Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegyétek bele a FAQ-ba, hogy a pár napja kijött nocd crack NEM mûködik együtt az új patch-csel, mielõtt páran megkérdezik...
az említett úriembernek volt anno egy hasonló mondása: "ül, fekszik, kulturáltan szórakozik"
engem legalábbis kísértetiesen emlékeztetett a "patch letölt...."<#nevetes1>

Mike
why?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

kedveled a Fábryt?<#wink>

cseri001
Ja: és ha jól tudom, akkor lehet azt is, hogy nem csak egy emberke mehet egyszerre, hanem mehet vele másik sim is.

Mellesleg, látszik hogy még marha korán van... lemaradt a lényeg a gyerekes családos résznél: szóval lehet, hogy azért jelent meg, hogy keressen magának új helyet, mert már curvára elege volt a kölykökbõl, meg hogy állandóan csak fõzni, suvickolni kellett <#vigyor2><#vigyor5> , és el akart menekülni? <#nevetes1> Ezt tán vegyük költõi kérdésnek, de azért kiváncsi lennék, hogy minden esetben ott van-e (az újságban, vagy sz.gépen) ez a "Find own place" opció. Szerintem igen.

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
De én nem vagyok nagy simsmester, csak mostanában újra játszogatok vele..., szóval ezt vedd úgy, hogy "én csak segíteni szeretnék", aztán ha nem jön be, akkor sorry. <#vigyor3>
De 'azé próbáld meg.. <#wave>

cseri001
Elvileg lennie kéne olyan menüpontnak például az újságban, számítógépen, hogy "Find own place", nem?
De lehet, hogy ez csak bizonyos esetekben van így. (?)
Mondjuk én sem értem, mert van egy családom, ahol van két gyerek, meg ugye a szülõk, akik már öregek. No, hát a nõnél már a gyerekek kamaszkorában megjelent ez az opció...

Nézd meg, hátha...

Hogy tudom most az osszekoltoztetett simeket szetvalogatni? Ures hazba kene atmenni 2nek, de ott nincs aki athivja oket, kikoltozteni meg csak egyben lehet. Vajh mitevo legyek?

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

Patch utan megprobaltam ujra elohozni az eltunt hazamat az itt leirt modszer szerint, sikertelenul 😞
Viszont egy masik tipp bevalt. Sikerult vegre athivni es bekoltoztetni az eltunt simeket (eddig sose akartak atjonni), igy a lenyeg megvan. Hazat meg majd ujjaepitjuk allami tamogatasbol 😉

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

Mike
<#vigyor3>

<#wink>..csak picit nehéz,de igyekszem<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
még hozzáírom:

Megtanul angolul

😊))))

Mike
bár nem, jó ez így ahogy van

<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
nem kérdezi meg, honnét tudná a programot letölteni
A mentésekrõl mindig másolatot készít
Mielõtt bármit kérdez, használja a lap alján lévõ keresõt,
vagy elolvassa a Leggyakrabban elõforduló kérdéseket!
Patch letölt, feltesz, nincs pardon, nem nyafog!

Mike
fû átírom a felsõ szöveget

The FlashBack
nem

Csövi mindenkinek.Azt szeretném megkérdezni,hogy az Éjszakák kiegészitöhöz muszály felraki az Egyetemet is? vagy nem.
cseri001
Nekem nem megy a fat/slim sem... Csak az alap van fent a gépemen.

Várom a képeket! <#eljen><#vigyor5>

Hmm...

Az igaz, hogy eddig én sem néztem ezt a Sim Modding menüpontot, de lehet, hogy azért, mert nem is volt benne. Viszont a Fat/Slim dolog, az ment Az Üzlet elõtt is. Nekem úgy rémlik, hogy egybõl látható hatása volt.
Nah, majd holnapra lövök pár képet errõl a kusza cheatmenü-rendszerrõl.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

eddig is értettem, csak szokás szerint már megint kissé félreértettük egymást(?)
ez egy "vidám" kérdés akart lenni, de mint már írtam, itt ez nem nagyon jön át

<#integet2>

Mike
na jó akkor elmagyarázom:

azt irtad: "bár a többieknek mintha már lett volna egy kis problémájuk"
erre azt irtam, finoman fogalmaztál, hogy a ház eltünése kis probléma
(mert szerintem elég nagy)

na érted? 😊
nem akartanm én veled sem kötözködni, sem megbántani

?

cseri001
Kösz!

Mike

otthon meg fogom nézni

cseri001
Próbáltam én mindent... Varázsoltam egy igazi simhús-simvér gyereket, de az csak a családbõvítésre volt jó...
A végén már sajnáltam szegény csókát. 😊

Szerintem valamelyik kieggel együtt mûködik csak a kiscsávós korvisszaállítós ügylet... <#sir>
Már csak azért gondolom, mert néhány menüpontnál csillag van. Ami talán azt jelenti, hogy nem elérhetõ, vagy nem csinál rá semmit... Mellesleg azokra tényleg semmit nem reagál, ilyen például a "Get Fat/Thin" is, meg még sok más...

Egy szó mint száz: legnagyobb sajnálatomra jelen pillanatban nem tudom megoldani a korvisszacsinálást. <#rinya><#rinya><#rinya><#fejvakaras>

Ja! Valaki próbálja már ki a kedvemért az Éjszakákban már használható AgeSimsCheat on/off -ot!!! Légyszi! <#whatever> De azt, hogy visszafelé mûködik-e!

Mike
te most zöldségeket bbeszélsz ugye tudod, olvass vissza értsd meg
magyarul van 😊

hogy kellett volna megfogalmazni?
csak egy mezei pacsirta vagyok itt, még a végén következményei lennének a szabad véleménynyilvánításomnak<#wink>

Mike
a ház eltûnését nem neveznem kis problémának 😊)))

nem, még nincs letöltve, de ami késik, nem múlik
biztos, hogy elõbb-utóbb szükség lesz rá

Mike at home
ja és mentés nélkül lépj ki az is fontos 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

<#hehe><#hehe>....kösz,nem😛....azé se<#hehe>..de a patchet felfogom tolni,nyugi<#wink>

Mike at home
de csak csinálj
és utána töröld ki
aztán nézegesd a házad hült helyét 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
dehogy törlöm ki

ahamm,de én nem nyafogtam patch ügyben csak kérdeztem<#hehe>..de ok,felpakolom du-tán...uniformist meg semmi kedvem amúgy csinálni a géjmbe<#crazya><#hehe>.

Mike
hát bizony ez így van

Mike
a patch arra való, hogy feltegyétek
majd szépen kitörlöm az összes sirámotokat amit a patch megoldott, és majd nézhettek
szal patch letölt, feltesz, nincs pardon, nem nyafog!

Telepítve: magyar Sims2, utána az Egyetem, az Éjszakák, majd az Üzlet. Ebben a sorrendben.
Háát, az lehet, hogy az új kiegészítõkkel új menüpontok jelentek meg!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Mike
milyen finoman fogalmaztad meg: egy kis problémájuk

Mike
csinálj uniformist és utána töröld ki
majd akkor meglátod mire jó a peccs

Mike
"és felváltva áhítozott a "very first kiss"-re , meg siratta az apját... "

<#vigyor3>

Nem kell visszaolvasnom, folyamatosan követem a topikot, csak egy olyan alternatívát adtam, ami eddig még nem volt.
Ha zavar töröld ki!

cseri001: kiegészítés: A SPAWN... után a SIM MODDING-ot kell választani.
Jaja, van benne tapasztalatom, szeretem "piszkálni" a játékokat. <#vigyor2>
Egyéb hozzáfûzés a ...testingcheats...-hez: A korábbi kiegészítõkkel elég jól együttmûködött, de most, az üzlettel már hisztis. Ez abban nyilvánul meg (csak saját tapasztalat, saját gépen), hogy ha új sim érkezik a telekre, akkor hibaüzeneteket dob. Ez elkerülhetõ, ha a használat után (esetünkben: ha megjelent a kisfickó) kikapcsolod. Az is megoldás, ha pause módban próbálkozol. DE CSAK ÓVATOSAN! Volt már, hogy sikerült szereplõket kitörölni, meg eltüntetni a szerelõ hívásának lehetõségét a telefon menübõl...
Pl.: Az is kellemes, hogy ki sem kell mozdulni otthonról és lehetõség van a ruhatár frissítésére...

Aha, énse próbáltam ki még mindent, sõt mostanába hanyagolom is a géjmet, de majd lassan de biztosan ismét bele jövök és jáccok vele<#wink>..és akkor majd elvállik,h lesz-e hiba benne. Addig nem hinném,h lekapom a patchet...te letöltötted?

még én sem találtam semmi hibát, bár a többieknek mintha már lett volna egy kis problémájuk
persze az is igaz, hogy még nem próbáltam ki mindent, tehát lehet, hogy késõbb adódik vmi gubanc

<#hehe><#eljen><#wink>

cseri001
<#crazya><#integet2>

ezt az infot lefordítaná,vagy röviden elmondaná nekem vki?<#hehe>....egyébként nemtom minek a patch,mintha nem lenne az OfB-be hiba,legalábbis én nem vettem észre...de csak amolyan kezdõ féle vok,szal...<#wink>

még a végén feléleszted a topikot és behozod az elsõ10be<#wink>...annyit írogatsz te itt1magad<#hehe>..de nem baj<#wink>.

cseri001
Nekem nem volt olyan menüpont, hogy MOD. <#whatever><#sir>
Mindenhol néztem, még a füle mögött a kispolcon is, de ott se nem volt, meg a kitárt karú kiskölök se. <#vigyor3>
Neked nincs fent az az InSimenator??? Nem lehet, hogy azért volt neked plusz menüpont? <#nemtudom> Vagy milyen kiegészítõid vannak??? <#miaz>

cseri001
Tegnap ki akartam próbálni, de nem volt jó ez. <#shakehead>
Tényleg van ilyen, hogy AgeSimsCheat on/off. De csak a Nightlife-fal együtt mûködik. 😞 Most átnyálaztam a gamfaqs.com-on a cheat-eket... sajnos ez a helyzet. <#szomoru1>

A másik megoldás, az a "boolProp TestingCheatsEnabled true"/Spawn..., azt meg csak arra lehet használni, hogy megnövesszük a simet.
Bementem Goth-ékhoz, próbálgattam, úgyhogy sikeresen gyerekbõl kamaszt, kamaszból felnõttet csináltam, Mortimert meg kidöglesztettem. Szegény gyerek már meglett embör volt, és felváltva áhítozott a "very first kiss"-re <#lookaround>, meg siratta az apját... <#rinya>
Persze mentés nélkül kiléptem, de azért jó móka volt. <#ravasz1>
Mindazonáltal nagyon hasznos kis cheat ez, az kifejezetten tetszik, hogy életcélt is lehet váltani. Másra nem nagyon akarom használni majd, de azért vannak még más jó dolgok is...

Lehet, hogy mégis kipróbálom majd azt az InSimenator-t a korvisszaállításra. Vagy megszerzem a Nightlife-ot. Inkább utóbbi, mert az InSimenator nem tökéletes...