, Díszletek
Csilli-Villi Cuccok
Ha valamelyik nincs meg, az nem baj, egyszerűen azt hagyd ki ebből a listából. -
#20442 bocsi az előzőért nem jelenítette meg ez a sz*r normálisan a topicot... a megjelenési sorrendet hol tudnám megnézni? -
#20441 és akkor melyiket kell elindítani h mindegyik kiegészítő működjön? -
#20440 Mindig máshova kell.
Pl oda is jó, amit ő maga felajánl.
Ha megnézed, ő is mindig másik mappát ajánl fel.
A kiegészítőket megjelenésük sorrendjében tedd fel, s ha végeztél, akkor
a legutolsó (jelenleg Csilli-Villi Cuccok) ikonjáról kell indítani.
Értelemszerűen, a játékban benne lesz az összes feltett kiegészítő eleme. -
#20439 hi. valaki leírná hogyan kell telepíteni a sims 2 kiegészítőket?? ara gondolok itt h a sima sims2 könyvtárába kell e telepíteni a kiegészítőket vagy teljesen máshova... mert feltettem a sima sims2-t más könyvtárba tettem a kiegészítőket és semmi változás nem történt, viszont ha a sims2 könyvtárába telepítem az összeset akkor pedig nem indul el -
#20438 Hi! ezt a lovebed-et hol lehet letolteni? mert regisztraltam az oldalon es csak updatet talaltam hozza. -
Dexantreal #20437 . Nah, jó kis nosztalgiázós hsz-t gyártottál. Full rég nyomtam a Sism2-t és társait és mot elözönlöttek az emlékek -
#20436 lenne egy kérdésem :)) hova menti a képeket amikor fotozok ? csak az utso 2-t taliztam meg.. meg a beépitetteket.. pllz vki :) -
Coolfire #20435 Az szerintem én voltam.Nekem valahogy eltűntek az ufo génjeim,mert sehogy sem akart ufógyerekem születni generációkon keresztül. -
#20434 ja és vki irta, hogy nem lesz ufo gyerek, csak ha elrabolják
nem igaz, lesz
második fiú az lett
furcsa volt, hogy pizsiben ment köztelekre
(anyuka ufo) -
#20433 aha
hát nálam eddig nem nagyon halt meg senki, ha netán mégis, eladtam az urnát, halálhívót sem hazsnáltam még -
Hoz_Hun #20432 Nekem fehérek, átmennek mindenen, csapkodják az ajtókat lebegtetik a tárgyakat és ijesztegetik a simeket. Többnyire csak becsinálnak, de az egyik simem meg is halt úgy megijjedt. A halálhívóval kellet feltámasztanom. Volt akinek ez volt a célja hogy lássa, ő pl. röhögött egyet és vonzódott a szellemhez. -
#20431 nekem nem jöttek be a házba, nem metek át a keritésen
kékek és összevissza pacsáznak -
Hoz_Hun #20430 Jé, nem tudtam hogy a különböző halálok után a szellemek eltérő képességekkel viselkednek. Az én simem természetes halált halt és tulajdon képpen nincs számára akadály. Átmegy mindenen a falat is beleértve.
A viziszellem máshogy néz ki, vagy csak a színe más? -
#20429 hát nálam a vízbefultak nem mentek át a kerítésen -
#20428 milyen igaz, del-lel törlöm :)
ez annyira egyszerü, hogy eszembe sem jutott -
#20427 Úgy emlékszek, Downtownban van temető. Habár még sosem néztem be. -
Hoz_Hun #20426 Nálam a szellemnek nem akadály a zárt ajtó, de még a fal sem. Még a tárgyakat is elmozgatja a helyükről.
Én költöztetni fogom. -
Hoz_Hun #20425 Köszi. Ezt az elköltöztetés opciót láttam eddig is csak nem próbáltam ki, hogy mire is jó.
Asszem a közösségi területen létrehozok egy temetőt és oda átköltöztetem a sírokat. -
Hoz_Hun #20424 Zongorát jó pénzért el lehet adni. De lehet más vagyontárgyakkal teletömni a hátitáskályát az egyetemen meg kipakolni és/vagy eladni.
De én maradi módon ösztöndíjjal mahinálok így sem szokot pénz gondom lenni. -
#20423 Én úgy tudtam, a szellemnek nem számítanak olyan apróságok, mint az ajtó vagy egy fal... -
#20422 Nálam családegyesítések révén alakult a family,Giorgo(én karakterem, a szülei, a nagyszülők és a nagyi öccse...
Komolyan mondom az öregek roszabbak, mint a kisgyerekek.
Néha már kikészítettek, jól jött az egyetem! -
#20421 nálam semmi tudatosság nincs, ahogy esik úgy puffan :) -
#20420 nem
akikkel nem játszol, azoknál áll az idő -
#20419 én toltam
kertben lakóék
a galériámban van is róla kép
2 szülő, a többi mint gyerekük -
#20418 egyszerüen körbe kell keriteni a sirt
a kertkaput meg lockolni mindenki számára -
#20417 Tehát ha az "egyetemi éveim" alatt be sem szagolok a családomhoz, akkor minden "megvár"?
Az megnyugtató, mert az öregek elég tapasztaltak és nem szeretném, ha értelmetlen lenne a haláluk... -
Flora2 #20416 Igen, öregszik a család, persze csak ha belépsz hozzájuk és játszol velük. -
#20415 Ezzel a szuperokossággal én is így vagyok!
Már születésekor eldöntöm, hogy milyen pályára szánom, stb és feleslegesen nem taníttatok vele semmit.
Esetleg az alapokat, hogy pl fel ne gyújtsa a házat, stb.