Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz 😊

Devids Pro
~6 giga + 500-700 mega a dokumentumokba(ezt nemtudom pontosan mert vannak +letöltött cuccaim meg hát a mentések)
mennyi helyet foglal feltelepitve a Sims 2 + University + Nightlife + Open For Business?

Mike
a kicsik nem igazi kieg-ek
2004 augusztusa óta

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

végül is én sem akarok örömhozó, vagy kárhozó lenni, ezért nem is mondok ezzel kapcsolatban senkit, ez csak a véleményem... ...már aug óta van Sims 2 az óta megjelent hozzá az Egyetem, Éjszakák, meg a Vár az üzlet + 1 vagy talán 2 80-10 megás kisebb kieg...

Ha továbbra is kiadnak kicsi kiegeket, akkor azzal eggyüt sztem több is lesz a 10-nél is addigra

Mike
szvsz 2009-nél elõbb nem lesz 3
ez az én véleményem
majd kiderül

bocs..

hát sztem 2010-ig azért 3-nál tuti lesz több is... ...ha megnézed a megjelenési dátumok folyamatosan rövidebbek, ha bár a féléves, vagy a kisebb fajta kiegészítõk pl a Karácsonyi parti kiadásait megnézed akkor látni hogy félévente kiadnak egy újat, ha bár majdnem csak olyant ami a sims 1-bõl vesznek át

hát sztem 2010-ig azért 3-nál tuti lesz több is... ...ha megnézed a megjelenési dátumok folyamatosan rövidebbek, ha bár a féléves, vagy a kisebb fajta kiegészítõk pl a Karácsonyi parti kiadásait megnézed akkor látni hogy félévente kiadnak egy újat, ha bár majdnem csak olyant ami a sims 1-bõl vesznek át

Devids Pro
Van crack OFB-hez!
Akinek eddig nem indult evvel már talán fog 😊
Mindjárt megy fel FAQ oldalra.
The FlashBack
félévente jönnek a kiegek😛

oké.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
figyelj
a sims1-hez nyolc kieg volt
semmi nem indokolja, hogy most kevesebb legyen
amig tojik az aranytojást tojó tyúk, minek levágni
mivel 8 kieg 4 év, várható, hogy 2009-10-nél elõbb nem lesz 3, mert minek

hopp...ez az #17526 -hoz ment,sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

jaaa,h féjk....hááhh.szopaaaaccssss<#hehe>..a legjobb sims-es géportálos oldal féééjket rakott fel...<#banplz><#hehe>.LOL...szólok majd nekik asszem<#hehe>....és a Sims 3ig még lesz egy-két gigányi kiegészítõ?<#hehe>...tudom,h ti se tudjátok és csak vártok, meg közben játszotok, élitek minden napjaitokat, de hát msuzály volt ezt is megkérdeznem.

Mike
éehet, hogy adoptálták

mindig tanul az ember!
felkaroltam a Ramirez családot (anyuka, apuka, kisleány)
ház, üzlet átalakítva saját szájíz szerint
család rendbetétele folyamatos (skillpontok, merthogy sötétek, mint az éj)
elsõ nap este kis kikapcsolódás, hangulatjavítás - küldöm a szülõket ágyba viháncolni
na itt jött a meglepetés - ez volt az elsõ ilyen esemény!
könyörgöm, a gyerek hogy születik, ill hogy készül?
a gyerek szülei a családfa szerint anyuka és apuka, akikkel együtt él<#wow1><#nemtudom>

Mike
az fake
majd kb. 2010-ben

Mike
pár hsz-szel korábban leirtam mit kell csinálni
ha itt nem látszik olvasd el a simfeeling.com-on, ott is leirtam az OFB topikban

ok,köszi<#wave>,igyekszem csak sikeres lenne már egy válalkozás<#rolleyes>....egyébként a Sims3 mikorra várható?<#hehe> Mer van egy yo kis gportalos oldal, ahol már egy rakatkép kinn van a géjmrõl....és kíváncsi lettem<#wink>.

Sziasztok!
4.00-ás Daemonnal megy a játékom, kösz a segítséget!!!magamtól tuti, h soha nem jövök rá!!!
de mégegy kérdés felmerült játszás közben. van egy robot, aminek nem jöttem rá a mûködésére. a nevére sajnos nem emlékszem,ezüst színû robotechnik tudással lehet megalkotni,valami olyasmit ír a játék róla, hogy odaviszi a simeknek a kaját, meg sem kell mozdulniuk. Hát én sokféleképpen megpróbáltam mûködésre bírni a bekapcsolás után, de semmi. Tényleg kifogytam az ötletekbõl... valaki megvilágítana? biztos tök egyszerû, de nem tudok rájönni...

helló Ibron!
tényleg csak bele kell rázódni, ne add fel

Garcia
ez a bug szerintem már nálam is volt...

ezzel a csítel eltudod mozgatni az ilyen beragadt tárgyakat: moveObjects on (= Minden tágy mozgatása be)

töröld ki az ágyat aztán vegyél egy újat...
majd:
moveObjects off (= Minden tárgy mozgatása ki)

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

The FlashBack
milyen tört verziót használsz?

Hali!
Akadt egy kis gondom:
Ha egy franciaágyra egyszer lefekszik 2 ember akkor utána már csak egyszerre egy tud lefeküdni és az ágyat nem tudom mozgatni, se eladni. És ugyan ez a helyzet a jakuzzival is. És a gyereket e 2 közül valamelyikben kell csinálni. Szóval nem tudok gyereket csinálni, csak az örökbefogadásos módszerrel tudom fenntartani a családomat. Lehet én csinálok valamit rosszul? Mi lehet a gond?

The Sims 2 (DVDs) + Egyetem + Éjszakák + Karácsonyi Party (mindegyik magyar), ezek vannak fenn, semmi más. Nincs crack –elve. Indításkor az Éjszakák 1 –es CD –jét használom.

Másik kérdésem:
Most szereztem meg a Vár Az Üzlet címû kiegészítõt. Ha felnyomom akkor az eddigi mentésemnek nem lesz semmi baja, tudom folytatni onnan ahol abbahagytam?

Azt tudom, hogy a mentés a Dokumentumok\EA Games\The Sims 2 könyvtárban van. Ez nálam 500MB. Mit kell kiszedni ahhoz, hogy ha letörlöm a játékot és majd késõbb folytatni akarom akkor tudjam folytatni? Vagy az egész a mentés?

Légyszi segítsetek.
Elõre is kösz.

Hali
Jart mar vki ugy, hogy egy csalad hazastol eltunik a szomszedsagbol? Nem talalom az elso sajat csaladomat. Masok tudjak hivni oket telcsin, de at nem jon, a pszichiaterere hivatkozva, hmm. Tehat a szereplo letezik a jatekban, csak nincs se a szomszedsagokban, se a csaladtaroloban. Visszatettem a regi (alap sims2-es) mentest, es abban sincsenek mar meg. Hazuk elyen ures telek. Lehet, hogy OfB miatt tuntek el? Mas kieg nincs nalam.

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

Mike at home
valoszinuleg torlodnek, de korant sem biztos

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hy all!

Lekaptam a Busines-t anno és próbálkoztam vele. De azt kell, hogy mondjam, nekem picit most így rázós egy nap, mert:

-fel kell a család, reggeli meg minden ilyesmi
-gyerekek iskolába, szülõk munkahelyre, vagy esetleg a saját válalkozás elindítása
-gyerekek visszajönnek, ebéd, duma és figyelni kell arra is, hogy a szükségleteik, igényeik meglegyenek és így alig marad idõm a család magán életét egyengetni.

Na, általában az van, hogy elküldöm õket erre-arra, vezetik a válalkozást, tanulnak és néha megnézek pár képet, hogy ne legyenek túl rossz kedvûek és máris vége a napnak...szóval ez asszem picit szar, vagy csak én szoktam el a Sims 2-tõl és társaitól,mivelhogy rég játszottam vele. Lehet, hogy bele kell csak rázódnom...ja és a válalkozás se akaródzik menni, boltom nullán van... tudtok adni pár tippet,ötletet?

Ja és telepítés az sd4hide+daemon tools 4.03mal sikerült csak.De léyneg,hogy fenn van<#hehe><#eljen>

Egyébként Ibron vagyok, ha emlékeztek még rám<#wink>

rage
Honnan szedted le az SP2-t, ami azon a gépen van, amin nem megy a Sims?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Garcia
ha a szociális munkás elviszi a gyerekeket akkor azok törlõdnek a játékból? sehogy nem lehet õket visszakapni, vagy továbbjátszani velük?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

A következõ a problémám: fenn van az összes kiegészítõ a gépemen, a karácsonyi kiegészítõt kivéve.
Amikor elindítom a játékot kiírja, hogy a videokártyám nem direct-x 9.0 c kompatibilis, tudom írtátok hogy az sp-2 es lehet a gond, vagy az új szoftver hiánya, vagy a béta verziós direct-x.
Na most a gépemen a legújabb catalyst van, nem béta verziós direct-x 9.0 c-m van. A windowsom ugyan sp2-es, de a másik gépen tökéletesen fut és azon is sp2-es van.
A egyik gép egy(ezen nem fut) : P4-es 2.6gigás
512 memória
ati radeon 9600 xt
abit vi-7es alaplap
és egy samsung 80 gigás vinyó

A másik gép egy( ezen fut) 😛4-es 3.0gigás
512memória
ati radeon 9550-es
abit is-7es alaplap
és egy 200 gigás vinyó
mindkét gépen sp2-es van
mindkét gépen norton 2006
legújabb ati-s szoftverek
direct-x 9.0c (nem béta) verzió

Próbáltam hogy kicseréltem a videokártyákat a két gép között , újra telepítettem a windows-t , leszedtem majd újra telepítettem a sims2-õt, kipróbáltam eredeti szoftvert telepíteni, de semelyik nem vált be.
Lassan , már két hónapja szenvedek, vele és nincs több ötletem, remélem tudsz segíteni.

még valami a fenti két gépet, egybõl csináltuk, felfejlesztettük a másikat, és az enyém lett a „gagyibb” az egy P4-es 2.6 gigás

512 memória
ati radeon 9600 xt
abit is-7es alaplap
és a samsung 80gigás vinyó
a lényeg csak az hogy régen ezen futott normálisan, de amikor két gépet csináltunk belõle, már nem és nem értem, miért csak ez egyiken fut.

Remélem érthetõ volt, próbáltam közérthetõen leírni.

nekem látszik - bár lehet, azóta már máshol is rendben van
használta már valamelyikõtök ezt az eltolt szintet (split-level)?
engem most nagyon megszívatott
már majdnem minden letöltött cuccot kiszedtem, mire becsapott az isteni szikra - és nyert
kár, mert igazán jól nézett ki a megemelt házrész - míg nem akartam tetõt rakni rá, meg falat húzni

The FlashBack
énse

Mike at home
csak en nem latom a 14418-14311 kozotti hsz-eket?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Johnny23
hu, köfi<#wave><#idiota>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ugyan ez "csalás", de változtani lehet az életcélt, meg szinte mindent, csak hack kell hozzá
és ez mûködik az OFB-vel is (kipróbálva!)

hátizsák jobbra lent a képernyõ alján
filforgatás balra lent a képernyõ alján

Johnny23
😊 ebbõl csak 2 dolog ,ami sötét :

-Sim hátizsák .....evvel még nem találkoztam,ezt hogy is?
-filmforgatás (ala Movies?) ....hogy?

Mike at home
- meg lehet oldani, epito modban azt epitesz egy telekre, amit csak akarsz
- at is lehet vinni a butorokat a sim hatizsakjaban, amit nem teszel bele, azt kikoltozeskor felaron eladja a program, tehat, ha valahonanna kikoltozol, eltunnek a butorok
- de ujra be is rendezheted
itt semmi sincs megkotve
ha akarsz jatszol a simekkel, de ha inkabb csak epitgetnel, azt is lehet, de akar filmet is forgathatsz

Mike at home
aki meghal, meghal, ez az elet rendje
de mivel sok csaldod lehet, es barmikor krealhatsz ujat, 1 sim halalaa nem jeelnti a jatek veget
ez egy kozosseg (3 helyszin) kozossegben kell gondolkodnod, ahogy van szuletes ugy van halal is

Johnny23
ti használtok pénzcheat-et?

...én csakha uj lakásba akarok költözni<#crazya>

1ébként azt meglehet oldani,hogy az uj kéro berendezett legyen? (esetleg vhogy átvinni a butorokat a régibõl?), vagy mindig ujra be kell mindent rendezni?<#nemtudom><#kerdes>

(illetõleg 1uj kérot csak akkor látni,milyen belülröl,ha beköltözöl?)

reménytelen
Nekem nem kellett mentés nélkül kilépni, hanem választani lehetett. Ha elmented, akkor eladó lesz az a ház az összes cuccal együtt, ami benne van.

Az életcélt pedig a Nightlife kiegészítõben lévõ egyik aspirációs jutalommal lehet megváltoztatni.
Ha teljesíted az életcélod,átvált platina módba,és kapsz másik életcélt.Pölö az enyém keresett 100000 simit,platina lett,és most kórházigazgató akar lenni.Ha vmi okból kifolyólag meghal a sim,akkor mentés nélkül kell kilépni.Jártam már így egy párszor:akkor haltam meg,mikor senki sem volt otthon,aki visszakönyöröghetett volna a kaszástól.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Johnny23
most nekem a pasi tanulás mániás doki akar lenni, a csajszi meg utál dolgozni(munkanélküli)és a flört a mindene, már házasok,de a csajszi 3sim-el akar etye-petyélni 1szerre<#idiota>...nah ebbõl milyen anya lesz?...s milyen család?

...1ébként az egész játék fõ célja,hogy teljesitsük a fõ életcélt,nem?

(ja és mi van akkor,ha pl.1edül halunk meg?akkor vége a gaménak?<#fejvakaras>)

Semennyire.De,ha mondjuk családcentrikus mindkettõ,akkor a gyerekek születéséért kapják a legtöbb aspipontot.De nem kell zsákbamacskázni,elhívod randira(ha van Nightlife)ott kifaggathatod,megnézheted az életcélját,teljesítheted a vágyait..etc.Én ezt akkor csináltam,mikor emberem egyik fõ vágya az volt,hogy gazdag simet vegyen feleségül.Szóval hasznosak a randik is..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Johnny23
ha Sim-em vkivel össze akarom hozni (netán gyerköcöt is tõle),akkor mennyire fontos,hogy közös életcéluk legyen ??

Mike at home
ja
4.03 kell
ez nem szeretet kerdese
aki nem szeret valtani meg is veheti a programot

3.47 van fennt, csak altalaban nem szeretek ujabbra valtani, mert uj problemakat hoz elo a most meg mukodo gamekkal. De 1 probat meger meg.

reménytelen
Nekem az NFS: MW-nél volt hasonló, nekem az oldotta meg a problémát, hogy átváltottam a legújabb DAEMON-TOOLS-ra. Ha esetleg neked is régebbi verzió van, érdemes beújítani!
Hali
Nekem is a szokasos problemam akadt az OfB-vel, keri a cdt mindig indulaskor. Csak nalam az az erdekes, hogy mar 2x ment. 1x install utan, mikor a faq-ban irtak szerint csinaltam mindent. Aztan ma nem akart elindulni, igy elkezdtem mas lehetosegeket keresni. Probaltam a 17.8megas mini-imaget is, amit itt emlitett vki. Aztan 3. OfB reinstall utan sikerult elinditani, de kilepes utan tobbet nem.
Nem jottem meg ra mitol fugg, hogy hajlando-e elindulni. FAQ, marciusi hsz-ok elolvasva.
5let?