32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Olyan új városrész nem lesz,mint az eddigiekben az biztos.Próbáltátok már a Pets minijátélkát(C-A-P 3 macsek,3 kutya) a hivatalos oldalon?Egyébként ott van a maxis-chat abban is van sok érdekes dolog.A farkasember nagyon tetszik.:)
  • Mike at home
    miért nem lesz új terület?
    ezt fixen olvastad valahol?
  • Coolfire
    Pászmeg ez nem válaszra ment.
  • Coolfire
    Na most kezdek neki a családom szétköltöztetésének.Az öregeket egy kéglibe,a robotokat szintén,de az ikerrel nem tudom mit csináljak.Az előbb is a javasasszony-féle társkeresővel pont a másik jegyesét kaptam randira..pfff..volt balhé rendesen,úgyhogy nem is mentettem.Megbolondult a kajahordó robi is,állandóan koszos tányérokat hozott mindenhonnan.Biztos még a szomszédékét is összeszedte.:)Tehát át kellene mindenkit bútoroztatni Tengerszemfalvára.Apropó:tudom új városrész nem lesz,de akkor a macskás néni Hilary Duff és a többiek hol lesznek?Meg a parkok?Elég hézagosak az ismereteim,mondja már el valaki.
  • Mike at home
    no
    warez témából elég volt :(
    mostanntól hanyagoljuk ezt, eglszen addig mig vki be nem írja, letöltötte, felrakta és megy neki
    mindenkit törölni fogok aki szóba hozza ezelőtt mit tölt le és az nforce-t
  • rage
    Nem a listát kell nézegetni, hanem a fórumot...
  • Coolfire
    Helloka!Ezt torrenten találtam,de azt hiszem a modthesimsről is letölthető.
  • TopGun
    Szia! Ezt a modot honnet lehet letolteni?
  • Coolfire
    Ezért mondtam,hogy majd szólok ha lesz jó Pets.Úgyis túrom a netet állandóan.
  • Mike at home
    ebből ennyi elég volt
  • Mike at home
    Amíg az nforce-n nincs fent a listában, kár a többieket ezzel zaklatni, hogy mindenféle kamuleverziót töltöhettek
  • Coolfire
    Majd meglátjuk.Mondjuk én anno napra pontosan eltaláltam a sims 2 online boltba kerülését.Jó lenne zúzni vele már a hétvégén,de kétlem,hogy lesz
  • Coolfire
    Nem mindig mérvadó újabban az nforce.Nagyon sok játék van amivel le voltak maradva.Úgy döntöttem majd ha a ....-n kint lesz,leszedem.
  • rage at work
    Majd ha az Nforce-on írják, hogy megjelent.
    Addig felesleges tölteni.
  • Coolfire
    Miért?Az OFB is egy cd,mégis jó.Ebben nem lesz külön városrész sem.Mondjuk a grarfikai motort módosítania kell,de a mostani tömörítési technikákkal megoldható az 1 cd.Nem abból kell kiindulni,hogy egy demó 1 giga.:)
  • CyrSyS
    17.-én jelenik meg a boltokban. Ez azt jelenti hogy 15.-én már elérhető lesz. glamour life példájából indulok ki. 30-a volt a megjelenés, de 27.én már megszerezhető volt. Igaz ez 3 nap. tehát 14.én elvilekben már meglehet, de nem kizárt a korábbi megjelenés sem! Én azért megnézem nem vesztek vele semmit. Legalább telik az idő :D
  • Coolfire
    Próbálta már vki a The Harry Potter Project modot?Nem nagyon merem feltenni,amíg nem hallok valamit vissza.Lehet,hogy agyonvágná a gamet.Nincs kedvem újratelepíteni.
  • Kodlovag
    Naszóval. Beléptem a másik ikerrel is a titkos társaságba. És ő is megkapta a maga pénzét. Sajnos nem tudom pontosan mennyit, mert nem jegyeztem meg előtte, mennyi pénzük van. De 40 és 50ezer között kapott, a felső vége valószínűbb. Úgyhogy most van 89ezer simoleonjuk, és már nincs mit venni a házba, vagy nincs rá hely.
  • Coolfire
    Most olvastam a gémsztáron,hogy a Született Feleségekből is készült egy tök sims-klón,ami nov. 3-án jelenik meg.Hát a képek alapján tök sims,és még jó is lehet.Bár nekem egyik sims koppintás sem jött be eddig.
  • Coolfire
    Khmmmm...már csak ötöt.:)Remélem vasárnapig ki tudom próbálni,mert ha elkezdek 16-ozni akkor nem lesz játék egy hétig:(
  • Coolfire
    Pff....remek.:)
  • Mike at home
    tessék
  • Coolfire
    Nem akarjátok az összest megcsinálni egy bannernek?A borítók megvannak hozzá.
  • Coolfire
    Ez a borító minek ide a fejlécbe?Hogy ne kérdezzék a megjelenési időt?Ehehhh...így midig emlékeztet arra,hogy milyen sokat kell még aludni.Remélem nem fogok benne csalódni.
  • Coolfire
    Opppsz..nem olvastam át,mindegy.Tehát otthonról hívhatod fel őket,és megy érted a kocsi.
  • Coolfire
    Telefonálsz és elvisz egy limó.
  • Coolfire
    Jaja..ezt magyaráztam anno..a társaság vagyonából fel lehet fullozni a leendő kérót..:)
  • Coolfire
    De ha kiköltözölo,vidd el a hátitatyóba a kégliből a jó cuccokat.
  • Devids Pro
    Oké, köszi majd megnézem.
  • Kodlovag
    Na utánaolvastam a neten. Házi telefont kell használni, nem mobilt. "Call transportation", azon belül van egy "call limo" (vagy "go to society" ?) lehetőség.
  • Mike
    Még soha nem voltam titkos társoság tagja
  • Mike
    nem
    mivel angol verziót töltöttem le, mindent aláhúz
  • Devids Pro
    Igen ezt én is próbáltam, de nem volt benne a listában :(
  • Kodlovag
    Még sosem próbáltam visszamenni. Azt mondanám, telefon menü, call transportation, és kiválasztani a titkos társaságot, ami felteszem, most már benne lesz a listában.
  • Devids Pro
    Válaszolhatna valaki erre :)
    Ha bekerültem a titkos társaságba az egyetemen, egyszer elvittek a telkükre, de aztán hazamentem, akkor hogy tudok a titkos társaság telkére visszamenni?
  • Shiwo
    remélem nem olyan "okos" mint a word-be :P
  • Kodlovag
    Szóval az úgy volt, hogy mikor odamentem/vittek a titkos társasághoz, 8000 pénzük volt. Mikor ott voltam, akkor 48000 lett. Mikor hazajöttem a görög házba, 47900. Mivel egy minimális összeget elköltöttek kajára, míg ott voltam. Szóval a pénz nála maradt. De semmi gond, ma este Vickyvel is belépek a társaságba, és meglátom.
  • Mike at home
    bahalok, a Firefox 2.0-ban beépített helyesírás ellenőrző is van!
  • Gólya #20618
    hát, ahogy Neked jobb
  • Mike
    inkább átírom SimPE-vel a kocsi árát mondjuk 50.000-re