32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #20616 adományozz!
Moneywell Computer -
#20615 meg az autó is nagyon olcsó
miért nem kerül mondjuk egy sportkocsi 100 ezerbe? -
Hoz_Hun #20614 Lassaban tellik az idő a Titkos társoságnál. És azt a pénzt nem te kaptad, hanem a közös vagyona a társaságnak. Amikor én viszamentem a koleszba mondjuk aludni, a pénz visszaesett a normális összegre, de amíg a Titkos társoság telkén vagyok szabadon vásárolhatok. -
#20613 én most azt hiányolom a játékból, hogy miért nem lehet a gyereket különösebb bénázás nélkül beiratni magánsuliba, pénzért
legyen fejenként heti 1000, de tőlem lehet napi 1000 is, az sem zavarna
és magánegyetem miért nincs? ahol nem a diák kap pénzt, hanem neki kell fizetni mondjuk szemeszterenként mondjuk 50k-t (na jó legyen csak 20k) mindjárt volna értelme a 100 ezreimnek (mert most túl sok értelme nincs) -
#20612 csakhogy az optthoni üzlet akkora jövedelmet termel, minimális időráfordítással, töltikézés nélkül, hogy vétek lenne kihagyni
az üzletért kapott max 50k meg 2-3 nap alatt bejön -
#20611 simán eladod ahogy veszed,
bármilyen telket vehetsz, eladhatsz -
#20610 no, megcsináltam
IE és FFox alatt is ugyanúgy néz ki -
#20609 A lány ikreim megszerezték az ösztöndíjaikat. Nicky 4-et, Vicky 7-et. Most már egyetemisták, és lassan itt az ideje, hogy felezőbulit tartsak. Alapítottam velük egy görögbetűs házat, ami most már 6-os szintű, köszönhetően főleg Nicky 18 barátjának. Közülük 3 láma dzsekis, szóval mostmár Nicky is tagja a Secret Society-nek. El is vitték a titkos helyre, de ebben csalódtam. Van ott számítógép, amivel hackelhetem a jegyeket, meg pár carrier reward, csak pont azok nem, amire szüksége volna. És valahol azt olvastam, hogy amíg ott vagy, addig nem telik az idő. Hát pedig telik, ugyanolyan gyorsan eljön a vizsga ideje. Ami viszont jó benne, hogy kapott §40000-et, mikor tag lett. Arra vagyok kíváncsi, hogy ha Vicky is tag lesz, akkor ő is kap-e ugyanennyit. Úgyhogy most ebből a pénzből úgy felszerelték a görögbetűs házukat, hogy csak úgy csillog-villog:
- Saját könyvtár tanulóasztalokkal, számítógépekkel.
- 3 gyönyörűen bútorozott hálószoba.
- Konditerem
- TV szoba videojátékkal
- Zeneszoba az összes hangszerrel, meg a karaoke géppel (ezt Nicky kapta az álompasijától (3 villám) egy álomrandi után)
- Félemeletnyi konyha és étkező
- Van biliárdasztal, és még egy jacuzzi kellene.
Mondjuk az se semmi, hogy a számlák átlagosan §800 pénzről jönnek. -
Flora2 #20608 Nemcsak a medálokat, de a megszerzett business perk-eket sem veszíted el ("üzleti fogások"?). A vevőket és csillagaikat viszont igen.
Én azért vagyok híve annak, hogy az üzlet közösségi telken legyen, és ne otthon, mert ha az otthoni üzletet bezárod, nem kapsz érte pénzt, míg a köztelken levő üzlet eladásánál megkapod (a telek árán felül) az üzlet értékét is, ami a pontszámától függ. -
#20607 Medálokat nem veszítesz. -
Hoz_Hun #20606 Egy valamit még árulj el. Ha van egy simem akinek van egy fodrászboltja. Azt el akarom adni, hogyan lehet? A pedál medállokat ugye nem veszíthetek? -
Hoz_Hun #20605 Aha. Értem. Nem rossz ötlet, erre nem is gondoltam.
Amúgy tegnap elromlott a robot. Megjavítottam már műxik, de jópofa volt. -
#20604 a vásárlásnál a vevő pénze fogy, jegyvételnél nem -
#20603 Én úgy tudom, a szolgáltatásból beszedett pénz nem vonódik le a simtől. De ezt persze még sose ellenőriztem.
Kérdés: mennyi pénze van egy townie-nak? Mert szerintem sose fogy el nekik. -
#20602 No nem a!:) Az otthon az otthon és semmi egyéb, nálam. A megoldásaink mint összevetheted megegyeznek (pihenő szekció, energizálás meg ilyenek), nem gond. A hatékonyság meg nem igazán célom (futópad+futópad+futópad:)), egy üzlet legyen pofás és kihívós:). A szolgáltató profilt meg igazán nem tudom nagyraértékelni mert, mint hivatkoztam is elsődleges pénztetmetőként müxik, hiszen az eladó sim is az én simem és a vásárló sim is az (na jó nem mind az enyém de nem a townie-k vannak többen). -
#20601 olvass kicsit vissza, a hosszabblélegzétvételü hsz-ekre figyelve
lényeg az, hogy legyen otthon egy biztos háttért adó szolgáltató vállalkozás (jakuzzi, meg futópad, meg futópad, no meg futópad, wc-k illetve svédazstal) ami szépen termeli a pénzt, és mellé lehet köztelekre építeni boltot, ahonnan sajnos haza kell néha menni (mint a valóságban) szerintem te sem bírnál 72 órát lenyomni egy huzamban :)
welcome to the real world :))) -
#20600 több alkalmazott kell :)
simünk meg csak afféle manager, beáll ha kell
nálam egy boltnak mindig van személyzeti részlege, ahol lehet üldögélni, tvzni, vmit játszani, wc-zni, zuhanyozni
ha meg vmi nagy gebasz van, mint nálam volt, amikor azt hittem lekapcsoltam az időt, és közben mégsem, és egy film alatt megittak 5000 kv-t meg nem voltak képesek a kocsiba beülni a permanens siránkozás miatt (ketten voltak) szal ha valami nagy gebasz van, ott a maxmotivates
de ha ez ellenszenves, akkor ott a feltöltőcucc, a tulaj este töltődik, reggel meg újra lehet behívni az alkalmazottakat
egyébként ha kellő mennyiségű szórható pénzed van, azt is csinálhatod, hogy a kiszemelt kedvest felveszed, nem adsz neki munkát, és egész nap fűzöd :D -
#20599 lehet etyepetyézni, de kisrobot nem lesz :)
a köztelket azért irtam, mert akkor nem tellik a valódi idő
másrészről nálam rengeteg ismerős van, plusz a 2 gyerek, akikkel szintén törődni kell -
#20598 Hogyan oldjátok/oldanátok meg a community-n bizniszkedő simek need-jeinek karbantartását. Számomra secperc alatt letellik a munkanap és amire belejönnének az üzletelésbe bizony időszerüvé válik a személyes szükségletek megújítása is. Namost állandóan piázni a kávét (nem beszélve a moralitásról) nem praktikus, akárcsak enni, WC-re fürdőbe rohangászni amikor éppen tutujgatni kellene a vevőt vagy árufeltölteni vagy kaszírozni. Természetesen a bolt mellé rittyentettem egy amolyan mühely-melegedő-fürdő-étkező szekciót is és egy darabon ez meg is teszi aztán amikor kezd elcsúszni minden "hótnegatívba" jön az enrgizer, de 72 órán túl már nincs igazi megoldás a hazavánszorgáson kívül. OK. hogy az alkalmazott meg a robot az esetleg megoldás, de egyelőre van a 2-3 családtag és így mén a biznyák elfogadható profit mellett. Mit szoktatok olyankor trükközni amikor a vevő simek közlik, hogy vennének ám ők szivesen ezt-azt de egy árva fitying sem áll rendelkezésére, főleg az esetben sokkoló a adolog hogyha a sim a pénzét szolgáltatásokra/kajára költi mert a berendezési cuccost még csak ki lehet rámolni a hátizsákból és eladogatni, de a hajvágásért meg kuglizásért kiperkált zsé az már veszett fejsze? -
Flora2 #20597 3. önkiszolgáló büfé ticket machine-nel: csak úgy csináltam, hogy üzemeltettem egy szórakozóhelyet, DJ pulttal, bárral, egyéb játékokkal, és tettem be egy büféasztalt is, amit időnként szervíroztam, időnként letakarítottam. Simán működött, ettek, ha éhesek voltak, és miközben egy asztalnál többen ettek és beszélgettek, röpködtek az arany csillagok! Csak a büfé szerintem kevés nekik, mert ha éppen nem éhesek, valamivel időt kell tölteniük, különben megunják és hazamennek...?
A servo elromolhat, ez az "ámokfutás". meg lehet javítani. -
Hoz_Hun #20596 Nekem még nem romlott el, de ha lemerül az aksija akkor meghülyül, ha jól vettem ki a "kezelési útmutató"-jából.
Etye-petye ki lesz próbálva.
Gondolom gyermeket nem tud nemzeni. -
Hoz_Hun #20595 Csak az elsőre tudom a választ. A szervó robot működik community lot-on. Én elküldtem vásárolni, és el is ment a kocsival. vettem mobilt neki, beszélgettem az eladóval stb. -
#20594 Valamelyik fórumon olvastam hogy megy a woohoo sim és robot között, kissé perverznek tünik:)))! Elromolhat egy servo? Ha igen mi módon lehet helyrehozni? -
#20593 Olvastam egy-két dolgot, mit tudtok ezekről:
1. a servo robot nem müxik community lot-on?
2. az eladásra szánt ételt (nem éttermi kiszolgálás) nem lehet szervírozni, mindent csak az un. "újratöltésre alkalmas" formájában lehet eladásra kinálni (ha jól értem ez vmi olyan hogy ahogyan a cuccos a hátizsákba raktható csak úgy lehet eladni is, tehát amit gondoltam hogy szervírozós cukrászda nem megy:))?
3. csinált-é már valaki "önkiszolgáló büfét" ticket machine-os fizetési rendszerben? -
Hoz_Hun #20592 Takarítót felvettem, de a kertészt kirúgtam. Készítettem egy Szervó robotot. Kicsit meglepődtem, amikor családtag lett, meg vágyai vannak. Szinte sose fárad el, minimális alvásigénye van, nem büdösödik és wc-re sem jár és ennie sem kell. Viszont azaz álma, hogy főorvos legyen úgy hogy elküldtem dolgozni a gyógyászatba.
Nagyon gáz neve lett: Terinátor 001. A fene se gondolta, hogy ilyen komoly szerkezet lesz. Ha tudom nem adok ilyen hányaveti nevet.
Nem kellet közösségi telekre menni. Vettem haza egy munkapadot aztán a csajjal ott mellóztam. Kisebb nagyobb szünettekkel meglett az arany pedál medáll, senki sem zavart meg közben. Most játékokat gyárt a robottal meg robotokat gyártok mert 10x jobban bírja.
Az őr robot nagyon király. Simán áramozza rosszakarókat hehehe.
A robottal lehet Etye-petyézni? -
#20591 cleanbot a koleszben jó
nagyszerüen takarítja a fürdőt -
#20590 miért nem veszel fel alkalmazottat takarítani? -
Flora2 #20589 Át tud járni az ajtókon, sőt, a földszintről a kertbe is kimegy, ha valaki felborítja a ház előtti kukát, összeszedi a kiborított szemetet. Csak a lépcsőn nem tud közlekedni.
A hidrobotnak akkor van értelme, ha virágágyásaid vannak, mert a hidrobot csak öntözni tud. Azt viszont jól, sosem hervadnak el a virágok! -
#20588 Hali!
Áhá! Tehát egy önjáró porszivó a cleanbot, hát azt láttam hogy igencsak mélynövésü szerkezet és vmi kerekeken gurulászik, azt nemtom az ajtókon át tud-é járni. No ma estve míveltetek egy hydrobot-ot is a simmel, remélem az meg valami "kiskertész" (ami jó lenne mert én mindig nagy kertet alakítok ki a ház körül, tele növénnyel és lenne dolga bőven:). A servo gondolom a robot makin' csúcsa, tehát ráhajtunk a mechanikus tudományokra.
Nemtom volt-é már, de ha nem hát íme->elvárások az egyes tálentek gyorsabb fejlődéséhez:
Cleaning skills and a neat personality for Cosmetology
Creativity skills and a playful personality for Flower Arranging
Logic skills and a serious personality for the Register
Body skills and an active personality for Restocking
Mechanical skills for Robotery
Charisma skills and an outgoing personality for Sales
Mechanical skills for Toy Building
-
Flora2 #20587 A cleanbot csak a következőket tudja összeporszívózni: víztócsák, koszos újság, elhasznált cumisüveg, kiborított szemétkupac, és koszos tányérok és csészék, feltéve, ha azokat valaki leteszi a padlóra. Tehát teljes takarítást nem tud csinálni, csak padlószinten.
Teljes takarítást a Servo (emberszabású) robot tud csinálni, az kitisztogat mindent, még annál is többet, csak sajnos akkor irányítható karakterként kell kezelni, 1-2 szükségletét el kell látni, tehát cserébe macera is van vele. -
#20586 Tök önmegmondós módon és írom hátha segít még valakinek:
A bolti kiállító-hűtőpultban és a tulaj pakkjában a sütik nem romlanak és óriási forgalmat lehet velük elérni. Nálam egy idősebb pár csinálja a cukrászdát (igazi ősök, velük nyomulok az alapgama megjelenéstől kezdve) és azzal együtt hogy "felkészülnek" már otthonukban egy rahedli sütivel még a bolthoz tartozó konyhán is mívelnek 20-25 adagot egy siktában. Sajnos a közösségi telken nem lehet szolgáltatást rendelni és így sk. takarítják a boltot ami ugye a pancsolás miatt fokozottan koszolódik. Láttam vmi olyasmit cleanbot meg hidrobot szerkezet, az egyik simem már tud ilyet gyártani->mi a nyavajára alkalmasak ezek a lomok? mert míveltettem vele egy aféle "porszívót", de bekapcsolás után mindössze kigurult egy picit majd visszacammogott az álványára, aztán kikapcsoltam és nincs tovább. -
#20585 Ha bekerültem a titkos társaságba az egyetemen, egyszer elvittek a telkükre, de aztán hazamentem, akkor hogy tudok arra a titkos társaság telkére visszamenni? -
Gólya #20584 akkor jó, mert különben a nap hátralevő részét bömböléssel töltöttem volna
-
#20583 csak vicceltem -
#20582 Szevasztok Emberek!
(sok kerülő után újra belemászkáltam a Sims2-be:)))
"Házifőzésü élelmiszereket",főlegesen süteményeket értékesítő üzletet (lásd még cukrászda:)) szeretnék az OFB-ben kialakítani. Kérdés: hogyan alakul az élelmiszerek eltarthatósága akár a hűtőpultban marad a kaja akár a tulaj hátizsákjában? A próbák már megvoltak, a simek viszik a cuccost rendesen, nagyon jó a költség-bevétel arány, aztánmeg lehet trükközni is picit, hiszen ha a business-community placcon csinálod a sütiket akkor tökéletesen "ingyen" van az alapanyag (igaz a cooking nem nő sehova). Tudnék-e aféle "beülős-helszinen fogyasztós" cukrászdát mívelni, tehát olyat ahol pl. szeletenként tudnék egy tortát eladni, mi lenne ennek a metódja (mert ugye ehhez még raknék egy KV-pultot esetleg egy limós-standot a kölyköknek)? -
Gólya #20581 miért lányos?
akkor pl. én elvileg a Raptorral nem is játszhattam volna? -
Gólya #20580 na ...
ugye, lehet ezt így is
mindjárt pofásabb
hálás köszönet (nemcsak a magam nevében) -
#20579 eegyik öreglánnyal kipróbáltam, legjobb közösségi telken
veszel vmi telket amin nincs semmi, pár ezresért, egy kis épület, klotyó, és kell aspi pontokból vett feltőltő cucc
ja és 10-es mecha skill
és mint az örült gyártatod vele a robotokat, mindig a legdrágábbat
nekem pont egy adag feltöltő fogyott el, mire arany lett
azért jobb a köztelek, mert akkor nincs vendég, nincs gyerek, nincs vendég, idő sem tellik, így a kapcsolataid sem épülnek le -
#20578 Hát pedig ezekben semmi új nincs -
Szabi1991 #20577 Ezek a képek 1 órája kerűltek fel az ea szerverére :)