32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#20576 vagyis érdekes módon Firefox alatt jó, IE alatt még mindig nagyon nagy -
#20575 na most már jó -
#20574 ja de megvan -
#20573 semmit sem irok át, úgy tűnik, mert 1. nem látom hogy én lennék a topikgazda, másrészt sehol egy ikon, vagy vmi, ami régen volt -
#20572 A leggyakrabban előforduló kérdések részt meg a mögötte lévő hátteret azt nehezen írod átt, mivel az a flash banner része :) -
#20571 a képpel nincs baj, az alatta lévő szöveggel van, de azt majd én átírom -
#20570 hogy lehet ilyen lányos játékkal játszani, fix buzi vagy :DDD -
#20569 majd megcsinálom, hogy illeszkedjen a mostani kinézethez, de most nincs kedvem szórakozni vele -
#20568 nekme mostanában már a sportjátékokkal is bajom van, az is csak állandó harc, fogcsikorgatott erőlködés. van nyertes aki örül, és van vesztes aki szomorú/mérges
itt meg semmi ilyesmi nincs
talán még a menedzser játékok ilyenek, tycoon-k, simcity-k -
#20567 Kicsit SZEMBEÖTLŐ a FAQ...
-
#20566 juj!
majd ha kialakul fixen az új desing átirom a fenti sorokat -
Hoz_Hun #20565 Sose gondoltam volna hogy én egy ilyen játékkal fogok játszani.
Aztán ez az egyik A játék, ami folyamatossan fenn van a gépemen és időről-időre előveszem.
Amúgy az EGYETTLEN olyan játék (amivel játszok), amiben nem öldöklök. -
CyrSyS #20564 Amúgy így sok ismerősömnek mondom hogy én csak ezzel az 1 játékkal játszom és egyből lenéznek hogy hogy tudok ilyen szánalmas játékkal játszani. Nekem az a véleményem hogy ez a játék nagyon sokrétű, aranyos, szórakoztató, változékony, nyugis, nem háborus, nyugtató és szinte végtelen! Egyedi játék típus. Én már az 1-et is imádtam. Mások meg csak a tüskét keresik benne. Jó persze vannak hibák benne de most könyörgöm örüljünk neki hogy ez legalább teljesen magyar. Fejleszteni meg úgy is fogják még. De már így is nagyon jó! -
CyrSyS #20563 9.-e van! nem bírom... kell a pets :D -
Gólya #20562 legújabb kozmetikus művésznőm a fél faluból rémet csinált
nem győzöm helyrepofozni a társaságot
viszont láttam egy kedves kis videofelvételt a youtube-on a Pets-ből
(ill. a lányommal együtt láttuk - most Ő is úgy döntött, csekély szabadidejében visszatér a Sims-hez) -
Gólya #20561 egész érdekes .....
nekem színezett a szemüveglencsém, de így is vakít a sárga, a fehér meg szépen összefolyik az alappal
bocs Mike, hogy ide körmöltem, de ha akarod, továbbíthatod illetékes elvtársnak -
Hoz_Hun #20560 Hát ez az új dizájn, jaj de rusnya. -
Hoz_Hun #20559 Igen. Én is köztemetőbe küldtem az öreget. Halotthívónál ott az opció, hogy feltámaszthatom. Persze eszem ágában sincs. -
Coolfire #20558 Igen a Razor csinált egy másik krekket,de ezt a faq-ból is levehetted volna. -
Coolfire #20557 Az biztos,hogy nem apróbetűs a fejléc..:) -
Coolfire #20556 Heheh a halottakról jut eszembe:meghaltak az "ősők",az urnát átvittem az egyetemvárosi könyvtába.De azért hazajártak kísérteni.Muszáj volt 10-10 simropit befektetnem a kaszáshívóba,így mindkettőt visszakaptam.Csak az a baj,hogy az öregkort előlről kezdték,ezért elköltöztettem őket.És az is megdőlt,hogy platina módban nem lehet buktázni a melós kérdésekben.Tegnap mindkét öregem elqrta őket. -
Coolfire #20555 Én is úgy tudtam,hogy november 7.Valóban nem az,hanem a Christmas party pack.A Nightlife bonus disc vmi japán nyelvű izé,tele rucikkal meg tetkókkal.Tehát nekem egy kalap szamócát sem ért.De,mint alább modtam,annak jó aki most kezdene,v. akinek nincs meg mind. -
#20554 Az új design arra mindenképpen jó, hogy elég nehéz nem észrevenni a FAQ-t, illetve a fórum szabályait :) -
#20553 Lehet, hogy Amerikában ez a címe
De ő szerintem a Happy Holiday Stuff-ot szerette volna
Az meg csak novemberben lesz.
Jók ezek a megtévesztő elnevezések
Remélem, lesz még Christmas Party Stuff is
:-) -
#20552 a holiday party pack nem = a christmas party packel ?
:) -
#20551 A Happy Holiday Stuff csak novemberben jön ki.
Szerintem, könnyen előfordulhat, hogy a Christmas Party Pack-et találtad meg... -
#20550 tudnál torrentcímet adni?
-
#20549 A nagyi úszás közben halt természetest.
Amikor kísért nem elég neki, hogy a lánya majdnem mindig összepisili magát ijedtében, de az egész lakást összevizezi a vén szatyor.
Ettől aztán folyton takarításingere van anyucinak és a környezeti mutatók szinte rögtön nullázódnak.
Elkerítettem a családi kriptát és a kapura ráküldtem a "belépés mindenki számára tilos" varázsigét, emellett körbe ültettem virággal is, de még így is minden éjjel összevizel mindent az anyós.
A kérdés most jön:) ha csinálok egy köztemetőt és beküldöm az ősöket, akkor később vissza lehet őket igényelni? -
CyrSyS #20548 Igen tényleg ott van a happy holiday kis kieg! Remélem magyar az is. Meg találtam ott valami bonus discet is a nightlifehoz, azt is megnézem :) -
CyrSyS #20547 Megoldottam a problémát. A CD-n lévő crack nem jó! gamecopyworld.com glamour life cracket használjátok! -
Coolfire #20546 Nekem házikedvencnek Hillary Duff kéne.)Mondjuk elég fiatalka,de nem baj..:)Amúgy meg szerintem hamarabb lesz klón a neten,mint a game a boltban.Csak ahhoz előbb aranyba kéne mennie. -
Coolfire #20545 Le el szedni a picsába,és megpróbálni nélküle.Legalábbis én leszedném,ha amiatt crashelne a játék. -
Coolfire #20544 Nekem még eddig csak a kötéssapi tűnt el a fejemről.Ja meg kozmetikánál,ha a hajnál sapkásat választottam, a sapka.Tehát nálam csak fejre hat. -
Coolfire #20543 Ja még Nightlife nude pack is van.. -
Coolfire #20542 Na kijött egy ilyen: Sims.2.Mega.Pack.iNTERNAL.Azért érdekes,mert benne van a Holiday Party Pack is..6.38GB aki most akar elkezdeni simsezni az szedje le!Az is válogathat akinek nincs meg mind(ehhez a művelethez torrent javallott). -
CyrSyS #20541 Most hallom hogy a csili-vili kieggel telepített sims2 esetében eltünnek a texturák a városban vagy a telken. Másnál is van ez? Vagy lehet ezt orvosolni? -
#20540 ja jo lenne jönne már :)
meg felpöröghetne a topik is utána :) -
CyrSyS #20539 10 napot már én is kitudok várni! Nekem biztos hogy cicám lesz az első házi kedvenc!
(#20534-ra tud valaki magyarázatot?) Feltettem újabb drivert hátha az a gond! -
#20538 amugy leg 1x nem oktober 6ra volt kiirva ? :S -
#20537 hmm.. 10 nap.. olyan soknak tünik :(( kár h sehol nem adják ki hamaradd.. monyuk vmilyen torrent oldalra igy sunyiba feltehetnék :P