32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    vagyis érdekes módon Firefox alatt jó, IE alatt még mindig nagyon nagy
  • Mike at home
    na most már jó
  • Mike at home
    ja de megvan
  • Mike at home
    semmit sem irok át, úgy tűnik, mert 1. nem látom hogy én lennék a topikgazda, másrészt sehol egy ikon, vagy vmi, ami régen volt
  • Devids Pro
    A leggyakrabban előforduló kérdések részt meg a mögötte lévő hátteret azt nehezen írod átt, mivel az a flash banner része :)
  • Mike
    a képpel nincs baj, az alatta lévő szöveggel van, de azt majd én átírom
  • Mike
    hogy lehet ilyen lányos játékkal játszani, fix buzi vagy :DDD
  • Devids Pro
    majd megcsinálom, hogy illeszkedjen a mostani kinézethez, de most nincs kedvem szórakozni vele
  • Mike
    nekme mostanában már a sportjátékokkal is bajom van, az is csak állandó harc, fogcsikorgatott erőlködés. van nyertes aki örül, és van vesztes aki szomorú/mérges
    itt meg semmi ilyesmi nincs
    talán még a menedzser játékok ilyenek, tycoon-k, simcity-k
  • Cairass
    Kicsit SZEMBEÖTLŐ a FAQ...
  • Mike
    juj!

majd ha kialakul fixen az új desing átirom a fenti sorokat
  • Hoz_Hun
    Sose gondoltam volna hogy én egy ilyen játékkal fogok játszani.
    Aztán ez az egyik A játék, ami folyamatossan fenn van a gépemen és időről-időre előveszem.
    Amúgy az EGYETTLEN olyan játék (amivel játszok), amiben nem öldöklök.
  • CyrSyS
    Amúgy így sok ismerősömnek mondom hogy én csak ezzel az 1 játékkal játszom és egyből lenéznek hogy hogy tudok ilyen szánalmas játékkal játszani. Nekem az a véleményem hogy ez a játék nagyon sokrétű, aranyos, szórakoztató, változékony, nyugis, nem háborus, nyugtató és szinte végtelen! Egyedi játék típus. Én már az 1-et is imádtam. Mások meg csak a tüskét keresik benne. Jó persze vannak hibák benne de most könyörgöm örüljünk neki hogy ez legalább teljesen magyar. Fejleszteni meg úgy is fogják még. De már így is nagyon jó!
  • CyrSyS
    9.-e van! nem bírom... kell a pets :D
  • Gólya #20562
    legújabb kozmetikus művésznőm a fél faluból rémet csinált
    nem győzöm helyrepofozni a társaságot
    viszont láttam egy kedves kis videofelvételt a youtube-on a Pets-ből
    (ill. a lányommal együtt láttuk - most Ő is úgy döntött, csekély szabadidejében visszatér a Sims-hez)
  • Gólya #20561
    egész érdekes .....
    nekem színezett a szemüveglencsém, de így is vakít a sárga, a fehér meg szépen összefolyik az alappal
    bocs Mike, hogy ide körmöltem, de ha akarod, továbbíthatod illetékes elvtársnak
  • Hoz_Hun
    Hát ez az új dizájn, jaj de rusnya.
  • Hoz_Hun
    Igen. Én is köztemetőbe küldtem az öreget. Halotthívónál ott az opció, hogy feltámaszthatom. Persze eszem ágában sincs.
  • Coolfire
    Igen a Razor csinált egy másik krekket,de ezt a faq-ból is levehetted volna.
  • Coolfire
    Az biztos,hogy nem apróbetűs a fejléc..:)
  • Coolfire
    Heheh a halottakról jut eszembe:meghaltak az "ősők",az urnát átvittem az egyetemvárosi könyvtába.De azért hazajártak kísérteni.Muszáj volt 10-10 simropit befektetnem a kaszáshívóba,így mindkettőt visszakaptam.Csak az a baj,hogy az öregkort előlről kezdték,ezért elköltöztettem őket.És az is megdőlt,hogy platina módban nem lehet buktázni a melós kérdésekben.Tegnap mindkét öregem elqrta őket.
  • Coolfire
    Én is úgy tudtam,hogy november 7.Valóban nem az,hanem a Christmas party pack.A Nightlife bonus disc vmi japán nyelvű izé,tele rucikkal meg tetkókkal.Tehát nekem egy kalap szamócát sem ért.De,mint alább modtam,annak jó aki most kezdene,v. akinek nincs meg mind.
  • rage
    Az új design arra mindenképpen jó, hogy elég nehéz nem észrevenni a FAQ-t, illetve a fórum szabályait :)
  • rage
    Lehet, hogy Amerikában ez a címe
    De ő szerintem a Happy Holiday Stuff-ot szerette volna

Az meg csak novemberben lesz.
    Jók ezek a megtévesztő elnevezések
    Remélem, lesz még Christmas Party Stuff is
    :-)
  • edikee
    a holiday party pack nem = a christmas party packel ?
    :)
  • rage
    A Happy Holiday Stuff csak novemberben jön ki.
    Szerintem, könnyen előfordulhat, hogy a Christmas Party Pack-et találtad meg...
  • zsanet
    tudnál torrentcímet adni?
  • Cairass
    A nagyi úszás közben halt természetest.
    Amikor kísért nem elég neki, hogy a lánya majdnem mindig összepisili magát ijedtében, de az egész lakást összevizezi a vén szatyor.
    Ettől aztán folyton takarításingere van anyucinak és a környezeti mutatók szinte rögtön nullázódnak.
    Elkerítettem a családi kriptát és a kapura ráküldtem a "belépés mindenki számára tilos" varázsigét, emellett körbe ültettem virággal is, de még így is minden éjjel összevizel mindent az anyós.
    A kérdés most jön:) ha csinálok egy köztemetőt és beküldöm az ősöket, akkor később vissza lehet őket igényelni?
  • CyrSyS
    Igen tényleg ott van a happy holiday kis kieg! Remélem magyar az is. Meg találtam ott valami bonus discet is a nightlifehoz, azt is megnézem :)
  • CyrSyS
    Megoldottam a problémát. A CD-n lévő crack nem jó! gamecopyworld.com glamour life cracket használjátok!
  • Coolfire
    Nekem házikedvencnek Hillary Duff kéne.)Mondjuk elég fiatalka,de nem baj..:)Amúgy meg szerintem hamarabb lesz klón a neten,mint a game a boltban.Csak ahhoz előbb aranyba kéne mennie.
  • Coolfire
    Le el szedni a picsába,és megpróbálni nélküle.Legalábbis én leszedném,ha amiatt crashelne a játék.
  • Coolfire
    Nekem még eddig csak a kötéssapi tűnt el a fejemről.Ja meg kozmetikánál,ha a hajnál sapkásat választottam, a sapka.Tehát nálam csak fejre hat.
  • Coolfire
    Ja még Nightlife nude pack is van..
  • Coolfire
    Na kijött egy ilyen: Sims.2.Mega.Pack.iNTERNAL.Azért érdekes,mert benne van a Holiday Party Pack is..6.38GB aki most akar elkezdeni simsezni az szedje le!Az is válogathat akinek nincs meg mind(ehhez a művelethez torrent javallott).
  • CyrSyS
    Most hallom hogy a csili-vili kieggel telepített sims2 esetében eltünnek a texturák a városban vagy a telken. Másnál is van ez? Vagy lehet ezt orvosolni?
  • asfa
    ja jo lenne jönne már :)
    meg felpöröghetne a topik is utána :)
  • CyrSyS
    10 napot már én is kitudok várni! Nekem biztos hogy cicám lesz az első házi kedvenc!
    (#20534-ra tud valaki magyarázatot?) Feltettem újabb drivert hátha az a gond!
  • edikee
    amugy leg 1x nem oktober 6ra volt kiirva ? :S
  • edikee
    hmm.. 10 nap.. olyan soknak tünik :(( kár h sehol nem adják ki hamaradd.. monyuk vmilyen torrent oldalra igy sunyiba feltehetnék :P