32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Broafka
    miért nem tudom feltenni az éjszakák kiegészítő lemezt? amikor már majdnem 100% akkor kéri a SIMS2 alap lemezt hogy frissítsen valamit, de amikor elkezdené akkor kiírja hogy a frissítés nem sikerült ezért a telepítés megszakad!
    mit csináljak, segítsetek!
  • Kodlovag
    na jó
    Nekem se kellene leállni olyasmiről vitatkozni, amire tulajdonképpen alig emlékszek. Jó régen csináltam utoljára olyan családot, amiben gyerek is volt.
  • Mike
    próbáld meg
    szólni fog, hogy legyen kapcsolat
  • Kodlovag
    Gyereket nem csak a make child, hanem az add sim menüponntal is lehet csinálni. Ebben az esetben nem lesz automatikusan a felnőttek gyerekeként számon tartva, csak egy gyerek lesz, aki a felnőttekkel együtt lakik. Ekkor jelölni kell, különben nem családtag.
  • mama2
    Értem. Köszi szépen mindenkinek.
  • Mike
    biztos
  • Mike
    nincs olyan, hogy nem jelölöd be, főleg ha gyerek is van
  • Mike
    van két család a két gyerek összeházasodik, kész is a rokonság
    nem lehet vendégségbe menni
  • Hoz_Hun
    Na, ezen lehet változtatni SimPE-vel?
  • Kodlovag
    A telefonra, meg az utazgatásokra. El tudsz menni közösségi telkekre, tudsz hívni vendégeket, szervezhetsz bulit. De nem tudsz elmenni más családok házába.
  • Kodlovag
    Ha a családot te csináltad, akkor még készítéskor be kell jelölni, hogy rokonok. Mert különben a férj nem lesz férj, a gyerek meg nem az ő gyerekük, csak egy gyerek, és a nagyszülők is csak öregek. Szóval ha nem jelölted be, hogy rokonok, akkor ezen utólag csak annyit változtathatsz, hogy a férjet és a feleséget utólag a játékban összeházasítod.
    Ha csak mondjuk egy férjet meg egy feleséget csináltál, akkor nekik nincsenek más rokonaik, mert azokat nem csináltad meg. Nincsenek pl szüleik, testvéreik. Gyerekük még születhet a játékban, ő automatikusan rokonként lesz kezelve, mint a szülők gyereke. Ha két gyerekük születik, akkor azok testvérként is nyilván lesznek tartva. Szóval utána a program már mindenre figyel. De ha a családot te csináltad, akkor csak annyi rokon van, amennyit megcsináltál, és be is állítottál rokonnak.
  • Gólya #20485
    most visszaolvasva -
    ezt úgy érted, hogy pl. laksz Pleasantview-ban és a hozzá tartozó Downtownba, meg a hozzá tartozó üzleti negyedbe tudsz menni?
    mert akkor normális a dolog
    más faluba - pl. Veronawill-be, Strangetown-ba nem is tudsz menni
    ha rosszul értettem, amit írtál, bocs
  • Gólya #20484
    úgy érted, hogy a férj és feleség nem rokona egymásnak?
    ha Te kreáltad őket - eleve házasnak -, akkor kell, hogy rokonok legyenek, mert akkor még a "legyártásnál" be kellett jelölni az egymáshoz való kapcsolatot
    ha meg később házasítottad őket, akkor automatikusan válnak rokonná
    legalábbis legjobb tudomásom szerint így működik
  • Hoz_Hun
    Huh, akkor passz. Tényleg nem tudom. :(
  • mama2
    De a családomat én csináltam, és össze is vannak házasaodva. De nincs rokon.
    Akkor így hogy lehet? Még egy kérdés: Ha a telefonnál fuvar-ra nyomom akkor azt
    látom hogy valakit ellehet hozzám hívni, de én nem mehetek el ismerősök házába?
  • Mike at home
    lépjetek túl a témán!
  • Naxos
    törölt hozzászólás
  • Captain Sparrow
    most mit izéltok már :DD
    siettem aztán pont volt amire tuttam válaszolni csak nem tuttam kifejteni bővebben ezért irtam a gecit :DD
  • Hoz_Hun
    Pedig az jó, nekem is így van telepítve.
    Azt próbáltad hogy amikor rákattintasz a városra (mondjuk Verona városra) és feljön a kis történet ablak ott kattintasz a belváros, egyetem ikonra (még mielőtt tovább mennél). Lehet hogy a városban magában már csak át lehet váltani arra a városrészre, de létrehozni nem engedi csak a főképernyőről.
    Sőt, igen ezt próbáld meg.
  • Naxos
    törölt hozzászólás
  • Kodlovag
    Na jó, de pont azoknak a gomboknak aktívaknak kellene lenniük, hogy megnyomhassa őket, és létrehozhassa a településrészeket.
  • Mike
    látom nem nagyon értetted meg a gecis választ
    nem elég ha feltelepíted a kiegészítőket, létre is kell hozni az azokhoz tartozó településrészt
  • Hoz_Hun
    Hát ő nem úgy látja. Biztos külön könyvtárba telepítetted a kiegészítőket?
  • Naxos
    törölt hozzászólás
  • Mike
    házasság révén
  • mama2
    Nekem most lesz egy gyerekme, és akkor átköltözünk nagyobb házba, a feleségem
    MÉG nem ügyvéd, de rajta vok.:) A kérdésem: hogy lehet rokoni kapcsolatba ke-
    rülni valakivel?
  • Dexantreal
    pfff...
  • Mike
    egyetértek
  • Mike
    Még külön ki is emeled, grat! :(
  • Dexantreal
    Mit izélsz Gólya?:P Én pont, hogy ilyen lekicsinylően mondtam azt a bizonyos szót:P...kéretik engem kihagyni ebből...*most neheztel Gólyára:P*
  • Naxos
    "Vagy úgy h belemész a városba és bal felső sarokba vannak" ott vannak az ikonok de inaktívak
  • Gólya #20465
    20462-63
    viselkedhetnétek egy kicsit, nem kocsmában vagytok
  • vadlaci
    helosztok!!

Tudna nekem valaki segíteni?
    Felraktam a sims 2 -őt meg a kiegészítőit, s játék közben magától kikapcsolja a monitort, vagy lefagy s utánna kapcsolja ki. (néha meg "windows hiba" s kilép)
    Ez miért van? Már párszór ujratelepítettem de még mindig csinálja(damon4.03, hide is van hozzá)
    Köszi előre is a választ..
  • Dexantreal
    "gecit".
  • Captain Sparrow
    kikell választani a városba az egyetemet, belvárost meg a vásárló gecit .. :D
    vagy úgy h belemész a városba és bal felső sarokba vannak..agy mikor a főmenübe rákattintasz a városra alul ottvannak a kis ikonok
  • Naxos
    miért van az h fel van telepítve a csilli villi cuccokon és a krisztmösz pakkon kívül az összes sims mind1ik külön könyvtárba, a family stuffal indítom a játékot, megy problémamentesen de mégse tudok sehova menni amikor taxit hívok csak a "saját városomon" belül vannak feltüntetve uticélok (4db). léci segítsen valaki.
  • Mike
    de minek menjen, így is B+ A+
    bőven elég az is
    és nem kell, hogy mindenki mindenben jó legyen :)
  • Kodlovag
    Nem kell kimaxolni, elég ha 8 pontot összeszednek. Nade micsoda dolog az, hogy nem járnak suliba. Én beírattam őket magánsuliba. Csak 9-től 1-ig vannak ott, és alig mennek le a szükségleteik. És mivel az egyik mindig A+ reportot akar, menjen csak.
  • Mike
    ha emlékeim nem csalnak a simPE-ben a rejtett képességet szintjét is meg lehet nézni
  • Mike
    ez nem semmi
    az én sim kölkeimnek sokkal lazább életük van :)
    isszák a életelixirt, némelyik már elég régóta él tiniként, de hol vannak még a skillek kimaxolásától :)
    suliba is csak 2 naponta járnak
    (a kicsik nem, mert azoknak minden vágyunk az iskola)