Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár, ha egyedül van, semmi gond nincs
ha valaki nem képes megtalálni a tetõket, annak részvétem, annak a sims2 túl bonyolult
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
bár.....
na mondom ez a fjúcsör nincs benne a sims2-ben talán majd a 3-ban
nekem meg angol az anyanyelve, meg gondolom többeknek is, azért írtam az eredeti szöveget
de itt is, ha már ketten ülnek a kanapén és az egyik feláll, akkor elõbb csendben átkúszik a másikra-, ölébe, mittudomén, s utána tápászkodik fel
szóval, valami élmény<#nevetes1>#nevetes1>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
alsó sor balról a harmadik
egyébként ha szétnézel az üzleti negyedben, ott is láthatsz hasonló tetõt valamelyik épületen
és nemcsak ilyen van, hanem csúcsos is, nyolcszögletû
azért, ha nem találod, szólj, bár nem hiszem, hogy külön nekem prezentálta volna a Maxis
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
tárgyak eredete:
továbbra sem tudom, mi honnan, de a kedvenc helyeim:
a simfeelingen két linkgyûjtemény (The Sims2 Startpage és a The Well Community)
4 Ever Simfantasy, TSR, MTS2, Reflexsims, a nagy kedvenc pedig a simcenter.simtimes.de
ezeken belül pedig rengeteg hivatkozás a gyûjteményekben, hogy mi honnan, sõt az MTS2-õnél a feltöltõknél is érdemes szétnézni
a simmetrián pedig rengeteg tutorial (boltív, ház a fa tetején, akvárium és nagyon sok érdekesség ezeken kívül)
továbbá a simmetrián rengeteg segítség feltöltéshez, letöltéshez, stb.
csak szép nyugisan végig kell nézegetni
ja, a simfeelingre és a simmetriára is érdemes bejelentkezni - a simfeelingen, ha bejelentkeztek, még több linket kaptok
kellemes kutatást mindenkinek<#wave>#wave>
az is kész csoda, hogy ez a pár kép itt van - kezdek nem ismerni magamra
totál mûszaki analfabéta vagyok, sajna semmiféle install-hoz, feltöltéshez meg ilyesmikhez halványlila gõzöm, úgyhogy bocsi, de ilyenekben nem tudok segíteni
a tárgyak eredetérõl nincs listám, de ha átnéztek a simfeelingre, rengeteg linket találtok, azokon belül meg még "rengetegebbet", tehát lehet bóklászni, eltölteni az idõt
van úgy is tárgyunk, hogy vmelyik letöltött házzal jött, tehát azt még úgy sem tudom, honnan van, hacsak véletlenül a megnevezésnél nincs vmilyen utalás (pl. a vallsim csinál ilyet)
a tárgyak elforgatására is van kód - ha jól emlékszem, anno a snootysims-en volt egy angol nyelvû gyûjtemény, de a simmetrián is van nagyon sok minden
(nem akarom õket reklámozni, de 50-60 %-ban onnan élek)
érdemes õket meglátogatni
tehát mégegyszer elnézést, hogy nem tudok segíteni, s azért írtam ide, nem külön mindenkinek, mert ha még vki ezután kérdezne, legalább tudja hogy ilyen dolgokban nem engem kell keresni
a Martalóc az Mts2-õn van 2005.11.12-én töltötték fel (V1ND1CARE)
így már nem nehéz megkeresni
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
http://thesims2.jouwpagina.nl/
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
persze, korántsem tökéletes, csak amatõr utánzat, de még nem pakoltunk vissza minden cuccot, amit korábban letöltöttünk - mert ugye akkor lenne ferde tetõ üvegbõl meg hasonló nyalánkságok
ja, igen, meg egyszer az Mts2-õn láttam egy képet, egy ûrrepülõ-szerûségrõl, sajna a nevére már nem emlékszem - na az valami eszméletlen!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Te amugy hogy valaszoltal Zizi4 uzenetere? Mert nekem a #17449-17607 tartomany hianyzik a forumrol!?
Már minden kiegészítõben, patchban, stb alapból benne van a magyar
nyelv támogatása.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Tinit gyártottam nagyapóból, majd újra nagyapót... ezután folyton sírt, hogy kihagyta az egyetemet. Nosza, legyél gyerek, nehogy má' az általános is kimaradjon... 😊 Az lett! Jöttek a szomszédok, meg a dolog hátulütõje: az iskolában 1-esre teljesített (a tizenéves is, csak azt gyorsan, újra megöregítettem), ezért a gyámügy adoptálta... Maradt utána egy üres telek.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"