Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Próbaképp feltettem, gond nélkül installálódott
A játék indítása nem változott.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
na akkor ezt letolcsuk 😄

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
legzolebb csak linkeld be, vagy forditsd is le, mert nem tudnak angolul 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
"Deleting an employee work outfit and exiting lot without saving will no longer cause lots to disappear upon returning. "

Majdnem idõben kijött a patch, igaz ?
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Sims 2 Open for Business - 1.3.0.280 patch - changelog

Sims with final and class at the same time will no longer always miss final.
Game will no longer lock out when traveling to a community lot from home in a car.
Player is now reimbursed when using the “Move to Lots and Houses Bin” Tool on a business lot.
Game will no longer crash when deleting half walls that were placed adjacent to a stage.
Pop up message that occurs after receiving a promotion accurately lists new job title, responsibilities, etc.
The proper number of dates are now displayed in the memory for “50 First Dates.”
Tilt, Spin, and Wobble will always restock properly.
Game will not crash when entering EP2 lots after EP2 uninstalled.
Servo’s Do Chores function will no longer override the Free Will off setting.
Visiting Sims will no longer get stuck after drinking lemonade.
Bug preventing player from sometimes leaving owned community lot fixed.
NPC visitors will no longer get stuck if the exit points on lot are on uneven terrain.
Wholesale Discount Difference is accurately subtracted when toggling items “Not for Sale”.
Infinite OE no longer occurs when the Jacquets first visit J’Adore bakery after uninstalling EP2.
Vampires do not keep vampire abilities after EP2 uninstalled
Players now gain creativity skill by working DJ Booth on home businesses.
Placeholder textures on vampires that results from uninstalling EP2 fixed.
Fixed exploit that allowed players to receive aspiration point refund after using aspiration rewards.
While playing the J’Adore Bakery, second Sim can now enter taxi while there is a fire.
NPC Reporter can now purchase lemonade from the lemonade stand without error.
Female Sims wearing baseball hats now have the proper colored pigtail.
Asking fifth person to join water wiggler no longer affects gameplay.
Fixed infinite Electrono Ticket Machine pop-up message that occurs when Sim buys previously owned home.
Managerial Interactions properly identified in Readme.txt file.
Social bunny can no longer be killed.
The “Under Construction” sign will no longer show up on the Electrono Ticket Machine if the users cancels the “Close Business” interaction.
Hanging objects will now display properly when placed over a stage.
Fixed a reset that could occur while groups of Sims play poker.
Prevented a crash that could occur when a Sim tried to restock an object from their shopping cart.
Former Nightlife NPCs will now have hair after uninstalling Nightlife.
Game will no longer go into triple speed upon driving onto Downtown lot.
Change text warning when moving a house to catalog bin.
Open for Business toddler hair styles now appear in Bodyshop.
The game will no longer load indefinitely on lots that contained ReNuYuSenso Orbs prior to installing Open For Business.
Removed Call Taxi option on Secret Society lots.
The “New Wave” and “Shopping” wall speakers will now retain their proper music type after transitioning between lots (instead of reverting to Techno).
Added Open for Business icon to skins uploaded to the community website.
Fixed a timing issue where saving a lot just as a Sim is about to go home could render the Sim stuck on the lot indefinitely.
Resolved an issue where the “Reach Top of Career” lifetime and power wants would fail to satisfy if strings were pulled for the top level promotion.
The proper warning message is now displayed when moving University lots to the lots and houses bin.
Fixed a rare timing issue that could cause Sims to get stuck on lots if saved after the “Go Home” interaction is cancelled.
Fixed rare object error that occurred during elevator use.
The Open for Business icon now appears on the proper content in Body Shop.
Sims will no longer get stuck on an owned community lot when traveling to lot in an owned vehicle.
Players will no longer be locked out of live mode upon returning to occupied owned community lot.
Furious setting will now decrease over time so that Sims do not stay Furious forever.
Deleting an employee work outfit and exiting lot without saving will no longer cause lots to disappear upon returning.

Uh nem tudom kaptam, egy havertól az sp2-õt, de régebben is ez volt fenn és akkor ment.
Mike
kicsit visszaolvasol, akkor látod, hogy van rá külön parancs

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

cseri001
Most úgy csináltam, mintha annyira nagyon sürgõs lenne ezt megoldani... Ugyis csak akkor teszem majd fel az Egyetemet, ha már lesz netem, mert a magyar alapomra az angolt... Magyorosítani kell meg minden szar... <#wow3>
Szal felírom ezeket, vagy megjegyzem, és utólag is <#worship><#wink> kösz mindenkinek! 😊

Ezt a SimPE-t is beszerzem majd, jónak tûnik...

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Köszi. <#wave>
Ezek szerint te próbáltad már?!!
Mik a tapasztalataid?

Kormanipuláció:

Mint már írták: boolprop testingcheatsenabled true a CHEAT menübe, majd SHIFT+egérkattintás az áldozaton. A most fölbukkanó menüben kikeresni a SPAWN... pontot (lehet, hogy a második menüben lesz). Itt a MOD valamit kell választani, ekkor lerak egy kitárt karú kiskölköt. Erre kattintva lehetõségünk van - többek között - az életkor szakaszainak megváltoztatására az éppen aktív sim-nél. Meg lehet változtatni a viszonyunkat a jelen lévõ sim-ekkel meg egyéb érdekesség... A kiskölök nem zavaró tényezõ, a sim-ek úgy viselkendnek, mintha nem is lenne ott. Beleállnak, átmasíroznak rajta.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

cseri001
De vedd figyelembe, hogy rettentõen lámer vagyok, mégis elõkerestem neki azt, amirõl tudtam, hogy olvastam, csak azt nem tudtam, hogy mi az... és mire én kikerestem, addigra te írtad már, hogy SimPE, viszont én nem frissítettem ezt az oldalt. Szóval nem tudtam, hogy te már írtad a megoldást.
Ha tudom, akkor nem okoskodom itt. <#zavart2><#nyes>

cseri001
Hámos' mé?! <#crazya>

Mike
már majdnem beirtam, hogy tépem itt a szám, de minek 😊

én meg megyek takarítani, mert a bejárónõm szabin van (már idõtlen-idõk óta)

mindkettõtöknek kösz, megpróbálom<#integet2>

cseri001
Ezt néztem.De már csak azután, hogy mondtad ezt a gamfaqs-ot. :|

cseri001
Mindkettõt jegyzem. (#17621-et is)
De most megyek enni, mert kopog a szemem. 😊

cseri001
Ja. A SimPE.
Baromira le vagyok maradva. <#vigyor5>

cseri001
<#zavart1><#zavart2>

cseri001
Oké, majd ha nagyon köll, megkeresem. 😊
Viszont erre a lecserélõs problémádra van egy (általam ki nem próbált, de állítólag mûködõ) cucc... Vagyis nem tudom, hogy teljesen megoldja-e a gondod... A townie-k és NPC-k kinézetét lehet megváltoztatni, skillpontokat, ilyesmit adni.

Itt a link az oldalhoz:
ez az

Ha jól mûkszik a link, akkor rögtön az erre vonatkozó oldalra ugrasz, de ha esetleg a fõoldal jönne be, akkor a "Cseréld le õket", jobboldali menüpontok között megtalálod.

Én se szoktam a skillpontokba belemászni.. Eddig még csak az aging off/on, és a moveobjects on/off-ot használtam...

Mike
ezt is nézegesd

Mike
a simPE-ben megteheted azt is

Mike
ja mert nem system, hanem testing 😊

boolProp TestingCheatsEnabled true

Mike
engem az zavart, hogy mindig ki kell osztani karakter kreálásnál a 25 pontot, holott az 1-ben enm kellett
mi van ha én lusta, magábaforduló, morozus, dagadt alkeszt akarok csinálni, akit otthon megesznek a bogarak?

cseri001
Beírtam a gugliba, ahogy te írtad. (Még mielõtt megkérdeztem volna, hogy mijaz)
Semmit nem talált. :|

cseri001
Jáj. Az gáz.

cseri001
Hát... Kipróbálom, lesz, ami lesz. Majd elõször valamelyiken, amelyikkel nem szoktam játszani.
Egyébként rendes vagytok, hogy segítetek!
Utoljára: KÖSZI!

hogy honnan van, ne kérdezd, mert már nem tudom
én azért használom, mert a legújabb heppem, hogy összeszedegetem a Maxis simjeit és megpróbálok belõlük saját kedvem szerinti simeket csinálni
itt nagyon jól jön, mert pl. nem szeretem a nagyon trehány, koszos simeket, az utálatosakat,stb.
skillpontokhoz nem szoktam piszkálni, az nekem külön élmény, hogy egy éjsötét simbõl valamirevaló simet tudok összehozni
kár, hogy a kinézetüket nem lehet variálni - legalábbis én még nem találtam ilyet - némelyik olyan ronda, hogy csak na

Mike
van faq a neten éppen elég
javasloma a google-t

Mike
ez egy felnõtt sim, csak tininek néz ki
éppen ezért, ha öregszik 1-et nem felbnõtt hanem öreg (elder) lesz belõle
szal még dolgozik rajta

cseri001
Mitet? FAQ-ban nincs.

Mike
na megvan

AgeSimsCheat on/off Adds "Set Age" to the interaction menu. Any sim you click on can be set to any age group.

forrás: gamefaqs

cseri001
Elõzõ linkemre utalva:
Ezt nem értem:

here: NOTE: there is a drawback to the independent teen option... your sims look like teens but are flagged as adults and act as adults including woohoo and try for baby options in bed without a teen woohoo hack (although the following drawback suggests that a teen woohoo hack has it's advantages).... initially this was going to be "enable teen pregnancy", i tried flagging them back to teens at the time they were impregnated but it didn't work as it should have so i left well enough alone for now. if you want your sim to act as a teen and go to school etc., as well as look like one then use "select age.../teen". Also, if you grow them up, as independent teens, they transition directly to elders. Ah well.... it's a work in progress.

What's this? Mit akar mondani ezzel a terhességgel? Vagy mi van? Hogy úgy fog viselkedni a felnõttbõl fiatal felnõttre visszaállított sim, mint a felnõtt, és lehet terhes is, vagy mi???

Mike
a boolprop systemcheatsenabled-del is sok mindent lehet csinálni

cseri001
Most megköszönjem, vagy ne?! <#vigyor2>

cseri001
És sokat csaltok? 😊
Honnan töltöttétek?
Ez a mellékattintós dolog szerintem nem mûkszik, ha nincs InSimenator. Otthon kipróbálom azért...

Mike
utánanézek a korbeállításnak majd otthon

az InSimenator semmit nem csinál a programmal
nálunk folyamatos tesztelés alatt van
a másik:
áll a simed egy helyen, valahova mellé kattintasz az egérrel, akkor különbözõ dolgokat lehet csinálni, ezek között van ez a spawn (tehát úgy, mint amikor arréb akarod küldeni egy másik helyre a simedet)
de lehet, hogy ez csak akkor van, ha már megvan az InSimenator, ezt nem tudom

cseri001
Megnéztem ezt az InSimenatort.
Hát nem semmi egy progi!!! Baromi sok csalást lehet(ne) vele véghezvinni!
(Én nem nagyon szeretek csalni, de most jó lenne ez a korvisszaállítás...)

Mondjuk azt még nem láttam, hogy letölteni hol lehetne, viszont azt igen, hogy ez mintha még erõsen béta verzsön lenne... (?)
A modthesims-en épp egy ilyenbe botlottam bele:
modthesims fórum

Azért én szívesen kipróbálnám... 😊

cseri001
Nem találtam "korvisszaállítós" csítet. 😞
És mi ez az InSimenator? Nem túrja szét teljesen a programot? <#pardon1>
Ezt a "kattintós részt" nem értem. Mit lehet elõvarázsolni?

InSimenator - ha jól írtam - nagyon sok mindent lehet elkövetni vele
de a simeknek is van egy olyan, ha mellé kattintasz, pár dolgot elõ lehet varázsolni (spawn)

Mike
azért ennyit köszönni nem kell <#smile>

cseri001
Megpróbálom megkeresni..., köszi.

Mike: neked is köszi! <#whatever>

cseri001
Ezer köszönet! <#worship>
Otthon megnézem, és ha nem világos, akkor nem kíméllek! <#zavart1>

Mike
azt hiszem a életkorra van vmi cheat is
érdemes megnézni a program readme-jében

ha már felnõtt a simed, itt már nem tudod egyetemre küldeni
ilyenkor mégis jól jönnek a hack-dolgok
vissza tudod állítani a simed korát is

Mike
nos

van a Dokumentumok (My Documents) mappában egy EA GAMES mappa, azon belül egy Sims 2
ezeken belül ha vannak letöltött cuccaid, akkor az a Downloads mappában vannak. Ha csináltál a Bodyshoppal ruhákat, akkor a munkáid a Projects mappában a végtermék (kész ruha) pedig a SavedSims-ben. ha jól melékszem a becsomagolt házak a Lots mappába kerülnek (sim2pack file-ok) A mentéseket a Neighborhood dirben rendre a N001 N002 N003 dirben, ezek a számok a bejelntekezõ képernyõn látható helyszinekeet jelölik, tehát a sivatagos pl. a N002. Ha ebbe belépsz láthatod a különbözõ altérképek file-ait, illetve külön dirben a simek, a házak, a fotók
Tehát eamelyik térképpel játszol azt érdemes valahova kimásolni idõnként, tehát mondjuk az N001-es dirt a rootben lévõ Managerakármi file-lal együtt (érdemes egyébként a kimásolt fileokat mondjuk dátumnevü könyvtárba - vagy akármilyen más szisztéma is jó, ami szimpatikus - tenni, majd tömöríteni)
Amit még érdemes megjegyezni, hogy kivül is van Storytelling mappa, amiben pl. ez egyetemi helyszínen vagy a faluképernyõn elkattintott fotók találhatóak meg

cseri001
Eszembe jutott még valami:
Reggel jöttem rá, hogy jól elcsesztem az Egyetem-es terveimet azzal, hogy felnövesztettem az összes tinit, akivel majdan egyetemre akartam küldeni. Ebbõl is látszik, mennyire le vagyok maradva..., például fingom sem volt, hogy az egyetemmel lesz egy "fiatal felnõtt" állapot, amikoris mehetnek továbbtanulni. Mert gondolom azok, akik már "felnõttek" az Egyetem telepítésekor, azok már nem mehetnek egyetemre. (?) Vagy mégis? (Hát az jó lenne.) <#vigyor3> Tudja valaki?

cseri001
Nos, hogy legyen egy kis játékkal kapcsolatos gond is...:
Tudom, hogy szörnyen <#lama> kérdésnek tûnhet (és itt jöhetne a mentegetõzés arról, hogy mióta telepítettem a játékot, nem nyúltam hozzá, nem raktam újra stb... - de nem folytatom.. <#whatever> ), de tulajdonképpen PONTOSAN mit és honnan kell biztonságos helyre másolni újratelepítés, vagy kieg. telepítés elõtt, hogy mindenrõl (emberkék, házak stb.) legyen mentésem???
Igazság szerint már azt se tudom, hogy a tárgyakat hová kell(ett) tenni...
<#vigyor5>
Valaki árulja már el, mert egyszercsak (ha végre a szenya téonhány telepíti otthon a netet) szükségem lenne ezekre az igen fontos infókra. <#szomoru1>
Ja: most nézegettem a FAQ-ot, de abban nem találtam meg ilyen alapdolgokat. Persze valószínûleg ez mindenkinek egyértelmû, vagy világos. Oké, én is ki tudom találni, de inkább szeretnék biztos lenni abban, hogy mit-hogy kell...
Elõre is kösz a helpet! <#worship>

Mike
anno is ez volt a baj, ezért lettem itt mod
elvileg minden telepítássel, elindítással kapcsolatos hsz-t törölhetnék, csak sajnos ezen kivül nem igazán irnak ide