Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem legalábbis kísértetiesen emlékeztetett a "patch letölt...."<#nevetes1>#nevetes1>
Mellesleg, látszik hogy még marha korán van... lemaradt a lényeg a gyerekes családos résznél: szóval lehet, hogy azért jelent meg, hogy keressen magának új helyet, mert már curvára elege volt a kölykökbõl, meg hogy állandóan csak fõzni, suvickolni kellett <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor5>#vigyor5> , és el akart menekülni? <#nevetes1>#nevetes1> Ezt tán vegyük költõi kérdésnek, de azért kiváncsi lennék, hogy minden esetben ott van-e (az újságban, vagy sz.gépen) ez a "Find own place" opció. Szerintem igen.
Úristen hód, fújd már ki!!!
De 'azé próbáld meg.. <#wave>#wave>
De lehet, hogy ez csak bizonyos esetekben van így. (?)
Mondjuk én sem értem, mert van egy családom, ahol van két gyerek, meg ugye a szülõk, akik már öregek. No, hát a nõnél már a gyerekek kamaszkorában megjelent ez az opció...
Nézd meg, hátha...
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
Viszont egy masik tipp bevalt. Sikerult vegre athivni es bekoltoztetni az eltunt simeket (eddig sose akartak atjonni), igy a lenyeg megvan. Hazat meg majd ujjaepitjuk allami tamogatasbol 😉
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A mentésekrõl mindig másolatot készít
Mielõtt bármit kérdez, használja a lap alján lévõ keresõt,
vagy elolvassa a Leggyakrabban elõforduló kérdéseket!
Patch letölt, feltesz, nincs pardon, nem nyafog!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Várom a képeket! <#eljen>#eljen><#vigyor5>#vigyor5>
Az igaz, hogy eddig én sem néztem ezt a Sim Modding menüpontot, de lehet, hogy azért, mert nem is volt benne. Viszont a Fat/Slim dolog, az ment Az Üzlet elõtt is. Nekem úgy rémlik, hogy egybõl látható hatása volt.
Nah, majd holnapra lövök pár képet errõl a kusza cheatmenü-rendszerrõl.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
ez egy "vidám" kérdés akart lenni, de mint már írtam, itt ez nem nagyon jön át
<#integet2>#integet2>
azt irtad: "bár a többieknek mintha már lett volna egy kis problémájuk"
erre azt irtam, finoman fogalmaztál, hogy a ház eltünése kis probléma
(mert szerintem elég nagy)
na érted? 😊
nem akartanm én veled sem kötözködni, sem megbántani
A végén már sajnáltam szegény csókát. 😊
Szerintem valamelyik kieggel együtt mûködik csak a kiscsávós korvisszaállítós ügylet... <#sir>#sir>
Már csak azért gondolom, mert néhány menüpontnál csillag van. Ami talán azt jelenti, hogy nem elérhetõ, vagy nem csinál rá semmit... Mellesleg azokra tényleg semmit nem reagál, ilyen például a "Get Fat/Thin" is, meg még sok más...
Egy szó mint száz: legnagyobb sajnálatomra jelen pillanatban nem tudom megoldani a korvisszacsinálást. <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja! Valaki próbálja már ki a kedvemért az Éjszakákban már használható AgeSimsCheat on/off -ot!!! Légyszi! <#whatever>#whatever> De azt, hogy visszafelé mûködik-e!
magyarul van 😊
csak egy mezei pacsirta vagyok itt, még a végén következményei lennének a szabad véleménynyilvánításomnak<#wink>#wink>
biztos, hogy elõbb-utóbb szükség lesz rá
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és utána töröld ki
aztán nézegesd a házad hült helyét 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
majd szépen kitörlöm az összes sirámotokat amit a patch megoldott, és majd nézhettek
szal patch letölt, feltesz, nincs pardon, nem nyafog!
Háát, az lehet, hogy az új kiegészítõkkel új menüpontok jelentek meg!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
majd akkor meglátod mire jó a peccs
<#vigyor3>#vigyor3>
Ha zavar töröld ki!
cseri001: kiegészítés: A SPAWN... után a SIM MODDING-ot kell választani.
Jaja, van benne tapasztalatom, szeretem "piszkálni" a játékokat. <#vigyor2>#vigyor2>
Egyéb hozzáfûzés a ...testingcheats...-hez: A korábbi kiegészítõkkel elég jól együttmûködött, de most, az üzlettel már hisztis. Ez abban nyilvánul meg (csak saját tapasztalat, saját gépen), hogy ha új sim érkezik a telekre, akkor hibaüzeneteket dob. Ez elkerülhetõ, ha a használat után (esetünkben: ha megjelent a kisfickó) kikapcsolod. Az is megoldás, ha pause módban próbálkozol. DE CSAK ÓVATOSAN! Volt már, hogy sikerült szereplõket kitörölni, meg eltüntetni a szerelõ hívásának lehetõségét a telefon menübõl...
Pl.: Az is kellemes, hogy ki sem kell mozdulni otthonról és lehetõség van a ruhatár frissítésére...
persze az is igaz, hogy még nem próbáltam ki mindent, tehát lehet, hogy késõbb adódik vmi gubanc
Mindenhol néztem, még a füle mögött a kispolcon is, de ott se nem volt, meg a kitárt karú kiskölök se. <#vigyor3>#vigyor3>
Neked nincs fent az az InSimenator??? Nem lehet, hogy azért volt neked plusz menüpont? <#nemtudom>#nemtudom> Vagy milyen kiegészítõid vannak??? <#miaz>#miaz>
Tényleg van ilyen, hogy AgeSimsCheat on/off. De csak a Nightlife-fal együtt mûködik. 😞 Most átnyálaztam a gamfaqs.com-on a cheat-eket... sajnos ez a helyzet. <#szomoru1>#szomoru1>
A másik megoldás, az a "boolProp TestingCheatsEnabled true"/Spawn..., azt meg csak arra lehet használni, hogy megnövesszük a simet.
Bementem Goth-ékhoz, próbálgattam, úgyhogy sikeresen gyerekbõl kamaszt, kamaszból felnõttet csináltam, Mortimert meg kidöglesztettem. Szegény gyerek már meglett embör volt, és felváltva áhítozott a "very first kiss"-re <#lookaround>#lookaround>, meg siratta az apját... <#rinya>#rinya>
Persze mentés nélkül kiléptem, de azért jó móka volt. <#ravasz1>#ravasz1>
Mindazonáltal nagyon hasznos kis cheat ez, az kifejezetten tetszik, hogy életcélt is lehet váltani. Másra nem nagyon akarom használni majd, de azért vannak még más jó dolgok is...
Lehet, hogy mégis kipróbálom majd azt az InSimenator-t a korvisszaállításra. Vagy megszerzem a Nightlife-ot. Inkább utóbbi, mert az InSimenator nem tökéletes...