32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#20496 miért nem tudom feltenni az éjszakák kiegészítő lemezt? amikor már majdnem 100% akkor kéri a SIMS2 alap lemezt hogy frissítsen valamit, de amikor elkezdené akkor kiírja hogy a frissítés nem sikerült ezért a telepítés megszakad!
mit csináljak, segítsetek! -
#20495 na jó
Nekem se kellene leállni olyasmiről vitatkozni, amire tulajdonképpen alig emlékszek. Jó régen csináltam utoljára olyan családot, amiben gyerek is volt. -
#20494 próbáld meg
szólni fog, hogy legyen kapcsolat -
#20493 Gyereket nem csak a make child, hanem az add sim menüponntal is lehet csinálni. Ebben az esetben nem lesz automatikusan a felnőttek gyerekeként számon tartva, csak egy gyerek lesz, aki a felnőttekkel együtt lakik. Ekkor jelölni kell, különben nem családtag. -
#20492 Értem. Köszi szépen mindenkinek. -
#20491 biztos -
#20490 nincs olyan, hogy nem jelölöd be, főleg ha gyerek is van -
#20489 van két család a két gyerek összeházasodik, kész is a rokonság
nem lehet vendégségbe menni -
Hoz_Hun #20488 Na, ezen lehet változtatni SimPE-vel? -
#20487 A telefonra, meg az utazgatásokra. El tudsz menni közösségi telkekre, tudsz hívni vendégeket, szervezhetsz bulit. De nem tudsz elmenni más családok házába. -
#20486 Ha a családot te csináltad, akkor még készítéskor be kell jelölni, hogy rokonok. Mert különben a férj nem lesz férj, a gyerek meg nem az ő gyerekük, csak egy gyerek, és a nagyszülők is csak öregek. Szóval ha nem jelölted be, hogy rokonok, akkor ezen utólag csak annyit változtathatsz, hogy a férjet és a feleséget utólag a játékban összeházasítod.
Ha csak mondjuk egy férjet meg egy feleséget csináltál, akkor nekik nincsenek más rokonaik, mert azokat nem csináltad meg. Nincsenek pl szüleik, testvéreik. Gyerekük még születhet a játékban, ő automatikusan rokonként lesz kezelve, mint a szülők gyereke. Ha két gyerekük születik, akkor azok testvérként is nyilván lesznek tartva. Szóval utána a program már mindenre figyel. De ha a családot te csináltad, akkor csak annyi rokon van, amennyit megcsináltál, és be is állítottál rokonnak. -
Gólya #20485 most visszaolvasva -
ezt úgy érted, hogy pl. laksz Pleasantview-ban és a hozzá tartozó Downtownba, meg a hozzá tartozó üzleti negyedbe tudsz menni?
mert akkor normális a dolog
más faluba - pl. Veronawill-be, Strangetown-ba nem is tudsz menni
ha rosszul értettem, amit írtál, bocs -
Gólya #20484 úgy érted, hogy a férj és feleség nem rokona egymásnak?
ha Te kreáltad őket - eleve házasnak -, akkor kell, hogy rokonok legyenek, mert akkor még a "legyártásnál" be kellett jelölni az egymáshoz való kapcsolatot
ha meg később házasítottad őket, akkor automatikusan válnak rokonná
legalábbis legjobb tudomásom szerint így működik
-
Hoz_Hun #20483 Huh, akkor passz. Tényleg nem tudom. :( -
#20482 De a családomat én csináltam, és össze is vannak házasaodva. De nincs rokon.
Akkor így hogy lehet? Még egy kérdés: Ha a telefonnál fuvar-ra nyomom akkor azt
látom hogy valakit ellehet hozzám hívni, de én nem mehetek el ismerősök házába? -
#20481 lépjetek túl a témán! -
#20480 törölt hozzászólás -
#20479 most mit izéltok már :DD
siettem aztán pont volt amire tuttam válaszolni csak nem tuttam kifejteni bővebben ezért irtam a gecit :DD -
Hoz_Hun #20478 Pedig az jó, nekem is így van telepítve.
Azt próbáltad hogy amikor rákattintasz a városra (mondjuk Verona városra) és feljön a kis történet ablak ott kattintasz a belváros, egyetem ikonra (még mielőtt tovább mennél). Lehet hogy a városban magában már csak át lehet váltani arra a városrészre, de létrehozni nem engedi csak a főképernyőről.
Sőt, igen ezt próbáld meg. -
#20477 törölt hozzászólás -
#20476 Na jó, de pont azoknak a gomboknak aktívaknak kellene lenniük, hogy megnyomhassa őket, és létrehozhassa a településrészeket. -
#20475 látom nem nagyon értetted meg a gecis választ
nem elég ha feltelepíted a kiegészítőket, létre is kell hozni az azokhoz tartozó településrészt -
Hoz_Hun #20474 Hát ő nem úgy látja. Biztos külön könyvtárba telepítetted a kiegészítőket? -
#20473 törölt hozzászólás -
#20472 házasság révén -
#20471 Nekem most lesz egy gyerekme, és akkor átköltözünk nagyobb házba, a feleségem
MÉG nem ügyvéd, de rajta vok.:) A kérdésem: hogy lehet rokoni kapcsolatba ke-
rülni valakivel? -
Dexantreal #20470 pfff... -
#20469 egyetértek -
#20468 Még külön ki is emeled, grat! :( -
Dexantreal #20467 Mit izélsz Gólya?:P Én pont, hogy ilyen lekicsinylően mondtam azt a bizonyos szót:P...kéretik engem kihagyni ebből...*most neheztel Gólyára:P* -
#20466 "Vagy úgy h belemész a városba és bal felső sarokba vannak" ott vannak az ikonok de inaktívak -
Gólya #20465 20462-63
viselkedhetnétek egy kicsit, nem kocsmában vagytok -
vadlaci #20464 helosztok!!
Tudna nekem valaki segíteni?
Felraktam a sims 2 -őt meg a kiegészítőit, s játék közben magától kikapcsolja a monitort, vagy lefagy s utánna kapcsolja ki. (néha meg "windows hiba" s kilép)
Ez miért van? Már párszór ujratelepítettem de még mindig csinálja(damon4.03, hide is van hozzá)
Köszi előre is a választ..
-
Dexantreal #20463 "gecit". -
#20462 kikell választani a városba az egyetemet, belvárost meg a vásárló gecit .. :D
vagy úgy h belemész a városba és bal felső sarokba vannak..agy mikor a főmenübe rákattintasz a városra alul ottvannak a kis ikonok -
#20461 miért van az h fel van telepítve a csilli villi cuccokon és a krisztmösz pakkon kívül az összes sims mind1ik külön könyvtárba, a family stuffal indítom a játékot, megy problémamentesen de mégse tudok sehova menni amikor taxit hívok csak a "saját városomon" belül vannak feltüntetve uticélok (4db). léci segítsen valaki. -
#20460 de minek menjen, így is B+ A+
bőven elég az is
és nem kell, hogy mindenki mindenben jó legyen :) -
#20459 Nem kell kimaxolni, elég ha 8 pontot összeszednek. Nade micsoda dolog az, hogy nem járnak suliba. Én beírattam őket magánsuliba. Csak 9-től 1-ig vannak ott, és alig mennek le a szükségleteik. És mivel az egyik mindig A+ reportot akar, menjen csak. -
#20458 ha emlékeim nem csalnak a simPE-ben a rejtett képességet szintjét is meg lehet nézni -
#20457 ez nem semmi
az én sim kölkeimnek sokkal lazább életük van :)
isszák a életelixirt, némelyik már elég régóta él tiniként, de hol vannak még a skillek kimaxolásától :)
suliba is csak 2 naponta járnak
(a kicsik nem, mert azoknak minden vágyunk az iskola)