Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úristen hód, fújd már ki!!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mindegy, legalább a kávé, az biztos! <#nevetes1>#nevetes1>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Egyébként ha sikerülne lerakni a kiskölköt (Sim Modding), akkor azon belül a Relationship (most néztem, hogy a példa-képeim között az meg sem jelent, mert egyedül volt a Sim a telken) opció alatt be lehet állítani, hogy a Headmaster kedvelje a családot... pár potya pont.
Konkrét eset: 5 tagú család - apa, anya, 3 utód (1 afro tini srác, 1 közös és egy UFO gyerek a fickótól. Korábban már meséltem pár dolgot róluk, ezért most nem részletezem 😊)
Nos, a két egykorú iskolába ment, de rosszul teljesített, mert már a legelsõ napon lekésték az iskolabuszt 😊
Pár nap alatt 5+ -ra föltornázták magukat, ezután jöhetett a Headmaster. Próbaképpen ráengedtem az elõbb említett cheat-et, hogy mindenkit kedveljen a családban... rögtön 60 pontról indult minden, utána körbevezettem 2-3 szobán. Kiabált, tapsikolt, majd meg sem várva a kaját, 90 pontnál lelépett. 😄
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
tud-e valaki megoldást arra, hogy úszómedencét lehessen építeni mondjuk tetõre?
vagy bárhová, csak nem a pucér földre (ez utóbbi lenne a lényeg)
Volt egy simem, be akartam tenni magánsuliba, találtam is a Shift-es machinációval egy olyan opciót, hogy "add me to private school".
Na, mondom, akkor legalább nem kell szarozni a Headmaster-rel, uccu neki, próbáljuk ki!
Hát nem kellett volna... Ezek után már semmiféle iskolába se járhatott. Jött a sulibusz, de nem tudott beszállni. Mivel így semmit nem tudtam vele kezdeni, vagyis nem akartam, kénytelen voltam belefullasztani a medencébe. <#miaz>#miaz><#vigyor3>#vigyor3>
Szóval lehet, hogy egyedi hiba volt, de én nem kockáztatok a jövõben..., inkább hízelgek egy sort a Headmaster-nek. <#wink>#wink>
De végül sikerült, szóval minden oké. <#eljen>#eljen>
Nem értem, hogy a CAS-bõl miért hagyták ki ezt a szempillacuccot... (Ez felháborító kérem!<#vigyor>#vigyor>, elvégre a CAS újabb verzsön..., inkább plusz tartalommal kellene rendelkeznie, nemhogy... - na mindegy.) <#sniffles>#sniffles>
Ha jobban megvizsgálnánk a BodyShopot, lehet, hogy találnánk mást is, ami a CAS-bõl "kimaradt"...
Es mi ertelme a feleves feladat elkeszitesenek, ha anelkul is 5*-ot kapnak a diakok? es persze az atlagnak se hasznal.
Tegnapelott tettem fel az egyetemet, es egyenlore csak ennyi kerdesem van 😊
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
Úgyhogy most fogalmam sincs, hogy mi a helyzet...
És akkor én annak idején hol csináltam struccpillát a simeknek? Nem értem.
Hazamegyek, és jobban megnézem magamnak azt az elavult BodyShop-ot..., mert szerintem ott lehetett valahol machinálni.
Befejeztem a pillatémát. Senkit se érdekel rajtam kívül. :|
Dehát a CAS-ben nincs ilyen opció, szóval kaki...
Pedig vannak olyan simjeim, akiknek kilométerhosszú (nemis) pillái vannak.<#zavart2>#zavart2>
Mostakkor? <#nemtudom>#nemtudom><#whatever>#whatever>
Tudom ám, hogy fárasztó vagyok! <#zavart1>#zavart1>
Szóval ma izgulhatok, hogy teljesen betojik-e, vagy csak egyszeri elmezavar volt-e. (?)
tehát: egyáltalán nem érdekel, ki mit mond - ha majd személyesen nekem lesz valami problémám a szóban forgó dologgal, akkor esetleg változik a véleményem
amíg én jól érzem magam, ha játszom, addig nem tudnak megingatni
és nekem igenis tetszik!
uff! szóltam (és befejeztem)<#wave>#wave>
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Miért nem lehet ezt abbahagyni? Miért kell égetni a brandet azzal, hogy néhány havonta kirukkolnakegy kétes értékû kiegészítõvel? Elfogyott az ötlet? Elfogyott a lendület? Mert ha így van hamarosan a folyamatosan apadó rajongótábor türelme is elfogy, és akkor már valószínüleg késõ lesz váltani..."
már mekkora hazugság ez
az egész cikk nem szól semmirõl, csak általános baromságokról, ha elolvasott volna egy-két fórumot, nem csak a kézikönyvbõl irta a cikket (meg elindította egy órácskára) akkor talán nem írna ilyen baromságokat
és kár veizionálnia, nem fog a Sims miatt az EA csõdbe menni, nem fgo a tábor elapadni, hiába is szeretné
mint írtam, valószínûleg provokáció
akkor meg mért szerezzünk neki örömet?
az ilyen nem érdemli meg
nálam már az is haladás,hogy nem rohanok el a szgép elõl, mondván, hogy "még megesz"<#ijedt>#ijedt>
Egyébként leírja, hogy milyen nehéz egy üzletet beindítani, majd köpköd rá, hogy nem ötletes. Meg, hogy hamar megunja... ebben a játékban nem lehet lõni, nem folyik a vér, ráadásul az "akció" jelenetek is csak sejtetnek valamit, háát egy idõ után az õ fölpörgetett életének már nem elég.
Ja, meg tényleg folyamatosan apad a rajongótábor, folyamatosan zárnak be a témával foglalkozó web-oldalak is... 😊
Én elfogadom, hogy más a véleménye, de akkor miért nem támasztja alá konkrétumokkal?
Hmm... lehet, hogy meg kéne fontolnia, az elsõ mondatának az utolsó felét!
#17758-ra valami ötleted???
mi itt esszük magunkat, s lehet épp ez volt a célja - ezért teljesen felesleges foglalkozni vele
kinek a pap, kinek a papné....
mindenesetre szívbõl ajánlom mindenkinek, hogy a linkeken a házak között is nézzen szét, mert nagyon jó dolgokat lehet látni, s ha nem is másolja le tökéletesen, még a fantáziája mûködhet
Aki simsezik, az úgyis tudja, hogy mi a pálya... Neki nem tetszik, de az legyen az õ problémája.
Akit meg nem érdekel a sims, az meg nem emiatt a cikk miatt nem fogja kipróbálni, vagy rákattanni.
De ettõl függetlenül ez a csontkukac elmehetne arra a szép helyre ahova én gondolom... <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor3>#vigyor3>
Azt látom, hogy a kupolásban laknak... Elég az egy budi? <#vigyor5>#vigyor5>
Lehet, hogy újra kéne tenni a gépemet? Vagy mi lehet a baj? Eddig ment gond nélkül, semmi ilyesmi nem volt.. És semmi új cuccot nem tettem sehová... Mi lehet a gond?<#wilting>#wilting>
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Egyébként meg egyetértek, attól hogy más hülye, neked ne legyen rossz napod. Mindig azok a legnagyobb fikagépek, akik az életben nem tettek még le semmit az asztalra. Mert aki letett vmit, az megtanulta közben tisztelni a munkát! ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
inkább nézd meg az MTS2-õn az Enterprise-t, meg a Jazcmx Star-t - egyik febr.27-én, másik márc. 03-án feltöltve
meg valahol láttam a Titanic-ot is, de nem találom, pedig kétszer néztem végig amit délelõtt is néztem - nem emlékszem, hol láttam, de csúcs
én csak az elsõ hasábot olvastam el, de az nekem elég volt
1. oldal, 2. oldal
(összesen 3,5 mb!)
(a roppant gyermeteg satirozást én követtem el, az illetõ úriember pofámbavigyorgó arcképén, de sajnos nem sok eredményt hozott)
csonti
Gamestar 2006/3
nemértem miért, de mindig rühelltem ezt a fikagépet
De mindegy, kezdtem új projekteket, már annyira nem fontos.., csak jó lett volna visszapörgetni az idõt. 😊
lehet kevesebb is
vagy egy masszív kis család, néhány tucat gyerekkel, aztán mindjárt megtanul az ember türelmes lenni (ha egyébként ez alapból nincs meg)
mert azért mégse lehet az elsõ nyafogásra falhoz vágni õket, nem?
<#integet2>#integet2>
na, mentem, majd estére visszanézek, addig nehogy legyilkolásszátok itt egymást
annyit nem ér az egész
téma lezárva, ez senkit nem érdekel
Gólya:neked meg kösz a fordítást<#hehe>#hehe>...megyek hamarosan megsasolni a tetõket és akkor építek egy vagány házat<#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
meg amit már korábban említettem, hogy pl. ferde falat tudok húzni, de dekorálni nem lehet
szóval erre is jó lenne valami megoldás, de igazán a Maxisnak örülnék, mert néha a többivel gond van
majd ha idõsebb leszel, talán neked is több türelmed lesz