Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért mondtam, hogy nálam is csak olvasni tudnak, de az szuper, mikor kikászálódnak
bár, ha egyedül van, semmi gond nincs

Mike
figy benne van
ha valaki nem képes megtalálni a tetõket, annak részvétem, annak a sims2 túl bonyolult

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

egyébként én nyugodt vagyok, csak mint látod, másnak is szemet szúrt
bár.....

Mike
aha, nálam pl. nem tudtak sakkozni
na mondom ez a fjúcsör nincs benne a sims2-ben talán majd a 3-ban

építési mód-tetõk-tetõ típus-domború tetõ
nekem meg angol az anyanyelve, meg gondolom többeknek is, azért írtam az eredeti szöveget

egyedül az ilyet tudják használni, ha pl. étkezõasztalt tettem le, hozzá a székeket, na az valami csúcs volt
de itt is, ha már ketten ülnek a kanapén és az egyik feláll, akkor elõbb csendben átkúszik a másikra-, ölébe, mittudomén, s utána tápászkodik fel
szóval, valami élmény<#nevetes1>

Mike
pech 😊
úgy látom mégis

Mike
itt így nem beszélünk!

mod

Mike
nálad képesek a 45fokos cuccokat használni? nálam leülni sem tudnak bele normálisan 😞

yolvan,nyugi<#wink>...sztem1ik modi se köt ezért belém,mivel ez amolyan csodálkozós, hitetlenkedõs káromkodás volt<#hehe>...mellesleg amiket írtál ott angolul...yo, a roof az tetõ<#hehe>..de nekem magyarul van az OfB<#hehe>...na de most el és majd du-tán jelentkezem ismét..télleg kíváncsi vagyok már,h valóban van-e..bár ezek után asszem,h igen.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

egyébként ne beszélj így, mert megint nem látunk fél évig<#ejnye1>

build mode - roofing - roof types - domed roof
alsó sor balról a harmadik
egyébként ha szétnézel az üzleti negyedben, ott is láthatsz hasonló tetõt valamelyik épületen
és nemcsak ilyen van, hanem csúcsos is, nyolcszögletû
azért, ha nem találod, szólj, bár nem hiszem, hogy külön nekem prezentálta volna a Maxis

meglesz..de délután. Kíváncsi vagyok,h tényleg ott van-e...<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nézz csak szét a tetõk között!

what the fuck??!!!<#wow1><#confused>....benne van az OfB-be?? na ne bazz! Gólya...jópár házikót építettem, igaz egyetlen letöltött cucc sincs semelyik Sims-be,de gömb alakú tetõt a bizniszbe egyáltalán nem láttam...szal bõvebben,vagy pedig...<#banplz>...merhogy benne lenne alapban az OfB-be...<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>...szal bõvebb infot pls...

nem kell letölteni, csak az OFB-t kell felraknod

Devids Pro
faq...
Gyocsika
Császtok neharagudjatok hogy ilyet kédezek ami már biztos volt légyszi áuljátok el hogy mit kell csinálnom ahoz hogy tudjak házat építeni légyszíves segítsetek?!!

Devids Pro
tök jó ez a gömb alakú tetõ, nemtudod honnan lehetne letölteni?

na, megint idejutottam (mármint géphez)
tárgyak eredete:
továbbra sem tudom, mi honnan, de a kedvenc helyeim:
a simfeelingen két linkgyûjtemény (The Sims2 Startpage és a The Well Community)
4 Ever Simfantasy, TSR, MTS2, Reflexsims, a nagy kedvenc pedig a simcenter.simtimes.de
ezeken belül pedig rengeteg hivatkozás a gyûjteményekben, hogy mi honnan, sõt az MTS2-õnél a feltöltõknél is érdemes szétnézni
a simmetrián pedig rengeteg tutorial (boltív, ház a fa tetején, akvárium és nagyon sok érdekesség ezeken kívül)
továbbá a simmetrián rengeteg segítség feltöltéshez, letöltéshez, stb.
csak szép nyugisan végig kell nézegetni
ja, a simfeelingre és a simmetriára is érdemes bejelentkezni - a simfeelingen, ha bejelentkeztek, még több linket kaptok
kellemes kutatást mindenkinek<#wave>

Köszi!
Devids Pro
Ami letölthetõ az tartalmazza a magyar nyelvet is.
mindenkinek, aki tegnap óta kérdezett!

az is kész csoda, hogy ez a pár kép itt van - kezdek nem ismerni magamra
totál mûszaki analfabéta vagyok, sajna semmiféle install-hoz, feltöltéshez meg ilyesmikhez halványlila gõzöm, úgyhogy bocsi, de ilyenekben nem tudok segíteni

a tárgyak eredetérõl nincs listám, de ha átnéztek a simfeelingre, rengeteg linket találtok, azokon belül meg még "rengetegebbet", tehát lehet bóklászni, eltölteni az idõt
van úgy is tárgyunk, hogy vmelyik letöltött házzal jött, tehát azt még úgy sem tudom, honnan van, hacsak véletlenül a megnevezésnél nincs vmilyen utalás (pl. a vallsim csinál ilyet)
a tárgyak elforgatására is van kód - ha jól emlékszem, anno a snootysims-en volt egy angol nyelvû gyûjtemény, de a simmetrián is van nagyon sok minden
(nem akarom õket reklámozni, de 50-60 %-ban onnan élek)
érdemes õket meglátogatni
tehát mégegyszer elnézést, hogy nem tudok segíteni, s azért írtam ide, nem külön mindenkinek, mert ha még vki ezután kérdezne, legalább tudja hogy ilyen dolgokban nem engem kell keresni

visszaolvas elõzõ üzenetre!
a Martalóc az Mts2-õn van 2005.11.12-én töltötték fel (V1ND1CARE)
így már nem nehéz megkeresni

Helló! Fent vannak a korábbi részek magyarul. Fel lehet tenni erre a Businesst angolul, vagy esetleg jelent már meg "tört" magyarul? Thx
nem tudod hogy a gólya házában a felülrõla 2. képen úgy a 2személyes fotelt hogy lehet olyan állásba beállítani átlóba mert nekem sehogysem emgy elõre is thx

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

thx

Pl. innen:
http://thesims2.jouwpagina.nl/

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

honnan lehetne extra ágyakat/különbözõ dolgokat letölteni mert az faq elég sovány😄

Mike
linket!

hy all.Lenne eg kérdésem a tárgyak finom mozgatásátra van valami megoldás???mert nem nagyon értek hozzá még és segítség kéne!!!plz help

na, megvan, amit említettem: The Marauder a tisztes neve, tavaly nov.12-én rakták fel, ha ráérsz nézd meg<#wow1>

ma reggel, míg a család aludt, a Spektrumon láttam egy mûsor részletét - jachtokról volt szó - és megindult az agyam
persze, korántsem tökéletes, csak amatõr utánzat, de még nem pakoltunk vissza minden cuccot, amit korábban letöltöttünk - mert ugye akkor lenne ferde tetõ üvegbõl meg hasonló nyalánkságok
ja, igen, meg egyszer az Mts2-õn láttam egy képet, egy ûrrepülõ-szerûségrõl, sajna a nevére már nem emlékszem - na az valami eszméletlen!

<#wow1>...hogy tudsz ilyet?<#hehe>..nekem olyan kis szarok vannak<#shakehead><#rinya>..majd egyszer csinálok print szkrínt az egyikrõl.

na igen,arról beszéltem én is.....legalábbis asszem<#hehe>

Devids Pro
FAQ-ból használd a mini image-t
szedd le a gamecopywordrõl az egyik no cd szart..már nem emlékszem,h miaz és mountold be,úgy mennie kéne...Mike,ha it vagy akkor help<#hehe>...nemtom pontosan a nevét annak a szarnak,de nekem is cd-re volt írva a Sims 2,felmásztam gamecopywordre és ott lekaptam vmi izét, be mountoltam és ment....de ez így elég homályos válasz lenne neki<#hehe>.

Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem.Írott cd-n van meg a sims2,felinstalláltam,de amikor el szeretném indítani a játékot,azt írja ki,hogy "Please insert the correct cd-rom."Van vmi ötletetek,hogy indulna el?Elõre is köszi!
egy szépséghibája van a dolognak: az említett úr ezt a Bubi nevû kutyájának mondta<#wink>

Mike
natttyon jok a dumak a galeriadban

TopGun
Lapozgattam az oldalakat es igy talaltam meg, majd a szokasos modon valaszoltam 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Koszi! 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A legujabb hivatalos Ofb patch? Az mukodik a magyarral is termeszetesen.
Te amugy hogy valaszoltal Zizi4 uzenetere? Mert nekem a #17449-17607 tartomany hianyzik a forumrol!?

rage
Az új patch ugyanúgy jó a magyar változathoz is.
Már minden kiegészítõben, patchban, stb alapból benne van a magyar
nyelv támogatása.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

TopGun
Szia! Ez a patch a magyarul telepitett Ofb-vel is mukodik?

Hali. Meg lehet vhogy valtoztatni egy sim csillagjegyet?

Pár kép az életkor megváltoztatatásáról, ahogyan már korábban említettem.

Tinit gyártottam nagyapóból, majd újra nagyapót... ezután folyton sírt, hogy kihagyta az egyetemet. Nosza, legyél gyerek, nehogy má' az általános is kimaradjon... 😊 Az lett! Jöttek a szomszédok, meg a dolog hátulütõje: az iskolában 1-esre teljesített (a tizenéves is, csak azt gyorsan, újra megöregítettem), ezért a gyámügy adoptálta... Maradt utána egy üres telek.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Mike
aha, én ezt inkább a hardver ész fejlécébõl vettem
ezek szerint Borg meg onnan