Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem igazán rád gondoltam
ezt a patch-dolgot nem értem
eddig még semmi gond nem volt az új kieg-el
az osztott alappal - amit korábban említettem - sincs gond, csak elnéztem egy kicsit
de tényleg furcsa, hogy játék helyett telepítés-, meg egyéb gondokkal van tele a fórum

Mike
én nem csináltam a letöltött cuccokkal semmit
felraktam az OFB-t rá mindenre
semmi baja nem volt
igaz a tárgyaim a sim resource-ról vannak
a ruhák, egyebek összevissza
és még nem teszteltem az utolsó adag letöltés melyik része volt hunyó, de mindhárom oldalról most töltöttem le elõször

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
passz

mit tartalmaz a patch?mer eddig egy kiegészítõt se patcheltem

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

http://thesims2.ea.com/update/getpatch.php?appVersion=1.3&languageCode=4
itt az elsõ patch az Ofb-hez

nem vagyok egy mûszaki zseni, de....
beszélgettünk a párommal ezekrõl a telepítésekrõl, indul, nem indul a játék, mûködik, nem mûködik - alapjában véve a gépeitek rendben vannak?
meg aztán mi úgy rakjuk fel a kieg-eket, hogy elõbb a letöltött cuccok ki, új kieg. fel, s aztán szépen visszacsempészgetjük a letöltéseket
(egyszer ui. már megszívtuk)
így viszont megy a játék, mint az álom, nem tûnik el senki és semmi

Az N003_neighborhood.package fileban benne van, de csak amig el nem inditom a jatekot. Mikor kilepek mar nincs ott. Lehet vmi problema a mentesben, ami miatt mindig torli azt a hazat. Mert mikor mentes nelkul inditotam, es letrehozta az alapot, akkor megvolt a haz.
Vajon ha kiexportalom a hazat fileba az alapbol, es beimportalom a sajat mentesembe, akkor mukodni fog?

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

Ha van, akinek még nem sikerült elindítani az Üzletet, (mint korábban nekem)annak javaslom a crack -et. Most próbáltam ki, ezzel elindult minden további nélkül. Még nem teszteltem le teljesen, de elsõre úgy tûnik, hogy rendesen mûködik.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

The FlashBack
na ezt még1x

Ha jól sejtem kéri a Sims 2 Egyetem CD-jét. Hogy függ össze a kettõ azon kívül hogy az Egyetem kiegészítõ?!

The FlashBack
mi az üzenet?😛

Hellosztok!
Egy olyan gondom van, hogy a Sims 2 magyar változatát nem tudom elindítani.
A probléma a következõ: Feltelepítem, beírom a sorszámot, telepítés után el akarom indítani, és hibaüzenetet ír ki. (Nem emlékszem pontosan hogy mit)
Mi a probléma?

Dave the slayer
akkor semmi baj azzal a géppel

cseri001
Tom. 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
#16863 post-omban részleteztem. 😊))
Azóta vettem egy Geforce 6600, 256 megás videokártyát, meg 512megás DDR ramot.

The FlashBack
😄
LOL

Dave the slayer
ha nincs meg a Nightlife randi sincs

Dave the slayer
milyen géped van?

cseri001
Csak az Egyetem van meg. 😞
Az Éccakák, meg a Züzlet még nincs.
Meg szerintem élvezhetetlen lenne az egész, a gépem nem egy új darab... Persze szeretném feltenni mind, de félek, rövid úton megunnám, hogy órákig kell várni, mire betölti a cuccot.

A magánsuliba törekvõ tininek viszont "Fortune" az életcélja vagy mije... A randik marhára nem érdeklik. Szóval nála az aspi pontok szerzése hát mit mondjak... kicsit nehéz. Csupa olyan hülye vágya van, hogy pénzt keressen, meg mehessen dolgozni, meg ilyen baromságok. <#wilting> 'Há noooormális?! <#vigyor3>
Semmi más nem izgatja, csak az elõléptetés és hasonlók...

Hm? 😊

cseri001
Máskor is volt, hogy aging off alatt hívtam, és akkor nem intett be a gém. :|

Mike
np, nem volt hosszú

Mike
Tedd fel az összes kiegészítõt
nem kötelezõ egyetemre menni, nem kötelezõ üzletet bnyitni, de egy csomó új lehetõség/interakció van, ami az alapban nincs

aging off helyett inkább gyûjts aspi pontokat, a tinik már ihatnak életelixirt, az új randirendszer miatt annyi apsi pontot tudsz összeszedni, mint még soha, van egy kb. 60 napos fickóm, neki több mint 300 ezer pontja van, soha nem fog meghalni, hacsak nem akarom (vagy vmi balaeset nem éri)

Amiga
Nem lehet, hogy épp az aging off miatt van? Hiába jön fel új nap, a gép nem érzékeli az idõ múlását?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

cseri001
Ez kicsit hosszúra sikerült, bocsi! <#vigyor3>

cseri001
Sziasztok!

Újfent elkezdtem játszani, egyelõre csak az alappal...
Megvan az Egyetem, de egy kicsit bele szeretnék jönni megint.
Viszont van egy kérdésem..., ha tudtok, próbáljatok segíteni, mert már idegesít, de nagyon!

Szóval: Van egy (elsõ általam kreált, nagyon kedvelt) családom ahol van három tini. Kettõ ezek közül egy ikerpár (érdekes volt, legeslegelsõ gyerekgyártó projektembõl lettek😊, és egy harmadik tesójuk.
Az ikerpár már éppen a felnõtté válás elõtt egy nappal van, de bevetve az "aging off"-ot, épp hibernálva vannak öregedésileg. <#vigyor5>

Az egyik vágya, hogy magánsuliba járjon, (azt próbálnám megvalósítani, hogy könnyebben kerüljön Platina módba - hosszabb felnõttlét, ha jobb az aspiméter, vagy mi...).

Node: Meghívom a Headmaster-t, ígéri, hogy eljön másnap este 5-re, de másnap este csak az alkonyat jön, a Headmaster nem. <#szomoru1>
Mindhárom kölök A+ -os! (Gondoltam, hogy talán azért nem jött egy darabig, mert az egyik rosszabbul vette az akadályokat, és csak C+ -os eredményt produkált...) Feltornáztam azt is, de semmi hatás..., ugyanúgy csak ígérget, aztán nem gyün! <#rolleyes>

Tudtok valami megoldást erre?
Régebben, ha játszottam, mindig jött, ha hívtam.. Most bármit próbálok, nem... <#nemtudom><#wilting>

Ha esetleg arra gondolnátok, hogy azért nem jön, mert már "mindjárt" felnõttek lesznek: a harmadik gyerek éppenhogy tini lett! Úgyhogy ha másért nem, hát õmiatta kellene jönnie.

Segítséééég! <#help>

Mike
ahogy leirtam, szvsz vissza lehet tenni a házat

Mike
az univ telepítése után nekem is tünt el házam, méghozzá olyan amivel játszottam, és sokat használtam az aging off cheat-et

Mike
olvass vissza, keress linkekeket, van egy pár
használd a google-t

Kodlovag
Nekem is voltak annak idején régen eltûnõ házaim. Amikor a Universityt telepítettem, nekem 3 tûnt el. A családokat ki tudtam menteni, mert benne voltak a többi sim telefonkönyvében. Áthívtam õket egy jóbaráthoz, odaköltöztettem, aztán kiköltöztettem. Így a család megmaradt, és a neighborhood-képernyõn megvoltak.
Még próbálkoztam máshogy is. Mivel volt mentésm (Univ telepítés elõtt direkt mentettem, nehogy baj legyen), visszatöltöttem. Akkor a játék indításakor konvertálta a falut, és akkor is eltûntek a házak.
Aztán újratelepítettem az alap simset, vissza a mentést, és elkezdtem keresni, mi a baj. Az egyik házhoz belépve pl huszonvalahány kertész állt a ház elõtt szép kettõs sorban. Amelyik nem fért oda, az a ház mellett állt. A másik két házban nem volt ilyen látható hiba, és próbaként az egyiket meg is mentettem úgy, hogy kiköltöztettem a lakókat, a házat pedig beraktam a houses binbe. Ezután telepítve a kiegeket a házat a binbõl vissza lehetett rakni.

mûszaki rész passz
letöltések:17321.hsz
ha nem elég, szólj<#integet2>

AMDFan2
Hali!Nekem lenne 2 kérdésem is! Az egyik az hogy miért szaggat a Sims 2 (fenn vann minden kiegészítõ amit eddig kiadtak)Amikor 3200+ os procim 1gb ram Ati 9800 Pro 128 MB-os Videókártyám van!? A másik hogy honnan lehet a játékhoz frankó cuccokat letõlteni Pl:Képek számítógépek....stb(a www.sims2.com on kívül!)A válaszokat elõre is köszönöm!<#conf><#help>

Az AMD legyen veletek!

Mike
akkor nem tom
a lista package-ben benne van?

vagy ugy, kosz
nem manipulaltam azokkal

viszont a #17432ben leirt modszer se hozta vissza a hazamat az alapmentesbol 😞
ugy tunik a Sim2+OfB kombom feketelyukkent mukodik azon a ponton, hiaba teszem oda a hazat, mikor elinditom le is torli

rage
Uniformis, vagy egyenruha

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Miazhogy unbiformis?

Ugy nez ki nalam a problema, hogy a haz, ami eltunt egy alap sims2es haz (46 Bard Boulvard/Veronaville). Toroltem a mentest, es elinditottam a jatekot, igy letrehozta az alap szomszedsagokat. Majd megkerestem a hazat betettem egy szeket es lementettem. Igy annyit kinyomoztam, hogy ez a Lot175-ben talalhato. Viszont ez a file megvan minden letezo mentesemben! 2005majusi datummal, valszeg akkor hasznaltam utoljara. Viszont mikor az OfB ratelepult, onnantol lathatatlan. Esetleg annyit tehetek meg, hogy az alap allasbol kiszedem a lot175-ot, es az ures hazat rakom be SimPE-vel. Ha igy lathato lesz, akkor csak be kell rendezni, a csalad viszont elvileg meglesz.

Mike
#17432 -t olvasd el

Mike at home
tevedes
az unbiformis torlese, torli a hazat
kulonbozo targyak max anomaliakat okoznak. pl. nalam az egyik haznal nem lehetett eladni semmit

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Atbongesztem a Simfeeling forumat, meg ezt is. Ezek szerint bizonyos targyak okozak a hazak eltuneset?! Namost nekem csak alap volt eddig, tehat ilyen university cuccok nem kavarhattak be. SimPE leiras downloads konyvtarra vonatkozik, ami nekem eddig nem volt, persze lefuttattam a neighborhoodra is, de nem talalt pirosat. Az a boolprop testingcheatsenabled true parancs meg semmit se csinal a szomszedsag szintjen. Talan mashogy kene beleturkalni a mentesbe SimPE-vel?

ezt nem tudom - ha adoptálják, akkor azokat tünteti fel szülõknek, akikhez kerül?
se itt, se élõben nem követtem még el ilyet, ezért nem tudom
egyébként nekem különösebben nem hiányoznak ilyen tempóban a kiegek
ezekkel is el tudja magát foglalni, aki akarja (szerintem)
ahogy olvasom a hsz-okat, mintha az lenne a cél, hogy minél elõbb jussunk a végére, aztán jöhet a következõ
mintha a játék nem is lenne fontos
<#gun>

...és összeházasodott a fával és létesített1élõ bio kertet mi csak úgy hozta a lét?<#hehe>...meg két lábon járó fa gyerekeik lettek...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Karez
Egyszerû az állás.
The FlashBack simse miután megláta hogy mestere milyen szép almafát (most honann tudjam milyen fát vett?) vett neki.
Nosza hamar odarohant és annyira beleszeretett a fába hogy ottis maradt.
Szal kicsit greenpeace aktivista vált a simsbõl 😄 .
De vigyázzál a fák ugyanolyan károsak mint a cúsnya videójátékok és a cigaretta függõvé ugyanúgy fa függõvé tehetik az embereket.

Mike
moveobjects on állásban raktad le a fát?

The FlashBack
LoL
leraktam egy fát, és a csávó meg nem akart elmenni onnan...
na...

Mike
amit irtál

The FlashBack
mit nem értesz?😛

Mike
hpgy mi?

The FlashBack
dikkmááá😉
ez én egyik emberemet, meg nemtuttam elhozni a fától😄
vagyis eltudtam, de rögtön visszament...😉
aztán odakellett neki pakolnom wécét, ágyat, me vagy állva alutt, vagy maga alá vizelt😄

Mike

😄D

Mike
<#smile>

The FlashBack
az én véleményem, hogy max 2008-ra, már a hárommal nyomujuk, és annak a topiknak is te leszel a házigazdája😄D